Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
May
Nu ma pricep la calorii dar mi se pare asa de putina mancare sad.gif. Lasa excesele din WE, fa-le uitate ca uite ca acum te simti rau sad.gif mananca ce ti-a dat nutritionista hug.gif
bubbles
Pisik eu l`am pus pe babu sa`mi dea peste maini daca vede ca exagerez simai ales in week ca atunci e problema mare.Dar de exemplu..cum e el de servici sambata..nu am nici o sansa sa calc stramb pt ca stau singura acasa .. dar duminica daca mergem la gratar sigur calc e langa asa ca i`am spus ce sa faca si mai ales cand.Si am mai si pus pariu cu el ca pana la nunta ajung la cel putin 55 kg grin.gif
Pisik
Mai, eu nu fac excese f mari nici in week-end, dar sunt micile mele abateri, micile rasfaturi, care ma ajuta sa suport mai usor. Poate ca week-end-ul asta da, am exagerat, dar o sa incerc sa nu se mai repete, promit!
pupic.gif
May
Eu nu am spus sa nu mai faci excese in WE, am zis sa le uiti pe cele pe care le-ai facut deja si sa mananci ca sa nu iti mai fie rau hug.gif
lyra
cred ca m-a prins curentul ca ma puca o durere de dinti si urechi + cap ceva de groaza. doh.gif

dana insanatosire grabnica pt lucas. saracutul de el. floare.gif pupic.gif

m-am saturat de cautat apartamente. asa ca ma uit dupa masini )).gif . una care sa fie micuta, draguta si sa consume putin. grin.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 05:58 PM) *

Eu nu am spus sa nu mai faci excese in WE, am zis sa le uiti pe cele pe care le-ai facut deja si sa mananci ca sa nu iti mai fie rau hug.gif

Aaaa, am inteles pupic.gif
Pai chiar o sa pap sa stii, ca nu mi-a trecut; acum mi-am papat iaurtelul, ca sotul intarzie si deja nu mai puteam, am pus niste indulcitor in el si l-am haplit si o sa imi iau ceva ori de la mall ori pana acolo
bubbles
Ia uitati ohmy.gif www.magicbride.ro crying.gif ce preturi au !!!!
Ramo
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 04:48 PM) *

pa pa dylly hug.gif
Ce ziceti?Ar merge pt ornarea salii culorile somon - lamai.?am dat mail la astia care tb sa se ocupe cu aranjatul salii grin.gif

Depinde ce culori are sala: mocheta, scaune (daca sunt imbracate sau nu), stalpii, etc...
Monic
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 06:49 PM) *

unde sunt trecute preturile? unsure.gif

CITAT(ramonavlas @ 30-05-2007, 06:52 PM) *

pa pa dylly hug.gif
Ce ziceti?Ar merge pt ornarea salii culorile somon - lamai.?am dat mail la astia care tb sa se ocupe cu aranjatul salii grin.gif

Depinde ce culori are sala: mocheta, scaune (daca sunt imbracate sau nu), stalpii, etc...

Ramona, ce zici, (ca tu ai vazut multe aranjamente de sali) ar merge auriu (huse+lumanari) cu grena(flori, servetele, etc) unsure.gif
bubbles
Monic scrie pe pagina de start ca preturile incep de la 600 E blum.gif .Eu am primit o revista numai cu adrese de site`uri pt tot ce este nevoie la nunta grin.gif
Ramo
CITAT(Monic @ 30-05-2007, 07:56 PM) *

CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 06:49 PM) *

unde sunt trecute preturile? unsure.gif

CITAT(ramonavlas @ 30-05-2007, 06:52 PM) *

pa pa dylly hug.gif

Ramona, ce zici, (ca tu ai vazut multe aranjamente de sali) ar merge auriu (huse+lumanari) cu grena(flori, servetele, etc) unsure.gif

Husele sau esarfele sunt aurii? Ca daca husele sunt aurii, eu zic ca e prea mult. Daca vrei intra pe mine pe mess (ramonavlas) si iti arat cum arata scaunele cu esarfe si cum arata sala de nunta...si iti spun mai multe detalii hug.gif
May
Am calcat 2 teancuri de rufe si sunt wacko.gif
bubbles
Ma duc sa ma ascund valea.gif .Ne costa pe putin 38000 lei nunta ... adica 11000E ohmy.gif crying.gif
Tzutzi80
Helllooooo!!!! ghici cine va saluta din Roma?
In caz ca va intrebati ce fac pe net .... e simplu!!! Astept sa se faca seara sa vad Fontana dei Trevi pe intuneric grin.gif

Va pup pe toate!!!! pupic.gif pupic.gif hug.gif
michelle
Tzutzi, calatorie placuta! cheer.gif pupic.gif
Asteptam muuulte multe poze
bubbles
Tzutzi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Tzutzi cheer.gif

bubbles 11 miiiiiiiii de euro? Nu sunteti sanatosi tease.gif
bubbles
Nu eu May tease.gif .Parintii lui babu..ca au o groaza de oameni de venit bang.gif .Ca daca ar fi dupa mine am face ceva retras si frumos...dar ce sa faci daca asa e la ei .. ca daca nu`i chemi te fac marlan si nesimtit in fata lol.gif ... macar de nu ar veni toti de la ei si sa vina toti de la mine .. adica cei de la orash blum.gif
May
Pai asa am si eu o carca de oameni de invitat, dar pana la urma e nunta mea si vine numai cine imi face mie placere sa fie prezent, nu tanda si manda ca altfel ma fac de ras in sat. Lumea oricum o sa vorbeasca wacko.gif. Cu banii aia mai bine pleci in vacanta sau ii investesti in casa
bubbles
A..May iti dai seama ca nu am cum sa ma bag intre socrii bang.gif si decat sa iasa scandal .. mai bine las sa fie cum vor ei ... treaba lor .. ca si asa tb sa cheltuiasca si soacramea multi bani ca la ei se face masa mare si acasa unde`ti vin oamenii si mananca si beau bine mai intai bang.gif si abia apoi pleaca spre restaurant doh.gif
May
Ca la romani, nicaieri doh.gif

dany ce faci? cheer.gif
bubbles
Daaaa .. eu mai mult am nervi ca stiu ca nu o sa ma distrez deloc .. ca sa incerc sa ii multumesc pe toti .. si asta pana mi se pune pata pe creieras si`i zic lui soacramea ca daca nu face cum vreau eu nunta ... nu o mai fac lol.gif .Era sa i`o zic de vreo cateva ori si acum incearca sa nu ma mai enervze lol.gif .Mi`e ciuda ca stiu ca or sa comentze mai ales ca or sa fie moldoveni,olteni si ardeleni blum.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 08:34 PM) *

dany ce faci? cheer.gif

M-ai prins repede )).gif

Salutare , salutare !!! Am scris deja ceva si ... a disparut asa ca ... o iau de la capat .

Ma bucur ca ati scris mult si subiecte diverse azi : exact ca in vremurile bune hug.gif

Noi am venit de la munca , dusuit , papat si am intrat sa vad ce mai e pe aici ....

Lavi
( am pensulit de m-a apucat damblaua si a venit soacra-mea si mi-a zis ca iese mai frumos cu rola nu cu pensula asa ca am mai dat un rand de vopsea )).gif ) , Alice ( bafta sa primesti concediu ) , Andreea ( sari pe cei cu termaopanul , dureaza prea mult ) , Lyra ( bafta cu apartamentul sau cu masina ) , Ina --- va multumesc tuturor pentru laudele aduse casutei pupic.gif

Revin ..... sunt la telefon acum doh.gif
bubbles
Dany cheer.gif .Au zis ca dureaza cam 10 zile blink.gif .Sa vad poate or veni chiar maine ca nu mai suport ca stam si cu usa numai ca sa puna astia termopanul sa chemam pe careva sa zideasca bang.gif si apoi ne apucam de varuit si de pus parchetul .. noi cu mana noastra )).gif
alandana
May - tu o pui clar de nunta ca prea te uiti pe toate site-urile de mirese.

Bubbles - cati invitati aveti la nunta?

Dana - sanatate lui Lucas - nu te speria - toti fac rosu in gat.

Meniul pe ziua de azi

MD - 2 mere

Pranz -
2 felii de paine cu rosii si ansoa - 3 p
muschi de vita cu sos de piper verde - 7 p
1 suc - e o chestie la restaurant - o combinatie de cola cu suc de portocale - o aduce din Germania - nu-mi amintesc cum se cheama - 1 p

Cina - 1 inghetata - 2 p
1 mar

Maine o sa mananc multe legume ca sa compensez cu ziua de azi.
Dupa ce ca oricum nu aveam pofta de mancare din cauza caldurii, medicamentele pe care le iau pentru nodul imi dau o stare de greata de nu pot sa vad mancare in fata ochilor.
bubbles
Dana noi am calculat 360 )).gif si mai rau e ca vreo 200 sunt numai de la el de la Chei si acolo nu e cu invitatie .. adica e dar ...se trimite un om cu tuica la el .. si merge din casa in casa si da cate un paharel de tuica si le spune la oameni ca pe data de .. e nunta lui cutarescu la restaurantul cutare etc ... si nu e cu confirmat prezenta doh.gif .La restul care sunt din oras le dam invitatii si acolo scriem cu confirmare de prezenta grin.gif .
A... May inca un obicei ... la nunta cand intra o familie in restaurant .. se da cate 0.5L alcool de barbat lol.gif si alcoolul nici nu e scump .. vreo 15 lei litrul ... dar asta e treaba soacrei )).gif
dany
Revenit .... Ma sunase o amica sa imi spuna ca a mai facut rost de vreo 10 cutii de carton pentru noi )).gif

Pisi
- te-ai vazut cu mama lui Ethan ????? Wooow !!!! Sunt mindra de tine ca ai papat doar crema de la kinder-joy !!!! Faci progrese hug.gif !!!! Felicitari si pentru cm !!!! Si pe Oti o felicit !! Cum a spus si Nusa : sa ai calciu in geanta totdeauna !!!

Mihaela
- cum a fost cu fosta sefa ???

Andreea - tu spui mereu ca retii apa !! Ai fost la medic ?

Blue
- mi s-a intors stomacul cand am citit de "polonez" !! Ar fii trebuit sa faci reclamatie !! Ti-ai anuntat cunostintele , prietenii , rudele ...dar sunt si alti oameni care cumpara .

May
- si tu rata ?? lol.gif spor la scris !

Liliana
- bafta la management ( am trecut si eu prin asta ) si sanatate mamarutzului !

Danutza - un pupic.gif mareeee pentru BB-frumos !!! Sunt langa tine ( virtual ) si iti doresc multa rabdare si putere sa treci peste tot ce va veni peste tine !! BB-ii se mai si imbolnavesc . Pana acum ai avut noroc cu Lucas . Dar tu esti o mama excelenta si vei reusi sa faci in asa fel incat totul vsa fie bine hug.gif pupic.gif Ai avut un bb super sanatos si cuminte timp de 4 luni jumate .

Azi am pus tapetul in camera de oaspeti , am terminat de "pensulit" usile din bucatarie si de la birou , am dat cu vopsea mata 1/2 din scari ......maine urmeaza tapetul in camera de dressing , apoi dormitorul si de saptamana viitoare punem deja parchetul ( laminat ) in camerele de la etaj cheer.gif cheer.gif

bubbles
Dany ce harnici sunteti cheer.gif .Abia astept poze cu casutza terminata grin.gif .La doctor nu ma duc ca mi`am luat ceai de urzica si vad ca mi`am revenit.de obicei retin cand ma abat de la regim si ma constip sorry.gif
ina_ceva
Eu abia astept sa ma duc in vizita )).gif wink1.gif
dany
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 09:19 PM) *

si apoi ne apucam de varuit si de pus parchetul .. noi cu mana noastra )).gif

)).gif Si noi facem totul cu mana noastra !!! Am avut nevoie de un electrician , un tamplar ( teroristul )).gif ) si un instalator pentru calorifere ) .... Restul facem singurei ( cu ajutor de la socrii - cand au timp ) . Vom fii mandri cand va fii totul gata . SI VOI va veti simti la fel !!! Spor !!

CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 09:35 PM) *

Eu abia astept sa ma duc in vizita )).gif wink1.gif

Te asteptam cu mare drag , Ina !!!!! Pe bune !!!

Andreea
- suntem harnici ca vrem sa terminam o data totul ... dar si ca ne bate termenul la usa doh.gif
bubbles
Dany la noi e bne ca babu si socru se pricep la schimbat instalatia electrica.Apoi numai de zidit tb sa chemam pe cineva ca de varuit,vopsit etc facem noi!!!Asa mai economisim niste banuti.
alandana
Dany - a fost super intalnirea. mai ales ca am lucrat pentru ea si eu si fratele meu si cumnata. Ea era cam suparata cand am plecat si a incercat sa-mi faca o oferta la fel de tentanta ca sa raman. Dar cum eram hotarata nu am dat inapoi.
A fost destul de stanjenitor la inceput dar incetul cu incetul am trecut peste momentele penibile de inceput - pana la urma o slujba nu ar trebui sa fie cava personal - desi ea cam asa a luat-o.
A plecat foarte incantata de revedere si a promis ca revine in concediu cu consortul - care mi-a fost si el sef si cu care am avut o relatie foarte speciala.
Mi-a povestit ca s-au casatorit anul trecut cand au fost in concediu in California - dupa 30 ani de convietuire!!
E o tipa super de la care am invatat foarte multe si careia ii sunt foarte recunoscatoare. Si nu pot sa va spun cat de bine arata - are 60 ani dar nu-i dai mai mult de 45. Iar daca ai judeca-o numai dupa pielea de pe fata zici ca are 20.
I-am promis ca daca reusesc in concediu sa ajung la Londra trec pe la ei.
dany
Recunosc ca m-ai dat pe spate , Mihaela !! 30 de ani de convietuire ????? Are 60 de ani si ii dai 45 ?????? Woooowww !!!!

Ma bucur ca relatia dintre voi e buna !!! Fiind o persoana experimentata ...cine stie cand vei avea nevoie de ajutorul ei . Concediu placut in Londra ( cand va fii sa fie ) !!!

CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 09:44 PM) *

Dany la noi e bne ca babu si socru se pricep la schimbat instalatia electrica. Asa mai economisim niste banuti.

Si Dirk se pricepe la instalatie electrica dar noua ne-a trebuit toata instalatia electrica noua !!!!!!!!! Ce era in casa era din anii `55 doh.gif
Cu economisitul banilor , perfect de acord !!!!!!!!!!!!!!!
daconst
Multumesc fetele pentru urarile de bine! pupic.gif

Dany,tie in special,pentru cuvintele frumoase! hug.gif
Asa e pina acum,am avut ceva noroc,dar nici acum n-a fost prea rau.Adica si-a revenit bine Lucas si azi am fost deja cu el afara.Adica incerc sa nu-l cocolosesc sau infofolesc prea tare.Ma port cu el ca si cu un om mare. grin.gif

M-am uitat si eu la pozele tale ieri si vreau sa-ti spun ca l-am laudat pe Dirk cit e de harnic.Serios,mare noroc ai cu el.Si n-as crede ca e Balanta...daca e sa ma iau dupa al meu. lol.gif

Mai aveam ceva de spus,dar am cam uitat.Revin maine dimineata cu memoria proaspata. doh.gif
bubbles
Hmm scrisesm ceva si nu a aparut doh.gif .Dany socru stie sa faca oricum .. ori de la zero ori sa o schimbe .Iar pe manopera ia 5 milioane pe putin )).gif .
Fetili am uitat .. azi a fost o zi ff importanta : Ziua lui Moaca .
La multi ani mocutz pupic.gif pupic.gif .Sa ii aduci numai bucurii lui Lacry hug.gif si sa cresti mare si frumos biggrin.gif
dany
Danutza - tu stii ca eu scriu ce scriu sincer si din inimioara , nu ? hug.gif Lucas e un bb super cuminte .... ca mai da cate o mica boala peste el .... nu e vina lui , dragul de el !
Ma bucur ca nu vrei sa-l cocolesesti pe BB !!!! La fel au facut si ai mei cu mine si le multumesc !!!!!!!!!! Un bb trebuie sa se invete cu viata si atmosfera in care va trai !!

Ma bucur din tot sufletul ca Lucas e mai bine si tu esti mai linistita pupic.gif Vei mai da peste asa ceva dar totul e sa iti pastrezi calmul !! pupic.gif

Da , mey , am un noroc chior cu Dirk cheer.gif : se pricepe la toate . cand veti avea casa voastra isi va arat si Mihai aptitudinile !!!!! Sunt sigura !!

P.S.Cand ne mai linistim cu munca te bipez pe telefon hug.gif
bubbles
Dany si taicameu e Balanta dar e un lenes si jumatate.Stiu un an in care li se arsese neonul de pe hol si l`a batut maicamea la cap jumatate de an sa il schimbe lol.gif
dany
)).gif )).gif Andreea !!!

Bueyyyy , si Dirk poate fii lenes ....atunci cand e ceva ce nu trebuie facut imediat !!!! Dar ...daca arde ......arde si el )).gif
bubbles
Dana tu cate kg ai luat in timpul sarcinii?
Noi in Iulie tb sa botezam unor prieteni .. ea tb sa nasca curand.A luat in greutate tare ... de la 60 la 100 kg >Si ma gandeam ca daca as pati si eu asa cred ca as muri.Plus ca retine si apa .Are niste picioare umflate de nici nu iti dai seama ca sunt picoare .

Siinca o chestie.Mi`a zis bunicamea ca femeile care nasc baieti nu iau atat de tare ingreutate ca cele care nasc fete.Si cunosc cateva exemple care adeveresc acest lucru. eusa_think.gif
Dany de multe ori maicamea tb sa schimbe ba becuri,ba pe la instalatia de la baie )).gif .Ea e un fel de om bun la toate )).gif
ina_ceva
Noni, te-am prins blum.gif ; vii duminica la intalnire?
dany
Andreea , si eu schimb becuri !!!! Nu e cine-stie-ce blum.gif !

pupic.gif neuronii dragi , sper ca maine sa am de citit la fel ca si azi ( mult si diversificat - ca pe vremuri ) si va doresc o noapte buna cu vise frumoase si linistite !

Vad ca a aparut Noni !! cheer.gif pupic.gif Ne spui ceva nou , Noni ? Sau ceva vechi ? Nu conteaza : spune-ne ceva !!!! Mi-a fost dor de tine ! hug.gif
ina_ceva
somnic usor, dany-dulce!
bubbles
Da Noni !!! Ateptam noutati de la tine hug.gif .
Somn usor Dany flowers1.gif .
Noapte buna neuroni hug.gif
ina_ceva
Noapte buna, andreea!
alandana
Bubbles - daca manaci corect in timpul sarcinii n-ai nici un motiv sa iei mult in greutate.

Dany - inca ceva despre fosta mea sefa. ea e o englezoaica tipica - de moda veche - profesoara de engleza si italiana. Cu o piele alba dar nu palida -alba fildes, inalta 1,75, destul de rece, imbracata mereu cu sacou. El - un irlandez tipic - roscat, bea prea mult, vorbeste prea mult, dezordonat, mic de inaltime 1.70, rotofei. Ai zice ca n-au nimic in comun. Si totusi... chiar si azi la masa si-au transmis mesaje, care se termina invariabil cu LYP (love you pig)

Somn usor tuturor!
ina_ceva
Mi se pare super aceasta pereche si, mai ales, apelativul wink1.gif

Somnic usor, ma cheama si pe mine patutzul!
_noni_
pup fetele mele dragi!

acum am ajuns si eu acasa si primul gand a fost sa va citesc! pupic.gif

ghiciti de unde m-am intors? DE LA NOUL MEU JOB!!!!!!!! cheer.gif bine, munca am terminat-o pe la 7, apoi m-am vazut cu niste colegi de facultate la o bere!

da, deci m-am angajat, ieri a fost prima zi de munca, iar azi am semnat contractul. n-am vrut sa va spun nimic pana nu am fost 100% sigura!

si mai mult decat atat: SUNT COLEGA CU NESSIE, careia vreau sa-mi multumesc pentru pont si suportul moral acordat!!!!!!!!!!!! give_rose.gif ea mi-a spus de jobul asta acum mai mult de o luna cand eu chiar spuneam la mine in jurnal ca vreau sa ma intorc in tara si sa-mi caut un loc de munca . am aplicat cam neincrezatoare, dar se pare ca de fapt era jobul perfect pentru mine! blushing.gif dupa 6 etape de interviuri si teste in sfarsit am obtinut postul! sunt Associate Business Analyst, adica nivel junior la filiala unei firme americane care se ocupa cu managementul vanzarilor.

pana acum totul a fost super: salariul, colegii, programul, atmosfera de la birou si training-urile.

nu stiu cat timp voi avea sa mai intru pana trec de perioada de pregatire, dar o sa incerc macar sa va citesc seara!

in principiu cred ca vin duminica, dar inca nu promit nimic!

pup!

}{
dany
)).gif )).gif Mihaela !!!! Apelativul mi se pare dulce ....chiar daca nu suna asa in traducere !! Respect pentru cei 2 !!!

Dirk ma alinta ( din cand in cand ....are si alte apelative mai dragutze ) ca o " kleine alte " .....Asta insemnand ceva in genul " batranico " )).gif . Dar ...nu ma supar !!!! Nu mai sunt tanara , am 10000000 de fire de par albe ....asa ca ....sunt multumita ca ma iubeste . Inca lol.gif lol.gif lol.gif . Joke !!!
ina_ceva
Felicitari, noni! cheer.gif
Sa ai spor in continuare! Sper sa ne vedem duminica! pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(_noni_ @ 30-05-2007, 11:15 PM) *

ghiciti de unde m-am intors? DE LA NOUL MEU JOB!!!!!!!! cheer.gif bine munca am terminat-o pe la 7, apoi m-am vazut cu niste colegi de facultate la o bere!

da, deci m-am angajat, ieri a fost prima zi de munca, iar azi am semnat contractul. n-am vrut sa va spun nimic pana nu am fost 100% sigura!

si mai mult decat atat: SUNT COLEGA CU NESSIE, careia vreau sa-mi multumesc pentru pont si suportul moral acordat!!!!!!!!!!!! give_rose.gif ea mi-a spus de jobul asta acum mai mult de o luna cand eu chiar spuneam la mine in jurnal ca vreau sa ma intorc in tara si sa-mi caut un loc de munca . am aplicat cam neincrezatoare, dar se pare ca de fapt era jobul perfect pentru mine! blushing.gif dupa 6 etape de interviuri si teste in sfarsit am obtinut postul! sunt Associate Business Analyst, adica nivel junior la filiala unei firme americane care se ocupa cu managementul vanzarilor.

pana acum totul a fost super: salariul, colegii, programul, atmosfera de la birou si training-urile.

nu stiu cat timp voi avea sa mai intru pana trec de perioada de pregatire, dar o sa incerc macar sa va citesc seara!

in principiu cred ca vin duminica, dar inca nu promit nimic!

pup!

}{

pupic.gif Noni !!!!!
Super -mega -extra felicitari pentru job !!!!!!!!!! Multumiri lui Nessie ca te-a ajutat !!!! Banuiesc ca e o colega de milioane !!!!
Sper ca te vei acomoda cat mai repede cu noul job !! Intra pe aici cand ai timp ......Important e sa intri si sa ne dai vesti despre tine pupic.gif pupic.gif

Inca o data : MA BUCUR ENORM PENTRU TINE !!!!!

Paaaaaaaaa si noapte buna !!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.