Am apucat si eu acum sa citesc din urma ce ati scris.
Uka - mi se pare mie sau relatia ta s-a rezolvat foarte frumos? Felicitari - mai ales ca stiu ca iti place de el.
Alice - nu dispera - incearca sa gasesti un regim de viata care sa-ti placa si sa fie sanatos. O sa apara si slabirea - pana la urma important e sa poti tine acel regim veci pururi. Incearca Tae Bo daca nu te multumesce aerobic sau si mai bine fitness cum zice Dana. Cauta o alta sala - unde poate vei fi solicitata mai tare.
Si eu trebuie neaparat sa incep ceva intrucat iar am inceput sa fac burtica si ma exaspereaza. Imi tot propun sa fac acasa macar exercitiile penru abdomen - dar bineinteles ca nu se intampla asta niciodata.
Si cand imi amintesc ce abdomen ferm aveam acum 3 luni nu-mi vine sa cred.
Si inca ceva Alice - poate ca e cazul sa consulti alt doctor - endocrinolog sau nutritionist.
Eu am inceput sa iau niste picaturi pentru nodul - trebuie sa le iau 3 luni - dar deja mi-a cam disparut dupa 2 saptamani si in plus ceea ce ma incanta si mai mult chiar este ca de cand le iau nu mai fac edeme - deloc. iar eu faceam o retentie de apa ata de mare incat daca luam un Furosemid pierdeam 3 kg.
Ieri la meci am calcat rufe - azi cred ca termin dar bineinteles ca intre timp iar s-a cladit o stiva la spalat. este un neverending story.
Fetele cu examen - vine vacanta!!!