Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anca veselie
marturisesc tease.gif
dar s-au nasolit turcii astia. costa 7 ron o salata care are in jur de 200g... acum 2 sapt portiile erau duble. nu mai papam de la ei...
anaoi
gasim altii....
uka
deci deci deci.............
MI-AM GASIT ROCHITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si e asa cum vroiam euuuuuuuuuuuuuuuu
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt super super fericita
ma chinui sa incarc poze sa avd cum reusesc

anaoi
braaaaavvvvooooo

we placute fetele...dylly s ecara. pa
uka
CITAT(uka @ 08-06-2007, 02:18 PM) *

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt super super fericita

anaoi
e frumoasa
anca veselie
uka e frumusica raaaaaaau!
uka
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 02:26 PM) *

uka e frumusica raaaaaaau!

sarumana, sarumana
si mie imi place, nu prea vroiam eu roz dar modelul asta era singura p marimea mea asa k...am zis k oricum e o culoare tinereasca, e rozul ala de bebelusi, de fetite...e dulcica...si mai trebuie sa-mi gasesc sandalute+ bratara+cercei albe...
as vrea amte sau nu stiu cum... nu prea le am cu accesoriile.....la gat oricum nu o sa imi pun nimic k nu merge

blushing.gif blushing.gif
CITAT(anaoi @ 08-06-2007, 02:22 PM) *

e frumoasa

ALICE
Ce model fain.Si eu vreau.....................
uka
Ma puteti sfatui cu accesoriile, sau cam ce culoare sa fie sandalutele, eu zic k alb mat ar merge...
michelle
Foarte frumoasa! cheer.gif Am probat si eu o rochie asa, dar nu mi se parea ca ma prinde f bine... Era rosu inchis cu negru. E gen Marilyn Monroe, nu?
uka
CITAT(michelle @ 08-06-2007, 02:38 PM) *

Foarte frumoasa! cheer.gif Am probat si eu o rochie asa, dar nu mi se parea ca ma prinde f bine... Era rosu inchis cu negru. E gen Marilyn Monroe, nu?

daaaa
p mine ma avantajeaza din cauza k eu am burtoiu mare siasa cu asta nu se vede k pica drept..si imiface si sanii mai mari biggrin.gif
May
E superrrrrrrrrrrr w00t.gif w00t.gif w00t.gif Vreau si eu rolleyes.gif
BLUELIFE
Uka e superrr fruumooasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif Vei fi ca o printesa w00t.gif
uka
blushing.gif blushing.gif yahoo.gif yahoo.gif give_rose.gif give_rose.gif
May
uka cum iti vei face parul? Te-ai gandit la o bentita lata sau ceva? naughty.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 08-06-2007, 03:02 PM) *

uka cum iti vei face parul? Te-ai gandit la o bentita lata sau ceva? naughty.gif

la par nu m-am gandit....
cred k o sa fac cum am facut la nunta la fratele meu, adica sa am duc la coafor si sa-i zic aleia sa faca c vrea ea atata timp cat nu am par pe ceafa lasat...
aaaaa are sirochita ca accesoriu o chestie roz, din satin...si mi-a zis vanzatoarea de la magazin k as putea sa o pun in par, sau la geanta, la mana....dar sa vad c camasa are teo k ma gandeam sa i-o pun lui la buzunar biggrin.gif
axe10
CITAT(michelle @ 08-06-2007, 12:49 PM) *

Axe, asteptam poze cu noul look naughty.gif

Il vedeti la pozele de maine ca mi-e lene sa-l usuc asa ca nu se vede culoarea prea bine....nu e mare diferenta de ce era inainte....raman blonda vopsita ca firele albe pe care le am la greu sunt mai usor de ascuns!

CITAT(anaoi @ 08-06-2007, 01:17 PM) *

fii antena blitzul tine-l sus sau intr-o parte lol.gif

Ce desteapta esti tu, mai Dylly....pozar te fac ...

CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 01:52 PM) *

marturisesc tease.gif
dar s-au nasolit turcii astia. costa 7 ron o salata care are in jur de 200g... acum 2 sapt portiile erau duble. nu mai papam de la ei...

lol.gif lol.gif Stii cat e o salata la mine la bufet?....te rupe frate...de la 30-45 mii lei vechi...si e intrun castronel din ala mic-mic....2 fire doua paie. De aia am ales sa-mi fac comanda de cate un gratar, ma duc il iau si pe urma merg sus la mine la oficiu si-mi fac salata de acasa...adica salata nu gluma....bulgareasca e 55000...un castronel nitel mai mare....pt mine buni turcii aia ....

CITAT(uka @ 08-06-2007, 02:21 PM) *

CITAT(uka @ 08-06-2007, 02:18 PM) *

Modelul e misto ca sta fixa pe talie si ascunde rotunjimi nedorite. Recomand sandale deschise la culoare(nu roz) si la gat nimica...

M-am facut si bucatareasa intre timp: am bagat niste ciumperci pleurotus cu 28g ulei floare(7.3p) la tigaia wok, am lasat sa se inmoaie, am adaugat usturoi tocat, vinete raiate rondele si lasate la scurs cu sare in prealabil, o cutie rosii despielitate cuburi. Verdeata pus marar si patrunjel(...si untura de catel... lol.gif ) si cine vrea sa-si puna smantana pe deasupra in farfurie....lasat sa scada...rezultat=produs super delicioso...
A doua gateala e din ficatei pui cu sos de bulion si cimbru....si a treia e pe vine...pui la vas jena uns cu toate alifiile....

Acu beau o limonada ca nu mi-e foama de loc....later...
michelle
Avertisment tuturor femeilor naughty.gif
uka
Pai la gat nu imi pun nimic, caut cercei si bratara si inel, si sandalute albe mate
axe10
CITAT(michelle @ 08-06-2007, 03:07 PM) *

What a fool.gif !!!

doh.gif bang.gif . Eu asi fi facut o plecaciune.gif si mi-asi fi luat valea.gif pt o partida de sex.gif pana vine un doctor.gif sa ma scoata din starea de beatitudine!
uka

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh doamne, de s-ar aseza langa mine nesimtitii astia....
BLUELIFE

Poi nu stateam pe ganduri frate... man_in_love.gif man_in_love.gif man_in_love.gif

Cred ca vroia sa scrie divertisment nu avertisment lol.gif
Pisik
Uka, superba rochita

Miha, tare m-as "tavali" si eu cu "nesimtitii" blushing.gif Doamne, si mai sunt si femeie maritata )).gif
axe10
CITAT(Pisik @ 08-06-2007, 03:26 PM) *

Uka, superba rochita

Miha, tare m-as "tavali" si eu cu "nesimtitii" blushing.gif Doamne, si mai sunt si femeie maritata )).gif

Visele nu ingrasa si nici nu fac rau casniciei....
anca veselie
da, haios, il stiam tease.gif
uka eu cred ca merg si nista sandalute crem, sau fix din culoarea cu care sunt brodati sau desenati trandafirii.
michelle
Oare argintiu cum ar merge? Intreb si eu, nu dati cu pietre grin.gif
ALICE
Uka sa te imbaci otara cu ea sa vadem cum se aseaza
axe10
CITAT(michelle @ 08-06-2007, 03:51 PM) *

Nu merge...roz cu argintiu...nu. Mai bine crem cum zicea Anca....
anca veselie
ar fi prea incarcata tinuta cu argintiu. crem eu zic ca da super bine si nici nu sar in ochi f tare, ca albul naughty.gif
ca puuup, am taiat-o!
michelle
CITAT(axe10 @ 08-06-2007, 03:55 PM) *

CITAT(michelle @ 08-06-2007, 03:51 PM) *

Nu merge...roz cu argintiu...nu. Mai bine crem cum zicea Anca....

Da, asa e, acum am vazut. Ramasesem cu impresia ca detaliile sunt argintii. Dar sunt grena daca vad eu bine.
Mie nu mi se pare ca merge crem. Mai degraba alb sau culoarea detaliilor de pe rochie.
anca veselie
ma, eu prin crem inteleg ceva un pic mai inchis ca albul. de fapt mie nu prea imi place incaltamintea alb imaculata, sunt subiectiva smile.gif
ina_ceva
http://www.realitatea.net/67347_Ultima-ora...din-viata-.html

sad.gif crying.gif

Inca o pierdere...
Anna
Salutare fetelor! Azi nu v-am citit deloc ca am avut super mult de work. Va pup pe toate si promit sa recuperez.
Mai stau vreo 20 min la job apoi plec ca am programare la facut unghiute frumoase blum.gif
Si diseara merg la un party naughty.gif la ziua unui amic. Si abia astept yahoo.gif yahoo.gif
Ca o sa fie un tip f dragutzel acolo, pacat ca ma duc cu potentialul blum.gif blum.gif
Care potential, nu a mai dat nici un semn de viata de marti cand ne-am vazut, iar azi de dim a sunat relaxat, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat sa ma intrebe la ce ora mergem la party lol.gif blink.gif Vi se pare normal? unsure.gif Mie nu .. sad.gif

si maine la 10 30 am examen sad.gif( ce porcarie!

Va pup pe toate give_rose.gif si we placut! hug.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 08-06-2007, 05:07 PM) *

Salutare fetelor! Azi nu v-am citit deloc ca am avut super mult de work. Va pup pe toate si promit sa recuperez.
Mai stau vreo 20 min la job apoi plec ca am programare la facut unghiute frumoase blum.gif
Si diseara merg la un party naughty.gif la ziua unui amic. Si abia astept yahoo.gif yahoo.gif
Ca o sa fie un tip f dragutzel acolo, pacat ca ma duc cu potentialul blum.gif blum.gif
Care potential, nu a mai dat nici un semn de viata de marti cand ne-am vazut, iar azi de dim a sunat relaxat, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat sa ma intrebe la ce ora mergem la party lol.gif blink.gif Vi se pare normal? unsure.gif Mie nu .. sad.gif

si maine la 10 30 am examen sad.gif( ce porcarie!

Va pup pe toate give_rose.gif si we placut! hug.gif pupic.gif

Bafta la exam si have fun la party!
uka
detaliile alea sunt grena intr-adevar... cred ca ar merge...de ce nu?
si un alb, nu ffff alb, nu alb imaculat, spre crem putin cred k ar merge...
si albul mat merge ptr k la flori este alb cu grena...
ina_ceva
Uka, super rochita; te va prinde bine naughty.gif
Bafta la examen, anna!
Pisik
ca vorbeam de site-ul "acela". Stiti cine apare mai nou cu reclama pe site si cum deschizi cum auzi "tra-la-la-la-la, I'm lovin'it"
Ati ghicit? exact! Un restaurant deosebit de dietetic, care promoveaza numai mancare sanatoasa: MC DONALD'S blink.gif blink.gif blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
uka
give_rose.gif give_rose.gif pentru voi toate....
multumeeeessscccc
o sa ma imbrac maine cu ea sa vedeti cum se aseaza...mie mi-a placut...si vanzatoarea a fost f dragutza si mi-a dat niste ponturi...
k ma strangea un pin in spate si are ca un corset cu siret si mi se vedea pielea, iar rochita oricum are un amterial pe dedesubt ca sa nu se vada pielea, dar cat era d intinsa mie mi se vedea si mi-a zis sa descos putin bucata aia d material si sa o mut mai aproape de gaurile siretului ca sa nu mi se vada pielea, si tul-ul sa il aburesc putin, sa il calc si sa il dau cu fixativ ca sa stea mai umflata cum vreau eu biggrin.gif
maine ma duc o noua tura prin oras sa vad d incaltaminte
Anna
CITAT(Pisik @ 08-06-2007, 05:20 PM) *

Bafta la exam si have fun la party!

pupic.gif pupic.gif Thx Pisik, we placut si tie!

Uka suuuper faina rochia. w00t.gif

CITAT(ina_ceva @ 08-06-2007, 05:29 PM) *

Uka, super rochita; te va prinde bine naughty.gif
Bafta la examen, anna!

pupic.gif Ms Ina, sa fie!
uka
mersi mersi
bafta la exam
eu tocmai am aflat ca am luat toate examenel in afara de primul la care am picat din cauza k nu aveam nimic in seminar si exam conta doar 30%
mai am acum 2 restante, una la asta si una la Analiza economico- financiara, care e super super naspaaaa, avem jum de grupa la materia asta, pe 23 iunie am exam
acum fac chestionare auto, si mai lucrez la licenta
daconst
Vad ca ati avut chef de scris,nu gluma.
Noi am fost plecati la un lac de linga München si acum am intrat in casa.Bb a mancat la picnic,adica in aer liber si eu m-am betivit doar cu radler,ca de la mancare m-am abtinut. cheer.gif

Uka,felicitari pentru examene,te-ai scapat acum.
Rochia imi place tare mult si eu zic ca merge cu sandalute argintii. tease.gif
Adica eu asa as purta si merge foarte bine,chiar am avut ceva combinatii de genul asta.Dar asta e parerea mea. rolleyes.gif

Miha,mersi de melodii. pupic.gif
Sunt sigura ca ai luat deja examenul,asa ca nu-ti mai zic bafta. grin.gif

We placut la gagici! give_rose.gif
uka
O astept si eu p prietena tatalui meu sa mergem maine sa vedem ea ce zice biggrin.gif....in materie de incaltaminte si acesorii
eu cred k merge si alb si crem, dar nu crem crem.. ci un alb mai...murdar.. nu stiu sa explic, am vazut eu azi niste sandalute dar erau cam incarcate, si grena si argintiu cred k merge..
anca veselie
mai anna e cam ciudat potentialul asta al tau. cati ani are?
uka spor la shopping, sa pui poze si cu sandalutzele!
eu tocmai am mancat cioco neagra de 6 p, astept bataitza grin.gif doh.gif
anca veselie
ascult acum o piesa care imi aduce aminte de mare, pe care am auzit-o prima oara acum 2 ani in vama veche: Patrice - Soulstorm
May
uka am cautat azi cred ca pe mai bine de 20 de site-uri de poze cu coafuri pt parul mediu ca sa iti arat ce mi-ar placea mie sa iti faci, dar sa dea naiba daca am gasit. Oricum, o sa fii printesa rolleyes.gif

anca cuplu.gif box.gif bataita.gif angry2.gif pokey.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 08-06-2007, 11:52 PM) *

uka am cautat azi cred ca pe mai bine de 20 de site-uri de poze cu coafuri pt parul mediu ca sa iti arat ce mi-ar placea mie sa iti faci, dar sa dea naiba daca am gasit. Oricum, o sa fii printesa rolleyes.gif

anca cuplu.gif box.gif bataita.gif angry2.gif pokey.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif give_rose.gif speram
honey79
Uka.... nu zic ca nu merge alb sau argintiu...despre crem, am ceva dubii.

Dar... te-ai gandit sa pui ceva mai multa culoare in outfit?? Un fel de...contrast.

Ce zici de negru,sau maro..care se combina tare fain cu rozul.

http://www4.jcpenney.com/jcp/ProductList.a...452|28653|29518

Sandalutele negre mi se par deosebite si s-ar potrivi perfect, parerea mea.

Cat despre accesorii, ia-ti bratari late aceeasi culoare cu pantofii.Nu trebuie sa te incarci prea tare. Vrei ceva simplu ,chic.

Pune rochita in evidenta, deoarece e tare frumusica.

uka
CITAT(honey79 @ 09-06-2007, 07:25 AM) *

Uka.... nu zic ca nu merge alb sau argintiu...despre crem, am ceva dubii.

Dar... te-ai gandit sa pui ceva mai multa culoare in outfit?? Un fel de...contrast.

Ce zici de negru,sau maro..care se combina tare fain cu rozul.

http://www4.jcpenney.com/jcp/ProductList.a...452|28653|29518

Sandalutele negre mi se par deosebite si s-ar potrivi perfect, parerea mea.

Cat despre accesorii, ia-ti bratari late aceeasi culoare cu pantofii.Nu trebuie sa te incarci prea tare. Vrei ceva simplu ,chic.

Pune rochita in evidenta, deoarece e tare frumusica.

nu cred k ar da rau nici negrul... acum sa vedem c sandalute gasesc si la acesorii vedem, dar sa fie fara strasuri sauchestii de genul asta...ma gandeam la o bratara lata de culoarea pantofiorilor
Tulip
Buna dimineata!E we! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.