Salutare!
Am revenit dupa o absenta de vreo zi jumate, sunt cam in urma cu cititul, ma apuc acum,
Azi am avut exam la Pfi si cred ca il iau, ca a fost ok.
Aseara am mers la concertul George Michael si a fost suuuper.
Asa atmosfera rar am vazut, numai pentru asta se merita sa fii acolo, noi am stat chiar langa scena pe o parte incat am fost super super aproape de GM.
Am dansat non stop si m-am simtit grozav, mi-a placut ca
potentialul era tare vioi si activ, abia astept sa ies cu el intr-un club ceva, ca eu ador sa dansez

. Sa fi vazut la mel Careless Whisper cum aveau toti oamenii din tribune telefoanele deschise si se vedeau luminite leganandu-se.
Ce mai, mi-a placut!

M-am trezit de dimineata un pic ragusita si am ajuns la exam si m-am trezit ridicand mainile si strigand "Freedom"

.
A fost super amuzant cand a facut o dedicatie si a zis ca urmatoare mel este pt barbatul din viata lui

, plus ca era proiectat pe ecran la un moment dat doi tipi care s-au sarutat

Aaaa...si chestie picanta, cand a cantat Loredana, nu a cantat pe mijlocul scenei ci intr-o parte, exact unde eram noi, avem filmultele cu rochita ei mini, cu zoom pe pantalonasi

deh...baietii.
Iar la finalul cantarii, s-a dezechilibrat si a cazut,

, insa apoi a salvat situatia si a zambit si s-a lungit pe podea ca si cum asa trebuia sa fie
In concluzie a fost de nota 10!
Citesc acum sa vad ce parere a avut
Axe, din tribune.
Va pup si ma pun acum pe citit, sa vad ce ati mai facut si voi.
Noni felicitari, ma bucur f mult pt tine!

CITAT(crissy @ 31-05-2007, 01:41 PM)

O mare rugaminte pentru fetele din Romania.
Am o prietena din Piatra care participa la un concurs organizat de Pampers cu un filmulet facut cu gemenii ei, Rares si Bianca. Daca aveti timp si placere, va rog sa-i votati la adresa:
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery...ge=1&id=831Initial va cere sa introduceti un cod care vi-l afiseaza ei, apoi va cere nr. de tel iar validarea finala se face introducand codul pe care o sa il trimita cei de la Pampers imediat pe tel vostru.
Copilasii sunt niste scumpei. Acum se afla pe locul 6, la egalitate cu locul 5. Primele 2 locuri nu mai pot fi ajunse pentru ca diferenta este enorma (peste 2000 de voturi) dar poate reusim sa-i mai ridicam un pic.
Imi cer mii de scuze ca mesajul meu nu se incadreaza in topicul vostru, daca deranjez rog tare sa imi spuneti si sterg mesajul. Nu va suparati pe mine.

Votarea se termina la sfarsitul saptamanii, se poate vota doar o singura data pe sapt de pe acelasi ip.
am votat si eu acum, sper ca inca mai e valabil