Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
daconst
Ina eu spun sa mergi la dr,ca e mai sigur.Eu nu am mai auzit de asa ceva,sincer.

Dylly,foetajul e foetaj,poate sa fie merdenea sau fornetti sau strudel si are 8p-100g.Dar voi punctati cum vreti,eu va spun ce scrie la carte.
Oricum eu cred ca ,mai putin de 8p nu are nici un fel de fornetti,sorry!
ina_ceva
Ieri am aflat ca sotia unui coleg de-a babuinului a fost muscata de o capusa care avea bacteria borelia si in doua zile, treptat, a paralizat complet (nu-si putea misca nici gatul). Acum e in spital si face tratament cu antibiotice.
Capusele alea cica s-ar gasi prin parcul Tineretului unsure.gif (cel putin asa a spus colegul babuinului). Nu stiu daca toate poarta bacteria asta sau doar unele unsure.gif
Nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau, cred ca maine am sa vad de doctor.
axe10
CITAT(daconst @ 12-06-2007, 10:25 AM) *

Bey,de unde ai scos punctajul asta...ca ma apuc imediat de mancat fornetti. lol.gif
Pai daca o merdenea are 8p,iti dai seama ca si astea au de la 8 in sus. grin.gif
Nu stiu exact care e punctajul,dar in nici un caz asta dat de tine.Foetajul are grozav de multe puncte,asa ca mai bine spui pas. blum.gif
Axe,concediu placut si sa va distrati bine!

La mine cintarul se joaca iar cu nervii mei.Daca ieri imi arata ca am slabit 1kg saptamana asta,azi imi arata iar greutatea de saptamana trecuta.Sa-l ia naiba ca nu mai inteleg.
In fine,merg mai departe si numaram ca la carte. tease.gif

Eu cand mananc din alea nici nu mai numar...ca nu are rost...de puncte multe!

CITAT(ina_ceva @ 12-06-2007, 11:06 AM) *

Ieri am aflat ca sotia unui coleg de-a babuinului a fost muscata de o capusa care avea bacteria borelia si in doua zile, treptat, a paralizat complet (nu-si putea misca nici gatul). Acum e in spital si face tratament cu antibiotice.
Capusele alea cica s-ar gasi prin parcul Tineretului unsure.gif (cel putin asa a spus colegul babuinului). Nu stiu daca toate poarta bacteria asta sau doar unele unsure.gif

Eu zic sa te duci azi!
daconst
Ina,vezi ca e nasol tare daca te musca o capusa.Boala se cheama borelioza si aici se face vaccin contra muscaturilor de capusa ca se stie ca e foarte periculoasa boala.Se poate muri,daca nu e descoperita la timp.
Nu vreau sa te sperii,dar fuguta la dr sa vezi ce si cum.
bubbles
Ina punctajul care il trecusem mai sus mi l`ai zis in post huh.gif angry2.gif .Asa ca nu dati cu pietre in mine ca de la Ina il stiam blum.gif >
Si .. repede la doctor .. mai bine mai repede decat prea tarziu hug.gif .Imbraca`te si fugutza give_rose.gif doar nu dureaza atata wink1.gif
ina_ceva
Recunosc ca am gresit wink1.gif in post
lyra
CITAT(himere2005 @ 12-06-2007, 08:21 AM) *

'neata
noi avem ceva probleme de sanatate si financiare, insa de parasit forumul nu. sunt doar tacuta pentru ca am o usoara stare de deprimare.
am vazut pozele de la ziua fetitei lui axe, pe deea, pisik, dana care sunt niste slabute, fotografii de la apartamente...toate super. sper sa intelegeti starea mea. o sa revin

Himere pupic.gif pupic.gif pupic.gif , sper sa-ti revii. avem nevoie de tine. tu esti o persoana puternica.sper ca bia se simte bine. hug.gif

Ina suna serios ce spui tu acolo. fugi la doctor.
michelle
Un foietaj de dimensiunea unei tavi de cuptor are 64p. Oricum sunt uleioase rau ca am mancat si eu sambata vreo 2 blushing.gif Mai bine pas.

Eu sunt bucuroasa ca am mai scapat de un referat. Mai am unul si gata.

Axe, concediu placut! cheer.gif
Himere, fii puternica, nu te lasa asa usor daramata. pupic.gif
axe10
AMR 2 ore!
May
Din insorita Spania, va salut cu respect salut.gif

himere multa sanatate si aveti mare grija de voi, te asteptam printre noi vesela ca de obicei hug.gif

ina nu am mai auzit de asa ceva blink.gif sper sa nu fie nimic grav pupic.gif

axe wow concediu, sa te bucuri din plin si sa te intorci cu poze multe cheer.gif

Va doresc ca ziua de azi sa va fie presarata cu reusite si impliniri neasteptate yahoo.gif
anaoi
CITAT(axe10 @ 12-06-2007, 01:05 PM) *

AMR 2 ore!

vezi ca o iei
ina_ceva
Muma Padurii iese la plimbare prin tinutul proaspat inverzit, cu un corb asezat pe umar. Pe drum, vrajitoarea întalneste un tanar ratacit si, patrunsa de valul primavaratic, ii spune acestuia:
- Daca recunosti faptura care sade la mine pe umar, iti voi darui o noapte de dragoste.
Tanarul se concentreaza si zice:
- Un bou?...
La care vrajitoarea:
- Un bou esti tu, dar treaca de la mine ...
May
lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
Aseara am facut si eu 10 mi de Pilates.Ca la inceput.Dar frate ca nici sa respir nu pot, asa solicitante sunt.Si am facut si pentru fesele mele mici vreo 100 exercitii.
ina_ceva
clap.gif clap.gif alice. Asa te vreau, sa nu-ti pierzi speranta pupic.gif
Pisik
Bravo Alice cheer.gif

Eu am pacatuit putin, cu glazura si crema de la un mini-ecler si o lingurita de tortic blushing.gif
Restul le-am aruncat blum.gif
Mai am o aniversare la 17 la servici, dar sper sa o sar

Nu mi-au venit rusii desi ma durea burta. si sunt ca naiba de umflata si prost dispusa, si fomista pe deasupra devil.gif
peach
CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 05:49 PM) *

Peach ce faci ca vad ca esti on hug.gif .Tu esti una din fetele model care a slabit mult si frumos cu WW give_rose.gif .
Himere pe unde umbla? pupic.gif

stau la umbra si dau cu banul daca.mi trebuie maine plovar sau costum de baie

Peach a slabit cu ww dar din cauza de lene si a super kg pe care le-a avut..pielea arata naspa
Asa ca pe cai si faceti sport daca nu vreti sa patiti ca mine
Pisik
Mie tare mi s-a pus pata sa fac miscare, nu stiu exact ce si cum sa fac si mai ales cand, dar trebuie sa ma mobilieze intr-un fel dry.gif
otilici
Peach,dar nu ai folosit creme,sau nu a ajutat ? Ma pui pe ganduri... grin.gif blushing.gif Si eu am temeri in privinta pielii,cum va arata sorry.gif
anca veselie
himere pupic.gif pupic.gif ai grija de tine, sper sa-ti revii cat mai repede din toate punctele de vedere hug.gif
axe concediu placut pupic.gif floare.gif
anaoi
am plecat . pa
Anna
CITAT(ALICE @ 12-06-2007, 08:41 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 11-06-2007, 10:34 PM) *

Salutare fetelor!

Eu sunt oficial in vacanta cheer.gif
Si acum caut ideei de a face ceva cu timpu asta liber.
si in we plec la Sibiu..yupiii cheer.gif yahoo.gif abia astept.

Ati gasit cazare?

Alice am gasit, insa nu stiu exact unde, mai nvdm si cu niste amici acolo, oricum stam numai pt o noapte si nu vrem sa dormim prea mult blum.gif cheer.gif

Axe a fost buna bautura verde nu? biggrin.gif biggrin.gif

Himere sper sa iti revii si te asteptam mai des pe aici pupic.gif
peach
CITAT(otilici @ 12-06-2007, 03:40 PM) *

Peach,dar nu ai folosit creme,sau nu a ajutat ? Ma pui pe ganduri... grin.gif blushing.gif Si eu am temeri in privinta pielii,cum va arata sorry.gif

la mine a fost asa: m-am ingrasat in 6 luni de la 68 la 103 iar pilea a explodat pur si simplu. Tesutul elastic al pielii a fost distrus. In plus nu am facut sport..mai deloc. am avut perioade scurte doar ca mie-mi trece repede si nici creme nu am folosit tot din comoditate dry.gif

Am vazut persoane de 150 kg dupa ce au slabit aveau abdomenul plat. Miscarea ajuta mult la modelarea corpului. Nu trebuie slabit rapid deoarece pielea are nevoie de timp pt a se retrage.
Anna
CITAT(anaoi @ 12-06-2007, 08:50 AM) *

NEATA !!!!!

dylly se invarte de 3 ori si multumeste pt cafea si bautura rosie....

Dylly cu placere, cu placere sper ca ti-a placut blum.gif blum.gif

CITAT(Pisik @ 12-06-2007, 09:21 AM) *

Neatza!

Annais, petrecere frumoasa la Sibiu, sa il "pupi" din partea mea

Pisik multumesc, o sa il "pup" din partea ta. blum.gif Orasul desigur....sau tu te referi la vreun babuin mistoc pe care l-ai vz pe acolo blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(ina_ceva @ 12-06-2007, 11:06 AM) *

Ina acum am citit....si eu zic sa te duci la medic, asa ceva nu am mai auzit. Se poate cand ai mers la picnic sa te fi ciupit ceva...zic si eu.
Repede fuga la doctor si sper sa fii bine pupic.gif

CITAT(ALICE @ 12-06-2007, 03:47 PM) *

Aseara am facut si eu 10 mi de Pilates.Ca la inceput.Dar frate ca nici sa respir nu pot, asa solicitante sunt.Si am facut si pentru fesele mele mici vreo 100 exercitii.

cheer.gif Bravo Alice , inceputul e mai greu! Incet incet o sa te inveti cu ele. give_rose.gif
peach
gasit
May
peach dar ce s-a intamplat de te-ai ingrasat atat doar in 6 luni? ohmy.gif
Anna
cheer.gif M-am tuns...mi-am facut breton si l-am tuns mai scurt in rest blum.gif blum.gif
O sa bag si poze mai incolo.

Am fost azi prin regie si am trecut si pe la Terranova si mi-am achizitionat o bluzitza - alba albastra cu dungi, gen marinar blum.gif
Va pup. pupic.gif hug.gif O seara frumoasa sa aveti!
Anna
Poza cu je
ina_ceva
Unde sunt pozele?

Dany-dulce, mai potzi? hug.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 12-06-2007, 10:44 PM) *

Unde sunt pozele?

am atasat numai una, ca nu am spatiu sad.gif
Anna
salut.gif Lume

Cum tot nu am somn,va pun si voua niste chestiutze pt maine de dimineatza, sa nu atentati acum la ele!
si sa stiti ca sunt speciale si nu se racesc, asa ca maine o sa fie taman bune blum.gif blum.gif

Imagine

Imagine

Imagine
Ella79
Neata.
Sunt trista ca inca nu a deschis la Snack Attack sa imi cumpar cafeaua. Stau si ma uit la poza de la annaiss_derrian si astept sa se faca 8. doh.gif

De luni imi iau concediu pt ca nu mai rezist. Ieri am formulat in cadrul unei sedinte urmatoarea fraza: "eu vreau sa estem dupa accesare si voi mergeti" tease.gif tease.gif tease.gif Nu ma intrebati ce am vrut sa spun pt ca nici eu nu stiu, nici cei de fata nu s-au prins, asa ca m-am gandit sa imi iau naibii poseta si sa ma duc la balamuc direct.

IMI TREBUIE CAFEAAAAAAAAAAAAAA
BLUELIFE
CITAT(Ella79 @ 13-06-2007, 07:39 AM) *

Neata.
Sunt trista ca inca nu a deschis la Snack Attack sa imi cumpar cafeaua. Stau si ma uit la poza de la annaiss_derrian si astept sa se faca 8. doh.gif

De luni imi iau concediu pt ca nu mai rezist. Ieri am formulat in cadrul unei sedinte urmatoarea fraza: "eu vreau sa estem dupa accesare si voi mergeti" tease.gif tease.gif tease.gif Nu ma intrebati ce am vrut sa spun pt ca nici eu nu stiu, nici cei de fata nu s-au prins, asa ca m-am gandit sa imi iau naibii poseta si sa ma duc la balamuc direct.

Buna dimineata!Poftim ,serveste cafea ,ca intr-adevar ai nevoie pupic.gif
ALICE
Neata va spune ambitia in persoana. gym.gif
Am facut si aseara exercitii.Mai greu la Pilates cu respiratia.Oricum la aerobic faceam 500 abdomene si nu ma durea nici un muschi.Si la Pilates am facut 10 min si m-am trezit cu o febra musculara la burta...
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Ella, te cred ca ai nevoie de o pauza; o solutzie nu ar putea fi programul mai scurt? Tu cat stai la serv zilnic?

Bravo, alice! Ma gandesc ca nu se poate sa nu apara rezultate daca te tzii si de sport.
ALICE
Numai sa ma tin.Sa vedem cat dureaza
ina_ceva
Trebuie sa te tzii! Chiar daca nu apar rezultatele din prima. Macar trei zile, patru pe saptaman si tot e bine wink1.gif
Amazoana
Neata
Uaauuu, ce de cafele pe aici....m-am servit si eu, daca nu e cu suparare
michelle
Neata!
Ieri am fost sa ne interesam la DreamVillage de apartament. Cum vi se pare 86 mii E pt un apartament de 2 camere de ~ 60 mp?
M-am apucat sa imi fac si ultimul referat si dupa ce il predau vine si la mine vacanta. blum.gif

Ella, sa te odihnesti.. De ce nu iti iei de maine sau chiar de azi concediu? Eu raman cu parerea mea, ca ti-ar trebui un complex de vitamine. Sa stii ca nu toate fac pofta de mancare.
Anna, super tricoul, si eu am cu dungi de anul trecut si le port.. Nici nu stiu, se mai poarta anul asta? )).gif Imi place bretonelul.
Sorina, acum faci ceva masaj? Ma gandesc ca poate se remediaza situatia...

Alice, bravo pt Pilates! cheer.gif Banuiam eu ca nu faci la intensitatea care trebuie exercitiile de la sala.
Amazoana
Mie mi se pare rezonabil. Ap meu de 2 cam, 45mp ajunge cam la 60mii euro. Luchi, care l-a vazut, a spus ca poate ajunge la mai mult, dar mi-e greu sa cred...... unsure.gif
Ella79
Miha, mie 86.000 pt 60mp mi se pare ok la preturile din Bucuresti. Nu stiu in Iasi cum e.

Cred ca pana la urma o sa iti ascult sfatul si o sa iau niste vitamine. Desi 3 zile de somn m-ar pune urgent pe picioare. )).gif

Dungile se poarta si anul asta. Mai ales dungile bleu-marin si rosii. Ultimul trend: combinatia rosu cu auriu.

CITAT(ina_ceva @ 13-06-2007, 09:08 AM) *

Ella, te cred ca ai nevoie de o pauza; o solutzie nu ar putea fi programul mai scurt? Tu cat stai la serv zilnic?

Nu, nu pot sa lucrez mai putin. Teoretic am program de 8 ore, ca tot omul. Practic muncesc intre 10 si 12 ore pe zi. Adica de la 7 dimineata la 5 - 6 - 7 seara. Uneori am si intalniri la cina, ceea ce tot munca se numeste pt ca numai relaxata nu sunt...
Insa in ultima vreme m-au distrus deplasarile. Trezit la 4 dimineata ca aveam avion la 7 si ajuns acasa la 2 noaptea, ca aterizarea era la 1...

Saptamana viitoare ma bate gandul sa merg pana la Sibiu sau la Sighisoara. Are cineva vreo idee? Ati fost de curand? Eu stiu din Sighisoara Casa Wagner dar poate exista si altceva mai dragut pt cazare.
ALICE
CITAT(michelle @ 13-06-2007, 09:45 AM) *

Neata!
Ieri am fost sa ne interesam la DreamVillage de apartament. Cum vi se pare 86 mii E pt un apartament de 2 camere de ~ 60 mp?

Cat?????? doh.gif Foarte mult.Unul vechi aici e 42.000.Apai unul nou e 60.000.Mama ce preturi.Adevarul e ca arata forte bine.Daca rezultatul final ar fi asta.......
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 13-06-2007, 08:36 AM) *

Am facut si aseara exercitii.Mai greu la Pilates cu respiratia.Oricum la aerobic faceam 500 abdomene si nu ma durea nici un muschi.Si la Pilates am facut 10 min si m-am trezit cu o febra musculara la burta...

Da ,este si eu am patit la fel.Si eu m -am apucat de bicicleta in fiecare seara ,ce face licenta din om? lol.gif peste o luna am licenta si vreau sa slabesc macar 5 kg doh.gif
anaoi
dylly a furat cafelele si v-a pupat in crestet, ca are nemti. pa
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 13-06-2007, 10:23 AM) *

dylly a furat cafelele si v-a pupat in crestet, ca are nemti. pa

Las' ca mai fierb un litru poate mai treci pe aici lol.gif
May
Hi people biggrin.gif

anna e f frumos tricoul si se poarta, cel putin eu pe aici le vad peste tot. Arati exact cum mi te imaginam grin.gif

miha eu nu ma pricep la preturi, dar arata bine din cate vad floare.gif

ella ma lasi sa rad? Macar un pic? lol.gif. NU rad de ``estem``, ci rad ca ai zis ca iti iei poseta si pleci la balamuc. Pt ce iti mai trebuie poseta acolo? lol.gif Ai grija de tine hug.gif

Am furat si eu o cafeluta ca tare bine arata. Mersi pupic.gif
lyra
Miha apartamentul e f fain si nu e scump. in plus e destul de mare. cred ca merita. In cluj, apartamentul parintilor mei, costa pe putin 85.000 si e de pe vremea raposatului.

fetele am facut o prostie. eram in autobuz si a trebuit sa-mi iau pastila anticonceptie. de prostie am scapat-o pe jos si n-am mai gasit-o doh.gif . acum ce fac? wacko.gif . ati patit si voi asa ceva? adica sa pierdeti pastila? blum.gif doh.gif sau eu sunt singura nebuna.
Anna
CITAT(Ella79 @ 13-06-2007, 07:39 AM) *

Neata.

Ella lol.gif tare faza cu acea fraza blum.gif. In cazul asta e super justificat concediul, insa asa cum zicea si Miha, ai putea sa iei niste vitamine. Vezi cum te simti dupa zilele de somn din concediu.

Miha pupic.gif Bafta si cu ultimul referat si apoi intrii si tu in clubul vacantei blum.gif

CITAT(ALICE @ 13-06-2007, 08:36 AM) *

cheer.gif Alice Bravo pentru vointa. Stiu ca tu ziceai ca nu ai slabit deloc si faceai aerobic de multa vreme. Poate se obisnuise corpul si nu reactiona, sau poate erau prea usoare exercitiile. Ma gandesc ca daca acum zici ca ai febra dupa 10 min e de bine, asa ca asteptam sa reactioneze si centimetrul sau cantarul blum.gif blum.gif

CITAT(Maybeline @ 13-06-2007, 12:04 PM) *

Hi people biggrin.gif

anna e f frumos tricoul si se poarta, cel putin eu pe aici le vad peste tot. Arati exact cum mi te imaginam grin.gif

Multumesc May give_rose.gif
Asa urata iti imaginai ca sunt tease.gif tease.gif tease.gif
May
anna urata? pokey.gif neo.gif

lyra si eu am mai pierdut pastiluta prin casa si nu am mai gasit-o wacko.gif dar ``norocul meu`` ca eu la inceput mai uitam sa o iau asa ca am pastilute de rezerva. Doamne ce inconstienta eram doh.gif
peach
hormonal May

nu Miha dupa 3 zile uit ca sa nu zic ca ma plictisesc bag.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.