Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
uka
blushing.gif blushing.gif

in care poza mi-ai vazut tu mie ochii?? k dimineata si in general, fara niste rimel nu prea am ochi biggrin.gif
sa nu ma confunzi cu tipa in verde k nu sunt eu, e cumnata mitza biggrin.gif, ei au toata familia ochii mari si frumosi biggrin.gif

CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 12:21 PM) *

uka ai niste ochi superbi rolleyes.gif

anna mersi floare.gif
ALICE
Pai mai tin inca asa cum ai tinut tu.Si am slabit in 2 saptamani 1 kg.Numai ca daca mananc o zi aiurea, e gata.Se pune la loc
May
CITAT(uka @ 07-06-2007, 11:37 AM) *

in care poza mi-ai vazut tu mie ochii?? k dimineata si in general, fara niste rimel nu prea am ochi biggrin.gif
sa nu ma confunzi cu tipa in verde k nu sunt eu, e cumnata mitza biggrin.gif, ei au toata familia ochii mari si frumosi biggrin.gif

Alta care nu stie sa accepte un compliment mad.gif. In poza in care iti pui mana pe fata tii se vede printre degete un ochi ca o margica albastra rolleyes.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 12:40 PM) *

CITAT(uka @ 07-06-2007, 11:37 AM) *

Alta care nu stie sa accepte un compliment mad.gif. In poza in care iti pui mana pe fata tii se vede printre degete un ochi ca o margica albastra rolleyes.gif

blink.gif lol.gif lol.gif aaaaaaaaaaaa da.....dar micutz tare biggrin.gif pupic.gif pupic.gif sarumana
anaoi
hei....miss me?
dylly are ink nemti. ne vedem mai tarziu...
Anna
CITAT(anaoi @ 07-06-2007, 12:41 PM) *

hei....miss me?
dylly are ink nemti. ne vedem mai tarziu...

salut.gif
Goneste-i pe nemti blum.gif blum.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 07-06-2007, 12:37 PM) *

Pai mai tin inca asa cum ai tinut tu.Si am slabit in 2 saptamani 1 kg.Numai ca daca mananc o zi aiurea, e gata.Se pune la loc

pai in 2 sapt un kg e ok, si eu cam tot asa am ritmul; eu daca pap un pic pe de laturi nu se vede imediat ce-i drept, daca scap haturile insa da (e si normal, nu?)

eu zic sa nu te descurajezi, stiu ca e greu, o stiu pe pielea mea, dar nici sa tii un regim drastic nu e ok; citeam totusi ca may a reusit sa isi dezvete organismul de mancat f putin, poate in timp reusim si noi pupic.gif
uka
Maine am ultimul exam din sesiunea asta si nu am dupa ce sa invat si mi-am uitat si cartea acasa sad.gif(
eu am stat linistita ca a zis un coleg ca are in format electronic su trimite dar acum nu dau d el si intre timp nu a trimis nimic sad.gif( chiar nu mai vreau o restanta imi ajung 2 sad.gif(
Anna
CITAT(uka @ 07-06-2007, 12:54 PM) *

Maine am ultimul exam din sesiunea asta si nu am dupa ce sa invat si mi-am uitat si cartea acasa sad.gif(
eu am stat linistita ca a zis un coleg ca are in format electronic su trimite dar acum nu dau d el si intre timp nu a trimis nimic sad.gif( chiar nu mai vreau o restanta imi ajung 2 sad.gif(

si eu il am pe ultimul sambata. Bafta multa Uka. pupic.gif
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 07-06-2007, 01:02 PM) *

sa fie
si tie baftaaa
ina_ceva
Bafta, uka si anna! Sa veniti cu vesti bune pupic.gif
Anna
CITAT(uka @ 07-06-2007, 01:03 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-06-2007, 01:02 PM) *

sa fie
si tie baftaaa

danke. Sa speram ca vom scapa cu bine. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 01:06 PM) *

pupic.gif Inutza
uka
CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 01:06 PM) *

pupic.gif
BLUELIFE
Mamaaaa,am lipsit un pic si uite ce debit ati avut la scris! cheer.gif Am fost sa-mi cumpar o bluzita si mi-am si gasit doar ca pentru marimea mea (extralarge XXXXXXXXXXXL)toate sunt lungi asa ca trebuie sa o duc la modificat sorry.gif asta e.Dupa ce va fi gata ,promit poze cu ea.Vanzatoarea mi-a spus ca din modelele care imi placeau"Nu aveem marimea d-voastra!" wacko.gif Trebuie sa tin ceva regim urgent ca nu mai suport:si mica si grasa,si cu licenta in apropiere ,si n-am de imbracat nimic,mooorr sorry.gif
May
Hai ca asta e culmea prostiei. E un comment la una din melodiile RBD care ar baga in sperieti orice pustoaica : En 1997 una chica llamada lauren, estaba caminando en un bosque,despues desaparecio de repente nunca nadie la encontro hasta el 2000 cuando otra chica llama Mary encontro su cuerpo y unas marcas en su pecho decian: no era lo suficiente hermosa" y ahora que haz leido esto ella aparecera en tu espejo diciendo que no eres lo suficientemente hermoso y te matara!(por cierto la chica llamada Mary murio poco despues)Para poder salvarte pega esto en otros 5 videos.ESTO ES CIERTO

Adica in 1997. o fata care se numea Lauren, mergea printr-o padurice si apoi a disparut subit si nimeni nu a mai gasit-o pana in anul 2000 cand o alta fata pe care o chema Mary i-a gasit corpul pe care scria: nu era sufiecient de frumoasa. Si acum ca ai citit asta, ea va aparea in oglinda ta spunanadu-ti ca nu esti suficient de frumoasa si te va omorai ( apropo, Mary a murit la putin timp dupa intamplare ). Ca sa te salvezi trebuie sa adaugi acest comentariu la alte 5 videoclipuri. Este adevarat

Doamneeee cata prostie. Ma intreb cate fete erau sa faca infart cand au citit si au incercat sa ``se salveze``? doh.gif doh.gif doh.gif Ce gluma proasta dry.gif

In alta ordine de idei, frate-meu mi-a dat ieri un link tot de youtube si cica sa ma uit ca incremenesc. I-am zis sa nu mai imi dea d-astea idioate cu fantome ca ma marcheaza si nu mai pot dormi. Totusi, din curiozitate, l-am intrebat despre ce e vorba si mi-a povestit ca sunt niste tineri care merg cu masina si filmeaza ( probabil ca masina era noua si se laudau). Normal ca era noaptea si vad o fata blonda ca le face semn sa o ia si pe ea. Se gandesc ca nu pot lasa o fata singura noaptea asa ca opresc si o iau. Totul era ok dar fata era super tacuta. O intreaba cum o cheama, daca vrea apa si d-astea. Ea era super super tacuta pana cand ajung pe o straduta unde ea zice: "this is where i had the accident........an DIED ! " si cand zice Died toata fatza i se deformeaza ca dupa un accident si imediat faca astia accident cu masina. Cica este o poveste adevarata si ca unul dintre ei a supravietuit si nu isi explica ce s-a intamplat. Daca e vreuna mai curajoasa va dau link-ul, ca eu nu m-am uitat )).gif

Apoi sunt reply-uri la astea cu real ghost pictures si zice frate-meu ca sunt criminale alea, nu a putut sa se uite decat la una in care sunt niste chinezoi care isi fac poze in metrou ( deci in subteran) si undeva la fereastra e un copil mort w00t.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 01:35 PM) *

Hai ca asta e culmea prostiei. E un comment la una din melodiile RBD care ar baga in sperieti orice pustoaica : En 1997 una chica llamada lauren, estaba caminando en un bosque,despues desaparecio de repente nunca nadie la encontro hasta el 2000 cuando otra chica llama Mary encontro su cuerpo y unas marcas en su pecho decian: no era lo suficiente hermosa" y ahora que haz leido esto ella aparecera en tu espejo diciendo que no eres lo suficientemente hermoso y te matara!(por cierto la chica llamada Mary murio poco despues)Para poder salvarte pega esto en otros 5 videos.ESTO ES CIERTO

Adica in 1997. o fata care se numea Lauren, mergea printr-o padurice si apoi a disparut subit si nimeni nu a mai gasit-o pana in anul 2000 cand o alta fata pe care o chema Mary i-a gasit corpul pe care scria: nu era sufiecient de frumoasa. Si acum ca ai citit asta, ea va aparea in oglinda ta spunanadu-ti ca nu esti suficient de frumoasa si te va omorai ( apropo, Mary a murit la putin timp dupa intamplare ). Ca sa te salvezi trebuie sa adaugi acest comentariu la alte 5 videoclipuri. Este adevarat

Doamneeee cata prostie. Ma intreb cate fete erau sa faca infart cand au citit si au incercat sa ``se salveze``? doh.gif doh.gif doh.gif Ce gluma proasta dry.gif

In alta ordine de idei, frate-meu mi-a dat ieri un link tot de youtube si cica sa ma uit ca incremenesc. I-am zis sa nu mai imi dea d-astea idioate cu fantome ca ma marcheaza si nu mai pot dormi. Totusi, din curiozitate, l-am intrebat despre ce e vorba si mi-a povestit ca sunt niste tineri care merg cu masina si filmeaza ( probabil ca masina era noua si se laudau). Normal ca era noaptea si vad o fata blonda ca le face semn sa o ia si pe ea. Se gandesc ca nu pot lasa o fata singura noaptea asa ca opresc si o iau. Totul era ok dar fata era super tacuta. O intreaba cum o cheama, daca vrea apa si d-astea. Ea era super super tacuta pana cand ajung pe o straduta unde ea zice: "this is where i had the accident........an DIED ! " si cand zice Died toata fatza i se deformeaza ca dupa un accident si imediat faca astia accident cu masina. Cica este o poveste adevarata si ca unul dintre ei a supravietuit si nu isi explica ce s-a intamplat. Daca e vreuna mai curajoasa va dau link-ul, ca eu nu m-am uitat )).gif

Apoi sunt replay-uri la astea cu real ghost pictures si zice frate-meu ca sunt criminale alea, nu a putut sa se uite decat la una in care sunt niste chinezoi care isi fac poze in metrou ( deci in subteran) si undeva la fereastra e un copil mort w00t.gif

io vreau io vreau biggrin.gif Ador horror movies, si povestile astea scary biggrin.gif
May
http://www.youtube.com/watch?v=sF7mh1dgJ2k sa ne spui pareri
michelle
Traiasca trucajele
May
CITAT(michelle @ 07-06-2007, 12:44 PM) *

Traiasca trucajele

Naiba sa le ia, trucaje sau nu, sunt scary si nu pot sa mai dorm )).gif. Inainte nu eram asa, le adoram, mereu ma uitam pe discovery la documentare cu ghosts biggrin.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 01:43 PM) *

nu e nimic scarry....chiar nu e....
slabutz raaauuu, nu ai d c sa t sperii
Anna
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 01:43 PM) *

Nu e nimic de speriat sad.gif
Ma asteptam la ceva mai palpitant blum.gif
Poti sa te uiti linistita.
May
Nu ma uit ca sunt singura acasa, vrei sa plang pe aici... chiar daca e slabut, il fac eu grandios in mintea mea bolnava )).gif

La poze te-ai uitat?
lyra
buna fetelor. ma ajutati si pe mine la o problema de zugraveala? )).gif

am deschis un topic aici

poate veniti cu ceva idei. smile.gif

daconst
Am venit si noi de afara ca e o caldura de mori.L-am scos eu pe bb cu cracii goi dar tot cald era.Asa ca iesim iar mai pe seara cind se racoreste.
Acum ma relaxez si eu putin dar mor de ras ca Lucas se chinuie sa-si bage piciorul in gura si nu reuseste. lol.gif
Ar trebui sa-l filmez,ca tare haios e. )).gif

M-a rugat Dany sa va pup din partea ei.E inca la casa,si-a invinetit doua degete si piciorul si avea nervii nervosi. doh.gif

May,eu nu ma pot uita la filme de groaza asa ca nici link-ul nu l-am deschis.

Uka,bafta multa! cheer.gif

Blue,sa-ti porti sanatoasa bluzita.

Alice,inseamna ca ai metabolismul varza.Pai tine regim drastic pina slabesti si apoi te mentii cu WW. blum.gif
uka
CHiar nu este film de groaza.... nu se vede absolut nimic... sunt unii care se plimba cu maisna si vorbesc intre ei.. la un moment dat iau o blonda d p drum si atata, zice ea k acolo e locul unde a avut accidentul si a murit, dupa care la sfarsit iti arata masina rasturnata intr-o parte, asta e tot.. nu sange nu alte chestii......
anca veselie
salutare! raportez inca 500g in minus, adica am ajuns cu 100g mai mult ca tickerul yahoo.gif si asta in conditiile in care azi dimi mi-au venit rusii in ziua nr. 39 blink.gif deci sportul a dat roade, voi continua cheer.gif
danutela lucas e o minune de copil!!!!!! sper sa treci si prin buc, sa organizam si aici intalnire!
uka bafta multa!
may foarte tare povestea puicutei lol.gif lol.gif

sunt tare incantata pt ca sambata de dimi plec la bulgari la nesebar cheer.gif o sa ma bronzez, sper cheer.gif
va pup, o zi frumoasa floare.gif
ALICE
CITAT(daconst @ 07-06-2007, 02:12 PM) *

Alice,inseamna ca ai metabolismul varza.Pai tine regim drastic pina slabesti si apoi te mentii cu WW. blum.gif

Da, e varza.M-am gandit ca de acum sa iau ultima masa la ora 16.Ce ziceti?
May
CITAT(ALICE @ 07-06-2007, 01:46 PM) *

Eu nu stiu ce sa mai spun... faci ce faci si mananci tot mai putin... nu cred ca asta e raspunsul. Sa presupunem ca ai sa slabesti, dar cum ai sa te mentii? sad.gif
ALICE
Nu stiu May.Acum caut si eu o varianta buna.;
anaoi
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 01:11 AM) *

nu esti normala...dylly se strica de ras si il doare burta deja

CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 02:47 PM) *

CITAT(ALICE @ 07-06-2007, 01:46 PM) *

Eu nu stiu ce sa mai spun... faci ce faci si mananci tot mai putin... nu cred ca asta e raspunsul. Sa presupunem ca ai sa slabesti, dar cum ai sa te mentii? sad.gif

same here
anca veselie
sa bagam si meniu:
md: 5p
paine 2
sunca 0.5
br. Fitness 2
cafea cu lapte 0.5

mar 0

pranz: 6p
gratar pui 3
masline 1
vinete cu ulei 1
iaurt 0.1% cu capsuni si ananas 1

momentan 11p grin.gif
anaoi
misto meniul...dylly multumeste pt idei.

Deea
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 02:40 PM) *

sunt tare incantata pt ca sambata de dimi plec la bulgari la nesebar cheer.gif o sa ma bronzez, sper cheer.gif
va pup, o zi frumoasa floare.gif

Drum bun si distractie la maxim!

ti-ai rezervat deja camera la hotel? cam care sunt preturile la cazare?
daconst
Felicitari Anca! cheer.gif
Imi place cum mananci. wink1.gif
uka
Mersic anca...
cata salata d vinete ai papat de 1 pct?? dry.gif ca avd k nu e si paine la pranz...
anca veselie
multuuuu! dylly, dana, deea pupic.gif
diseara o sa ma destrabalez putin naughty.gif
am rezervat un apartament cu 30 euro/ noapte, dar cred ca nu e exact in nesebar. o sa stam doar in wee, sunt curioasa cat o sa coste cu totul, sa fac o comparatie cu vama veche grin.gif

uka a adus sefu' de la bulgari niste vinete in ulei si am papat o bucatica mica, am punctat doar uleiul.
alandana
Anca - mergi cu sefu la Nesebar!?!?!? w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Raportez inca o zi nebuna, eu nu stiu de unde au aparut toate astea ( aceste zile nebune)
Mi-am dat seama acum 1 ora ca nu am mancat nimic asa ca am bagat 2 mere.
Nici macar nu mi-e foame.
Citisem un articol acum ceva vreme despre sfarsitul lumii din 21 decembrie 2011 in care zicea ca ziua are acum 16 ore - m-am stricat de ras - dar incep sa cred ca asa e - intrucat eu ma trezesc ca abia de-am facut ceva treaba si e 5.
Fac cerere de zile mai lungi si mai lente.

anca veselie
alandana nu am scris asta, erau 2 subiecte diferite )).gif
alandana
CITAT(ALICE @ 07-06-2007, 11:23 AM) *

Pai am deja 5 luni de cand fac si nu se vede NIMIC.Pielea e ca naiba, celulita e la putere, la haine nu se vede nimic.Eu cred ca la mine nu da rezultate aerobicul.

Am si eu la sala fete care fac gimanstica combinata aerob - anaerob de un an si nu se vede nimic. Cred ca tine si de cat de corect faci exercitiile. Andtrenoarea te corecteaza ? Iti arata cum se fac corect?

Cat priveste regimul alimentar - iti scrii in fiecare zi exact ce mananci? Ai eliminat fainoasele - poti avea intoleranta la glucide. Incearca un regim legume, fructe, carne, fara ulei ( cel mult 2 lingurite de ulei de masline ) si numai lactate degresate in cantitate redusa. Chiar si fructele - nu mai mult de 2 portii mici pe zi - 2 mere prapadite sau 2 portii mici de capsuni ( fara zahar sau smantana).

Eu de exemplu zic ca manac foarte putin dar mai scap si gust ici un biscuite, ici un patratel de ciocolata, o inghetata - si normal ca nu slabesc.

Probabil ca intr-adevar ai un metabolism foarte scazut - ca sa il intetesti trebuie mai multa miscare. Mai mult muschi ( care e consumator de energie)
Cum arata activitatea ta zilnica - in afara de aerobic?

CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 04:54 PM) *

alandana nu am scris asta, erau 2 subiecte diferite )).gif

Stiu - dar eu le-am compilat. )).gif
Bulgaria - sefu - salata de vinete - Bulgaria - apartament - noapte. Si cum oricum nu-mi iese seful tau din cap... devil.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif stiuuu ca nu va iese sefu' meu din cap, dar credeti-ma ca nu o sa fie nimiiic intre noi tease.gif
daconst
Anca,abia astept si eu comparatiile dintre Bulgaria si Ro,ca inca stau pe ginduri unde sa evadez un we fara gupil. )).gif
Poate-mi las si barbatul acasa si trag o fuga la Bucale. lol.gif
Si eu eram curioasa daca spui ca mergi cu seful,desi intelesesem ca nu. lol.gif

anca veselie
merg cu sefu', daaaaaaaaaaa! recunosc lol.gif lol.gif
dar nu spusesem ca sa scap de gurile voastre lol.gif lol.gif
pai dana eu zic sa lasi barbatul si sa tragi fuga sa punem de-o intalneala. tu unde o sa stai in ro, ca mi-a scapat?
ALICE
CITAT(alandana @ 07-06-2007, 04:57 PM) *

Am si eu la sala fete care fac gimanstica combinata aerob - anaerob de un an si nu se vede nimic. Cred ca tine si de cat de corect faci exercitiile. Andtrenoarea te corecteaza ? Iti arata cum se fac corect?

Eu zic ca le fac corect.Ea nu ma corecteaza.Va zice ca dupa atata timp le-am invatat.

Cat priveste regimul alimentar - iti scrii in fiecare zi exact ce mananci? Ai eliminat fainoasele - poti avea intoleranta la glucide. Incearca un regim legume, fructe, carne, fara ulei ( cel mult 2 lingurite de ulei de masline ) si numai lactate degresate in cantitate redusa. Chiar si fructele - nu mai mult de 2 portii mici pe zi - 2 mere prapadite sau 2 portii mici de capsuni ( fara zahar sau smantana).
Eu de exemplu zic ca manac foarte putin dar mai scap si gust ici un biscuite, ici un patratel de ciocolata, o inghetata - si normal ca nu slabesc.

Da imi scriu.Fainoase nu mananc.Doar dimineata o felie de paine integrala si la amiaza una.Fructe mai mult de 2 mere sau 200 g capsuni nu mananc.Lactatele nu-mi plac.Rar cand beau lapte cu 0,1% grasime.

Probabil ca intr-adevar ai un metabolism foarte scazut - ca sa il intetesti trebuie mai multa miscare. Mai mult muschi ( care e consumator de energie)
Cum arata activitatea ta zilnica - in afara de aerobic?

In afara de luni si vineri in care fac aerobic, nu mai fac nimic.Azi ma duc sa-mi iau role. yahoo.gif
alandana
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 05:06 PM) *

merg cu sefu', daaaaaaaaaaa! recunosc lol.gif lol.gif
dar nu spusesem ca sa scap de gurile voastre lol.gif lol.gif
pai dana eu zic sa lasi barbatul si sa tragi fuga sa punem de-o intalneala. tu unde o sa stai in ro, ca mi-a scapat?

Nimic nu-mi scapa. )).gif

Alice - eu am observat ca cel mai mult slabesc atunci cand sunt foarte activa - neintentionat bineinteles. atunci cand am mult de umblat, cand ma agit de colo- colo cu diverse treburi - mananc mai mult si totusi pierd greutate. Cand am o viata calma, linistita, mananc foarte putin si totusi nu dau jos nimic. Pare ca o stare de excitatie mentala ma ajuta sa pierd mai usor kg decat toate regimurile.
ALICE
)).gif Pai sa stii ca eu nu am o viata linistita.
Serviciu ma consuma pana peste poate si de fire sunt turbata rau lol.gif
daconst
Anca,sunt din Hunedoara.Mi-s ardeleanca. blum.gif
Anna
Plec si eu acasa fetele! Va pup pupic.gif hug.gif

Am asa o stare de stres si agitatie...nus ce e cu mine. Rusii sunt pe duca, dar eu tot sucita sunt. Plus ca ma simt si f obosita si molesita asa.
Mi-am facut luni programare la tuns, vreau sa ma tund mai scurt si sa imi fac breton...nus cum o sa imi stea, dar creste rpd daca nu-mi iese blum.gif blum.gif

Vorbim pe seara, de acasa. )).gif )).gif
ALICE
Ma car si eu.Ma asteapta casa rasturnata cu c.u.r.u'n sus sa o aduc la normalitate
alandana
Nici eu nu mai stau mult - azi am facut salariile - salariu mediu la o muncitoare e minim garantat de 528 ron + 15% spor de fidelitate + 21 bonuri.
Luna trecuta am salariu mediu la un muncitor 800 ron +15% spor fideliate+150 ron pt ore suplimentare +21 bonuri.( deci si-au facut norma o data si jumatate)
Au tras fetele de s-au rupt si saptamana viitoare iar nu reusesc sa-mi fac la timp livrarile. Am niste clienti care numai nu se tarasc in genunchi sa le fac mai multe produse.
Asa ca si saptamana viitoare se anunta la fel de agitata.
Nessie
CITAT(annaiss_derrian @ 06-06-2007, 09:39 PM) *
Partea rea e ca nus ce are unitate, ca imi piuie cand pornesc pc-ul huh.gif Sper sa nu fie grav unsure.gif

Annaiss, de obicei piuitul asta inseamna ca o componenta nu face bine legatura la placa de baza sau ca placa de baza are ceva circuite stricate. wacko.gif Cea mai comuna stricaciune e totusi RAM-ul, cand nu mai intra bine in placa de baza. Incearca sa-l scoti si sa il muti in alt slot.

Daca asta nu merge, in functie de piuit poti sa-ti dai seama ce are (daca mai ai manualul de la cumpararea calculatorului). Numara cate piuituri lungi/scurte sunt si cauta in manual.

Bafta! floare.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.