va pup!
va multumesc mult pentru aprecieri si felicitari!
sunt incantata si plina de speranta, ma bucur de perioada prin care trec si de toate cate mi se intampla! nu vreu sa ratez nimic, sunt atenta in stanga si in dreapta, vreau sa invat, simt ca ma transform!

e un nou inceput!
in primul rand,
Monicule, imi cer scuze ca am fugit val-artej de la Budapesta, dar ultimele trei zile ne-au vizitat nasii, si am fost cu ei sa-i plimb "pe unde se plimbau ei romantica acum 16 ani

" si am plecat vineri pe la pranz pe fuga, dupa ce i-am impachetat si pe ei pe la 9 dimineata.
oricum sper sa ne vedem cu bine in tara si pana atunci aveti grija de voi, spor la pregatiri si mult succes in state!
Pisik, bobi o sa vina in tara pe 30 iunie, definitiv, atunci ii expira contractul la budapesta si pe care nu vrea sa-l mai prelungeasca din diverse motive, fapt care personal ma bucura nespus!
fa-ti de cap cateva zile, pentru ca presupun ca asta o sa-ti schimbe starea de spirit si de luni o sa fi din nou pregatita pentru dieta. oricum cateva variatiuni, cu masura, nu cred ca ar putea dauna prea mult, ba din contra!
Dana, ce face Lucas? cum se simte? voi v-ati hotarat cum faceti cu concediul? cand o sa vada piticul plaiurile mioritice?
Lyra, ma bucur ca in sfarsit ati reusit sa luati apartamentul! sa fiti fericiti in noua voastra casuta si sa fie si pentru voi un inceput de drum, impreuna! acum te urmaresc la subiectul "DECORATIUNI"?
Dany, ai vazut ca pana la urma ajungi si la capat? vorba ta, acum vine partea frumoasa! sa ai rabdare sa alegi mobila si deccoratiunile dupa ce mai consulti si reviste/siteuri, ca nu stii ce idei interesante poti sa mai prinzi, acum pe ultima suta de metri.
mie, acum 2 ani, cand am renovat apartamentul, imi cam pierise cheful pe sfarsite si am cumparat unele chestii mai pe fuga, pentru ca obosisem deja si acum imi pare rau!
Deea!

primi pasi, ce minunat! pot doar sa-mi imaginez bucuria din sufletul tau cand ti-ai vazut printesa pasind singurica!

de-acum sa te tii, ca va trebui in curand sa faci sprint dupa ea, pe noi asa ne alineaza nepotica de 2 anisori!

plus ca ea vrea in fiecare zi cu "dadaiu'", adica tramvaiul
Liliana, imi pare rau de mamarutz, asa suferind cum e, dar ma gandesc ca stii tu niste
descantece si o sa-l oblojesti cum se cuvine!
Dylly, ghici ce ti-am adus din ungaria?

sper sa pot ajunge duminica sa-ti aduc provizia de energie!
va pup pe toate din nou,
Tulip, May, Ina, Anca, Axe, Miha, Bubbles, va multumesc pentru gandurile voastre bune si vorbele frumoase! si imi cer scuze daca am uitat pe cineva,
}{