Bey,eu am niste draci de mor.
Azi imi arata cintarul bine,cam cit ar trebui sa am,dar mi-am vazut vergeturile de pa solduri.Imi vine sa mor de ciuda ca am fost asa vaca si m-am ingrasat atat in sarcina.
Faza e ca am citeva pe picior,sub fund si ma iau dracii cind ma gindesc ca nu mai pot purta pantalonasi scurti si fuste mini.Sa turbez nu alta.
Imi fac masaj dupa dus,dar prea mult nu cred ca se mai repara.Asa ca
Sorina ne luam de manuta.
Faza tare e ca pe burta unde s-a intins pielea cel mai mult nu am nicio vergetura,dar acolo ma cremuiam si de 2 ori pe zi,in schimb de picioare am uitat.
Miha,mie mi se pare grozav de scump si as fi de parere ca macar 3 camere sa fie ca ce te faci cu un copil?E spatiu mult si e nou,dar as prefera 3 camere mai mici.Macar daca tot te bagi in datorii sa stii pentru ce,parerea mea.
Lyra,ce pilule ei?Daca sunt de aceeasi culoare poti lua una de la sfarsit sau in continuare ca nu are nimic.Si iei cu una mai putin luna asta.
Doar daca sunt pe culori,e mai greu desi si acolo se poate lua urmatoarea.
Annaiss,iti sta bine cu breton,dar cu parul lasat cum e?Ca si mie mi-ar sta bine cu breton,dar cu parul in coada mereu ca in rest nu-mi place.
Ella,concediu clar ca cine stie ce limbi straine mai vorbesti.
May,am patit si eu faza asta cu cintarul,dar daca seara dupa 16 nu mai bagam nimic in gura decit fructe si apa,a doua zi imi arata cit trebuie sa am.