CITAT(daconst @ 11-06-2007, 09:41 AM)

Bey,ce-i cu atata tristete aici?Ia vedeti ca va alerg de nu va vedeti...gata ca se ia.
Ina,am vazut pozele de la Mogosoaia,tare frumos,dar eu ma uitam dupa picnic.
Tie nu-ti mai spun ca esti slabanoaga ca si asa nu ma crezi.
Mersi de reteta,suna bine si nici nu e ingrasacioasa.Cred ca ma bag si eu s-o incerc.
Deea,am pus o poza cu mine
aici ,dar nu prea fac poze cu mine ca inca nu sunt incintata de ce vad.
Of,mai
Pisikule,si asa le-a laudat toata lumea.Cred ca mergeai prea mandra cu ele.
Hai lasa ca se repara.
Vroiam sa te intreb cind mergi doar in we la mare nu e problema cu cazarea?Cred ca in perioada asta nu,dar oare in august s-o gasi ceva sau trebuie rezervare de pe acum?Problema e ca eu nu stiu sigur cu reactioneaza Lucas la bunici,daca pot sa-l las si atunci doar pentru 4 zile as pleca, ca mai mult nu ma lasa sufletul sa stau departe de el.

Danuta, acum nu e problema cu cazarea, in mijlocul sezonului nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca cererile pe litoralul nostru sunt tot mai mici s-ar putea sa nu fie, poate doar in week-end sa fie mai aglomerat; eu zic sa alegi o pensiune, nu un hotel, sunt atatea vilute frumoase cu toate conditiile, hotelurile chiar nu merita, sunt facute doar pe afara, inauntru tot mobila veche si miros naspa si mai costa si o avere in sezon!
CITAT(daconst @ 11-06-2007, 09:51 AM)

Pisik,sa stii ca eu cunosc situatia prin care treci de la prietenele mele din Ro,care cam toate au trecut prin ce treci tu acum si nu vreau sa te supar,dar atunci nu se intampla.Cind ai o idee fixa,ca vrei
acum bb.
De asta am inceput si eu "mai din timp" sa prestez ca eram sigura ca nu se intampla asa repede si s-a intamplat.
E greu sa te concentrezi pe altceva,stiu,dar gandeste-te ca abia dupa un an de incercari poti spune ca sunt probleme,ori voi sunteti abia la inceput.
Hai capul sus ca si cind o veni bb o sa razi de numa despre ideile ce-ti vin acum.

Crede-ma ca stiu ca atunci cand te cramponezi mai tare nu se intampla, tocmai de aia incerc sa nu dau importanta, dar momentan asta simt, poate si unde e mai "proaspata" chestia si m-am si tot nimerit numai intre gravide in ultima vreme, nu stiu, sper sa reusesc pana la urma sa ma deconectez de la ideile astea....