Am ajuns si eu in sfarsit pe aici
tulip uite cum ma faci tu sa zdrangan oalele la ora asta cu centimetrul in mana

Are 23 cm diametrul
ramona distractie placuta
Urmeaza un mesaj plictisitor, nu pierdeti nimic daca sariti peste el
Pana la urma ziua mea a fost total data peste cap caci cei de la supermarket aveau toata lista de aducere la domiciliu a cumparaturilor ocupata pana la 7 seara si deja era 3 cand ajunsesem noi la casa. Si noi care mergem tocmai sambata pt ca mereu e liber magazinul, nu e multa lume si imi aduc imediat cumparaturile

acum era plin de lume de parca veneau dupa perioada de foamete

. Asa ca nu am mai mers in Carrefour ca nu imi place sa fiu stresata de timp.
Am venit acasa si am facut niste cartofi WW cu mujdei si salata de ciuperci si am mancat cu Remy, apoi am mancat o jumatate de pepene rosu ( cam 3 kg ), apoi cirese, apoi struguri si aveam amandoi niste burti de parca eram insarcinati

. Am vazut si vreo 2 filme apoi au venit cumparaturile si da-i si aseaza 2 ore continuu la ele

. Na, terminam mai repede daca piticul meu din creier, ala obsedat de curatenie, nu incepea sa scoata tot de prin dulapuri si sa rearanjeze ca mi se parea mie ca nu stateau bine. Oricum, dupa ce am spalat dulapurile si am rearanjat am descoperit ca fiecare dulap e ocupat numai pe jumatate cand e ordine, fata de atunci cand e dezordine si deschid usa ferindu-ma cu mainile sa nu cada toate alea pe mine si am fost satisfacuta

.
Apoi a trebuit sa ``macelaresc`` 2 pui ca deh, sunt tare pretentioasa si prefer sa mi-i transez eu acasa decat sa innebunesc macelarul ca atunci cand cumperi carne mereu te intreaba ce doresti sa ii faca, adica cum sa ti-o taie ( inca vorbim despre carne, da?

). Si oamenii astia sunt rabdatori si iti fac tot ce vrei tu la carne dar eu l-am testat pe unul odata si mi-a fost mila de cat de epuizat era cand a terminat si acum mi-i fac singura

. Ma refer la faptul ca un piept il vreau filete, o jumatate de piept intreaga si cealalta jumatate bucatele mici, pulpele vreau 1 intreaga si cu piele, un facuta in 2 si cu piele, celelalte 2 fara piele facute in 2 si tot asa

.
Stiu ca nu sunt tocmai normala, spuneti-mi ceva nou
Pana la urma s-ar putea ca maine sa mergem in centrul Madridului ca sunt o gramada de magazine super pe acolo, sper doar sa fie deschise ca aici duminica nu e deschis nimic, decat in prima duminica din luna.... asa ca sper sa nu ma duc degeaba. Sper sa ne gasim incaltari odata ca deja ma exaspereaza, Remy nu gaseste adidasi si eu nu gasesc balerini... cred ca suntem prea fitzosi
Pe la 22.00 m-a scos Remy la un kebab sa sarbatorim evenimentul de luni, adica 2 ani de cand suntem impreuna