Pai, in afara de gluma proasta pe care au facut-o de 1 aprilie pe care nici nu mai vreau sa o iau in calcul, ce este de apreciat la un site unde aproape ca se incurajeaza diete care distrug organismul?

Si eu, ca si multe alte persoane care au intrat pe site, intra sau vor intra, eram disperata sa slabesc, iar cand gasesti sute de pagini de sfaturi gresite si diete de infometare e imposibil sa mai vezi calea cea dreapta. Sunt constienta ca astea sunt scrise de useri, nu de moderatori, dar simplul fapt ca nu se iau masuri si se permit astfel de subiecte ma dezgusta. Imi vine sa imi dau pumni in gura, sa ma apuc de moatze si sa ma dau cu capul de pereti cand citesc ceea ce am scris la dieta cu orez, cand incurajam si alte fete sa se apuce de ea, dar slava Domunului ca mi-a venit mintea la cap si sunt sigura ca daca acea dieta nu era postata acolo si daca nu era atat de incurajata, nici nu ma apucam de ea. Nu dau vina pe nimeni, este numai responsabilitatea mea ca am ales acea dieta ca nu mi-a bagat-o nimeni pe gat, dar vreau sa scot in evidenta influenta pe care o are un asemenea site.
Sa presupunem ca o persoana intra pe acest site, pe oneden, si propune o dieta in care se promit 7 kg date jos in 14 zile, in care pur si simplu te infometezi sau nu este o dieta echilibrata, cate
minute credeti ca dureaza ca toate fetele sa incerce sa o aduca pe drumul cel bun?
Inteleg ca idieta.ro este un site cu mult mai multi useri decat acesta, dar daca nu pot controla ceea ce se intampla, atunci sa nu se bage unde nu fac fatza
Aceasta este parerea mea si nu incerc sa o impun nimanui, fiecare e liber sa creada ce vrea despre idieta