Axe, La multi ani printesei tale!sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa ca frumoasa e oricum!
Cind citesc,ce scrii parca ma bucur ca am baiat si poate n-o sa fie asa pretentios la hainute.Sper sa semene pe ta-su la faza asta,ca daca e ca mine am pus-o.
Ta-su e gen Remy a lui
May,habar nu are ce are in dulap.Cind plecam undeva trebuie sa-i pregatesc tot de la ciorap la pantof,altfel se incalta cu slapi la pantaloni de stofa...sau cine stie ce combinatie ciudata,doar din motivul ca astea le-a gasit la indemana.
Deea,mama ce program infernal ai.Tot vroiam sa te intreb,nu ti-e greu departe de Alexia?Ca eu plec 2 ore la sala si ma apuca un dor de al meu de mor.
Lyra,sper apartamentul si pozele de la pescuit.Te admir pentru rabdarea,ca eu n-am de nicio culoare.
Blue,mersi de oferta,dar cred ca la anul cind fac 10 ani de la absolvire,ma imbrac si eu in roba...sa vad cum e.
Anca,eu zic ca prea mult sport nu exista...deci mai mult decit sa arati beton,nu are ce sa-ti strice.
Tulip,mi-ai amintit de dulapul lui al meu.
Maine ma bag si eu in el,doar ca la el sunt o gramada de tricouri aproape noi,dar s-a ingrasat si-i stau mulate pe burta.Face crize cind se vede,dar pe bicicleta inca nu s-a urcat.
Poate-i fac eu pofta,daca ma urc mai des.