am reusit sa citesc toooot

mi s-a ars si mancarica de fasole din cauza asta
intalnirea a fost placuta, cum ma si asteptam. de companie nu mai zic, a fost tare placuta! din pacate a trebui sa plec mai devreme pt ca am fost invitata la o aniversare si trebuia sa ma fac frumoasa.
dany dulce combinatia de rom cu cola sau pepsi si lamaie se numeste
cuba libre si este beutura mea preferata pe care o beau la club
ella, pozele sunt minunate si tu esti o frumoasa!
annais, potentialul asta e cam dubios. e bine ca nu-i stai la dispozitie, tre sa depuna si ei ceva efort.
may, oau! ce bine arati, se vede ca ai slabit!
liliana, e foarte faina prajitura!
ramona, sper sa fie totul ok cu julian. tu stii cel mai bine ce vrei.
axe spor la fursexuri
tre sa va povestesc faza foarte tare de aseara. m-am imbracat intr-o fustita scurta si un maieutz decoltat si eram tare dragutzica

cel putin asa cred

. la chef nu a fost nimic deosebit, asa ca m-am dus in clubul meu obisnuit. acolo vad un tip care ma tot fixa, vine la mine, ma invita afara la o plimbare

ne pupam, imi cere numarul de telefon, dar spune ca nu are baterie la telefon. incerca sa-l retina pana imi vine mie ideea sa-i dau un sms cu numarul. zis si facut. el pleaca si ramane sa ma sune sa iesim. peste cateva ore bune, vreo 3, primesc un telefon de pe private nr. o tipa care-mi zice: "de ce i-ai dat sms cu nr tau prietenului meu? daca te prind te calc in picioare, ca stiu cine esti. nu ai vazut ca eram cu el?" eu foarte mirata imi aduc aminte ca tipul respectiv era cu o tipa, dar eu, de buna credinta, am zis ca-i vreo amica. ii spun frumos fetei asta, ii explic si din fericire ma crede

nu credeam ca barbatii pot fi chiar asa de porci!!!!!!!!! adica vii cu prietena la carciuma si cat e ea la buda sau unde o fi fost, tu iesi cu alta afara si te dai la ea

oribil...