Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Amazoana
Pa Dylly, have a great evening!
May
V-am zis vreodata ca aici nu se gaseste fanta decat de lamaie, portocale si, uneori dar f rar, socata? blink.gif Si mi-e o pofta de o d-aia de struguri mmmm blum.gif
ina_ceva
Madness...eram innebunita dupa ea si inca sunt (ocazional)
May
Uitasem cum ii zice blum.gif parca ii simt gustul, atat mi-e de pofta blum.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 05:26 PM) *

Uitasem cum ii zice blum.gif parca ii simt gustul, atat mi-e de pofta blum.gif

Sa nu te superi, dar chiar am langa mine acum (am baut 1l in ultima ora blushing.gif )

Mai am jumate, itzi trimit?
bubbles
Ina dar fanta madness nu are puncte? blink.gif pokey.gif
May
Nu ma supar, sa te bucuri de ea floare.gif. Tocmai mi-am amintit ca s-ar putea sa gasesc pe la magazinele romanesti yahoo.gif
bubbles
Mie imi placea tare aia de visine ca e acra aaaa dar de cand nu am mai baut nici nu stiu daca mai exista blum.gif
May
Deea ce ne mai zici? cheer.gif

alandana wow ce harababura la tine blink.gif sad.gif sper sa reintre totul in normal. Ai grija cu stresul hug.gif
lyra
fetele vin in sfarsit cu poze de la apartament

Imagine

Imagine

si o poza cu privelistea grin.gif

Imagine

Imagine
ina_ceva
Andreea, azi am fost mai mult pe drumuri si aia nu o mai punctez grin.gif

Lyra, arata bine wink1.gif .Ala e holul din prima poza? E destul de mare wink1.gif
May
lyra pare mare apartamentul, asteptam poze detaliate grin.gif
bubbles
Lyra foarte frumos !!! cheer.gif
honey79
Bubbles

la prima traducere, cam asa vine:

Pentru a-si trai mai bine insomnia,trebuie sa-si schimbe privirea asupra siesi ( persoanei de sine) si a nu se inchide in categoria insomniacilor.

lyra
CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 05:39 PM) *

Andreea, azi am fost mai mult pe drumuri si aia nu o mai punctez grin.gif

Lyra, arata bine wink1.gif .Ala e holul din prima poza? E destul de mare wink1.gif

da. ala e holul. e destul de mare. o sa va mai pun poze dupa ce il finisam, sau pe parcurs. deocamdata nu e mare lucru de vazut, doar niste betoane. )).gif

in cea de-a doua poza se vede bucataria. imi place in mod special tavanul ala, de-aia l-am pus, sa-l vedeti si voi. rolleyes.gif

acum incarc pozele de la pecuit. sunt peste 200 ohmy.gif . daca aveti timp , merita vazute. unele au iesit fain. e o zona f frumoasa la 80 km de cluj, in jud bistrita-nasaud numita brateni. revin mai tarziu cu linkul pt pozele de la pescuit.
honey79
Iar a doua traducere:

E inutil de a lenevi in pat dimineata, chiar si dupa o noapte rea,pentru ca sa te trezesti la ora fixa ( la ora indicata ( de alarma, banuiesc) este chiar recomandat ( indicat).

Poti sa te joci un pic cu cuvintele in fraza, si sa spui, spre exemplu : " E inutil........ dupa o noapte rea,fiind chiar indicat sa te trezesti la ora fixata."

Sper ca te-am ajutat cat de cat.

bubbles
Multumesc Honey give_rose.gif .Nu ma mai ajuti ca mai am sorry.gif .Id de mess e boierica1702 ... asta daca nu te deranjeaza
May
Auzi, esti neam cu Boierica ala care l-a dat in gat pe Nastase? lol.gif
honey79
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 04:57 PM) *
Multumesc Honey give_rose.gif .Nu ma mai ajuti ca mai am sorry.gif .Id de mess e boierica1702 ... asta daca nu te deranjeaza

Sigur. Te-am adaugat in lista. give_rose.gif

May
ramona zii repede ce ai mai facut? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 06:04 PM) *

Multumesc de intrebare. Foarte bine facem. El e acum la tenis, eu pe acasa, mai fac putina curatenie. Trece f repede timpul impreuna. De ieri vine si el la sala. Ne e f bine si sper sa ne fie tot timpul macar asa....
V-am pupat si imi cer scuze dar nu prea mai am timp sa intru pe la voi....
lyra
CITAT(ramonavlas @ 05-06-2007, 06:06 PM) *

CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 06:04 PM) *

Multumesc de intrebare. Foarte bine facem. El e acum la tenis, eu pe acasa, mai fac putina curatenie. Trece f repede timpul impreuna. De ieri vine si el la sala. Ne e f bine si sper sa ne fie tot timpul macar asa....
V-am pupat si imi cer scuze dar nu prea mai am timp sa intru pe la voi....

ramona ma bucur ca esti fericita. meriti pe deplin. floare.gif pupic.gif
otilici
Fetele!Fetele! cheer.gif cheer.gif
Am scazut la solduri 4cm,iar la burta 7cm,desi cantarul nu s-a miscat de mai bine de 2 saptamani yahoo.gif .Ma incadrez mereu in puncte,iar de cateva zile m-am apucat sa fac gimnastica si acasa,spre deliciul si super distractia piticului meu )).gif )).gif ,chiuie de bucurie si da din picioare de nu mai poate cand ma vede lol.gif Sunt super incantata,mai ales ca ieri am tras un bocet ca de ce nu se misca si cantarul meu,precis oi fi avand eu vreo problema blink.gif blum.gif
Ramona ce vesti minunate!Sa ai parte de multa,muuulta fericire,ca ai nevoie give_rose.gif pupic.gif
lyra
CITAT(otilici @ 05-06-2007, 06:23 PM) *

Fetele!Fetele! cheer.gif cheer.gif
Am scazut la solduri 4cm,iar la burta 7cm,desi cantarul nu s-a miscat de mai bine de 2 saptamani yahoo.gif .Ma incadrez mereu in puncte,iar de cateva zile m-am apucat sa fac gimnastica si acasa,spre deliciul si super distractia piticului meu )).gif )).gif ,chiuie de bucurie si da din picioare de nu mai poate cand ma vede lol.gif Sunt super incantata,mai ales ca ieri am tras un bocet ca de ce nu se misca si cantarul meu,precis oi fi avand eu vreo problema blink.gif blum.gif
Ramona ce vesti minunate!Sa ai parte de multa,muuulta fericire,ca ai nevoie give_rose.gif pupic.gif

wow. felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

astea 2 sunt pozele mele prefetare de la pescuit.doar ca n-au nimic cu pestii. grin.gif

Imagine

Imagine
May
ramona ma bucur pt tine floare.gif

otilic ai vazut? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cm este mult mai sincer decat cantarul caci nu iti ia in calcul apa din organism sau parul de pe cap lol.gif
bubbles
Ramona felicitari cheer.gif .
Oti ce bine cheer.gif .Asa am patit si eu si mi`am facut kilo - kick ca slabeam in cm si nu slabeam pe cantar blink.gif (intelegi) si si`a dat drumul paoi organismul si acum am 62.4 kg yahoo.gif
May nu sunt eu ala desi big_boss.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 06:33 PM) *

otilic ai vazut? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cm este mult mai sincer decat cantarul caci nu iti ia in calcul apa din organism sau parul de pe cap lol.gif

Mi-o fi crescut vreo 2kg de par de cand tin dieta.Pe cap...sau prin alte parti grin.gif lol.gif lol.gif
Da May,ai avut tu dreptate wink1.gif .Sincera sa fiu,de cand nu se mai misca cantarul,numai la cuvintele tale am sperat blum.gif pupic.gif
bubbles
Ma bag la Pillates..a doua tura pe azi grin.gif desi mi`e frica ca daca mai dau tare jos din talie raman si fara bubele pe care le am acum lol.gif lol.gif ( a se citi bube = sani lol.gif )
May
otilici trebuie sa fii constanta si perseverenta in dieta si toate se rezolva hug.gif
Tulip
Otilici,felicitari!!!!!Ma bucur sincer pt. tine.......poate ne mai bagi si niste poze wink1.gif
Deea
pupic.gif fetele!

sunteti tare gurese...si imi place ca am ce citi. smile.gif
despre mine.... hmmm, ce sa zic, sunt ocupata mai tot timpul, am avut si cateva zile mai nasoale la serv dar au trecut partial si sper sa nu se mai repete; in rest programul meu sta cam asa...cel putin in ultima saptamana:
Trezit la 6:30, plecat la servici la 8 fara 10 la servici am de facut rapoarte, dat telefoane, sedinte, intalniri, contracte, oferte de pret, mai nou se instaleaza o noua masina si au venit cei de la care s-a cumparat masina sa o instaleze, regleze...etc si eu fac pe translatorul; mai facem si tot felul de situatii, cercetari de piata...etc...pana pe la ora 18:00. La 18.30 ajung acasa unde ma asteapta Alexia....si iar treaba....Alexia nu mai vrea decat in picioare, in premergator nu-i mai place; deschide toate sertarele, scotoceste si rascoleste peste tot.....smile.gif ...pe la 11 ajung si eu sa ma spal si sa ma culc....
Deci cam asta fac eu 5 zile din 7

Maine vreau si eu sa ma masor, am impresia ca stau altfel hainele pe mine chiar daca cantarul nu e f. prietenos; oricum saptamana trecuta ajunsesem la 77 dupa care a urcat vertiginos la 79...deci nu-l mai bag in seama ca e uracios.
bubbles
Hey Deea cheer.gif .Cand face Alexia 1 anisor?
ina_ceva
Felicitari, otilici! Cu asa sustinatori cred si eu wink1.gif
Deea, la atat de multa munca (miscare cu Alexia) in casa ar trebui sa punctezi in minus )).gif
Tulip
uff,Deea,ce program ai sad.gif

Bine macar ca sta Alexia cu bunica,si poti sta linistita din acest punct de vedere smile.gif Concediu o sa ai vara

asta? naughty.gif
May
mama ce program deea, am obosit numai imaginanadu-mi wacko.gif Poze cu Alexia? naughty.gif
daconst
Axe, La multi ani printesei tale!sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa ca frumoasa e oricum! give_rose.gif
Cind citesc,ce scrii parca ma bucur ca am baiat si poate n-o sa fie asa pretentios la hainute.Sper sa semene pe ta-su la faza asta,ca daca e ca mine am pus-o. doh.gif

Ta-su e gen Remy a lui May,habar nu are ce are in dulap.Cind plecam undeva trebuie sa-i pregatesc tot de la ciorap la pantof,altfel se incalta cu slapi la pantaloni de stofa...sau cine stie ce combinatie ciudata,doar din motivul ca astea le-a gasit la indemana. lol.gif

Deea,mama ce program infernal ai.Tot vroiam sa te intreb,nu ti-e greu departe de Alexia?Ca eu plec 2 ore la sala si ma apuca un dor de al meu de mor. blushing.gif

Lyra,sper apartamentul si pozele de la pescuit.Te admir pentru rabdarea,ca eu n-am de nicio culoare.

Blue,mersi de oferta,dar cred ca la anul cind fac 10 ani de la absolvire,ma imbrac si eu in roba...sa vad cum e. lol.gif

Anca,eu zic ca prea mult sport nu exista...deci mai mult decit sa arati beton,nu are ce sa-ti strice. blum.gif

Tulip,mi-ai amintit de dulapul lui al meu. doh.gif
Maine ma bag si eu in el,doar ca la el sunt o gramada de tricouri aproape noi,dar s-a ingrasat si-i stau mulate pe burta.Face crize cind se vede,dar pe bicicleta inca nu s-a urcat.
Poate-i fac eu pofta,daca ma urc mai des. huh.gif
May
dana nu-i arunca tricourile, poate asa il motivezi sa slabeasca grin.gif . Sper ca Lucas sa nu fie mofturici la haine, caci un barbat mofturos face cat 3 femei )).gif
Tulip
CITAT(daconst @ 05-06-2007, 09:45 PM) *

Tulip,mi-ai amintit de dulapul lui al meu. doh.gif
Maine ma bag si eu in el,doar ca la el sunt o gramada de tricouri aproape noi,dar s-a ingrasat si-i stau mulate pe burta.Face crize cind se vede,dar pe bicicleta inca nu s-a urcat.
Poate-i fac eu pofta,daca ma urc mai des. huh.gif

si al meu s-a ingrasat....7kg din iarna doh.gif doh.gif si habar n-are de la ce...... doh.gif doh.gif

de parca eu as manca cioco in fiecare seara,paine en-gros,chipsuri &co devil.gif
May
Si al meu s-a ingrasat 2 kile, de la 65 la 67 )).gif Intr-o seara se balonase si zicea ca a facut burta si ca trece pe WW, mai grav e ca vorbea serios, cred ca l-am molipsit cu paranoia lol.gif
crissy
axe, La multi ani! pentru fetitza ta.
ina_ceva
Somnic usor! pupic.gif
bubbles
Si al meu s`a ingrasat blink.gif de la 63 la 72 bang.gif si are o burta si un fund .. mainou ii zic Ratoiul ca arata ca o rata asa cu burta si fundul mare mai ales in slipi grin.gif lol.gif .
Anna
Axe la multi ani pt dulcica Alexia ! pupic.gif
Deea ai un program f f greu, bravo tie ca faci fatza.
Oti felicitari pt centimetrii pupic.gif cheer.gif
In legatura cu ordinea, eu am ordinea mea dezordonata, nimeni nu gaseste nimic, dar eu gasesc tot biggrin.gif
Fostul meu prieten era f ordonat, la modul in care, de ex, isi aseza pe masa tigarile telefonul si bricheta, le aranja in asa fel, incat avea semne, de ex telef cu pachetu erau perpendiculare, aveau la colt un semn de la masa..ceva de genu, incat stia exact daca le-a mutat cineva de acolo. Am incercat si eu sa vad daca ma prind cum le aseaza, da nu am reusit niciodata, ca mereu isi dadea seama ca am umblat sau nu la ceva. Stiu ca in vara a stat la mine cateva zile si isi lasase niste bani la mine pe dulap si am vrut sa sterg prafu da nu i-am ridicat si sa ii pun la loc, ca m-am gandit ca cine stie ce semn mai are si la ei si sa nu zica ca i-am numarat sau ceva de genu )).gif) Nebuna si eu blum.gif

Va pup pe toate!
Deea
pupic.gif Buna dimineata!

astept si eu o cafeluta..va roggg!

Andreea - Alexia face 1 an pe 23 iulie
Tulip - da, o sa am concediu la sf. lui iulie, abia astept cheer.gif
Dana imi e dor de ea cand sunt la servici dar m-am obisnuit, recuperez cand ajung acasa smile.gif.
dany
Neataaaa , s-a trezit si rata smile.gif

Iote ce am facut noi ieri in 3 camere cheer.gif

Ce de ati scris cheer.gif cheer.gif Ma duc sa citesc din urma

Deea , am facut eu acum o galeata de cafea sa ajunga la toata lumea .Serveste-te !
dany
Lavi - sa-ti traiasca printesa , sa fie sanatoasa si cuminte si plina de noroc !!

May - m-ai terminat cu fanta de struguri doh.gif Mie imi placea si cea de grapefruit grin.gif

Mihaela - bafta sa scapi de haosul de la munca si sa te odihnesti .

Lyra - mai asteptam poze cu apartamentul .

Ramo - fericire multa in continuare hug.gif

Oti - felicitari pentru cm !
alandana
Multumim de cafea DanyHoney. Asa harnica si in casa, asa harnica si pe forum. Casa voastra e aproape gata. Cand va mutati?
dany
hug.gif Mihaela . Pe 24 vrem sa fim mutati deja ... sper sa ne iasa asa cum am planuit

Tulip
Buna dimineata!!!!

Dany,ce bine arata! w00t.gif O sa fie fff. frumos!Deja sunteti pe ultimile sute de metri,daca nu ma insel!

Ella,ce faci?Cand pleci? smile.gif
Ella79
Neata fetelor!
Vai, nu va puteti imagina cat imi e de somn. Sunt distrusa. Ma trezesc in fiecare dimineata la 6 - 6:30 si nu ma culc mai devrem de 12. Am ajuns sa vad dublu de somn.
Azi toata ziua am de alergat, sa pun la punct ultimele detalii privind plecarea, sa imi iau biletele de avion si tot ce am nevoie.
Maine dimineata ma trezesc la 4:30 ca la 7 am avion. blink.gif
Dar, una peste alta, sunt ok. La birou mi-am intrat bine de tot in ritm, am inceput sa demonstrez ca ma descurc si asta imi da siguranta.
Cu Mihai lucrurile vad ca stau bine. Eu nu ma gandesc nici ca ne-am impacat, nici ca nu. Pur si simplu nu ma gandesc deloc. Iau lucrurile asa cum sunt, ma bucur de fiecare moment, de fiecare clipa si oi vedea ce-o fi. El e ok asa, e foarte atent si grijuliu, se poarta foarte frumos cu mine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.