Somnic usor !!
Salutare neuroni!
N-am avut net ieri si azi,asa ca am shomat astazi.Am citit tot pe fuga,dar nu mai stiu ce aveam de sapuns.
Dany,am vazut si eu pozele si sa stii ca Dirk are dreptate,incepe totul sa capete contur.Imi place la nebunie peretele rosu.Iar pentru flori te invidiez ca ai mana asa buna si rabdare sa le ingrijesti.
Gata , acum am explicatia de ce nu ai mai aparut ...Nu de alta dar vroiam sa te sun
Cum am mai spus :peretele rosu a fost boala mea ...Dirk a cam strambat din nas la inceput ( pret de 1 minut
Mey , de abia am plantat florile .... sper sa creasca . La florile de apartament am mana buna dar la cele de gradina nu stiu inca . Oricum am ajuns la concluzia ca toate florile care sunt acum in gradina din spate vor fii scoase !!!!! Arata ca naiba
Am vazut ca discutati de idioata.
Mie nu mi-a placut faptul ca au incercat sa ne tina cu forta si cind au aflat ca ne-am mutat,au incercat sa ne bage bete in roate.
Plus ca unii moderatori erau varza la multe capitole.Multumim lui Nesie ca ne-a gazduit aici!
Ce face viitorul- hot- babuin Lucas ??? Cum e cu dintisorii ?? Cu papica ? Cu somnicul ? Si mamica ce mai zice ca face ??
ina cica acum barbatii se uita la fund in primul rand, asa ca vedeti cum va mai pozati si de la spate
Merg si eu sa iau cina ca de abia acum e gata ca am facut filete de porc pt Remy si de pui pt mine, umplute cu ciuperci, rulate, prinse cu scobitori si bagate la cuptor... de 2 ore sunt acolo
Hmmmm , iar vii cu papa bun pe aici . Am priceput : cand aterizezi in Germania vin sa te iau de la aeroport cu o singura conditie : sa gatesti doar bunataturi !!!! Daca nu ..... ramai cu aurolacii