Buna fetili!Sunt un zombi chiaun.

.Duminica alt examen.Materie la greu:management...Lucrez in fiecare dimineata,fiindca am colega in concediu,vin la pranz,dorm 2 ore dupa ceas si apoi lectii.
Raportez:mamarutul a aparut in sfarsit:a fost bolnavior de a ajuns in spital din cauza stomacului

.nu stiu daca sunt in puncte fiindca
mananc cafea sub diverse forme,dimineata,la pranz si seara...si mai completez cu cate ceva beep ca cere neuronul.Dar am scos mancarea

!!
CITAT(BLUELIFE @ 30-05-2007, 11:53 AM)

Cred ca ma fac vegetariana

ieri am cumparat polonez sa mancam ca nu era nimic gatit(din cauza ca inca renovam apartamentul si mai avem si o groaza de examene)si ghiciti cu ce ni s-a servit polonezul?CU VIERMI!

L-am dus inapoi si s-au scuzat si mi-au dat banii inapoi fara comentarii si totusi sunt in dilema daca sa ii fi reclamat sau am facut bine ca le-am acceptat scuzele cu atat mai mult ca sunt niste oameni draguti de altminteri si nu as vrea sa le fac rau dar ma gandesc la altii care poate nu observa la timp si mananca din produs.Sper totusi,ca au luat masurile ce se impun,pentru binele tuturor.
Ca o persoana care a lucrat in domeniu,iti spun ca oricat de draguti ar fi vanzatorii,in 80% din cazuri ,marfa se strica la ei in vitrine.De multe ori "dragutenia" lor ascunde interesul de a scapa de marfa expirata,sau care va expira in 2 zile.Sa nu te faci dimineata ,la prima ora pe acolo,cand se face "botezul"(spalat carnati,salamuri,unse cu putin ulei,ca sa arate proaspete si apetisante)
Acum lucrez in vecinatatea unei hale de preparate.S-a facut dezinsectie luni.Sa fereasca Dumnezeu ,cata
carcalarime am putut vedea.au venit si ieri cu concentratia dubla de otrava si au dat cu tunul(asa am inteles ca se numeste).Si inca supravietuiau...si erau multi
Highlander-i 
.Te-as sfatui,daca mai cumperi,ia ceva simplu,nu mezeluri...gen jambonel,sunca.Si neaparat termenul pe eticheta.Si eu as fi reclamat.Gandeste-te ca poate sunt altii care au cumparat azi din nou acel polonez,numai ca imbaiat.