Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
dany
lol.gif lol.gif N-ar fii o idee rea ... ii inveti ceva nou pe nemtii din aeroport lol.gif Tine cont : a fost ideea ta lol.gif

Iei lectii de la cei din Bucuresti si apoi vii cu noutati in aeroportul nemtesc .... Ce zici ? naughty.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 08:51 PM) *

Trebuie sa ma interesez de unde sa iau mercur si o punga, ca vad ca voi chiar vreti sa ma lasati in gara sorry.gif

devil.gif

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:58 PM) *

Macar acolo nu sunt aurolaci lol.gif

esti sigura??? nici macar unul mic??
dany
)).gif )).gif N-am vazut nici macar unul mic-mic , Uka .
axe10
Dau o fuga pana la materiale de constructii sa-ti aduc aurolac?...sau cum s-o numi?...poate imi fac reducere pt spanioloaice... grin.gif grin.gif grin.gif
uka
CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 09:11 PM) *

Dau o fuga pana la materiale de constructii sa-ti aduc aurolac?...sau cum s-o numi?...poate imi fac reducere pt spanioloaice... grin.gif grin.gif grin.gif

ar fi bine sa ai si poza cu ea ca sa o vada ca sigur iti fac reducere devil.gif
May
Mai bine ma fac cersetor, mai castig un ban )).gif Si ca sa vezi ca am stofa, o sa cant prin aeroport ceva de genul:

Da-mi nene si mie un ban
Caci eu sunt copil orfan
Da-mi Doamne-o buca` de paine
Sa-mi ajunga pana maine

lol.gif lol.gif lol.gif Acum trebuie doar sa mi-o traduci in germana lol.gif lol.gif lol.gif

P.S.: drepturile de autor asupra cantecului de mai sus nu imi apartin, ele apartin tiganusilor cersetori din Ploiesti care mi-au facut aceasta serenada 5 zile pe saptamana, 4 ani la rand in mijloacele de transport in comun, mai precis in autobuzul 30

Si ca o picanterie: vii se intampla si voua sa va treziti ca va canta o melodie in cap, sau chiar o fredonati, nu? Eu am auzit melodia de mai sus atat de des, incat m-am trezit ca o fredonam pe strada lol.gif lol.gif lol.gif
Anna
pupic.gif Buna fetelor!
Va pup pe toate, o seara frumoasa va doresc. hug.gif
May
CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 08:11 PM) *

Rautate mica lol.gif

CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:12 PM) *

si tu Brutus devil.gif
ina_ceva
Am eu niste solvent (tiner) pe acasa, may! Trimit la pachet daca ai nevoie wink1.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif De tradus nu-i problema , May .....dar cu rimele va fii mai greu doh.gif

La faza cu "painea sa-ti ajunga pana maine " .... si daca "maine" nu vin sa te iau ? Ce faci ? Aaaa, stai ca te faci aurolaca si nu-ti mai trebuie mancare lol.gif

Mey , eu ma trezesc cateodata cu cate o melodie in creieri si nu mai scap de ea toata ziua ( de cele mai multe ori sunt melodii tampite ) )).gif

Mi-a foameeeeeeeeeeee !!!!!
michelle
Io fredonez valsuri )).gif

Dany, imi place ce ati facut la casuta: frumoase florile, frumos peretele rosu pupic.gif

Sunt bucuroasa ca am scapat de un examen cu bine cheer.gif Urmatorul e vineri, Protocoale de securitate wacko.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 08:18 PM) *

Am eu niste solvent (tiner) pe acasa, may! Trimit la pachet daca ai nevoie wink1.gif

cheer.gif cheer.gif Ina e cu noi cheer.gif

Si Lavi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:17 PM) *

[
CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:12 PM) *

si tu Brutus devil.gif

eu ...................eu ce???
ziceam doar ca arati f bine naughty.gif
ina_ceva
Dany-dulce, ce frumos ca ti-au inflorit trandafirii; si para aia promite multe naughty.gif .Ultimele sunt garofitze?
May
Observ aici Monstruoasa Coalitzie impotriva mea devil.gif. mamicile voastre stiu ca vorbiti cu aurolacii? lol.gif
dany
CITAT(michelle @ 04-06-2007, 08:18 PM) *

Dany, imi place ce ati facut la casuta: frumoase florile, frumos peretele rosu pupic.gif

Sunt bucuroasa ca am scapat de un examen cu bine cheer.gif Urmatorul e vineri, Protocoale de securitate wacko.gif

hug.gif Miha !

Felicitari pentru examen !!! cheer.gif cheer.gif Si toata bafta din lume vineri !!
ina_ceva
Felicitari, miha! Dai de baut dupa ce termini, nu? naughty.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:20 PM) *

Observ aici Monstruoasa Coalitzie impotriva mea devil.gif. mamicile voastre stiu ca vorbiti cu aurolacii? lol.gif

unsure.gif unsure.gif SUnt majora tease.gif
May
uka mersi dar sper ca acum nu te duci cu poza mea la shopping ca sa obtii reduceri lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 09:20 PM) *

CITAT(michelle @ 04-06-2007, 08:18 PM) *

hug.gif Miha !

Felicitari pentru examen !!! cheer.gif cheer.gif Si toata bafta din lume vineri !!

idem ptr MIHA give_rose.gif pupic.gif felicitari multe multe si baftaaaaaaaaaaaaa
dany
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 08:20 PM) *

Ahaaaaaa, acum te dai de gol ca deja esti aurolaca ??? lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:21 PM) *

uka mersi dar sper ca acum nu te duci cu poza mea la shopping ca sa obtii reduceri lol.gif lol.gif lol.gif

devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Spera in continuare naughty.gif
May
miha tine-o tot asa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dany poate pun corcodelul pe tine lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 08:20 PM) *

Dany-dulce, ce frumos ca ti-au inflorit trandafirii; si para aia promite multe naughty.gif .Ultimele sunt garofitze?

Da , garofitze sunt . Iti dai seama ca de abia astept sa pap o para sa vad de care sunt )).gif
ina_ceva
Sper sa nu te gasesc la metrou, in Spania, exersandu-tzi talentele ; asta cand ajung pe acolo tease.gif
dany
CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:22 PM) *

ca speri degeaba lol.gif devil.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 09:23 PM) *

CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:22 PM) *

ca speri degeaba lol.gif devil.gif

salut.gif
May
Va luati de mine ca eu sunt mai mica sorry.gif ma trimiteti la cersit si imi cumparati halucinogene sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:24 PM) *

Va luati de mine ca eu sunt mai mica sorry.gif ma trimiteti la cersit si imi cumparati halucinogene sorry.gif

Curat corupere de minori blum.gif blum.gif
May
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 08:23 PM) *

Sper sa nu te gasesc la metrou, in Spania, exersandu-tzi talentele ; asta cand ajung pe acolo tease.gif

Nu, ca ma ia Grua pe sus si ma vizitati la inchisoare lol.gif
uka

lol.gif lol.gif lol.gif

Pai nu trebuie sa facem si noi rost cumva de bani sa mergem la DanY???
dany
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Dirk e pe drum spre casa cheer.gif cheer.gif MANCAREEEEEEE !!!! lol.gif lol.gif

O intrebare : cum mama-naibii acum scrieti asa mult si toata ziua ati lenevit ?? lol.gif lol.gif

O sa fac sa papam si ....poate ...mai intru putin pe aici cand suntem gata . Mi-ati facut pofta de aurolaci, cantece de cerut de pomana , corcodei grin.gif

Am uitat : maine am iar o zi cu teroristul doh.gif
ina_ceva
CITAT(uka @ 04-06-2007, 09:25 PM) *

Facem rost pe spatele lui May, mai ales daca are talent wink1.gif wink1.gif
dany
CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:25 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif la asta nu ma ducea mintea doh.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 09:26 PM) *

CITAT(uka @ 04-06-2007, 09:25 PM) *

Facem rost pe spatele lui May, mai ales daca are talent wink1.gif wink1.gif

pai are.... ne-a dovedit mai devreme.... deja are si cantecul potrivit...
ina_ceva
Sa ai pofta, dany-dulce! ...si poate urmeaza o portzie mica de fursecuri blushing.gif ...
May
CITAT(uka @ 04-06-2007, 08:25 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Hmmm, buna idee.... ce ar fi sa incep sa vb cu mircomanii de peste ocean, sa ii vrajesc putin, sa le arat pozele voastre ca si cum ar fi alea mele si sa le spun sa-mi trimita bani ca vin sa ma marit cu ei. Numai asa fac bani de pe urma voastra si merg si eu la dany

hug.gif dany vb asa mult cand apari tu caci esti capul rautatilor )).gif Sa ai pofta si spor maine floare.gif pupic.gif
dany
w00t.gif w00t.gif Gata , fac albumele mele foto private grin.gif

Ina
, nu cred ca se lasa cu fursecuri ...Dirk se trezeste la 5 sa plece la job si eu trebuie sa fiu la 8 la casa doh.gif Fursecurile le lasam pentru inaugurarea casei ( sau macar pentru cand vom avea parchetul pus intr-o camera lol.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:29 PM) *

Hmmm, buna idee.... ce ar fi sa incep sa vb cu mircomanii de peste ocean, sa ii vrajesc putin, sa le arat pozele voastre ca si cum ar fi alea mele si sa le spun sa-mi trimita bani ca vin sa ma marit cu ei. Numai asa fac bani de pe urma voastra si merg si eu la dany

Mda, noua ne lipsesc dotarile tale si nu prea avem cu ce le lua ochii dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 08:29 PM) *

hug.gif dany vb asa mult cand apari tu caci esti capul rautatilor )).gif Sa ai pofta si spor maine floare.gif pupic.gif

Cine ? Eu ? Capul rautatilor ??? Cine a inceput cu aurolacii ? tu blum.gif

A venit Dirk cheer.gif cheer.gif Nu ma deloghez .... doar asa sa mai intru sa vad cat si ce ati mai scris blum.gif tease.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 09:30 PM) *

Fursecurile le lasam pentru inaugurarea casei ( sau macar pentru cand vom avea parchetul pus intr-o camera lol.gif

)).gif )).gif inaugurati mai intai podeaua? SUPER w00t.gif
May
anna o seara buna si tie si ne auzim maine floare.gif

ina cica acum barbatii se uita la fund in primul rand, asa ca vedeti cum va mai pozati si de la spate lol.gif

Merg si eu sa iau cina ca de abia acum e gata ca am facut filete de porc pt Remy si de pui pt mine, umplute cu ciuperci, rulate, prinse cu scobitori si bagate la cuptor... de 2 ore sunt acolo blum.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:33 PM) *

ina cica acum barbatii se uita la fund in primul rand, asa ca vedeti cum va mai pozati si de la spate lol.gif

Gata, stiu pozitzia; bag la inaintare funduletzul si din restul sa nu se mai vada nimic )).gif

Sa ai pofta , may! Suna delicios wink1.gif !
crissy
CITAT(bubbles @ 03-06-2007, 09:42 AM) *

Prietena asta a noastra e umflata tare .retine apa fff tare si e periculos mai ales ca abia mai poate merge in picioare blink.gif .Buni a zis ca da 10 kg la naster si apoi in 2 luni mai da cam pe atat ca tb sa elimine apa din organism .Nu inteleg cum poate sa retina atata apa ohmy.gif .

bubbles
Urgent la un medic bun cu ea, mai ales daca i se umfla mainile si are si probleme cu tensiunea. Poate face preclamsie, nu stiu sa-ti zic foarte multe despre boala dar pune in pericol si mama si bb.
Imediat dupa nastere scapi cam de 6-7 kg (bb, placenta, lichid amniotic,. apa din tesuturi). Restul... cu timpul, dar alaptarea are rolul ei pt ca, pentru a produce lapte, organismul are nevoie de mai multa energie.
Anna
CITAT(michelle @ 04-06-2007, 09:18 PM) *

cheer.gif cheer.gif Bravo Miha. Iti tin pumnii la urmatorul pupic.gif
crissy
CITAT(annaiss_derrian @ 01-06-2007, 09:50 PM) *

CITAT(crissy @ 31-05-2007, 01:41 PM) *

O mare rugaminte pentru fetele din Romania.
Am o prietena din Piatra care participa la un concurs organizat de Pampers cu un filmulet facut cu gemenii ei, Rares si Bianca. Daca aveti timp si placere, va rog sa-i votati la adresa: http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery...ge=1&id=831
Initial va cere sa introduceti un cod care vi-l afiseaza ei, apoi va cere nr. de tel iar validarea finala se face introducand codul pe care o sa il trimita cei de la Pampers imediat pe tel vostru.
Copilasii sunt niste scumpei. Acum se afla pe locul 6, la egalitate cu locul 5. Primele 2 locuri nu mai pot fi ajunse pentru ca diferenta este enorma (peste 2000 de voturi) dar poate reusim sa-i mai ridicam un pic.
Imi cer mii de scuze ca mesajul meu nu se incadreaza in topicul vostru, daca deranjez rog tare sa imi spuneti si sterg mesajul. Nu va suparati pe mine. floare.gif
Votarea se termina la sfarsitul saptamanii, se poate vota doar o singura data pe sapt de pe acelasi ip.

am votat si eu acum, sper ca inca mai e valabil blum.gif

floare.gif Multumim!
ina_ceva
Somnic usor, neuronasi! pupic.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 10:36 PM) *

Somnic usor, neuronasi! pupic.gif

nighty, nighty Ina
uka
Quick question: imi pot epila mustata cu epilatorul? ca mi-am uitat benzile cu ceara acasa sad.gif
daconst
Salutare neuroni!
N-am avut net ieri si azi,asa ca am shomat astazi.Am citit tot pe fuga,dar nu mai stiu ce aveam de sapuns.

Dany,am vazut si eu pozele si sa stii ca Dirk are dreptate,incepe totul sa capete contur.Imi place la nebunie peretele rosu.Iar pentru flori te invidiez ca ai mana asa buna si rabdare sa le ingrijesti.

May,draga de tine,ce au fetele astea cu tine?Te-au vazut mai micuta si te-au facut aurolac?
Lasa mai ca-mi dai un relefon si vin eu si te scot si din gara si din aeroport. tease.gif pupic.gif

Roxana,bine ai venit in club! give_rose.gif

Miha,bafta la examene si felicitari pentru cele luate pina acum! pupic.gif

Am vazut ca discutati de idioata. grin.gif
Mie nu mi-a placut faptul ca au incercat sa ne tina cu forta si cind au aflat ca ne-am mutat,au incercat sa ne bage bete in roate. devil.gif
Plus ca unii moderatori erau varza la multe capitole.Multumim lui Nesie ca ne-a gazduit aici! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.