Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ALICE
CITAT(bpaula @ 06-06-2007, 03:58 PM) *

categoric merge pe borcan, eu pe sticla n-am facut...doar pe borcan si am facut de mai multe ori naughty.gif

Trebuie sa ne descurcam cu ce avem in dotare )).gif Eu am facut si pe o doza de bere lol.gif
May
CITAT(ALICE @ 06-06-2007, 03:03 PM) *

CITAT(bpaula @ 06-06-2007, 03:58 PM) *

categoric merge pe borcan, eu pe sticla n-am facut...doar pe borcan si am facut de mai multe ori naughty.gif

Trebuie sa ne descurcam cu ce avem in dotare )).gif Eu am facut si pe o doza de bere lol.gif

Esti zuzu lol.gif hai be right back cu berea... pana atunci ganditi-va ce pot sa fac cu ea ca de baut nu o beau... poate aveti alta idee decat sa o arunc )).gif
michelle
O pui peste pui iumm iummm
honey79
O dai socrului, May. wink1.gif
ALICE
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 04:05 PM) *

Esti zuzu lol.gif hai be right back cu berea... pana atunci ganditi-va ce pot sa fac cu ea ca de baut nu o beau... poate aveti alta idee decat sa o arunc )).gif

Ti-o torni in cap. lol.gif Adica iti faci masca pentru par
May
De turnat in cap nu mi-o torn ca mi-am spalat parul aseara, de dat socrului nu pot ca el vine la 00.15 cam asa si se trezeste pana atunci, iar de turnat pe pui astept sugestii: cum i-o torn? ii fac un dus sau il las sa se relaxeze in cada? lol.gif

Ma uitam ca cow.gif la poarta 9 dupa formele sticlelor si vine un angajat saracul sa ma ajute sa ma decid... si pune-te si explica-i ca de fapt pe tine te intereseaza sticla nu berea lol.gif

Berea la jumatate de l mi s-a parut ca are sticla cu gatul f lung si mi-era teama ca nu imi incape in cuptor, asa ca am luat una la 330. E buna, nu?

Na belea ca nu pot incarca foto nici pe yahoo nici pe imageshack.... mai incerc...

victorie cheer.gif

Imagine
May
Vai ce bine am facut ca am luat-o pe asta, incape la marele fix, cealalta nu ar fi incaput cheer.gif
ina_ceva
Spor la gatit may!
May
Multumesc floare.gif
michelle
Asteptam poze naughty.gif
May
CITAT(michelle @ 06-06-2007, 04:05 PM) *

Asteptam poze naughty.gif

Si eu astept sa ma sfatuiesti cum sa imbat puiul, il las la macerat in bere sau doar il stropesc? )).gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 05:06 PM) *

Si eu astept sa ma sfatuiesti cum sa imbat puiul, il las la macerat in bere sau doar il stropesc? )).gif

Eu zic ca ai putea sa lasi in sticla bere (jumatate) si cealalta jumatate sa o pui in tava si sa stropesti cu ea puiul din cand in cand wink1.gif
May
Pana la urma ma duc sa ii trantesc berea in cap si il las asa vreo ora pana face hacccc lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 06-06-2007, 04:10 PM) *

CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 05:06 PM) *

Eu zic ca ai putea sa lasi in sticla bere (jumatate) si cealalta jumatate sa o pui in tava si sa stropesti cu ea puiul din cand in cand wink1.gif

Buna si ideea ta dar nu vreau sa prinda mult gust ca pe urma nu mai mananca Remy.... noi suntem cam anti-alcool )).gif pupic.gif
michelle
May, cateva fete, parca Ina si Himere , au facut pui cu bere si nu li s-a parut cine stie ce.
Daca crezi ca nu iti va place, nu strica bunatate de pui.. Eu am facut doar cu vin si cu bucatele de usturoi bagate pe sub pielea puiului si a iesit grozav.
honey79
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 04:10 PM) *
Pana la urma ma duc sa ii trantesc berea in cap si il las asa vreo ora pana face hacccc lol.gif

Dupa mine, cred ca e cea mai buna idee, asta daca vrei puiul cu gust de bere. Nu stiu cum se comporta berea la caldura..... daca ar fi sa fie lasata in sticla. Nu face spuma si da pe-afara???

Oricum May... asteptam sa vedem rezultatul final . Poti face poze si cu fiecare etapa a prepararii .Eeehh...ce zici?

Si, daca vrei si legume la cuptor... dar nu prea grase, eu de obicei pun cat pt 2 persoane, intr-o tava mica de chec sau cozonac, cartofi taiati mai marisor, ciupercute,ardei gras, morcov cu o lingura de pasta de tomate si apa, plus condimente... si le bag langa pui....

ina_ceva
Cand am facut eu pui cu bere, nu s-a simtit gustul de bere deloc la pui. Totusi, in toata casa mirosea asa frumos a bere, mama-mama, ma asteptam la cine stie ce gust, dar de unde; ii da o mica mica mica aroma de ceva nedefinit, dar sigur nu de bere wink1.gif
May
NU stiu ce sa mai zic... am pus puiul intr-un castron si am turnat berea peste el ( apropo, nust ce bere am luat ca e neagra rau lol.gif poate trebuia sa ma prind ca e neagra ca doar scrie pe ea lol.gif dar am gustat-o si e normala, ca toate berile blum.gif ). Las puiul asa o ora si apoi il pun la cuptor, condimentat, evident si poate fac si cativa cartofi cum a zis honey, daca tot merge cuptorul blum.gif

O sa fac si poze la cateva etape si o sa le postez la retete cheer.gif
ina_ceva
CITAT(honey79 @ 06-06-2007, 05:15 PM) *

Oricum May... asteptam sa vedem rezultatul final . Poti face poze si cu fiecare etapa a prepararii .Eeehh...ce zici?

La asta ma gandeam si eu; poate May se indura si face poze si le baga pe yahoo photos wink1.gif
honey79
Eu am terminat lasagna. Doar ce-am scos-o din cuptor.Acum astept copiii ( sotul si prietena) sa vina acasa. blum.gif
May
Va mai pun o intrebare dar nu dati cu rosii, da? )).gif

Puiul este deja curatat dar are si gatul lasat, deci in partea de sus nu e gaura ca se termina cu gatul. Ce sa fac? sa ii tai gatul ca sa fie gaura? Si gura sticlei trebuie sa ramana acoperita de pui banuiesc, nu? Adica sa nu isa afara din el unsure.gif
honey79
Da, May... lasa-l asa... cu gat cu tot. Nu e foarte important... doar ca... da mai bine... blum.gif
Sticla dap, ramane in pui..undeva pe la jumate...depinde cat de bine l-ai infipt. Sa o pui cam 3/4 cu apa, la foc mediu.

Sa-l ungi cu un pic de ulei... pui un pic in palma si-l ungi apoi.... cam cum te dai tu cu lotiune...asa sa fie si el..si apoi poti sa presari pe el ceva piper, sare,oregano, thyme... ce-ti place si tie.La fel... o sa arate bine.
May
Multumesc pupic.gif . Ma gandeam sa presar pe el condimente din Punguta Magica de 2 feluri: dintr-acelea cu ierburi si cele cu usturoi blum.gif

Gata, nu va mai stresez, am pricipit, e grele domne cu bucataria )).gif. Revin diseara cu pozele ``pas cu pas`` si sper sa nu deschid sectiunea: traume lol.gif

honey cum a iesit? asa-i ca-i buna? wink1.gif blum.gif
honey79
CITAT(Maybeline @ 06-06-2007, 04:36 PM) *
Ma gandeam sa presar pe el condimente din Punguta Magica de 2 feluri: dintr-acelea cu ierburi si cele cu usturoi blum.gif
honey cum a iesit? asa-i ca-i buna? wink1.gif blum.gif

Merge si Magica. wink1.gif

N-am gustat-o inca. Astept familionu.Dau insa tarcoale, precum o pisica.)).gif

Sunt sigura ca o sa-ti iasa super si ca, diseara la cina ai sa primesti multe laude. hug.gif pupic.gif

daconst
May,vad ca ai probleme de imbatat puiul. )).gif
vezi,fata pe culinar ca acolo ai mura-n gura si sunt tare multe variante:pe sare sau in punga.Iese tare bun in toate variantele.

Miha,mersi de melodii,ca tot uit sa-ti spun. pupic.gif
Esti o draguta ca te gindesti la noi.

Dany,ce super arata acum totul.Parca e alta casa.Mai,mai ca-mi vine sa ajung si eu la intalnire. tease.gif

Saptamana am stagnat la cintar,dar cred ca stiu si de ce.Pina acum nu scriam ce mancam,ci doar aproximam asa in cap.Am slabit bine pina acum,dar se pare ca pe ultima suta nu mai tine.
Deci de azi scriu punctele pe zile cum faceam la inceput.Sper sa mearga mai bine.
Pentru diseara la meci mi-am luat o pizza WW de 7,5p si o bere mica de 2p. blum.gif

Hai Romania! yahoo.gif
May
Dana pana acum 10 min nu am putut intra pe culinar si de aia am stresat fetele, ca altfel le scuteam de tortura lol.gif. Microbisto pupic.gif
daconst
Acum nu stiu eu cit sunt de microbista,dar am ocazia sa trag o bere,daca tot ai imprastiat miros de bere pe forum. blum.gif
michelle
CITAT(daconst @ 06-06-2007, 05:46 PM) *

Acum nu stiu eu cit sunt de microbista,dar am ocazia sa trag o bere,daca tot ai imprastiat miros de bere pe forum. blum.gif

Iumm o bere nu as refuza nici eu. Din aia neagra. Sau 7 coline caramelizata naughty.gif

Cum se mai simte viitorul - babuin - Lucas?
May
Buei, va dau bataitza, ce e destrabalarea asta aici? dry.gif )).gif
daconst
Miha,eu sunt moarta dupa radler (bere cu sprite blum.gif ),o bunatate.
Aici nu-s calduri asa mari dar berea tot merge la un meci de-al Romaniei.

Lucas e mai cumintel acum sau mi se pare mie.De cind i-au aparut dintii e mai linistit si rade in hohote toata ziua.

May,ia uite aici ce razacios am. grin.gif

Ma gindeam ca daca vorbim de alcooale apare si Dany,dupa miros. lol.gif
michelle
Ai o scumpete de puiut pupic.gif
Apropos de radler, ce procent bere si ce procent sprite?
daconst
CITAT(michelle @ 06-06-2007, 06:58 PM) *

Ai o scumpete de puiut pupic.gif
Apropos de radler, ce procent bere si ce procent sprite?

Normal daca il fac acasa,e jumate jumate.Pun sprite cu 0 cal si bere.Asa economisesc si puncte. wink1.gif
Este si gata de cumparat,dar acolo nu scrie cita bere si cit suc e.Dar alcool are cam 2,5%.Jumate din cit are o bere.
ina_ceva
Suna bine sprite cu bere ;cred ca incerc si eu acasa grin.gif ; mie imi place si salitos (bere cu tequila parca)

Cat de scumpel e, dana!
daconst
Aoleu Ina,pai aia e bomba.Daca beau asa ceva sunt manga si nu mai cunosc jucatorii pe teren si poate tin cu Slovenia. lol.gif

Bai,ma tot uit la stiri si ma ingrozesc citi copii se sinucid,mai nou.Ce naiba e cu ei?Acum si gemenele din Cluj. doh.gif
otilici
Ce gemene?Ce s-a intamplat? blink.gif Ca nu am vazut stirile grin.gif

Dana,ce scump e Falcuta al tau )).gif pupic.gif
daconst
Doua surori gemene din Cluj s-au spanzurat imbratisate.Nimeni nu stie de ce.
Au terminat facultatea si lucrau ca traducatoare.
Parintii fetelor sunt mama doctorita si tatal profesor,deci familie buna.
Tare ciudata intamplarea. sad.gif
otilici
CITAT(daconst @ 06-06-2007, 06:15 PM) *

Doua surori gemene din Cluj s-au spanzurat imbratisate.Nimeni nu stie de ce.
Au terminat facultatea si lucrau ca traducatoare.
Parintii fetelor sunt mama doctorita si tatal profesor,deci familie buna.
Tare ciudata intamplarea. sad.gif

Chiar ca ciudata unsure.gif .Poate da si deseara la stiri,sa vad si eu.
Eu ma gandeam ca poate in ziua de azi parintii sunt prea ocupati si nu au f mult timp sa stea de vorba cu copiii lor,sa-si petreaca timpul cu ei,sa-i inteleaga,sa-i sfatuiasca...In plus,vad si atatea prostii la TV,care le dau si idei...naiba stie.
daconst
Miha,Ina,Otilici,multumim. pupic.gif

Otilici,si Norbi e un smecher in poza din avatar.Mai pune poze cu el,sa ma mir cit va creste si al meu. naughty.gif
Acum parca nu mai e asa falcos,filmuletul era in Mai facut.Atunci papa tare mult din cauza dintilor.Si-a revenit acum.
ina_ceva
Otilici, citeste aici

Dana, am baut salitos numai in club; nu se prinde de mine ca dansez si iese alcoolul grin.gif
otilici
Merci mult Ina pupic.gif .Sa-mi satisfac si eu curiozitatile )).gif
Dana,tocmai am mai pus ceva poze cu Norbi,facute chiar azi wink1.gif
Mai pun cateva imediat,acum am timp sa-mi fac putin de cap ca doarme teroristul grin.gif .Asa ii spun in zilele cand e tare agitat,iar noaptea nu ma lasa sa dorm,asa ca-s terminata doh.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif teroristul
alandana
La mine continua saptamanilenebune - de doua zile ma lupt cu cei de la finante pentru rambursarea de TVA. De luat ti-l iau fara drept de apel dar cand e sa-l returneze incep sa o scalde.
Diseara e meci? atunci diseara calc. Asa ca voi consuma calorii.

Stiti ce-am observat eu la mine in ultimele zile? Nu tin regim dar incerc sa vad ce mananc. De cate ori consum glucide nesanatoase - tot as consuma. Daca nu consum nici pofta nu-mi e de ele.

Dana - ai un copil tare dulce.

Ma gandeam ca acum ca am terminat cu scoala o sa fiu mai libera dar vad ca nu se intampla deloc asa - problemele de la slujba s-au inmultit exponential ca sa compenseze lipsa temelor. Cred ca cineva acolo sus incearca sa ma tina ocupata. mad.gif
daconst
Dana,multumesc. pupic.gif
Cind ai concediu si ce planuri ai?Stiu ca vroiai sa faci turul Italiei,te-ai razgandit?

Otilici,l-am vazut pe micut.E un frumusel cum sta el deja ca hopa Mitica. lol.gif
Si ce caltabosi de picioruse are.Al meu doar falcile-s de el ca in rest e caprioara...asa-i spune tati. )).gif

Ina,pentru club,prefer si eu asa ceva,mai tare,dar pentru meci nu trebuie sa fie prea tare bautura ca incurc echipele. )).gif
ina_ceva
Otilici, scumpelul tau are ochi albastri?
May
dana ala mic se uita ca la avioane la tata-su si tare mi-e ca nu radea cu voi, ci de voi lol.gif lol.gif lol.gif

Puiul e la cuptor! Repet: puiul e la cuptor lol.gif lol.gif
alandana
CITAT(daconst @ 06-06-2007, 06:33 PM) *

Dana,multumesc. pupic.gif
Cind ai concediu si ce planuri ai?Stiu ca vroiai sa faci turul Italiei,te-ai razgandit?

M-am razgandit - traseul de anul asta ( incepand din 18 august) - Budapesta, Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxemburg, Paris, Londra, Bruxelles, Amsterdam, Haga, Berlin, Praga

Ce zici? Ambitios, nu?
Dca obosim de la Paris o luam inapoi spre casa - si lasam Londra si restul pentru alta data
daconst
Wow Dana,si cite luni ai concediu? lol.gif
Foarte tare,dar stiu ca iti place mult sa conduci.In ce perioada vii,poate ne vedem la München,mi-ar face placere sa te cunosc. wink1.gif

May,suntem cu ocii pe tine...ca eu sunt curioasa ce faci cu berea? lol.gif
otilici
CITAT(ina_ceva @ 06-06-2007, 06:35 PM) *

Otilici, scumpelul tau are ochi albastri?

Da Ina,ochi albastri are wink1.gif NU stiu de unde,ca eu ii am verzi,iar taica-sau gri-verzui )).gif
daconst
Acum am vazut ca ai rectificat. sad.gif
Eu sunt de la 1 august in Ro,toata luna.
otilici
May,mai verifica din cand in cand cuptorul,ca eu tocmai pui la cuptor am mancat grin.gif .Poate nu mai e intreg puiul ala,i-o fi lipsind vreo pulpa grin.gif ... lol.gif

Dana,nu fi supi,daca vii in Ro poate o punem de-o intalnire a neuronilor ardeleni wink1.gif Eu una mi-as dori... hug.gif
alandana
Ma gandeam - 3-4 saptamani. Imi place la nebunie sa conduc si baietilor le place la nebunie sa vada locuri noi. Ne-am saturat de stat la plaja. Oricum pe 15 septembrie trebuie sa revenim acasa pentru ca incepem scoala.
Am inceput deja sa fac lista cu ce trebuie sa vizitam in fiecare oras pe unde trecem.

V-am spus ca mi-am facut si Papanicolau - pentru prima data la 40 ani. Sunt ca un bebe - nu am nici un fel de modificari - doctorul a fost atat de uimit incat m-a pus sa repet. Eu ma speriasem cand am auzit ca secretara mea care are 22 ani are gradul 3 .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.