Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
dany
Drum bun , Ella !!

Va pupic.gif si plec la datorie . Sa aveti o zi frumoasa !
bubbles
Neata yawn.gif .Nu mai rezist .. de fiecare data cand nu`i acasa babu nu pot sadorm blink.gif ca sincer mi`e urat .Pe la 1 m`a apucat o foame si ma rodea stomacul .. si am mancat 2 cornuri simple crying.gif .Bine ca nu am adormit decat la 4 si tot imi era foame blink.gif dar m`am abtinut .Sper sa nu se cunoasca ff tare la cantar grin.gif .
Deea stiam eu ca se apropie dar nu mai stiam exact cand hug.gif .
Deea
Multumesc Dany pentru cafea....am luat o gura si acum plec la o intalnire. Va pup...ne "vedem" dupa pranz
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Drum bun, ella! Mihai probabil e atenta si grijuliu pt ca nu e sigur pe situatzie grin.gif
Dany-dulce, super arata! Cred ca pe 24 nu vor fi probleme de mutat pupic.gif

Serviciu usor, deea!
bubbles
Dany spor la treaba .. ne`au pus geamul in sfarsit.Azi vopsesc caloriferul din bucatarie ,apoi tb reparate gemul si usa ,sa varuiesc holul si bucataria si in final sa punem parchetul cheer.gif
axe10

Buna dimineata fetili!
Multumesc de urari in continuare. Ziua de ieri a trecut , in incheiere Alexia a mai facut o boacana si ne-am suparat rau...a fugit spre o strada pe care trec multe masini...si nu s-a oprit cand am strigat-o...din nou, a doua oara pe ziua de ieri. Venisem de la Shrek(care a fost distractiv, dar prefer sa-l vad in engleza sa-l aud pe Donkey...) si a fugit catre masina mamei fetitei care a fost cu noi la film....am fost tare suparata pe ea . Dupa ce am ajuns in casa s-a dus la ea in camera si dupa vreo 10 min a venit si mi-a zis ca-si cere scuze...nu zicea pt ce in schimb!

Dany...imi place ce vad...de abia astept sa vad live... cheer.gif

Am baut cafeaua...ma duc la runda a doua...
Pisik
Neatza!

Ma numar si eu printre cele care se plang de somn, oboseala, etc. Ma trezesc la 6:45 in fiecare dimineata si ma culc in jur de 1:00 noaptea!
Aseara am fost cu colegii lui babu la terasa, nu am calcat rau stramb, doar un pic, adica am papat salata cu pui si o bucatica mica de pizza si cateva lingurite de dulce. Dar in frigi ne asteapta un tiramisu, sper sa nu il devoram singuri blum.gif

Deea, ma bucur ca ti-ai facut un pic de timp sa ne scrii, spor la trebi pupic.gif
Dany, imi place ce vad, BRAVO!
Oti, felicitari! Chiar ma bucur pt tine, stiu cum e sa fii in razboi cu cantarul mad.gif
Bubbles, pe bune, eu zic sa te opresti, ramai la mentinere, am vazut pozele puse de tine, esti ok. Ia si tu exemplul Mihai, care s-a stabilizat la greutatea la care arata bine, chiar daca nu e suta la suta pe standarde, adica nu are nu's ce diferenta inaltime-greutate.
Ella, drum bun. Apropos de zile infernale, sapt viitoare plec miercuri la 07 dimineata la Bruxelles, stau toata ziua in training si ma intorc in aceeazi zi la unu noaptea blink.gif Sper sa rezist

Mai vroiam sa scriu, dar am uitat.

Va pup dulce, o zi frumoasa pupic.gif
BLUELIFE
"Neata fetele!Mai este vreo cafea pe aici?
Am facut aseara pilates si declar deloc mandra de mine ca din cele 15 minute si asa putine la numar,nu am reusit sa fac decat 8 in prima faza,si pareau exercitii atat de simple,ei bine,nu sunt deloc simple dar sincer? imi plac si-ti da senzatia din prima ca ai un abdomen mai plat,chiar daca poate doar cu un mm.Sunt sigura ca daca ma tin de ele intr-o luna rezultatele vor fi mai mult decat vizibile cheer.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 06-06-2007, 09:07 AM) *

Ella, drum bun. Apropos de zile infernale, sapt viitoare plec miercuri la 07 dimineata la Bruxelles, stau toata ziua in training si ma intorc in aceeazi zi la unu noaptea blink.gif Sper sa rezist

Pai stiu cursele. Cu ala de 7:20 plec eu maine si de intors probabil te intorci cu ala care aterizeaza la 0:35, nu?
Astea 2 sunt cele mai oribile curse posibile. Cunosc...
Pisik
CITAT(Ella79 @ 06-06-2007, 09:10 AM) *

CITAT(Pisik @ 06-06-2007, 09:07 AM) *

Pai stiu cursele. Cu ala de 7:20 plec eu maine si de intors probabil te intorci cu ala care aterizeaza la 0:35, nu?
Astea 2 sunt cele mai oribile curse posibile. Cunosc...

Putin spus criminale sad.gif cred ca trebuie sa imi ridice astia statuie, ca economisesc banii companiei pe hotel, ca asa sunt eu fraiera, altul in locul meu isi lua zborul de a doua zi, dar eu nu, nene, sa mor cu capu pe birou doh.gif
asa ma enervez cateodata ca nimeni nu apreciaza felul meu de a fi, sunt tare proasta la chestiile astea sorry.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 06-06-2007, 09:23 AM) *

[Putin spus criminale sad.gif cred ca trebuie sa imi ridice astia statuie, ca economisesc banii companiei pe hotel, ca asa sunt eu fraiera, altul in locul meu isi lua zborul de a doua zi, dar eu nu, nene, sa mor cu capu pe birou doh.gif
asa ma enervez cateodata ca nimeni nu apreciaza felul meu de a fi, sunt tare proasta la chestiile astea sorry.gif

Eu nu ma duc niciodata sa ma si intorc in aceeasi zi, ca nu sunt castigata la zaruri.
Eu ma duc maine cu ala de 7:20 (ca nu am mai gasit la cel de dupa-amiaza), dar nu am treaba decat vineri, deci maine toata ziua sunt libera prin oras. Dorm, merg prin magazine, ma vad cu Soranutza...
Vineri o sa fiu toata ziua la Comisie si ma intorc sambata cu zborul de 14.

Tulip
Ella,sa faceti poze cu Sorana!
Amazoana
Neata
Am adus o cafea pt cele care mai vor Imagine
Dany dulce, a inceput sa ia contur casuta cheer.gif iar parchetul este suuuper! Felicitari!
anaoi
dylly iti multumeste din sufletul lui intortocheat
bubbles
Am plecat .O sapt frumoasa va doresc in continuare flowers1.gif
Amazoana
Te pupam Bubbles. Spor la invatat si bafta la examnene! pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 06-06-2007, 11:14 AM) *

Am plecat .O sapt frumoasa va doresc in continuare flowers1.gif

Spor la invatat ,si vin si eu cu tine ca trebuie sa ma pregatesc de licenta... blink.gif
anca veselie
dany dulce faine parcheturile! hai ca incepe sa fie din ce in ce mai conturata casuta cheer.gif
dana si eu ma gandeam ca imi face bine la silueta sportul. mi se pare ca vad si rezultate, sunculitele de la spate parca se topesc, sper sa nu ma insel naughty.gif
pisi mi se pare f obositor... si a 2-a zi mergi la serviciu?

ma duc la piata sa-mi iau capsuni. o zi frumoasa!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 12:56 PM) *

dany dulce faine parcheturile! hai ca incepe sa fie din ce in ce mai conturata casuta cheer.gif
dana si eu ma gandeam ca imi face bine la silueta sportul. mi se pare ca vad si rezultate, sunculitele de la spate parca se topesc, sper sa nu ma insel naughty.gif
pisi mi se pare f obositor... si a 2-a zi mergi la serviciu?

ma duc la piata sa-mi iau capsuni. o zi frumoasa!

dap, la serviciu a doua zi sad.gif
michelle
Mai fetelor voi va distrugeti. Nu va ridica nimeni statuie..
Pisik, sa te odihnesti in we hug.gif
Dany, ce-mi place cum arata casuta cheer.gif Foarte vesela si primitoare
anca veselie
obositor rau mai pisi...

May
Neatza fetele, azi m-am trezit la 9.30 si am facut o gramada de treburi printre care mers la banca si facut piata biggrin.gif Nu aruncati cu rosii ca vad la ce ore va treziti voi, saracultele sad.gif

pisik statuia ti-o faci tu, ca altora nu le pasa. Invata sa fii mai nesimtita chiar daca nu iti sta in fire, pune-te pe tine pe primul plan pupic.gif

ella sa faceti poze multe si sa o pupi din partea noastra, nu zic cate un pupic de fiecare ca apoi o speli pe ochi )).gif dar macar un pupic mare de la toate cheer.gif

Fetelor am nevoie de putin ajutor. Cum se face mai exact puiul pe sticla? Cine imi explica, ca la prosti? )).gif Ca am auzit o mie de variante: ca se pune sticla intr-o tava plina cu apa si puiul infipt in ea sau ca se pune apa in sticla si apoi infigi puiul si asa mai departe. Care este cea reala? Am luat o mandrete de puisor si vreau sa il fac intreg si nu am instrumentul sa il trag in tzeapa grin.gif
honey79
May..... pui apa in sticla... cam 3/4 si infigi puiul...dupa ce l-ai curatat in prealabil. Sticla respectiva poti sa o pui pe o tava, in cuptor....deoarece va curge destul de multa grasime si doar nu vrei sa stai sa speli cuptorul dupa.
Se lasa la foc potrivit..cam o ora-doua..depinde cat de mare e puiul.
axe10
May, eu fac asa:pun apa jumate in sticla si inn tava...il ung pe toate partile cu mirodenii si-l infig acolo...dureaza vreo ora jumate si il mai ungi cu zeama sa nu se usuce!
honey79
Imagine
anaoi
CITAT(axe10 @ 06-06-2007, 01:48 PM) *

May, eu fac asa:pun apa jumate in sticla si inn tava...il ung pe toate partile cu mirodenii si-l infig acolo...dureaza vreo ora jumate si il mai ungi cu zeama sa nu se usuce!

dylly nu face blum.gif blum.gif blum.gif
ALICE
Vaiiiiiiiiiiiiii Honey shock.gif ce nebunii ne arati
May
Multumesc mult de tot honey si axe floare.gif floare.gif floare.gif

Honey arata delicios blum.gif
ALICE
Dar il lasati cu tot cu piele in cuptor?
axe10
CITAT(ALICE @ 06-06-2007, 02:04 PM) *

Dar il lasati cu tot cu piele in cuptor?

Da...oricum se scurge grasimea....si daca il mai intepi si cu furculitza...e si mai bine!
May
Na, ca acum nu gaseam sticla doh.gif asa ca i-am transferat whisky lui socra-meu in alt recipient. Merge cu sticla asta? rolleyes.gif

Imagine

anaoi
au ramas urme de whisky pe pereti?
May
CITAT(anaoi @ 06-06-2007, 01:19 PM) *

au ramas urme de whisky pe pereti?

a? blink.gif
anaoi
peretii sticlei, pe care faci puiul....halllloooo. wake up
May
Trebuia sa mai beau lapte ca sa ma prind, ma gandeam la peretii camerei si deja cercetam poza lol.gif lol.gif lol.gif . Pai a mai ramas dar o sa o spal... sau sa o las asa sa ii dea arome? naughty.gif lol.gif
ALICE
Mie nu-mi incape sticla in cuptor.Eu ii infig un borcan in c.u.r
anaoi
las-o asa... grin.gif
anca veselie
)).gif )).gif

may am vazut nu mai stiu unde reteta de pui umplut cu ciupi, intentionez s-o incerc cat de curand naughty.gif tare gospodina mai esti pupic.gif
honey arata tare bine, ce bine ca tocmai am terminat de mancat devil.gif

sa bag si meniu:
md: 6.5p
4 cracker wasa 2
ou 2
br. Fitness 1
sunca 1
dulceata 0.5

portocala 0

pranz: 7.5p
gratar pui 1.5
masline 1
br. Fagaras 3
sal varza+rosie+
ulei masline 1.5

total momentan: 14p
Ella79
May, si eu tot asa fac, umplu sticla cu apa si putin ulei si infig puiul in ea. Apa incepe sa bolboroseasca si iesie din sticla, asa ca uda automat puiul, nu trebuie sa mai stai tu sa il pazesti wink1.gif
May
Totusi, e buna sticla? )).gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 02:34 PM) *

Totusi, e buna sticla? )).gif

e cam mare dupa parerea mea.
Ia vezi, iti incape sticla in cuptor, pusa in picioare si sa mai ramana si cam o palma pana la tavanul cuptorului?

Daca incape e ok.
May
Nu incape sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Merge cu un borcan alice? lol.gif
Ella79
May, n-ai cum sa folosesti un borcan. Cat de tare poti sa cracanezi puiul ala ca sa il pui pe borcan?
Cauta prin casa altceva, orice sticla gen alea de jumatate de litru.
Daca nu gasesti deloc, atunci incearca sa pui puiul pe ceva de metal. De exemplu o razatoare de sarma din aia triunghiulara sau chiar telul de mamaliga.
honey79
O sticla de bere e cea mai indicata.
Eu am facut puiul direct pe suportul de sarma.... se gasesc in magazine.
Insa..... daca ai, foloseste o sticla de bere... gen Ciucas. Ma rog...acum stiu ca o sa fie bere spanioloaica wink1.gif dar.... genul ala de sticla... ai prins ideea. smile.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 06-06-2007, 02:28 PM) *

Mie nu-mi incape sticla in cuptor.Eu ii infig un borcan in c.u.r

lol.gif lol.gif ce imagine
lilianab
Buna fetili!
Am mai aterizat si eu...cam pe fund,ca de la caldura si-a pierdut mamaruta directia.
In primul rand May: eu fac pe sticla de jumate(puiuuuul!!!!ce credeai?! w00t.gif ) sticla o asez intr-o craticioara in care pun apa si cateva legume:cartofi,morcovi taiati,pastai.Astfel zeama care se scurge de pe pui(grasime+condimente) se duce in legume,iar la final ies si cu puiul facut si cu garnitura odata.
In alta ordine de idei:
Am inceput reflexoterapia si masajul anticelulitic.Ma doare bazinul de zici ca a intrat un Tir in mine,dar suport orice numai sa ma vad bela(cu alte cuvinte:sa ma belesc! tease.gif )
De la reflexoterapie mi-a scazut pofta de mancare...urmeaza sa dispara si cea de beep-uri(e pe cale de disparitie).
Pisik am intrebat reflexoloaga daca din reflexo se pot regla problemele sexoase spre a avea copii si a spus ca e de durata,dar se poate.Deci nu dispera,ia si solutia asta in calcul.
Azi mi-am cumparat bilet la avion!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Unde esti Himere ca sa vezi cum am pus eu Universul la munca silnica in folosul meu si cum s-a supus saracutul lol.gif .Deci plec pe data de 19 iulie.am gasit cu intoarcere pe 14 august,dar sper sa gasesc acolo sa mai prelungesc,ca sa vad si feeria(May si Sexy cred ca stiu despre ce vorbesc eu acum...ca eu nu stiu inca,dar sper sa vad! grin.gif
Si acum imi iau zborul de mamaruta la prietena mea care are bebel.Iau si aparatul si diseara poze cu hainitele care le-am luat si cu bebelul... cheer.gif cheer.gif cheer.gif (am inebunit magazinele de copii,ca ma jucam cu hainutele acolo si le dragaleam de nu mai puteam iar vanzatoarele se uitau la mine ca la a noua minune!)
ALICE
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 03:09 PM) *

Merge cu un borcan alice? lol.gif

Merge, merge. Ella nu fi Toma necredinciosu' )).gif E borcan din ala ca de dulceata.
bpaula
categoric merge pe borcan, eu pe sticla n-am facut...doar pe borcan si am facut de mai multe ori naughty.gif
May
Eu nu am gasit pe aici pe langa mine tzeapa d-aia de pui, probabil ca se gaseste in Carrefour dar nu ajung pe acolo cat de curand. Pana la urma ma imbrac si ma duc sa imi iau o sticla de bere.... trebuia sa fac asta de la inceput dar eu nu gandesc decat 5 secunde pe zi, apoi isi da shut down neuronul ca sa nu se oboseasca doh.gif

liliana la noi i se spune fiesta la feerie, nu stiu sigur daca nu feeria e un soi de regionalism, dar i got the point. O sa te distrezi super. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cu cat ai luat biletul?
anaoi
dylly va pupa in crestet si se cara. pa
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.