Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
May
Mi-am luat acum 2 zile niste papuci dar nu am cum sa vii arat din motive tehnice... maine merg dupa aparat sa imi dea presupuesto ( nu ii gasesc echivalentul in romana... adica imi spune cat costa sa mi-o repare si daca accept, bine, daca nu, o iau fara sa ma coste nimic faptul ca s-a uitat la ea) dry.gif

bluelife eu o curat zilnic cu degresant si cu un burete din sarma aceea speciala dar care nu zgarie ( numai pe exterior!). Din cand in cand o mai spal si cu Cif crema dintr-acela cu care se spala gratarele de arsura rolleyes.gif
Amazoana
Eu nu am tigaie de Teflon. sad.gif De cand tot zic sa-mi iau una....dar stiti cum este, cand am bani zic ca pot face ceva mai bun cu ei, decat sa-i dau pe-o tigaie.
Prima oara cand voi avea mai multi banuti, in mod cert imi iau una!
lyra
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:11 PM) *

Buei, acum nu ma faceti sa plang dupa tigaie )).gif ca si asa imi pare rau de ea de nu mai pot. Cand om fi si noi la casa noastra, imi iau tot ce se poate de la Tefal rolleyes.gif

Mersi miha, o sa dau de acum drumul la cuptor ca sa se incalzeasca si apoi le pun ca noua ne place mai crocante blum.gif. Mersi mult floare.gif si a mea are punct rosu, termospot sau cum ii zice cheer.gif

lyra sterlina hug.gif

laugh.gif

de fapt e o constelatie. lol.gif . dar n-ar fi rau sa am ceva lyra sterlina prin buzunare. pt ca zilele astea am mai mult vant prin ele. doh.gif

cand am cumparat-o ma tot uitam cand se inroseste punctul ala. eu n-am vazut sa se inroseasca termospot-ul. )).gif .

dulci nu e asa scumpa. eu am dat 466.000 lei vechi pe ea in cora, si e de aia mare
bubbles
Si eu am Tefal acasa la Piatra si i`am interzis bunicii sa o fol ca sa nu o zgaraie dry.gif .
May
lyra pai ne-a tras tzeapa cu inrositul ca in reclama... daca te uiti atent, cand e tigaie rece, se observa niste cerculete pe termospot, iar cand se infierbanta, nu se mai vad grin.gif
lyra
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:38 PM) *

lyra pai ne-a tras tzeapa cu inrositul ca in reclama... daca te uiti atent, cand e tigaie rece, se observa niste cerculete pe termospot, iar cand se infierbanta, nu se mai vad grin.gif

sa mor ca nu m-am uitat la ea rece. numai dupa ce am pus-o pe foc. )).gif
o sa ma uit cu atentie data viitoare.

uite ce fac eu in loc sa invat. vorbesc despre tigai. rolleyes.gif
May
Maica-mea a luat-o anul trecut din Metro si a dat pe ea aproape 1 mil blink.gif si are diametrul de 27 cm

Ati mai vazut o matza care sa doarma ca handicapata noastra mereu pe spate si cu cracii desfacuti? lol.gif

Imagine
uka
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:41 PM) *

Maica-mea a luat-o anul trecut din Metro si a dat pe ea aproape 1 mil blink.gif si are diametrul de 27 cm

Ati mai vazut o matza care sa doarma ca handicapata noastra mereu pe spate si cu cracii desfacuti? lol.gif

Imagine

asa doarme si al meu in ultimul timp k ii e foarte cald...am poze p telf cu el dar nu am cum sa le bag incalc.. oricum e f haios, k sta cat e el d lung, p spate cu cracii in sus si nu are nici o jena
May
Credeam ca numai asta e tampita la cap, acum doarme langa mine in pat si are varful limbii scos afara... am tras-o de limba dar nu are nici pe naiba, nici macar nu se misca )).gif

Daca te uiti la data pozei, e facuta in noiembrie, asa ca nu de cald sta ca la ginecolog, ci de tembela la creieri lol.gif

Trebuie sa merg sa ii prajesc lui Remy niste fudulii de porc si mi-e o scarba de mor. El a zis ca le prajeste singur dar ma gandeam sa ii fac o surpriza. Imi pare rau daca voua va plac si vi se pare aiurea ca mie mi-e scarba, dar mi se intorc matele de la astea si de la ciorba de burta....
lyra
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:57 PM) *

Credeam ca numai asta e tampita la cap, acum doarme langa mine in pat si are varful limbii scos afara... am tras-o de limba dar nu are nici pe naiba, nici macar nu se misca )).gif

Daca te uiti la data pozei, e facuta in noiembrie, asa ca nu de cald sta ca la ginecolog, ci de tembela la creieri lol.gif

Trebuie sa merg sa ii prajesc lui Remy niste fudulii de porc si mi-e o scarba de mor. El a zis ca le prajeste singur dar ma gandeam sa ii fac o surpriza. Imi pare rau daca voua va plac si vi se pare aiurea ca mie mi-e scarba, dar mi se intorc matele de la astea si de la ciorba de burta....

subscriu si eu la ciorba de burta. fuduliile nu stiu cum miros, dar eu oricum nu mananc carne de porc. grin.gif

May mai bine gandeste-te la alta surpriza, care sa-ti faca si tie placere.
May
Ce sa ma mai gandesc ca deja se rumenesc pe partea cealalta. Le-am condimentat ajutandu-ma de furculita ca sa nu le ating dar bineinteles ca tot am intrat cu un deget in ele si am zis ca ma ia cu lesin. Chiar nu exagerez, mie nu mi-e scarba de multe lucruri, dar si cand mi-e scarba......

lyra mie mi se pare ca miros ingrozitor.... dry.gif gata ca poate altora le plac blum.gif

S-au facut si crochetele si au iesit super. Bubule am uitat sa mai pun una in tigaie, dar te cred pe cuvant ca ies si acolo hug.gif. Oricum, au gust diferit de cele prajite in ulei dar sunt bune si asa smile.gif
Tulip
Salutare,Neuroni!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

vad ca vb. despre tigai tefal....nici eu n-am sorry.gif dar imi cumpar in cel mai scurt timp wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Otilici si celelalte fete,care au slabit,felicitari!!!!! floare.gif

Ella,cate zile ai pana la concediu? grin.gif grin.gif

Va anunt si eu cu mandreta ca am 53 kg,mi-am atins targetul,trebuie sa modofic tickerul cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Maine e ziua fetei,implineste 2 anisori,dar o sarbatorim doar sambata ca noi avem 2 examene maine....la statistica.... dry.gif dry.gif

si de luni ma duc la servici crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif
anca veselie
fetele, mai tineti minte cumva cate pct are un biscuit de secara marisor, cu diametrul cam 5 cm? grin.gif oare 1.5p o fi ok?
michelle
Wow Tulip
1. Felicitari pt kg!! cheer.gif
2. La multi ani printesei! Sa creasca mare si sa asculte de mama pupic.gif
3. Bafta multa la servici.

May, eu nu stiu cum sunt fuduliile, dar nu pot concepe sa mananc asa ceva. Ca si creierul de altfel. Sa mai zic ca nici de pipota nu prea ma ating? lol.gif

In schimb ador ciorba de burta/raduteana laugh.gif cu mult otet si mult usturoi iummmmmm

Timberland Feat J.Timberlake & Nelly Furtado - Give It To Me
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 03:35 PM) *

fetele, mai tineti minte cumva cate pct are un biscuit de secara marisor, cu diametrul cam 5 cm? grin.gif oare 1.5p o fi ok?

Io zic 10p biscuitu'. Na! tease.gif tease.gif tease.gif
anca veselie
lol.gif te oftici? tease.gif
anaoi
ce 10p, 14p voteaza dylly
anca veselie
)).gif )).gif
May
15 p, care da mai mult? lol.gif

tulip felicitari pt ca ai reusit sa slabesti atat cat ti-ai propus si iti doresc ca asta sa fie cea mai mare greutate pe care sa o ai in restul vietii floare.gif. Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa :cheer Si servici usor wink1.gif

miha lasand la o parte faptul ca fuduliile sunt .....fudulii )).gif chiar daca ar fi fost altceva si ar fi mirosit in halul ala, tot nu as fi mancat. De creier pane nici eu nu ma ating, dar creierul de gaina sau cocos il savurez cu coada lingurii la orice ora )).gif. Ciorba de burta nu mi-a placut niciodata desi, la inceput, am gustat din mai multe parti. Ultima data cand am gustat-o a fost acum 2 ani cand trecusera cateva zile de cand eram impreuna cu Remy si a facut maica-sa. Atat m-a rugat sa o gust ca am cedat pana la urma si vreau sa spun ca singura chestia care m-a facut sa ma abtin sa nu o scuip inapoi in farfurie a fost rusinea ca altfel... lol.gif

Noi plecam la 4 la avocata si ma enerveaza ca azi s-a schimbat vremea si e racoare dry.gif
anaoi
dylly a plecat. pa. va pup in crestet
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 04:03 PM) *

ce 10p, 14p voteaza dylly

Io ti-am spus sa ma scoti, nu sa ma imbrancesti si mai tare blum.gif

CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 04:20 PM) *

dylly a plecat. pa. va pup in crestet

Papa Dylly!
Bafta la avocat May!
May
Mersi dar nu facem decat sa ii ducem niste acte... sper doar ca nu s-a mai dat alta lege intre timp ca sa alerg iar dupa hartzoage dry.gif

Am fugit! Va pupic.gif si va hug.gif
bubbles
Anca eu zic sa mananci numai biscuitul si nimic altceva tease.gif
Tulip felicitari cheer.gif cheer.gif si la multi ani Timeei flowers1.gif .
Am vazut si eu in oras Tefal ingenio .. de aia de i se ia coada si se pune la alta lol.gif sper ca ati inteles .. si e numai 150 lei pleasantry.gif

May nici mie nu imi place ciorba de burta nana.gif .Si mata mea la fel doarme si are o burta .. ca de .. e obeza lol.gif
daconst
Tulip,bravo fata,esti tare! cheer.gif
Vezi ca se poate,daca vrei cu adevarat?
Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! pupic.gif

May,dar tu gatesti nu gluma.Fata fuduliile sunt alea de la porc...la ce ma gindesc eu? lol.gif
Intelegi tu,ca oricum ma cenzureaza daca scriu cuvantul. )).gif
Crochetele le fac numai la cuptor dar eu le las mult pina crusta devine aurie.Sunt bune rau si au 1p buc.
Mai fac la cuptor si nuggets,aia ca la BK din carne de pui si pane.Sunt buni de mori si tot cu puncte putine.
Bai noroc c-a spus Uka ca si matza ei sta la fel ca altfel spuneam s-o trimiti dupa motani. lol.gif
Sau ca va priveste prea mult si-i faceti pofta. lol.gif

Ella,of,Doamne ce urat cu masina.Cum mai sa te blocheze?N-ai claxonat?Pai eu sculam tot blocul pina cobora careva sa si-o ia si nu-mi loveam eu masina.Ce tampiti!

Sorana,te mai asteptam la noi ca mie tare mi-e dor de tine. pupic.gif

Himere,unde te ascunzi?Hai la noi,ca e mai bine decit singura! hug.gif
dany
Buna seara !

Felicitari fetelor care au slabit ( tulip , felicitari pentru atingerea target-ului ) , celor care s-au mentinut ....
Tulip , sa-ti traiasca printesa si bafta la job !

Danutza , ai baiat mare si vorbaret deja cheer.gif

Ella
, imi pare rau de faza cu masina floare.gif

Felicitari celor care au luat examenele si bafta celor care mai au de dat .
uka
CITAT(daconst @ 14-06-2007, 06:01 PM) *

[Bai noroc c-a spus Uka ca si matza ei sta la fel ca altfel spuneam s-o trimiti dupa motani. lol.gif
Sau ca va priveste prea mult si-i faceti pofta. lol.gif

[

al meu e motan... castrat ce-i drept, dar tot motan e.... naughty.gif
Anna
unsure.gif unsure.gif Ati vazut cum ploua? Pe care din voi v-a facut ciuciulete? tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Pisik
Va pup!

Ella, ce porcarie cu masina, e o tampenie ce se intampla cu locurile de parcare, nicaieri nu mai poti fi sigur pe loc, nici macar la tine acasa; noi avem meciuri cu vecinii constant din cauza asta

Eu am fost cuminte azi, cu exceptia unui mic dulce gustat dupa-amiaza, ca am acut doi sarbatoriti, unul la 3 unul la 5, in ultima vreme numai asa sunt, o sa ajungem triplii...
Dar mi-a fost greu azi, nu stiu de la ce, poate fiindca nu imi vin rusii, dar am o foame in ultimele zile de as manca si pietre; dar foame din aia cu gol in stomac si lesin...am perioade si acum parca nu ma mai lasa si tot mai rau e.

Am facut si 20 min pillates si 10 de bicla asta seara, desi sunt franta. Azi am fost ca batuta toata ziua, sper sa ma pot culca mai devreme

dany
De ce nu iei niste vitamine , Pisik ??? Si ... daca iti e foame ... nu merge sa o pacalesti cu ceva salate sau fructe ( banane , de ex. ) ?

Felicitari pentru sport !!!! Super ca reusesti !!
bubbles
Felicitari pt sport Pisik cheer.gif .am citit eu bine .. ca luna asta NU iti vin rusii blink.gif ? De ce?
Dany seara hug.gif .Cum mai merge lucrul la casa ?
dany
Buna , Andreea ! Merge , merge la casa ..... Am intrat pe ultimele 2 saptamani smile.gif

Uite ce am mai facut nou....pe langa lucruri mai mici care nu se pot fotografia . Maine vine mobila de bucatarie .... de sambata incepem sa ducem o parte din mobila si sper sa vina si cei care ne pun gresia in baia de la etaj .
Amazoana
Seara Dani draga. Ce faci? Ce ne mai spui despre tine? Eu am musafiri, parintii babuinului, iar el pleaca maine seara sau sambata in voiaj......sunt asa trista....... sorry.gif
PS: cand vrei sa vb pe mess eu sunt ca la avatar
Te pup pupic.gif si sa ai spor!!!!!

CITAT(annaiss_derrian @ 14-06-2007, 08:08 PM) *

unsure.gif unsure.gif Ati vazut cum ploua? Pe care din voi v-a facut ciuciulete? tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif

La mine deloc. Ba e asa de cald........
bubbles
Wow ce misto e combina clap.gif .cat v-a coastat? Abia astept poze cu casa terminata cheer.gif .Am sa pun si eu sapt viit dupa ce punem parchetul wink1.gif
dany
Mada , astept cu nerabdarde sa termin cu toata munca . Am jurat ca 10 de ani de acum incolo nu mai vreau sa vad vopsea de usi in fata ochilor )).gif .Usile de jos a trebuit sa le vopsesc de 3-4ori cu culoare de acoperire si apoi in alb doh.gif

Andreea , combina o aveam deja de aproximativ 1 an jumate .Am luat-o la reducere . Costa cam pe la 1500 €....noi am luat-o cu 999€. Suntem tare multumiti de ea ....mai ales vara ca avem gheata la distractie ( face cuburi de gheata ) .
Tulip
Dany,ce frumos e la voi!!!!Tu mai poti,mai poti? hug.gif
dany
CITAT(Tulip @ 14-06-2007, 09:26 PM) *

Dany,ce frumos e la voi!!!!Tu mai poti,mai poti? hug.gif

Tulip .... mie nu mi se pare frumos doh.gif doh.gif Nu stiu de ce !!! Am muncit ca descreiaratii si acum .... Poate imi va trece , poate e inca stressul de atata munca ... nu stiu ... Mai pot pentru ca trebuie !!! Dar mai avem putin si ...gata . de abia astept sa dorm prima noapte in casa !!!!! Dar... avem nevoie de curent ( dureaza ceva pana avem ) , baia de la etaj trebuie sa fie gata .....bucataria vine maine ......Siiiiii , ce e mai rau : am sarit peste suma planificata doh.gif doh.gif doh.gif
Tulip
dar e casuta voastra,e frumoasa si o sa fiti super fericiti acolo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

si sigur e ff. frumos,auzi la ea,nu-i place doh.gif ....asteapta sa fie toate lucrurile la locurile lor,sa fie ordine si curatenie si sa poti savura un pahar de orice si sa te bucuri de casa ta! cheer.gif cheer.gif
michelle
Dany, parca a luat viata casuta ta give_rose.gif pupic.gif
dany
Ai dreptate , Tulip . Sigur imi va placea cand va fii gata . Si.....daca nici atunci nu imi va placea ....ghinion lol.gif

Neuroni , trebuie sa ma marturisesc blushing.gif Nu am mai scris nimic in ultimele zile pentru ca ...am simtit ca nu ma mai atrage forumul sad.gif . Asta am simtit , asta am facut .........DAR imi sunteti dragi toate !!!!!

CITAT(michelle @ 14-06-2007, 09:47 PM) *

Dany, parca a luat viata casuta ta give_rose.gif pupic.gif

)).gif Asa am gandit si eu cand am vazut pozele smile.gif Chestia e ca trebuie sa realizez ca intr-adevar arata bine ......Probabil am nevoie de timp sa realizez ca am reusit sa facem acea casa veche ( 52 de ani ) sa arate bine .
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 12:51 PM) *

S-a miscat Gicutzu, manca-l-ar mama pe el, asa ca nu imi mai fac kk cu motz duminica lol.gif

Ce am ratat; ma gandeam ca faceai o mica poza, cu motzul ala blum.gif

Tulip La multi ani mandrei tale! give_rose.gif

Felicitari fetelor ce au slabit cheer.gif cheer.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 14-06-2007, 08:08 PM) *

Pe mine m-a facut; ziceai ca eram la mare si abia iesisem imbracata din apa dry.gif.
+ ca in intersectie la tineretului era sparta o conducta, de nu am reusit sa ajung acasa decat ocolind vreo trei blocuri. Strada din fatza blocului inundata si aia, a trebuit sa gasesc alta cale de a o traversa, sarind gardul prin gradini dry.gif
dany
Ce imi sta mie acum pe creieri : tapetul din living se va intelege cu canapelele comandate ???????? Am impresia ca va fii prea multa culoare in acea incapere sad.gif sad.gif sad.gif .
Dulapul pe care il vroiam in living va trebui sa mai astepte ( nu il putem lua din cauza ...financiara ) . Offfffff, sper ca nu am facut o alegre gresita la tapet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ...daca va fii asa .....asta e !!! Avem timp destul ( finantele nu prea smile.gif ) sa il schimbam . Inchipuiti-va ca am comandat tapetul fara sa avem deja mobila .... doh.gif doh.gif Prostesc , zic eu . DAR ... asta sa fie tot necazul !!!!! Cine va veni la noi va veni PENTRU noi nu pentru tapet !!!! Right , girls ????
ina_ceva
Dany-dulce, ai sa te bucuri cand o vei vedea terminata si vei sti ca te vei putea odihni pupic.gif hug.gif . Sigur ca vom veni pt tine si nu pt tapet....sau poate vom veni si pt Dirk cool.gif
Anna
sad.gif Fetelor, furati-mi telefonul, taiati-mi netu...imi fac sigura rau si nu ma opresc mad.gif
Nus de ce simt nevoia sa vb cu fostul prieten care ma socheaza zilnic sad.gif
Mai nou s-a indragostit de o colega blonda si slaba ( si m-am gandit eu ca daca el mereu era obsedat cu blondele, are legatura cu faza ca e blonda si slaba), cand colo ii place de ea ca seamana cu fosta lui prietena doh.gif Unii oameni sunt chiar bolnavi. si mai bolnava sunt eu ca vb cu el. insa ma apuca uneori tristetea si simt ca nu pot sa fac nimic, simt nevoia sa ii zic ceva sad.gif
trebuia sa imi descarc sufletu ca sunt confuza rau, rau. sunt clipe in care zic , gata, ca imi fac rau nu ii mai vorbesc, si sunt clipe in care ma sufoc si am asa o stare de agitatie daca nu ii zic nimic. ca si cum as avea atacuri de panica la nivel redus. Stiu ca a trecut ceva vreme...
stiu ca gresesc, insa stiu acum, ca maine imi trece. si tot asa...si nu mai suport situatia asta sorry.gif
Acum sunt intr-o stare constienta si sper sa citesc asta si maine. Rezist eroic cateva zile si atunci ori da el ceva pe mess, ori ma apuca pe mine.
Citeste si ce postez pe forum sad.gif ( stia adresa asta ca am accesat-o de atatea ori de la el de acasa), si imi zice...am vazut ca te-ai tuns, am vazut poza pe net, sau alte lucruri pe care le citeste aici sad.gif. I-am zis sa nu mai citeasca, nici nu am mai postat cine stie ce.
Nu stiu daca o face din rautate, din prostie, sau chiar nu isi da seama. imi zice ca tot ce vrea e un prieten, ca numai in mine are incredere si vrea un sfat. nu mai pot sa dau sfaturi de astea. inca l-as ajuta, dar nu asa cum vrea el. tin la el pentru persoana care a fost si pt tot ce a fost insa il urasc pentru multe luc pe care le face acum si le-a facut.
insa nu vreau sa am regrete in privinta relatiei, ca ce a fost a fost, a fost alegerea mea, desi stiam ce nu e totul bine, dar nu am renuntat. Insa as vrea acum sa treaca tot, sa nu mai aud povesti de astea, cu toate noile relatii pe care le are ( pardon, el nu vrea relatii, ci doar asa....tipe). Stiu ca e alegerea mea, eu il ascult sad.gif
Nu stiu daca are sens ce zic eu aici, da sunt tare amarata si simteam nevoia sa ma descarc undeva.
nu mai imi place de mine, ca sunt asa cu o stare duplicitara, cand asa cand asa, si nu reusesc sa ma concentrez pe alte lucruri.
peach
barbatii au prostul obicei de a ne tine de rezerva pina apare ceva interesant la orizont mad.gif
Anna
am luat o decizie si v-as ruga mult sa fiti alaturi de mine, cu un mesaj cand o sa vreau sa ma razgandesc, va rog

Eu: ce ai putea sa faci pt mine?
Eu: ai zis ca sunt un prieten si ai incredere in mine
Eu: ce ai putea sa faci pt mine?
Eu: ca prieten
El: da tu ce ai putea?
Eu: eu nimic
El: oke
Eu: acum vreau sa faci tu ceva pt mine
El: am aflat raspunsul
El: nici eu
Eu: nimic?
Eu: gandeste-te bine
Eu: e ceva f serios
Eu: te rog
El: sa te las in pace
El: nu?
Eu: da, dar de tot
Eu: si daca te caut eu sa nu raspunzi
El: bine fata
Eu: eventual daca o sun pe mama ta atunci sunt pe moarte smile.gif
El: bine
El: take care
Eu: oki, imi pare rau, da nu pot asa
El: poate e cel mai bine
El: e basm nu?
El: prietenie dupa relatie
Eu:e cel mai bine, ai grija de tine
El: raspunde la intrebarea asta
Eu: si o sa iti multumesc mult pentru asta candva
Eu: nu,nu e basm
Eu: cand nu o sa mai am nimic cu tine, o sa te caut
El: muahhh
El: take careee
Eu: pa
El:pa

CITAT(peach @ 14-06-2007, 11:40 PM) *

barbatii au prostul obicei de a ne tine de rezerva pina apare ceva interesant la orizont mad.gif

Peach sigur el nu vrea asta, pt ca il cunosc, el o vrea pe fosta prietena pe care a iubit-o f mult si l-a parasit... Dar nici nu conteaza ce vrea. Conteaza ca eu cand rad cand plang doh.gif si ma agat de gandul ca era cel mai bun prieten al meu si poate mai pot sa pastrez chestia asta.
Iti multumesc mult pentru mesaj pupic.gif
peach
eu una nu am putut sa ramin prietena cu nici un ex..nu merge..sunt amintiri(si numai cele frumoase revin in minte) in plus ma durea de cite ori incerca sa-mi vorbesca despre o ea ..nu rezist in postura de pansament

cineva zice ca-i mult mai usor sa urasti pe cineva dupa o relatie decit sa ramii prieten..si avea dreptate

dupa dialogul de mai sus: va reveni ..dar depinde de tine ce vrei
Anna
CITAT(peach @ 15-06-2007, 12:08 AM) *

eu una nu am putut sa ramin prietena cu nici un ex..nu merge..sunt amintiri(si numai cele frumoase revin in minte) in plus ma durea de cite ori incerca sa-mi vorbesca despre o ea ..nu rezist in postura de pansament

cineva zice ca-i mult mai usor sa urasti pe cineva dupa o relatie decit sa ramii prieten..si avea dreptate

dupa dialogul de mai sus: va reveni ..dar depinde de tine ce vrei

da, stiu ca nu se poate, am o gramana de exemple, dar eu sunt o idealista biggrin.gif
Sunt optimista ca o sa fie bine, ca pot sa trec peste si pt momente de slabiciune am prieteni, pe voi, pe ai mei si sigur o sa se tina si el de cuvant si nu o sa imi mai raspunda. smile.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 14-06-2007, 10:17 PM) *

Ce imi sta mie acum pe creieri : tapetul din living se va intelege cu canapelele comandate ???????? Am impresia ca va fii prea multa culoare in acea incapere sad.gif sad.gif sad.gif .
Dulapul pe care il vroiam in living va trebui sa mai astepte ( nu il putem lua din cauza ...financiara ) . Offfffff, sper ca nu am facut o alegre gresita la tapet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ...daca va fii asa .....asta e !!! Avem timp destul ( finantele nu prea smile.gif ) sa il schimbam . Inchipuiti-va ca am comandat tapetul fara sa avem deja mobila .... doh.gif doh.gif Prostesc , zic eu . DAR ... asta sa fie tot necazul !!!!! Cine va veni la noi va veni PENTRU noi nu pentru tapet !!!! Right , girls ????

ce culoare au canapelele? ai nevoie de ceva neutu gen gri inchis sau negru.
May
Sa va scriu si eu 2 vorbe ca m-a pus devil.gif sa intru aici la ora asta si nu pot sa nu comentez

dana da fata, fuduliile de porc sunt exact BAIcoaiele la care te gandesti lol.gif lol.gif ma crezi ca imi era scarba sa il mai pup dupa ce a mancat? L-am trimis sa se spele pe dinti )).gif. Cat despre matza..... cred ca la socrii a vazut ca noi nu o lasam in camera decat rar lol.gif. Si eu am lasat crochetele pana s-au facut ca lumea, crocante. Ia sa iau si eu nuggets ca nu am luat decat o data si am mancat ca o cow.gif si mi-a fost rau doh.gif. Eu am calculat de pe cutie crochetele si mi-a iesit bucata la 1,3 puncte dar oricum e ok blum.gif

dany wow ce tare e frigiderul w00t.gif, ca sa nu mai spun cat de mult mi-au placut balustrada rosie si tapetul cu portocaliu ( cel putin eu portocaliu vad) tease.gif vreau la tine grin.gif. Cum sa nu iti placa buei ce a iesit? doh.gif pai ce, trebuie sa iti placa tie? trebuie sa imi placa mie si imi place tare mult laugh.gif hug.gif

ina daca vrei iti pot poza maine dimineatza un motz de...ceva lol.gif lol.gif lol.gif blushing.gif

Noi am fost azi la avocata si am crezut ca fac infart ( cum e corect: infart sau infarct? ca am vazut de curand ambele formulari)... pt un moment imi venea sa imi bag picioarele in tot. Eu tot i-am dus acte pe rand, in functie de cum faceam rost de ele, pt ca le aveam pe toate notate pe o lista data de ea. Azi se uita peste toate actele si imi spune ca lipsesc o gramada.... pur si simplu am simtit ca ma ia cu lesin... am rugat-o sa imi spuna ce lipseste si cand a inceput sa enumere mi-am dat seama ca le-am adus intr-o zi in care ea nu era si le-am lasat la colegul ei. L-a intrebat pe coleg de acte si a zis ca le are el. Asa ca pt o clipa am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. In sfarsit am terminat cu hartzogaraia, pe 2 iulie merge cu Remy si patronul lui la depus actele si apoi Doamne ajuta!

Noapte buna neuroni pupic.gif

LA MULTI ANI TIMEA
bubbles
Neata yawn.gif .Uff are mama un obicei rau de a suna la ore de astea matinale bang.gif .Iar nu am dormit azi noapte ca mi`a fost frica - nu glumesc blum.gif asa ca de la 5 la 7 sunt multe ore somn crying.gif .
Azi incerc numai cu lichide doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.