michelle
28-05-2007, 09:44 PM
Annais, felicitari pt examen!
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 10:41 PM)

Uka, merci mult de idei, la prima varianta m-am gandit si eu

mie mi se pare mai romantica please forgive me
Anna
28-05-2007, 09:46 PM
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 10:44 PM)

Annais, felicitari pt examen!

thx. Tu ai terminat cu ele? ca ziceai ceva de un proiect...
michelle
28-05-2007, 09:47 PM
Pai miercuri am unul, apoi pe 8. Si mai am de prezentat 2 referate. Dar nu m-am apucat inca de nimic
Pisik
28-05-2007, 09:51 PM
Va pup pe fuga ca sa votez si eu la potentialii Ellei
Mihai imi place fizic si din povesti pare un tip care nu s-a maturizat, dar care acum se caieste de ce a facut, doar ca nu stie sa se exprime si incearca cu complimente, vacante, etc. Ella, ti-am spus parerea mea, tipul mai merita o sansa
Cu colegul nu-s de acord, o fi el metrosexual, dar eu una nu m-as incurca cu un coleg, e riscant.
A mai ramas partii-man, eu, spre deosebire de fete zic ca diferenta de varsta e un avantaj. Eu ii dau si lui credit, depinde acum daca tu te simti atrasa de el. Daca nu simti scanteia, mai bine nu, pt ca nu se va aprinde doar pt ca e galant si te duce in locuri frumoase si e atent. Daca nu e flacara, nici ca se aprinde, parerea mea/
Acum, noi votam dar votul final tot tu il ai.
Succes!
Susannah
28-05-2007, 09:54 PM
Michelle, m-ai inspirat cu melodiile acelea.
Sting-Shape of my heart Iata ce consider eu un cantec/ si un barbat sexy.
Ella, eu zic sa te simti bine cu toti trei asa cum zici si tu, fiecare are calitatile lui si suplinesc nevoi diferite: Mihai - iubirea, colegul- flirtul, iar "partii/hoteluri" e un tip interesant care te poate invata multe. ) Imi place cum gandesti!
Anna
28-05-2007, 09:57 PM
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 10:47 PM)

Pai miercuri am unul, apoi pe 8. Si mai am de prezentat 2 referate. Dar nu m-am apucat inca de nimic

pai tu iti cauti

Eu mi-am facut planu de invatat cu o prietena, invatam virtual. Stabilim o ora...ne conversam pe mess, fiecare invata pt altceva, da nu-i bai se pune fiecare pe citit si dupa o ora ne dam buzz pe mess ..facem pauza.

Pe mine ma ajuta..
Anna
28-05-2007, 10:12 PM
Eu ma bag la culcus fetele
Noapte buna, somn usor
Va doresc o zi frumoasa si cu soare maine si ca sa ma asigur ca o sa fie asa va mai fac si urmatorul cadou:
anna viata mea e o comedie neagra
uka ma bucur ca ti-a mers bine
michelle
28-05-2007, 10:34 PM
Dimpotriva, am impresia ca tu nu vrei sa ne trimiti la culcare
Multumesc de idee, Susannah, dar eu as vrea totusi un vals, fie lent, fie vienez..
Mie imi place fff mult si valsul miresei, e cam lung el dar asa are timp sa danseze toata lumea, mie imi place
Tzutzi80
28-05-2007, 11:12 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 28-05-2007, 11:12 PM)

Eu ma bag la culcus fetele
Noapte buna, somn usor
Va doresc o zi frumoasa si cu soare maine si ca sa ma asigur ca o sa fie asa va mai fac si urmatorul cadou:

deci .... deci....cand ma hotarasem sa termin bagajul....dau de bunaciunea asta!!! Sa stau sa salivez langa ecran!!!! Si tocmai eu sa zic,.....mama ce bun e un alb (bronzat

)
Meniu 28 Mai 2007*- 2 oua pe teflon - 4 p
- rosie cu oregano - 0 p
- 1 felie de paine integrala -1 p
* acordeon din cartof - 4 p
*- dovlecel umplut - 5 p
- 1 felie de paine integrala - 1 p
* 1/4 chifteluta de dovlecel - 0,5 p
* pepene galben - 0 p
Total: 15,5 puncte din 22 permise
mirela62
29-05-2007, 07:01 AM
Buna dimineata, dragutzele mele!!! Off, n-am mai intrat de cateva zile, mi s-a pus pata si-am inceput sa caut alt job, plus ca m-am inscris la cateva concursuri si am de invatat legislatie, sa ma mai uit pe engleza..... Poate scap de-aicea....
alandana
29-05-2007, 07:36 AM
Neata fetele!
Eu m-am culcat ieri la ora 9 dupa ce am citit o ora o poveste despre schimbarea din 2012. Toata noaptea am visat ca incercam sa gasesc un loc de parcare dupa care am intrat intr-o cladire si nu mai reuseam sa ies. Cam stresant visul - dar m-am trezit odihnita totusi.
Nu mai sunt ca o rosie -acum sunt negruta.
Ella - Mihai ti-a dat vreo explicatie referitor la comportarea lui? Cat despre concediul in acelasi loc - ce naiba e lumea asta atat de mare si voi ati terminat-o? Eu n-as merge mai departe daca nu as iintelege exact ce s-a intamplat.
Despre coleg si cel cu partii - tu stii mai bine ce simti - eu as inclina spre cel cu partiile - dar asta pentru ca eu sunt mai batrana si-mi plac cei asezati.
Felicitati studioaselor.
Meniul de ieri
Md - 2 mere
Pranz - 1 baton fibrobar - 5 p
Cina - 1 cartof nou, 1 salata cu rosii si salata verde si 50 g piept de pui. Cred ca sunt pe cale sa devin vegetariana - nu ma mai atrage deloc carnea.
Pisik
29-05-2007, 07:37 AM
Neatza!
Miha, si eu zic ca valsul miresei e cel mai frumos. Noi pe ala am dansat si de fiecare data cand ma gandesc (nu mai zic cand aud melodia sau ma uit la dvd) ma emotionez. Dupa mine are ceva special valsul asta.
Anna, felicitari pt examen
Mirela, si eu am bazdaci cu schimbatul jobului. Bafta!
Urasc vremea asta

, imi da o stare tampa rau.
Hai va pup, sa aveti o zi frumoasa!
axe10
29-05-2007, 07:38 AM
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 11:34 PM)

Dimpotriva, am impresia ca tu nu vrei sa ne trimiti la culcare
Multumesc de idee, Susannah, dar eu as vrea totusi un vals, fie lent, fie vienez..
Noi nu stiam sa dansam vals asa ca am optat pt un blues pe care l-am ales dintr-o lista mare....Whitney Houston& Enrique Iglesias-Could I have this kiss for ever....si a fost mai interesant!....
Eu la votat merg pe mana lui Annais...ala mi se pare cel mai misto....ma abtin de la comentarii privind alegerile facute ca nu e treaba mea....
Buna dimineata si voua!
Pisik
29-05-2007, 07:41 AM
Alandana, mananci prea putin
anaoi
29-05-2007, 08:20 AM
deci...neata...
la naiba cu toate in Bucuresti, clar? ma mut pe fundul marii si gata
pai cum se poate sa trebuiasca sa merg pe jos din doamna Ghica pana la Obor la metrou si sa nu am pe unde sa merg de mocirla lasata de muncitori...deci am stat 30 min in baie la sevrici ca sa ma curat pe pantaloni....incredibil
Acum:
1. Tulip, Timea e super, super dulce....
2. May....dylly se uita d evreo 20 d eminute la meniul tau si se intreaba ce naiba e ala "acordeon din cartofi". ca dylly e tălâmb rău
3. Ella...dylly voteaza un al 4lea...pt ca: mihai am impresia ca nu si-a batut foarte tare capul s ate surprinda, adik a mers la sigur ca sa zic asa - stia ce iti place si nu s-a mia obosit s ase gandeasca la altceva. colegul: daca pleaca el de la firma si ramai numai tu acolo e ok. tipul cu partiile va vrea sa va stabiliti si sa intemeiati o familie...poate prea repede pt tine. dar de acord cu cine a spus chestia cu scanteia...
4.annaiss..ia cauta tu pe net pe Roch Voisine ...sa vezi si acolo bunaciune
5. CAFEA !!!!
alandana
29-05-2007, 08:35 AM
Asa e, mananc putin si ce mananc ma fortez sa inghit. Undeva in caldura asta s-a pierdut pofta mea de mancare. E prea cald si ma tarasc toata ziua. As dormi non stop. Voi cum faceti sa aveti ceva energie?
mirela62
29-05-2007, 08:37 AM
Pisik, la mine bazdaci inseamna ca m-apuca d.r.a.c.i.i in fiecare dimineata cand vad cladirea, ca-mi pute tot, dar fac eforturi totusi, sunt si oameni ca lumea pe-aici care nu sunt vinovati de starea mea, simt tot timpul o agitatie, am tendinta sa-mi strang lucrurile, ei, te-apuca damblaua, nu alta!!! Adica daca mi s-a pus pata, si mi se pune greu, gata!!!! Am mai spus eu ca-mi caut, m-am mai uitat pe la joburi, da' mi-a trecut supararea. Ei, acum nu-mi mai trece, asta este!!!
In sfarsit, Nae sta calare pe site-urile agentiilor de turism, ca sa vada toate ofertele, vrem sa plecam o saptamana la mare, la sfarsitul lui iunie.
anaoi
29-05-2007, 08:39 AM
ha? cine spune ca are energie? pt ca dylly e stors rau, mai ceva ca o lamaie.hm. cafeaua e sfanta.
Mirela... super ca plecati...
michelle
29-05-2007, 08:41 AM
Dana, ce fibrobar ai mancat tu de 5p?
Eu dimineata pap: ou, urda, legume, clatita sau sucuri de fructe (nu toate odata
).gif)
), la pranz pulpa de pui, legume, urda, castraveti murati, seara ce apuc.. Aseara am mancat branza cu smantana si mamaliguta.
In seara asta o sa pap ciorba.
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 09:35 AM)

Voi cum faceti sa aveti ceva energie?
Eu de cand nu mai beau cafea am mai multa energie. Si daca mai iau si vitamine, deja nu stiu cum sa o mai distribui
Acum iau acizi omega 3 cu vitamina E.
mirela62
29-05-2007, 08:41 AM
Dylly, stai sa vezi, ca daca reusesc in concurs nu stiu daca mai pot pleca. Ei, sa vad. Concursul e pe 4 iunie proba scrisa, care e si eliminatorie.
michelle
29-05-2007, 08:43 AM
Balada angajatului model
Imi place munca, bani de-ar fi
s-aduc in firma zi de zi.
Il plac pe sefu' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare..
Iubesc biroul, ce-i pe el,
Concediul nu-l iubesc de fel !
Mobila gri plina de praf,
Hirtiile crescute vraf.
De munca mea sunt fericit,
Nimic atata n-am iubit .
Iubesc computerul fereastra
Cu scafirlia lui albastra.
Iubesc sedintele mai lungi
Cind am in creier cifre, dungi,
Iubesc, va spun acu' din nou,
Sa stau o viata la birou!
Imi place munca, as munci
Mai mult in fiecare zi.
Nu vreau salariu, nu vreau stima,
Mi-ajunge critica drept prima.
Nu vreau nimic, decit un pat,
Fix in biroul meu bagat,
Linga pc-ul meu cel drag.
Sa pot munci aci non-stop
Pina se urca firma-n top!
Nu vreau nimic, dar am un dor,
Vreau la biroul meu sa mor,
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminovici in mare....
Ella79
29-05-2007, 08:44 AM

Asa e, mananc putin si ce mananc ma fortez sa inghit. Undeva in caldura asta s-a pierdut pofta mea de mancare. E prea cald si ma tarasc toata ziua. As dormi non stop. Voi cum faceti sa aveti ceva energie?
Neata!
Alandana, si eu patesc la fel. Ma tarasc toata ziua, uneori m-as culca cu capul pe birou. Cafeaua deja nu mai are efect si pentru ca beau foarte multa ma doare si ficatul...
Nici mie nu imi mai e foame, dar n-as putea spune ca ma deranjeaza chestia asta.
Abia astept sa apara pepenii sa inlocuiesc masa de seara cu jumatate de pepene..
Mihai nu mi-a dat nici o explicatie si nici eu nu i-am cerut-o. Daca as mai vrea sa fim impreuna pana la adanci batraneti, poate ca m-ar mai interesa ce are de spus, dar cum tot ce vreau eu e sa nu fiu singura vara asta...
Pisik
29-05-2007, 08:51 AM
CITAT(mirela62 @ 29-05-2007, 09:37 AM)

Pisik, la mine bazdaci inseamna ca m-apuca d.r.a.c.i.i in fiecare dimineata cand vad cladirea, ca-mi pute tot, dar fac eforturi totusi, sunt si oameni ca lumea pe-aici care nu sunt vinovati de starea mea, simt tot timpul o agitatie, am tendinta sa-mi strang lucrurile, ei, te-apuca damblaua, nu alta!!! Adica daca mi s-a pus pata, si mi se pune greu, gata!!!! Am mai spus eu ca-mi caut, m-am mai uitat pe la joburi, da' mi-a trecut supararea. Ei, acum nu-mi mai trece, asta este!!!
In sfarsit, Nae sta calare pe site-urile agentiilor de turism, ca sa vada toate ofertele, vrem sa plecam o saptamana la mare, la sfarsitul lui iunie.
Mirela, cunosc f bine sentimentul, doar ca eu inca sunt in faza de cautat, uitat, pata mare e undeva in "back-office", da si cand o iesi monstrul la suprafata sa te tii
anaoi
29-05-2007, 09:06 AM
CITAT(Ella79 @ 29-05-2007, 09:44 AM)

Neata!
Abia astept sa apara pepenii sa inlocuiesc masa de seara cu jumatate de pepene..
dylly a fost ieri la mega image de la podul colentina...si a vazut pepeni in piata de vis-a vis...nush cat costau sau daca erau buni...dar erau
axe10
29-05-2007, 09:11 AM
Dylly...trezeste-te...sa stii ca ideea cu lasatul cafelei si inceputul zilei cu un ceai de fructe sau sa iei vitamine nu-i o idee rea...cred ca e de la primavara care s-a pravalit in vara prea repede!
lyra
29-05-2007, 09:12 AM
buna dimineata
ttt acordeonul de cartofi e o chestie divina. cine viziteaza culinarul cunoaste.
la noi e atat de cald si eu trebuie sa ma tarasc sa ma intalnesc cu un agent imobiliar, apoi avocata apoi iar agent imobiliar. sa-i ia naiba de constructori ca fac case numa pe banii tai ...cum zice dylly...buf.
am vazut si eu pepeni in cora, import turcia, am cumparat anul trecut unul

. eu zic sa-i asteptati pe ai nostri pt ca aia turcesti sunt groaznici la gust.
va pup
o zi minunata sa aveti.
Anna
29-05-2007, 09:16 AM
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 08:36 AM)

Meniul de ieri
Md - 2 mere
Pranz - 1 baton fibrobar - 5 p
Cina - 1 cartof nou, 1 salata cu rosii si salata verde si 50 g piept de pui. Cred ca sunt pe cale sa devin vegetariana - nu ma mai atrage deloc carnea.
Alandana nu ai punctat prea mult batonul fibrobar? Eu stiam ca avea 3.5 - recunosc ca nu am mai mancat de mai bine de un an.
ALICE
29-05-2007, 09:20 AM
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 09:36 PM)

Noi ne gandeam la un vals lent, ca la cel vienez....
Voi ce ati ales?
Eu am avut
Can't Help Falling In Love--Vals Vienez
Ramo
29-05-2007, 09:20 AM
Salutare! Va citesc dar nu prea mai intervin, din lipsa de timp si...interes.
Aseara a ajuns babuinul in tara. Azi pleaca inspre Botosani si la sfrasitul saptamanii vine in Mures.
Anna
29-05-2007, 09:23 AM
Ella79
29-05-2007, 09:28 AM
CITAT(ramonavlas @ 29-05-2007, 10:20 AM)

Aseara a ajuns babuinul in tara. Azi pleaca inspre Botosani si la sfrasitul saptamanii vine in Mures.
Ramona, vine definitiv? Pentru totdeauna? Va mutati impreuna?
Eu iti doresc tot binele din lume, sa iasa totul asa cum vrei tu.
Ai PM
mirela62
29-05-2007, 09:30 AM
Michelle, te trec fiorii cand citesti balada aia, zau asa!!!!!
Pisik, monstrul e iesit deja, se dezlantuie acuma!!!!
Ramo
29-05-2007, 09:30 AM
CITAT(Ella79 @ 29-05-2007, 10:28 AM)

Ai PM
Da, a venit definitv. Merge direct la Botosani pt ca nu stim cand vom mai avea timp sa mergem pe acolo daca incepe munca in alt loc, nu la mine in firma. Vineri sau sambata vine de tot in Mures. Da, o sa stam impreuna.
Citesc acum si iti raspund la PM.
alandana
29-05-2007, 09:31 AM
Comand si eu un tip de ala.
Bine, si o cafea rece.
Probabil ca am punctat prea mult - oricum nu reusesc sa mananc toate punctele. Am inteles ca se mai racoreste de astazi.
anaoi
29-05-2007, 09:34 AM
luati mainile, pt ca respectivul e al lui dylly....clar?
donez una din cafelele reci.....
Ramo
29-05-2007, 09:35 AM
Ella, ai raspuns la PM.
alandana
29-05-2007, 09:36 AM
CITAT(Ella79 @ 29-05-2007, 09:44 AM)

Neata!
Alandana, si eu patesc la fel. Ma tarasc toata ziua, uneori m-as culca cu capul pe birou. Cafeaua deja nu mai are efect si pentru ca beau foarte multa ma doare si ficatul...
Nici mie nu imi mai e foame, dar n-as putea spune ca ma deranjeaza chestia asta.
Mihai nu mi-a dat nici o explicatie si nici eu nu i-am cerut-o. Daca as mai vrea sa fim impreuna pana la adanci batraneti, poate ca m-ar mai interesa ce are de spus, dar cum tot ce vreau eu e sa nu fiu singura vara asta...
Ella - dar daca a avut vreun motiv obiectiv care l-a facut sa se poarte asa - cine stie ce neintelegere ciudata care a trecut prin capul lui de barbat. N-ar fi pacat ca pentru o prostie sa il pierzi ( in ideea ca l-ai parasi) pe barbatul care poate e cel mai potrivit pentru tine?
Anna
29-05-2007, 09:37 AM
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 10:31 AM)

Comand si eu un tip de ala.
Bine, si o cafea rece.
Probabil ca am punctat prea mult - oricum nu reusesc sa mananc toate punctele. Am inteles ca se mai racoreste de astazi.
Uite
anaoi
29-05-2007, 09:37 AM
alandana
29-05-2007, 09:40 AM
CITAT(ramonavlas @ 29-05-2007, 10:30 AM)

Ai PM
Da, a venit definitv. Merge direct la Botosani pt ca nu stim cand vom mai avea timp sa mergem pe acolo daca incepe munca in alt loc, nu la mine in firma. Vineri sau sambata vine de tot in Mures. Da, o sa stam impreuna.
Ramona - nu fii suparata pe mine ( noi). Iti doresc toata fericirea din lume langa iubitul tau.
CITAT(anaoi @ 29-05-2007, 10:37 AM)

Eu tot pe Sting il prefer. Asa ca i-l las lui Dilly pe Roch.
Ella79
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 10:36 AM)

Ella - dar daca a avut vreun motiv obiectiv care l-a facut sa se poarte asa - cine stie ce neintelegere ciudata care a trecut prin capul lui de barbat. N-ar fi pacat ca pentru o prostie sa il pierzi ( in ideea ca l-ai parasi) pe barbatul care poate e cel mai potrivit pentru tine?
Eu banuiesc / intuiesc ce s-a intamplat de fapt. E vorba de mama lui, de presiunile care se fac asupra lui sa ne despartim. Dar eu n-am nevoie de cuvinte si explicatii. Daca intr-adevar vrea sa fim impreuna, sa demonstreze. Sa faca ceva, orice, sa ma convinga prin fapte, nu prin vorbe.
Faptul ca vom merge in vacanta impreuna este, pana la urma, inca o sansa data relatiei noastre. Daca nici dupa asta lucruile nu se vor aseza... asta e!
Deocamdata insa recunosc ca totul e frumos. E atent si grijuliu, ne distram impreuna cum n-am mai facut-o de ani buni, petrecem timp de calitate impreuna.
Oi vedea ce-o mai fi...
BLUELIFE
Ramo
29-05-2007, 09:43 AM
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 10:37 AM)

CITAT(ramonavlas @ 29-05-2007, 10:30 AM)

Ai PM
Multumesc, dar nu sunt suparata.....doar ca nu ma mai"pasioneaza" ca inainte site-ul asta.
Ramona - nu fii suparata pe mine ( noi). Iti doresc toata fericirea din lume langa iubitul tau.
Nu sunt suparata doar ca nu ma mai "pasioneaza" site-ul asta ca la inceput.....
anaoi
29-05-2007, 09:44 AM
bluelife...ca sa il bati pe dylly pana moare:
hi,hi,hi
peach
29-05-2007, 10:30 AM
CITAT(Ella79 @ 28-05-2007, 07:06 PM)

Acum astept voturile!!!!!!
CITAT(Maybeline @ 28-05-2007, 07:59 PM)

Pt mine, Mihai este un barbat depre care pot spune ca este de-a dreptul frumos, nu dragut sau simpatic. Colegul tau urmeaza, arata bine, se vede ca este o persoana deschisa, iar pe ultimul loc partii-man care pare destul de stresat, probabil are multe pe cap

Mihai era chiar uratel cand ne-am combinat noi, acum 10 ani....

Era de-a dreptul schilod si mi se parea disproportionat. Acum s-a mai implinit si arata, intr-adevar, bine. El e genul de barbat perfect constient de cum arata, perfect constient ca o noapte in club ii e suficienta sa gaseasca vreo 7 doritoare.. . N-are nici un fel de complexe si chestia asta ma enerveaza la culme. E greu sa ii faci fata la capitolul incredere.
Partii-man e si el un tip dragut, desi usor trecut. E matur si constient de valoarea lui, alta decat felul in care arata. E genul de om care face afaceri, nu se chinuie prea tare sa arate bine. Dupa asta femeile alearga pt bani si el tocmai de asta fuge. A fost primul meu iubit

il cunosc de cand era student si fugea de acasa sa vina la Bucuresti sa ma vada...
Colegul e... amuzant, si el arata bine, chiar foarte bine. E un metrosexual dupa parerea mea, e mereu suuuper bine imbracat, super corect. Am cu el discutii despre trenduri, accesorizari, noutati in moda. E foarte galant, face orice femeie sa se simta FEMEIE FRUMOASA. Mai nou imi aduce dimineatra cafeaua de la Snack Atack si pretinde ca o face doar ca sa-mi vada zambetul. Stie ca n-o sa ajung in patul lui ca nu suntem prosti nici unul, dar se joaca... Iar eu ma simt bine, recunosc.

eu votez pt coleg
Dylly te mananca pielea asa de dimineata?
Ramona nu pot sa-ti doresc decit sa fi fericita si sa-ti pastrezi capul limpede!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.