Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Pisik
Acuma ma duc si eu sa pap, dar inainte sa ma laud si eu putin. Am cunoscut-o pe mama lui Ethan Hawke. Stiam ca lucreaza la un ONG in Romania si ca se implica in proiecte sociale dar am afcut tarziu legatura. A venit cu inca o fata sa imi prezinte proiectele, si-ar dori sa ne implicam si noi ca si companie. sa vedem ce zice si seful meu...

Axe, sa pupi Tzutzica de la noi!
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 12:53 PM) *

Cred ca ma fac vegetariana angry2.gif ieri am cumparat polonez sa mancam ca nu era nimic gatit(din cauza ca inca renovam apartamentul si mai avem si o groaza de examene)si ghiciti cu ce ni s-a servit polonezul?CU VIERMI! bad.gif L-am dus inapoi si s-au scuzat si mi-au dat banii inapoi fara comentarii si totusi sunt in dilema daca sa ii fi reclamat sau am facut bine ca le-am acceptat scuzele cu atat mai mult ca sunt niste oameni draguti de altminteri si nu as vrea sa le fac rau dar ma gandesc la altii care poate nu observa la timp si mananca din produs.Sper totusi,ca au luat masurile ce se impun,pentru binele tuturor.

De ce nu te-ai dus la OPC?...ca sa le dea si o amenda usturatoare la producatori si la vanzatori!
May
Neatza a venit si a doua ratza biggrin.gif

dany am scris vreo 7 retete ieri si apoi m-am plictisit asa ca probabil o sa continuu azi, dar sunt o gramada wacko.gif

axe multumesc pt sfaturi floare.gif si nu, nu sunt la gradinita grupa mica cu fetita ta, asa sunt eu si cred ca asa voi ramane, abtibildurile imi plac fffff mult si multe altele.... cariocile, pixurile cu sclipici grin.gif

pisik trandafirul ca trandafirul rolleyes.gif, dar kinderul chiar a fost neasteptat cheer.gif cheer.gif

bubbles eu am si caiet special unde imi scriu in fiecare zi ce mananc cu vreo 3 pixuri de diferite culori )).gif

lyra felicitari, mama, aproape un kg yahoo.gif cat despre a face prajituri si a le vinde, toata lumea imi zice laugh.gif dar fara acte sunt legata de maini si de picioare. Lasa ca vin ele devil.gif

oti sa stii ca eu 6 luni de zile nu am mai vazut nici o schimbare la cantar, cateodata chiar crestea greutatea, dar am slabit 2 masuri la haine wink1.gif. Acum vad ca a inceput sa se miste si Gicu tease.gif

bluelife scarbos, dar sa stii ca de multe ori nu sunt de vina vanzatorii, ci producatorii. Vanzatorul este un client ca si tine, pana la urma. smile.gif
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 12:53 PM) *

Cred ca ma fac vegetariana angry2.gif ieri am cumparat polonez sa mancam ca nu era nimic gatit(din cauza ca inca renovam apartamentul si mai avem si o groaza de examene)si ghiciti cu ce ni s-a servit polonezul?CU VIERMI! bad.gif L-am dus inapoi si s-au scuzat si mi-au dat banii inapoi fara comentarii si totusi sunt in dilema daca sa ii fi reclamat sau am facut bine ca le-am acceptat scuzele cu atat mai mult ca sunt niste oameni draguti de altminteri si nu as vrea sa le fac rau dar ma gandesc la altii care poate nu observa la timp si mananca din produs.Sper totusi,ca au luat masurile ce se impun,pentru binele tuturor.

Si ce mey, tii post? )).gif

Ok, lasand gluma la o parte, si eu cred ca faceam la fel ca Bubbles. bad.gif bad.gif bad.gif

Si eu am bagat aseara cirese, si azi la micul dejun, ghiciti ce? Tot cirese tease.gif Fara viermi.
May
CITAT(otilici @ 30-05-2007, 10:32 AM) *

Eu am visat intr-o noapte ca ma conversam de numa cu May pe messenger lol.gif lol.gif lol.gif

Ma viseaza femeileeeeee lol.gif asa-i ca vorbeam despre prostii? naughty.gif
bubbles
Eu sunt cam lenesa si nu prea am chef sa scriu retetele dar pana la urma cred ca asa ar fimai bine.Ca foile le pierd fff usor la cat sunt de distrata blum.gif .Si abtibildurile si pixurile cu sclipici imi plac si mie May . blum.gif
anaoi
may, ha... intrebare retorica, nu? grin.gif hug.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 12:56 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 12:54 PM) *

ciresee.....moooooaa ce pofta mi-ai facut Axe. Trimite si la mine cheer.gif

Pai sunt la piata cu gramada....si ieftine....ale mele sunt fara viermi!

Am uitat sa va zic, am sms-uit cu tzutzi...a ajuns cu bine si va pupa pe toate!

O pupam si noi si asteptam poze si noutati despre ea,ii doresc sa aiba parte numai de experiente placute si sa le impartaseasca cu noi cand revine pupic.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 01:06 PM) *

axe multumesc pt sfaturi floare.gif si nu, nu sunt la gradinita grupa mica cu fetita ta, asa sunt eu si cred ca asa voi ramane, abtibildurile imi plac fffff mult si multe altele.... cariocile, pixurile cu sclipici grin.gif

Stai linistita ca si mie imi plac!...daca asi mai fi la scoala acum i-as cere mamei toate draciile astea...ca deh pe vremea mea nu erau decat coperti de vinilin ...
May
CITAT(anaoi @ 30-05-2007, 12:12 PM) *

may, ha... intrebare retorica, nu? grin.gif hug.gif

evident )).gif pupic.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 01:15 PM) *

O pupam si noi si asteptam poze si noutati despre ea,ii doresc sa aiba parte numai de experiente placute si sa le impartaseasca cu noi cand revine pupic.gif

Cel mai bine e sa scrii la ea in jurnal...ca pe ala o sa-l urmareasca de peste tari si pe mari pe unde va umbla!
Anna
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 12:56 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 12:54 PM) *

ciresee.....moooooaa ce pofta mi-ai facut Axe. Trimite si la mine cheer.gif

Pai sunt la piata cu gramada....si ieftine....ale mele sunt fara viermi!

Am uitat sa va zic, am sms-uit cu tzutzi...a ajuns cu bine si va pupa pe toate!

pai or fi dragutza, dar eu sunt la work acum, si pana ajung eu la piata mor de pofta blum.gif
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 01:32 PM) *

pai or fi dragutza, dar eu sunt la work acum, si pana ajung eu la piata mor de pofta blum.gif

Pai hai ca iti trimit ca sunt fata buna....
ALICE
Nu-mi da seful concediu crying.gif Si eu vreauuuuuuuuuuuu.Ca n-am mai avut de la Craciun.Si-mi facusem planuri nono.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 30-05-2007, 01:37 PM) *

Nu-mi da seful concediu crying.gif Si eu vreauuuuuuuuuuuu.Ca n-am mai avut de la Craciun.Si-mi facusem planuri nono.gif

Care e motivul?
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-05-2007, 01:37 PM) *

nasol sad.gif
si eu de abia in august pup concediu; o sa imi mai iau 2 zile in iulie la nunta finilor dar pana atunci pauza

Cum mai stai cu regimul?
ALICE
Pai prin februarie ne-a pus sa ne planificam concediile.Maxim pana in luna iunie inclusiv.Si mi-am ales ultimele 2 sapt din iunie.Colega mea si-a dat demisia de 3 saptamani si cine ma inlocuieste e varza deocamdata
axe10
CITAT(ALICE @ 30-05-2007, 01:42 PM) *

Pai prin februarie ne-a pus sa ne planificam concediile.Maxim pana in luna iunie inclusiv.Si mi-am ales ultimele 2 sapt din iunie.Colega mea si-a dat demisia de 3 saptamani si cine ma inlocuieste e varza deocamdata

Ce lucrezi tu?...ca ahbar nu am.
ALICE
CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 01:40 PM) *

Cum mai stai cu regimul?

Pisik, ma tin de treaba.Mic dejun cu sandwich cu paine integrala,legume,branza slaba si sunculita.La pranz gratar cu salata maaaaare.Si seara la fel.
Mai dau rateuri cu cate o inghetata, sau ceva dulce,dar nu exagerez

CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 01:44 PM) *

Ce lucrezi tu?...ca ahbar nu am.

Reprezentant tehnic la o firma producatoare de tigla metalica.
axe10
Aha...am inteles...ioc...
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-05-2007, 01:45 PM) *

CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 01:40 PM) *

Cum mai stai cu regimul?

Pisik, ma tin de treaba.Mic dejun cu sandwich cu paine integrala,legume,branza slaba si sunculita.La pranz gratar cu salata maaaaare.Si seara la fel.
Mai dau rateuri cu cate o inghetata, sau ceva dulce,dar nu exagerez

Bravo!!!! pupic.gif Stiam eu ca poti fi si cuminte, sper sa ai si rezultate. la mine merge mai greu in ultimele zile, sunt f fomista si am tendinta sa scap in ingrasacioase dar incerc sa rezist cat pot
ALICE
Fac necesar de materiale.Imi vine planul de acoperis de la arhitect si eu il transform in 3D.Calculez cat ii trebuie din fiecare element.Fac hale industriale

CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 01:47 PM) *

Bravo!!!! pupic.gif Stiam eu ca poti fi si cuminte, sper sa ai si rezultate. la mine merge mai greu in ultimele zile, sunt f fomista si am tendinta sa scap in ingrasacioase dar incerc sa rezist cat pot

Nu mi se pare ca se intampla ceva, dar nu ma las.Se va vedea in curand.Sper.
anca veselie
bag si eu un meniu:
md: 6.5p
paine 2
ou 2
sunca 2
cafea cu lapte 0.5

mar 0

pranz: 9
sal. Varza cu ulei 1
masline verzi 1
150g sarmalutze 6
iaurt 1

capsuni 0

momentan 15.5p, sa vedem ce-oi mai face.
lyra
Alice w00t.gif mi se pare f interesant ce faci tu.

May cat dureaza pana iti vin actele?

mai fetelor eu incep sa ma descurajez. sorry.gif . am vazut in ultimele zile nush cate apartamente. nu gasim nimic. ultimul era o mansarda ok, atat ca livingul era jumatate taiat de perete in tavan. deci practic spatiul ala nu se putea folosi. doh.gif . iar apartamentele cat de cat decente au niste preturi astronomice. devil.gif mad.gif

iar daca ne luam apartament nu mai pupam concediu anul asta si multi din care vor veni. si eu chiar am nevoie de o vacanta. la mare, cu soare tease.gif
May
lyra ar trebui sa imi vina rezidenta pana in octombrie, cu dreptul de lucru e mai greu dar nu imposibil smile.gif. Nu te descuraja cu apartamentul, trebuie sa gasiti ceva pana la urma floare.gif
ALICE
Si noi ne facem anul asta mansarda.In maxim 3 luni ma mut cheer.gif
lilianab
Buna fetili!Sunt un zombi chiaun. blink.gif .Duminica alt examen.Materie la greu:management...Lucrez in fiecare dimineata,fiindca am colega in concediu,vin la pranz,dorm 2 ore dupa ceas si apoi lectii. swoon.gif
Raportez:mamarutul a aparut in sfarsit:a fost bolnavior de a ajuns in spital din cauza stomacului batista.gif .nu stiu daca sunt in puncte fiindca mananc cafea sub diverse forme,dimineata,la pranz si seara...si mai completez cu cate ceva beep ca cere neuronul.Dar am scos mancarea doh.gif !!

CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 11:53 AM) *

Ca o persoana care a lucrat in domeniu,iti spun ca oricat de draguti ar fi vanzatorii,in 80% din cazuri ,marfa se strica la ei in vitrine.De multe ori "dragutenia" lor ascunde interesul de a scapa de marfa expirata,sau care va expira in 2 zile.Sa nu te faci dimineata ,la prima ora pe acolo,cand se face "botezul"(spalat carnati,salamuri,unse cu putin ulei,ca sa arate proaspete si apetisante)
Acum lucrez in vecinatatea unei hale de preparate.S-a facut dezinsectie luni.Sa fereasca Dumnezeu ,cata carcalarime am putut vedea.au venit si ieri cu concentratia dubla de otrava si au dat cu tunul(asa am inteles ca se numeste).Si inca supravietuiau...si erau multi Highlander-i w00t.gif .Te-as sfatui,daca mai cumperi,ia ceva simplu,nu mezeluri...gen jambonel,sunca.Si neaparat termenul pe eticheta.Si eu as fi reclamat.Gandeste-te ca poate sunt altii care au cumparat azi din nou acel polonez,numai ca imbaiat. sorry.gif
Pisik
Fetelor, vreau si eu un sfat, ma simt f rau, am o ameteala de zile mari, se invarte totul cu mine, am un mare gol in stomac, sunt chiauna de-a binelea. Cred ca e o cadere de ceva. Nu am decat omv la indemana, ce ma sfatuiti? nu as vrea sa imi iau nici ceva f daunator. oare o cola zero ar rezolva problema?
daconst
Salutare fetili!

Azi dimineata ne-am trezit iar cu febra 39,asa ca am impachetat gupilu si la spital cu noi.Are un pui de rosu in git si de asta cica face febra.I-au luat si analize la sange sa vada daca nu are vreo infectie,ceva si Doamne ajuta ca nu are.
Pe mine ma deruta ca la rosu in gat stiam ca vomita si nu prea mananca,iar al meu mananca foarte bine.
Faza naspa e ca trebuie sa bea lichide si el ceai sau suc,le scuipa afara.Ii dau tot lapte,dar mai diluat.Asa mi-a recomandat dr.In rest paracetamol si nurofen si asteptam sa treaca.
Se pare ca am inceput si eu viata de mamica adevarata,ca pina acum a fost prea simplu.[biggrin.gif]
lilianab
CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 02:10 PM) *

Fetelor, vreau si eu un sfat, ma simt f rau, am o ameteala de zile mari, se invarte totul cu mine, am un mare gol in stomac, sunt chiauna de-a binelea. Cred ca e o cadere de ceva. Nu am decat omv la indemana, ce ma sfatuiti? nu as vrea sa imi iau nici ceva f daunator. oare o cola zero ar rezolva problema?

Gasesti la farmacie pliculete de calciu si pliculete cu magneziu.Poti lua cate unul din ambele.E din cauza vremii (asa mi s-a explicat mie cand am avut probleme asemanatoare).In plus,daca ai consumat multa cafea,aceasca mananca calciul din organism.Si anemia da ameteli.(Mama mea e as in materie de anemie).incearca sa te odihnesti,nu face miscari bruste ale capului,sau sa te ridici brusc....deocamdata.
nusarich
CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 03:10 PM) *

pisik, daca e vorba de ameteli si vajaieli in urechi, mai bine ocoleste un pic cola, asta nu face decat sa-ti creasca un pic tensiunea si sa-ti manance din calciu. poate gasesti calciu sa iei, sau ceva mancare. chiar si ceva gen cicocolata ar rezolva probolema pe termen scurt. mie mi s-a intamplat si mi-a facut asistenta de la serviciu un calciu in popoul meu cel mare. dupa care mi-a zis sa mananc ciocolata. ai grija de tine, poate iti iei niste calciu sa ai la serviciu in caz de ceva. se gaseste sub forma de pliculete calciu efervescent, eu am mereu la mine pentru ceva probleme. sanatate multa!
Pisik
Mercic mult Lili pupic.gif Nu am de unde lua medicamente; mi-am dat o ciocolata calda la dozator, ca am zis ca e dulce si e mai putin daunatoare decat altceva mi-as putea lua; parca m-am mai intremat putin; la noi in birou nu e cald, e ok, dar probabil ca fara sa imi dau seama ma afecteaza caldura de afara; iar anemie stiu ca am; si glicemie mica
anaoi
unde ai serviciul?
Pisik
CITAT(nusarich @ 30-05-2007, 03:18 PM) *

CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 03:10 PM) *

pisik, daca e vorba de ameteli si vajaieli in urechi, mai bine ocoleste un pic cola, asta nu face decat sa-ti creasca un pic tensiunea si sa-ti manance din calciu. poate gasesti calciu sa iei, sau ceva mancare. chiar si ceva gen cicocolata ar rezolva probolema pe termen scurt. mie mi s-a intamplat si mi-a facut asistenta de la serviciu un calciu in popoul meu cel mare. dupa care mi-a zis sa mananc ciocolata. ai grija de tine, poate iti iei niste calciu sa ai la serviciu in caz de ceva. se gaseste sub forma de pliculete calciu efervescent, eu am mereu la mine pentru ceva probleme. sanatate multa!

Mercic mult Nusa hug.gif
O sa imi iau calciu la mine; acum cu ciocolata aia calda parca parca e mai bine dar tot imi vajaie tot capul. Cred ca azi voi incalca putin dieta si ma voi alimenta cu ceva cioco neagra (macar atat)

Dylly, in "frumoasa" Pipera, adica exilati si izolati de lumea civilizata
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 30-05-2007, 03:02 PM) *

Buna fetili!Sunt un zombi chiaun. blink.gif .Duminica alt examen.Materie la greu:management...Lucrez in fiecare dimineata,fiindca am colega in concediu,vin la pranz,dorm 2 ore dupa ceas si apoi lectii. swoon.gif
Raportez:mamarutul a aparut in sfarsit:a fost bolnavior de a ajuns in spital din cauza stomacului batista.gif .nu stiu daca sunt in puncte fiindca mananc cafea sub diverse forme,dimineata,la pranz si seara...si mai completez cu cate ceva beep ca cere neuronul.Dar am scos mancarea doh.gif !!

CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 11:53 AM) *

Ca o persoana care a lucrat in domeniu,iti spun ca oricat de draguti ar fi vanzatorii,in 80% din cazuri ,marfa se strica la ei in vitrine.De multe ori "dragutenia" lor ascunde interesul de a scapa de marfa expirata,sau care va expira in 2 zile.Sa nu te faci dimineata ,la prima ora pe acolo,cand se face "botezul"(spalat carnati,salamuri,unse cu putin ulei,ca sa arate proaspete si apetisante)
Acum lucrez in vecinatatea unei hale de preparate.S-a facut dezinsectie luni.Sa fereasca Dumnezeu ,cata carcalarime am putut vedea.au venit si ieri cu concentratia dubla de otrava si au dat cu tunul(asa am inteles ca se numeste).Si inca supravietuiau...si erau multi Highlander-i w00t.gif .Te-as sfatui,daca mai cumperi,ia ceva simplu,nu mezeluri...gen jambonel,sunca.Si neaparat termenul pe eticheta.Si eu as fi reclamat.Gandeste-te ca poate sunt altii care au cumparat azi din nou acel polonez,numai ca imbaiat. sorry.gif

Highlanderi? w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif esti buna.Ai dreptate dar fara probe azi nu mai am ce face.Oricum am dat sfoara in tara la toate cunostintele si colegii de servicisi sunt convinsa ca va face inconjurul localitatii
lilianab
CITAT(Pisik @ 30-05-2007, 02:19 PM) *

Mercic mult Lili pupic.gif Nu am de unde lua medicamente; mi-am dat o ciocolata calda la dozator, ca am zis ca e dulce si e mai putin daunatoare decat altceva mi-as putea lua; parca m-am mai intremat putin; la noi in birou nu e cald, e ok, dar probabil ca fara sa imi dau seama ma afecteaza caldura de afara; iar anemie stiu ca am; si glicemie mica

Asa cum face si Nusarich,ar fi bine sa ai in poseta mereu,mai ales daca te stii cu carente de calciu,cu glicemia mica,sau probleme de tensiune.nu trebuie sa stai in soare sau caldura ca sa resimti efectele atmosferei sarite din normal si a radiatiilor.
Moooaaammaaa ce sfatoasa sunt azi,dar nu am nici un calciu in poseta,nici in casa,iar azi eram ca un hopa-Mitica de ametita doh.gif !
BLUELIFE
CITAT(daconst @ 30-05-2007, 03:15 PM) *

Salutare fetili!

Azi dimineata ne-am trezit iar cu febra 39,asa ca am impachetat gupilu si la spital cu noi.Are un pui de rosu in git si de asta cica face febra.I-au luat si analize la sange sa vada daca nu are vreo infectie,ceva si Doamne ajuta ca nu are.
Pe mine ma deruta ca la rosu in gat stiam ca vomita si nu prea mananca,iar al meu mananca foarte bine.
Faza naspa e ca trebuie sa bea lichide si el ceai sau suc,le scuipa afara.Ii dau tot lapte,dar mai diluat.Asa mi-a recomandat dr.In rest paracetamol si nurofen si asteptam sa treaca.
Se pare ca am inceput si eu viata de mamica adevarata,ca pina acum a fost prea simplu.[biggrin.gif]

Stiam eu de lapte ceva devil.gif Va doresc sanatate multa ,e bine ca ai mers la dr dar alta data cred ca nu ar trebui sa astepti atata pentru ca poate intra in stare de soc (in cel mai rau caz,bineinteles)iar in cel mai fericit se deshidrateaza.Oricum copiii mici reactioneaza bine si rapid la antifebrile,ai sa vezi ca pe maine isi revine complet. pupic.gif pupic.gif
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 02:35 PM) *

Highlanderi? w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif esti buna.Ai dreptate dar fara probe azi nu mai am ce face.Oricum am dat sfoara in tara la toate cunostintele si colegii de servicisi sunt convinsa ca va face inconjurul localitatii

Razi tu razi Harap Alb,dar mi-am dorit asa mult in tineretele mele sa dansez break dance si nu am reusit sa invat.Insa azi m-am scuturat cu atata talent din toate incheieturile vazandu-i!!Parca ii simteam mergand pe mine. valea.gif
michelle
Bine ca ai mers cu el la doctor, Dana. Sanatate multa puiului pupic.gif
BLUELIFE
Ceao,ne vedem maine salut.gif
ina_ceva
Lyra, felicitari ca ai slabit grin.gif !
Alandana, cum a fost cu fosta sefa?

Liliana, sanatate multa mamarutzului tau!
Pisik, pt stari din astea eu port cu mine in geanta pliculetze cu zahar; dupa unul din asta imi revin pupic.gif

Dany-dulce, intr-adevar, totul incepe sa prinda contur pupic.gif
bubbles
Dana sanatate lui Lucas flowers1.gif .
Pisik eu am intr`una din gentute pliculete de zahar pe care le iau dupa mine ca am mai avut si eu caderi de astea de glicemie grin.gif

Ina am fost in acelasi gand lol.gif
Pisik
Pai am inlocuit pliculetul cu ciocolata calda. Dar golul din stomac tot mare este, eu cred ca e cadere de glicemie, dar mai rea, pt ca mi-a fost f foame la pranz si m-am icapatanat as stau pana la unu; si degeaba ca tot mi-a fost foame imediat. nu stiu daca e chiar foame, e un gol f suparator in stomac dry.gif
otilici
Pisik,eu cred ca e cadere de glicemie daca ai si golul in stomac,si la mine se manifesta la fel si nu-mi reveneam decat dupa o masa satioasa,altfel imi venea sa lesin.Toate astea sunt pe baza de stres.Pune cu tine mancare multa cantitativ,dar fara multe calorii daca vrei sa fie si de regim,pentru cand te mai apuca starile astea,ca-s super nasoale.Pupicei pupic.gif
Dana,al meu la rosu in gat n-a vomitat niciodata si a papat f.bine,nici eu nu am depistat cauza decat cand am mers la medic cu el.Sorry ca n-am zis nimic pana acum,dar ma gandeam si eu ca tot de la dintisori face febra blushing.gif In schimb al meu si-a diminuat pofta de mancare dupa vreo 3 zile de siropele pt.febra sad.gif ,cred ca-i afecteaza totusi la stomacel.
Pisik
CITAT(otilici @ 30-05-2007, 04:30 PM) *

Pisik,eu cred ca e cadere de glicemie daca ai si golul in stomac,si la mine se manifesta la fel si nu-mi reveneam decat dupa o masa satioasa,altfel imi venea sa lesin.Toate astea sunt pe baza de stres.Pune cu tine mancare multa cantitativ,dar fara multe calorii daca vrei sa fie si de regim,pentru cand te mai apuca starile astea,ca-s super nasoale.Pupicei pupic.gif
Dana,al meu la rosu in gat n-a vomitat niciodata si a papat f.bine,nici eu nu am depistat cauza decat cand am mers la medic cu el.Sorry ca n-am zis nimic pana acum,dar ma gandeam si eu ca tot de la dintisori face febra blushing.gif In schimb al meu si-a diminuat pofta de mancare dupa vreo 3 zile de siropele pt.febra sad.gif ,cred ca-i afecteaza totusi la stomacel.

Da, Oti, e super naspa senzatia, am un mare gol in stomac si parca simt ca plutesc, sunt ca de pe alta lume, ma doar si capul, parca imi strange cineva tamplele cu o menghina blink.gif
Probabil ca atunci cand plec de la serviciu voi renunta pt astazi la ideea de a avea doar iaurt la cina si voi papa ceva consistent sa scap de starile astea sad.gif
anaoi
dylly s-a carat. pa. pe maine
anca veselie
niste poze foarte faine din antarctica: aici
bubbles
pa pa dylly hug.gif
Ce ziceti?Ar merge pt ornarea salii culorile somon - lamai.?am dat mail la astia care tb sa se ocupe cu aranjatul salii grin.gif
May
pisik ti-ai calculat vreodata cam cate calorii mananci? Mie mi se pare totusi f putin si in afara de micul dejun care e destul de ok, pranzul si cina sunt un mare nimic, cel putin pt mine. Eu nu as putea sa traiesc cu o salata cu ton la pranz si un iaurt la cina wacko.gif. Si eu am uneori senzatiile pe care le descrii pt ca imi scade glicemia, dar se rezolva cu un patratel de cioco amaruie, dar la tine deja e ingrijorator si oarecum firesc la alimentatia ta ohmy.gif

dylly o zi buna floare.gif

anca sunt superbe pozele w00t.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 04:51 PM) *

pisik ti-ai calculat vreodata cam cate calorii mananci? Mie mi se pare totusi f putin si in afara de micul dejun care e destul de ok, pranzul si cina sunt un mare nimic, cel putin pt mine. Eu nu as putea sa traiesc cu o salata cu ton la pranz si un iaurt la cina wacko.gif. Si eu am uneori senzatiile pe care le descrii pt ca imi scade glicemia, dar se rezolva cu un patratel de cioco amaruie, dar la tine deja e ingrijorator si oarecum firesc la alimentatia ta ohmy.gif

dylly o zi buna floare.gif

anca sunt superbe pozele w00t.gif

May, nu mi-am calculat, dar cred ca ajung la 1.200 cel putin; pt ca la pranz am salata cu de toate si ulei de masline, 1 felie de paine si (acum) 100 gr mozarella (saptamanile trecute aveam ton, mai pun si pui in loc de branza), apoi am 2 gustari de fructe si seara teoretic am tot salata si cu ulei de masline si pui, pe langa iaurt. dar pt excesele din w/e am incercat eu sa pap doar iaurt la cina. Cred ca salata cu branza nu ma satura prea bine sau am ajuns eu la un punct naspa.... dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.