CITAT(daconst @ 29-05-2007, 12:36 PM)

Raportam si noi o zi proasta.
Ne-am trezit cu febra 39,gingia rosie si inflamata.I-am pus supozitor de paracetamol si am masat putin gingia cu gel.Acum febra a scazut la 37 si e mai binisor.De mancat mananca bine,dar nu e chiar ok ca stare generala.Il dor gingiile.
Nu vrea sa bea nimic in afara de lapte.Suc sau ceai il scoate afara din gurita.Oare se hidrateaza destul cu lapte?Sau sa insist cu altceva?
Oare e posibil sa-i iasa si canini deja?Ca locul ar fi pregatit.
E posibil sa faca asa febra de la dinti?Mamicile ce zic?
Cind ar trebui sa merg la spital?Ca eu sunt pe linga.
O sa sun si dr astazi,dar pina atunci poate imi dati ceva raspunsuri!
Danconst si laptele hidrateaza,dar ai putea incerca cu un pic de ceai sau apa in care sa pui glucoza sau saruri de la farmacie.Se gasesc pt. varsta lui (sunt un fel de hidroliti care stabilizeaza sarurile si mineralele din organism).
Supozitor cu algocalmin nu se pune la un copil asa de mic (poate un novocalmin care are o concentratie mica, pe jumatatea algocalminului).
Parerea mea este sa il ti imbracat in hainutze mai lejere, cu capul gol si in momentul in care ii creste febra la 39 ii pui sosete de otet diluat in apa,cam 20 ml otet si 20 ml apa, comprese cu apa caldutza `pe burtica si lalternezi la fiecare 4 ore paracetamolul cu dalsi sau apiretal.
Asta pana ajungi la medic si iti spune cu exactitate ce s faci.
Nu au cum sa iasa caninii, e mult prea devreme, caninii ies ultimii dupa ce are cei 4 dinti de jos si de sus.
Pt.gingi umple o jucarie din plastic, pune-o la congelator si da-i sa se jrece cu ea la gingii,asta daca nu ai in casa o crema speciala cu dentocalm .
Multa sanatate, asa fac copii mici, stai linistita ca va vi bine.
Va pup, fug la scoala ca am multa bataie de cap zilele astea si multe sedinte cu parintii.