Neatza fetele, m-am trezit cu ganduri mai bune
axe cu placere pt cafea si micul dejun, sper ca ti-au placut
).gif)
. In legatura cu actele, nu depinde de noi. Guvernul stabileste cand se da o lege de regularizare a romanilor care de obicei dureaza 2 saptamani, asa ca cine apuca are acte, cine nu, la revedere. O astfel de lege nu s-a mai dat din 1 septembrie 2004 ( scrisesem gresit 2005), iar legea are si anumite reguli pe care putini le indeplinesc, tocmai pt a tria minoritatea romanilor. Remy nu s-a incadrat ( se cerea sa fii inregistrat la primarie din iulie, iar el a venit in Spania in august). Singura posibilitate de a-ti face actele fara sa fie vreo lege in vigoare este sa vrea patronul pt care lucrezi sa umble pt tine la ministere si sa demonstreze ca vrea sa iti faca actele pt ca are nevoie de tine, ceea ce se intampla extrem de rar pt ca e vb de multa hartogarie. Anul trecut, in ianuarie, patronul lui Remy a fost dispus sa faca toate astea si le-a si facut. Actele lui au fost in tramite 7 luni dupa care i-au iesit denegate cu motivul ca intre timp s-a dat o lege ca nu se mai poate asa ceva decat daca il ia direct din Romania cu contract, nu de aici. Anul asta este obligatoriu sa ne acorde rezidenta pt ca suntem in Uniune, iar patronul lui Remy o sa mearga din nou luna viitoare pt a incerca sa ii ofere si dreptul de munca. Nu e asa de simplu cu actele.... a fost simplu la inceput cand nu erau decat putini romani, acum sunt f multi si se obtin greu actele ( ma refer la dreptul de lucru, caci rezidenta se da obligatoriu). Mama lui Remy este aici de 7 ani si de abia dupa 3 ani de la venire a reusit sa obtina actele. Tatal lui este aici de 4 ani si a obtinut rezidenta pt ca avea nevasta cu acte si i s-a acordat prin reintregire de familie. De abia la sfarsitul anului trecut i s-a acordat si dreptul de munca. Este ultima data cand mai explic toate astea, fara nici un sambure de suparare, dar simt ca nimeni nu ma intelege, de parca eu astept sa imi pice din cer si nu fac nimic pt asta. Fara acte nu pot face nimic, puneti-va in locul meu si incercati sa va miscati prin Romania fara buletin, ce puteti sa faceti? Nimic. Sper sa nu va suparati pe mine, dar pana nu traiesti aici, nu ai nici cea mai mica idee despre ce se intampla

. Stiu ca imi vreti binele dar intelegeti-ma ca nu am nici o solutie
dana normal ca nu ma supar, orice parere este binevenita

. In poza nu imi place rochia, mi se pare f conservatoare fata de personalitatea mea, dar cand ma uit in oglinda si ma misc, mi se pare ca imi sta bine, imi place rochia
ina da, e misto intamplarea si trebuie sa ma obisnuiesc sa nu ma mai uit ca o
pisik primul link nu merge, iar in al doilea imi place fffff mult cum ai fost imbracata la gratar, parca esti scufita rosie, iar sandalutele sunt f moderne, esti in tendinte cu tocul conic
miha felicitari pt examen

unde erai in poza? Sau e reclama mascata la ziar?