Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Deea
blushing.gif multumesc...ma faceti sa rosesc, sunt multe fete care au slabit mai repede ca mine dupa o sarcina...vezi Dana, eu am slabit in 10 luni jumate cat a dat ea in 5 luni

Axe sper sa reusesc sa ajung macar la cum eram....daca nu chiar mai slaba cu 4-5 kg.

Susannah... scuze ca ma bag, postarile tale sunt un pic cam rautacioase, poate nu asta e intentia ta dar asa par

Oti se trezeste si daca il pui repede in carut si iesi la plimbare? Alexia daca o mut rapid fara sa o zdrangan prea mult doarme in continuare, mai ales daca o mut in carut sau masina si o leagana.
Susannah
CITAT(Deea @ 10-06-2007, 09:16 PM) *

blushing.gif multumesc...ma faceti sa rosesc, sunt multe fete care au slabit mai repede ca mine dupa o sarcina...vezi Dana, eu am slabit in 10 luni jumate cat a dat ea in 5 luni

Axe sper sa reusesc sa ajung macar la cum eram....daca nu chiar mai slaba cu 4-5 kg.

Susannah... scuze ca ma bag, postarile tale sunt un pic cam rautacioase, poate nu asta e intentia ta dar asa par
Oti se trezeste si daca il pui repede in carut si iesi la plimbare? Alexia daca o mut rapid fara sa o zdrangan prea mult doarme in continuare, mai ales daca o mut in carut sau masina si o leagana.

Nu sunt rautacioase, ci doar putin ...abrupte. Fara linguseli, fara scuze. Eu consider ca nu jignesc pe nimeni, doar imi exprim parerea. Pentru ca nu am nici o relatie personala cu vreuna dintre voi, am curajul sa spun oarecum lucrurilor pe nume. Nu neg ca in aceasta comunitate sunt persoane pe care le admir sincer, cum sunt Ella sau chiar tu, Deea, si persoane care mi se pare ca uneori se contrazic sau nu spun decat lucruri pe jumatate. Si atunci mai comentez. Dar eu zic ca am fost fair si am subliniat si lucrurile pozitive. NU caut numai nod in papura. smile.gif
May
deea acum cu slabitul stii si tu ca difera de la organism la organism. Important e ca ai fost o persoana perseverenta si care s-a tinut de treaba, iar dupa 10 luni nimeni nu isi poate da seama ca ai nascut un copil, decat daca iti vede bucuria pe fata hug.gif

uka sunt super pantofiorii si gentuta, se potrivesc perfect cheer.gif

ina arata super apetisant, iar cuibul tii s-a deschis probabil pt ca ai avut bucatele mici de pui, dar nu are importanta blum.gif sper ca ti-au placut

otilici multumesc floare.gif

susannah stau de 2 luni acasa ceea ce nu mi se pare o perioada f mare. Nu statul acasa ma face sa ma simt aiurea, ci faptul ca m-am maturizat prea rapid si acum ma resimt putin. Sunt faze prin care trecem toti. Cat despre realizarile profesionale, am toata viata inainte sa le indeplinesc caci sunt tanara si ambitioasa. Realizari personale am f multe pe care altii nu le au la varsta mea: am un logodnic care ma iubeste si ma respecta si cu care o sa imi cladesc o familie, am reusit ca la 19 ani sa ma intretin singura intr-o tara straina, am slabit 12 kg si multe altele.

Eu am primit o veste superrrrrrr: s-ar putea ca luna viitoare sa imi faca parintii mei o vizita yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif totul depinde de gasirea unei persoane care sa se ocupe de afacerea lor si sunt ca si veniti yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Susannah
CITAT(Maybeline @ 10-06-2007, 10:09 PM) *

deea acum cu slabitul stii si tu ca difera de la organism la organism. Important e ca ai fost o persoana perseverenta si care s-a tinut de treaba, iar dupa 10 luni nimeni nu isi poate da seama ca ai nascut un copil, decat daca iti vede bucuria pe fata hug.gif

susannah stau de 2 luni acasa ceea ce nu mi se pare o perioada f mare. Nu statul acasa ma face sa ma simt aiurea, ci faptul ca m-am maturizat prea rapid si acum ma resimt putin. Sunt faze prin care trecem toti. Cat despre realizarile profesionale, am toata viata inainte sa le indeplinesc caci sunt tanara si ambitioasa. Realizari personale am f multe pe care altii nu le au la varsta mea: am un logodnic care ma iubeste si ma respecta si cu care o sa imi cladesc o familie, am reusit ca la 19 ani sa ma intretin singura intr-o tara straina, am slabit 12 kg si multe altele.
Eu am primit o veste superrrrrrr: s-ar putea ca luna viitoare sa imi faca parintii mei o vizita yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif totul depinde de gasirea unei persoane care sa se ocupe de afacerea lor si sunt ca si veniti yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Ei vezi, intrebarea mea aparent rautacioasa a adus si ceva bun: te-a facut sa recapitulezi ce ai facut bun si sa te valorizezi. Cu urari de bine,
Susannah cheer.gif
ina_ceva
May, cuiburile nu s-au deschis wink1.gif ; mi-au placut mai mult asa, mici. Merci de retzeta, au iesit delicioase; usor de gatit.
May
susannah asa e, o recapitulare cred ca e binevenita oricand, caci de multe ori trecem prin viata crezand ca nu am facut mare lucru si, din contra, am facute destule. E bine sa ne mai oprim din cand in cand si sa ne bucuram de prezent, nu doar sa alergam catre viitor smile.gif. Adaug la realizarile mele faptul ca am invatat sa gatesc blum.gif

ina aaaa asa era modelul, ca niste barcutze, frumos, frumos blum.gif. Remy ma dispera sa mai dezvirginez o puicutza cu sticla, cred ca o sa o fac zilele astea )).gif
bubbles
Seara .pun si eu meniul pt azi . am inecrcat sa mai readuc dieta la normal ca in rest .. am spart cu dulcele sorry.gif si asta pt ca`s o mare cow.gif
iaurt activia 2 5.8
actimel 1.4
mere 0
100g telemea 5.9
50g sunca 1.25
rosii 0
lapte 100g 0.5
total:14.85 p cheer.gif .
Am luat 10 la ex la Practica grin.gif yahoo.gif

May tu ai 19 ani? blum.gif
May
Nu, aveam 19 ani si cateva zile cand am venit in Spania. Acum mai am putin si implinesc 21 grin.gif. Nici nu stiu cand a trecut timpul rolleyes.gif

felicitari pt examen cheer.gif
ina_ceva
Felicitari pentru examen, andreea!
bubbles
Multi inainte si multumesc hug.gif

Ina give_rose.gif
lyra
May ma bucur ca azi te simti mai bine. nu-ti fa griji pt Remy si Mihai face la fel.adica nu face pana nu-l spun sa faca. )).gif

Pisik am vazut pozele. misto rochita, dar pantofii aia sunt bestiali. w00t.gif

Miha felicitari pentru examen.

Deea grozav de bine ai slabit. esti f tare. esti un exemplu demn de urmat. floare.gif

Dany asa am facut si noi. ne-am prin toate magazinele cu agenda dupa noi si am notat toate preturile. e socant ce diferente de pret sunt de la magazin la magazin. daca nu esti atent poti sa arunci banii pe un lucru, iar in alta parte am gasit la juma' de pret. felicitari pentru casuta. ati facut o treaba tare buna.

Uka super pantofii si gentuta.

eu astazi am invatat si ne-am tot uitat cu Mihai la poze cu mobila. a facut tot apartamentul pe calculator si am incercat diferite mobile si culori sa vedem cum ar iesi.

Bubles felicitari pentru examen. numai fete destepte avem aici. floare.gif
noapte buna

ps. e atat de cald si e abia iunie... nu stiu ce o sa facem in august. noi ne gandim serios sa ne luam aparat de aer conditionat.
uka
Arata f bine cuiburile, se pare ca eu am ratat reteta.. nu am vazut-o...
may e f dragutza rochia, dar dc ar fi fost o culoare mai deschisa te-ar fiprins mai bine.. ma gandesc la un rosu, un verde, ceva mai aprins...
multumesc ptr aprecierile la pantofiori si gentuta mea...
bubbles, felicitari ptr examen....
dany.....sapt viitoare vedem poze cu casuta gata, da?

festivitatea de absolvire o am maine si cu asta o sa ma omor d una singura, ptr k o sa-mi fie cald...
vine si tata cu prietna lui.. abia astept, parca incep sa am ceva emotii
Pisik
CITAT(axe10 @ 10-06-2007, 03:09 PM) *

CITAT(danyhoney @ 10-06-2007, 11:54 AM) *

Buna dimineata !

La noi sunt ( deja !!! ) 27 ° C doh.gif asa ca am hotarat sa mergem la gratar la soacra-mea si sa ne balacim un pic in piscina cheer.gif . Am fost pentru 2 ore la casa si gata pe ziua de azi .

Ina
- noi vrem sa fim gata we-ul viitor . Apoi sa incepem sa ducem mobila .

Danutza - nu e nici granit ,nici gresie . E PVC special pentru bucatarie , facut din placi ca si gresia . Daca se zgarie sau ceva ... scoatem placa respectiva si o inlocuim . Simplu si practic .

Va pupic.gif si sa aveti o duminica frumoasa .

27? wow...ca la noi si suntem muuuuulllllttttt mai la sud!
Piscina....ihi...ce m-as balaci si eu.....

Pisik...eu nu am reusit sa vad pozele de la mare...ceva eroare...sa verifici please.
Gratarul arata apetisant, rochita frumusica si-ti vine tare bine, sandalele super....se vede ca Florin a mai slabit...si se vede si la tine. Nu stiu unde te vezi tu grasa. Cel putin in rochia asta iti sta perfect. Cum nu am putut vedea pozele de la mare m-am plimbat prin albumele tale si am vazut pozele de la nunta. Doamne ce frumusica ai fost!!! Nashu e frate cu Florin...amandoi cu cioc...

Miha, nici nu ma asteptam sa pici, doar esti fata desteapta!...
Unde esti in poza? In Botosaniul natal?....dragutz outfit. pupic.gif

May sad.gif , hug.gif , nu te supara pe mine....eu habar nu am de aia am intrebat....Ziceam si eu ca poti iesi din depresie facand altceva decat smotru in casa....nu da cu paru'! pupic.gif

May, am uitat de rochita...vorba Inei parca...e frumoasa dar daca era alta culoare(poate rosu, verde) era mai misto...asa e in culoarea pielii....dar iti sta bine modelul.

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762404145282

sper ca de data asta sa fie corect.
Multumesc de complimente, da, Florin a slabit bine, eu mai putin, si acum iar sunt spre 70 doh.gif
Dar imi propun o sapt fara abateri, sper sa imi iasa
May
Modelul ala de rochie l-am vazut in aproape toate magazinele si erau numai in culorile pamantului. Prima data m-am aruncat la una de culoare mai inchisa dar a zis Remy sa nu ma mai vada vara cu negru sau derivate )).gif. Eu sunt multumita de ea. Maica-mea mi-a zis ca arat mai grasa in poza pt ca mi-am lipit fundul de calorifer si s-a latit, dar eu cred ca ma arata asa cum sunt lol.gif cow.gif

lyra multumesc si va urez rabdare multa cheer.gif

Ce haioase sunteti in robe naughty.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 10-06-2007, 05:51 PM) *

Felicitari pentru examen, miha! cheer.gif
Te prinde f bine rosul, pisik! pupic.gif

Multumesc, se pare ca moda tine cu mine sezonul asta wink1.gif

CITAT(Susannah @ 10-06-2007, 06:28 PM) *

Pisik, arati super in rochie, poate ar trebui sa mergi mai mult pe fuste si rochii - te avantajeaza.

Maybeline, tu arati clar simptomele femeii care sta acasa prea mult timp. Ai nevoie de niste realizari personale si profesionale pentru ca altfel te paste pacatoasa de depresie si nu e bine deloc.
Numai bine!

Pai pe astea si merg, pantalonii nu imi vin asa bine, dar rochiile si fustele modelul asta da, pt ca am talie, eu si cu May wink1.gif
May
pisik se vede ca v-ati distrat super si sa stii ca esti hot in costum de baie, cred ca maxim 5 kg trebuie sa mai dai jos si esti ok cheer.gif cheer.gif cheer.gif

La mine, diferenta dintre solduri si talie este de 30 de cm tease.gif sunt o cow.gif clepsidra lol.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 10-06-2007, 10:15 PM) *

pisik se vede ca v-ati distrat super si sa stii ca esti hot in costum de baie, cred ca maxim 5 kg trebuie sa mai dai jos si esti ok cheer.gif cheer.gif cheer.gif

blushing.gif Pai eu vreo 4 vreau sa mai dau, dar problema e ca m-am delasat ca naiba iarasi si mi-e teama sa nu o iau ioarasi in sus, ca am talentul asta doh.gif

Lyra, multumesc pupic.gif

Deea, pantofii mi i-am luat de la veronesse, ele erau pe bej iar comanda a constat in fapul ca mi le-au facut pe rosu; iti fac pe orice culoare modelele pe care le au (majoritatea, sunt unele care nu sunt ale lor si alea nu le fac), dar astept sa vad cum imi ies pnatofii de nasa pe care ii fac la un cizmar suta la suta pe comanda si daca sunt multumita iti dau contactul si tie wink1.gif
a, si tot pe comanda de culoare fac si la vicina, acolo mi-am facut pt nunta.

Felicitari din suflet pt performanta ta, acum chiar ca suntem aproape ca greutate, ca tu ai avansat, eu mai ca melcul, vacuta de mine doh.gif

CITAT(Maybeline @ 10-06-2007, 10:17 PM) *

La mine, diferenta dintre solduri si talie este de 30 de cm tease.gif sunt o cow.gif clepsidra lol.gif

pai si la mine e cam la fel; talie 71-72 si sold 102 doh.gif
daconst
Seara buna fetili!

Vad ca v-at adunat pe acasa si ati scris citeva pagini,sa mai am si eu ce citi.

Deea,in primul rand tie felicitari.E grozav sentimentul sa vezi ca te apropii de greutatea initiala.Si vad ca ai si mai mult chef de scris daca te simti bine in pielea ta. blum.gif
Nu ma lauda prea tare ca azi m-am scapat in oras la inghetatat si shaorma blushing.gif ,dar nu ma las ca mai am doua luni pina merg in Ro si acolo ma stresez mai tare.Cred ca daca nu mergeam vara asta in Ro pai nu slabeam nici intr-un an jumate cit am slabit acum in 5 luni. lol.gif

Ina,ce bine arata cuibuletele.Unde e reteta,ca mie mi-a scapat?

Pisik,tare bine arati in rochita,dar si in pantaloni esti bunoaca. naughty.gif
Mie-mi plac si papucii de la blugi. tease.gif

Miha,felicitari pentru examen si vorba lui Axe,eram sigura ca-l iei. wink1.gif

May,sunt de acord cu Remy,ca fara negru vara asta. tease.gif

Uka,chiar ca e haioasa roba,dar eu tot mi-as fi dorit s-o imbrac.

Axe,asa-i cu copii,slabesc cind incep sa alerge,dar nu ma pot abtine cind ii vad falcutele. )).gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 10-06-2007, 10:36 PM) *

Ina,ce bine arata cuibuletele.Unde e reteta,ca mie mi-a scapat?

aici este wink1.gif
BLUELIFE
CITAT(uka @ 10-06-2007, 09:53 PM) *

Arata f bine cuiburile, se pare ca eu am ratat reteta.. nu am vazut-o...
may e f dragutza rochia, dar dc ar fi fost o culoare mai deschisa te-ar fiprins mai bine.. ma gandesc la un rosu, un verde, ceva mai aprins...
multumesc ptr aprecierile la pantofiori si gentuta mea...
bubbles, felicitari ptr examen....
dany.....sapt viitoare vedem poze cu casuta gata, da?

festivitatea de absolvire o am maine si cu asta o sa ma omor d una singura, ptr k o sa-mi fie cald...
vine si tata cu prietna lui.. abia astept, parca incep sa am ceva emotii

Buna dimineata!Beeton!Hai sa dam mana cu mana cei cu roba si caciula!Arati super tare in roba,cum te-ai simtit cand ai imbracat-o? cheer.gif cheer.gif Felicitari si bafta pe mai departe!Cafea?
Tulip
Buna dimineata!
Multumesc pt. cafea! floare.gif
Pisik
Neatza! Danutza, esti o draguta pupic.gif

Eu sunt cea mai impiedicata fiinta de pe planeta doh.gif
O data m-am incaltat cu sandalele si am reusit sa le stric tocul, le-am jupuit pielea de pe el doh.gif Am niste draci de numa devil.gif ; m-am incaltat asa cu ele, dar trebuie sa le duc la un ciamzr, ca desi babu zice ca nu se vede f tare, mie mi se pare ca numa aia se vede din toata sandaua, belitura aia devil.gif

Azi sunt cuminte la papa, ca maine e zi de nutritionista si si asa mor de rusine ca ma duc la fel, macar sa nu ma duc mai grasa blushing.gif

Va pup, o zi frumoasa sa aveti
axe10
CITAT(ina_ceva @ 10-06-2007, 07:24 PM) *

Ou nu pap blum.gif blum.gif , axe!

Pozele de la Mogosoaia :aici

Uka, frumosi pantofiori si gentutza; cred ca merg de minune cu rochitza wink1.gif

Uitasem...da, atunci fara ou...
Am vazut su pozele, cred ca a fost tare frumos, nu am fost niciodata acolo!

Pisik, acum am vazut si eu pozele de la Mamaia....ce bine ca plec si eu vineri in concediu ca altfel dadeam o fuga ca tare mult imi place marea...
La nutritionista cere sa iti potriveasca altfel meniul ca sa nu mai fii suparata.

Uka, Bluelife, felicitari inca odata...pe vremea mea nu erau robe dar e frumoasa costumatia, deosebita!
Pisik
Oau, Axe, ce repede fugi la mare, abia astept si eu inca o escapada, macar un week-end, ca pana la vacanta mai am asa de muuuult!

Am constatat ca am o tristete cronica de la o vreme incoace, nu stiu, fara sa vreau neaparat, imi spun ca totul va fi bine, incerc sa fiu vesela, dar cred ca subconstientul lucreaza. pt ca ma surprind eu mereu ingandurata, mereu abatuta, plus ca cei din jur imi spun ca nu mai sunt fata vesela si razatoare care eram...
Am momente in care cred ca nu am realizat nimic in viata...cred ca totul pleaca de la problemele "alea"....si nu imi place de mine asa, mi-e teama sa nu fac depresie, cred ca am "potential" dry.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 11-06-2007, 09:15 AM) *

Oau, Axe, ce repede fugi la mare, abia astept si eu inca o escapada, macar un week-end, ca pana la vacanta mai am asa de muuuult!

Am constatat ca am o tristete cronica de la o vreme incoace, nu stiu, fara sa vreau neaparat, imi spun ca totul va fi bine, incerc sa fiu vesela, dar cred ca subconstientul lucreaza. pt ca ma surprind eu mereu ingandurata, mereu abatuta, plus ca cei din jur imi spun ca nu mai sunt fata vesela si razatoare care eram...
Am momente in care cred ca nu am realizat nimic in viata...cred ca totul pleaca de la problemele "alea"....si nu imi place de mine asa, mi-e teama sa nu fac depresie, cred ca am "potential" dry.gif

Plecam la greci nu la noi....incepe copilul vacanta de vara, in iulie suntem cu nunta fratelui meu....asa ca we poate in august sa fugim...la Navodari la Tzutzi in casa sau la un apartament care si l-a cumparat shefu la Neptul...din ala nou...sa vedem si preturile!
ALICE

Bine ca nu sunt singuraaaaaaaaaaaaaaaa sorry.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 11-06-2007, 09:29 AM) *

Bine ca nu sunt singuraaaaaaaaaaaaaaaa sorry.gif

Alice, la mine mare parte se datoreaza problemelor de bb, pt ca acum, desi nu vreau sa fie asa si imi impun sa nu fie, simt eu ca ma obsedeaza si imi invart viata doar in jurul acestei chestii. Adica, nu sunt multumita de serviciu, l-as schimba, dar evit sa concretizez ceva pt ca ma gandesc "daca totusi se intampla minunea..."; am vrea sa incercam sa plecam afara, dar ma gandesc ca daca o sa am nevoie de doctorii de aici, de familie, etc. Adica mi se pare ca imi "ratez" toata viata pt scopul asta, care in final nu se va intampla (asta gandesc eu in mintea mea neagra) sad.gif Incerc sa imi spun ca nu e asa, ca nu trebuie sa gandesc asa, dar, desi neg cu disperare aceste ganduri si lupt cu mine, le aud undeva in spate. Nu stiu daca pare logic ceea ce spun..... dry.gif Ieri vedeam copii in parc si suspinam, nu mai pot vedea copii sau femei gravide fara sa ma gandesc la "problema" noastra. Si simt ca si babu e asa. Stiu ca e gresit sa ne focalizam pe asta si sa o consideram un handicap, ca trebuie sa lasam lucrurile natural, sa curga, stiu, in teorie sunt f buna, cu dl creieras cand vine vorba de aplicat in practica e mai greu....
Cred ca am "buba" la cap, vorba Amaliei
daconst
Bey,ce-i cu atata tristete aici?Ia vedeti ca va alerg de nu va vedeti...gata ca se ia. )).gif

Ina,am vazut pozele de la Mogosoaia,tare frumos,dar eu ma uitam dupa picnic. lol.gif
Tie nu-ti mai spun ca esti slabanoaga ca si asa nu ma crezi. tease.gif
Mersi de reteta,suna bine si nici nu e ingrasacioasa.Cred ca ma bag si eu s-o incerc. blum.gif

Deea,am pus o poza cu mine aici ,dar nu prea fac poze cu mine ca inca nu sunt incintata de ce vad. blushing.gif

Of,mai Pisikule,si asa le-a laudat toata lumea.Cred ca mergeai prea mandra cu ele. )).gif
Hai lasa ca se repara. pupic.gif
Vroiam sa te intreb cind mergi doar in we la mare nu e problema cu cazarea?Cred ca in perioada asta nu,dar oare in august s-o gasi ceva sau trebuie rezervare de pe acum?Problema e ca eu nu stiu sigur cu reactioneaza Lucas la bunici,daca pot sa-l las si atunci doar pentru 4 zile as pleca, ca mai mult nu ma lasa sufletul sa stau departe de el. sorry.gif

Pisik,sa stii ca eu cunosc situatia prin care treci de la prietenele mele din Ro,care cam toate au trecut prin ce treci tu acum si nu vreau sa te supar,dar atunci nu se intampla.Cind ai o idee fixa,ca vrei acum bb.
De asta am inceput si eu "mai din timp" sa prestez ca eram sigura ca nu se intampla asa repede si s-a intamplat.
E greu sa te concentrezi pe altceva,stiu,dar gandeste-te ca abia dupa un an de incercari poti spune ca sunt probleme,ori voi sunteti abia la inceput.
Hai capul sus ca si cind o veni bb o sa razi de numa despre ideile ce-ti vin acum. pupic.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 11-06-2007, 09:41 AM) *

Bey,ce-i cu atata tristete aici?Ia vedeti ca va alerg de nu va vedeti...gata ca se ia. )).gif

Ina,am vazut pozele de la Mogosoaia,tare frumos,dar eu ma uitam dupa picnic. lol.gif
Mersi de reteta,suna bine si nici nu e ingrasacioasa.Cred ca ma bag si eu s-o incerc. blum.gif

Deea,am pus o poza cu mine aici ,dar nu prea fac poze cu mine ca inca nu sunt incintata de ce vad. blushing.gif

Of,mai Pisikule,si asa le-a laudat toata lumea.Cred ca mergeai prea mandra cu ele. )).gif
Vroiam sa te intreb cind mergi doar in we la mare nu e problema cu cazarea?Cred ca in perioada asta nu,dar oare in august s-o gasi ceva sau trebuie rezervare de pe acum?Problema e ca eu nu stiu sigur cu reactioneaza Lucas la bunici,daca pot sa-l las si atunci doar pentru 4 zile as pleca, ca mai mult nu ma lasa sufletul sa stau departe de el. sorry.gif

Danuta, acum nu e problema cu cazarea, in mijlocul sezonului nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca cererile pe litoralul nostru sunt tot mai mici s-ar putea sa nu fie, poate doar in week-end sa fie mai aglomerat; eu zic sa alegi o pensiune, nu un hotel, sunt atatea vilute frumoase cu toate conditiile, hotelurile chiar nu merita, sunt facute doar pe afara, inauntru tot mobila veche si miros naspa si mai costa si o avere in sezon!

CITAT(daconst @ 11-06-2007, 09:51 AM) *

Pisik,sa stii ca eu cunosc situatia prin care treci de la prietenele mele din Ro,care cam toate au trecut prin ce treci tu acum si nu vreau sa te supar,dar atunci nu se intampla.Cind ai o idee fixa,ca vrei acum bb.
De asta am inceput si eu "mai din timp" sa prestez ca eram sigura ca nu se intampla asa repede si s-a intamplat.
E greu sa te concentrezi pe altceva,stiu,dar gandeste-te ca abia dupa un an de incercari poti spune ca sunt probleme,ori voi sunteti abia la inceput.
Hai capul sus ca si cind o veni bb o sa razi de numa despre ideile ce-ti vin acum. pupic.gif

Crede-ma ca stiu ca atunci cand te cramponezi mai tare nu se intampla, tocmai de aia incerc sa nu dau importanta, dar momentan asta simt, poate si unde e mai "proaspata" chestia si m-am si tot nimerit numai intre gravide in ultima vreme, nu stiu, sper sa reusesc pana la urma sa ma deconectez de la ideile astea....
Deea
Hai mai Dana ca nu te reversi...eu vorbesc care nu am mai facut poze de nu mai stiu cand....Am intrat sa vad poze cu tine si am dat o tura si pe la pozele cu Lucas...e mortal smile.gif ... sunt convinsa ca uiti de kg. cand te uiti la ce mandrete de copil ai facut.
anaoi
neata...

pisik, pm
michelle
Neata dragi neuroni!
Deea, felicitari pt kg! cheer.gif
Dana, ce mult ai slabit!! Bravo! pupic.gif
Pisik, mie mi se pare ca arati tare bine.. 5 kg sunt mult, eu zic ca iti trebuie chiar mai putin de dat jos, sau chiar sa incerci sa te mentii.
Incearca sa te detasezi de problemele tale si sa incerci sa gandesti pozitiv.
Uka, e faina roba, si eu am niste poze cu mine in roba pe undeva pe un dvd.. o sa le caut.
Ina, mi-au placut pozele tale, e foarte frumos la Mogosoaia.

Noi incercam sa ne interesam de pe acum sa ne luam teren. La VBR ne-au zis sa mai asteptam pana pe 1 iul, ca atunci se schimba legislatia si in functie de venit o sa scada avansul si plafonul maxim cu toate ratele cumulate. Dupa parerea voastra e avantajos sa apelezi la agentii imobiliare?
BLUELIFE

Tu te plangi de silueta???????????? bataita.gif Pai eu sunt elefant pe langa tine... lol.gif lol.gif lol.gif
otilici
CITAT(BLUELIFE @ 11-06-2007, 10:29 AM) *

Tu te plangi de silueta???????????? bataita.gif Pai eu sunt elefant pe langa tine... lol.gif lol.gif lol.gif

Si eu,si eu blushing.gif .Sau mai bine o cow.gif ?
Deschidem gradina zoologica aici lol.gif lol.gif

In timp ce scriam mesajul observ brusc ca se inchide Opera,mi se inchide singur calculatorul... blink.gif blink.gif .Ma uit mai bine,fiu-meu sub masa,umbla la unitatea de la calculator lol.gif lol.gif Si eu il lasasem in celalat capat de camera,cu jucariile doh.gif )).gif
anaoi
concluzie...iti mai tre un ochi si la ceafa
axe10
Am un anunt de facut: de azi incolo, pt vreo 2 saptamani nu mai numar...o sa mananc ponderat atat acasa cat si in concediu si sa vad ce se intampla! Vad ca ma mentin de vreo 3 saptamani, doar +-300g asa ca sper sa pot sa ma mentin si in urmatoarele...
De ex azi dimineata am mancat 4 wasa cu o cana lapte batut 2% zuzu, iar pt pranz am piept de pui din puiul bagat la cuptor, amestec legume si varza pt o salata. Trebuie insa azi sa merg la piata pt fructe. Am observat de asemenea ca daca nu ma arunc in dulciuri si digestia merge bine...
bubbles
Neata yahoo.gif .
Daconst bataita.gif cat de bine arati .. eu nu arat la fel de bine si fara bebe inca la activ flowers1.gif .
Deea felicitari cheer.gif
Uka frumos frumos .. mai am si eu un an grin.gif give_rose.gif
Acum fig sa imi fac o cafea si apoi incerc sa fac Pilates doh.gif .
Pisik
CITAT(axe10 @ 11-06-2007, 11:02 AM) *

Am un anunt de facut: de azi incolo, pt vreo 2 saptamani nu mai numar...o sa mananc ponderat atat acasa cat si in concediu si sa vad ce se intampla! Vad ca ma mentin de vreo 3 saptamani, doar +-300g asa ca sper sa pot sa ma mentin si in urmatoarele...
De ex azi dimineata am mancat 4 wasa cu o cana lapte batut 2% zuzu, iar pt pranz am piept de pui din puiul bagat la cuptor, amestec legume si varza pt o salata. Trebuie insa azi sa merg la piata pt fructe. Am observat de asemenea ca daca nu ma arunc in dulciuri si digestia merge bine...

Inteleapta decizie! Cred ca asta ar trebui sa fac si eu: sa dau naibii nutritionistii si regimurile, sa mananc sanatos si echilibrat, sa renunt la "aruncatul" pe dulce si, mai ales, sa fac sport.
Am citit in jurnalul national de sambata ca dietele repetate si consumul de lactate degresate cresc riscul de infertilitate cu minim 11%. Erau si parerile unor doctori acolo, plus rezultatele studiilor si m-a cam pus pe ganduri. Nu ca asta ar fi cauza principala, dar zice ca asociat cu alti factori exista acest risc. Plus consumul de indulcitori, pe care eu il fac la greu. Ma gandesc sa renunt la indulcitori (am mai zis asta de multe ori, dar nu reusesc, nu stiu de ce) si la lactatele degresate. Bine, asta nu inseamna sa mananc cu 30% grasime, dar ma gandesc la un lapte cu 1,5%, la un iaurt normal cu maxim 3%, nu toate cu 0,1 cum le mananc eu...
Nu stiu, dar cred ca e de studiat dry.gif
axe10
Pisik, nu stiu daca e chiar asa...stiu ei mai bine...dar incearca totusi sa te limitezi la max 2% grasime. Am vazut f multi autori de diete, Montignac, cei care vin la Oprah...ca recomanda pt sanatate sa nu consumam grasimi "in exces"...daca mananci br grasa in fiecare zi nu e bine, daca mananci smantana la greu nu e bine...genul asta...de infertilitate nu am auzit nici macar un comentariu. Si eu beau cafeaua cu indulcitor ca asa m-am obisnuit si e mai comod la servici...acasa mai bag si cate o lingurita de zahar. Limonada o beau cu o lingurita de miere. In rest uit sa cumpar zahar in casa...la fel si cafea cu cofeina pt musafiri...
Pisik
CITAT(axe10 @ 11-06-2007, 11:23 AM) *

Pisik, nu stiu daca e chiar asa...stiu ei mai bine...dar incearca totusi sa te limitezi la max 2% grasime. Am vazut f multi autori de diete, Montignac, cei care vin la Oprah...ca recomanda pt sanatate sa nu consumam grasimi "in exces"...daca mananci br grasa in fiecare zi nu e bine, daca mananci smantana la greu nu e bine...genul asta...de infertilitate nu am auzit nici macar un comentariu. Si eu beau cafeaua cu indulcitor ca asa m-am obisnuit si e mai comod la servici...acasa mai bag si cate o lingurita de zahar. Limonada o beau cu o lingurita de miere. In rest uit sa cumpar zahar in casa...la fel si cafea cu cofeina pt musafiri...

Pai nu ma gandeam decat la maxim 2-3%, ideea era la lapte si iaurt, nu ma gandeam la smantana, ca nu obisnuiesc oricum sa mananc asa ceva; iar la branza eu pap fagaras sau milli, una are 5 alta 2%
iar de indulcitori, cafeaua pot sa o beau fara nimic, iar in rest ma gandeam sa inlocuiesc indulcitorul pe care il pun in orice cu miere. Nu in exces, dar oricum cred ca e mai sanatoasa.
bubbles
Pisik eu mi`am luat un fel de telemea cu 19 % grasime ca alta avea 45 % blink.gif .Si eu cred ca aratai fffff bine pupic.gif si nu tb sa`ti faci atatea griji si imi place la nebnie cum iti vin blugii aia mulati pe bulanase grin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:38 AM) *

Pisik eu mi`am luat un fel de telemea cu 19 % grasime ca alta avea 45 % blink.gif .Si eu cred ca aratai fffff bine pupic.gif si nu tb sa`ti faci atatea griji si imi place la nebnie cum iti vin blugii aia mulati pe bulanase grin.gif

Multumesc pupic.gif
axe10
Pai nici eu nu mananc smantana cu linguritza(cum ar face fimea) ci doar cand mananc cu mamaliguta sau peste vreo mancarica o lingurita!
anaoi
dylly o mai comite uneori
axe10
CITAT(anaoi @ 11-06-2007, 11:47 AM) *

Rusine sa-ti fie!
Pisik
CITAT(axe10 @ 11-06-2007, 11:44 AM) *

Pai nici eu nu mananc smantana cu linguritza(cum ar face fimea) ci doar cand mananc cu mamaliguta sau peste vreo mancarica o lingurita!

Mda, ma gandeam ca pana la urma eu mi-am format fara sa vreau un stil destul de sanatos de viata, adica nu grasimi, nu prajeli, nu fainoase. Doar cu dulciurile nu reusesc sa ma dreg deloc.
Dar chiar de restul nu mai simt nevoia. Am mers ieri la mama si ne oprise chiftele si dovlecei pane. Si am mancat o chiftea si un dovlecel. Efectiv nu pot sa zic ca muream daca nu mancam sau ca as mai fi mancat, desi mi-era foame, dar organismul nu mai agreaza astfel de mancare. La fel cu untul, smantana, f rar mi-e pofta de asa ceva si cand mi-e pofta mananc putin si imi trece f repede.
Doar sambata am avut un acces de tampenie si am mancat ca sparta salatini si alune. Nu mai mancasem salatini din liceu si mi-era si foame si am bagat la greu. Dar acuma daca imi pui in fara o punga nu ma tenteaza. Of, nu as zice asa si la o felie de tort blum.gif
anaoi
CITAT(axe10 @ 11-06-2007, 11:50 AM) *

CITAT(anaoi @ 11-06-2007, 11:47 AM) *

Rusine sa-ti fie!

blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
axe10
Eu am fost cu rusii in vizita zilele astea si surprinzator nu a mai fost asa ca alta data...inainte treceam de la dulce la sarat si iar la dulce....am mancat niste cioco...putina, la intalnire nu am poftit la nimic dulce...eu zic ca a fost ok. In Grecia probabil ca o sa ma reintalnesc cu inghetata aia misto a lor si probabil ca o sa consum. Am luat demipensiune si la pranz nu o sa mananc mai mult de o salat sau un gratar...dulce nu, doar ocazional. Seara iar o sa fiu aranjata pt ca grecii consuma si gatesc multe legume de unde voi avea sa aleg. Dimineata o sa fie cel mai dificil pt ca la ei de regim dimineata nu e decat miere, dulceata...branza o stiti si voi..feta, cascavalul lor nu-mi place...poate cereale daca o sa le vad cu fibre mai multe...si paine prajita, ceai...cafea.
Nu e ok?...sper din tot sufletul sa ma descurc si cand ma intorc la dieta sa zboare mai multe si mai repede ca pana acum!
lyra
buna dimineata

sunt tare ametita. aici ploua cu galeata si e o vreme naspa. devil.gif

azi dim am facut o sesiune de cardio biggrin.gif . sper sa ma tina si sa fac sport cel putin de 4 ori pe saptamana.

va pup

sa aveti o zi minunata

ps. nu stiti pe unde e Himere? am vazut ca n-a mai scris de mult. o fi patit ceva?
Pisik
CITAT(axe10 @ 11-06-2007, 12:21 PM) *

Eu am fost cu rusii in vizita zilele astea si surprinzator nu a mai fost asa ca alta data...inainte treceam de la dulce la sarat si iar la dulce....am mancat niste cioco...putina, la intalnire nu am poftit la nimic dulce...eu zic ca a fost ok. In Grecia probabil ca o sa ma reintalnesc cu inghetata aia misto a lor si probabil ca o sa consum. Am luat demipensiune si la pranz nu o sa mananc mai mult de o salat sau un gratar...dulce nu, doar ocazional. Seara iar o sa fiu aranjata pt ca grecii consuma si gatesc multe legume de unde voi avea sa aleg. Dimineata o sa fie cel mai dificil pt ca la ei de regim dimineata nu e decat miere, dulceata...branza o stiti si voi..feta, cascavalul lor nu-mi place...poate cereale daca o sa le vad cu fibre mai multe...si paine prajita, ceai...cafea.
Nu e ok?...sper din tot sufletul sa ma descurc si cand ma intorc la dieta sa zboare mai multe si mai repede ca pana acum!

eu zic ca bucataria greceasca nu e asa periculoasa. eu ma gandesc cu groaza la vacanta, pt ca ma asteapta croatia, ma rog, acceptabil, am demi-penisune la hotel...ma descurc eu; dar pe urma vine Italia, unde totul este la libera noastra alegere, adica ia cosu si du-te la supermarket. si mi-e tare frica ca stiu ce tentatii sunt; mereu ma intorc maricica din Italia dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.