Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
dany
Revenit !! Papat ( in sfarsit )).gif ) stat la "pus casa la cale " - asa e cand e Dirk la job : eu am fost de la ora 8 la casa , el a venit la ora 15 si nu am avut timp de povesti doh.gif

CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 08:32 PM) *

smile.gif)inaugurati mai intai podeaua? SUPER w00t.gif

lol.gif ce conteaza ca e podeaua ?? Nu te-ai prins ca noi cautam motive de inaugurare ca altfel pauza fursecuri in perioada asta )).gif

Somnic usor !! hug.gif

CITAT(daconst @ 04-06-2007, 10:14 PM) *

Salutare neuroni!
N-am avut net ieri si azi,asa ca am shomat astazi.Am citit tot pe fuga,dar nu mai stiu ce aveam de sapuns.

Dany,am vazut si eu pozele si sa stii ca Dirk are dreptate,incepe totul sa capete contur.Imi place la nebunie peretele rosu.Iar pentru flori te invidiez ca ai mana asa buna si rabdare sa le ingrijesti.

Gata , acum am explicatia de ce nu ai mai aparut ...Nu de alta dar vroiam sa te sun hug.gif

Cum am mai spus :peretele rosu a fost boala mea ...Dirk a cam strambat din nas la inceput ( pret de 1 minut )).gif ) si apoi a cedat cheer.gif
Mey , de abia am plantat florile .... sper sa creasca . La florile de apartament am mana buna dar la cele de gradina nu stiu inca . Oricum am ajuns la concluzia ca toate florile care sunt acum in gradina din spate vor fii scoase !!!!! Arata ca naiba doh.gif doh.gif Probabil sunt plantate cand a fost construita casa lol.gif

CITAT(daconst @ 04-06-2007, 10:14 PM) *

Am vazut ca discutati de idioata. grin.gif
Mie nu mi-a placut faptul ca au incercat sa ne tina cu forta si cind au aflat ca ne-am mutat,au incercat sa ne bage bete in roate. devil.gif
Plus ca unii moderatori erau varza la multe capitole.Multumim lui Nesie ca ne-a gazduit aici! floare.gif

)).gif )).gif Mai stii discutia mea cu o moderatoare ( nu dau nume ) unde ai sarit si tu ca arsa ??? )).gif )).gif

Ce face viitorul- hot- babuin Lucas ??? Cum e cu dintisorii ?? Cu papica ? Cu somnicul ? Si mamica ce mai zice ca face ?? hug.gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 08:38 PM) *

ina cica acum barbatii se uita la fund in primul rand, asa ca vedeti cum va mai pozati si de la spate lol.gif

Merg si eu sa iau cina ca de abia acum e gata ca am facut filete de porc pt Remy si de pui pt mine, umplute cu ciuperci, rulate, prinse cu scobitori si bagate la cuptor... de 2 ore sunt acolo blum.gif

cheer.gif cheer.gif Am si eu fund destul . Deci urmatoarele poze va trebui sa le fac doar cu posteriorul ?? lol.gif lol.gif

Hmmmm , iar vii cu papa bun pe aici . Am priceput : cand aterizezi in Germania vin sa te iau de la aeroport cu o singura conditie : sa gatesti doar bunataturi !!!! Daca nu ..... ramai cu aurolacii lol.gif . Alege !!! )).gif
uka
CITAT(uka @ 04-06-2007, 11:10 PM) *

Quick question: imi pot epila mustata cu epilatorul? ca mi-am uitat benzile cu ceara acasa sad.gif

unsure.gif unsure.gif help
dany
Scuzeeeee , Uka , am vazut intrebarea dar m-am luat cu altele doh.gif doh.gif

Parerea mea e sa nu te bagi !!! Nu am incercat niciodata dar .... mi se pare dureros si daca incepi cu epilatorul va trebui sa continui cu el . Zic si eu !!! Esti la job ???

Eu ma fac cu crema epilatoare .
uka
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 12:00 AM) *

Scuzeeeee , Uka , am vazut intrebarea dar m-am luat cu altele doh.gif doh.gif

Parerea mea e sa nu te bagi !!! Nu am incercat niciodata dar .... mi se pare dureros si daca incepi cu epilatorul va trebui sa continui cu el . Zic si eu !!! Esti la job ???

Eu ma fac cu crema epilatoare .

da sunt la jo b si maine ma duc la babuin... asta dupa exam... dry.gif
eu ma fac cu benzi de ceara rece ptr fata dar m-am chinuit sa tin minte sa le iau incat am uitat sad.gif
dany
Ceara nu am folosit !!
Am avut o data pentru zona inghinala si .... am urlat de durere !!! De atunci am zis NICIODATA ceara . Dar banuiesc ca si asta e de la organism la organism .....
uka
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 12:01 AM) *

Ceara nu am folosit !!
Am avut o data pentru zona inghinala si .... am urlat de durere !!! De atunci am zis NICIODATA ceara . Dar banuiesc ca si asta e de la organism la organism .....

nu am treaba doar k nu o prea fol dkt ptr fata, in rest axila si pic pana pa genunchi, epilatorul, si restul lama din pacate sad.gif
dany

Ai avea ceva timp sa iti iei de undeva o crema epilatoare ???? Dupa 5 minute o poti da jos . Pentru asta iti trebuie niste tamponele de vata sau niste tamponele de demachiat
uka
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 12:03 AM) *

Ai avea ceva timp sa iti iei de undeva o crema epilatoare ???? Dupa 5 minute o poti da jos . Pentru asta iti trebuie niste tamponele de vata sau niste tamponele de demachiat

nu ar fi fost rau doar k nu am cand, de la job ma duc maine direct la examen si d la exam la gara si Sinaia scrie p mine k mergem lamama soacra, adica n vedem acolo
dany
Pana ajungi la gara nu ai timp ??? Poate gasesti undeva si .... in tren mergi la toaleta , pui crema , stai 5 minute( cui ii trebuie la toaleta sa astepte )).gif si gata !!

Ai PM !!

CITAT(uka @ 04-06-2007, 11:03 PM) *

nu am treaba doar k nu o prea fol dkt ptr fata, in rest axila si pic pana pa genunchi, epilatorul, si restul lama din pacate sad.gif

Eu am epilator pentru picioare , pentru axila si inghinala am un aparat cu lama care are balsam in el . Dar .... tot ma enerveaza ca creste prea repede sad.gif

Probabil imi voi face candva curaj sa dau cu epilatorul si in zona inghinala ( mai rau e la inceput pentru ca firul de par e tare .... a 2-a , a 3-a oara nu ar trebui sa mai fie asa de dureros ) dar ... va trebui sa beau inainte vreun litru de tarie ca sa nu simt durerea lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 12:15 AM) *

Pana ajungi la gara nu ai timp ??? Poate gasesti undeva si .... in tren mergi la toaleta , pui crema , stai 5 minute( cui ii trebuie la toaleta sa astepte )).gif si gata !!

Ai PM !!

CITAT(uka @ 04-06-2007, 11:03 PM) *

Eu am epilator pentru picioare , pentru axila si inghinala am un aparat cu lama care are balsam in el . Dar .... tot ma enerveaza ca creste prea repede sad.gif

Probabil imi voi face candva curaj sa dau cu epilatorul si in zona inghinala ( mai rau e la inceput pentru ca firul de par e tare .... a 2-a , a 3-a oara nu ar trebui sa mai fie asa de dureros ) dar ... va trebui sa beau inainte vreun litru de tarie ca sa nu simt durerea lol.gif lol.gif

eu mai sus de genunchi nu rezist cu epilatorul desi am incercat, deci inghinal nici atat....
am fost de vreo 2 ori la cosmetica si a fost ok...si ar trebui de fapt sigur o sa ma mai duc, ptr k vreau sa port si eu pantaloni scurti si d lalama ma irit si se vede uraaaaaaaaatttt

nu am vata si nici discuri demachiante, niste servetele intima umede sunt bune ?? biggrin.gif
PM back
dany
CITAT(uka @ 04-06-2007, 11:25 PM) *

eu mai sus de genunchi nu rezist cu epilatorul desi am incercat, deci inghinal nici atat....
am fost de vreo 2 ori la cosmetica si a fost ok...si ar trebui de fapt sigur o sa ma mai duc, ptr k vreau sa port si eu pantaloni scurti si d lalama ma irit si se vede uraaaaaaaaatttt

nu am vata si nici discuri demachiante, niste servetele intima umede sunt bune ?? biggrin.gif

Eu folosesc epilatorul si mai sus de genunchi ....dar la inghinal trebuie sa fiu beata ca sa nu simt durerea lol.gif lol.gif

Servetele intime ar fii bune .... uita-te pe ambalaj sa nu aiba parfum in ele !!! Cel mai bine ar fii o crema Nivea ( crema de 2 lei ) ....e doar pentru linistirea pielii. ATENTIE : daca ai piele sensibila va trebui sa dai ffffffff usor cu acele servetele peste mustata ( ca sa iei parul cazut ) dupa ce , in prealabail , ai dat cu apa si apoi tamponat usor cu un prosop ( poate fii si de hartie ) !!!! Daca nu ... vei avea cateva ore o pata rosie pe locul unde a fost mustata sad.gif

Sa-mi spui cum ai rezolvat problema )).gif
May
Gand la gand cu bucurie, eu tocmai mi-am dat mustata jos ca deja puteam sa o rasucesc pe degete lol.gif. Si eu tot benzi cu ceara folosesc doar ca eu le lipesc si Remy trage de ele ca eu nu am curaj. Cand eram singura nu aveam nici o problema, acum nu mai pot, pur si simplu nu pot sa trag de banda... ma gandesc o mie de ani si tot nu o pot face.

uka eu zic mai bine sa te faci cand ajungi la Theo ca sigur se gasesc si acolo sau te imprumuti de la cineva, decat sa dai cu aparatul, parerea mea huh.gif

dany daca iti promit ca te astept la aeroport cu un tort, vii mai repede sa ma iei? lol.gif

daconst pai vezi cum se iau toate de mine ca eu sunt mai mica sorry.gif )).gif

Eu imi fac un ceai antioxidant ( cand am facut sambata curat in dulapuri am gasit o cutie intreaga )).gif ) si ma duc pe balcon sa meditez la nemurirea sufletului rolleyes.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 11:36 PM) *

dany daca iti promit ca te astept la aeroport cu un tort, vii mai repede sa ma iei? lol.gif

Eu imi fac un ceai antioxidant ( cand am facut sambata curat in dulapuri am gasit o cutie intreaga )).gif ) si ma duc pe balcon sa meditez la nemurirea sufletului rolleyes.gif

Tort ????? Hmmmmmm .... incerci sa ma corupi ????? Ma mai gandesc blum.gif blum.gif

Bueyyyy, ia-ma si pe mine la o "meditatie despre nemurirea sufletului " ...plsssss . sa nu te gandesti sa ma santajezi ( ceva de genul : te iau pe balcon la mine daca vii sa ma iei de la aeroprt ) ca nu tine )).gif )).gif Sunt baba unsa cu toate alifiile lol.gif lol.gif
May
O discutie cu tine pe o tema fara raspuns, cu o cana de ceai in mana si o patura de luminite in departare mi-ar bucura sufletul oricand hug.gif
dany
Auuuuu , ce m-ai lovit !!!! Adevarul e ca sunt adepta discutiilor de genul : cand , cum si cine a inventat pamantul , oamenii , plantele , animalele .....sau ceva de genul : exista sau nu D-zeu ?

Adica sunt adepta discutiilor despre ce e inca incert in viata noastra .... Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun ...

Intr-o seara am inceput o asemenea discutie cu , cumnatii mei si am ajuns pana la intrebarea " cine a inventat literele si de ce sunt diferite in unele tari " .....Si apoi a venit taxi-ul sa ne duca acasa si ...gata discutia .

Adevarul e ca nu ma mai pot exprima asa de usor in romana ca altadata ( si asta ma innebuneste , pur si simplu si imi vine sa-mi dau pumni in cap singura !!!!!!!! ) dar ... idei de discutii " filozofice " am lol.gif

Am uitat ce era mai important !!!!!! " cana de ceai " ????? Vrei sa ruginesc ???? lol.gif lol.gif Luminite fac cate vrei hug.gif
May
Eu stateam si ma intrebam oare cine este cel care i-a zis mamaligii mamaliga, copilului copil, mamei mama si tot asa... probabil ca nu am sa aflu niciodata cine a denumit cuvintele... Sau poate ca deja stiu wink1.gif

Noapte buna Coalitie Monstruoasa floare.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 12:57 AM) *

Eu stateam si ma intrebam oare cine este cel care i-a zis mamaligii mamaliga, copilului copil, mamei mama si tot asa... probabil ca nu am sa aflu niciodata cine a denumit cuvintele... Sau poate ca deja stiu wink1.gif

Noapte buna Coalitie Monstruoasa floare.gif

dar noi te iubim biggrin.gif
dany
Coalitia Monstruoasa iti doreste un somn dulce, May si ......te hug.gif si te pupic.gif !!!
dany
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 11:57 PM) *

Tu esti mai " rea " decat mine in aflarea raspunsurilor la chestiuni incerte doh.gif doh.gif

Ok, fac plinul barului si te astept la incercari de dezlegari de mistere !!! hug.gif
dany
Ukaaaaa, goleste-ti casuta cu PM-uri !!!! E plina si nu ma lasa sa-ti trimit nimic )).gif
May
Buei nu te-ai culcat? )).gif Eu am facut un dus + toaleta de seara si acum astept sa vina Remy de la tzigare si ne bagam la somnic

Si eu va iubesc rolleyes.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 01:36 AM) *

Ukaaaaa, goleste-ti casuta cu PM-uri !!!! E plina si nu ma lasa sa-ti trimit nimic )).gif

ssoooooooorrrryyyyyyyy blink.gif blink.gif

salut.gif salut.gif Noapte buna fetelor cucuietelor
eu maine la 14 ma intalnesc cu babuinuullll abia astept, desi azi am fost cam intoarsa p el.. si e supi p mine sorry.gif
May
Meniu 4 Iunie 2007

*- 1 felie de paine integrala - 1 p
- 1 felie de mortadella afumata - 1 p
- ceai cu 2 lgt de zahar - 0,5 p

*- omleta din 2 oua + 2 felii de chorizo + 1 lgt ulei + cascaval - 7,5 p
- salata de rosii cu perle de branza si oregano - 0,8 p
- 1 felie de paine integrala - 1 p

*- rulada de pui cu ciuperci - 6 p
- castravete murat - 0 p

* raffaello home made - 1 p

* pepene galben - 0 p

* ceai cu 2 lgt zahar - 1 p

Total: 19,8 puncte din 22 permise
dany
Mayyyyyy, am voie sa spun ca tu nu prea ai papa gatita in meniu ???? Omleta nu se pune blum.gif Cu " chorizo " m-ai terminat ....moamaaa ce de-a puncte are doh.gif

Somn usor !!!

N-am plecat la nani pentru ca .....nani ( adica somnul ) a plecat de la mine doh.gif doh.gif Cred ca e in drum spre Spania . Sau spre Romania ?? La mine nu mai e doh.gif doh.gif

Ma mai dau un pic pe net si apoi merg in pat ... de adormit va trebui sa adorm , nu ?
uka
BIneinteles k nu am reusit sa tin regim azi... sad.gif am mancat dimieata diet dupa care... am dat iama in ceva dulce si buuunn si rece k eram lesinata d cald, acum am papat 2 pere si m-am balonat groaznic, mi-e rau...sad.gif

nu merge sa ma imbrac la balul de absolvire cu o rochie rosie cu buline albe si balerini la fel, nu? sad.gif
dany
1 tzigara + 1 cafea ajuta ???? Incerca , daca esti balonata !

CITAT(uka @ 05-06-2007, 01:05 AM) *

nu merge sa ma imbrac la balul de absolvire cu o rochie rosie cu buline albe si balerini la fel, nu? sad.gif

Vrei sa zici ca si balerinii sunt rosii cu buline albe ???? Daca e asa ....nu merge !!!!
Balerinii sa fie rosii sau albi.....Parerea mea .

Pup neuronii ..... somnic usor !!!!
uka
Atunci rochie rosie cu balerini rosii cu buline albe )).gif
nu stiu de ce mi s-a pus pata p o combinatie d genul asta...
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 12:36 AM) *

Si ai aflat ceva interesant, may? blum.gif blum.gif

Clipe placute alaturi de babuin si bafta la examen, uka!

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 07:44 AM) *

CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 12:36 AM) *

Si ai aflat ceva interesant, may? blum.gif blum.gif

Clipe placute alaturi de babuin si bafta la examen, uka!

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

neatzaaaaaaaaaa
sa fie
need coffee blink.gif dry.gif
BLUELIFE
Buna dimineata,vin cu cafele si poze:
ina_ceva
Ce aratoasa esti cu patratzelul ala pe cap blum.gif blum.gif
uka
Si eu am festivitatea pe 11 iunie si balul pe 12...
BLUELIFE
Cum redimensionez pozele ca nu ma lasa sa le incarc ca sunt prea mari doh.gif

CITAT(uka @ 05-06-2007, 08:41 AM) *

Sa vezi ce emotii te incearca... cheer.gif cheer.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 08:47 AM) *

crezi??
p mine nu ma incanta nimic la facultatea asta ...
ma lasa f rece
ALICE
Hai sa va mai povestesc din intamplarile mele cu catelul.
1.Imi vine sa-l omor.E rau, rau, rau doh.gif
2.Azi noapte l-am legat.Pt prima data naughty.gif .Azi dimineata ma trezesc si ies in curte.In curte Apocalipsa. wacko.gif Tot tomberonul de gunoi era rasturnat si gunoiul imprastiat in toata curtea.Si-a ros zgarda de la gat pana a rupt-o bataita.gif Chiar ma miram cum de n-a facut scandal.A strans Antoniu al meu o jumatate de ora.Am crezut ca-l omoara.

Bine, e o diferenta mare de acum 4 luni...........dar cred ca o sa dorm cu el afara.
BLUELIFE
CITAT(uka @ 05-06-2007, 08:51 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 08:47 AM) *

crezi??
p mine nu ma incanta nimic la facultatea asta ...
ma lasa f rece

Stiu asa am fost si eu mai ales ca mi-a stors buzunarele,dar cand pui mana pe umerasul cu roba si iei roba pe tine crede-ma este o senzatie unica ,e chiar ceva frumos,si te simti ata de tanar, de puternic este totusi o senzatie unica chiar daca doar o secunda ,sigur vei simti un fior prin stomac cheer.gif

Dylly,Maybeline,Peach aveti dreptate in legatura cu "Idioata.ro",urat din partea lor desi ,vorba voastra,la o prima privire te duce in eroare cu impresia de site super populat si actualizat cu toate datele despre diete,si totusi eu nu am mai fost pe el de ...nu mai stiu cand.
Pisik
Neatza!

Blue, esti tare frumusica cu roba naughty.gif
Alice, nici eu nu as da cutu, mai bine dorm cu el pe pres blum.gif
Dany, spor in continuare cu "teroristul"

Eu ieri am fost cuminte de tot. Am facut si sport, 15 min de bicla si cateva abdomene, ridicari picioare, etc.
Astazi incerc sa fiu cat de cuminte pot, sa vedem ce se arata pe la pizzerie dry.gif

Va pupic si va doresc o zi superba!
ina_ceva
MD
sarmale 3bc: 9p

D
salata: 1p
ulei: 1p

C
paine 1f: 2p
cioco 3lgt: 2p

limonada: 0p
zahar 1lg: 1p

Total: 16p
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 09:20 AM) *

MD
sarmale 3bc: 9p

D
salata: 1p
ulei: 1p

C
paine 1f: 2p
cioco 3lgt: 2p

limonada: 0p
zahar 1lg: 1p

Total: 16p

Inutule, cum poti papa sarmale dimineata? blink.gif
si cum ai papat painea cu cioco? era nutella? ce curiozitati am si eu doh.gif
ina_ceva
Era Finetti blushing.gif

Eu pot sa mananc orice dimineatza si, de obicei, mananc destul de bine pt ca mi-e foame.
anaoi
neata de la dylly ...am de lucru la lat calculator, dar revin...
ina_ceva
Merci, dany-dulce! pupic.gif hug.gif
BLUELIFE
http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...;module=gallery aici gasiti si alte foto cu mine,sotul si prietenii nostri de la absolvire.
dany
Neata , s-a trezit si rata smile.gif

Blue
- tare bine ti-a stat in roba smile.gif

Uka
- bafta la examen ! floare.gif

Dylly - hug.gif

Dirk are liber azi asa ca m-a salvat de la distractia cu teroristul

Va pupic.gif si va doresc o zi buna .

BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 05-06-2007, 09:56 AM) *

Neata , s-a trezit si rata smile.gif

Blue
- tare bine ti-a stat in roba smile.gif

Uka
- bafta la examen ! floare.gif

Dylly - hug.gif

Dirk are liber azi asa ca m-a salvat de la distractia cu teroristul

Va pupic.gif si va doresc o zi buna .

Multumesc,ma simt "inteeligeentaah" lol.gif
daconst
Neatza,neatza,hop si eu la datorie. naughty.gif

Bey,eu nu mai citesc meniurile voastre ca ma apuca pofta de toate alea.Auzi la Ina,sarmale?

Pai imi curg balele aici,ca eu pina ajung acasa sa-mi faca mama sarmalutele mele preferate,nu am sanse sa mananc.Si eu pot manca dimineata orice,chiar si ciorba. lol.gif

Blue,felicitari pentru absolvire.Arati tare bine in roba.Te invidiez sa stii ca pe vremea cind am terminat eu.nu se practica obiceiul asta. sorry.gif

Uka,nu stiu daca te-ai epilat deja,dar eu as spune sa-ti cumperi niste benzi cu ceara la rece si rezolvi problema.Altfel va arata urat cind incepe sa creasca iar,parerea mea.

Tulip,ma gindeam cu serviciul tau ca si asa intri rar...pai dupa aia cred ca n-o sa te mai vedem. sorry.gif
Nici eu nu m-as duce cu drag la servici,daca ar fi cazul acum,ca mie una tare-mi place cu bb acasa.Bine ca macar acum sunt platita. blum.gif

Pisikule,bravo pentru sport! cheer.gif
De ieri a mutat sotul bicicleta in sufragerie,cica se apuca si el,dar parca vad ca-i trece.Oricum eu m-am echipat cu pantalonii cu burete intre picioare si ma bag la o tura cit doarme bb. salut.gif

Dany,nu mai stiu exact discutia cu moderatoarea...stau rau cu memoria,dar stiu ca au fost multe faze care m-au enervat acolo. devil.gif
Lucas e un dragalas,rade in hohote si se rasuceste pe toate partile.Mor cind il vad,desi il apuca rasuceala taman la schimbat. doh.gif
In rest asteptam si dintisorii de sus si apoi luam o pauza,cred.
Spor la munci,dar joi e sarbatoare,asa ca mai faceti si voi o pauza. wink1.gif

Alice,ce catel cu personalitate ai. )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 08:54 PM) *

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 07:52 PM) *

Eu nu , May !! Nu te las in gara ..... dar nici nu pot veni sa te iau blum.gif tease.gif

Tu ai grija sa nu ma lasi prin aeroport ca nu stiu sa zic decat : HALT! lol.gif lol.gif lol.gif

Eu in afara de "halt" stiu sa mai zic "da, da, asa e bineeeeeee" si "m.a.t.a. e o c.u.r.v.a" asta au avut grija sa ma invete colegele mele de la germana. Si ma trimiteau de la una la alta, sa le spun. Si bleaga de mine ma duceam, ca un copil de 3 ani, care repeta cine stie ce minune. blum.gif
anaoi
CITAT(peach @ 04-06-2007, 05:20 PM) *

CITAT(anaoi @ 04-06-2007, 04:03 PM) *

dylly s-a carat. pa. pe maine.

iar rupi usa de la 5?

pai vrei ca dylly sa faca pilates regulat, oder???? deci la 17.10 a zburat

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:44 PM) *

lol.gif lol.gif Ce bine o recunosc pe Dylly la faza asta !!! lol.gif lol.gif

cine stie cunoaste give_rose.gif

CITAT(uka @ 04-06-2007, 09:25 PM) *

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 09:24 PM) *

Va luati de mine ca eu sunt mai mica sorry.gif ma trimiteti la cersit si imi cumparati halucinogene sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Pai nu trebuie sa facem si noi rost cumva de bani sa mergem la DanY???

exact...
anaoi
miha, bravo pt examen...
uka, bafta la examen...
dana, pupici ingrasiociosi pt Lucas
may....sa te vad eu cum stai cu tortul in brate pe aeroport, asteptand-o pe dany sa te ia. mai ales daca e fff bun, garantez ca il vor manca altii (stewards, pilots, etc)...sau poate va trebui sa il dai spaga la vama. grin.gif
michelle
Dupa sesiune vreau si eu sa ma apuc de ceva miscare naughty.gif

Si eu pot manca orice dimineata, si ciorba )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.