Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ina_ceva
CITAT(lyra @ 20-05-2007, 09:45 AM) *

aseara am fost la muzeul de istorie. a fost tare frumos. a fost concert de orga, expozitie medievala, dansuri medievale si au fost cateva persoane de la Opera care au cantat arii din Trubadurul. dupa asta am fost la crasma blum.gif si am bagat un tequila sunrise. blushing.gif super bun. a trebuit sa ma aduca babuinul acasa de-o aripa. sorry.gif .
eu nu inteleg de unde au barbatii atata energie . s-a trezit la 7.30 si a facut supa de salata. rolleyes.gif

Se pare ca i-a folosit discutia din noaptea aia lol.gif ; cred ca asa trebuie sa fac si eu cu al meu dry.gif

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:33 AM) *

Ina - sa folosesti sanatoasa frigiderul si sa faci poze cu el cand e plin sa vedem si noi ce papa ingrasacios bagi pe acolo )).gif

Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru lol.gif ; sa vezi ce bine dispusa voi fi de cate ori il voi deschide.

Eu voiam combina frigorifica, dar am fost la cumparaturi cu baietii dry.gif (cine m-a pus) si m-au convins sa luam frigider (in mare parte datorita faptului ca avea si volumul mult mai mare).

Odihna placuta azi, dany-dulce!
pupic.gif
Ella79
CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:51 AM) *

AICI , Ella

merci mult Dany - dulce! pupic.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 09:54 AM) *

Ai sa razi de mine, dar mi-a placut mult frigiderul ca are putin albastru lol.gif ; sa vezi ce bine dispusa voi fi de cate ori il voi deschide.

Odihna placuta azi, dany-dulce!
pupic.gif

Multumesc hug.gif . Chiar ca simteam nevoia . Dirk are urmatoarele 2 saptamani concediu asa ca sper sa inaintam mai repede cu totul .

Putin albastru ? Vezi sa nu-ti placa prea mult astfel incat sa-l deschizi din 10 in 10 minute si sa vezi bunataturile care le ai prin el blum.gif

CITAT(Ella79 @ 20-05-2007, 10:11 AM) *

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:51 AM) *

AICI , Ella

merci mult Dany - dulce! pupic.gif

Cu pla hug.gif
Amazoana
Aud ca nu ati servit cafea pe aici. Va invit eu la una: Imagine

si ceva dulce
Imagine
dany
pupic.gif fetele !

Pe diseara sau pe maine sau .... cand am timp
Pisik
Va pup fetele!

Scriu si eu rapid, ca ma pregatesc sa mergem la finii nostri (de fapt la parintii ei) in vizita.
Ella, oau oau oau!!!! Arati superb, hainele sunt dementiale (avem gusturi comune, am constatat inca o data) si eu zic ca ai toata viata inainte si nu merita sa te mai chinui cu Mihai aiurea daca vezi ca de la el nu vine nimic care sa repare ceea ce a fost. Zic totusi ca e nevoie de o ultima discutie lamuritoare, de regula barbatii nu realizaza ce ar trebui sa faca, ei nu gandesc ca noi si nu stiu la ce ne asteptam noi, asa ca eu zic ca e bine sa mai vorbiti odata si daca tot nimic...adio!
May, arati super fato! Ai o talie de viespe nu altceva!Haioasa faza cu socrul
Ramo, sper sa fie bine pt tine, dar, ca si fetele sunt un pic sceptica. Stiu ca atunci cand esti indragostita vezi lucrurile complet altfel decat cei din afara, dar sper totusi sa nu te doara prea tare, daca nu va fi asa cum speri tu.

Noi aseara am fost in vizita la seful babuinului (care e francez) si mi-a fost f f rau de la stomac, am zis ca ajung la urgenta. Nu a fost de la mancare ca m-a apucat inainte. Oricum, am calcat bine pe de laturi, cu branzeturi frantuzesti de la mama lor si tort de ciocolata si diplomat doh.gif Dar cred ca la cate calorii am consumat chinuindu-ma in dureri care treceau si iar ma apucau nici nu s-a pus ceva. Chiar m-am speriat, nu mai beau nici un fel de ceai, pt ca de la ceai a fost sigur. Eram constipata si am baut mai mult ceai naturavit decat mi-a recomandat nutritionista si am baut si f mult iaurt si cred ca de la asta a fost, dar am zis ca mor nu alta...

Am fugit, va pupic pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Va salut de la o prietena pe fuga ca prea curand nu mai apuc sa vad calc ca ne`am apucat de renovat in casa la Piatra blum.gif .Va pupppp pupic.gif pupic.gif
soranutza
May, arati bestial!! Voi n-aveti oglinzi in casa? Cum adica sa te vezi de 100 kg ca eu stau si ma crucesc cat de bine arati??? Felicitari!
axe10
CITAT(daconst @ 19-05-2007, 05:55 PM) *

Axe,deci ai fusecuri in program... naughty.gif Spor!!!
Tot vroiam sa te intreb ce zodie esti?Ca ai limba cam ascutita. lol.gif

Sunt berbeaca...te-am lamurit, nu?!...urmeaza...fursexuri toata dupa masa...barbatul e la baie!

CITAT(_noni_ @ 19-05-2007, 06:26 PM) *

Ramo, ma scuzi ca fac pe avocatul pentru Axe, insa ea e o fata buna, si nu cred ca a zis cu rautate. in acceptiunea ei, si a noastra - a majoritatii, dupa cum am vazut, n-ar merita sa te implici intr-o relatie cu Iulian. Insa pana la urma tu stii mai bine, e viata ta, si tu trebuie sa iei deciziile singura, insa atata timp cat ceri niste pareri, asteapta-te si la reactii negative, nu putem doar sa-ti dam dreptate, n-am mai fi obiective si pana la urma prietene adevarate ! give_rose.gif sper sa ai mult noroc si alegerea ta sa fie cea mai buna! hug.gif

}{

Merci, Noni...ca m-ai sustinut in lipsa...pana la urma am zis ca sa se loveasca pentru ca sa invete...si eu si multe din noi am facut asa...deh, prin tineretile mele nu existau pc-uri atatea si forumuri!

CITAT(uka @ 20-05-2007, 10:01 AM) *

CITAT(_noni_ @ 20-05-2007, 02:22 AM) *

May, ce bine arati! w00t.gif ai slabit si chiar se vede!!! iti sta foarte bine asa imbracata si bronzata! il inteleg pe Remy!!! lol.gif
[

de acord

May e SIRENA...deja...da-i inainte tot asa!

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:33 AM) *

Neata , a venit si rata !

Axe
- poze cu prajitura ??? Mi s-a umplut gura de apa cand am vazut ce ai gatit... eu cred ca am uitat si cum sa fac o ciorba )).gif .Seara mancam ce apucam cand venim acasa doh.gif
Promit sa dau un beep data viitoare cand se incinge iar un chef pe aici hug.gif Poze de la intalnirea de ieri ?????

Ella - superbeeeee achizitiile !!! Merita sa mananci doar etichete 1 luna de acum incolo )).gif . M-as bucura sa faci poze in rochita .
Ramo - bafta in hotarea pe care o vei lua . E viata ta , noi am spus doar ce am gandit . Nu te supara pe axe , ea e adepta "ce-i in gusha si-n capusha " hug.gif
Duminica placuta , neuroni !

Pai sa dai ca ma oftic...tot timpul raman pe dinafara!...

Pt ca ma grabesc bag sectiunea de la praji aici...nu va uitati ca e jumate ca eu nu am pus gura...dar am expediat din ea si la soacra-mea...si surprinzator a mancat si Alexia...

Poze de la iantalnire la subiectul respectiv...later!

Va pup si fug la pat..sau unde s-o mai nimeri naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Amazoana
Axe, m-ai omorat cu tortul/prajitura aia doh.gif
Imi curg balele
May
Neatza blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Multumesc mult pt cuvintele voastre give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

axe arata super prajitura blum.gif

tzutzi am 1.75 si saptamana trecuta aveam 87 kg, la ultima cantarire. Intr-un an de zile am slabit 10 kg si am ajuns de la masura 54 la masura 46-44, as zice 45 ca sunt intre ele )).gif

dany odihna placuta azi ca o meritati pupic.gif

pisik sper sa nu mai ai probleme cu stomacul, crede-ma ca stiu cum sunt durerile. Eu am cel putin 2 crize de stomac pe an inca de cand aveam 11 ani dar doctorii spun ca sunt perfect sanatoasa. Cand aveam 11 ani faceam 1 pe saptamana asa din senin. Apoi s-au mai rarit, faceam 1 pe luna, acum 1 la 5-6 luni. In ziua in care am implinit 18 ani am lesinat de 5 ori de la o criza de stomac si una de calciu. Am fost la spital si mi-au spus ca nu am nimic. Asa ca.... sanatate multa floare.gif
Tzutzi80
Wow May! Si eu tot masura 44 port, dar la 1.66 dry.gif Si eu cred ca am buba la cap, ca eu nu ma vad grasa grin.gif

Vreau si eu cafea, ca sunt cheauna
Tzutzi80
Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal.
Poze potential

Sper ca am reusit sa le postez cum trebuie blink.gif
Monic
Ella, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar din cate ai scris mie tare mi se pare ca a facut o prostie si acum se simte prost din cauza asta, si nu stie cum sa iti spuna, ce sa faca dry.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 02:39 PM) *

Fetelor, asta e potentialul care imi da tarcoale. Pentru cine nu intelege, povestile de completare sun la mine in jurnal.
Poze potential

E simpaticos tare, dar pare asa de mic......... unsure.gif de cand il cunosti? Vezi sa nu faci vreo prostie de care sa-ti para rau mai tarziu......
Monic
Ina, scaunel ati cumparat pt frigider? laugh.gif ca am inteles ca esti micuta si scumputa, si imi fac griji cum o sa ajungi la raftul de sus laugh.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 02:47 PM) *

Poze potential

E simpaticos tare, dar pare asa de mic......... unsure.gif de cand il cunosti? Vezi sa nu faci vreo prostie de care sa-ti para rau mai tarziu......

Pare mic? La 1.82m nu e tocmai mititel )).gif Vezi ca am scris in jurnal la mine de cand il cunosc.
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 02:55 PM) *

Poze potential

Pare mic? La 1.82m nu e tocmai mititel )).gif Vezi ca am scris in jurnal la mine de cand il cunosc.

Ma refeream la varsta.... dry.gif
Tzutzi80
Cele 4 minciuni fundamentale ale tineretului roman: 1. Da-mi 100.000 de mii pana maine! 2. De maine ma apuc sa invat. 3. Dezbraca-te, ca nu-ti fac nimic! 4. Lasa-ma, ca sunt virgina..

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 03:11 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 02:55 PM) *

Poze potential

Ma refeream la varsta.... dry.gif

lol.gif Are cu 5 ani mai mult ca mine. Adica doar 32 de primaveri pupic.gif hug.gif
Anna
Neata fetili!
E cam mohorat in bucuresti, si din cauza lipsei de soare am dormit pana pe la 1.
Si am visat si urat...ca imi cadea un soi de plomba de pe dinte, nu-i de bine cand visez ca pica dinti blink.gif unsure.gif .

May arati f bine. Ms pt sfatul cu crema, o sa ma chinui si eu sa fac asa blum.gif
Tzutzi..am citit in jurnalul tau, faci bine ca te gandesti la tine, dar totusi..nu te grabesti? biggrin.gif zic si eu...
Noni pupic.gif si eu sper sa aleg ce trebuie de data asta.

Eu ma apuc de studiat si pe seara ies cu niste amici cheer.gif. Mi-am luat gandul de baietii astia, ii las sa se mai chinuie si ei, nu numai eu grin.gif grin.gif
Tzutzi80
Ba da Anna, ma cam grabesc. Dar nu voi face nimic necugetat. Eu pe Clinton il iubesc si imi doresc un viitor impreuna. Potentialul doar ma intriga.
lilianab
Buna fetili!!! pupic.gif Moama,cat ati mai scris cat am fost eu la scoala.Dar nici eu nu am stat cu mainile in san.Azi am avut "Birotica" si am invatat "powerpoint"-ul...Asa ca am incercat sa aplic noile cunostinte.Sa vedem si daca am reusit naughty.gif

http://img183.imageshack.us/slideshow/play...9663639y4k.smil

PS:nu prea are legatura cu power point-ul...dar mai insist!
ina_ceva
CITAT(Monic @ 20-05-2007, 02:55 PM) *

Ina, scaunel ati cumparat pt frigider? laugh.gif ca am inteles ca esti micuta si scumputa, si imi fac griji cum o sa ajungi la raftul de sus laugh.gif

lol.gif hug.gif merci de buna intentzie; intr-adevar, e cam inalt, dar noroc de congelator ca e in partea de sus si voi umbla mai rar la el laugh.gif

Distractie placuta diseara, anna!
uka
Pentru anna, ella, ramo... in special dar si pentru restul, de ce nu?
http://www.youtube.com/watch?v=OCPGqw2xhao
Anna
Uka..misto cheer.gif floare.gif U ce faci? La munca?
Ina pupic.gif
ina_ceva
O femeie isi intreaba sotul:
- Dragostea ta e adevarata sau ma iubesti din interes ?
- Probabil ca e dragoste adevarata, pentru ca nu ma mai interesezi demult.....
May
liliana arata super prajitura si tortul, La multi ani tatalui tau pupic.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 20-05-2007, 02:42 PM) *

Ella, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar din cate ai scris mie tare mi se pare ca a facut o prostie si acum se simte prost din cauza asta, si nu stie cum sa iti spuna, ce sa faca dry.gif

Monic, pai sa se simta cat de prost vrea el, ce, nu-l las eu?? )).gif )).gif In fond si la urma urmei, sa se simta asa cum e!

Azi cand a venit sa ma ia de acasa sa mergem sa taiem motul copilului a fost o faza super tare. De obicei el cand venea sa ma ia, eu nu eram gata. Abia atunci fugeam de nebuna prin casa cautand haine. Acum suna el la usa, si cand deschid usa... surpriza, eram imbracata, incaltata, machiata, aranjata. L-am vazut ca i-a picat efectiv fata. Se uita la mine din usa si nu zicea nimic... lol.gif Am remarcat ca si el se straduise sa arate cat mai bine, si-a cumparat o camasa super misto, alba, ii statea bine cu ea.
A intrat el timid pe hol, nu stia ce sa zica, zici ca era in vizita. Ma complimenta ca disperatul intr-una, ca cica e frumoasa rochia, ca-mi sta bine, ca ce pantofi frumosi am, ca ce frumos m-am tuns, bla bla bla....
La restaurant am ajuns ultimii. Pe bune, fara gluma, cand am intrat se uita toata lumea la mine. Prietenii nostrii ii faceau cu ochiul, au dat mana cu el, asa, "barbateste" si i-am auzit "ce bine arata Dana, ma!". lol.gif

Mi-am facut si poze imbracata cu rochia, dar arat nasol ca m-a pozat el aiurea, de jos in sus si arat de parca am gusa.
May
Sper cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Vrem poza cu gusa cu tot ca oricum stim ca nu ai cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
Imagine

Doar ca N-AM GUSA!!!!!!
Tzutzi80
Mama Ella! Esti superba!!!!! pupic.gif Iar eu nu vad nici o gusa dry.gif
Ella79
CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 06:23 PM) *

Mama Ella! Esti superba!!!!! pupic.gif Iar eu nu vad nici o gusa dry.gif

Ba da mai, se vede de parca as fi un curcan. Si rochia vine o idee mai lunga, exact sub genunchi. Dar "inteligentul" m-a pozat de jos in sus, ca ii era lene sa se ridice de pe canapea, sa nu slabeasca.
Tzutzi80
hug.gif Poate nu se ridica de pe canapea, ca era altceva "ridicat" si il tragea in jos grin.gif naughty.gif
May
Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia w00t.gif. Si nu esti curca sa ai gusa, esti tu paranoica si le vezi pe toate pupic.gif
anca veselie
am reusit sa citesc toooot cheer.gif mi s-a ars si mancarica de fasole din cauza asta )).gif
intalnirea a fost placuta, cum ma si asteptam. de companie nu mai zic, a fost tare placuta! din pacate a trebui sa plec mai devreme pt ca am fost invitata la o aniversare si trebuia sa ma fac frumoasa.
dany dulce combinatia de rom cu cola sau pepsi si lamaie se numeste cuba libre si este beutura mea preferata pe care o beau la club wink1.gif
ella, pozele sunt minunate si tu esti o frumoasa!
annais, potentialul asta e cam dubios. e bine ca nu-i stai la dispozitie, tre sa depuna si ei ceva efort.
may, oau! ce bine arati, se vede ca ai slabit!
liliana, e foarte faina prajitura!
ramona, sper sa fie totul ok cu julian. tu stii cel mai bine ce vrei.
axe spor la fursexuri naughty.gif

tre sa va povestesc faza foarte tare de aseara. m-am imbracat intr-o fustita scurta si un maieutz decoltat si eram tare dragutzica blushing.gif cel putin asa cred blum.gif . la chef nu a fost nimic deosebit, asa ca m-am dus in clubul meu obisnuit. acolo vad un tip care ma tot fixa, vine la mine, ma invita afara la o plimbare blushing.gif ne pupam, imi cere numarul de telefon, dar spune ca nu are baterie la telefon. incerca sa-l retina pana imi vine mie ideea sa-i dau un sms cu numarul. zis si facut. el pleaca si ramane sa ma sune sa iesim. peste cateva ore bune, vreo 3, primesc un telefon de pe private nr. o tipa care-mi zice: "de ce i-ai dat sms cu nr tau prietenului meu? daca te prind te calc in picioare, ca stiu cine esti. nu ai vazut ca eram cu el?" eu foarte mirata imi aduc aminte ca tipul respectiv era cu o tipa, dar eu, de buna credinta, am zis ca-i vreo amica. ii spun frumos fetei asta, ii explic si din fericire ma crede lol.gif nu credeam ca barbatii pot fi chiar asa de porci!!!!!!!!! adica vii cu prietena la carciuma si cat e ea la buda sau unde o fi fost, tu iesi cu alta afara si te dai la ea doh.gif oribil...
Ella79
CITAT(Tzutzi80 @ 20-05-2007, 06:25 PM) *

hug.gif Poate nu se ridica de pe canapea, ca era altceva "ridicat" si il tragea in jos grin.gif naughty.gif

pai era si altceva "ridicat", ca se vedea din avion. )).gif )).gif Iar eu, nesimtita, l-am pus sa imi mai faca si poze, sa ma vada mai bine, in caz ca nu ma remarcase. lol.gif lol.gif
El si-a dat seama ca m-am prins de "starea" lui si se fastacea, nu stia ce sa mai faca. Iti dai seama ca n-a avut tupeu sa-mi faca vreo propunere indecenta, ca probabil se temea ca si-o fura. )).gif Iar eu ma plimbam cu gratie prin fata lui, ma mai aplecam sa-mi verific flecurile de la pantofi, mai cautam niste margele prin sertare... lol.gif lol.gif
May
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Avea dreptate Remy.... mereu il bat la cap sa lase tigarile si mereu imi spune: nu fur, nu beau, nu ma uit dupa femei, d-apoi sa ma mai si dau la ele... doar ca fumez. Ma uit la alte cunostinte ca le e teama sa mearga la un party ca li se imbata prietenul, sau sa mearga la o discoteca sa nu cumva sa le insele... asa ca sunt f norocoasa ca am gasit un corcodel printre atatia porci grin.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:27 PM) *

Esti fenomenala si nu stiu ce iti spune tie cantarul dar ai slabit mult si tunsoarea te avantajeaza la maxim, mi te si imaginez cu o betita lata rosie la tinuta aia w00t.gif. Si nu esti curca sa ai gusa, esti tu paranoica si le vezi pe toate pupic.gif

uite la bentita nu ma dus capul! doh.gif doh.gif doh.gif chiar am o bentita rosie misto, din catifea. Ptiu... fraiera sunt! Si cred ca ar fi dat super bine la tinuta asta!
Da mai, sunt paranoica. Cel mai adesea ma vad obeza, urata, mi se pare ca imi atarna pieile (mai ales cele de la maini, le urasc!!), am gambe oribile, de fotbalist din divizia C, am fata buhaita, de betiva, si capul rotund ca o bila (de-aia am impresia ca nu-mi sta bine tunsa asa scurt). Sa continui?? Eu am impresia ca am toate defectele de pe lume.
Dar probabil ca stiti si voi cum e.... multe dintre voi sunteti pe site-ul asta desi aratati beton si aveti maxim 3 kg in plus.
Eu am de dat jos, ma avantajeaza rochia, dar slaba nu sunt.
anca veselie
rochia este geniala si tu esti foarte sexi!!! normal ca i s-a ridicat... nivelul de trai )).gif
Ella79
In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi. )).gif Se uita la mine sa vada ce fac. lol.gif
Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai...
May
ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba? pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 20-05-2007, 05:42 PM) *

In restaurant era si un tip care e fotbalist, super cunoscut. La un moment dat ma uitam la el (ca se uita toata lumea, ce sa-i fac eu daca e vedeta) si el a ridicat paharul catre mine, in semn de "noroc". Eu i-am zambit subtire si mi-am mutat brusc privirea. Doar ca Mihai a vazut faza si s-a inrosit de nervi. )).gif Se uita la mine sa vada ce fac. lol.gif
Bine, nu m-as cupla cu vreun fotbalist nici de acum intr-o 100 de ani, dar m-a distrat faza. Si m-a distrat mutra lui Mihai...

baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine mad.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:44 PM) *

ella ok, esti cum zici tu acolo, vrei sa incep sa iti enumar cum sunt eu? sau vrei sa iti enumeram toate cum ne vedem? Iubita, te-ai gandit vreodata ca daca altii nu vad chestiile astea, poate ca ele nu exista decat in capetele noastre cu buba? pupic.gif
baiatul asta ma dispera, imi vine sa il iau de guler si sa il intreb ce vrea de la tine mad.gif

Da May, cred ca majoritatea dintre noi avem o mare buba la cap. Dar poate ca e mai bine asa, decat sa n-avem simtul penibilului si sa umblam cu fuste mini si maieuri scurte daca silueta nu ne-o permite...

Ce vrea baiatul asta de la mine.... cred ca nici el nu stie. Iar eu nici atat nu stiu. Partea buna e ca nici macar nu prea ma mai intereseaza....
May
De acord cu tine, mai ales ca niciodata nu trebuie sa fim pe deplin multumiti de noi caci altfel ne complacem in situatia actuala si nu mai evoluam. Dar, si e un mare ``dar``, nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau )).gif hug.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 20-05-2007, 06:50 PM) *

nici sa fii fenomenala, cum esti tu, si sa iti imaginezi ca ar putea sa joace lumea fotbal cu capul tau )).gif hug.gif

Nu sunt mai fenomenala. Sunt un om normal, cu multe slabiciuni si mult mai putin puternica decat ma credeam...
Tu esti fenomenala si admirabila pentru ca ai avut curajul si puterea de a te muta intr-o tara straina, doar cu Remy. Si, in plus, treci peste toate cu zambetul pe buze, faci toate greutatile sa para fleacuri si ii mai ajuti si pe altii sa se ridice din groapa in care, conjunctural, se gasesc.
hug.gif pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Ella, arati super! Nu stiu unde-tzi tzii gusa ca eu nu o vad grin.gif
Ella79
Fetele, vorbeati aseara de petele cauzate de autobronzant.
Petele de pe maini se curata cu zeama de lamaie (freci pata cu lamaie), iar pt cele de pe corp (in caz ca nu s-a intins autobronzantul bine), turnati in apa in care faceti baie un litru de lapte.

Acum ma duc sa fac o baie cu spuma multa, cu lapte si miere si dupa aia va traduc niste articole interesante din revistele italiene de moda.
Anna
Ella super rochia, imi inchipui fata babuinului tau, m-a distrat povestea cu fotbalistu... devil.gif . Poate incepe sa constientizeze prietenul tau cate ceva.
Anca ce sa-ti mai zic, de la barbatii astia te astepti la orice, nu ma mai mira nimic.

Eu sunt cam ingrijorata, foarte ingrijorata sad.gif sad.gif sper sa nu fie nimic grav. M-a sunat mama fostului sa ma intrebe daca am vorbit eu azi cu el, ca dansa nu reusea sa dea de el, ca nu are semnal, acum tot incerc si eu sa sun si are tel inchis. el e super obsedat cu mobilu, il are mereu incarcat si deschis si sper sa nu se fi intamplat ceva. nervous.gif crying.gif
Plus ca eu sunt mai paranoia asa si am mai visat si faza cu dinti aseara sunt super ingrijorata sorry.gif . wacko.gif
lyra
uau. ce mult ati scris. asa imi place blum.gif . sa am ce citi.

ella hainele sunt superbe si tu esti minunata. nush de ce ziceti voi fetele ca sunteti grase doh.gif

ina lasale ca sunt rele. auzi. daca ti-ai cumparat scaunel. mad.gif . exact la fel a facut al meu cand ne-am cumparat combina frigorifica. se uita socat la ea si zicea ca are o singura problema. sad.gif . cum o sa ajung eu la rafturile de sus. mad.gif si ca va trebui sa-mi cumpere scara. mad.gif )).gif

eu am fost azi la targul de locuinte. au niste preturi ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . am gasit si ceva mai convenabil intr-o zona buna. sa vedem ce o sa facem.poate ne luam apartamentul.
Ella79
Trend-urile din vara asta (din revista Gioia)
1. tocurile: niciodata mai putin de 8 cm, niciodata mai mult de 18
2. cureaua: niciodata mai subtire de 10 cm
3. nu purta mai putin de 5 culori
4. Masura la haine: niciodata mai putin de 38 si mai mult de 48
5. poseta: sa nu fie mai mica de 1 metru patrat
6. nu purta niciodata mai putin de 3 bratari
7. margelele: trebuie sa aiba cel putin 1 metru lungime
8. nu purta fuste mai scurte de 30 de cm
9. pantalonii trebuie sa fie pana, diametrul la glezna nu trebuie sa fie mai mare de 12 cm
May
ella give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.