Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
lilianab
CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 05:48 PM) *

Deci, GELATINA care se pune in crema am dizolvat 2 pliculetze in aprox 100-150 ml de apa, am pus un pic pe foc si apoi am turnat-o peste crema direct de pe foc, ca nu e cine stie ce fierbinte, doar putin calduta si era de consistenta unei smantani, adica nici solida dar nici f lichida.

ella mama ce noroc ai, lasa ca meriti cu varf si indesat floare.gif si daca zic eu ca esti frumoasa si slaba, tu nu ma contrazici! mad.gif )).gif

daconst frate-meu a fost frumos cand eram eu in tara si colegele mele de liceu imi cereau nr lui de tel. Dar apoi s-a lasat de sport si s-a ingrasat ca un porc. Gandeste-te ca avea 20 de kg mai putin acum 2 ani si acum e ca un porc dry.gif

Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu dry.gif

Saru-mana May dupa cum ai vazut,neuronul meu obosit isi amintea ceva-ceva,asa ca am aruncat apa aia chioara ,am pastrat doar 200ml si am pus in ea alta gelatina.S-a legat,crema se odihneste la frigider acum iar eu imi tocesc creierul cu metri litri,multipli si submultipli si...nepotul meu care e un Louie de la desene animate,si la propriu si la figurat...Cat m-am chinuit eu prin bucatarie el mi-a belit coaja de pe blaturi.Si foarte senin incearca sa ma convinga ca asa au fost! w00t.gif

May
w00t.gif w00t.gif w00t.gif EU L-AS OMORI devil.gif devil.gif devil.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 05:59 PM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif EU L-AS OMORI devil.gif devil.gif devil.gif

In timp ce scriam am avut revelatia cum a procedat,fiindca pe blatul de prajitura e o dunga lata,iar celalalt e belit.A incercat intai cu cel de prajitura si nu a mers si apoi s-a mutat la cel de tort.Dupa ce am scris m-am dus la el si i-am spus cum a facut.El ca nu e adevarat.I-am facut reconstituirea si s-a inrosit,si zambind smechereste:"De unde stii?!TE-AM FILMAT!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el devil.gif

Vai nu v-am zis faza tare lol.gif lol.gif lol.gif . Si-a cumparat socra-meu ochelari de soare si a dat pe ei 63 de euro w00t.gif mai grav e ca sunt de la o firma de care eu, cel putin, nu am auzit, cand, cu aceeasi bani isi lua niste ochelari de statea soarele-n loc. Vine la mine sa se laude si probabil ca si-a blestemat zilele si ora in care s-a gandit sa vina tocmai la mine lol.gif. Nu mi-a spus cat a dat pe ei. Ma uit la el si ii zic ca il strang ochelarii, el cica: se vede? lol.gif Zic eu: da, va turteste capul plus ca forma lor nu se potriveste fizionomiei, aveti fatza f mare si ochelarii sunt mici si parca va aduna ochii langa nas. Deja il lua cu calduri lol.gif. Ma uit la ei, in special sa vad firma si cum nu vad vreun nume cunoscut, incep sa ma uit la lentile. Una din ele era zgariata destul de vizibil in 2 locuri. II zic eu calma: ati putea sa mergeti sa-i schimbati ca sunt zgariati si nu vi se potrivesc deloc, dar la 10-15 euro cat probabil ca ati dat pe ei, nici nu se merita. La care el, cu o voce d-aia de parca nu mai avea oua: aoleu, am dat mult pe ei, 63 de euro, ce ma fac acum lol.gif lol.gif lol.gif . Luni cica se duce sa ii schimbe, abia astept sa vad cu ce vine
lol.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 06:02 PM) *

Daca mai crede in Mos craciun, zi-i ca l-a vazut si el devil.gif

Bueeey!am muriiit! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif In timp ce il ajutam la o problema care trebuia sa o rezolve in doua moduri,mi-a trecut prin minte sa fac poze cu blaturile ciupite.Atunci am avut a doua revelatie."BAI!SI STII CUM POT SA ITI MAI DEMONSTREZ CA TU LE-AI CIUPIT?" "CUM?" "LE-AM FACUT POZA INAINTE!!! naughty.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif "....."MAAAMAAA,CE MI-A CAZUT FATZAUL!"..."ASTA ASA,CA SA VEZI CUM SE REZOLVA PROBLEMELE IN DOUA MODURI:TE-AM PRINS PRIN DOUA METODE!!!!!" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....Si tot el:"Nu le-ai fotografiat si cu telefonul?Ca sa ai si prin 3 metode?! blum.gif
_noni_
May, cat de tare! lol.gif lol.gif lol.gif

ce firma erau domnule ca mor de curiozitate? lol.gif tease.gif

}{

Liliana, e asa tare pustiul ca poti deja sa-l ierti! lol.gif
May
Ceva din 2 cuvinte, unul incepea cu k parca... nu pot sa ma duc acum sa ma uit ca socra-meu doarme si nevasta-sa face baie, dar iti spun cand aflu lol.gif. Iti dai seama ca trebuie sa fie si asta vreo firma la banii astia, dar eu nu am auzit de ea huh.gif
himere2005
liliana, la multi ani tatalui daca nu ne "vedem" maine
ella, arati beton w00t.gif , parca esti decupata din reviste, mai ales in spatele panourilor acelea mari...you rock naughty.gif
o seara placuta si sa NU fiti cuminti blum.gif
apropos si eu tot cu NU am votat ....daca a votat cineva DA sa vezi ce bataie isi ia )).gif
uka
Am vazut si eu pozele ellei.....super si ea si peisajele...
Am fost al vot si eu si acum sunt la serviciu... m-am saturat, vreau sa vina 24 mai mai repede, de fapt 23 k sa vina grasu la mine si p 24 plecam impreuna la BV
lilianab
Multumesc mult Iulia.Am scapat de micul terorist.Eu cand fac lectii cu el ma cam agit,ca e imprastiat,nu ii e gandul la lectii.E cu ochii in patru ce prostie sa mai nascoceasca.Asa ca datorita acestui fapt,acum tot blocul si-a imbunatatit colectia de vorbe de duh si mai ales:si vecinii de la etajul 4 stiu multiplii si submultiplii litrului si metrului (presarati cu "a ma-sii" din belsug:blushing: )
Prajitura lui May succes total.Nu va pot arata sectiunea,ca nu pot sa ii duc omului prajitura taiata!!!!Poze mai tarziu.
Susannah
CITAT(Ella79 @ 19-05-2007, 05:51 PM) *

Suzannah, eu am trait 2 ani la Milano, mi-am facut scoala acolo. Nu m-am gandit sa ma mut niciodata la Roma pt ca imi este, deocamdata, suficient de bine in Romania. Insa Italia este, intr-adevar, tara mea preferata.

Tocmai mi s-a oferit un job la Viena. 10 luni... super bani. Sunt complet bulversata, tentatia e mare. Daca ma lasa sa fac naveta in tara in week-end-uri poate accept. Ma duc si eu sa votez si dupa aia ma intalnesc la masa cu frate-miu sa ma mai sfatuiesc cu el...

Wow, ai stat la Milano? Super! Si mie mi se pare o tara minunata Italia.
Si acum Viena...Cred ca ar trebui sa te bucuri de viata, ti se ofera lucruri, desigur datorita muncii tale si capacitatilor profesionale si le meriti totalmente, lucruri pe care putini muritori le vad...asa ca eu zic sa nu eziti.Esti o femeie capabila si meriti cu adevarat tot ce ti se intampla.
Ramo
Himere, ai PM.
soranutza
Ella, imi pare rau ca ai fost la Bruxelles si nu ne-am vazut. Poate data viitoare cand mai vii, daca ai chef, ne vedem la o cafea.

Restul am uitat ce am vrut sa zic ca a sunat mama si m-a tinut 20 minute la telefon....
Anna
Fetele cucuiete pe unde sunteti? blum.gif
Eu am iesit la un suc cu o amica, l-am refuzat pe potential, sa mai sune si el si sa se agite ..mama lor mad.gif .
Aa...si faza eram in oras si am vazut un apel ratat, ma si gandeam ca e potentialul, cand colo...citesc numarul, sa vedeti uimire, nu am recunoscut numaru din prima lol.gif. era fostul rolleyes.gif wacko.gif
Care vroia sa imi zica ca are o stare aiurea. am vb cu el, ca deh..eu ii vreau binele doh.gif .
Si pe drum spre casa ma gandeam cand am avut eu nevoie de el si l-am sunat tot asa sambata seara nu mi-a raspuns, i-am dat si sms ca era o situatie cam urata pt mine, si aveam nevoie de el, si a doua zi mi-a zis ca a vazut da nu a vrut sa raspunda ca eu sigur vroiam sa il verific. wacko.gif
Acu mi-e ciuda pe mine...sincer. Sa o sune pe tipa cu care e si gata.
Macar sa aprecieze cineva vreodata.

Distractie palcuta, care pe unde sunteti pupic.gif hug.gif
ina_ceva
cheer.gif vazut fetele, scumpele ca de obicei give_rose.gif

CITAT(Ella79 @ 19-05-2007, 12:48 PM) *

P.S. Pe 20 iunie e ziua tipului cu hoteluri si partii si cica vrea sa vina in Bucuresti sa-si serbeze ziua cu mine )).gif )).gif )).gif

Life goes on...
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:35 PM) *

CITAT(peach @ 18-05-2007, 10:25 PM) *

Mamaaaaaaaaaa, te omor !!!!! Mi-ai facut chef de muzica de nunta , sarbe , etc...... O pun la preferinte ( din cauza ritmului ) )).gif

Neuroni , cand veniti la mine , plssssss muzica de nunta , sarbe ....sa vedeti ce dansuri trantim !!!!! cheer.gif cheer.gif

Eu ascult melodia asta de la inceputul anului. Asa-i ca-i super? lol.gif
Buna seara fetelor.Am capiat blink.gif de cat am citit.
E tarziu sa comand si eu ceva de baut? As fi cea mai betiva daca as cere niste votca cu suc natural? Am si preferinte, finlandia cu suc de portocale.
Cat despre muzica de nunta, bazeaza-te pe mine, am extra-multa muzica populara, sarbe, muzica lautareasca, manele nu prea ca nu gust, dar daca vrei fac rost......
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 06:48 PM) *

Am facut baitza si cica ma pregatesc pt onomastica lui cumnata-meu dry.gif

Distractie placuta, may, si sa ne spui cum a fost; sunt tare curioasa grin.gif .Socrul tau e de coma lol.gif

Anna
Ina ai luat frigider? Ca parca asa am inteles blum.gif
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 19-05-2007, 11:00 PM) *

Ina ai luat frigider? Ca parca asa am inteles blum.gif

cheer.gif cheer.gif am gasit intr-un final (era la promotie si din toate magazinele carrefour, abia in ala din colentina mai erau disponibile).
Luni trebuie sa vina devil.gif
Anna
Ina cheer.gif Yupii...super, sa il stapaniti sanatosi blum.gif cheer.gif
ina_ceva
Ei, noi doar il vom folosi. Dupa ce plecam de aici, ramane la propietar (banii dati pe frigider au fost scazuti din chirie, ca si in cazul masinii de spalat grin.gif )
Anna
Eu ma bag la culcus si sper maine la o zi superba si plina de solutii! grin.gif )).gif
noapte buna, somn usor si vise placute! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
Somnic usor!! pupic.gif
Anna
Astept sa vad ce ne zice Ella. )).gif
Si conversez cu o amica pe mess, ce solutii sa adopt, facem analiza swot si tehnica scenariilor, nu degeaba am invatat eu PFI lol.gif lol.gif
Fac aici arborele decizional sa nu ma mai plang ca nu imi folosesc in viata materiile de la facultate tease.gif tease.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 19-05-2007, 06:48 PM) *

daca zic eu ca esti frumoasa si slaba, tu nu ma contrazici! mad.gif )).gif

Am inteles sefa! )).gif Sa traiti!! salut.gif

Va multumesc pentru complimente. Sunteti atat de dragute ca ma faceti sa rosesc. E atat de placut sa primesti complimente incat nici nu stiu cum sa va mai multumesc. give_rose.gif
Cu Viena... nu va agitati inca pentru ca nu stiu daca o sa accept. Balanta inclina mai mult catre NU, din mai multe motive. In primul rand asta e prima oferta de acest gen care mi se face. Daca o accept direct pe prima, inseamna ca ma vand ieftin. In al doilea rand nu sunt tocmai pregatita emotional sa traiesc singura. Am acum mare nevoie de familie, de prieteni si numai cand raman 3 ore singura in casa ma apuca depresiile. Deci nu cred ca e momentul potrivit. Iar in al treilea rand... nu ma omor dupa Viena. Chiar deloc.

Soranutza, tu la Bruxelles esti? Eu am sa mai vin pe 6 - 7 iunie. Voi lucra de la 10 la 18 la Comisie, cladirea Borchette si voi sta la Sheraton. Mi-ar placea foarte mult sa ne vedem la o cafea, daca poti tu sa vii. hug.gif

Dupa-amiaza am iesit cu frate-miu si prietena lui sa mancam si m-a sunat Mihai. Sa vada unde sunt si sa ma invite la film. Baiatul asta ma dispera. Se comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat... Pe bune, chiar depaseste orice imaginatie!
Maine mergem impreuna la o petrecere. Abia astept sa ma imbrac cu rochia mea rosie Morgan, cu sandalele albe cu toc de 8 si sa ii cada fata cand m-o vedea. Sa se uite bine la mine, sa vada ce va pierde... )).gif

PS. Ma pun pe facut pozele cu hainutele, ca vad ca nu merge altfel. smile.gif Stati prin zona!!

ina_ceva
Si eu stau dupa ella grin.gif
Ella79
Mama fetelor, ma faceti sa rad! )).gif Voi chiar asteptati sa vedeti ce scriu eu?? )).gif
Hai ca vin cu pozele in 5 minute.

http://new.photos.yahoo.com/mircea_daniela...460762402034507

merge??

CITAT(daconst @ 19-05-2007, 05:55 PM) *

Ma gindesc ca exact acum doi ani pe vremea asta eram si eu la Roma...ce vremuri. blum.gif

Dana, cine stie ce mi-o rezerva si mie Dumnezeu. Poate pste 2 ani o sa am si eu un bebe si atunci sa vezi cum o sa plece toate fetele de pe forum la Roma, cate o saptamana. )).gif
ina_ceva
Nu merge dry.gif
Anna
hihih..Ela .musai sa iti faci poze in rochia aia maine. desi eu deja imi inchipui.
si acum o intrebare...chiar nu crezi ca mai merita sa ii dai o sansa, sau sa vb cu el pe fata....sau...ceva de genu.
Ca dupa ce am inteles eu aici tu astepti sa termine el sau daca nu zice nimic, sa ii zici tu in final ca s-a terminat.

Apropo Ina...ce ne facem noi cu mainile si cu crema autobronzanta unsure.gif
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 20-05-2007, 12:37 AM) *

Apropo Ina...ce ne facem noi cu mainile si cu crema autobronzanta unsure.gif

Ma gandeam sa folosesc manusi grin.gif
Ella79
http://new.photos.yahoo.com/mircea_daniela...460762402034507
Ia incercati acum, ca e public.

Anna
ma gandeam sa ma dea cineva..da tot tb sa ma dau si pe maini
io nus unde gresesc . tb sa ii mai cerem detalii lui May blum.gif
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 20-05-2007, 12:40 AM) *

merge cheer.gif

Super: mi-au placut balerinii negri cu funditza, tricoul alb cu fetitza lui barney (parca), geanta alba cu buline si cea albastra, si bijuteriile devil.gif
Sa le porti sanatoasa!

Gata, ma duc la somn!

Noapte buna!
Anna
Magazin online, ce mai! blum.gif blum.gif tease.gif
Sunt super toate! Mai ales bluza verde, tricoul cu peables si balerinii .toti.. sa le porti sanatoasa. give_rose.gif
Ella79
CITAT(annaiss_derrian @ 20-05-2007, 12:37 AM) *

hihih..Ela .musai sa iti faci poze in rochia aia maine. desi eu deja imi inchipui.
si acum o intrebare...chiar nu crezi ca mai merita sa ii dai o sansa, sau sa vb cu el pe fata....sau...ceva de genu.
Ca dupa ce am inteles eu aici tu astepti sa termine el sau daca nu zice nimic, sa ii zici tu in final ca s-a terminat.

Nu stiu daca o sa imi fac maine poze. Uneori e aiurea sa vii tu cu aparatul daca nu face gazda poze. Asa ca nu garantez.
Cat despre sansa... sincer, HABAR N-AM! De meritat poate ca ar merita, pentru ca ne-am iubit mult si frumos, DAR ceea ce s-a intamplat in ultima luna depaseste cu mult puterea mea de intelegere. Am suferit si sufar ca un caine si nemeritat pe deasupra. Asa ca nu stiu ce sa zic. Poate ca sanse ar mai fi, pentru ca, recunosc, il iubesc. Nu exista un buton de la care sa iti intrerupi brusc sentimentele. Dar probabil ca pentru a mai vrea eu sa fim impreuna mi-ar trebui niste dovezi foarte solide ca asa ceva nu se va mai repeta in veci + un diamant suficient de mare ca sa-mi mai treaca putin supararea. )).gif Dar el, ca il cunosc bine, e prea orgolios sa isi ceara scuze vreodata, sa recunoasca ca a fost un bou. El isi imagineaza ca daca eu nu mai zic nimic iar el se comporta frumos... totul e ca inainte. Ori nu e chiar asa. Nu va fi in stare de ingenuncheri si glastre cu flori decat cand ma va vedea plecata. Iar atunci, va jur, va fi prea tarziu.
Anna
Iti faci tu intainte sa pleci de acasa, ca doar nu o sa ne lasi "nesatisfacute" grin.gif grin.gif tease.gif

Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte.
Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut.
Ella79
CITAT(himere2005 @ 19-05-2007, 08:12 PM) *

[ella, arati beton w00t.gif , parca esti decupata din reviste, mai ales in spatele panourilor acelea mari...you rock naughty.gif

Panourile erau, de fapt, intrarile in magazinele de firma de pe Via del Corso. Asa arata la ei "vitrinele"... )).gif )).gif )).gif Aia rosie era la Valentino si aia maro era la YLS. Erau, de fapt, niste panouri uriase in care era decupata cate o usita.
In unele dintre magazine (la Armani, de exemplu), nu se putea intra decat cu programare prealabila. In altele puteai intra liber dar preturile te dadeau afara in max 5 minute. Poseta Prada pe care am pozat-o costa vreo 6000 de euro. doh.gif Cel mai accesibil dintre toate mi s-a parut D&G - bijuterii. Colegele mele chiar si-au cumparat niste chestii dragute de acolo. De exemplu un inel din otel inxidabil costa 48 de euro.

CITAT(annaiss_derrian @ 20-05-2007, 12:55 AM) *

Poate nici el nu stie cum sa se poarte, eu mereu am fost adepta comunicarii, discutii si iar discutii. Acu depinde daca ai cu cine sa te intelegi si cine sa te si asculte.
Insa sa fiu in locul tau as vrea sa stiu daca e ori alba ori neagra. Macar sa stiu ce am de facut.

Pe mine acum nu ma mai intereseaza ce vrea el. Ma intereseaza ce vreau eu, mie sa-mi fie bine. Eu acum ma consider o fata singura. Ies cu el asa cum as iesi cu oricine altcineva. Iar daca el va vrea sa fim impreuna, asta n-o sa i se cuvina de drept. O sa treaca frumusel pe lista pretendentilor si o sa faca ce stie el mai bine ca sa ma convinga.
Stiu ca poate parea cel putin ciudat.... sa traiesti asa o relatie incerta, sa te consideri singura si totusi sa mai iesi cu el. Dar asta e situatia care ma face pe mine momentan sa ma simt bine si, prin urmare, pe asta o aplic. Nu exista reguli, retete, potiuni, Fiecare face cum se simte el bine, cum crede. Daca pe mine "pastila"a asta ma ajuta, foarte bine!
uka
M-am uitat si eu la pozele cu ce ai cumparat si imi plac toate...biggrin.gif... mi-au placut fustele f mult
soranutza
Iarasi scriu telegrafic dar mi se-nchid ochii. Am intrat sa vad daca s-au calculat voturile, eu din pacate nu am ajuns. Am vorbit insa cu niste prieteni care au mers sa voteze la ora 10 AM iar la ora 14 m-au sunat ca inca stau la coada. Am impresia ca se stia ca diaspora va vota NU asa ca au facut tot posibilul sa ne ingreuneze votul. La fel a fost si la alegerile prezidentiale, acolo am stat afara 3 ore in frig si ploaie la coada pana sa votam. Nici nu eram asa de multi insa se miscau (zic eu intentionat) extrem de incet.

Ella, da, eu la Bruxelles locuiesc. Am citit ca vei veni aici chiar din-ainte sa pleci la Roma dar n-am stiut cum sa te abordez blushing.gif mai ales ca eu nici nu m-am prea omorat cu scrisul. Nici cu Pisik nu indrazneam sa ma intalnesc daca nu-mi trimitea ea SMS. Acum ma bucur nespus ca am vazut-o si am prins curaj )).gif De luni incep munca intr-o companie noua asa ca nu-mi stiu inca orarul dar sunt sigura ca tot o sa ne vedem! floare.gif
May
M-am intors grin.gif

ella imi place tot, tot, TOT!!!!! yahoo.gif

ina nota 4 la desene animate, era fetita lui fred cool.gif

anna stii cum am procedat eu cu crema ca sa nu ma fac varza pe maini? M-am dat pe fata, m-am spalat pe maini, m-am dat pe maini, m-am spalat, m-am dat pe spate, m-am spalat si tot asa. La sfarsit de tot mi-am dat pe palme pe exterior si apoi am luat un servetel umed si l-am frecat intre palme laugh.gif

Am ajuns la cumnatii mei pe la 8 ca ne-au spus ca ne asteapta dupa 7.30, a fost totul ok, nu m-am distrat cine stie ce, dar macar am mai iesit din casa. Faza dura a fost ca dupa 15 min socra-meu deja avea bautura la bord si vorbea mult si prost, ba chiar a inceput sa se certe cu sarbatoritul pe chestii stupide, apoi s-a dus pe terasa si a stat acolo o ora cu cainele, s-a intors, a halit jumatate din mancare de pe masa ( nu glumesc ) si apoi a zis ca el pleaca acasa si a plecat. doh.gif

In rest, mi-a fost laudat bronzul si m-am simtit ok, apoi am venit acasa si am fursecarit repede ca Remy deja imi baga mana pe sub fusta cand urcam scarile lol.gif blushing.gif

Asa am fost imbracata biggrin.gif
_noni_
May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif

Ella, foarte frumoase lucrurile cumparate! mie mi-au placut geanta alba si prima pereche de balerini. sa le porti cu placere! floare.gif

Anna tot raul spre bine! foarte bine ca il fierbi, asa o sa-ti dai seama cat de mult ii pasa si cat va lupta pentru tine! alege bine de data asta! hug.gif

Ina, sa folositi cu placere frigiderul!!! si sa tii acolo numai mancaruri dietetice, auzi?! tease.gif hug.gif

Sorana, bafta la noul job si cu casuta! smile.gif

eu fug la nani ca mi s-a cam pupazat vazul laugh.gif . noapte frumoasa!

}{
May
Multumesc floare.gif la poza asta am ramas si eu socata, cred ca de abia acum realizez ca am slabit ceva-ceva, pana acum tot de 100 de kg ma vedeam. E clar ca am buba la cap doh.gif
Tzutzi80
May cred ca ai super buba la cap! Arati grozav. cate kg ai? si ce inaltime? ca mie asta mi-a scapat pupic.gif
ina_ceva
Merci, noni! Adevarul e ca abia asteptam sa cumparam altul, sa am mai mult spatiu in congelator si sa fac la liliana: depozit lol.gif

CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 02:09 AM) *

May, esti bestiala (mai ales cand stiu ce se ascunde in sutien w00t.gif )! Mi se pare ca ai slabit mult wink1.gif
lyra
Buna dimineata fetili cheer.gif

am intrat doar sa va salut. mergem la targul de locuinte.

aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma blum.gif si am bagat un tequila sunrise. blushing.gif super bun. a trebuit sa ma aduca babuinul acasa de-o aripa. sorry.gif .
eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. rolleyes.gif

va pup

ella eu nu am apucat sa vad inca hainutele dar cand ma intorc abia astept.

May esti o bucatica beton )).gif . nu te stresa. si ai o fata de inger. f frumoasa esti. corcodusul tau e tare norocos.

Ha . te-am prins. esti in Ro. si te uiti pe acasa tv. )).gif
uka
CITAT(_noni_ @ 20-05-2007, 02:22 AM) *

May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif
[

de acord
Ella79
CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 02:09 AM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif May, esti super femeie!! Toata stima!!

Soranutza, data viitoare ne vedem sigur!!
dany
Neata , a venit si rata !

Axe
- poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba )).gif .Seara mancam ce apucam cand venim acasa doh.gif
Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici hug.gif Poze de la intalnirea de ieri ?????

Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo )).gif . M-as bucura sa faci poze in rochita .

Ramo
- bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " hug.gif

Lili - teroare pustiul lol.gif lol.gif Sa-ti traiasca tatal !!

May - si eu sunt curioasa cu ce ochelari vine socrul tau luni )).gif )).gif . Deeeeciii , cred ca buba ta de la cap e enorma , fato ! Arati super tare , super sexyyyyyy hug.gif

Dulci - pupic.gif Stai pe aproape cand se deschide barul pe aici )).gif

Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo )).gif

Sorana
- multa bafta la noul job

Se pare ca noi luam o pauza azi ( vezi ce te ascult , Danutza ? ) , vom merge doar sa strangem un pic mizeria care s-a facut ieri si atat .

Duminica placuta , neuroni !
Ella79
Ramona, unde ai povestit tu ce s-a intamplat? Ca mie mi-a scapat. Am tot cautat dar nu am gasit decat fragmente....
dany
AICI , Ella
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.