Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
daconst
Raportam si noi o zi proasta.
Ne-am trezit cu febra 39,gingia rosie si inflamata.I-am pus supozitor de paracetamol si am masat putin gingia cu gel.Acum febra a scazut la 37 si e mai binisor.De mancat mananca bine,dar nu e chiar ok ca stare generala.Il dor gingiile.
Nu vrea sa bea nimic in afara de lapte.Suc sau ceai il scoate afara din gurita.Oare se hidrateaza destul cu lapte?Sau sa insist cu altceva?
Oare e posibil sa-i iasa si canini deja?Ca locul ar fi pregatit.

E posibil sa faca asa febra de la dinti?Mamicile ce zic?
Cind ar trebui sa merg la spital?Ca eu sunt pe linga.
O sa sun si dr astazi,dar pina atunci poate imi dati ceva raspunsuri!

michelle
Imi pare rau sa aud ca Luca se simte rau.. Pupici sanatosi de la mine pupic.gif Insanatosire grabnica!
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 29-05-2007, 10:44 AM) *

bluelife...ca sa il bati pe dylly pana moare:

hi,hi,hi

ai vrut? ia de-aici: bataita.gif bataita.gif bataita.gif cuplu.gif cuplu.gif cuplu.gif beach.gif beach.gif asa da!
himere2005
dana, am avut si noi momente din astea. la fel bia bea numai lapte si apa si nici nu avea chef de altceva de mancare
febra poate fi si de la rosu in gat sau poate fi un inceput de raceala. oricum, de obicei raceala nu se manifesta chiar din prima zi, ma refer la stranutat si tusit. nu mai stiu cine spunea ca febra nu e asa mare decat cand ii ies maselele. eu zic sa incerci sa tii febra sub control si sa vezi maine cum se manifesta. vara trecuta bia a facut febra o singura zi dupa care i-a trecut. nici in ziua de azi nu stiu de la ce a fost. asta e naspa, cand ii ies dintii nu poti detecta din prima cauza febrei. multa sanatate floare.gif pupic.gif eu am zis ca incep sa-i dau de acum imunogrip pe baza de plante sa-i cresc rezistenta organismului. eu cand a avut febra ii dadeam alternativ nurofen si panadol
anaoi
multumesc pt bataie si scarpinare grin.gif

Dana, multi pupici si insanatosire grabnica pt Lucas pupic.gif hug.gif give_rose.gif
peach
Danuta multa sanatate finutului! pupic.gif

daca-mi aduc bine aminte de la maselele de minte si eu am avut febra
daconst
Multumesc Himere! pupic.gif
Deci daca scade febra cu supozitor,sa nu merg la spital?ca eu asta nu stiu,cind e de mers sau nu. doh.gif
Nu stiu de raceala ca ieri nu l-a scos afara,doar alaltaieri si a fost mai ciudata vremea.Adica si soare si vant.
Mai tuseste din cind in cind,dar nu rau.I-am dat Mucosolvan.
Astept pina mai tarziu si daca face iar febra il duc la dr. sad.gif

Mersi fetele! pupic.gif
Sper sa fie doar de la dinti,sa nu aibe vreo infectie nedepistata.
anaoi
tine si dylly pumnii sa fie asa.

oricum tine-ne la curent.
alandana
CITAT(daconst @ 29-05-2007, 11:36 AM) *

Ne-am trezit cu febra 39,gingia rosie si inflamata.I-am pus supozitor de paracetamol si am masat putin gingia cu gel.Acum febra a scazut la 37 si e mai binisor.De mancat mananca bine,dar nu e chiar ok ca stare generala.Il dor gingiile.
Nu vrea sa bea nimic in afara de lapte.Suc sau ceai il scoate afara din gurita.Oare se hidrateaza destul cu lapte?Sau sa insist cu altceva?

Eu cred ca se hidrateaza destul cu lapte - dar ai putea sa-i adaugi niste apa sau ceai in lapte.
Eu aveam un principiu cand erau mici copiii - ca ei stiu instinctiv ce le trebuie ( citisem asta pe undeva).
himere2005
in general febra creste dupa ora 17.00, mai ales noaptea. cel putin la noi bia nu prea face febra dimineata sau pranz. eu zic ca daca persista e bine sa mergi ca sa te linistesti si sa vorbesti cu medicul vostru sa-l intrebi cum poti depista eventualele cauze, cum poti trata, ce medicamente sa ai in permanenta in casa. asta ca sa stai mai linistita, ma refer daca apare ceva neprevazut. pe parcurs, dupa ce treci prin mai multe raceli nu mai stai asa cu grija, devii mai sigura pe tine... la inceput imi tremura si mie f...cand crestea febra, mai ales ca-mi alimentau si altii temerile, dar pe parcurs am aflat ca multor copii li se intampla asta destul de frecvent, mai ales cand intra in colectivitate....mai lupta si sistemul imunitar astfel...cam asta e...te calesti pana la urma...oricum, cred ca nici o mama nu poate ramane indiferenta cand ii este rau puiului
Monic
CITAT(michelle @ 28-05-2007, 08:36 PM) *

Ella, eu zic sa ii pastrezi pe toti 2 )).gif
Acum serios, si mie mi se pare mai "hot," Mihail al tau wink1.gif

Azi am ascultat toata ziua valsuri blushing.gif
Am gasit cateva dragute: Once upon in december - vals vienez, Could I Have This Dance - vals lent, Hrusca, Nunta de flori - vals vienez.
Noi ne gandeam la un vals lent, ca la cel vienez.... wacko.gif
Voi ce ati ales?

Miha, mor de ciuda ca nu stiu de ce nu pot asculta melodiile respective sad.gif
daconst
Asa e Himere,ai dreptate!
Sper sa-i treaca ca deja e mai jucaus.Am citit ca poate sa fi facut febra si din cauza deshidratarii.Adica noaptea nu a baut lichide si de aia a urcat temperatura.
Acum il urmaresc si sper sa fie bine.
BLUELIFE
CITAT(daconst @ 29-05-2007, 11:54 AM) *

Multumesc Himere! pupic.gif
Deci daca scade febra cu supozitor,sa nu merg la spital?ca eu asta nu stiu,cind e de mers sau nu. doh.gif
Nu stiu de raceala ca ieri nu l-a scos afara,doar alaltaieri si a fost mai ciudata vremea.Adica si soare si vant.
Mai tuseste din cind in cind,dar nu rau.I-am dat Mucosolvan.
Astept pina mai tarziu si daca face iar febra il duc la dr. sad.gif

Mersi fetele! pupic.gif
Sper sa fie doar de la dinti,sa nu aibe vreo infectie nedepistata.

Cat are febra si ce tip de supozitor i-a- dat?

Supozitorul de algocalmin calmeaza si durerile si este mai eficient in scaderea febrei.Cu lapte nu se hidrateaza atat de bine ca si cu ceaiul,laptele nu e suficient.Daca ii mai creste febra la 39 trebuie sa consulti un medic deoarece la dintisori febra nu trebuie sa depaseasca 38.5 .Atentie ! Febra de 38.5 dupa ce ai scazut cele 0.5 daca febra e masurata in fundulet.
Sexymom
CITAT(daconst @ 29-05-2007, 12:36 PM) *

Danconst si laptele hidrateaza,dar ai putea incerca cu un pic de ceai sau apa in care sa pui glucoza sau saruri de la farmacie.Se gasesc pt. varsta lui (sunt un fel de hidroliti care stabilizeaza sarurile si mineralele din organism).
Supozitor cu algocalmin nu se pune la un copil asa de mic (poate un novocalmin care are o concentratie mica, pe jumatatea algocalminului).
Parerea mea este sa il ti imbracat in hainutze mai lejere, cu capul gol si in momentul in care ii creste febra la 39 ii pui sosete de otet diluat in apa,cam 20 ml otet si 20 ml apa, comprese cu apa caldutza `pe burtica si lalternezi la fiecare 4 ore paracetamolul cu dalsi sau apiretal.
Asta pana ajungi la medic si iti spune cu exactitate ce s faci.
Nu au cum sa iasa caninii, e mult prea devreme, caninii ies ultimii dupa ce are cei 4 dinti de jos si de sus.
Pt.gingi umple o jucarie din plastic, pune-o la congelator si da-i sa se jrece cu ea la gingii,asta daca nu ai in casa o crema speciala cu dentocalm .
Multa sanatate, asa fac copii mici, stai linistita ca va vi bine.
Va pup, fug la scoala ca am multa bataie de cap zilele astea si multe sedinte cu parintii.
dany
Sanatate multa lui Lucas si un pupic.gif . Sa ne tii la curent , Danutza hug.gif
Pisik
Sanatate si pupici lui Lucas pupic.gif
BLUELIFE
Novocalmin-ul este algocalmin in concentratie adaptata copilului si se administreaza jumatate de supozitor la copii sub 1 an

Seximom Laptele in astfel de cazuri poate provoca diaree sau varsaturi,o stiu din pacate din proprie experienta si repetata din pacate hug.gif
Sexymom
Nu vreau sa te contrazic, insa aici li se da copiilor lapte (matern sau praf) si iaurturi. Ele refac flora intestinala in cazul in care copii fac diaree.
Acum sti cum este : 100 de obiceiuri la 100 de bordee.
Cel mai bine ar fi sa mearga la medic cu puiul.Dar sa tina febra sub control.
O sa fie bine pana la urma.
daconst
Multumim mamicile,Blue,Himere,Sexy.Imi prind tare bine sfaturile voastre! give_rose.gif
Febra era 39 in fundulet luata,deci practic era 38,5.Dupa paracetamol a scazut in jumatate de ora la 38 si apoi la 37.A mancat bine si a fost mai vioi.Acum doarme deja.
E rau cu hidratarea pentru ca el nu bea suc sau ceai,nu i-am dat ca-l vomita inainte si apoi n-am mai insistat.
Acum insa i-am dat apa ciu lingurita. w00t.gif Si i-a placut.Se vede ca-i fi-miu. )).gif
Inel dentar cu gel are si roade la el,dar cred ca-l doare tare.Am aplicat si metode mai naturista ca aici . grin.gif
Pina acum e mai bine,daca spre seara incepe iar febra am fugit la dr,nu mai stau.

Multumim pentru urari,Dany,Pisik,Dylly,Sorina,Dana,Miha! pupic.gif
Sper ca n-am uitat pe nimeni.Va tin la curent...asta daca cumva nu aveati ce discuta pe forum astazi. )).gif
BLUELIFE
CITAT(Sexymom @ 29-05-2007, 01:27 PM) *

Nu vreau sa te contrazic, insa aici li se da copiilor lapte (matern sau praf) si iaurturi. Ele refac flora intestinala in cazul in care copii fac diaree.

Eu iti spuneam nu din obiceiuri ci din cauza ca am fost nu o data in aceasta situatie si sincera sa fiu la spital nu m-au lasat deloc sa-i dau lapte cand a facut febra si diaree si din pacate am fost pe la spitale aproape un an intreg cu cel mic din cauza ca a fost operat la 1.5 luni si i-a fost slabit organismul
Tulip
Dana,parerea mea e ca nu are cum sa faca febra asa mare din cauza dintisorilor.......s-ar putea fie un rosu-n gat,insa atinci copiii deobociei nu prea mananca.........eu m-as duce la dr. daca mai persista febra......

Timea nu a facut febra din cauza dintisorilor niciodata,nici maraita n-a fost,am fost fff. norocosi la faza asta.....

Sanatate multa! pupic.gif
May
Neatza biggrin.gif

dana sanatate multa lui Lucas hug.gif

dylly acordeon din cartof blum.gif

Mi s-a stricat telecomanda de la Digi si am fost cu ea la reparat... nu s-a mai putut face nimic, i s-a ars o chestie care dozeaza energia din baterii asa ca imi ``sugea`` energia din baterii in max 2 ore si apoi trebuia sa pun altele. Mi-a transferat nenea ala datele pe alta telecomanda si toata mantzocaria a fost 30 de euro doh.gif si nici macar nu se potrivesc butoanele, apesi pe Menu ca sa dai mai tare, pe volum ca sa schimbi programul si tot asa... mad.gif

Apropo de starea generala de oboseala, macar voi sunteti indreptatite ca munciti si sunteti pe drumuri toata ziua, dar eu? De ce naiba sunt obosita ca fac doar treburile casei si atat. Ma culc cam pe la 2 dimineatza si nu ma pot trezi inainte de 12 w00t.gif w00t.gif. Cand suna tel la 7 sa se scoale Remy nici macar nu il aud, mai am eu o alarma pe la 10 ca sa ma ridic din pat si pur si simplu nu pot, se invarte casa cu mine de oboseala. Si la 12 ma trezesc pt ca e culmea nesimtirii sa dorm atat si pt ca am lucrui de facut, ca altfel....as mai dormi mult si bine doh.gif. Chestia asta se intampla de vreo luna, caci inainte tot asa tarziu ma culcam dar ma trezea imediat alarma lui Remy si dupa ce pleca el mai stateam maxim pana la 10 in pat dar nu mai dormeam, ma uitam pe pereti si ma gandeam. Am tot incercat sa ma culc mai devreme, macar pe la 00.30 dar mereu ne mai prinde cate un film in salon, sau mai are Remy treaba la pc si tot asa, sau ne bagam in pat la 00.30 si ne tot giugiulim pana se face iar 2, sau vorbim ...offff. Si ma simt si slabita si aiurea toata ziua. Cred ca de azi am sa iau vitamine sau ceva, dar singurele pe care le am in casa sunt un complex de b-uri si nu stiu cat ma vor ajuta.
daconst
May,Tulip! pupic.gif

May,la noi e vremea naspa si ma simt obosita,ca mare lucru nici eu nu am facut zilele astea.Dar ploua in continuu.Imi vine sa tot dorm.

Ella,hai sa-mi dau si eu votul...desi eu simt ca vei ramane cu Mihai si vara asta si multe veri de acum inainte. blum.gif
In primul rand pozele nu-l avantajeaza decit pe Mihai,asa ca la faza asta ar fi number one. )).gif
Si poate ca pentru ca eu intru la categoria gaina batrana,votez cu cel cu partii si hoteluri.Nu-l vad bine in poza,dar e genul meu, mai asezat si trecut de faza cind i-ar suci capul o pipita. )).gif
Colegul,e copilut si desi arata ingrijit,nu e genul de tip care sa se multumeasca doar cu o relatie,la varsta lui. naughty.gif

Ramona,bafta multa si sa fii fericita!Noi te mai asteptam sa ne scrii,sa stii. pupic.gif
May
dana s-ar putea sa fie si vremea asta nenorocita ca pana acum 2 zile ploua in fiecare zi si noapte, ba se oprea, ba ploua... nici nu stiai ce sa faci... nu te mira sa vezi oamenii cu umbrela in mana desi era super soare, caci in 5 min incepea vantul si ploaia. Acum, de 2 zile, nu mai ploua dar ba e soare de te clocesti, ba incepe un vant de iti tranteste usile si se innoreaza de zici ca e sfarsitul lumii dry.gif

ramona sper ca faptul ca nu te mai atrage site-ul ca la inceput nu are legatura cu opiniile noastre cu privire la Julian unsure.gif . Stii ca iti vrem tot binele din lume floare.gif

dany treci la apel ca aseara nu ai vrut sa vb cu mine, nu ma mai iubesti sorry.gif. Stii ca glumesc blum.gif )).gif ce mai faci? pupic.gif
alandana
May - dar chiar nu-ti poti gasi nimic de lucru? Eu as innebuni sa stau acasa atata vreme. Si eu as fi obosita. Chiar nu se gasesc job-uri chiar si pentru cei fara acte? Ca de la noi din oras tot pleaca lume in Spania - fara acte.
dany
CITAT(Maybeline @ 29-05-2007, 01:13 PM) *

dany treci la apel ca aseara nu ai vrut sa vb cu mine, nu ma mai iubesti sorry.gif. Stii ca glumesc blum.gif )).gif ce mai faci? pupic.gif

blum.gif Ce sa fac , buey ? Am mai pus niste poze in album , am citit ce s-a scris pe aici si acum ma duc la .... nani . Ne-am cam facut de cap aseara la grec cu niste Ouzo si azi suntem cam bolnaviori amandoi doh.gif
Asa ca ma duc sa bag un pui de somn )).gif
May
alandala ba da, imi pot gasi de lucru: sa fac curat in casa la altul sau in toaletele fabricilor, sa am grija de batrani trecuti de 90 de ani, pe putini bani. Am vb cu Remy si deocamdata ne descurcam cu banii si nu sunt nevoita sa prestez aceste munci, asa ca am sa raman acasa in continuare. Stiu ca sunt multi care vin si lucreaza aici fara acte dar sunt oameni care vin doar ca sa stranga bani, asa ca se preteaza la orice fel de munca in orice conditii pt ca raman aici 1 an sau 2 si interesul lor e sa stranga banii si sa se intoarca. Eu vreau sa raman aici si nu pot sa incep sa ma distrug de la 20 de ani sad.gif nu e vb de munca, e vorba de creier si de cate trebuie sa suporti in conditiile alea, nu vreau sa ajung sa vb singura pe strada. Mai conteaza mult si sa te ajute cineva, conteaza enorm si zona in care locuiesti. Uita-te la sexy ca are facultate si acte si tot nu gaseste ceva pe masura ei, ce sa mai zic de mine. Si eu m-am plictisit dar cat inca pot sa raman acasa, am sa raman, cand nu o sa se mai poata, mai vedem.

dany somn usor pupic.gif
May
Mama ce frumoasa e rochia asta w00t.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 29-05-2007, 02:45 PM) *

Mama ce frumoasa e rochia asta w00t.gif

ce faci,May?te uiti dupa rochii de mireasa? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
Nu buei, facea reclama la site aici pe pagina si am zis sa vad si eu ce rochii de seara mai sunt )).gif Vrei sa ma dai de gol acum, sau ce? )).gif
stardust
Buna fetele cucuietele. Sunt soranutza, sunt la birou si azi e tare liniste asa ca am apucat sa va citesc. Nu-mi mai amintesc nici in ruptul capului parola de la celalalt username asa ca mi-am facut unul nou.

Am avut mult de recuperat, asa ca nu mai stiu ce vroiam sa comentez sad.gif
Ah, vroiam sa votez si eu potentialii Ellei dar nu vad pozele, cred ca deja s-au sters.
Miha, arati superb in pantalonasii aia, eu de as fi in locul tau tot in stilul asta (mai sexy) m-as imbraca, cred ca te avantajeaza foarte mult.
Eu la bebelasi nu ma pricep, asa ca nu pot decat sa ii urez insanatosire grabnica lui Lucas.

Voi va plangeti de cald, aici de vreo cateva zile e tot frig. Tot weekendul a plouat. Acum sunt in helanca si mi-e frig. Mi-e o foame de lup dar nu ma duc sa-mi cumpar nimic de frig, sper sa ma-ntrebe cineva daca vreau ceva de mancare ca altfel azi fac foamea.
May
sorana dc nu ii scrii lui nessie un PM? sunt sigura ca o sa te ajute cu parola floare.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 29-05-2007, 03:02 PM) *

Ah, vroiam sa votez si eu potentialii Ellei dar nu vad pozele, cred ca deja s-au sters.
[

Da, a fost oferta speciala doar aseara.

Daconst, inca o dovada ca gandim la fel.. pupic.gif
Tulip
salutaree,Sorana! cheer.gif cheer.gif
cum e la noul job? smile.gif
BLUELIFE
CITAT(Sexymom @ 29-05-2007, 01:27 PM) *

Da ai dreptate .Stii ceva?ma tot uit la avatarul tau si ma gandesc cand obosesti sa -i mai cureti pe micuti fata draga?ca vin cu viteza si nu se mai termina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Multumesc, Soranutza. pupic.gif

Balbaiala zilei
Sexymom
CITAT(BLUELIFE @ 29-05-2007, 04:12 PM) *

Stii ceva?ma tot uit la avatarul tau si ma gandesc cand obosesti sa -i mai cureti pe micuti fata draga?ca vin cu viteza si nu se mai termina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Pai asta e viata mea, incepe la 6,45 dimineata cand suna ceasul si se termina la ora 23 cand abia reusesc sa ma tarasc pana la pat lol.gif
uka
CITAT(michelle @ 29-05-2007, 03:24 PM) *

Multumesc, Soranutza. pupic.gif

Balbaiala zilei

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif cat de tareee
stardust
CITAT(Tulip @ 29-05-2007, 02:07 PM) *

salutaree,Sorana! cheer.gif cheer.gif
cum e la noul job? smile.gif

pupic.gif
Astazi e prima zi din a doua saptamana. Cred ca deja m-am acomodat, colegii sunt tare draguti si saritori. Nu am inca foarte mult de lucru fiindca acum facem predarea stafetei. Sunt extrem de incantata ca in sfarsit mi-am gasit ceva legat de ceea ce am studiat. Am cautat mult, am avut o perioada destul de nasoala fiindca nu reuseam sa gasesc nimic in domeniul meu. Asa ca le multumesc Danei si la Peach ca m-au sustinut cand mi-a fost mai greu.

May, m-am gandit si eu sa-i scriu PM dar pana la urma am zis ca raman asa. Si-asa n-am scris eu mult pe aici, deci n-o sa derutez pe nimeni pupic.gif
Tulip
Sorana,ce lucrezi mai concret?
stardust
CITAT(Tulip @ 29-05-2007, 02:49 PM) *

Lucrez la o companie de telecomunicatii ca si customer relations manager.

Doamne Tulip, imi vine sa intr-un pamant cand vad ce frumos ai slabit tu. Noi am inceput deodata si eu am acum cu un kilogram in plus fata de cat aveam cand ne-am apucat noi de WW blushing.gif
BLUELIFE
give_rose.gif Va pup ,ne vedem maine
Tulip
CITAT(stardust @ 29-05-2007, 03:53 PM) *

Doamne Tulip, imi vine sa intr-un pamant cand vad ce frumos ai slabit tu. Noi am inceput deodata si eu am acum cu un kilogram in plus fata de cat aveam cand ne-am apucat noi de WW blushing.gif

mai am deunde sa dau jos si eu.....targetul meu e 50 kg,dar inca nu umblu a ticker....e mai motivant asa....

dar rusine sa-mi fie ca nu ma pot tine de nici o dieta.... blushing.gif

cred ca tu esti si mai inalta ca mine.......eu am 1.62
peach
CITAT(stardust @ 29-05-2007, 02:53 PM) *

Feliciari pentru job!! cheer.gif give_rose.gif yahoo.gif

Soranutza cind ai timp poate intri pe msn si dai un bip
Pisik
Felicitari Sorana pt job! ma bucur ca iti este bine pupic.gif
Iar cu dieta nu te mai agita atata ca arati f bine pupic.gif
anca veselie
poze de la intalnirea cu tzutzi aici
salutare!
anaoi
am plecat. pa. pe maine
daconst
Soranutza,felicitari! cheer.gif
Ma bucur tare mult pentru tine.Acum ca te-ai aranjat cu job-ul o sa ai timp si de diete.Toate la timpul lor. pupic.gif

Anca,cine e Alina mey?Sexoasa fata. naughty.gif

Lucas e spre bine,cred.Adica nu mai are febra si rade iar in hohote. )).gif
ina_ceva
Alina e canarul sau julyalina wink1.gif
axe10
Dana, vroiam sa-mi dau si eu cu parerea despre temperatura dar vad ca ti-au raspuns fetili...eu as sta calma....am zis deja aici ca fiul prietenei mele face 40 la fiecare dinte....important e sa tii temperatura sub control!

CITAT(Maybeline @ 29-05-2007, 02:25 PM) *

alandala ba da, imi pot gasi de lucru: sa fac curat in casa la altul sau in toaletele fabricilor, sa am grija de batrani trecuti de 90 de ani, pe putini bani. Am vb cu Remy si deocamdata ne descurcam cu banii si nu sunt nevoita sa prestez aceste munci, asa ca am sa raman acasa in continuare. Stiu ca sunt multi care vin si lucreaza aici fara acte dar sunt oameni care vin doar ca sa stranga bani, asa ca se preteaza la orice fel de munca in orice conditii pt ca raman aici 1 an sau 2 si interesul lor e sa stranga banii si sa se intoarca. Eu vreau sa raman aici si nu pot sa incep sa ma distrug de la 20 de ani sad.gif nu e vb de munca, e vorba de creier si de cate trebuie sa suporti in conditiile alea, nu vreau sa ajung sa vb singura pe strada. Mai conteaza mult si sa te ajute cineva, conteaza enorm si zona in care locuiesti. Uita-te la sexy ca are facultate si acte si tot nu gaseste ceva pe masura ei, ce sa mai zic de mine. Si eu m-am plictisit dar cat inca pot sa raman acasa, am sa raman, cand nu o sa se mai poata, mai vedem.

dany somn usor pupic.gif

Eu zic sa te apuci de ceva...cursuri...nu stiu sa-ti ocupi timpul! De ametita esti pt ca te scoli tarziu...nu ti-e somn, ca te odihnesti...ci ai ameteala din cauza ca stai tarziu in pat.

Aici pozele de la gara:

Frozitto pt Dylly

Imagine

Vedeti ce craci are Anca?
Imagine

Ina ne face poza si noi ei:
Imagine

Mancareeeeeeeeeeeeee:
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.