CITAT(ALICE @ 07-06-2007, 11:23 AM)

Pai am deja 5 luni de cand fac si nu se vede NIMIC.Pielea e ca naiba, celulita e la putere, la haine nu se vede nimic.Eu cred ca la mine nu da rezultate aerobicul.
Am si eu la sala fete care fac gimanstica combinata aerob - anaerob de un an si nu se vede nimic. Cred ca tine si de cat de corect faci exercitiile. Andtrenoarea te corecteaza ? Iti arata cum se fac corect?
Cat priveste regimul alimentar - iti scrii in fiecare zi exact ce mananci? Ai eliminat fainoasele - poti avea intoleranta la glucide. Incearca un regim legume, fructe, carne, fara ulei ( cel mult 2 lingurite de ulei de masline ) si numai lactate degresate in cantitate redusa. Chiar si fructele - nu mai mult de 2 portii mici pe zi - 2 mere prapadite sau 2 portii mici de capsuni ( fara zahar sau smantana).
Eu de exemplu zic ca manac foarte putin dar mai scap si gust ici un biscuite, ici un patratel de ciocolata, o inghetata - si normal ca nu slabesc.
Probabil ca intr-adevar ai un metabolism foarte scazut - ca sa il intetesti trebuie mai multa miscare. Mai mult muschi ( care e consumator de energie)
Cum arata activitatea ta zilnica - in afara de aerobic?
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 04:54 PM)

alandana nu am scris asta, erau 2 subiecte diferite
).gif)
Stiu - dar eu le-am compilat.
Bulgaria - sefu - salata de vinete - Bulgaria - apartament - noapte. Si cum oricum nu-mi iese seful tau din cap...