Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
May
Ce fete frumoase cheer.gif cheer.gif cheer.gif

axe nu pot sa fac niciun curs pt ca nu am acte sad.gif si chiar daca as putea, nu as avea bani, sunt f scumpe
lyra
buna fetelor. vin sa va bag iar in ceata cu meniul meu. )).gif
mi-au placut f mult pozele. sunt toate niste frumoase.

Denumire aliment Cantitate Proteine Grasimi Carbohidrati Calorii
MD

Paine, grau, neagra, valori medii (AROS) 60,00 5,04 0,72 29,10 147,00
Sunca slaba, valorii medii (AROS) 100,00 20,40 6,30 0,00 143,00
Pranz
Pui, copan intreg, dezosat, fara piele, nepreparat (BB) 50,00 10,05 1,90 0,00 60,00
Ulei, floarea soarelui, valorii medii (AROS) 20,00 0,00 19,98 0,00 185,80
Orez, Golden Rice, Prefiert, nepreparat (Muller Muhle) 44,00 3,21 0,57 33,88 153,56
Cina
Pui, piept, nepreparat, fara piele (BB) 145,00 33,50 1,74 0,00 159,50
Cartofi, proaspeti, noi, valori medii (AROS) 135,00 2,30 0,27 23,49 108,00
Rosii, proaspete, valori medii (AROS) 100,00 1,10 0,30 4,30 25,00
Gustari
Mere, cu coaja, proaspete (BB) 120,00 0,24 0,48 18,36 70,80
Seminte de dovleac, valori medii (AROS) 40,00 14,00 18,80 2,80 245,20

Total general 89,83 51,06 111,93 1297,86
michelle
Wow ce gagici sexoase avem noi pupic.gif

lyra, sunt cam multe grasimi...
bubbles
Trae frumoase pozele.tzutzik a plecat crying.gif .Ina acum cu siguranta te recunosc daca te vad blum.gif .Si eu trec in iulie prin bucale ca ma duc la craiova si tb sa stau cateva ore in gara..poate veniti sa ma vad si eu cu voi grin.gif sorry.gif
lyra
CITAT(michelle @ 29-05-2007, 06:13 PM) *

Wow ce gagici sexoase avem noi pupic.gif

lyra, sunt cam multe grasimi...

Miha e prima data cand imi ies 20%. si marea majoritate provin din samburi de dovleac si ulei. eu merg pe ideea de 40% proteine, 20% grasimi, 40% carbo.bineinteles ca iar am gresit cu carbo.
dany
Miha , ma intrebai de poze noi de la casuta
michelle
Ma bucur sa vad ca ati progresat cheer.gif
Anna
May e super faina rochia w00t.gif
Dana pupici pt Lucas pupic.gif si ma bucur ca a scazut temperatura.
Dany cate un pic cate un pic si parca vad ca ne pui in curnd linkul cu " casa gata".

Eu ma bag la invatat, daca reusesc, ca am ajuns acum 1 ora de la munca. Pupici. pupic.gif
dany
Miha hug.gif

Ehei , Anna , mai dureaza pana la " gata" dar , macar , am scapat de praf si mizerie . De acum incepe partea frumoasa , ca sa zic asa

Danutza - ce mai zice / face Lucas ? E mai bine ? pupic.gif

May
- superba rochia w00t.gif
alandana
Deci...
Mi-am ales rochia Sacha, inelul de logodna I 38 si verigheta V 123.
Anna
CITAT(alandana @ 29-05-2007, 08:57 PM) *

Deci...

Nu ai gusturi rele blum.gif blum.gif
Ella79
Dany, imi plac tavanele tale, cum sunt facute, ca nu ma prind?
Daconst, ma bucur ca Lukas isi revine si nu e nimic grav. Stii doar ca il vreau de ginere, da? )).gif

Ultima mea descoperire in materie de cosmetice, mascara inimitable de la Channel. E absolut perfect, cel mai bun pe care l-am avut vreodata. Separa si curbeaza genele si nu curge (!).

http://um.chanel.com/lb/inimitable06/defau...lcom&goto=0
May
ella in primul rand ia-ti gandul de la Lucas, ca eu l-am cerut prima mad.gif )).gif si in al doilea rand, cat ai dat pe mascara ca mie mi se termina acum si nu stiu ce sa imi iau dry.gif
Anna
Noapte buna fetelor! pupic.gif
Somn usor si o zi frumoasa maine! hug.gif
May
Meniu 29 Mai 2007

*- 2 oua pe teflon - 4 p
- rosie cu oregano - 0 p
- 1 felie de paine integrala - 1 p

* 2 calatite cu dulceata de capsuni - 4 p

*- 1 chifteluta de dovlecel - 3 p
- 1 lingura tzatziki - 0,5 p

*- cartofi la cuptor cu condimente din Pungutza magica - 2 p ( sunt super!!! )
- pulpa de pui - 2,5 p
- salata de varza cu o lingura de maioneza - 1,5 p
- castravete murat 0 p

Total: 18,5 puncte din 22 permise

Astazi mi-am luat o agenda ca sa imi scriu in ea toate retetele sa ramana acolo mostenire la nepoti )).gif si mi-am mai luat si 2 folii cat colile A4 cu abtibilde ca sa o decorez. Uitati cum arata imediat ce deschideti agenda:

Imagine

Si mai am o folie asa:

Imagine
dany
Neata , s-a trezit si rata ( Lavi , asta e o vorba de a mea pe care n-am mai folosit-o de ani de zile smile.gif

Ella - tavanele sunt facute din placi de lemn subtire lipite pe tavanul propriu-zis .

May
- asteptam sa vedem agenda plina smile.gif

Facut cafea , ceai , si micul dejun pentru voi

Imagine

Va pupic.gif , sa aveti o zi buna .
alandana
Buna dimineata Dany. Foarte frumos micul dejun. Multumesc mult.
Beau acum cafeaua si revin.
Azi vine pentru prima data in vizita la mine fosta mea sefa -de la firma de unde am plecat cu ani de zile in urma ca sa-mi fac propria afacere - acum suntem colaboratoare ( dar am impresia ca nu m-a iertat niciodata) sad.gif
Sunt destul de agitata.

pupic.gif la fete
axe10
CITAT(Maybeline @ 29-05-2007, 05:38 PM) *

Ce fete frumoase cheer.gif cheer.gif cheer.gif

axe nu pot sa fac niciun curs pt ca nu am acte sad.gif si chiar daca as putea, nu as avea bani, sunt f scumpe

Pai macar apuca-te tu sa inveti ceva nou care ti-ai dori sa stii...asa iti ocupi timpul si te trezesti cu un scop! O sa vezi ca ai satisfactii. Cand te trezesti si realizezi ca :azi nu am de spalat, de calcat..sau mai stie eu ce....nu-ti vine sa te scoli din pat.Asa ca gaseste-ti o pasiune si incepi sa studiezi.

CITAT(alandana @ 29-05-2007, 08:57 PM) *

Deci...

De ce?...si mie imi vine chef sa ma imbrac din nou in mireasa cand vad atatea rochii misto...

CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 12:32 AM) *

Meniu 29 Mai 2007

Astazi mi-am luat o agenda ca sa imi scriu in ea toate retetele sa ramana acolo mostenire la nepoti )).gif si mi-am mai luat si 2 folii cat colile A4 cu abtibilde ca sa o decorez. Uitati cum arata imediat ce deschideti agenda:

Tu si Alexia....esti la gradinita? lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 29-05-2007, 06:57 PM) *

Miha , ma intrebai de poze noi de la casuta

Vai,da ati avut de lucru nu gluma.Sa va bucurati de ea impreuna! pupic.gif
axe10
Dany, hai ca incepe sa prinda culoare casutza....ce concentrata erai la "pensulit"...
pupic.gif pupic.gif
Pisik
Neatza!
Dany, ati progresat frumos. Spor in continuare pupic.gif
Ina, Axe, Tzutzi, Anca, July, sunteti frumusele si scumpici toata hug.gif

Eu pic de somn. Diseara sotul renunta la franceza si mergem la shrek; si incercam sa mai gasim bilete la george pt maine, sa speram ca mai avem sanse.
Aseara sotulica al meu mi-a adus un trandafir rosu superb si un ou kinder joy doh.gif cica pt supriza, vorba lui axe, parca as fi copil; evident ca nu m-am abtinut, dar nu l-am papat tot, am ciugulit asa mai mult crema
BLUELIFE
Buna dimineata!Cafele?daca nu sunt atunci fierb eu cateva si intre timp priviti si radeti cu pofta:
http://divertisment.okay.ro/vizualizare~fi...e-la-cafea.html
axe10
Pisik, stai linistita ca la cata crema e la oul ala nu conteaza...mereu ii zic Alexiei:"cum o fi ma crema asta si bombonicile astea?"...ca doar doar se indura sa-mi bage si mie in gura...dar nu am sanse!
Pisik
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 08:54 AM) *

Pisik, stai linistita ca la cata crema e la oul ala nu conteaza...mereu ii zic Alexiei:"cum o fi ma crema asta si bombonicile astea?"...ca doar doar se indura sa-mi bage si mie in gura...dar nu am sanse!

lol.gif pai asta a zis si sotu, ca e maxim o lingurita acolo si oricum mai mult m-am mozolit in el, am amestecat crema, mai lingeam lingurita, cat sa simt gustul; blum.gif
ina_ceva
Intra o tipa goala pusca intr-un bar si comanda un whisky.
Vine barmanul, o priveste de jos pana sus. Tipa il vede si il intreaba:
- Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala? La care barmanul:
- Nu e asta, ma intreb de unde o sa scoti banii pentru bautura
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi e zi de cantar dar inca nu am avut curaj sa ma urc pe dansul ca luni am exagerat si sigur nu arata vreo schimbare sorry.gif .
Pisik am vazut si eu ieri Shrek 3 .Razi cu pofta la unele faze.Eu am adormit ca eram super obosita dar il pun azi iar sa vad si eu cum se termina blum.gif .

Dany frumoasa casutza hug.gif .Eu am niste nervi ca azi este o saptamana si 2 zile de cand am incheiat contractul cu aia de la termopan si inca nu au venit sa il puna :dry.gif: angry2.gif .
May frumoasa agenda.Am si eu una in care imi scriu retete,pubctajele la unele zile cand nu sunt acasa .. rade babu de mine lol.gif dar cateodata ma si lauda la unii priteni ca am rabdarea necesara blum.gif .
lyra
buna dimineata fetele.

am slabit 900 de grame. cheer.gif eu sunt f multumita, dar mai ales ca am scapat de obsesia cantaritului zilnic.

Pisik nu-ti fa probleme pt cioco. ai papat, asta e. sa-ti fie de bine. eu una m-am saturat sa tot mananc restrictiv, aia nu, aia nu...m-am saturat. asa ca incerc sa mananc sanatos, dar mai scap si eu la o clatita sau o bucata de praji. dar incerc sa ma limitez.

Dany casuta ta e minunata. de basm.

May imi place ideea ta cu retetele. ar trebui sa iau exemplu pt ca ale mele sunt scrise pe diverse hartiute sau salvate pe undeva prin calculator. doh.gif

Nu mai pot de somn si m-a apucat o durere groaznica de cap. strada mea e in continuare in constructie si azi-dim au sapat chiar sub geamul meu. ohmy.gif

May nu stiu ce sa-ti zic. poate iti poti face o afacere sau ceva de genul asta. nu stiu. poate ai ceva hobby sau stii sa pictezi sau mai stiu ce. sau poate te apuci sa faci prajituri din caietul de retete si sa le vinzi blum.gif
cauta ceva oportunitati pe internet.
otilici
La mine nu s-a miscat cantarul saptamana asta,desi nu am depasit nici macar cu un punct mad.gif .Dar mi se pare ca am scazut la fund si picioare,parca si la burtica putin,ca imi vin altfel hainele. Cred ca am sa merg ca si May,pe metoda masuratorilor,m-am suparat tare pe cantar ca a facut figuri si saptamana trecuta dry.gif

Ramona,mai scrie-ne din cand in cand,ne place sa te citim smile.gif .Eu mereu te admir cata grija ai de tine desi esti atat de ocupata,ca eu is o lenesa si jumatate cand vine vorba de mine.Ma ambitionezi,sa stii give_rose.gif pupic.gif
Pisik
Lyra felicitari! Sa stii ca si eu m-am saturat sa fiu la regim, nu mai suport sa ma simt ca o conadmntata, vai, aia nu am voie, ailalta nu pot ca nu e de regim, etc. Asa ca pap sanatos si cand mi-e pofta de ceva, incerc sa pastrez limita bunului simt. O mai scap eu, dar oricum, sunt mult mai bine ca inainte, ptiu, ptiu
Oti, si eu incerc sa iau si cm in seama, am mai scazut 2 cm de la ultima masuratoare, desi cantarul e blocat. Incerc sa nu ma mai obsedeze cantarul si sa ma obisnuiesc cu ideea ca slabesc f greu, nu ca anul trecut
bubbles
Asa...si acum sa va zic si eu .Sambata mi`am facut kilo - kick si duminica scazuse cantarul la 63.8 - 63.9kg blink.gif iar azi mi`a aratat 64 fix bang.gif .Sa nu`ti vina sa il arunci pe geam.Si mai am si o sapt de cand fac pillates...cateodata de 2 ori pe zi.PLus ca burta nu mai am deloc.Muschii de la picioare incep sa se contureze frumos si celulita nu se mai vede aproape deloc doh.gif .Dar cred ca ar tb sa ma cantaresc sambata cand e oficial o sapt de la kilo - kick eusa_think.gif .Ce ziceti?Poate isi revine cantarul biggrin.gif
Anna
Neatza pupic.gif !

Alandana bafta cu fosta sefa wink1.gif.
Lyra felicitari pt kg pierdut.

Si eu ma bag la treaba acum. Dar am trecut sa va salut.

Asta pap la MD.

~ sunca pui 100 gr - 2.5 pct
~ branza top - 1pct
~ 4 fel paine - 2 pct
~ iaurt - 1 pct

bubbles
Lyra felicitari!!!!
Oti ce face norbie?pupic.gif Pe amandoi
annais de ce ai pus doar 2 p la 4 fel de paine? blink.gif
otilici
Bubbles felicitari ca ai slabit asa frumos,se vede ca te tii de treaba.Cat despre faza cu kilo-kick,eu dadeam jos un kg de pe o zi pe alta,dar pe ala nu-l mai puneam inapoi,cel putin asa imi aduc aminte.Vezi ca poate retii si apa din cauza caldurii,nu stiu ce sa zic. Norbi e un strengar,vrea mai mult in picioare,sustinut bineinteles,dar nu prea il las eu ca e prea devreme pt. coloana lui.NU sta o clipa,iar daca il pun in scaunelul lui si-l las la desene ,da din picioare fara oprire,e plin de energie.Totusi e un copil tare cuminte wink1.gif Si noi te pupic.gif floare.gif
Anna
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 11:08 AM) *

Lyra felicitari!!!!
Oti ce face norbie?pupic.gif Pe amandoi
annais de ce ai pus doar 2 p la 4 fel de paine? blink.gif

ca e paine graham ceva...si am calculat si iese 0.5 pct pe felie ( e destul de mica felia)
E prea putin? unsure.gif
bubbles
AAA ... Anais si eu la 50g graham pun 2 pcte wink1.gif dar la mine sunt felii mari blum.gif
Oti mi`am facut kilo - kick cu rusii dupa mine blink.gif si poate de aia mai retin si apa.De azi reincep anticoncept si mi trec si rusii .Adevarul e nici nu prea am mai baut ceai nici de urzica nici verde si poate de aia si retin apa .ca daca beau 2 L de apa / lichid pe zi .. dau mai usor jos wink1.gif

A...si kilo - kick`ul mi l`am facut sambata spre duminica si dadusem jos 700g ar luni am cam calcat pe langa sorry.gif si eu stiu ... poate tb sa astept pana sambata sa ma cantaresc eusa_think.gif .
Axe apropo ca mi`am adus aminte...te`am visat azi noapte grin.gif
otilici
Eu am visat intr-o noapte ca ma conversam de numa cu May pe messenger lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Scz daca va plictisesc blum.gif .Uitati o poza cu nepotica mea.Cred ca e mai mica decat Alexia cu vreo 2 luni
Imagine
Si una cu mine dar care nu se vede prea bine grin.gif
Imagine
otilici
Bubbles,am observat ca tocmai cand ti-a facut poza aruncai sticla de bere din mana blum.gif .Te-am prins grin.gif tease.gif Ce dulcica nepotica ai ! smile.gif
michelle
Andreea, dadeai foc la padure?
anaoi
pai de aiai nu mai exista padurea respectiva...a trecut bubbles pe acolo si i-a dat foc... grin.gif grin.gif
bubbles
lol.gif lol.gif Miha,dylly faceam un foc de tabara cu niste crengi uscate cazute pe jos ... grin.gif .Ca doar pompierii erau cu noi in caz ca se aprindea si altceva wink1.gif
anaoi
mda,da,da,da....
bubbles
Meniu 30 Mai2007
actimel 1.4
zuzu 0.1% 1
perle branza 150 cu smantana la dorna 2% 2.25
100g sunca 2.5
ton in apa 2.1
carne vita 125g 2
3 mere si 3 piersici mici 1
graham 50g 2
total:14.25p yahoo.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 30-05-2007, 11:58 AM) *

mda,da,da,da....

Tu care esti cu cafelele ca si mine ar trebui sa vgizionezi ce am postat in pagina anterioara ca nu stiu daca mai comanzi cafea cu lapte lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
te cred
axe10
Ce liniste e pe aici...toata lumea munceste....tocmai am luat pranzul si postez meniul partial pe astazi:
wasa-0.75
br. fitness-1
jambonel pui-1
piept pui gratar(160g)-3.2p
salata asortata cu 5 masline verzi si ulei masline-5.2
cirese(mai mult de 200g)-1

Si o sa mai mananc pe la 19 ca azi sunt singura cu Alexia dupa masa si o sa stam pe afara pana atunci...
BLUELIFE
Cred ca ma fac vegetariana angry2.gif ieri am cumparat polonez sa mancam ca nu era nimic gatit(din cauza ca inca renovam apartamentul si mai avem si o groaza de examene)si ghiciti cu ce ni s-a servit polonezul?CU VIERMI! bad.gif L-am dus inapoi si s-au scuzat si mi-au dat banii inapoi fara comentarii si totusi sunt in dilema daca sa ii fi reclamat sau am facut bine ca le-am acceptat scuzele cu atat mai mult ca sunt niste oameni draguti de altminteri si nu as vrea sa le fac rau dar ma gandesc la altii care poate nu observa la timp si mananca din produs.Sper totusi,ca au luat masurile ce se impun,pentru binele tuturor.
Anna
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 12:51 PM) *

Ce liniste e pe aici...toata lumea munceste....tocmai am luat pranzul si postez meniul partial pe astazi:
wasa-0.75
br. fitness-1
jambonel pui-1
piept pui gratar(160g)-3.2p
salata asortata cu 5 masline verzi si ulei masline-5.2
cirese(mai mult de 200g)-1

Si o sa mai mananc pe la 19 ca azi sunt singura cu Alexia dupa masa si o sa stam pe afara pana atunci...

ciresee.....moooooaa ce pofta mi-ai facut Axe. Trimite si la mine cheer.gif

CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 12:53 PM) *

Cred ca ma fac vegetariana angry2.gif ieri am cumparat polonez sa mancam ca nu era nimic gatit(din cauza ca inca renovam apartamentul si mai avem si o groaza de examene)si ghiciti cu ce ni s-a servit polonezul?CU VIERMI! bad.gif L-am dus inapoi si s-au scuzat si mi-au dat banii inapoi fara comentarii si totusi sunt in dilema daca sa ii fi reclamat sau am facut bine ca le-am acceptat scuzele cu atat mai mult ca sunt niste oameni draguti de altminteri si nu as vrea sa le fac rau dar ma gandesc la altii care poate nu observa la timp si mananca din produs.Sper totusi,ca au luat masurile ce se impun,pentru binele tuturor.

blink.gif o doamne! swoon.gif swoon.gif
Sper si eu ca au luat masuri!
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 12:54 PM) *

ciresee.....moooooaa ce pofta mi-ai facut Axe. Trimite si la mine cheer.gif

Pai sunt la piata cu gramada....si ieftine....ale mele sunt fara viermi!

Am uitat sa va zic, am sms-uit cu tzutzi...a ajuns cu bine si va pupa pe toate!
bubbles
Eu cred ca imi varsam si matele din mine .. sa vad viermi swoon.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.