Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
peach
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:41 PM) *

CITAT(peach @ 18-05-2007, 08:39 PM) *

iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac )).gif

Ah , eu credeam ca era o gluma chestia cu , carnati lol.gif lol.gif Aoleuuuu , cine era , maica ?

Miss Platinum.."give me the food"
May
CITAT(uka @ 18-05-2007, 08:41 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:39 PM) *

CITAT(uka @ 18-05-2007, 08:38 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:35 PM) *

CITAT(uka @ 18-05-2007, 08:33 PM) *

Un martiniiiiii mare la mine pls.... si poai un gin tonic....
la mine sa ploua cu alcool si tutun biggrin.gif
by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta...
asa k va tin companie din nouuuuuuuu
EVERYBODY PARTYYYYYYYYYYY

Deci trebuie sa imi pun ochelari lol.gif lol.gif de cand ai avatarul asta eu credeam ca in poza tu esti theo si theo e un baiat, deci vedeam un baiat care il tine in carca pe theo lol.gif lol.gif lol.gif

mdaa....pe scurt.......arat ca un baiat w00t.gif

Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu wink1.gif floare.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif good joke....
ala de jos e theo si aia de sus sunt eu.....
crede-ma p cuvant )).gif

a se vedea "burtica" mea micutza

Pai acum mi-am dat seama ca mai vazusem poza undeva si mi-am amintit ca ma miram cum de te-ai cocotzat acolo si daca m-as putea cocotza si eu pe remy lol.gif
dany
CITAT(peach @ 18-05-2007, 08:43 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:41 PM) *

CITAT(peach @ 18-05-2007, 08:39 PM) *

iti dai seama ca eu nu am parte de muzica romanesca..si cind vad asa ceva e un eveniment..dar chiar s acinte printre cirnati agatati in copac )).gif

Ah , eu credeam ca era o gluma chestia cu , carnati lol.gif lol.gif Aoleuuuu , cine era , maica ?

Miss Platinum.."give me the food"

lol.gif Se potriveste titlul lol.gif Oare o gasim pe youtobe ???? ma duc sa caut ca m-ai facut curioasa
uka
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:43 PM) *

by the way.... incerc sa fiu si eu serioasa la serv si sa nu mai raspund razand la teelfon dar vad k nu va dezminteti nici in seara asta...

Deci trebuie sa imi pun ochelari lol.gif lol.gif de cand ai avatarul asta eu credeam ca in poza tu esti theo si theo e un baiat, deci vedeam un baiat care il tine in carca pe theo lol.gif lol.gif lol.gif

Nu, pe scurt, esti incredibil de slaba si mi s-a parut ca nu esti tu wink1.gif floare.gif

crede-ma p cuvant )).gif

Pai acum mi-am dat seama ca mai vazusem poza undeva si mi-am amintit ca ma miram cum de te-ai cocotzat acolo si daca m-as putea cocotza si eu pe remy lol.gif

incearca ca si mie imi era frica.. dar nu stii ce putere zace in ei...
al tau cu al meu sunt cam la fel de BINE claditi....au corp de balerini
May
Am cautat eu si nu e

CITAT(uka @ 18-05-2007, 08:45 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:43 PM) *

crede-ma p cuvant )).gif

incearca ca si mie imi era frica.. dar nu stii ce putere zace in ei...
al tau cu al meu sunt cam la fel de BINE claditi....au corp de balerini

Pai el se ridica si de pe scaun cu mine in brate.... dar il feresc eu de asemenea posibile hernii lol.gif
dany
N-am gasit-o sad.gif
uka
lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
theo a fost operat de hernie asa ca.... a scapat lol.gif

oooooooffffffffffff
de la alcooale treceti la carnati?!?!
dany
Fetele -nebunele , am si eu o propunere : nu vreti voi sa nu mai dam replay la atat de multe replici ?? parca imi joaca imaginea cand citesc )).gif . Daca va supara propunerea mea ....mai muscati o data ( aoleuuuuuu de cand n-am mai folosit expresia asta , de cand eram in Ro ) )).gif )).gif

Nu , pe bune acum , hai sa incercam sa nu avem mai mult de 2-3 replay-uri .....Oare se intelege ce vreau sa spun ? eusa_think.gif

CITAT(uka @ 18-05-2007, 08:49 PM) *

lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
theo a fost operat de hernie asa ca.... a scapat lol.gif

oooooooffffffffffff
de la alcooale treceti la carnati?!?!

Nope , eu mai astept comenzi de alcoale dar nu mai vine nimeni . Staiiiiii , la ce fel de carnati de referi mataluta ? )).gif

Oare eu ce sa beau ?????? hac
uka
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:51 PM) *

Fetele -nebunele , am si eu o propunere : nu vreti voi sa nu mai dam replay la atat de multe replici ?? parca imi joaca imaginea cand citesc )).gif . Daca va supara propunerea mea ....mai muscati o data ( aoleuuuuuu de cand n-am mai folosit expresia asta , de cand eram in Ro ) )).gif )).gif

Nu , pe bune acum , hai sa incercam sa nu avem mai mult de 2-3 replay-uri .....Oare se intelege ce vreau sa spun ? eusa_think.gif

si eu m-am gandit la asta cand i-am raspuns lui may dar imi era ca sterg aiura si nu se mai inteeleg nimic, ca am mai facut asa blink.gif
dany
)).gif Am patit si eu asa , Uka , si nu mai intelegeam nici eu ce vroiam sa scriu )).gif
peach
am gasit http://www.youtube.com/watch?v=OoBVdcadDxk

ok e anti reclama la site-ul nostru
dany
Aleleiiiii, chiar ca e anti-reclama )).gif )).gif

Am vazut ca a fost si prin Berlin ....Ok , e amuzant clipul ....

Si mai e ceva si cu 10 ani de muzica ...

Dar ASTA ati vazut ? )).gif )).gif
May
Si eu m-am gandit cu replay-ul cand am vazut ditamai carnatul dar ma gandeam ca pe urma nu se mai intelege )).gif
dany
lol.gif lol.gif Iar ajungem la carnati lol.gif lol.gif

Sorina , uite AICI e doar muzica romaneasca . De abia am descoperit si eu ( nici eu nu am muzica romaneasca pe aici , doar ce mai prind pe Protv International sau pe TVRInternational ) .
peach
mama ce reclama la brinza lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:13 PM) *

lol.gif lol.gif Iar ajungem la carnati lol.gif lol.gif

Sorina , uite AICI e doar muzica romaneasca . De abia am descoperit si eu ( nici eu nu am muzica romaneasca pe aici , doar ce mai prind pe Protv International sau pe TVRInternational ) .

VOLTAJ VOLTAJ VOTAJ YUHUUUUU

sarutmina!
uka
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:08 PM) *

mie mi se pare dragutzica melodia dar videoclipul nu imi place
dany
)).gif )).gif Ascultam aceeasi melodie , Sorina ?? " Am sa fiu acolo "

cresti mare

CITAT(uka @ 18-05-2007, 09:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:08 PM) *

mie mi se pare dragutzica melodia dar videoclipul nu imi place

Nici mie nu imi place de aceea am spus ca e " amuzant" ....Pentru cei de dincolo, cred , altfel nu l-ar fii difuzat , zic eu
peach
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:19 PM) *

)).gif )).gif Ascultam aceeasi melodie , Sorina ?? " Am sa fiu acolo "

nope.."pata pe tine" ..tui in ...de barbati
uka
http://www.youtube.com/watch?v=7Ov3ybI4aMo

pentru voi...
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Asta ne e soarta , Sorina , )).gif )).gif
Cum de esti tu la ora asta pe aici ? Ma bucur , normal ! Dar nu te-am mai vazut de muuuuult pe aici pupic.gif

CITAT(peach @ 18-05-2007, 09:22 PM) *

nope.."pata pe tine" ..tui in ...de barbati

Bun finalul in clip )).gif

Acum ascult propunerea data de Uka , mi-a placut intotdeauna Holograf pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Asta ne e soarta , Sorina , )).gif )).gif
Cum de esti tu la ora asta pe aici ? Ma bucur , normal ! Dar nu te-am mai vazut de muuuuult pe aici pupic.gif

eh..
dany
De asta va invidiez eu pe cele din tara : aveti muzica romaneasca la dispozitie !! Si CARTI scrise in romana !!! Cand am fost ultima oara in Ro am venit cu vreo 15 carti de se crucise Dirk )).gif . Acum incerc sa gasesc undeva pe net sa comand cartile lui Sophie Kinsella ( am scris corect ? ) dar ... am gasit doar 3 din ele . Nu ma las , oricum , pana nu le gasesc pe toate .Ll-am pus in tema pe Dirk ca le voi comanda pe cele care le-am gasit )).gif
May
Back, fusei sa mananc blum.gif
dany

Ascult " Si ce " de la Voltaj .
Imi amintesc ca , acum 2 ani cand am fost cu toata familia de aici in Ro , eram pe Postavaru ( Poiana Brasov ) si a trebuit sa merg la toaleta la barul de acolo si canta melodia asta . La wc dansam de nebuna ( cumnata-mea la fel ) si apoi am intrebat la bar cine canta melodia . S-au uitat aia cam aiurea la mine dar mi-au raspuns )).gif )).gif

E mult adevar in text !!
Anna
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:53 PM) *

Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei

da, da am auzit si eu de asta sad.gif
cica functioneaza doh.gif

citesc in continuare si mai raspund..

Ramo..au fetele dreptate, incearca sa gandesti ca si cum ar fi situatia unei amice, unei necunoscute, numai asa o sa iti dai seama cu adevarat cum sta situatia. Nu incerca sa te minti singura. pupic.gif
dany
" Dar e bine cand pot spune
Nu sunt singur in ploaie si vant
Am cei mai buni prieteni de pe pamant

Pot sa pierd in viata tot
Nu imi pasa , ma ridic la loc
Si poti sa-mi iei ce vrei
Cand am langa mine toti prietenii mei ! "

Back, fusei sa mananc blum.gif

Ce papasi ? Iar oua ? )).gif )).gif
May
Niste sandwich.uri blum.gif
dany
Neuroni , care stiti de unde pot scoate muzica romaneasca de pe net pe CD ??? Dar nu manele ( mi-a trecut ) . Ma refer la Voltaj , vama Veche , Holograf si mai-stiu-eu-cine mai are muzica buna in Ro .Chiar si muzica veche !!!! Ca doar sunt o babutza , nu ? Auuuuu , deja vin tomato.gif peste mine )).gif
May
Meniu 18 Mai 2007

*- 4 linguri orez - 2 p
- carne de pui - 0,5

*- omleta - 2 p
- rosii - 0 p

*- piersica - 0 p
- tarta cu piersici - 5 p

*- 3 felii de paine integrala - 3 p
- castravete, rosie - 0 p
- branza - 0,8 p
- cascaval - 0,5
- mortadella afumata - 4 p

*- bomboana Ferrero Rocher - 2 p
- bomboana Mon Cheri - 1 p

Total: 22,5 din 22 permis

Era sa imi iau tzeapa cu ultima bomboana ca puneam 2 puncte si in lista e 1 punct blum.gif credeam ca nu o gasesc )).gif

dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:42 PM) *

Niste sandwich.uri blum.gif

Cu oua prajite ?? )).gif )).gif

Gluma , gluma dar pe vremea cand ne duceau de la liceu la munca patriotica pe camp , aveam totdeauna sandwich-uri cu oua prajite . Mamaaaa , ce bune erau !! Am incercat acum cativa ani sa-mi fac un asemenea sandwich si ....nu mi-a placut chiar deloc . Oare sa fii fost din cauza amintirilor din acele vremuri ? Nu stiu .
May
dany am manacat luna trecuta un sandwich de la un restaurat de am murit de placere... mai aveam putin si gemeam. Era cu paine prajita in ceva dulce, jambon, cascaval si.-..si....si ou prajit )).gif
dany
Tot la oua prajite ai ajuns lol.gif lol.gif

cheer.gif cheer.gif La mine e chef cu Voltaj cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ma duc sa-mi iau ceva de baut . Beau singura ca vad ca nimeni nu comanda nimic ( Uka si Mire cred ca s-au imbatat deja ca nu mai zic nimic lol.gif ) blum.gif

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:46 PM) *

Meniu 18 Mai 2007

*- 4 linguri orez - 2 p
- carne de pui - 0,5

*- omleta - 2 p
- rosii - 0 p

*- piersica - 0 p
- tarta cu piersici - 5 p

*- 3 felii de paine integrala - 3 p
- castravete, rosie - 0 p
- branza - 0,8 p
- cascaval - 0,5
- mortadella afumata - 4 p

*- bomboana Ferrero Rocher - 2 p
- bomboana Mon Cheri - 1 p

Total: 22,5 din 22 permis

Ai cele 2 p de grasimi bune pe undeva pe acolo ca eu nu le vad blum.gif . In rest e chiar okm meniul !! tu chiar te tii de treaba ...Rusine mie sorry.gif
May
Nu am cele 2 puncte.... ma ierti? give_rose.gif

Si ce daca e si 1 min, tot fix e pt mine blushing.gif pupic.gif
dany
Hmmmmm , de data asta !! Cu o conditie : sa nu te dai la babuinul meu lol.gif lol.gif lol.gif Te las in gradina , in cabanuta , unde vrei dar babu e TABU lol.gif lol.gif blum.gif

RAMO , UITE PENTRU TINE !!!
May
Pai nu ma dau ca nu vreau sa plec batuta laugh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 10:01 PM) *

Si ce daca e si 1 min, tot fix e pt mine blushing.gif pupic.gif

Ceasul tau merge inainte )).gif La mine era si 4 minute blum.gif pupic.gif
May
Al tau merge inainte atunci, ceasul meu de la pc e cu un min inainte de cel de pe site huh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 10:02 PM) *

Pai nu ma dau ca nu vreau sa plec batuta laugh.gif

Batuta ???? Nici o sansa ! Ramai legata cu lanturi de castan lol.gif

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 10:04 PM) *

Al tau merge inainte atunci, ceasul meu de la pc e cu un min inainte de cel de pe site huh.gif

offff , batranetile , maica , nu mai judec cum trebuie , iertareee plecaciune.gif
Anna
Fetelor...v-as mai zice si eu ceva.
Da deja prea multe probleme sad.gif
Stiti ce am patit azi ?sad.gif
O sa incerc sa fiu la obiect si sper sa nu credeti ca ma plang prea mult.
Azi inainte sa plec de la munca am vb cu potentialul, a zis ca merge acasa, eu la fel.
Apoi un bun amic mi-a zis sa iesim, vroiam sa merem in mall. Dar am ajuns pe la Obor.
Si la un semafor, traversam, si la jumatatea strazii il vad pe potential cu o fata, nu se tineau de mana intradevar. Eu la fel eram cu un el, amicul. Ii zic buna, hei ce faci, eram super mirata, el la fel. Multa lume in jur si contnuam sa mergem. Ne-am uitat unu dupa altu el nu s-a oprit eu nu m-am oprit.
Okeee...deja eram socata. In zece min il sun, ma gandesc ca m-a vazut cu amicul si o fi avut si el o impresie proasta.
nu raspunde, apoi ma suna. Cica buna, ce faci, am fost socat sa te vad. La fel si eu.Imi zice ca se grabea ca tb sa se vada cu tatal lui.
Si ii zic, stii erai cu o tipa. La care el zice "Eram cu o tipa? "
Am crezut ca acuz omul pe nedrept, dar totusi ii zic, " da erai cu cineva" .
Si imi zice ca e complicat ca nu poate sa vorbeasca acum.
Pff...il intreb de ce, cica nu poate ca e mai mult de zis si ma suna maine sa imi explice!! Am zis, bine, astept telefonul tau maine sa imi explici.
Si asta a fost tot.
Sa mor nu alta doh.gif . Numai mie mi se intampla.
Nu ca as fi foarte atasata de el,ca abia ne-am cunoscut, da ideea in sine sad.gif uff sorry.gif
May
Vai ce minte malefica, ma leaga cu lanturile de castan ca sa nu pot sa le rumeg si sa scap... macar sa ma legi aproape de gardul care da inspre strada ca poate agatz si eu ceva naughty.gif

anna huh.gif sa speram ca nu e ceea ce pare...... poate ca era cu tatal lui in acel moment si nu putea sa iti explice cum de era cu tipa, poate avea o poveste la fel de lunga ca a ta cu amicul cu care ai ajuns pana la obor...
dany
Of , Anna , inca o problema de inimioara pe ziua de azi !!! Ce e cu voi , fetelor ?

Da , ideea in sine doare , dar ....lasa-l , mama !!!! Putea sa-ti explice la telefon ce era cu acea tipa . De ce sa astepti pana maine ???? Eu i-as spune "Pa" inainte sa aiba el timp sa dea explicatii . Parerea mea ! Mai ales ca e doar un potential .

Fetelor , e plina lumea de barbati !!!!!! Nu va cramponati de cei care nu va merita !! Va veni si vremea voastra !! Cu riscul de a parea increzuta .... eu l-am cunoscut pe Dirk la 34 de ani , cand ma gandeam ca nu mai am nici o sansa si ca voi ramane singura toata viata .
uka
)).gif nu m-am imbatat blum.gif doar ca nu stiu cine m-a pus sa ma duc sa fumez in birou la manager si sa intram in discutii politice si nu am mai putut sa plec.. sad.gif iar apoi vad k am un mesaj de la grasu meu si l-am sunat ca deh...sa-i raspund si eu...
acum sunt iar p aici...as rontai ceva dar nu stiu ce...
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:27 PM) *

La faza cu " il cucerim noi " .... sa nu va puna devil.gif sa il cuceriti cum va stiu eu ca ati dat de belea cu mine lol.gif

Poate facem ceva in mai multe wink1.gif
dany
)).gif )).gif A intrat Danutza .....cand o vedea cat are de citit doh.gif lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:14 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 08:27 PM) *

La faza cu " il cucerim noi " .... sa nu va puna devil.gif sa il cuceriti cum va stiu eu ca ati dat de belea cu mine lol.gif

Poate facem ceva in mai multe wink1.gif

Si tu , Brutus ????????? )).gif
May
danutza e de mult dar cred ca mai avea de citit de la cealalta casuta )).gif
dany
CITAT(uka @ 18-05-2007, 10:13 PM) *

.as rontai ceva dar nu stiu ce...

o bucata din masa ... nu are puncte )).gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:05 PM) *

Ah, ca sa ne mai enervam un pic. Noi, romanii din Spania, sau cel putin din Madrid, ca sa putem sa votam maine pe Base, mai intai trebuie sa dam o declaratie ca votam o singura data cu pasaportul/buletinul si ca nu mergem in alta zona si votam inca o data cu celalalt document. Asa ca deja ne-au triat caci nu prea vad pe multi sa astepte la dat declaratii scrise in cazul in care sunt ocupati sau mai rau, nu au acte mad.gif

Mi se pare ca asa se intampla si la noi, pentru cei care nu sunt in localitatile scrise in buletin dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 10:10 PM) *

anna huh.gif sa speram ca nu e ceea ce pare...... poate ca era cu tatal lui in acel moment si nu putea sa iti explice cum de era cu tipa, poate avea o poveste la fel de lunga ca a ta cu amicul cu care ai ajuns pana la obor...

E , eu am fost un pic mai dura ...
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:12 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Dotarilor li s-au sculat moatzele lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Sunt tari, poti agatza ceva de ele? blushing.gif devil.gif

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 09:14 PM) *

Sper doar sa nu isi ia si carnet de conducere si sa imi faca bataturi la genunchi peste cativa ani lol.gif lol.gif lol.gif

Mdea, cred ca permisul poate atarna... blum.gif

May
Am o mare dilema..... nu stiu cu ce sa ma imbrac maine, ca mergem la ziua lui cumnata-meu dry.gif

ina iar ma face de ras lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.