Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ina_ceva
CITAT(lyra @ 31-05-2007, 04:47 PM) *

deocamdata bb nu facem, dar babu zice ca vrea. huh.gif

Pune-l sa faca si sa-l "tzina" 9 luni
May
dylly ma nimerisei in ochi cu un ou si nu mai vedeam nimic )).gif
anaoi
aoleu...dylly e cunoscut de hahait cocktailzat
lyra
CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 04:47 PM) *

CITAT(lyra @ 31-05-2007, 04:47 PM) *

deocamdata bb nu facem, dar babu zice ca vrea. huh.gif

Pune-l sa faca si sa-l "tzina" 9 luni

asa ii zic eu mereu. ca f bine, sa-i faca el. pt ca vrea 2 ohmy.gif . un baiat si o fata. wacko.gif

CITAT(anaoi @ 31-05-2007, 04:52 PM) *

aoleu...dylly e cunoscut de hahait cocktailzat

dylly asta e. zic sa te impaci cu ideea. )).gif
anaoi
mda....
dar mai bine ma car.
lyra
noni acum am citit. felicitari pentru job. am citit ca iti doreai mult sa te angajezi. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sa fie intr-un ceas bun si vezi sa nu lucrezi prea mult. )).gif
anca veselie
may trebuie sa fie inceputul unei vieti mai bune. poate te-ai maturizat un pic pupic.gif
lyra felicitari! cheer.gif mi se pare f romantica o mansarda naughty.gif
lyra
am uitat. blushing.gif
miha, ai PM
lyra
CITAT(anca veselie @ 31-05-2007, 05:31 PM) *

may trebuie sa fie inceputul unei vieti mai bune. poate te-ai maturizat un pic pupic.gif
lyra felicitari! cheer.gif mi se pare f romantica o mansarda naughty.gif

sper sa fie. ca acum m-am panicat un pic. rolleyes.gif . ma gandesc ca viata mea se va schimba si unde stau acum am stat toata viata. si acum ma mut altundeva. )).gif stiu, nu sunt normala naughty.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Fetele care sunteti la George Michael Distractie placuta!!!! band.gif pupic.gif
Ma bag la Pillates .O seara frumoasa va doresc hug.gif
lilianab
Neatza fetili! doh.gif
Aseara am luat un Red Bull ca sa imi dea aripi la invatat.La mine primul efect a fost ca dupa prima jumatate de pagina de conspect m-a luat somn instantaneu.am dormit 2 ore,dar apoi pana la ziua naiba m-a luat:nu am mai inchis un ochi.
Azi am venit de la munca mai mult taras.Am dormit cat mi-a cerut "buretul" iar acum ma bag la invatat pana apare mamarutul. naughty.gif (online,sure!)
Noni brava fetitza!!Good luck si ...vant bun in panze grin.gif ! hug.gif
Fetili care au fetite purtatoare de papuci "stangu-n-dreptul" si "8 dintisori" raportez cva mi s-a sculat parul pe cocoasa de drag si emotie.Abia astept sa treaca sesiune si sa merg in concediu la sora si nepotii mei.Am o bombonica de nepoata traznitaaa!...Sportiva de numa-numa.Pe faleza sunt amplasate aparate de fitness(in Spanica!!nu sariti asa!) si traznita se duce si face cate un abdomen si numara :"siete...siete..."(sapte...sapte.Are un stil propriu de numarat! naughty.gif ).Iar lumea se uita la ea,si moare de ras si drag,ca e foarte serioasa in ceea ce face!
Azi am facut vorbele si de luni ma bag la masaj anticelulitic si reflexoterapie.am sa incep intensiv de luni.Adica zilnic cate 1 h anticelulitic si 30 min reflexo...sper sa ma fac foote-model tease.gif (macar la categoria XXL,daca la cealalta categ s-au ocupat locurile lol.gif lol.gif )
Distractie maxima fetelor care meg sa il vada pe Jorjica
Lyra ce mistoc !!!ai sa stai la mansarda!Mamarutul construieste impreuna cu fratele sau o casa de vacanta si dupa ce am vazut pozele i-am spus sa aleaga mansarda,ca noi mamarutele putem intra si pe geam! grin.gif ...Ma bag la invatat...gata raportul. pupic.gif

Pentru fetili din Bucuresti:ia uitati ce am gasit eu...daca intereseaza pe careva! blushing.gif

http://www.veramed.ro/index.html
ina_ceva
Fetele cred ca sunt plecate pe la concert unsure.gif .Sper sa vina cu poze cheer.gif
uka
hello, hello
felicitari noni ptr job...e super bine ca iti place mediul, asta conteaza destul de mult
lyra......apartament.......waaawwww.....si ca sa fie cireasa de pe tort mai e si la mansarda, super super, felicitari...
lilianab interesant site-ul ala, vreau sa fac tae-bo, dar e cam departe de mine...oricum imi place ca are si sauna inclusa...o sa ma mai gandesc la el mai ales ca e reducere de 15% ptr studenti, serios vorbesc...eu cred k as innebuni sa fac anticelulitic o ora...doare raaaauuu.....ah, si bafta la examene, si eu am maine dimineata la relatii publice, pe primul l-am picat din cauza k examenul conta doar 30% iar la seminar nu am avut nimic... asa ca.. il dau in vara..ufff sa-mi tineti pumnii maine de la 10.30
pupici, eu acum sunt la sericiu si mi-e somn dar o sa-mi fac o cafelutza sa mai invatz cate ceva
dany
Buna seara , neuroni !

Am intrat doar sa pun poze noi si sa va urez noapte buna !!

Tocmai am vorbit cu mama mea la telefon si mi-a dat o veste nu prea buna in legatura cu bunica mea sad.gif . Nu e bolnava dar ..... e ceva ce nu imi place deloc . Sper sa se rezolve cat mai repede dar habar nu am cum se va rezolva . Imi pare enorm de rau ca nu o pot ajuta ( ar avea nevoie de ajutor financiar ) !!!! Daca nu ne-am fii cumparat casa as fii putut-o ajuta . Offfffffffffff !!!! Ma simt atat de inutila doh.gif

Va pupic.gif si mai vorbim .

P.S. Lyra - felicitari pentru apartament !!!! Sa il locuiti fericiti !!
_noni_
va pup!

va multumesc mult pentru aprecieri si felicitari! give_rose.gif

sunt incantata si plina de speranta, ma bucur de perioada prin care trec si de toate cate mi se intampla! nu vreu sa ratez nimic, sunt atenta in stanga si in dreapta, vreau sa invat, simt ca ma transform! yahoo.gif e un nou inceput!

in primul rand, Monicule, imi cer scuze ca am fugit val-artej de la Budapesta, dar ultimele trei zile ne-au vizitat nasii, si am fost cu ei sa-i plimb "pe unde se plimbau ei romantica acum 16 ani lol.gif " si am plecat vineri pe la pranz pe fuga, dupa ce i-am impachetat si pe ei pe la 9 dimineata.

oricum sper sa ne vedem cu bine in tara si pana atunci aveti grija de voi, spor la pregatiri si mult succes in state!

Pisik, bobi o sa vina in tara pe 30 iunie, definitiv, atunci ii expira contractul la budapesta si pe care nu vrea sa-l mai prelungeasca din diverse motive, fapt care personal ma bucura nespus! grin.gif
fa-ti de cap cateva zile, pentru ca presupun ca asta o sa-ti schimbe starea de spirit si de luni o sa fi din nou pregatita pentru dieta. oricum cateva variatiuni, cu masura, nu cred ca ar putea dauna prea mult, ba din contra!

Dana
, ce face Lucas? cum se simte? voi v-ati hotarat cum faceti cu concediul? cand o sa vada piticul plaiurile mioritice? blum.gif

Lyra, ma bucur ca in sfarsit ati reusit sa luati apartamentul! sa fiti fericiti in noua voastra casuta si sa fie si pentru voi un inceput de drum, impreuna! acum te urmaresc la subiectul "DECORATIUNI"? tease.gif

Dany, ai vazut ca pana la urma ajungi si la capat? vorba ta, acum vine partea frumoasa! sa ai rabdare sa alegi mobila si deccoratiunile dupa ce mai consulti si reviste/siteuri, ca nu stii ce idei interesante poti sa mai prinzi, acum pe ultima suta de metri.

mie, acum 2 ani, cand am renovat apartamentul, imi cam pierise cheful pe sfarsite si am cumparat unele chestii mai pe fuga, pentru ca obosisem deja si acum imi pare rau! blushing.gif doh.gif

Deea! w00t.gif primi pasi, ce minunat! pot doar sa-mi imaginez bucuria din sufletul tau cand ti-ai vazut printesa pasind singurica! smile.gif de-acum sa te tii, ca va trebui in curand sa faci sprint dupa ea, pe noi asa ne alineaza nepotica de 2 anisori! laugh.gif plus ca ea vrea in fiecare zi cu "dadaiu'", adica tramvaiul lol.gif

Liliana, imi pare rau de mamarutz, asa suferind cum e, dar ma gandesc ca stii tu niste descantece si o sa-l oblojesti cum se cuvine! hug.gif

Dylly, ghici ce ti-am adus din ungaria? w00t.gif sper sa pot ajunge duminica sa-ti aduc provizia de energie!

va pup pe toate din nou, Tulip, May, Ina, Anca, Axe, Miha, Bubbles, va multumesc pentru gandurile voastre bune si vorbele frumoase! si imi cer scuze daca am uitat pe cineva, give_rose.gif floare.gif give_rose.gif

}{
dany
Uka - bafta muuuuultaaaaaa maine la 10:30 !!!!! Nu cred ca voi putea tine pumnii stransi ( nu de alta dar voi strica tapetul sau rola de vopsit biggrin.gif ) dar ma voi gandi la tine !
uka
Ca o stea

Pentru voi toate

CITAT(danyhoney @ 31-05-2007, 10:44 PM) *

Uka - bafta muuuuultaaaaaa maine la 10:30 !!!!! Nu cred ca voi putea tine pumnii stransi ( nu de alta dar voi strica tapetul sau rola de vopsit biggrin.gif ) dar ma voi gandi la tine !

give_rose.gif give_rose.gif sarumana mult de tot....
uite ai o melodie mai jos de la mine, sunt sigura ca o sa-ti placa
dany
CITAT(_noni_ @ 31-05-2007, 09:43 PM) *

sunt incantata si plina de speranta, ma bucur de perioada prin care trec si de toate cate mi se intampla! nu vreu sa ratez nimic, sunt atenta in stanga si in dreapta, vreau sa invat, simt ca ma transform! yahoo.gif e un nou inceput!

Sper sa ma crezi cand spun ca ma bucur din TOT sufletul meu pentru tine !!!!!!!! Esti o persoana deosebita si meritai asa ceva !!!! pupic.gif

CITAT(_noni_ @ 31-05-2007, 09:43 PM) *

Dany, ai vazut ca pana la urma ajungi si la capat? vorba ta, acum vine partea frumoasa! sa ai rabdare sa alegi mobila si deccoratiunile dupa ce mai consulti si reviste/siteuri, ca nu stii ce idei interesante poti sa mai prinzi, acum pe ultima suta de metri.

Rabdare nu prea mai am : mai avem exact 4 saptamani timp de terminat TOTUL !!!!! Si la casa si aici unde stam ( mutat , renovare , etc ) . Mobila nu vom cumpara noua ....exceptand canapelele care le-am pus la design si ....poateeeeee un dulap nou pt living ( daca ne ajung banii ) .Aaaa, si mai vine mobila de bucatarie noua . In rest avem cam ce ne trebuie . Timp sa schimbam cate ceva vom avea destul ......bani sa avem grin.gif
lilianab
CITAT(uka @ 31-05-2007, 09:35 PM) *

hello, hello
felicitari noni ptr job...e super bine ca iti place mediul, asta conteaza destul de mult
lyra......apartament.......waaawwww.....si ca sa fie cireasa de pe tort mai e si la mansarda, super super, felicitari...
lilianab interesant site-ul ala, vreau sa fac tae-bo, dar e cam departe de mine...oricum imi place ca are si sauna inclusa...o sa ma mai gandesc la el mai ales ca e reducere de 15% ptr studenti, serios vorbesc...eu cred k as innebuni sa fac anticelulitic o ora...doare raaaauuu.....ah, si bafta la examene, si eu am maine dimineata la relatii publice, pe primul l-am picat din cauza k examenul conta doar 30% iar la seminar nu am avut nimic... asa ca.. il dau in vara..ufff sa-mi tineti pumnii maine de la 10.30
pupici, eu acum sunt la sericiu si mi-e somn dar o sa-mi fac o cafelutza sa mai invatz cate ceva

si mie mi s-a parut interesant site-ul.o ora de masaj,asta e:baba la frumusete sufera.Ca sa ma invat minte alta data,cand duc beep-ul la gura sa ma gandesc de n-shpe mii de ori inainte(eventual pana ii expira termenul de garantie lol.gif lol.gif )
Bafta maine la examen.si eu sunt la a 3-a cafea si am terminat de vb cu mamarutul,care apropo,va saluta si va pupa pe toate(dar cu mine de fata,ca sa fiu eu sigura ca e numai amical! naughty.gif tease.gif ),asa ca ma bag si eu la invatat
dany
Mda , Uka ---uitasem ce frumos canta Cargo doh.gif Mersi muuuuuult !!!!

Noni - uite ce mi-am cumparat zilele trecute ( scuze calitatea pozei ) si acum sunt doar cu ochii pe el )).gif Imagine
Tulip
Dany, w00t.gif w00t.gif ,ce frumos! w00t.gif w00t.gif
uka
CITAT(lilianab @ 31-05-2007, 10:58 PM) *

CITAT(uka @ 31-05-2007, 09:35 PM) *

hello, hello

si mie mi s-a parut interesant site-ul.o ora de masaj,asta e:baba la frumusete sufera.Ca sa ma invat minte alta data,cand duc beep-ul la gura sa ma gandesc de n-shpe mii de ori inainte(eventual pana ii expira termenul de garantie lol.gif lol.gif )
Bafta maine la examen.si eu sunt la a 3-a cafea si am terminat de vb cu mamarutul,care apropo,va saluta si va pupa pe toate(dar cu mine de fata,ca sa fiu eu sigura ca e numai amical! naughty.gif tease.gif ),asa ca ma bag si eu la invatat

mie mi-e cam frica sa beau cafea acum k o sa fiu varza maine si dupa tura de noapte ma duc direct la examen, nush cum e mai bine...

super DANY
May
dany imi pare rau de bunica ta dar incearca sa nu te mai simti inutila, Dumnezeu le aranjeaza pe toate si toate se intampla cu un scop pupic.gif

Eu am facut baita ca a venit o tanti sa ma vopseasca. Remy a venit si el de la dentist incantat ca i-a ridicat o masea si arata ca si cum ar fi a lui, plus ca a fost o sedinta cu 0 durere si acum luam cina fiecare la calculatorul lui ca deh, am avut treburi pana acum )).gif
uka
CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 11:13 PM) *

dany imi pare rau de bunica ta dar incearca sa nu te mai simti inutila, Dumnezeu le aranjeaza pe toate si toate se intampla cu un scop pupic.gif

Eu am facut baita ca a venit o tanti sa ma vopseasca. Remy a venit si el de la dentist incantat ca i-a ridicat o masea si arata ca si cum ar fi a lui, plus ca a fost o sedinta cu 0 durere si acum luam cina fiecare la calculatorul lui ca deh, am avut treburi pana acum )).gif

ati facut baita?? si i-ai examinat maseaua? wub.gif
hai k eu ma gandesc la prostii ca deh.. alea 4 zile de al brasov piticul meu a fost bolnav si...no cookies
dany
CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 10:13 PM) *

Chestia e ca toata familia mea ajunsese la concluzia ca eu sunt singura dintre toti nepotii care o ajuta pe bunica . De aceea ma simt acum inutila . Am ajutat-o de fiecare data ( mai mult de cand sunt aici ) si acum .....dau din coate sa gasesc o solutie . Verisorii mei se fac ca ploua doh.gif

He he , dentist fara dureri ? Cunosc !!! Tare faina senzatie !

Uka , Tulip - pupic.gif dar ....stati sa vedeti cealalta jumatate de dormitor )).gif )).gif ( pozele vin maine seara , daca intru ) e surpriza . Sa va vad atunci ce ziceti )).gif

Ufff , intrasem doar sa va pun pozele si ....atat . Iar m-am intins ...numai voi sunteti de vina blum.gif )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 31-05-2007, 11:58 PM) *

[

Uka , Tulip - pupic.gif dar ....stati sa vedeti cealalta jumatate de dormitor )).gif )).gif ( pozele vin maine seara , daca intru ) e surpriza . Sa va vad atunci ce ziceti )).gif

Ufff , intrasem doar sa va pun pozele si ....atat . Iar m-am intins ...numai voi sunteti de vina blum.gif )).gif

da da, asa da vina pe noi repede
May
uka esti devil.gif prostiile de abia acum incep ca am avut rusii in vizita si azi avem verde yahoo.gif

dany cand nu se poate, nu se poate hug.gif
ina_ceva
Bafta la examen, uka!
Dany-dulce, sa aiba grija DD de bunicutza ta!
uka
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 12:01 AM) *

uka esti devil.gif prostiile de abia acum incep ca am avut rusii in vizita si azi avem verde yahoo.gif

dany cand nu se poate, nu se poate hug.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
LA multi ani de 1 iunie !!!! tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(ina_ceva @ 01-06-2007, 12:01 AM) *

Bafta la examen, uka!

sa fie
dany
CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 11:01 PM) *

Paiiiiii , parca spuneai ca sunteti amandoi la calculator .......de unde verde ???? Sau incercati masa de la calculator ? blum.gif naughty.gif

Ina - hug.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(uka @ 31-05-2007, 11:10 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
LA multi ani de 1 iunie !!!! tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Si tie , copilu ` !!!!! blum.gif

La multi ani copilasilor WW de 1 Iunie !!!!!!!
Sa creasca mari , sanatosi , voinici si sa isi bucure parintii cu nazbatiile lor !!!!! )).gif
May
La multi ani si voua give_rose.gif

dany verde adica nu mai am friptura preparata in sange, acum e langa o salata lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 01-06-2007, 12:12 AM) *

Paiiiiii , parca spuneai ca sunteti amandoi la calculator .......de unde verde ???? Sau incercati masa de la calculator ? blum.gif naughty.gif

o daaaaaaaa si nici scaunul nu e rau

CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 12:16 AM) *

La multi ani si voua give_rose.gif

dany verde adica nu mai am friptura preparata in sange, acum e langa o salata lol.gif

sa inteleg k remy e vegetarian?
May
Sa intelegeti ca lui Remy ii plac acadelele care nu lasa urme pe limba lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 12:22 AM) *

Sa intelegeti ca lui Remy ii plac acadelele care nu lasa urme pe limba lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
gata eu ma bag la nani, o sa ma trezesc p la 3-4 s ainvatz k acum sunt ametita d oboseala
pupici si inca odata la multi ani de 1 iunie ptr copilasi mici si ptr cele mari
dany
Sunteti duse raaaau , May si Uka !! lol.gif lol.gif lol.gif

Uka
--- nani ????? Pai nu erai la job ?? blum.gif )).gif Aaaaa , deci asa munceste unii lol.gif

Danutza - nu ne spui nimic ?? Lucas e in continuare bine ? Ma bucur ca ati trecut cu bine peste prima boala hug.gif
dany
pupic.gif neuronii si le doresc o noapte buna cu vise placute !!!
May
Meniu 31 Mai 2007

*- 1 felie de paine integrala - 1 p
- 1 felie mortadella afumata - 1 p

*- omleta din 2 oua cu marar - 4 p
- 2 linguri de sos tomate cu ceva ramasite de chiftea - 2 p
-1 felie de paine integrala - 1 p
- rpsie cu oregano - 0 p

*- cartofi la cuptor - 2 p
- carne de pui - 2,5
- 1 lingura de smantana - 1 p
- 1 felie de paine integrala 1 p

* pepene galben - 0 p

Total: 15,5 puncte din 22 permise
uka
CITAT(danyhoney @ 01-06-2007, 12:28 AM) *

Uka
--- nani ????? Pai nu erai la job ?? blum.gif )).gif Aaaaa , deci asa munceste unii lol.gif

[

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sssshhhhh sa nu mai spui la nimeni
BLUELIFE
Neata fetele!Vin cu cafele ,nu prea am avut timp de voi sapt asta dar sambata am trei examene consecutiv si festivitatea de inchidere si banchetul,va dati seama?asa ca ma scuzati ca sunt semi activa ,sper sa-mi revin de sapt viitoare. cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
crissy
Pentru cei care inca se mai simt copii, LA MULTI ANI!
Multumesc din suflet fetelor care au votat gemenii R&B. I-am ridicat pe locul 5 cheer.gif .
Tulip
Neata!

Multumim pt. cafea!

La multi ani toti copilasilor de 1 Iunie!Imagine
anaoi
CITAT(uka @ 01-06-2007, 06:46 AM) *

CITAT(danyhoney @ 01-06-2007, 12:28 AM) *

Uka

[

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sssshhhhh sa nu mai spui la nimeni

deja stie toata lumea...dar stim numai noi si pastram secretul...

Noni, seriiiiiiiiiiooooooooooooosssssssssssssssssss???????????// cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif dylly a reinviat deja.

dany, pm

Imaginept toti copiii neuronati
michelle
La multi ani tuturor copilasilor! cheer.gif
Imagine
ina_ceva
La multi ani puiutzi mici!
ALICE
Meniu 1 iunie
MD-iaurt cu cereale+o piftea mica
G-mar
P-salata varza cu piept pui la gratar
G-mar
C-o salata maaaare cu sos,branzica,legume

si............si..............o INGHETATA!!!!!! cow.gif ca sa sarbatoresc ziua copilului
michelle
Cappucciono?
Imagine
Pisik
La Multi Ani copilelor! Sa ramaneti mereu tinere in suflete, asta conteaza cel mai mult pupic.gif

Eu sunt chiauna, ca ne-am culcat tarziu si am fost sa isi faca si babu analizele dimineata, am ajuns tarziu la serviciu, ca niciodata.

Lyra, felicitari pt casuta, sa o stapaniti sanatoasa
Dany, acum chiar ca prinde contur, bravo! pupic.gif
Uka, bafta!
Lili, spor la invatat, parca mai ai examene nu?

Scuze daca am omis pe cineva, sunt cam zombie. Ieri am fost aiurea rau cu dieta, iar mi-a fost rau, am mancat juma de cioco neagra si o inghetata mad.gif Dar azi m-au incaput niste pantaloni care nu mai veneau si m-am reambitionat, sa speram ca si corpul tine cu mine, macar sa nu mai bag duciuri. Mi-am luat ca gustare banana, sper sa fie ok

A fost misto la concert, super show, el super, dar parca mi-a lipsit implicarea, emotia
Ramo
Buna dimineata si "La multi ani!" de ziua copilului tuturor care se simt inca asa...eu ma simt....AZI!
nusarich
La Multi Ani! tuturor neuronilor copii si copiilor neuronilor!
BLUELIFE
La multi ani !Si lor si noua ,vesnic ramanem copii!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.