Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anaoi
dylly a plecat. pa
ina_ceva
Pa dylly! Spor la picioare wink1.gif
anaoi
lol.gif adik sa dau cat mai multe picioare in f.u.n.d.u.l. cui merita...
anca veselie
lol.gif lol.gif spor cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 13-06-2007, 05:06 PM) *

lol.gif adik sa dau cat mai multe picioare in f.u.n.d.u.l. cui merita...

lol.gif
daconst
May,cu ce companie zbori tu cind vii in tara?ca n-am retinut si am o prietena care vrea sa vina cu bb in tara din Spania. give_rose.gif
peach
CITAT(daconst @ 13-06-2007, 02:47 PM) *

Ia uitati ce l-am dresat pe fi-miu sa pot sta eu pe forum. lol.gif

good.gif stai sa vezi daca-ti mai da sticla inapoi daca pui bere in ea drinks.gif
May
dana cu Alitalia. Nu conteaza de unde pleaca, fie ca e Spania sau Germania, se poate calatorii cu orice companie grin.gif dar Alitalia e mai ieftina
ina_ceva
Am dat filmul din seara asta pe o salata la Spring wink1.gif

Si daca nu am spus pana acum, m-am angajat cool.gif , asa ca am sa o raresc cu vizitele pe aici blum.gif blum.gif . Dar nu scapatzi de mine, asa ca nu va facetzi sperante devil.gif
otilici
Am schimbat tickerul cheer.gif cheer.gif
Vad ca imi prieste caldura grin.gif Fug sa ma cremuiesc,sa fiu bella grin.gif

Ina felicitari! floare.gif cheer.gif Unde te-ai angajat,in ce domeniu lucrezi?
May
Felicitari ina cheer.gif cheer.gif cheer.gif asteptam detalii floare.gif

Sambata mergem la sexy yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Anna
Noapte buna!
May
anna nu iti mai place fatza ta de ai schimbat mesajul, sau nu reusesti sa pui poza? unsure.gif
BLUELIFE
'Neata fetele!am ramas logata dar nu din greseala ,am vrut sa veghez asupra voastra lol.gif Poftiti la cafea cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-06-2007, 04:21 PM) *

Ina esti frumoasa foc

Dilly imi inchipuiam ca etsi ceva de genul devil.gif dar tu de fapt esti cheer.gif adica simpatica foc,iar axe -esti o draguta give_rose.gif
anaoi
dylly multumeste pt complimente si pt cafea
daconst
Ce-i cu voi mey?
Ati baut cafeaua si ati adormit la loc? lol.gif

Otilici,felicitari pentru ticker.E super senzatia,asa-i? cheer.gif

May,multumesc de raspuns,i-am spus deja prietenei. pupic.gif i

Ina,tu taci si faci.Bravo tie pentru job,asteptam detalii! give_rose.gif
otilici
Si eu vroiam sa intreb ce e cu linistea asta... blink.gif Nu sunt obisnuita cu asa ceva blum.gif

Eu deja m-am apucat de gatit,nu spun ce ca e cu puncte multe grin.gif ,dar promit sa nu pap din ea,ii fac sotului wink1.gif blum.gif
anaoi
pisik, mp, help pls.
soranutza
Buna dimineata! Am trecut in fuga sa va salut, sa va spun ca nu v-am uitat dar trec printr-o perioada nebuna la servici. In ultima saptamana tot ce s-ar fi putut intampla, s-a intamplat. Am atatea de facut incat timpul trece atat de repede si nici nu-mi dau seama cum trec orele.

Zilnic mi-am propus sa intru sa vad ce mai faceti dar cum deschid forumul, cum apare cate ceva de facut si nu mai apuc sa citesc. N-am citit nimic din urma dar sper ca toate sunteti bine. Eu m-am intalnit cu Ella si tare bine mi-a prins intalnirea cu ea. E asa cum mi-am imaginat-o si sper din tot sufletul sa ne mai vedem.

Pisik, imi pare tare rau ca ieri nu ne-am putut vedea, sper ca nu te-ai plictisit prea tare. Te pup si, cand ai timp, daca intri pe YM poate mai vorbim. M-am tot gandit la tine si la Florin, la bebe... si m-am gandit ca daca vrei iti fac o programare aici la gineco sa auzi si aici o parere. Ginecologul meu a ajutat multe cupluri sa aibe bebei, desi sansele lor erau initial zero. Doua din aceste cupluri sunt prieteni de-ai nostri. Sa te gandesti si sa-mi spui.
Pisik
Netaza, f pe fuga ca am o caruta de treaba si sunt si mega chiauna

Dylly, ai mp pupic.gif
Otilici, bravo!!! Super!!! Abia astept sa mai simt si eu sentimentul ala super, dar trebuie intai sa ma cumintesc blushing.gif
Ina, felicitari pt job, asteptam detalii
Sorana, stai linistita ca nu m-am suparat, te inteleg; oricum, am mai stat la ei, am mai lucrat la site si pe urma am mai stat in aeroport. S-ar putea sa mai vin pe 22 dar nu stiu exact cum si in ce conditii
Multumesc pt propunerea cu doctorul, ar fi o idee sa vada analizele si un alt doctor, poate reusim sa ne vedem sapt viitoare sau poate reusesc sa mai intru pe mess sa vorbim

La nutritionista am avut 200 gr mai putin ca daca trecuta, mai mare rusinea doh.gif Si am continuat rau, rau cu regimul, nici nu mai zic.
Dimi8neata cantarul tot 69,5 arata.
Regimul dat acum e ok, dimineata avem tot asa, la pranz avem carnita vaca sau pui cu legume inabusite (sau alternativ salata), o felie paine; iar seara o supita de pui, o felie de paine si iaurt; si putem papa si ca la pranz dar renuntam la felia de paine.
Incerc sa ma mobilizez sa tin si eu de luni 3 saptamani incheiate (mai avem pe 4 infatisare), pt ca mi-a setat target 2 kg si daca nu le dau jos nu ma mai duc ca mi-e rusine blushing.gif

Pupici si o zi frumoasa! pupic.gif
peach
gluma primita de la Geo

Un pusti vine revoaltat de la scoala si īi spune tatalui sau ca acolo īl pun sa īnvete numai inutilitati. Tatal īl īntreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani:
1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sīnt importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de
exemplu: Carpatii "Scurburii", Strīmtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma īntraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mīna, ea te īntreaba ce īnaltime are vīrful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma īntorc sa-i spun...
- Da, da' pīna te īntorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
Ella79
Mda... am lovit masina. RAU.
Dimineata cand sa plec din parcare am gasit masina blocata si am incercat sa ies pe trotual. Bordura inalta, in fata gard, dreapta stanga - masini....
Eu mi-am facut toata partea dreapta varza si am lovit si masina unui vecin. A aluia e doar foarte putin julita.
Am plecat la birou.
Diseara o sa vorbeasca Mihai cu ala sa vedem cum facem. Ori ii dau eu bani sa si-o poliseze, ori mergem la Politie si si-o repara pe asigurarea mea.
Pe a mea oi rezolva-o saptamana viitoare.

Sunt obosita, sunt suparata, sunt vai de mama mea, nu mai vreau, nu mai pot, m-am saturat!

PS. da, stiu, se scrie trotuar, nu trotual, dar, cum spuneam, sunt varza...
May, nu mai rade ca te vad... )).gif )).gif )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:51 AM) *

anna nu iti mai place fatza ta de ai schimbat mesajul, sau nu reusesti sa pui poza? unsure.gif

era prea mare sad.gif si nu am reusit sa o atasez sorry.gif sorry.gif

Ina bafta cu jobul pupic.gif )).gif
Blue...servesc si eu o cafelutza, ms hug.gif
Ella imi pare rau de masina sad.gif hug.gif
BLUELIFE
Ella imi pare rau pentru masina ta ,imi dau seama ca te simti cumplit sorry.gif
May
Neatza crazy.gif need coffeeeeeeeeeeeee wacko.gif

M-am bagat la 2 dimineatza in pat, am adormit de abia pe la 3, apoi de la 7 la 8.30 am misunat prin casa si apoi m-am trantit in pat sa ma uit pe o revista si se pare ca am adormit. Am deschis ochii acum 15 min si ma uitam in tavan ca nu intelegeam ce se intampla si suna tel. La capatul celalalt: Doina ma intreba ce fac, si eu raspund: Multumesc fool.gif crazy.gif bag.gif. Sper ca a inteles saraca ce vorbeam ca eram pe alta lume tease.gif. Nu ne mai putem intalni sambata caci a aparut ceva neprevazut la ea, dar ramane pe alta data rolleyes.gif

ella nu mai rade ca te vad grin.gif. Daca aveai prezenta de spirit scoteai si tu un crac afara si sa vezi cum se oprea circulatia ca sa iesi giggle.gif Gandeste-te ca mai ai putin pana la concediu rolleyes.gif

anna micsoreaza poza pe www.imageshack.us naughty.gif

Azi, Remy, vine la 2 la pauza de masa si nu se mai intoarce ca si-a luat liber sa mergem la avocata sa ii ducem niste hartzoage, asa ca ne mai plimbam si noi azi yahoo.gif

Am mai luat o lovitura sub centura sorry.gif. Dentistul lui Remy are lunile iunie si iulie ocupate la ora la care ar putea ajunge Remy, iar in august termina si mai repede programul ca aici nu prea se lucreaza in august. Nu il mai poate primi decat in septembrie cand noi deja mergem acasa, asa ca nu o sa isi termine partea din fata pana venim sorry.gif si Remy nu vrea la alt dentist ca e tare fricos. Asta e dry.gif
ina_ceva
Merci, fetelor! pupic.gif hug.gif . Jobul nu reprezinta ce mi-as dori sa fac, dar macar nu stau acasa grin.gif

Bluelife, dar nu stii ce a devil.gif sunt )).gif
Ella, imi pare rau sa aud de masina. hug.gif

Pisik, sper sa te poti tzine de noul regim. Ai grija de tine pupic.gif . In legatura cu analizele, sunt sigura ca ar fi bine sa le vada macar trei doctori, nu se stie de unde poate aparea o solutzie.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ieri am mancat cate de cat bine wink1.gif .Nu am cantarul acasa yahoo.gif ca l`am imprumutat cuiva care vrea sa slabeasca lol.gif si macar nu imi mai fac rau cu mana mea lol.gif >
Pisik poate e ma bun noul meniu / regim .
May si eu abia m`am trezit sorry.gif ca azi noapte l`am vegheat pe babu blink.gif ca am avut o durere de picior ... ma dor oasele cand se schimba vremea .. ori la picior ori la mana doh.gif .. si am dormit si eu mai bine de la 9 dimineata pana la 12 bang.gif .
Peach )).gif )).gif misto banc .
Mai stau putin si plec prin oras la colindat magazine dance3.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif ...si eu pe fuga pe aici:
Ina bravo pentru munca(nu stiu inca ce e,dar dau in urma si aflu tease.gif .Important ca ai o ocupatie!)
May ai grija ce iti dorecti ca s-ar putea sa se indeplineasca:nu voiai tu sa ii confectionezi o strungareata lui Remy,nu demult?! grin.gif
Eu nu prea mai numar(e un mod delicat de a spune ca nu numar deloc) dar nu prea mai mananc.Mai pap cate o inghetata,dar in ultimul timp,de cand cu reflexoloaga,ma gandesc de doua ori inainte de a-mi cumpara,ca imi trece prin fata ochilor mintii cum ma malaxeaza aia si cate ghionturi,dupaci,pumni si karate iau,toate frumos ambalate sub denumirea de "masaj anticelulitic"...
Am renuntat la tiker ca ma enerva,dar.....DAR!!!! grin.gif ...m-am masurat acum o luna la sold,pulpa si talie(atunci cand ati vorbit voi fiecare de ce dimensiuni poseda) si azi raportez o scadere de 2 cm pe fiecare pulpa(ca sa nu ii spun bulan),4cm in talie si 4 cm la sold cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....Prin urmare,azi am indurat cu masochism ,stoicism si zambet tamp pe buze,tot arsenalul sus mentionat la reflexo! tease.gif tease.gif tease.gif
May
Bravooooo mamarutzooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Ina felicitari cheer.gif cheer.gif .
Otilici felicitari pt ticker cheer.gif si la cat mai multe kg date jos cheer.gif .
Mi`am gasit copiile dupa diploma de bac asa ca sapt viit luni ma duc sa`mi depun dosarul la Isj Hg pt examen la suplinitori romana cheer.gif .Am sa invat pana al adanci batraneti yahoo.gif lol.gif

Bravo mamaruto !!!!!! cheer.gif
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 14-06-2007, 11:54 AM) *

Merci, fetelor! pupic.gif hug.gif . Jobul nu reprezinta ce mi-as dori sa fac, dar macar nu stau acasa grin.gif

Bluelife, dar nu stii ce a devil.gif sunt )).gif
Ella, imi pare rau sa aud de masina. hug.gif

Pisik, sper sa te poti tzine de noul regim. Ai grija de tine pupic.gif . In legatura cu analizele, sunt sigura ca ar fi bine sa le vada macar trei doctori, nu se stie de unde poate aparea o solutzie.

Adica in sens de carcotasa sau plaja(a se traduce in engleza)? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Salutare!
Bubbles, daca iesi prin oras, sa imi spui si mie ce ai gasit frumos, ca we celalalt vin si eu la Piatra. A, si programul magazinelor, daca poti pupic.gif
Felicitari, mamaruto!
Otilici, bravo pt cantar!
Ella, sigur iti trebuie o vacanta hug.gif
May
Cred ca se referea ca e ``a dracu``, nu ca e ...plaja lol.gif

S-a miscat Gicutzu, manca-l-ar mama pe el, asa ca nu imi mai fac kk cu motz duminica lol.gif
bubbles
MIha hai k incerc sambata sa trec pe la WL sa vad programul grin.gif .
Eu maine tin nu mai cu lichide ca e 15 si e luna noua .. mai tine careva?
May
A facut cineva crochetele acelea de peste din comert, la cuptor? Ca mi-e pofta de cateva zile de ele dar nu vreau sa le fac prajite in ulei.... oare s-or rumeni frumos la cuptor cu tot pesmetul ala pe ele? unsure.gif
bubbles
May eu mi`am facut si in tigaie de teflon fara ulei si in cuptor cu microunde blum.gif .Mia bune ieseau in tigaie chiar si fara ulei si nici nu se prindeau wink1.gif
May
In tigaie fara ulei? blink.gif Pai si se fac alea congelate doar pe teflon? Se rumeneste pesmetul ala? blink.gif
michelle
Da, May, eu le fac numai in cuptor grin.gif
Merci, Bubbles. Orice informatie e binevenita.
May
In principiu le bag la cuptor pt pranz si opresc una sa testez in tigaie grin.gif.

Apropo de tigai, eu am o tigaie numai a mea de la Tefal pe care mi-au adus-o ai mei anul trecut. O ador, gatesc in ea de toate, am grija de ea ca de ochii din cap sa nu se zgarie... daca o vedeti aproape ca-i ca noua desi o folosesc zilnic. Acum 2 zile am gasit-o strambata w00t.gif pur si simplu parca a dat cineva cu ea de pamant si in loc sa fie rotunjita, acum e dreapta pe o portiune de 3-4 cm w00t.gif. Am zis ca mi se face rau dar am incercat sa nu ma agit, vroiam sa vad care recunoaste ca a accidentat-o dry.gif. L-am intrebat pe Remy si a zis ca el nu umbla cu tigaile mele, eu stiu sigur ca nu am lovit-o.... deci mai raman cei 2 crai de la rasarit dar tac malc dry.gif. Ieri l-a intrebat Remy pe tata-su care din ei a lovit-o si au inceput sa se dea de ceasul mortii amandoi. Azi imi zicea socra-meu spasit ca poate a daramat-o el si a cazut pe jos, fara sa isi dea seama. In fine, e o simpla tigaie chiar daca e favorita mea, nu sunt nebuna sa ma cert cu cineva pt asta, dar ma deranjeaza ca nu recunoaste dry.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:26 PM) *

In principiu le bag la cuptor pt pranz si opresc una sa testez in tigaie grin.gif.

Apropo de tigai, eu am o tigaie numai a mea de la Tefal pe care mi-au adus-o ai mei anul trecut. O ador, gatesc in ea de toate, am grija de ea ca de ochii din cap sa nu se zgarie... daca o vedeti aproape ca-i ca noua desi o folosesc zilnic. Acum 2 zile am gasit-o strambata w00t.gif pur si simplu parca a dat cineva cu ea de pamant si in loc sa fie rotunjita, acum e dreapta pe o portiune de 3-4 cm w00t.gif. Am zis ca mi se face rau dar am incercat sa nu ma agit, vroiam sa vad care recunoaste ca a accidentat-o dry.gif. L-am intrebat pe Remy si a zis ca el nu umbla cu tigaile mele, eu stiu sigur ca nu am lovit-o.... deci mai raman cei 2 crai de la rasarit dar tac malc dry.gif. Ieri l-a intrebat Remy pe tata-su care din ei a lovit-o si au inceput sa se dea de ceasul mortii amandoi. Azi imi zicea socra-meu spasit ca poate a daramat-o el si a cazut pe jos, fara sa isi dea seama. In fine, e o simpla tigaie chiar daca e favorita mea, nu sunt nebuna sa ma cert cu cineva pt asta, dar ma deranjeaza ca nu recunoaste dry.gif

si eu am o tigaie de al tefal, super super buna, dar am zgariat-o sad.gif imi pare rau de ea... inca o mai folosesc dar imi vine sa ma bat cand vad cat d rau am zgariat-o sad.gif doh.gif doh.gif
May
Inca o intrebare miha: cam in cat timp se fac? Ca sa stiu cand sa le pun la cuptor sa le mancam calde cand vine Remy rolleyes.gif

CITAT(uka @ 14-06-2007, 12:28 PM) *

si eu am o tigaie de al tefal, super super buna, dar am zgariat-o sad.gif imi pare rau de ea... inca o mai folosesc dar imi vine sa ma bat cand vad cat d rau am zgariat-o sad.gif doh.gif doh.gif

E ca sunt super? Mi se pare ca au cele mai bune produse din teflon mai ales ca ii vad pe socrii mei cate tigai cumpara care sunt la fel la pret cu cele de la Tefal, dar se strica imediat. Una pe care au avut-o pur si simplu li s-a prins carnea de ea si cand au dezlipit carnea s-a desfacut cu tot cu bucati de teflon w00t.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:31 PM) *

E ca sunt super? Mi se pare ca au cele mai bune produse din teflon mai ales ca ii vad pe socrii mei cate tigai cumpara care sunt la fel la pret cu cele de la Tefal, dar se strica imediat. Una pe care au avut-o pur si simplu li s-a prins carnea de ea si cand au dezlipit carnea s-a desfacut cu tot cu bucati de teflon w00t.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif c nasol
michelle
Si noi tot de la Tefal, din aia cu punct rosu. Dar am folosit-o in cuptor si s-a rupt coada si oricum arata cam jalnic ca nu o folosim doar noi. E vai de capul ei.. Cand om fi la casa noastra ne-om lua alta naughty.gif

May, eu nu le las prea mult, ca se patrund repede. Incearca cu furculita. Tu le vrei mai crocante? Daca da, lasa-le mai mult, daca nu, 15-20' ajung, cred
lyra
May am si eu o tigaie de la Tefal. ca si tine si eu o iubesc ca ochii din cap si numai eu umblu cu ea. desi o am de cateva luni bune arata exact ca noua. cheer.gif
ma entuziasmez si acum cand o vad cum sta cuminte in dulap si ce bunatati fara ulei pot face cu ea. blum.gif

ar trebui sa ne dea cei de la tefal ceva bani din bugetul lor de publicitate... )).gif

a mea a fost si destul de ieftina, am luat-o din Cora, iar in kaufland aceeasi tigaie costa dublu dry.gif

azi am o zi naspa. azi-noapte m-a durut stomacul, au fost unii care au dat drumul la manele doh.gif si n-am dormit aproape deloc. azi si maine stau sa invat, ca sambata am examen pt cursul asta care l-am facut.

May si Otilici Bravo pt ca s-a miscat cantarul cheer.gif
May
Buei, acum nu ma faceti sa plang dupa tigaie )).gif ca si asa imi pare rau de ea de nu mai pot. Cand om fi si noi la casa noastra, imi iau tot ce se poate de la Tefal rolleyes.gif

Mersi miha, o sa dau de acum drumul la cuptor ca sa se incalzeasca si apoi le pun ca noua ne place mai crocante blum.gif. Mersi mult floare.gif si a mea are punct rosu, termospot sau cum ii zice cheer.gif

lyra sterlina hug.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:11 PM) *

lyra sterlina hug.gif

lol.gif lol.gif Ce nebuna esti,May )).gif
Sper ca dau ceva astia de la Tefal,ca si eu am tigai din alea grin.gif blum.gif
May
Pai lyra noastra-i valoroasa grin.gif

Chiar ar trebui sa ne cinsteasca Tefalul azi cu cate un cantar d-ala destept naughty.gif
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:26 PM) *

Cu ce o cureti ca a mea se innegreste pe exterior si nu stiu cu ce sa o curat,nu e fum sau ulei ars ci pur si simplu isi schimba culoarea sad.gif
anaoi
si ww, nu?
otilici
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 02:24 PM) *

si ww, nu?

Mai ales WW,ca eu de aia am luat-o naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.