CITAT(michelle @ 08-06-2007, 12:49 PM)

Axe, asteptam poze cu noul look

Il vedeti la pozele de maine ca mi-e lene sa-l usuc asa ca nu se vede culoarea prea bine....nu e mare diferenta de ce era inainte....raman blonda vopsita ca firele albe pe care le am la greu sunt mai usor de ascuns!
CITAT(anaoi @ 08-06-2007, 01:17 PM)

fii antena blitzul tine-l sus sau intr-o parte

Ce desteapta esti tu, mai Dylly....pozar te fac ...
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 01:52 PM)

marturisesc
dar s-au nasolit turcii astia. costa 7 ron o salata care are in jur de 200g... acum 2 sapt portiile erau duble. nu mai papam de la ei...

Stii cat e o salata la mine la bufet?....te rupe frate...de la 30-45 mii lei vechi...si e intrun castronel din ala mic-mic....2 fire doua paie. De aia am ales sa-mi fac comanda de cate un gratar, ma duc il iau si pe urma merg sus la mine la oficiu si-mi fac salata de acasa...adica salata nu gluma....bulgareasca e 55000...un castronel nitel mai mare....pt mine buni turcii aia ....
CITAT(uka @ 08-06-2007, 02:21 PM)

CITAT(uka @ 08-06-2007, 02:18 PM)

Modelul e misto ca sta fixa pe talie si ascunde rotunjimi nedorite. Recomand sandale deschise la culoare(nu roz) si la gat nimica...
M-am facut si bucatareasa intre timp: am bagat niste ciumperci pleurotus cu 28g ulei floare(7.3p) la tigaia wok, am lasat sa se inmoaie, am adaugat usturoi tocat, vinete raiate rondele si lasate la scurs cu sare in prealabil, o cutie rosii despielitate cuburi. Verdeata pus marar si patrunjel(...si untura de catel...

) si cine vrea sa-si puna smantana pe deasupra in farfurie....lasat sa scada...rezultat=produs super delicioso...
A doua gateala e din ficatei pui cu sos de bulion si cimbru....si a treia e pe vine...pui la vas jena uns cu toate alifiile....
Acu beau o limonada ca nu mi-e foama de loc....later...