Hai sa va zic cum a decurs pana acum ziua mea....
A inceput cu un tel primit f matinal, la 6.50 de la fosta bona a Alexiei s-o felicite de ziua ei...normal ca in afara de Florin care deja plecase la munca toata casa dormea....ne-am dragalit prin pat, ne-am pupat(eu cu fimea doar ce credeati) si apoi ne-am pregatit de gradinita....imbracat rochita noua...atasez poza...dar cand sa ne incaltam sa iesim pe usa a izbucnit scandalul. Ea vroia sa-si puna niste sandale galbene care de abia le-a primit dar din pacate sunt cu un nr mai mare...am incercat sa-i explic ca-i flencane in picioare si o sa se impiedice, ea, nimic, vrea sandalele galbene. Eu zic, mama, nu vezi ca esti cu rosu si alb?...nu merge cu galben...la care ea imi zice ca are galben la clamele din cap...ramasa fara replica evident am inceput sa ma cert cu ea...s-a lasat cu o palma la c.u.r.....si am plecat. Pe drum imi zice ca nu mai e prietena mea, ca ma spune lu' ta-su...ii zic, bine ...atunci diseara sa te culci in camera ta...si-a revenit imediat....La gradinita iar incepe ca sa nu plec sa-i cante copii "la multi ani!" si sa stau acolo..asta in conditiile in care ei nici nu mancasera de dimineata. Am convenit cu educatoarea sa ma intorc la 10 sa manance copii bombonici si sa bea suc. Am plecat, am venit acasa unde am servit md format din:toast(o felie), jambonel pui(1/2 felie), si am facut la cuptor un amestec dintr-un dovlecel ras, 2 oua si br. cu 0% grasime...din care am consumat jumate. Am strapit cu un ness cu lapte si indulcitor. La 10 m-am dus la gradi, facut poze, nebunie...26 de copii super nebuni...trageau toti in toate partile...nus tiu cum nu inebunesc femeile alea....
Dupa vreo ora dau sa plec la treburile mele, sa platesc cablu sa vin acasa sa calc ca nu mai termin niciodata...treba...stiti voi. Alexia zice, vreau si eu sa merg nu mai stau la gradi....bineeeee...si incepe sa fuga, iese din curtea gradinitei si o ia in fuga pe aleea care ducea la sosea. Ea nu iese la masini dar si pe straduta aia mai trece cate una si eu vroiam s-o iau in sens invers sa ne imbarcam in masina...am tipat dupa ea...ea da-i inainte, nici macar nu intorcea capul...a oprit-o o bunicutza. Am ajuns langa ea cu limba scoasa de un metru...o intreb...unde te duceai?...de ce nu te opresti cand te strig?...ea ce raspunde...asa vreau eu....eeeeeeeeeee..si i-am mai tras una la c.u.r...a inceput sa bazaie si i-am zis ca nu o mai iau cu mine sa stea la gradi. Am dus-o inapoi si am lasat-o acolo si i-am zis ca ma gandesc daca o sa mergem undeva dupa masa...am de gand s-o duc impreuna cu o alta fetita la Shrek la cinemaul de la mall...prima oara....
Asa ca am avut o mie de draci azi....
Pranz:salata din o andiva, ceapa, ton in suc natural, maioneza light, o felie toast graham si 1,5 wasa, o cola light.
La gradinita:

Cu un gagiu la dans:

Duminica la petrecerea privata:

In asteptare suflatului in lumanari: