Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Deea
La multi ani copii!!!! cheer.gif cheer.gif

Azi eu va dau liber de la dieta....copiii nu tin dieta asa ca.... blum.gif
BLUELIFE
CITAT(Deea @ 01-06-2007, 11:57 AM) *

La multi ani copii!!!! cheer.gif cheer.gif

Azi eu va dau liber de la dieta....copiii nu tin dieta asa ca.... blum.gif

Da ai dreptate si eu te-am ascultat inainte de a spune ceva si am decis ca azi sa nu tin cont de nici un regim.Plansetele si regretele ,dupa! lol.gif lol.gif lol.gif
May
Neatza biggrin.gif

Va spun inca o data La multi ani cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Probabil ca eu, dupa copilasii de pe forum, sunt urmatoarea ca varsta lol.gif lol.gif lol.gif

lyra
buna

La multi ani de ziua copilului. pupic.gif pupic.gif pupic.gif

La multi ani pt Lucas, Norbi, Alexia, baietii Alandanei si pt toti copilasii si toate mamicile de pe forum. floare.gif

ps. eu mi-am permis sa renunt la dieta de aseara. m-am dat pe alcoale rau. trezit cam greu azi-dim cu o durere de cap. blushing.gif luat mic-dejun azi la 12.30
May
Doamneeeeeee lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Am si eu o intrebare pt cele care stiu sa faca mancarica de castraveti murati: de ce nu se poate face decat cu cei din saramura? aia in otet ce au? blink.gif adica cei cumparati..
ALICE
CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 01:15 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .
La Multi Ani Copii .. atat neuroni cat si copii acestora grin.gif
Am fost la Ciuc azi si am vizitat si o manstire si sa va arat poze cu mine si un pic de bufet de la o cofetarie unde era plin cu torturi dar am rezistat si nu am comandat decat o cafea grin.gif .sunt mandra de mine mai ales ca imi ploua in gura .Pun si poze mai mici ca sa nu se vada grasimea tare .. sunt facute cu mob blum.gif
michelle

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
)).gif

pupic.gif
uka
CITAT(michelle @ 01-06-2007, 01:25 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif
BLUELIFE

Am si eu o intrebare pt cele care stiu sa faca mancarica de castraveti murati: de ce nu se poate face decat cu cei din saramura? aia in otet ce au? blink.gif adica cei cumparati..

w00t.gif w00t.gif w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
naughty.gif naughty.gif naughty.gif

uka ce ai facut la examen? unsure.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif La multi ani tuturor neuronasilor-pui si mamicilor si taticilor lor...si matusicilor WW grin.gif

CITAT(Pisik @ 01-06-2007, 08:59 AM) *

Lili, spor la invatat, parca mai ai examene nu?

Da Pisik mai am inca 5 in afara de cel de poimaine.toate unul si unul! doh.gif

May fetita esti zuza rau!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
e zuzu...cred ca l-au dneumit gandindu-se la may

dylly s-a carat. pa.
we placut...
ALICE
Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc. - E...oi gasi si eu ceva atunci.
A doua zi se intalnesc barbatii. - Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII
IONESCU!!
himere2005
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DE PE SITE- MARI SI MICI pupic.gif
imi cer scuze ca intru pe fuga dar in ultimele 2 zile am tot facut curatenie, iar azi am amenajat camera biancai si am pregatit cate ceva ca avem invitati blum.gif
vroiam sa ma plang un pic ca am muncit, dar mi-e rusine cand vad cat de mult trag dany si dirk...jos palaria....dar sa stiti ca am muncit mult, da? da? lol.gif lol.gif
felicitari lyra, noni, 2 vesti minunate w00t.gif ...de nessie nu mai zic nimic...mie una imi vine sa-i inalt statuie....vrem poze cu apartamentul cheer.gif
deea, ai fata mare de acum...in cateva luni sa te tii...bia se urca pe scaune, de pe scaune pe masa si eventual vrea sa mearaga in picioare pe masa si sa continue cu mersul in aer )).gif
pisik, te duci la mare cheer.gif faci poze, da?
anca, dany...va fi bine...anca ti-am vazut picioarele sexoase si bronzate...arati tare bine fara pic de celulita hug.gif
mamici, aveti ceva planuri de 1 iunie?
miha, am vazut cat de slab era cata in "tinerete", se cunoaste ca gatesti bine biggrin.gif ...ia zi, ce emisiuni mai urmaresti...nu ca as avea timp prea mult, ma intereseaza in special cele care sunt seara
am aflat ca cineva isi cumpara papuci speciali de plaja grin.gif ...nu incap si eu in valiza? promit sa pregatesc micul dejun laugh.gif
may, mi-a atras atentia o fraza legata de faptul ca nu mai simti ce simteai cand ai venit in Spania...atat de multe vise s-au spulberat? lasa ca-ti ies actele sui dupa iti faci viloi cu remy tease.gif
imi pare rau ca nu am prea mult timp de scris dar va urez la toate o zi cat mai placuta hug.gif ...vin cu poze laugh.gif
ina_ceva
De ce tin femeile ochii inchisi cand fac sex oral?
Pentru ca nu suporta sa vada barbatul fericit lol.gif
ALICE
Va pup,weekend placut.Plec la aerobic.Ajunge saptamana asta cu munca.
michelle
Week-end placut! cheer.gif
Pisik
Week-end placut fetelor!

Himere, nu stiu daca fac poze, sa vedem. Distractie placuta cu copilasii pupic.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 01:39 PM) *

naughty.gif naughty.gif naughty.gif

uka ce ai facut la examen? unsure.gif

am facut, il iau po asta fara probleme, au fost 18 grile, usoare, mai les ca invatasem si grilele eu
daconst
La Multi Ani! tuturor copiilor si celor care se mai simt copii! cheer.gif
Anna
Salutare! pupic.gif pupic.gif
Am revenit dupa o absenta de vreo zi jumate, sunt cam in urma cu cititul, ma apuc acum,
Azi am avut exam la Pfi si cred ca il iau, ca a fost ok. cheer.gif
Aseara am mers la concertul George Michael si a fost suuuper. yahoo.gif
Asa atmosfera rar am vazut, numai pentru asta se merita sa fii acolo, noi am stat chiar langa scena pe o parte incat am fost super super aproape de GM.
Am dansat non stop si m-am simtit grozav, mi-a placut ca potentialul era tare vioi si activ, abia astept sa ies cu el intr-un club ceva, ca eu ador sa dansez blum.gif. Sa fi vazut la mel Careless Whisper cum aveau toti oamenii din tribune telefoanele deschise si se vedeau luminite leganandu-se.
Ce mai, mi-a placut! blum.gif M-am trezit de dimineata un pic ragusita si am ajuns la exam si m-am trezit ridicand mainile si strigand "Freedom" w00t.gif w00t.gif.
A fost super amuzant cand a facut o dedicatie si a zis ca urmatoare mel este pt barbatul din viata lui biggrin.gif biggrin.gif, plus ca era proiectat pe ecran la un moment dat doi tipi care s-au sarutat blum.gif
Aaaa...si chestie picanta, cand a cantat Loredana, nu a cantat pe mijlocul scenei ci intr-o parte, exact unde eram noi, avem filmultele cu rochita ei mini, cu zoom pe pantalonasi lol.gif deh...baietii.
Iar la finalul cantarii, s-a dezechilibrat si a cazut, biggrin.gif, insa apoi a salvat situatia si a zambit si s-a lungit pe podea ca si cum asa trebuia sa fie biggrin.gif grin.gif
In concluzie a fost de nota 10! wink1.gif

Citesc acum sa vad ce parere a avut Axe, din tribune.

Va pup si ma pun acum pe citit, sa vad ce ati mai facut si voi.

Noni felicitari, ma bucur f mult pt tine! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(crissy @ 31-05-2007, 01:41 PM) *

O mare rugaminte pentru fetele din Romania.
Am o prietena din Piatra care participa la un concurs organizat de Pampers cu un filmulet facut cu gemenii ei, Rares si Bianca. Daca aveti timp si placere, va rog sa-i votati la adresa: http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery...ge=1&id=831
Initial va cere sa introduceti un cod care vi-l afiseaza ei, apoi va cere nr. de tel iar validarea finala se face introducand codul pe care o sa il trimita cei de la Pampers imediat pe tel vostru.
Copilasii sunt niste scumpei. Acum se afla pe locul 6, la egalitate cu locul 5. Primele 2 locuri nu mai pot fi ajunse pentru ca diferenta este enorma (peste 2000 de voturi) dar poate reusim sa-i mai ridicam un pic.
Imi cer mii de scuze ca mesajul meu nu se incadreaza in topicul vostru, daca deranjez rog tare sa imi spuneti si sterg mesajul. Nu va suparati pe mine. floare.gif
Votarea se termina la sfarsitul saptamanii, se poate vota doar o singura data pe sapt de pe acelasi ip.

am votat si eu acum, sper ca inca mai e valabil blum.gif
Anna
CITAT(lyra @ 31-05-2007, 04:13 PM) *

feteleeeeeeeeeeeeeeeee mi-am cumparat apartament. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

este o mansarda cu 2 camere destul de draguta, bineinteles mai trebuie pus parchet, faianta si gresie , dar e ok pt inceput. )).gif
va pup

ps. nu are rost sa va zic ce am mancat azi. blum.gif . mai nimic. devil.gif am fost toata ziua pe drumuri. )).gif

Lyra cheer.gif cheer.gif cheer.gif Super veste! pupic.gif Sa o stapaniti sanatosi! pupic.gif yahoo.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 01-06-2007, 12:35 PM) *

Neatza biggrin.gif

Va spun inca o data La multi ani cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Probabil ca eu, dupa copilasii de pe forum, sunt urmatoarea ca varsta lol.gif lol.gif lol.gif

si cu mine si cu mine, ca si ios pitic blushing.gif
uka
Dany am si eu o intrebare la tine, ce este sub tapet pus in camera de oaspeti?
sorry dc ai mai spus si eu nu am fost pe faza biggrin.gif
Ella79
Va pup si eu pe fuga, sa stiti ca mi-ati lipsit.
Eu abia acum am ajuns acasa si... ma apuc sa fac curat in casa, desi e 22:54. sad.gif In ultima vreme muncesc de nebuna, nu mai mai culc mai devreme de 1 si nu am mai dormit mai mult de 5 ore....
Vinerea viitoare voi di la Bruxelles, Soranutza, esti prin zona??? Daca da si vrei sa ne vedem, da-mi un PM si stabilim detaliile.
Maine dimineata sper sa pot sa-mi rezerv 2 ore sa va citesc din urma. smile.gif
May
Urmatorul mesaj este neinteresant ( despre constipatie) asa ca nu va lovesc cu el in ochi, puteti sari peste grin.gif

Eu nu stiu ce sa ma mai fac.... sunt intr-o constipatie continua de 2 saptamani, eu, care nu am avut niciodata aceast problema. NU am mancat nimic diferit care sa ma constipe.... nu stiu ce s-a intamplat... am tot dat-o cu ceiuri si chestii si ieseam macar la 2 zile, dar acum, de 3 zile nu am mai iesit si sunt varza. Pe la 3 am luat 2 laxative care ar fi trebuit sa isi faca efectul dupa 5 ore. Singurul efect au fost niste dureri ingrozitoare de burta si am crezut ca se produce miracolul dar nimic, durerile au trecut si gata. Cred ca mai iau 2 si in seara asta si poate maine o sa fiu mai fericita doh.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 02-06-2007, 12:44 AM) *

Urmatorul mesaj este neinteresant ( despre constipatie) asa ca nu va lovesc cu el in ochi, puteti sari peste grin.gif

Eu nu stiu ce sa ma mai fac.... sunt intr-o constipatie continua de 2 saptamani, eu, care nu am avut niciodata aceast problema. NU am mancat nimic diferit care sa ma constipe.... nu stiu ce s-a intamplat... am tot dat-o cu ceiuri si chestii si ieseam macar la 2 zile, dar acum, de 3 zile nu am mai iesit si sunt varza. Pe la 3 am luat 2 laxative care ar fi trebuit sa isi faca efectul dupa 5 ore. Singurul efect au fost niste dureri ingrozitoare de burta si am crezut ca se produce miracolul dar nimic, durerile au trecut si gata. Cred ca mai iau 2 si in seara asta si poate maine o sa fiu mai fericita doh.gif

mananca salata de legme crude ( rosii etc...) sau supe, ciorbe mai multe...la mine au efect si alunele si eu sufar de chestii de genul asta si stiu cum e...p mine ma mai salveaza si cafeaua si tigara dar cum tu nu practici... incearca cu ciorbe mai multe
May
Bei rectifica-ti mesajul ca e culoarea naspa si se vede lol.gif lol.gif lol.gif Sterge ce ai dat cu quote de la mine Mersi pt sfaturi dar la mine nu functioneste mad.gif
uka
CITAT(uka @ 02-06-2007, 12:46 AM) *

[mananca salata de legme crude ( rosii etc...) sau supe, ciorbe mai multe...la mine au efect si alunele si eu sufar de chestii de genul asta si stiu cum e...p mine ma mai salveaza si cafeaua si tigara dar cum tu nu practici... incearca cu ciorbe mai multe

CITAT(Maybeline @ 02-06-2007, 12:47 AM) *

Bei rectifica-ti mesajul ca e culoarea naspa si se vede lol.gif lol.gif lol.gif Sterge ce ai dat cu quote de la mine Mersi pt sfaturi dar la mine nu functioneste mad.gif

.
huh.gif huh.gif nasol atunci....nu mai stiu.. poate mai au idei fetele maine
May
Alt mesaj neinteresant

Avand in vedere ca nu m-am mai confruntat cu asa ceva de o magrada de timp, nici nu prea stiu cum sa actionez. Sunt sigura ca nu merge cu ciorbe si supe caci eu dintotdeauna am mancat rar d-astea dar niciodata nu am avut probleme. Legume crude in afara de salata de rosii, pe care o mananc zilnic aproape, si salata de varza sau asortata nu vad ce as putea manca.... sa ma pun sa rontzai morcovi? Mai grav e ca nu sunt o persoana care se plange decat cand situatia devine insuportabila si acum 5 min am intreabat-o pe socrela ce sa fac ca nu mai pot si a zis ca si ea e constipata tot de vreo 2 saptamani si ca multa lume de la ea de la munca la fel. Ce naiba, e epidemie? Stiu ca a mai fost anul trecut un virus in aer de eram toti cu diaree si stari de greatza, dar de virusul constipatie nu am mai auzit.... desi e posibil dat fiind faptul ca sunt o persoana care se constipa o data la 5 ani blink.gif
May
Victorie, s-a intamplat minunea cheer.gif. Doamne despre ce m-am apucat sa discut si eu lol.gif

Va rog sa ma ignorati floare.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 02-06-2007, 02:45 AM) *

Victorie, s-a intamplat minunea cheer.gif. Doamne despre ce m-am apucat sa discut si eu lol.gif

Va rog sa ma ignorati floare.gif

victorieeeee
Tulip
Buna dimineata!

Trezirea,fetelor,nu simtiti mirosul de cafea? blum.gif Imagine

La noi ploua,e urat afara........iar noi aseara ne-a hatarat sa plecam la Tg-Mures sa-i cautam un cadou fetei(in 15 iunie face 2 ani)
himere2005
neata, v-am pregatit cafeluta si am venit si cu niste poze de la petrecere...mi-a placut ca s-au simtit bine copilasii
smile.gif
buei, tulip, mi-ai luat-o inainte, dar cum marea majoritate suntem amatoare de cafea cred ca e buna si a doua tura biggrin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 02-06-2007, 07:51 AM) *

neata, v-am pregatit cafeluta si am venit si cu niste poze de la petrecere...mi-a placut ca s-au simtit bine copilasii
smile.gif
buei, tulip, mi-ai luat-o inainte, dar cum marea majoritate suntem amatoare de cafea cred ca e buna si a doua tura biggrin.gif

unde-s pozele?
himere2005
dezastrul )).gif
Imagine
Tulip
hihih...cati copilasi au fost,Himere?Si cat au stat?Bia cum s-a inteles cu ei?
himere2005
cei 4 muschetari grin.gif
Imagine

4 copilasi au fost. bia e cam timida de felul ei, la fel si baietelul. fetita care ii speria pe toti era cea cu albastru. plangeau bia si baietelul ca le lua jucariile )).gif
cu sucurile astea figo n-am fost eu de acord ca le-a adus mama fetitei de care vorbeam si le-a dat copiilor...dar toata lumea a sarit cu gura pe mine asa ca am cedat...toti copilasii au tras"la masea" )).gif
Tulip
sunt foarte draguti....ce papa bun ai pregatit pt. pitici? naughty.gif
himere2005
sa bag si o poza cu tortul pe care l-am facut din blat, danonino amestecat cu putina branza dietetica (vroiam sa fac cu branza vanilata dar n-au venit distribuitorii chiar ieri mad.gif , oricum am inventat ceva pe moment, fructe, ciocolata rasa si la final am presarat un pic de cocos ca sa evidentiez aripile fluturasului. in loc de cap am pus o bomboana, iar pe post de antene paie pentru suc )).gif
Imagine

oricum, toata lumea s-a simtit bine. copilasii inca nu stiu sa se joace impreuna, cred ca dupa 2 ani invata ...dar noi, parintii ne-am simtit copii grin.gif

ha ha tulip...se pare ca anticipez intrebarile )).gif
pai am facut o friptura la cuptor, cartofi piure, o salata, tortul...nimic prea complicat, dar chiar si asa am robotit cateva ore bune ieri, ba cu agatatul baloanelor, ba cumparturi. am curatat geamurile ca daduse o ploaie si aratau ca naiba )).gif ....bine le-am mai dat niste pufarine, prostioare din astea. a mai adus cineva si niste chec si fursecuri grin.gif

a...si mult laudatul tzatichi laugh.gif
ce m-a flatat cel mai mult aseara a fost afirmatia lui dan: ca sunt o sotie si mai ales o mama minunata laugh.gif
(ma umflu si eu in pene, ce sa faci daca mi-au murit laudatorii )).gif )
seara am iesit un pic in parculetul de langa noi ca erau artificii

m-am lamurit si eu despre ce concert era vorba smile.gif ...veniti cu amanunte picante fetelor cheer.gif pisik, axe, cred ca v-ati distrat super wink1.gif ...o poza mica mica?

azi vin in vizita nanutele ca ieri n-au mai incaput )).gif , deja am fost 14 persoane blum.gif asa ca o iau de la capat cu craticioara
o zi frumoasa sa aveti si chiar daca nu mai apuc sa scriu atat ma gandesc la multe dintre voi smile.gif
tulip, ai fetita mare deja, 2 anisori yahoo.gif cum mai progreseaza cu vorbitul?
Tulip
Himere,Timea vorbeste chiar ff. bine pt. varsta ei.......in maghiara zice tot-tot,formuleaza

propozitii,intrebari,etc.Imi place ca incepe sa-si dea drumul si in romana,daca cineva i se adreseaza in

romaneste,incearca sa-i raspunda la fel )).gif )).gif
himere2005
dar de la ce varsta a inceput sa "bolboroseasca" in limba ei? ca bia de cateva zile vorbeste pasareste. are 1 an si jumatate luni
Ella79
Neata fetelor, buna cafea ati facut. Bine ca sunt 2 ture de cafea, ca eu ma bag la amandoua la cat de distrusa sunt.
Himere, esti, intr-adevar, o mama minunata. Eu te admir pentru tot ce faci pentru Bia, pt modul in care iti dedici viata ei. Jos palaria. Pai eu sa imi fi facut cineva dezastru in casa cum era in poza aia cu copilasii cred ca innebuneam pe loc! )).gif
Tulip, ce bine de voi ca vorbiti deopotriva si romana si maghiara. Eu intotdeauna mi-am dorit sa invat maghiara, dar nu s-a lipit nimic nimic de mine.
May, pentru "situatii de urgenta" incearca un kiwi sau smochine proaspete pe stomacul gol, dimineata. Si cafeaua are efect bun. Chiar daca nu bei, incearca o cescuta de cafea decofeiniziata.

Eu mi-am luat cele doua cafele langa mine si ma pun sa va citesc din urma. Mai tarziu trebuie sa merg sa cumpar un cadou pentru o fetita de 14 ani. CE CADOU AR FI POTRIVIT PENTRU O FETITA DE 14 ANI?? Ca n-am nici o idee. Ce isi doresc oare copii de varsta asta??
Diseara trebuie sa merg la 8 la ziua unei prietene, iar maine mergem la o alta petrecere, a Constanta. Prin urmare azi trebuie sa spal si sa calc toate hainele pt toata saptamana viitoare, asa ca sunt fericita la maxim. sad.gif
michelle
Neata!
Himere, iar te-ai intrecut pe tine! cheer.gif Felicitari! pupic.gif
Tulip, multumim pt cafea
Ella, e deja domnisoara fetita de 14 ani (clasa a VII-a), ai putea sa pui pe lista o trusa pentru machiaj sau un colier pt banchet )).gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

ella, asa de mult de munca este la tine? Ma mir ca te mai tii pe picioare hug.gif .Cu dieta cum merge? Distractie placuta la petreceri!
Tulip, ii faci petrecere Timeei?

Himere, frumos tortuletzul wink1.gif ; ai avut mult de strans dupa copilasi? Spor la robotit astazi!
CITAT(michelle @ 02-06-2007, 10:36 AM) *

Himere, iar te-ai intrecut pe tine! cheer.gif Felicitari! pupic.gif

Sunt de acord cu Miha!
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 02-06-2007, 10:39 AM) *

ella, asa de mult de munca este la tine? Ma mir ca te mai tii pe picioare hug.gif .Cu dieta cum merge? Distractie placuta la petreceri!

Da Ina, din pacate e o perioada foarte foarte aglomerata la birou. Acum se fac contractarile pentru primele proiecte post-aderare si e un haos, ca nimeni nu stie exact ce si cum. E prima oara cand Romania beneficiaza de astfel de fonduri, toate regulile sunt noi, institutiile romanesti sunt speriate ca de bombe si refuza sa-si asume raspunderea... vai de steluta noastra!
Si colac peste pupaza trebuie sa particip si la tot felul de petreceri, botezuri, taieri de mot, cumetrii si alte asemenea.
Cu dieta... sunt asa si asa. Nu numar, dar mananc foarte putin pentru ca nici nu mi-e foame si nici n-am timp sa mananc. Mananc foarte multe fructe pt ca imi plac. Azi o sa merg la piata sa-mi cumpar niste cas si niste rosii. Sunt tot timpul plecata si mi-e greu sa mananc corect.

bubbles
Neata yahoo.gif .Azi e zi de canatr sorry.gif .Aseara nu am mai putut face Pillates .. eram terminata lol.gif .
Himere drool.gif ce bine arata tortul.Ce noroc pe Bia ca are asa o mama hug.gif .
Tulip multi pupic.gif Timeei .
ina_ceva
Axe, cum a fost la concert? Te-ai intalnit cu Pisik?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.