Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
bubbles
Mayyy ajutor..un pic .. daca tot ai zis ca stii cat de cat franc grin.gif
Cum ai traduce asta :
" Mieux vivre ses insomnies,c`est d`abord changer de regard sur soi et ne pas s`enfermer dans la categorie << insomniaques>> "
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 02:56 PM) *

bluelife tu esti perversa ca daca auzi de carnat de gandesti la ala de langa oua lol.gif nu da vina pe mine, probabil ca a fost singura data cand am zis de carnat si m-am gandit strict la mancare, caci inca nu am luat pranzul lol.gif

Ma puteam gandi si la cel din hot-dog,nu? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
alandana
Am avut o perioada foarte aglomerata si nu prea am avut timp sa va citesc ( nici atat sa scriu ceva). Si nici perioada urmatoare nu se anunta mai lejera. Toata lumea e calare pe capul meu. Iar partenerii mei au luat-o razna - sunt irascibili. Vorbesc neclar cu angajatii si transmit mesaje ambigue dupa care fac crize de nervi ca aia n-au priceput. Abia astept sa plece in concediu - e adevarat ca va fi mai greu ca sunt singura dar macar am si eu putina liniste si nu trebuie sa aplanez tot felul de conflicte inutile.

N-am mancat aiurea ( adica mult) dar nici de regim nu am mancat.
De maine voi fii cuminte. Si voi scrie ce am mancat.
May
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 01:57 PM) *

Cum ai traduce asta :
" Mieux vivre ses insomnies,c`est d`abord changer de regard sur soi et ne pas s`enfermer dans la categorie << insomniaques>> "

je me pis p-acoperis lol.gif

NU s-a prins franceza de mine, deloc dry.gif )).gif

Banuiesc, dar banuiesc doar: traiesc mai bine aceia care au insomnie, care si-au schimbat forma de a se privi si care nu se mai imbolnavesc in categorie wacko.gif wacko.gif wacko.gif nu inteleg nimic tease.gif
nusarich
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 02:57 PM) *

Cum ai traduce asta :

din putinele meme amintiri (mentionez ca n-am mai facut franceza din '90) mie imi suna mai degraba a

<mai bine sa-si traiasca insomniile, este inceputul schimbarii propriei imagini despre sine si nu sa se incadreze in categoria “insomiacilor”>
May
Am mai citit o data si am inteles altceva lol.gif : Se trece mai usor peste insomnie, daca nu te mai gandesti la ea si nu te mai incadrezi ca fiind bolnava de insomie lol.gif lol.gif

Sa nu te iei dupa mine ca spun numai tampenii lol.gif
ina_ceva
Miha, se pare ca te-ai molipsit si tu cu miscarea ; si eu ma gandeam sa ma apuc de sala peste o luna wink1.gif
Bafta la examene, andreea!

CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 01:20 PM) *

Pap inghetata,nu ma pot abtine,e ca sexul cand esti licean,interzis dar ispititor devil.gif

Eu nu am trecut prin etapa asta dry.gif ; oare nu sunt normala unsure.gif blum.gif ?

Axe, de acum e fata mare si vrea sa faceti si cum doreste ea naughty.gif wink1.gif
La multi ani, sa-tzi cresca mare , sanatoasa si sa-tzi aduca numai bucurii!
May
nusha salveaza ziua, doamne cate tampenii spun lol.gif lol.gif lol.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 03:09 PM) *

am subliniat ca n-am mai facut franceza de cand ... de la revolutie de fapt, asa ca... si cum atunci eram tinerica, acum baba spune ce-si aduce aminte...
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 02:18 PM) *

Eu am facut 10 ani de franceza dar am memorie selectiva, asa ca nu te pot ajuta lol.gif

Ai tzinut bine minte faza cu memoria selectiva )).gif )).gif

CITAT(Tulip @ 05-06-2007, 02:20 PM) *

varza calita si manichiura intre timp lol.gif lol.gif lol.gif

Tulip, in acelasi timp? blum.gif blum.gif Ce carnat vrei sa-tzi aduca may? devil.gif

anaoi
tulip...nu calesti si unghiile intre timp?
BLUELIFE
Cum rezisti pana urci pe acoperis? lol.gif
anaoi
CITAT(nusarich @ 05-06-2007, 03:11 PM) *

am subliniat ca n-am mai facut franceza de cand ... de la revolutie de fapt, asa ca... si cum atunci eram tinerica, acum baba spune ce-si aduce aminte...

dar nu ai memorie selectiva....

pai...carnati, tort, memorie selectiva, etc
Tulip
innebunesc.....am inceput sa fac un pic de ordine in dulapul babuinului......are 100.000 tricouri vehi,urate si largi de care n-am voie sa ma ating blink.gif .......cred ca le arunc......macar jumatate din ele...... w00t.gif
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 03:12 PM) *

CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 02:18 PM) *

Eu am facut 10 ani de franceza dar am memorie selectiva, asa ca nu te pot ajuta lol.gif

Ai tzinut bine minte faza cu memoria selectiva )).gif )).gif

CITAT(Tulip @ 05-06-2007, 02:20 PM) *

varza calita si manichiura intre timp lol.gif lol.gif lol.gif

Tulip, in acelasi timp? blum.gif blum.gif Ce carnat vrei sa-tzi aduca may? devil.gif

Presupun ca de casa lol.gif lol.gif lol.gif ,cel polonez e cu viermi,daca mai tineti minte
nusarich
pai cum vrei dylly, Doamne, iarta-ma, sa ma supravietuiesc cu atatea mirosuri pe aici? selectez, selectez ...
BLUELIFE
CITAT(Tulip @ 05-06-2007, 03:14 PM) *

innebunesc.....am inceput sa fac un pic de ordine in dulapul babuinului......are 100.000 tricouri vehi,urate si largide care n-am voie sa ma ating blink.gif .......cred ca le arunc......macar jumatate din ele...... w00t.gif

Esti multilateral dezvoltata:mancare,curatenie,manichiura...mai poti?hai si la noi! w00t.gif
ALICE

innebunesc.....am inceput sa fac un pic de ordine in dulapul babuinului......are 100.000 tricouri vehi,urate si largide care n-am voie sa ma ating blink.gif .......cred ca le arunc......macar jumatate din ele...... w00t.gif

Eu l-am pus pe el ieri. devil.gif I-am zis:"Sa dispara tot ce nu imbraci".Si s-a conformat saracul.Ca la 9 seara pleca la fotbal. lol.gif
Tulip
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:13 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
la asta nu m-am gandit....stai sa le verific )).gif )).gif
anaoi
CITAT(nusarich @ 05-06-2007, 03:15 PM) *

pai cum vrei dylly, Doamne, iarta-ma, sa ma supravietuiesc cu atatea mirosuri pe aici? selectez, selectez ...

hm...adevarul e ca varza cu carnati nu sunt pe gustul lui dylly....
Tulip
CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 03:16 PM) *

Esti multilateral dezvoltata:mancare,curatenie,manichiura...mai poti?hai si la noi! w00t.gif

vreau sa fac ce pot pana ma intorc la servici sorry.gif sorry.gif

anaoi
CITAT(Tulip @ 05-06-2007, 03:16 PM) *

CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:13 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
la asta nu m-am gandit....stai sa le verific )).gif )).gif

las ca spune may daca a gasit in farfurie. pastreaza adaosurile pe post de surpriza
bubbles
eu am scris asa:
Mai bine isi traiesc insomniile,insemnand ca de la inceput sa-si schimbe privirea asupra lor si sa nu se inchida in (includa) in categ insomniacilor blink.gif bang.gif
ina_ceva

innebunesc.....am inceput sa fac un pic de ordine in dulapul babuinului......are 100.000 tricouri vehi,urate si largi de care n-am voie sa ma ating blink.gif .......cred ca le arunc......macar jumatate din ele...... w00t.gif

Arunca-le incepand cu cel mai vechi; sunt sigura ca va trece ceva timp pana isi va aduce aminte de ele tease.gif
BLUELIFE
Dylly in concluzie vrei carnati sau vrei varza? lol.gif
anca veselie
axe, LA MULTI ANI!!!! pt printesa ta! sa creasca inalta si frumoasa si slabuta! sa fie desteapta si sa-ti aduca numai bucurii pupic.gif hug.gif
dany dulce imi place tare peretele tau rosu naughty.gif si abia astept sa vad dressingul! spor la treburi, mai e putin! pupic.gif
bluelife felicitari pt absolvire cheer.gif
danutela spor la biciclit si pupici lui lucas pupic.gif
alice, cutzu e f simpatic. asa sunt ei, nazdravani...
bubbles imi place poza ta, nu mi se pare ca ai aripioare, dar eu evit pantalonii cu buzunare pe solduri. uite o poza cu cutzu meu Imagine. il cheama rex
eu am avut o gramada de treaba si inca mai am toata sapt, ca-i inchidere de luna. in wee am mancat mult, dar ieri am papat doar de 12.5p si am fost la step aerobic si la tae bo si vreau si azi la aerobic. o prietena m-a intrebat daca nu fac prea mult sport blink.gif

sa pun si meniuri
4 iunie:
md: 4.5p
musli 3.5
iaurt 1

kiwi 0

pranz: 8p
pui 2
masline 1.5
200 g br fagaras 4
cafea cu miere 0.5

capsuni 0

total: 12.5p

azi:

md: 4.5p
musli 3.5
iaurt 1

portocala 0
banana 1

pranz: 7.5p
gratar porc 2.5
masline 1.5
br. Fagaras 3
cappucino fz 0.5

total momentan 13p, sa vad ce mai pap.
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 03:26 PM) *

muraturile
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:28 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 05-06-2007, 03:26 PM) *

muraturile

Mmda... grin.gif
anaoi
erai sigura, oder?
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:32 PM) *

erai sigura, oder?

Castraveti?

Apropo,ati vazut ce inalta sunt pe langa sotul meu? tease.gif tease.gif tease.gif
bubbles
frumos catel ancule hug.gif .
Va mai dau una si gata .. lol.gif ca la asta chiar ca nu am habar dry.gif
"Inutile de tariner au lit le matin,memeapres une mauvaise nuit ,car se lever a heure fixe est vivement conseille" blink.gif .Pana la car am tradus asa " Inuti sa te tarasti pana la pat dimineata,chiar dupa o nopate urata ... " si de acolo pauza ca nu mai stiu cum sa formulez blink.gif
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 03:34 PM) *

frumos catel ancule hug.gif .
Va mai dau una si gata .. lol.gif ca la asta chiar ca nu am habar dry.gif
"Inutile de tariner au lit le matin,memeapres une mauvaise nuit ,car se lever a heure fixe est vivement conseille" blink.gif .Pana la car am tradus asa " Inuti sa te tarasti pana la pat dimineata,chiar dupa o nopate urata ... " si de acolo pauza ca nu mai stiu cum sa formulez blink.gif

Caci este vital sa te trezesti de dimineata(devreme)?sau la ora fixa?
axe10

Eu le arunc pe furis...ca si al meu e strangator...de fapt le pun intr-o punga si le las la parter langa ghena sa le ia cine are nevoie sau le trimit la mama la tara pt altii fara posibilitati. ...e un sfat bun, nu?

Multumesc in ordine aleatoare: Bubless, May, Bluelife,Dylly, Pisik, Tulip, Ina, Anca, de urari si sa va traiasca si voua alea care aveti, alea care nu aveti sa va dea Dumnezeu...ca sa vadeti cum e.
Si ce bine m-am sculat dimineata...lasa ca-i trece si ei si mie.
Gata, m-am hotarat, la ora 17 mergem la cinema sa vedem gasca de nebuni din Shrek...cu tati si inca o fetita de la gradi...daca ajunge tata daca nu singurele noi fetele.

Tocmai am baut o limonada/orange cu o lingurita de miere si multa gheata....asta pt ca am calcat ce mai ramasese pe canapea stranse de vreo saptamana incoace!

Primesc felicitari.
BLUELIFE
Plec,v-am pupat. hug.gif pupic.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 05-06-2007, 02:14 PM) *

Tulip, fa ca mine: ascunde-i tricourile sa vezi ce reactie are. Daca nu face urat cand isi da seama ca i-au disparut, poti sa-i arunci wink1.gif
anca veselie
felicitari lavi cheer.gif cheer.gif
Tulip
gata,fetelor,deja le-am aruncat.....sa vad acum reactia lui! lol.gif lol.gif
anaoi
sa iti dau adrese de adaposturi? grin.gif
Amazoana
Vai Axe, cat este de frumoasa fetita ta! give_rose.gif Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
michelle
A blonde at the grocery store:
- I would like 4 tomatoes, 4 potatoes and 4 onions
- I can help you with the tomatoes and the potatoes, but not with the onions...
- Ok... than I'll have 2 tomatoes, 2 potatoes and 2 onions
- I see you don't understand me: I have tomatoes, I have potatoes, but I have no onions
- I see... than I'll have a tomato, a potato and an onion
- Ok, let's do this the other way around. If you take the "mato" out of the "tomato", what do you have?
- Aaaa... "to"?
- Right, and if you take the "tato" out of the "potato", what do you have?
- Aaaa... "po"?
- Excellent, and if you take the "f.u.c.k" out of the "onion", what do you have?
- Aaaa... aaa... but there is no "f.u.c.k" in "onion"
- Exactly, there is no fuckin' onion!
May
Radeti de om cand nu e atent, de aia m-am inecat cu ciorba lol.gif

Eu nu stiu ce sa zic de Remy: ori am cel mai mare noroc, ori cel mai mare ghinion caci e total imprastiat doh.gif doh.gif doh.gif. Pot sa ii arunc tot ce vreau ca nici nu observa, nu e atasat de nici o haina si nici nu prea stie bine ce e prin sifonier. Are o gramada de lucruri cumparate pe care inca nu le-a purtat si cand il intreb de ce nu isi ia cutare tricou, el nici nu stie ca exista macar, se minuneaza cand il vede, nu isi aminteste cand l-a luat w00t.gif doh.gif. Acum cateva seri ne-am certat, adica eu am tipat ca descreierata si el nu zicea nimic, ca de obicei devil.gif caci atunci cand cauta ceva in sofonier mereu deranjeaza tot si mototoleste si celelelate haine calcate. Asa ca l-a pus devil.gif sa isi caute o anumita pereche de boxeri si mi-a ravasit toti chilotii mei pe care ii impaturesc cu mare grija. Cand am vazut w00t.gif parca s-au strans toate datile cand a ravasit hainele si s-a facut o mare de nervi in capul meu si am inceput sa tip si sa urlu ca i-am zis de atatea ori sa fie atent si el iar a deranjat hainele... si am scos sertarul din sifonier si am rasturnat tot din el pe pat si i-am zis ca nu vin la culcare pana nu e totul aranjat mad.gif. Dar le-a strans saracul si le-a aranjat aproape la fel de bine ca mine si cand a terminat si m-a chemat la somn, ca eu eram in salon, a zis ca o sa fie mai atent ca tare greu e sa aranjezi toate alea lol.gif lol.gif lol.gif. Oricum, nu l-a tinut mult ca aseara i-am gasit blugii facuti punga pe scaun, in loc sa ii puna frumos pe spatar dar nu i-am mai zis nimic. Azi a plecat cu ei varza si ma uitam la el dimineatza cu un zambet d-ala devil.gif
anaoi
de-a mea esti, doar ca eu i-as fi sifonat si mai tare
May
dylly lasa ca erau buni si asa, cat se se faca un pic de ras, ca daca aratau chiar ca luati de pe sarma, dadeau vina pe nevasta ca nu ii calca hainele )).gif
anaoi
ha. dar tu ink nu esti maritata cu el. deci....1-0 pt tine
May
Da, dar toti imi zic ca sunt nevasta-sa... la inceput ii corectam, dar apoi am obosit )).gif
lyra
buna fetele

revin dupa cateva zile de lipsa in care am fost la pescuit naughty.gif , iar ieri am fost atat de ocupata si n-am apucat sa scriu nimic. pe scurt, te doare mintea ce e in tara asta in domeniul bancar doh.gif .
nu ma mir ca o duc bancile atat de bine, au niste comisioane imense. devil.gif

la pescuit a fost super. o sa incerc sa pun niste poze.am ramas datoare cu poze cu apartamentul. am facut in sfarsit si am sa le pun astazi.

cu privire la babuini, al meu e cea mai ordonata fiinta de pe planeta si le aranjeaza toate metodic, pe cand eu sunt ordonata in dezordinea mea. blushing.gif blum.gif .

sa vedeti cand deschideti dulapul cat de ordonate sunt aranjate toate lucrurile lui, pe cand ale mele sunt varza. am incercat de multe ori sa pastrez ordinea, dar sincer ma enerveaza. grin.gif .
michelle
La multi ani printesei tale, Lavinia! pupic.gif cheer.gif Sa creasca mare si ascultatoare!

ina_ceva
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:49 PM) *

sa iti dau adrese de adaposturi? grin.gif

La asta ma gandeam si eu, dar nu cred ca vrea el sa scape de o mamica asa frumusica wink1.gif

Cum a fost la pescuti, lyra? As vrea sa ma duc si eu peste o luna in Delta wink1.gif
anaoi
pa fetele....
ina_ceva
Pa , dylly! O seara placuta!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.