Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
axe10
Ce faceti fetele...?nu v-ati trezit? ce e cu linistea asta pe aici?
Pisik
Axe, si eu am stagnat, ca sa nu zic ca m-am ingrasat, dar lasa ca ne facem noi fete cuminti si ca rasplata primim un tiramisu ca la mama lui blum.gif
In cazul asta tre sa imi dai si la pachet ca sotu meu e lesinat dupa tiramisu, ar face moarte de om pt el
ALICE
Si eu weekend-ul asta am fost la cabana.Ce frumos,ce liniste...........Am si mancat.Nu foarte mult, dar mai mult ca in celelalte zile.Fara suc,dulciuri,cartofi prajiti.Doar gratar, ceva mici, toate cu salata.
antonia05
Salut fetele!!!!

Iata si eu pe aici dar fara noutati, insa va atashez ceva haios. lol.gif

DA TI CLIC AICI: http://www.glumbert.com/media/sizematter
michelle
Rihanna - Umbrella
axe10
CITAT(Pisik @ 04-06-2007, 11:38 AM) *

Axe, si eu am stagnat, ca sa nu zic ca m-am ingrasat, dar lasa ca ne facem noi fete cuminti si ca rasplata primim un tiramisu ca la mama lui blum.gif
In cazul asta tre sa imi dai si la pachet ca sotu meu e lesinat dupa tiramisu, ar face moarte de om pt el

Daca va mai ramane ii pun si lui la pachet...ca daca fac doar pt noi in familia...tava mea de tiramisu e goala dupa jumate de zi!

Eu stau pe loc si la 3 saptamani mai dau 500g jos...cam aste e principiu. In afara de mici abateri care de obicei sunt dulciuri...nu prea depasesc...poate 1 p- doua....sper totusi alea 500g sa se intamlpe saptamana asta.

Hai sa va zic ca zilele trecute, vineri am cumparat de la metro file de Sxxxx, adica nu mai stiu...nu erastiuca sau salau...ceva scrumbie sau sardina...ce-mi aduceam aminte eu, poate gresit, ca are pcte mai putine. Sa dea naiba daca imi aduc aminte..ce cre oare?...poate gasesc acasa factura ca le cam arunc si aflu si eu ce mananc...mirosea rau a peste cand l-am prajit!...Ghici ghicitoarea mea...ceva cu S oricum...

CITAT(antonia05 @ 04-06-2007, 12:20 PM) *

Salut fetele!!!!

Bestial....mi-a placut tipa care i-a atras atentia ca pantalonii sunt cam stramti...nu zic ca nu-mi place ce vad...dar.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mortala ideea!
antonia05
CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 01:32 PM) *

CITAT(antonia05 @ 04-06-2007, 12:20 PM) *

Salut fetele!!!!

Bestial....mi-a placut tipa care i-a atras atentia ca pantalonii sunt cam stramti...nu zic ca nu-mi place ce vad...dar.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mortala ideea!

tease.gif grin.gif doh.gif biggrin.gif naughty.gif blum.gif wacko.gif
michelle
Mie mi-au placut comentariile la sfarsit. Era una care a zis ca pentru ea nu conteaza marimea, dar daca e asa mare, conteaza lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(michelle @ 04-06-2007, 12:46 PM) *

Mie mi-au placut comentariile la sfarsit. Era una care a zis ca pentru ea nu conteaza marimea, dar daca e asa mare, conteaza lol.gif lol.gif lol.gif

Da..am auzit si eu...probabil ca doare.... lol.gif lol.gif

Pranz:
snitel pui-calculez la 150g cu toate ca nu era atata...acoperitor=4.5p
2 rosii+ardei gras+1 lingurita de ulei masline=1.5p

axe10
Ia sa-mi ziceti voi cam cum e cu kilo-kik ul...nu am incercat, am citit,dar sa-mi spune-ti la care a tinut.
Ce am inteles eu: mananci ww in puncte ziua si seara bagi o combinatie din aia...pe care nu stiu daca reusesc s-o inghit dar nu discutam de asta....asa?
Astept vesti!
michelle
Da, asa e, Axe. Si nu trebuie sa mai consumi nimic dupa. Daca ai mixer bate intai albusul spuma, apoi adauga celelalte ingrediente. Are consistenta cremei de la tiramisu, doar ca acrisoara.
La mine nu a avut efect prima data, apoi nu l-am mai tinut.
axe10
CITAT(michelle @ 04-06-2007, 01:31 PM) *

Da, asa e, Axe. Si nu trebuie sa mai consumi nimic dupa. Daca ai mixer bate intai albusul spuma, apoi adauga celelalte ingrediente. Are consistenta cremei de la tiramisu, doar ca acrisoara.
La mine nu a avut efect prima data, apoi nu l-am mai tinut.

merci miha....sper sa reusesc...

Am vazut ca e si Wendy plan...cred ca incep cu asta...si daca nu si nu...duminica fac kick...
Deci azi 17 p...si cum am mancat deja 12.6p o sa mai bag o conserva mica de ton cu ceapa, lamaie si o felie de paine(sau wasa)...si fructe...ma duc cu fi-mea in parc ca sa uit de mancare..dupa gradinita.
Tulip
cate puncte poti papa zilnic,Axe?

probabil ai mai zis dar am uitat blushing.gif
May
Neatza fetele biggrin.gif

bluelife asteptam poze in roba cheer.gif

axe eu mi-am facut kilo-kick-ul de 2 ori si in ambele cazuri am avut cu 800 g mai putin a doua zi, pe care nu le-am mai pus inapoi. Eu nu pun quark in el, ci am pus un iaurt de capsuni cu 0% fat si a fost chiar delicios blum.gif

Unde sunt pozele de la intalnire??? naughty.gif

tulip imi amintesc cand spuneai anul trecut pe vremea asta ca te gandesti cu groaza ca peste fix 1 an o sa mergi la job wacko.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 01:46 PM) *

Neatza fetele biggrin.gif

bluelife asteptam poze in roba cheer.gif

axe eu mi-am facut kilo-kick-ul de 2 ori si in ambele cazuri am avut cu 800 g mai putin a doua zi, pe care nu le-am mai pus inapoi. Eu nu pun quark in el, ci am pus un iaurt de capsuni cu 0% fat si a fost chiar delicios blum.gif

Unde sunt pozele de la intalnire??? naughty.gif

tulip imi amintesc cand spuneai anul trecut pe vremea asta ca te gandesti cu groaza ca peste fix 1 an o sa mergi la job wacko.gif

da,May,si uite ce repede a trecut timpul.......nici nu ma gandeam ca o sa ma deprime in halul asta devil.gif devil.gif devil.gif
axe10

Am voie 20p zilnic....

May deci iaurt dietatic de capsuni, lamaie si atat?...pai asta pot inghiti!

Nu am facut poze ca am uitat aparatul la punga acasa ...ca venisem de la ziua fi-mii...o sa pun pe seara de la petrecerea piticilor daca am timp!

Eu beau limonada every day crezand ca ajuta sucul de lamaie...o lamaie la un pahar de limonada cu gheta, apa minerala si o lingurita miere!...
May
axe nu uita de albusul batut spuma )).gif, eu nu am inlocuit decat quark-ul, restul am facut la fel wink1.gif iese ca o spuma de capsuni blum.gif

3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor

Asta e reteta decat ca eu am pus iaurt in loc de quark pt ca nu-l descoiperisem inca in perioada aia. Acum l-am descoperit si are 0,2 % grasime chiar
ina_ceva
Super idee, miha wink1.gif !
Axe, spor la munca ca si duminica! )).gif

Si eu beau limonada in fiecare zi, doar ca e facuta dintr-o lamaie si 2l apa sau 1.5l. Miere pun o lingura wink1.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:22 PM) *

axe nu uita de albusul batut spuma )).gif, eu nu am inlocuit decat quark-ul, restul am facut la fel wink1.gif iese ca o spuma de capsuni blum.gif

3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor

Asta e reteta decat ca eu am pus iaurt in loc de quark pt ca nu-l descoiperisem inca in perioada aia. Acum l-am descoperit si are 0,2 % grasime chiar

Da, uitasem....nu prea imi place quark-ul ala simplu de asta ma tem de gust...poate pot chiar sa folosesc din ala cu fructe....are tot 0.2%...nu stiu, o sa fac totusi wendy saptamana asta si vad luni dimineata cum stau!...retinut ideile.

CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 02:22 PM) *

Axe, spor la munca ca si duminica! )).gif

Ihi.... )).gif naughty.gif
May
axe a fost o discutie la un moment dat pe idioata.ro despre toate produsele cu care poate fi inlocuit quark-ul caci iti dai seama ca nu se gaseste chiar peste tot si s-a ajuns la concluzia ca poate fi inlocuit cu orice crema de branza sau iaurt care are mai putin de 5 % grasime
axe10
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:27 PM) *

axe a fost o discutie la un moment dat pe idioata.ro despre toate produsele cu care poate fi inlocuit quark-ul caci iti dai seama ca nu se gaseste chiar peste tot si s-a ajuns la concluzia ca poate fi inlocuit cu orice crema de branza sau iaurt care are mai putin de 5 % grasime

Eu pe idieta eram pe monti si nu citeam la voi...merci de info!
May
Eu pe idioata ma distrugeam manacand numai orez sau supa de varza doh.gif asa ca nici eu nu citeam. Cand am decoperit eu WW fetele erau deja plecate, dar le-am gasit )).gif ( pupic.gif pt daconst ca fara ea.... )
michelle
Un rocker ajunge dimineata beat mort acasa. Intra in bucatarie si da peste ma-sa:
-Mamaaaa, mi-e raaaaauuuuu
-Ce sa-ti fac puiule, sa-ti treaca?
-Pune o manea, sa vars.
BLUELIFE
poze in roba probabil pe maine cand poate aduc si poze cu camera ce ne-am gasit sa o zugravim in mijlocul sesiunii,nimic mai potrivit,nu-i asa? doh.gif

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:35 PM) *

Eu pe idioata ma distrugeam manacand numai orez sau supa de varza doh.gif asa ca nici eu nu citeam. Cand am decoperit eu WW fetele erau deja plecate, dar le-am gasit )).gif ( pupic.gif pt daconst ca fara ea.... )

De ce "idioata'?simt o oarecare umbra de rautate? devil.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(michelle @ 04-06-2007, 02:41 PM) *

Un rocker ajunge dimineata beat mort acasa. Intra in bucatarie si da peste ma-sa:
-Mamaaaa, mi-e raaaaauuuuu
-Ce sa-ti fac puiule, sa-ti treaca?
-Pune o manea, sa vars.

lol.gif lol.gif lol.gif

cu precizarea ca nu sunt nici pro nici contra manele
ina_ceva
)).gif )).gif
May
bluelife nu este doar o umbra de rautate, este un intreg intuneric chiar devil.gif
anaoi
eclipsa totala de soare, nu?
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 03:14 PM) *

bluelife nu este doar o umbra de rautate, este un intreg intuneric chiar devil.gif

Se pare ca avem de discutat...Why?

Eu cam trebuie sa plec dar maine astept picanterii in legatura cu acest subiect,daca binvoiti ,desigur... lol.gif blum.gif
May
Pai, in afara de gluma proasta pe care au facut-o de 1 aprilie pe care nici nu mai vreau sa o iau in calcul, ce este de apreciat la un site unde aproape ca se incurajeaza diete care distrug organismul? dry.gif Si eu, ca si multe alte persoane care au intrat pe site, intra sau vor intra, eram disperata sa slabesc, iar cand gasesti sute de pagini de sfaturi gresite si diete de infometare e imposibil sa mai vezi calea cea dreapta. Sunt constienta ca astea sunt scrise de useri, nu de moderatori, dar simplul fapt ca nu se iau masuri si se permit astfel de subiecte ma dezgusta. Imi vine sa imi dau pumni in gura, sa ma apuc de moatze si sa ma dau cu capul de pereti cand citesc ceea ce am scris la dieta cu orez, cand incurajam si alte fete sa se apuce de ea, dar slava Domunului ca mi-a venit mintea la cap si sunt sigura ca daca acea dieta nu era postata acolo si daca nu era atat de incurajata, nici nu ma apucam de ea. Nu dau vina pe nimeni, este numai responsabilitatea mea ca am ales acea dieta ca nu mi-a bagat-o nimeni pe gat, dar vreau sa scot in evidenta influenta pe care o are un asemenea site.

Sa presupunem ca o persoana intra pe acest site, pe oneden, si propune o dieta in care se promit 7 kg date jos in 14 zile, in care pur si simplu te infometezi sau nu este o dieta echilibrata, cate minute credeti ca dureaza ca toate fetele sa incerce sa o aduca pe drumul cel bun?

Inteleg ca idieta.ro este un site cu mult mai multi useri decat acesta, dar daca nu pot controla ceea ce se intampla, atunci sa nu se bage unde nu fac fatza dry.gif

Aceasta este parerea mea si nu incerc sa o impun nimanui, fiecare e liber sa creada ce vrea despre idieta floare.gif
peach
CITAT(BLUELIFE @ 04-06-2007, 02:44 PM) *

Eu cam trebuie sa plec dar maine astept picanterii in legatura cu acest subiect,daca binvoiti ,desigur... lol.gif blum.gif

pt ca incurajau diete gen atkins si supa de varza, puneau diete gen: dieta cu cartofi prajiti sau dieta cu ciocolata doar pt a umple paginile..aveau concursuri gen coca-cola light....si multe multe altele

iar saptamina trecuta apareau ca sponsori la tirgul de ciocolata
anaoi
sau diete pe baze de supe, cure cu usturoi si altele la fel de daunatoare pentru organism. partea proasta ca este ca atunci cand dai un search [pe google pentru dieta, apare imediat idieta. si intra oricine si citeste. si fara sa jignesc pe nimeni, oare cate fete de 15 ani nu intra pe acest site si nu se apuca de diete aiurea, neluand in considerare toate aspectele unei diete?

CITAT(peach @ 04-06-2007, 04:24 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 04-06-2007, 02:44 PM) *

pt ca incurajau diete gen atkins si supa de varza, puneau diete gen: dieta cu cartofi prajiti sau dieta cu ciocolata doar pt a umple paginile..aveau concursuri gen coca-cola light....si multe multe altele

iar saptamina trecuta apareau ca sponsori la tirgul de ciocolata

site-ul a fost unul dintre cei mai importanti sponsori
May
Exact, dai search pe google si prima care apare este idieta.ro, intra cine vrea si iese cine poate dry.gif. Cum zicea si dylly, neluand in calcul femeile mature care nu au notiunea unei diete echilibrate, sa ne gandim la toate copilele in crestere sad.gif. Ce bine ar fi daca fiecare site de genul ar fi programat in asa fel incat sa nu poti intra sa vezi subiectele pana nu citesti ce inseamna o dieta echilibrata rolleyes.gif
anaoi
dylly s-a carat. pa. pe maine.
peach
CITAT(anaoi @ 04-06-2007, 04:03 PM) *

dylly s-a carat. pa. pe maine.

iar rupi usa de la 5?
dany
Buna seara , buna seara !

Bueyyy , ati scris de v-ati rupt iar lol.gif lol.gif

Ma gandeam sa scriu si eu motivele mele pentru care am plecat de pe idieta dar ati spus voi totul hug.gif
May
Ce faci dany? pupic.gif

roxana daca vrei poti sa pui meniul tau in fiecare zi aici si il putem discuta impreuna floare.gif. De asemenea ne place sa ne povestim una alteia ce se mai intampla in vietile noastre, ce ne enerveaza sau ce ne bucura. Aici vorbim despre toate )).gif

Aaaaaa si o poza cu tine, daca vrei cheer.gif
dany
Ce sa fac , May pupic.gif Ca in fiecare zi .... nimic nou sub soare )).gif

Am intrat sa mai pun ceva nou pe aici , astept sa apara si Dirk ( a ramas mai tarziu cu electricianul ) si apoi nani scrie pe mine )).gif
May
dany hai sa ti-o parasc pe dylly devil.gif. M-a intrebat axe cand vin in tara si unde locuiesc si i-am spus ca vin in septembrie, ca stau in Ploiesti si ca sigur o sa ne intalnim, singura problema ar fi ca nu cunosc Bucurestiul. Axe s-a oferit sa ma ia ea cu masina de la gara de nord, unde ma lasa microbuzul si dylly a zis ca se mai gandeste daca vine dupa mine sau ma lasa in gara cu aurolacii sad.gif lol.gif

Ma uitam la pozele tale si mi se pare cam periculos podul ala peste trepte, aveti grija w00t.gif. Album tau se numeste ``in timpul renovarii`` iar eu am citit ``in timpul revolutiei`` dar zau ca se potriveste )).gif
uka
Super tapetul rosu.... sau nu e tapet? unsure.gif unsure.gif
f tare dylly lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Ce bine o recunosc pe Dylly la faza asta !!! lol.gif lol.gif

Sa stii ca si mie mi-e frica cand il vad pe Dirk pe acel pod , May sad.gif .Nici nu-mi vine sa ma uit . Si .... trebuie pus tapet acolo doh.gif

hug.gif Uka . Da e tapet . a fost boala mea sa avem un perete rosu in dormitor blushing.gif

Aaaa, Uka , parca tu ai intrebat ce e sub tapet , nu ? E doar peretele .... Tapetul se lipeste cu o solutie speciala .
uka
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:44 PM) *

lol.gif lol.gif Ce bine o recunosc pe Dylly la faza asta !!! lol.gif lol.gif

Sa stii ca si mie mi-e frica cand il vad pe Dirk pe acel pod , May sad.gif .Nici nu-mi vine sa ma uit . Si .... trebuie pus tapet acolo doh.gif

hug.gif Uka . Da e tapet . a fost boala mea sa avem un perete rosu in dormitor blushing.gif

Aaaa, Uka , parca tu ai intrebat ce e sub tapet , nu ? E doar peretele .... Tapetul se lipeste cu o solutie speciala .

arata super bine si mie imi place rosul pe pereti biggrin.gif
May
Sa aibe mare grija wacko.gif

Ce e tare mai? sad.gif Tare o sa fie cand o sa auziti aurolacii din gara nord injurandu-va in spaniola, daca ma lasati cu ei lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Of , nu mai apare Dirk si mi-e foameeeeeeeee sad.gif . Vedeti la ce ora voi manca eu ( nou ) cina ?? doh.gif De asta ziceam ca nu pot tine WW . Nu am nici o sansa : mancam pe apucate si la ore imposibile .

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 07:47 PM) *

Ce e tare mai? sad.gif Tare o sa fie cand o sa auziti aurolacii din gara nord injurandu-va in spaniola, daca ma lasati cu ei lol.gif lol.gif lol.gif

Sunt 2 posibilitati : ori se dau aurolacii pe brazda cand vad ce tzatzoasa apare pe acolo .......ori te dai tu de partea lor asteptand-o pe Dylly sa vina sa te ia lol.gif
uka
Da eu intrebam... de ce e sub tapet... banuiam eu dar mi s-a parut k mai e ceva maron....

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:49 PM) *

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 07:47 PM) *

Sunt 2 posibilitati : ori se dau aurolacii pe brazda cand vad ce tzatzoasa apare pe acolo .......ori te dai tu de partea lor asteptand-o pe Dylly sa vina sa te ia lol.gif

naughty.gif naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Probabil ai vazut intr-o poza in care am avut un gen de tapet la care trebuiau dati peretii cu lipiciul ala , nu tapetul ( cum e de obicei ) . Si ... peretii nu mai sunt , oricum , albi . Casa e veche de 53 de ani doh.gif
May
Trebuie sa ma interesez de unde sa iau mercur si o punga, ca vad ca voi chiar vreti sa ma lasati in gara sorry.gif
dany
Eu nu , May !! Nu te las in gara ..... dar nici nu pot veni sa te iau blum.gif tease.gif
May
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 07:52 PM) *

Eu nu , May !! Nu te las in gara ..... dar nici nu pot veni sa te iau blum.gif tease.gif

Tu ai grija sa nu ma lasi prin aeroport ca nu stiu sa zic decat : HALT! lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Macar acolo nu sunt aurolaci lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 07:58 PM) *

Macar acolo nu sunt aurolaci lol.gif

Si vrei sa fiu eu prima? lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.