Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
bubbles
La Multi Ani Timeea !!!! hug.gif give_rose.gif

Imagine
BLUELIFE
Buna dimineata!Am vrut sa fiu prima cu cafelele si nu mi-a reusit :tocmai cand scriam mesajul s-a luat curentul doh.gif Ma rog ,asta e .Azi am zi scurta ,ma duc la serbarea lui fiul meu ,a luat premiul intai si sunt andra de el.La multi ani Timea!Annaiss este un fel de a te tortura singura dar e o tortura dulce,te inteleg perfect deoarece am avut si eu astfel de momente,si daca vrei tu ,e bine si asa.Oricum ,tu tii inca foarte mult la el si el stie treaba asta ,si fie ca mai simte si el ceva fata de tine fie ca se foloseste de ceea ce stie si se joaca cu tine .Sincera sa fiu oricat de stupid ar parea uneori preferam sa sufar dar sa ma stiu aproape de el ,sa am un nerv ,un gol la stomac atunci cand vorbeam cu el ,nu conta nimic,suferinta era ultima legatura dintre noi.Si chiar daca suferi ,tu esti intr-o anumita masura fericita caci ai vorbit cu el.Macar asa ai fost aproape de el.Nu e rau ,nu e nici bine,e dragoste,si s-ar putea sa regreti o data dar s-ar putea sa nu.Este un alt paradox al vietii. give_rose.gif
Deea
Buna dimineata!

La multi ani Timea! Sa cresti mare, frumoasa, desteapta, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 15-06-2007, 07:39 AM) *

Neata yawn.gif .Uff are mama un obicei rau de a suna la ore de astea matinale bang.gif .Iar nu am dormit azi noapte ca mi`a fost frica - nu glumesc blum.gif asa ca de la 5 la 7 sunt multe ore somn crying.gif .
Azi incerc numai cu lichide doh.gif

Frica ,de ce?
nusarich
neata neuroni!

La Multi Ani! pentru Timea, sa-ti traiasca, Tulip, sa va bucurati de ea! si felicitari pentru ticker!

dany, imi place rau "monstrul". bine, daca ar fi dupa mine, intai mi-as lua niste... casutza sa am si unde sa-l pun.
ina_ceva
Frica de examen probabil, bluelife.
anaoi
neata...dylly o ia de dimineat pe aratura...deci..amprimit biscuiti dietetici italienesti pe care scrie asa (e un pachet mare cu pachetele mai mici de celofan cu o anumita cantitate de biscuiti):
nutrition facts serving size 1 packet (25gr)
amount per serving:
calories 120
total fat 3g
cholesterol 0mg
sodium 150mg
total corbohydrate 18g
protein 3g

deci dylly sa inteleaga ca un pachetele inseamna 2,3 p????
si am zburat s aimi beau cafeaua nr.2

pls,pls,pls...raspuns la intrebare give_rose.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

May, trebuia sa faci si tu o poza cu fuduliile alea.

CITAT(BLUELIFE @ 15-06-2007, 08:40 AM) *

Azi am zi scurta ,ma duc la serbarea lui fiul meu ,a luat premiul intai si sunt andra de el

Felicitari, mamico! wink1.gif

2.3P Dylly
BLUELIFE
Dany cu asa un monstru as vrea sa ma ameninte cineva tot timpul,sa zica ceva de genul"daca ... vine monstrul" si eu as face toate prostiile posibile ca sa vina monstrul. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ina cred ca am pierdut firul:examen la ce,cand? Multumesc pentru felicitari,vino si tu la serbare cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
ina_ceva
Pai andreea mai are examene de dat (sambata). Dar se poate si fi gresit, cred ca ii e frica sa doarma singura, babuinul ei fiind la serviciu grin.gif
anaoi
thx pt raspuns....
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 15-06-2007, 09:03 AM) *

thx pt raspuns....

Sa ai pofta pupic.gif
Pisik
Neatza!

Dany, capata contur casuta si asta este cel mai important. Nici tapetu, nici parchetu, nici mai stiu eu ce. Este un lucru extraordinar ce ati facut voi acolo si asta e cel mai important, stiu ca acum iti e greu sa te bucuri, oboeala isi spune cuvantul, dar acnd va fi gata si vei avea 2-3 zile de odhina in casuta ta vei sti despre ce vorbesc wink1.gif
Anna, daca asta simti, rupe legatura. Daca tu inca il iubesti si iti face rau sa vorbesti cu el, mai bine renunta, taie raul din radacina! Noi suntem aici sa iti dam epste maini devil.gif

LA MULTI ANI TIMEA!!! Fata frumoasa, sa fii sanatoasa, iubita, sa ii asculti pe mami si pe tati si sa cresti mare!

Bubbles, eu am probleme, nu am rusi fara anticoncept. si acum mi-a dat doctorul niste pastile sa mi-l provoace, dear vad ca pauza dry.gif ; si imi da niste stari de imi vine sa ma arunc in cap devil.gif

Dylly, zi si lu Pisi ce biscuiti ai, sa dau si eu comanda la socrella. dar cu detalii, nume, ambalaj, etc.
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 14-06-2007, 10:34 PM) *

Tulip .... mie nu mi se pare frumos doh.gif doh.gif Nu stiu de ce !!! Am muncit ca descreiaratii si acum .... Poate imi va trece , poate e inca stressul de atata munca ... nu stiu ... Mai pot pentru ca trebuie !!! Dar mai avem putin si ...gata . de abia astept sa dorm prima noapte in casa !!!!! Dar... avem nevoie de curent ( dureaza ceva pana avem ) , baia de la etaj trebuie sa fie gata .....bucataria vine maine ......Siiiiii , ce e mai rau : am sarit peste suma planificata doh.gif doh.gif doh.gif

Asa am spus si eu cand am terminat curatenia. Cred ca este o frustrare.....acum sunt multumita!
dany
Neata !

pupic.gif fetele si stiu ca aveti dreptate . Imi va placea cand voi fii odihnita si va fii totul gata .

Sorina , uite aici canapelele (postarea a 6-a ) . Asa-i ca se bat cap in cap cu tapetul ??? doh.gif
anaoi
deci se gasesc la la fourmi....

pachet maro cu argintiu si pe el scrie:
Crackers
integrali whole wheat
10 porzioni - packets individually wrapped
crich
made in italy

bubbles
Bluelife cheer.gif felicitari baiatului tau hug.gif .Ina are dreptate .. mi`e urat tare cand sunt singura acasa mai ales noaptea bang.gif .
Azi mergem la plaja yahoo.gif .Astept sa vina ca s`a dus sa platesca niste f®acturi si plecam .M`am constipat si nu stiu de ce .. sau poate nu am mancat destul ca sa tb sa ies doh.gif
ina_ceva
Multumesc de info, dylly wink1.gif Ma duc astazi sa iau
peach
CITAT(danyhoney @ 15-06-2007, 08:22 AM) *

Neata !

pupic.gif fetele si stiu ca aveti dreptate . Imi va placea cand voi fii odihnita si va fii totul gata .

Sorina , uite aici canapelele (postarea a 6-a ) . Asa-i ca se bat cap in cap cu tapetul ??? doh.gif

Imagine de astea zici tu?

nu se bat, sunt pe aceiasi lungime de unda dar vei avea prea multa culoare in camera. In principiu daca ai pereti colorati pui mobila neutra sau invers...Daca nu te dor ficatii si esti fan Hunterwasser poti incerc si combinatii de culori.
Ce poti tu sa faci e sa neutralizezi cu maron inchis, negru e prea extrem..tablouri, obiecte de arta etc
michelle
La multi ani Timeei! cheer.gif pupic.gif Sa creasca mare, frumoasa nu, ca e deja grin.gif , desteapta, sa fie ascultatoare si sa ii faca pe mami si tati mandri give_rose.gif

Blue, felicitari pt puiul tau! pupic.gif Ce varsta au copilasii tai?
dany
Da , de astea ziceam , Sorina . Exact la faptul ca va fii prea multa culoare in camera ma refeream si eu cand am zis ca se bat cap in cap ... doar ca m-am exprimat gresit doh.gif
Multumesc pentru sfat ! O sa vad ce si cum voi face . Deocamdata va ramane asa pentru ca e cam tarziu sa mai schimb ceva si nici nu ne prea mai tine buzunarul sad.gif
Amazoana
Imagine
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 15-06-2007, 09:56 AM) *

Imagine

Ce intrebare...normal!!!!! w00t.gif
Michelle ,Alex ,cel mare are 9 iar Flavius ,cel mic are trei,sunt nascuti amandoi in martie,6 respectiv 8,caci n-am vrut sa fie amandoi nascuti in aceeasi zi ca sa poata chefui de doua ori si oricum ar fi fost dificil pentru ei atunci cand se vor aseza la casa lor. give_rose.gif
dany
Va pupic.gif si va doresc un WE placut !

Ma duc sa asist la instalarea bucatariei cheer.gif
anaoi
TIMEA !!!!

Imagine

sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa give_rose.gif
michelle
O sa ai un living foarte vesel, Dany. We placut si tie, si mai asteptam poze!

Wow, Blue, ai deja cavaleri pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 15-06-2007, 10:07 AM) *

O sa ai un living foarte vesel, Dany. We placut si tie, si mai asteptam poze!

Wow, Blue, ai deja cavaleri pupic.gif

Iti dai seama ,traiesc cu trei barbati sub acelasi acoperis,e ceva de genul"Doi barbati si jumatate" lol.gif blink.gif blink.gif
Anna
CITAT(BLUELIFE @ 15-06-2007, 08:40 AM) *

Buna dimineata!Am vrut sa fiu prima cu cafelele si nu mi-a reusit :tocmai cand scriam mesajul s-a luat curentul doh.gif Ma rog ,asta e .Azi am zi scurta ,ma duc la serbarea lui fiul meu ,a luat premiul intai si sunt andra de el.La multi ani Timea!Annaiss este un fel de a te tortura singura dar e o tortura dulce,te inteleg perfect deoarece am avut si eu astfel de momente,si daca vrei tu ,e bine si asa.Oricum ,tu tii inca foarte mult la el si el stie treaba asta ,si fie ca mai simte si el ceva fata de tine fie ca se foloseste de ceea ce stie si se joaca cu tine .Sincera sa fiu oricat de stupid ar parea uneori preferam sa sufar dar sa ma stiu aproape de el ,sa am un nerv ,un gol la stomac atunci cand vorbeam cu el ,nu conta nimic,suferinta era ultima legatura dintre noi.Si chiar daca suferi ,tu esti intr-o anumita masura fericita caci ai vorbit cu el.Macar asa ai fost aproape de el.Nu e rau ,nu e nici bine,e dragoste,si s-ar putea sa regreti o data dar s-ar putea sa nu.Este un alt paradox al vietii. give_rose.gif

Blue..puteai sa faci un ness cu apa rece macar tease.gif tease.gif
Iar in legatura cu restu ai perfecta dreptate. give_rose.gif

LA MULTI ANI TIMEA!!
hug.gif pupic.gif give_rose.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 15-06-2007, 09:04 AM) *

Va pupic.gif si va doresc un WE placut !

Ma duc sa asist la instalarea bucatariei cheer.gif

weekend placut Danny

pina la urma voi trebuie sa va simtiti bine in ea, ceilati doar vin si pleaca pupic.gif

PS: super frigider
otilici
La Multi Ani Timeei si din partea noastra!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sa creasca mare si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata smile.gif give_rose.gif floare.gif
anaoi
Imagine
May
Neatza lazy.gif s-a trezit si cow.gif

Am sarit ca arsa din pat ca ploua afara si eu aveam rufe... asa ca va vad in crucis wacko.gif

dany ai putea, cum zice peach, sa estompezi culoare in partea cu canapeaua ajutandu-te de niste tablouri cu ramele maro si pe tente de culori ale pamantului. Oricum, mie imi place tare mult ce vad grin.gif

ina a adus socrela fuduliile de la magazin necuratzate, adica direct in pielitza de la mama natura si aratau ca niste oua imense prin pielea carora se vedeau vene bad.gif. Curatate si taiate arata ca niste filete de carne aproape normala, dar parca are consistenta limbii de vaca. Nu am putut sa fac poza pt ca aparatul e la reparat sorry.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 15-06-2007, 09:56 AM) *

Imagine

a big one plss floare.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 15-06-2007, 10:38 AM) *

.. dar parca are consistenta limbii de vaca.

Alt organ pe care nu concep sa il mananc )).gif
BLUELIFE
Va aduc cafea sa va ramana si pe dupamasa dupa ce eu plec si in WE ,ca eu nu voi fi pe forum.
anaoi
cik ne mutam....Imagine
BLUELIFE
Si mie imi era frica inainte sa dorm singura ,dar de cand mi-am pus usa metalica si avem interfon dorm linistita.(cu usa inchisa in 11 iale) lol.gif lol.gif lol.gif Inainte dormeam cu bata de baseball langa mine pana cand mi-a zis sotul:poi daca intra cineva are la indemana cu ce sa te loveasca ,nici nu mai trebuie sa caute sau sa aduca,i-o pregatesti tu langa pat.Va dati seama ca dupa aceea stateam cu ea in mana toata noaptea ,zeci de cafele si tigari ,abia asteptam sa se faca dimineata,de aceea ador vara ca se face lumina deja la ora 4.00.
Nessie
CITAT(anaoi @ 15-06-2007, 10:45 AM) *

cik ne mutam....
lol.gif Ai dreptate, dar am uitat sa dau link aici. doh.gif

Uite unde ne vedem:
Neuronii WW part 13
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.