Fetelor, furati-mi telefonul, taiati-mi netu...imi fac sigura rau si nu ma opresc
Nus de ce simt nevoia sa vb cu fostul prieten care ma socheaza zilnic
Mai nou s-a indragostit de o colega blonda si slaba ( si m-am gandit eu ca daca el mereu era obsedat cu blondele, are legatura cu faza ca e blonda si slaba), cand colo ii place de ea ca seamana cu fosta lui prietena

Unii oameni sunt chiar bolnavi. si mai bolnava sunt eu ca vb cu el. insa ma apuca uneori tristetea si simt ca nu pot sa fac nimic, simt nevoia sa ii zic ceva
trebuia sa imi descarc sufletu ca sunt confuza rau, rau. sunt clipe in care zic , gata, ca imi fac rau nu ii mai vorbesc, si sunt clipe in care ma sufoc si am asa o stare de agitatie daca nu ii zic nimic. ca si cum as avea atacuri de panica la nivel redus. Stiu ca a trecut ceva vreme...
stiu ca gresesc, insa stiu acum, ca maine imi trece. si tot asa...si nu mai suport situatia asta
Acum sunt intr-o stare constienta si sper sa citesc asta si maine. Rezist eroic cateva zile si atunci ori da el ceva pe mess, ori ma apuca pe mine.
Citeste si ce postez pe forum

( stia adresa asta ca am accesat-o de atatea ori de la el de acasa), si imi zice...am vazut ca te-ai tuns, am vazut poza pe net, sau alte lucruri pe care le citeste aici

. I-am zis sa nu mai citeasca, nici nu am mai postat cine stie ce.
Nu stiu daca o face din rautate, din prostie, sau chiar nu isi da seama. imi zice ca tot ce vrea e un prieten, ca numai in mine are incredere si vrea un sfat. nu mai pot sa dau sfaturi de astea. inca l-as ajuta, dar nu asa cum vrea el. tin la el pentru persoana care a fost si pt tot ce a fost insa il urasc pentru multe luc pe care le face acum si le-a facut.
insa nu vreau sa am regrete in privinta relatiei, ca ce a fost a fost, a fost alegerea mea, desi stiam ce nu e totul bine, dar nu am renuntat. Insa as vrea acum sa treaca tot, sa nu mai aud povesti de astea, cu toate noile relatii pe care le are ( pardon, el nu vrea relatii, ci doar asa....tipe). Stiu ca e alegerea mea, eu il ascult
Nu stiu daca are sens ce zic eu aici, da sunt tare amarata si simteam nevoia sa ma descarc undeva.
nu mai imi place de mine, ca sunt asa cu o stare duplicitara, cand asa cand asa, si nu reusesc sa ma concentrez pe alte lucruri.