buna
nu am mai scris de mult dar va citesc cand pot. se pare ca toata lumea are probleme de corason
ramo am citit tot si parerea mea e ca nu merita.
may ti-am vazut prajiturica cu capsuni. bestiala.
himere bia e din ce in ce mai frumoasa. e incredibil cum creste.
dany casa ta e minunata, de basm. vreau si eu una la fel.
anca imi dai impresia unei persoane mereu vesele si cu tonus bun. care e secretul tau?
Lucas e un bb dragut, dar mai ales arata bestial in costum de baie. pardon pampars de baie.
acum va zic si eu problema mea, poate va dati cu parerea. ca sunt tare suparata si nervoasa si in ritmul asta o sa ma fac cat casa
babu meu lucreaza tot timpul, nu are timp de un week-end impreuna o seara romantica sau iesit in oras. de cand ne-am mutat impreuna eu stau tot timpul singura. eu am facut un curs din luna aprilie, si trebuie sa predau lucrarea pt examen luni. lucrez la lucrare dar merge greu pt e un domeniu nou pt mine.
marti e ziua lui si a venit invitatia din partea verisorilor lui sa mergem la munte. initial era vb sa mergem maine dupa-masa ca eu sa termin lucrarea, el sa mearga pana la servici si fratele lui la fel.
totul ok pana aici.
pe la 4 ma bazaie constant ca sa zic cand vreau sa mergem, ca hai sa mergem dimineata ca luam laptopul si lucrez pe laptop.ii zic nu. ma bazaie din nou, non-stop. eu vb cu un client care nu se descurca cu o problema el ma bazaia pe net non-stop. i-am zis sa ma lase, sa mearga singur ca eu nu mai merg pt ca trebuie sa termin lucrarea. iar ma bazaie non-stop.
dupa care imi spune ca a zis la toata lumea ca nu mai mergem la munte si s-au suparat

.
ma simt tare naspa. in ultima vreme sunt intr-o stare de depresie continua si nu ma intelege si ajuta in nici un fel.
in plus maine trebuia sa-si recupereze ziua de 30 aprilie dar a zis ca isi ia liber. problema e ca pt mine nu-si ia liber, are mereu de lucru, daca eu vreau undeva si el are de lucru nu mergem si gata. de ce pe mine nu ma intelege si nu il intereseaza daca ma supar sau nu?
sunt eu nebuna?