Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Ella79
neata fetelor, desi numai dimineata nu mai e la ora asta.
Vreau sa va anunt ca vineri dupa-amiaza m-am intalnit cu Soranutza la Bruxelles cheer.gif cheer.gif cheer.gif , am colindat putin pe strazi, am baut o cola light si am povestit. Nu am poze pt ca nu am avut baterii, dar sper ca data viitoare cand merg sa facem si poze.
Soranutza e o scumpa, o draguta si o finuta. E o prietena minunata si i-am promis ca o sa o caut de cate ori merg eu acolo (adica lunar).

Vad ca unele dintre voi ati decis sa mancati echilibrat. La fel si eu. Nu mai numar pt ca mi-e aproape imposibil sa numar atata vreme cat sunt mai mult plecata, dar voi manca doar cas, piept de pui, rosii si multe fructe. Oricum, in week-end-ul asta merg la mare cu 2 prietene care sunt slabanoage rau si probabil ca atunci cand le voi vedea pe ele cat de bine arata si pe mine cat de balena sunt... o sa ma apuce brusc vointa sa slabesc.

Saptamana viitoare imi iau concediu o saptamana pt ca nu mai rezist. Sunt groaznic de obosita, nu ma mai pot concentra, imi vine sa plang dimineata cand suna ceasul.
Si plecarea asta la Bruxelles a fost cu peripetii si probleme, cu bagaje pierdute si frica de moarte in avion ca am crezut ca o sa si cada si s-a zis cu mine. Asa ca nu mai rezist.

bubbles
Am si eu o intrebare...cica activia ar tb sa ajute la dezbalonare grin.gif dar eu am mancat ieri 2 si ma balonasem de numai bang.gif .Ati patit asa ceva?Sa mancati activia de asta si in loc sa va fie bine sa va fie mai rau?
Mi`am gasit si Wassa si am calculat la 0.5 p feliuta .. nu? noi s`ar putea ca maine sa taiem un porc dry.gif noroc ca nu imi mai place carnea de porc deloc si o sa imi cumpar de pui blum.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 11-06-2007, 12:56 PM) *

neata fetelor, desi numai dimineata nu mai e la ora asta.
Vreau sa va anunt ca vineri dupa-amiaza m-am intalnit cu Soranutza la Bruxelles cheer.gif cheer.gif cheer.gif , am colindat putin pe strazi, am baut o cola light si am povestit. Nu am poze pt ca nu am avut baterii, dar sper ca data viitoare cand merg sa facem si poze.
Soranutza e o scumpa, o draguta si o finuta. E o prietena minunata si i-am promis ca o sa o caut de cate ori merg eu acolo (adica lunar).

Vad ca unele dintre voi ati decis sa mancati echilibrat. La fel si eu. Nu mai numar pt ca mi-e aproape imposibil sa numar atata vreme cat sunt mai mult plecata, dar voi manca doar cas, piept de pui, rosii si multe fructe. Oricum, in week-end-ul asta merg la mare cu 2 prietene care sunt slabanoage rau si probabil ca atunci cand le voi vedea pe ele cat de bine arata si pe mine cat de balena sunt... o sa ma apuce brusc vointa sa slabesc.

Saptamana viitoare imi iau concediu o saptamana pt ca nu mai rezist. Sunt groaznic de obosita, nu ma mai pot concentra, imi vine sa plang dimineata cand suna ceasul.
Si plecarea asta la Bruxelles a fost cu peripetii si probleme, cu bagaje pierdute si frica de moarte in avion ca am crezut ca o sa si cada si s-a zis cu mine. Asa ca nu mai rezist.

Soranutza este o dulcica si jumatate. ma bucur ca v-ati vazut!

Cat despre prietenele slabe, sor'mea (prietena mea cea mai buna) este o mega slabatura, cred ca ati vazut-o in poze, anul trecut aproape o ajunsesem, acuma sunt departe, ce ar trebui sa fac? ca sa nu mai zic de verisoara sotului pe care faci anatomie
axe10
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 12:59 PM) *

Am si eu o intrebare...cica activia ar tb sa ajute la dezbalonare grin.gif dar eu am mancat ieri 2 si ma balonasem de numai bang.gif .Ati patit asa ceva?Sa mancati activia de asta si in loc sa va fie bine sa va fie mai rau?
Mi`am gasit si Wassa si am calculat la 0.5 p feliuta .. nu? noi s`ar putea ca maine sa taiem un porc dry.gif noroc ca nu imi mai place carnea de porc deloc si o sa imi cumpar de pui blum.gif

Asa ar trebui...mie nu mi s-a intamplat...de aia nici nu mai mananc...
Da, wasa=0.5p feliuta
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 12:59 PM) *

poate combinatie de iaurt cu zahar sa baloneze; cat despre ce zic astia in reclame, nu m-as baza f tare, ei zic ca daca mananci fitness in loc de mancare slabesti blink.gif
axe10
Sambata bantuiam pe aici ca era cam liniste si am citit de postarile voastre in leg cu idioata.ro...m-am logat si eu acolo sa vad ce se mai intampla...ehehe...am citit la subiectul cu montignacele..cele noi evident..ele nu intelegeau cum de nu avem simtul glumei facute...niste pustoaice...nu am avut rabdare sa citesc prea mult...dar am trecut pe acolo sa vad care e atmosfera. Intr-adevar pe pagina de start reclama la Mac pe site de diete....boii naibii...ce nu fac pt bani!
bubbles
http://trainer.nestle-fitness.com/home.php

Am vazut si eu acum reclama la Mac blink.gif .
otilici
Bubbles tu te-ai inscris in program? grin.gif
bubbles
In cel de la Nestle? Nope grin.gif Ca nu mi`am luat cereale blum.gif ca am vazut ca postase Ness parca cum ca nu ar fi bune si am zis ca nu imi mai iau blum.gif
uka
Am venit de la festivitate. Sunt rupta de picioare, ptr ca sunt p tocuri, am zis sa fac ceva incalzire ptr maine seara...
http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762404234113

Diseara vine babuinulllllllll a zis k vine cu un buchet mare de flori..... abia il astept..
May
Hola chiças biggrin.gif

cow.gif cow.gif cow.gif
ALICE
Hola chiquitita naughty.gif
bubbles
Hola May hug.gif .Ce mai faci bun de mancare azi? blum.gif
May
Guapas hug.gif

Am fost sa racolez o puicuta si diseara o dezvirginez naughty.gif
anaoi
cu sticla sau cu borcanul?
ALICE
Am practicat si eu ritualul in weekend May.Bun rezultatul
May
dylly cu sticla, desi i-ar intra f usor borcanul la cat de cracanata e devil.gif

alice bun, bun blum.gif

Si eu am stagnat saptamana asta, mi-a aratat in fiecare zi exact aceeasi greutate Gicutzu meu, dar tot e bine decat sa ma ingras rolleyes.gif
ina_ceva
Curcubeul de ieri vazut de la geamul camerei naughty.gif
Amazoana
Uaaauuuu, ina, nu am mai vazut asa curcubeu.....culorile sunt atat de bine definite....super!!!!
ina_ceva
Tetris uman japonez lol.gif
May
Mama, ina, de cand nu am mai vazut curcubeul w00t.gif , iar jocul ala e superrrrrr lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 03:13 PM) *

si eu l-am pozat si fotografiat... eu am avut 2 curcubee.....superbeeeeeee si atat de clare w00t.gif

CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 03:30 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif super tareeeee

INA tu ti-ai transferat toate pozele de pa yahoo albums pe flickr???
ca eu am incercat dar fara rezultate sad.gif
ina_ceva
Nu am vazut sa aiba optiunea de a muta pozele; inca nu l-am puricat k-lumea grin.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 04:23 PM) *

Nu am vazut sa aiba optiunea de a muta pozele; inca nu l-am puricat k-lumea grin.gif

avea mai demult, acum nici eu nu o mai gasesc, oricum cand ma loghez p flickr imi cere parola d yahoo
ina_ceva
pai scrie acolo ca e "a yahoo company" grin.gif

Uka, am gasit asta pe forum: "yahoo will be sending out an email later this summer sometime asking you to chose where you want to move your photos. there will be more instructions at that time but until then your only option is to download them one-by-one and upload them to flickr."
lyra
uau. ce curcubeu frumos. w00t.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 04:35 PM) *

pai scrie acolo ca e "a yahoo company" grin.gif

Uka, am gasit asta pe forum: "yahoo will be sending out an email later this summer sometime asking you to chose where you want to move your photos. there will be more instructions at that time but until then your only option is to download them one-by-one and upload them to flickr."

mdaaa
in nici un caz nu voi sta sa download one by one si upload to flickr... ufff
vad eu... blink.gif
ina_ceva
Se pare ca se va rezolva, asa ca va trebui sa ai rabdare pana va apare optiunea aia wink1.gif
May
Pana apare optiunea eu am rabdare si le mut atunci pe toate ca oricum, daca vreau o poza de acolo, am acces la ea. In rest, de acum in colo le voi uploada direct pe flickr ca pe mine nu ma mai lasa sa le pun pe yahoo, imi da failed dry.gif
anaoi
dyllt s-a carat la medi. pa. pe maine
bubbles
Peach ce faci ca vad ca esti on hug.gif .Tu esti una din fetele model care a slabit mult si frumos cu WW give_rose.gif .
Himere pe unde umbla? pupic.gif
roxxxannna1983
Are cineva punctajul la Fornetti? Nu ma certati, doar imi plac foarte mult.
bubbles
din cate tin eu minte ..
6p cele cu branza,cioco, mac etc.
Iar cele cu fructe (caise,visine,mere) 4p .. toate la 100g wink1.gif
Anna
Salutare fetelor!

Eu sunt oficial in vacanta cheer.gif
Si acum caut ideei de a face ceva cu timpu asta liber.
si in we plec la Sibiu..yupiii cheer.gif yahoo.gif abia astept.

Va pup pe toate si va invit la un suc virtual
ImagineImagine
Imagine
axe10
CITAT(Maybeline @ 11-06-2007, 02:31 PM) *

Guapas hug.gif

Am fost sa racolez o puicuta si diseara o dezvirginez naughty.gif

Bai May...ce am vazut eu arata a viol nu dezverginare...cu un negru la cat e de cracanata sarmana puica!

Annais it doresc o vacanta plina de evenimente si agatzamente! Si servesc si eu o bautura de aia verde...pare apetisanta!
otilici
Buna dimineata! cheer.gif Vad ca azi eu sunt prima pe aici smile.gif
Poftiti la cafea ! cafea.gif
axe10
CITAT(otilici @ 12-06-2007, 07:52 AM) *

Ti-am luat-o inainte!...bine , eu nu am servit cu nimic...m-am servit cu o beutura rece si verde...dar nu refuz o cafea.

Fetele, azi e ultima zi de servici ...de maine libera...si de vineri concediu.... yahoo.gif yahoo.gif mai vin la servici pe 28 iunie....sau mai devreme cu o zi ca am niste trebuiri la sf lunii si colega mea care ma inlocuieste pe partea asta intra si ea in concediu de pe 23!
himere2005
'neata
noi avem ceva probleme de sanatate si financiare, insa de parasit forumul nu. sunt doar tacuta pentru ca am o usoara stare de deprimare.
am vazut pozele de la ziua fetitei lui axe, pe deea, pisik, dana care sunt niste slabute, fotografii de la apartamente...toate super. sper sa intelegeti starea mea. o sa revin
BLUELIFE
CITAT(otilici @ 12-06-2007, 07:52 AM) *

Multumesc de cafea. give_rose.gif Nu prea pot sa stau cu voi deoarece avem revizie si toata lumea e in pozitie de drepti.Am intrat sa va salut si mai intru eu daca pot.Va pupacesc pe toate sa aveti o super zi ,ceau

CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 03:13 PM) *

Uaaaauuuuuuu w00t.gif w00t.gif w00t.gif
BLUELIFE
Daca vreti careva sa participati ca oricum sunteti de prin zona nu ca mine care chiar daca ar castiga nu ar putea sa foloseasca premiul,urmariti :http://felicitari.ele.ro/Concurs_O_Mamica_Frumoasa_--i3012.html#plecare give_rose.gif pupic.gif acum chiar, ceau!

http://felicitari.ele.ro/Concurs_O_Mamica_...12.html#plecare
ALICE
CITAT(annaiss_derrian @ 11-06-2007, 10:34 PM) *

Salutare fetelor!

Eu sunt oficial in vacanta cheer.gif
Si acum caut ideei de a face ceva cu timpu asta liber.
si in we plec la Sibiu..yupiii cheer.gif yahoo.gif abia astept.

Ati gasit cazare?
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Himere, sper sa-tzi revii cat de curand si te asteptam pe aici, ca ne e dor de tine hug.gif pupic.gif
Axe, concediu placut si ai grija la greci naughty.gif
anaoi
NEATA !!!!!

dylly se invarte de 3 ori si multumeste pt cafea si bautura rosie....
Pisik
Neatza!

Himere, ai pm
Axe, fericito! Te invidiez blum.gif
Annais, petrecere frumoasa la Sibiu, sa il "pupi" din partea mea

Eu am fost cumintica, cantarul e tot acolo, diseara la cantarire la nutri o sa fie cam dezastru dar asta este, nu prea ma simt vinovata, nu's de ce blum.gif

Va pup, o zi frumoasa! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
himere pupic.gif pupic.gif si suntem aproape de tine flowers1.gif .
Axe concediu placut cheer.gif si sa aduci multe poze blum.gif
daconst
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 11:27 PM) *

din cate tin eu minte ..
6p cele cu branza,cioco, mac etc.
Iar cele cu fructe (caise,visine,mere) 4p .. toate la 100g wink1.gif

Bey,de unde ai scos punctajul asta...ca ma apuc imediat de mancat fornetti. lol.gif
Pai daca o merdenea are 8p,iti dai seama ca si astea au de la 8 in sus. grin.gif
Nu stiu exact care e punctajul,dar in nici un caz asta dat de tine.Foetajul are grozav de multe puncte,asa ca mai bine spui pas. blum.gif

Himere,noi suntem alaturi de tine,sper ca n-ai uitat asta! pupic.gif

Uka,vazut pozele si mi-au placut!

Axe,concediu placut si sa va distrati bine!

La mine cintarul se joaca iar cu nervii mei.Daca ieri imi arata ca am slabit 1kg saptamana asta,azi imi arata iar greutatea de saptamana trecuta.Sa-l ia naiba ca nu mai inteleg.
In fine,merg mai departe si numaram ca la carte. tease.gif
ina_ceva
Fornetti 100g=6p-8p (8p pentru nuca, telemea, ciocolata)

Am nevoie de un sfat: De doua zile o portiune cam de o palma de pe gamba stanga mi-e amortzita. Credetzi ca ar putea fi ceva grav, trebuie sa ma duc la un doctor?
anaoi
corect ina...punctajul. ca fornetti nu inoata in grasime ca merdeneaua
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 12-06-2007, 10:47 AM) *

Fornetti 100g=6p-8p (8p pentru nuca, telemea, ciocolata)

Am nevoie de un sfat: De doua zile o portiune cam de o palma de pe gamba stanga mi-e amortzita. Credetzi ca ar putea fi ceva grav, trebuie sa ma duc la un doctor?

Heeeei, ma ingrijorezi.....mergi la doctor pls, plssssssss
ina_ceva
Am verificat si portiunea nu se extinde; ma gandeam sa mai astept ceva timp, poate isi da drumul de la sine unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.