Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
peach
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 04:42 PM) *

Mie mi s-ar taia maioneza de la chestia asta si i-as mai da si 2 in gura mad.gif

chestia cu maioneza sau cuvintul lipsa dupa 2?
axe10
Ia sa plasez eu primul meniu din noul apartament:

cafea-0p
lapte-0.75p
zahar-0.5p
wasa-1.5p
sunca pui-0.75p
pastrama porc-1p
iaurt 0.1%-3p
mamaliga-3.25p
br. Vaci-1.1p
smantana 15%-2p
ficatei cu sos-2.5p

Asta pt ca de 3 zile nu am plasat nimic pe aici...de mancare...trebuie insa sa mananc si ceva fructe...azi le-am sarit...un grepfruit ca altceva nu am prin casa!

Va pup si ma duc sa ma apuc de bucatareala...ca plange frigiderul dupa cratite!
ina_ceva
May, ti-am zis ca-ti dau dreptate si cuvantul ala exprima toata revolta ta tease.gif

CITAT(peach @ 18-05-2007, 06:43 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 04:42 PM) *

Mie mi s-ar taia maioneza de la chestia asta si i-as mai da si 2 in gura mad.gif

chestia cu maioneza sau cuvintul lipsa dupa 2?

...nu, e cuvantul care ar fi trebuit sa fie in loc de "da" grin.gif
May
peach in loc sa zic: ``i-as mai da`` am zis: '' i-as mai f _ _ e`` blushing.gif
axe10
A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el....

Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu...
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 06:46 PM) *

Acum sa va spun, bineinteles nu in combinatia asta, ca sangele menstrual este curat la fel ca cel care curge prin vene!...nu stiati?...va spun eu...

Asa stiam si eu; dar ideea e... dry.gif
May
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 05:46 PM) *

A, mi-am amintit...Ramona , surioara, un barbat destept nici nu ar fi adus vorba de nebuna care o are langa el....

O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba lol.gif lol.gif lol.gif
peach
Lighten.gif Mey!!! blushing.gif dar ai dreptate )).gif )).gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:46 PM) *

O fi curat sangele dar daca nu e curata fofoloanca, tot degeaba lol.gif lol.gif lol.gif

cata dreptate blum.gif blum.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 05:46 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif esti dezgustatoare
May
Va rog : clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif dance3.gif neo.gif photo.gif rock.gif

CITAT(peach @ 18-05-2007, 05:51 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 05:46 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif esti dezgustatoare

peach pai daca fata aia are productie proprie de branza? lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
fofoloancelor, vad ca fofoloanca nu e cenzurata laugh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 05:52 PM) *

peach pai daca fata aia are productie proprie de branza? lol.gif lol.gif lol.gif

sau are pescarie proprie lol.gif lol.gif

Ma duc sa iau cina ! Pe mai tarziu , cred pupic.gif
lyra
buna
nu am mai scris de mult dar va citesc cand pot. se pare ca toata lumea are probleme de corason sad.gif

ramo am citit tot si parerea mea e ca nu merita.
may ti-am vazut prajiturica cu capsuni. bestiala. floare.gif
himere bia e din ce in ce mai frumoasa. e incredibil cum creste.
dany casa ta e minunata, de basm. vreau si eu una la fel.
anca imi dai impresia unei persoane mereu vesele si cu tonus bun. care e secretul tau?
Lucas e un bb dragut, dar mai ales arata bestial in costum de baie. pardon pampars de baie. )).gif give_rose.gif

acum va zic si eu problema mea, poate va dati cu parerea. ca sunt tare suparata si nervoasa si in ritmul asta o sa ma fac cat casa blushing.gif mad.gif

babu meu lucreaza tot timpul, nu are timp de un week-end impreuna o seara romantica sau iesit in oras. de cand ne-am mutat impreuna eu stau tot timpul singura. eu am facut un curs din luna aprilie, si trebuie sa predau lucrarea pt examen luni. lucrez la lucrare dar merge greu pt e un domeniu nou pt mine.
marti e ziua lui si a venit invitatia din partea verisorilor lui sa mergem la munte. initial era vb sa mergem maine dupa-masa ca eu sa termin lucrarea, el sa mearga pana la servici si fratele lui la fel.
totul ok pana aici.

pe la 4 ma bazaie constant ca sa zic cand vreau sa mergem, ca hai sa mergem dimineata ca luam laptopul si lucrez pe laptop.ii zic nu. ma bazaie din nou, non-stop. eu vb cu un client care nu se descurca cu o problema el ma bazaia pe net non-stop. i-am zis sa ma lase, sa mearga singur ca eu nu mai merg pt ca trebuie sa termin lucrarea. iar ma bazaie non-stop.
dupa care imi spune ca a zis la toata lumea ca nu mai mergem la munte si s-au suparat blink.gif .
ma simt tare naspa. in ultima vreme sunt intr-o stare de depresie continua si nu ma intelege si ajuta in nici un fel.
in plus maine trebuia sa-si recupereze ziua de 30 aprilie dar a zis ca isi ia liber. problema e ca pt mine nu-si ia liber, are mereu de lucru, daca eu vreau undeva si el are de lucru nu mergem si gata. de ce pe mine nu ma intelege si nu il intereseaza daca ma supar sau nu?
sunt eu nebuna?
May
Cu parere de rau lyra, pare ca nu il intereseaza sorry.gif
lyra
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 07:01 PM) *

asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. doh.gif
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 04:16 PM) *

Aveti dreptate fetelor, adica voi priviti situatia la rece, eu nu pot face asta si de-aceea v-am cerut sfatul.
Am vorbit acum cu el, in mare....ne iubeste cica pe amandoua, era mai binisor, o sa se gandeasca bine si o sa ma sune cand ia o decizie.
M-am mai linistit si eu...macar i-am auzit vocea....
Dar tot nu mi-a venit pofta de mancare...asta e, doar asa pot scapa si eu de kg in plus. Acum merg la sala, sper sa fac fatza......
V-am pupat, va multumesc inca o data si revin diseara...

Ramona tropai pe aici incercand sa va ajung din urma,de mi-au sarit ochii din cap.citesc cu sufletul la gura ce ti se intampla si incerc sa ma asez pe locul tau,desi nu mi-l doresc in ruptul capului, si imi dau seama ce simti... pupic.gif
Insa ai ajuns in acelasi impas ca Ella numai ca la ea nu exista(cel putin nu stim ) o alta in viata lui.De ce sa astepti sa decida el ?De ce sa se gandeasca?Scuza-ma ca ma revolt.Candva am trecut si eu prin asta si am procedat asa ca voi:rabdare si tutun.Mai tarziu am ajuns sa imi fie rusine de mine,cat am putut sa ma las umilita.E treaba lui cum actioneaza,dar gandeste-te la tine:tanara esti,frumoasa esti,avuta esti,ai multe posibilitati,ce mai,esti idealul unui barbat....iar el te pune in balanta cu o lelea nimeni?! sorry.gif ...Asta ma intriga pe mine.Asta m-ar face sa fiu mai dura cu el din vorbe...dar e drept ca asta e scoala vietii si o inveti traind,lovindu-te de orice fel de situatii.Acum nu poti lua decizii radicale fiindca il iubesti.Mai tarziu ai sa ai mintea mai limpede .Vezi si comportamentul Ellei actual:pune-l tu pe el pe jar,nu te lasa dominata de comportamentul lui give_rose.gif...si dupa ce am citit si alte pareri,subscriu si eu: mai bine taie raul de la radacina
May
CITAT(lyra @ 18-05-2007, 06:03 PM) *

asa e ai dreptate. dar daca nu il intereseaza de ce vb de casatorie si vrea sa ne cumparam o casa impreuna. ca eu una nu mai pricep nimic. doh.gif

Probabil nu stie sa isi ordoneze viata, nu stie cine are prioritate in viata lui. Ar trebui sa aveti o discutie f deschisa despre asta caci un barbat care te iubeste te pune pe tine pe primul loc, nu pe prieteni
lilianab
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 05:02 PM) *

In alta ordine de idei .... m-ai cam blocat cu faza " ne iubeste pe amandoua " !!! Cum , mama -naibii ??? Tu ai mai avut o experienta de genul asta si ce-a iesit ? Nimic !!! Deschide ochii mari !! Nu se poate asa ceva : ori pe tine , ori pe fufa aia . De ce vrei sa te complici din nou ? De ce vrei sa suferi din nou ? Daca el simte intr-adevar ce a spus , atunci fuuuuuuuugi cat te tin picioarele !!!

Ai situatie , esti frumoasa , desteapta .... ce vrei mai mult ? Iti trebuie un tip de talia ta nu unul care sa nu stie ce vrea ( de fapt , stie : pe tine te vrea in Ro si pe fufa in Londra ) . Cum au spus si fetele : chiar iti va conveni sa fii tu stalpul casei ( dpdv financiar ) ? Si daca faci totul pentru el si ..... isi gaseste o fufa ?

Sper sa nu te superi dar am spus ce am gandit . As fii avut mai multe de spus dar imi e ca scriu un roman .

Acum am ajuns si aici si am vazut ca si Danny a spus acelasi lucru ,in alte cuvinte pentru Ramona
peach

pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul

dar tu ce vrei?
Monic

Lyra, asa-s barbatii
s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui.
Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... mad.gif pana isi da seama ca vaca(adica eu) nu e gata cumparata si ca nu sunt proprietatea lui wink1.gif
lyra
CITAT(peach @ 18-05-2007, 07:09 PM) *

pt ca esti alegerea ideala din punctul lui de a vedea viitorul

dar tu ce vrei?

nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata.
cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. doh.gif

CITAT(Monic @ 18-05-2007, 07:12 PM) *

Lyra, asa-s barbatii
s-a vazut cu tine-n casa, si crede ca esti a lui, si-si poate vedea de ale lui.
Sa vezi cand al meu face din astea ce-l tin in sah cateva saptamani... mad.gif pana isi da seama ca vaca(adica eu) nu e gata cumparata si ca nu sunt proprietatea lui wink1.gif

nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc.
May
Atunci spune-i ca in conditiile astea, nu vrei sad.gif
peach
CITAT(lyra @ 18-05-2007, 06:16 PM) *

nu mai stiu ce vreau. vreau sa fiu fericita. pt ca nu am fost niciodata. cu parintii nu m-am inteles grozav, mereu au vazut in mine doar partile proaste, in special mama. de cand m-am mutat de la ei incerc sa-mi construiesc o afacere. motiv pt care sunt mereu stresata si agitata.
cand ne-am mutat impreuna am zis ca vom incerca sa fim fericiti, dar el lucreaza tot timpul. nu mai ajung sa vb cu el. vine mereu tarziu si obosit si nu vrea decat sa doarma, lucreaza in week-end-uri (acasa, uneori si la munca). in fine, poate exagerez eu lucrurile. habar n-am. iar m-am intins. dar cand vb de casnicie, primul gand care imi trece prin minte e ca nu vreau. doh.gif

nu zici tu rau. sentimentul asta il am si eu. mai zic cateodata ca imi caut unul care lucreaza mai putin si el zice ca sunt pisicuta lui si nu pot sa-l parasesc.

un semnal de alrma pt tine..
tu stressata, el straessat ..pina cind?
tu ar trebui sa analizezi singura daca aveti un viitor impreuna si daca acesta este barbatul linga care vrei sa-ti petreci tot restul vietii.

ina_ceva
Vad ca numai probleme din astea pe aici sad.gif
mirela62
Buna seara. floare.gif
Doamne!!! Probleme!!! sad.gif
Ramona, nu te supara, incearca sa judeci si tu mai la rece!!!! Stiu ca te doare sufletul, inteleg ca nu mai poti dupa el, fiecare am trecut prin momente asemanatoare, da' ceDumnezeu, esti o fata frumoasa, desteapta, ai o situatie, de ce te lasi umilita asa??? Cum adica va iubeste pe amandoua?? Si tu sa-l crezi si sa astepti innebunita sa-i auzi vocea? Da' putin curaj, dragutza!!!!! hug.gif
Lyra, in conditiile astea, ar trebui sa lasati amandoi munca de-o parte vreo doua zile, sa plecati undeva singuri si sa discutati serios, nu asa, pe net, la mobil, prin sms sau eu mai stiu prin ce. hug.gif
Offf, extenuante sfaturile astea!!! wacko.gif
Am papat inghetata!!!!! grin.gif
Bun-bun-bun!!! tease.gif tease.gif
dany
Ce e cu voi ??? Toata lumea are probleme de inimioara ? Bine , nu toata lumea dar cateva tot sunteti

Lyra , daca vrei un sot care sa nu fie niciodata acasa si care sa nu aiba deloc timp pentru tine ... atunci mergi asa inainte . Daca vrei altceva ( si sunt convinsa ca vrei ) incearca sa-i explici ca asa nu-ti convine si vei vedea apoi ce hotarare iei ! e vorba de viitorul tau , de fapt . Cu stress nu ajungeti nicaieri . Mi-a placut ce-a spus Monic , scurt si la obiect .
Amazoana
Dany ai mp
dany
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 03:09 PM) *

Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant! w00t.gif

Buey , eu vorbesc totdeauna serios !!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:19 PM) *

Taaaci femeieee, vezi tu cand te-ai pomenii cu 10-15 femei tacanite cu ruxacul in spate, la usa. Va zice Dirk ca au dat navala romancele..... )).gif )).gif )).gif
Da-l cucerim noi, sunt sigura, toate suntem una si una si unde mai pui vorbitoare a cel putin o lb straina. cheer.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 07:22 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:19 PM) *

Taaaci femeieee, vezi tu cand te-ai pomenii cu 10-15 femei tacanite cu ruxacul in spate, la usa. Va zice Dirk ca au dat navala romancele..... )).gif )).gif )).gif
Da-l cucerim noi, sunt sigura, toate suntem una si una si unde mai pui vorbitoare a cel putin o lb straina. cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Daca nu-i convine , are voie sa mearga la ma-sa cateva nopti . asa avem noi spatiu de desfasurare lol.gif

PM back

La faza cu " il cucerim noi " .... sa nu va puna devil.gif sa il cuceriti cum va stiu eu ca ati dat de belea cu mine lol.gif
Monic
Dany , ti-o trimitem pachet pe May, ca ea e sexoasa noastra laugh.gif daca ea nu reuseste, ne poti primi pe noi fara probleme grin.gif
dany
lol.gif lol.gif Buna idee May vine cu , corcodusele dupa ea si Dirk habar nu are ce sunt alea . Si.....el are o regula : ce nu cunoaste , nu testeaza blum.gif blum.gif

Later edit : am vazut ca scrisesem ceva ce se batea cap in cap lol.gif si eu vroiam sa scriu asa cum cititi acum blum.gif
May
Vorbiti de devil.gif si devil.gif la usa lol.gif
mirela62
Dulci, eu nu port rucsac!!!
Deci May e tot asa sexoasa ca si avatarul???? Wow, super, bravo May!!!!
Da' eu tot pentru la toamna ma-nscriu!!!
dany
Oooopsssss
mirela62
A, Antonia, m-ai intrebat de mare?
Pai merg la sfarsitul lunii iunie, si cum eu ador zona Mamaia - Constanta, acolo o sa merg. Bine, o sa colindam peste tot si vrem s-ajugem si pe la bulgari. Dar resedinta ramane in zona asta.
dany
Are May niste dotariiiiiiiii , mamaaaaaa . Si niste ochiiiii , si un par cret.....S-ar potrivi cu Andrei al tau , Mirela lol.gif
mirela62
Ooooo, interesant!!!
May, te pot vedea pe undeva?
May
Mirela aici sunt eu si corcodusa din dotare lol.gif

Dotarile sa nu va speriati lol.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 07:44 PM) *

Mirela aici sunt eu si corcodusa din dotare lol.gif

May, esti pericol public hug.gif (pt babuinii nostri), ai toate cele 3 calitati ale femeii rolleyes.gif
Dar te iubim floare.gif

May
Si eu pe voi hug.gif
uka
Am incercat mai devreme sa ma pun in locul lui Ramo, mi s-a parut ceva asemanator cu povestea mea cu a lui teo, insa nu e aceeasi deloc, pentru ca noi ne cunoastem de vreo 7 ani, si e ca o carte deschisa pentru mine, asa si eu pentru el...dintotdeauna am stiut ce il deranjeaza si de ce a facut asta, la fel cum stiam si ca se va intoarce la mine...si in al 2 lea rand el nu mi-a spus never ever ca ne-ar iubi pe amandoua...si ca o sa se decida...mi se pare cam... nu stiu...umilitor...nu stiu cum sa zic exact...e greu...prin ce treci tu acum...dar nu consider ca va cunoasteti de asa mult timp incat sa emriti asa ceva si el sa merite asa ceva, chiar dc ati vb la telef f des sau p mess.. nu se compara cu face2face....chiar nu se compara...fii tare...si pentru ca am observat ceva la tine imi permit sa iti spun sa ai grija mare pe viitor si sa nu te mai arunci cu capul inainte, sa incerci sa fii mai retrasa, ( am un lapsus acum la cuv exact), sa iti mai infranezi sentimenetele tale, sa tii pentru tine, u pur si simplu te arunci cu capul inainte si iei totul de bun...
Ai grija de tine, te pup
mirela62
Wow, May, esti FRUMOASA!!!
Si ce dotari!!!!!
May
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 07:40 PM) *

Are May niste dotariiiiiiiii , mamaaaaaa . Si niste ochiiiii , si un par cret.....S-ar potrivi cu Andrei al tau , Mirela lol.gif

Asa, asa fa-mi reclama give_rose.gif naughty.gif lol.gif

CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 07:51 PM) *

Si ce dotari!!!!!

Hai ca m-am blushing.gif blushing.gif blushing.gif Multumesc give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

dany e fix floare.gif pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 07:51 PM) *

Si ce dotari!!!!!

Sa nu cumva sa-i arati poza lui Andrei ca ne-o fura !!!! Si noi o vrem aici , cu noi hug.gif
mirela62
Dar asta-i adevarul!!!
Cand am timp, ma uit si eu prin albume, de la job n-am cum, nu putem deschide yahoo, dar poate am timp acum, in WK.
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 07:59 PM) *

Awwwww , de cand n-am mai auzit asta pupic.gif pupic.gif
May
Buei gata, schimbati subiectul ca sunt toata blushing.gif

Ah, ca sa ne mai enervam un pic. Noi, romanii din Spania, sau cel putin din Madrid, ca sa putem sa votam maine pe Base, mai intai trebuie sa dam o declaratie ca votam o singura data cu pasaportul/buletinul si ca nu mergem in alta zona si votam inca o data cu celalalt document. Asa ca deja ne-au triat caci nu prea vad pe multi sa astepte la dat declaratii scrise in cazul in care sunt ocupati sau mai rau, nu au acte mad.gif
mirela62
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:01 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 07:59 PM) *

Awwwww , de cand n-am mai auzit asta pupic.gif pupic.gif

Tradu, pleeease!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.