BLUELIFE
18-05-2007, 01:31 PM
Ramo
18-05-2007, 01:34 PM
Sunt fff dezamagita, confuza....
L-am sunat pe la 11.30. Dupa voce, am avut impresia ca e mai bine. Deci....mi-a spus ca e un las, ca ma iubeste (asta la inceputul conversatiei), dupa care sa imi spuna ca ......si-a dat seama ca de fapt o iubeste pe aialalta mai mult decat pe mine, apoi dupa 10 minute sa imi spuna ca nu ma iubeste. Ca m-a iubit si acum nu ma mai iubeste.
Nu il cred, mie mi-a demonstrat contrariul......dar nu stiu ce se intampla cu el.
A zis ca vrea sa ramanem amici, mai vb la tel, de luni merge la munca iar.....
Il iubestc si nu stiu ce sa mai fac. Deocamdata o sa il las sa se mai linisteasca apele.
Stiu ca imi veti spune ca nu ma merita....dar.....chiar il iubesc si nu pot si nici nu vreau sa renunt la el.
Daca si-a dat seama ca esti pusa in situatia de a alege intre el si parintii tai, intre o viata sigura si una nesigura, cred ca e in stare sa spuna orice ca sa te indeparteze
Ramo
18-05-2007, 01:42 PM
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 03:37 PM)

Daca si-a dat seama ca esti pusa in situatia de a alege intre el si parintii tai, intre o viata sigura si una nesigura, cred ca e in stare sa spuna orice ca sa te indeparteze

Exact asta am zis si eu. Vrea sa ma indeparteze de el. In adancul sufletului, sunt sigura ca nu asta isi doreste.....
Va tin la curent cu noutatile si va multumesc din suflet pt sfaturi si sustinere.
Doamne ajuta!
anaoi
18-05-2007, 01:43 PM
tine dylly si pumnii si picioarele.
am plecat acasa. pa . we placut
michelle
18-05-2007, 01:47 PM
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:31 AM)

Stai sa fac un calcul :
- in camera de oaspeti pot dormi 3 pwersoane pe coltar + avem o saltea dubla de dormit pe jos = 5 persoane
- in living au loc 2 persoane mai subtirele
- in cabanuta avem 2 sezlonguri mari si comode care se intand ( am dormit anul trecut pe balcon pe ele cand era prea cald noaptea )
Deci ... ajungem la 9 persoane . Plus ca e loc in gradina destul

Eu pot sa vin cu cortul?
Apropos, cati metri patrati are gradina ta?
PS: arata super gradina
Amazoana
18-05-2007, 01:49 PM
axe10
18-05-2007, 01:49 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 02:34 PM)

Sunt fff dezamagita, confuza....
L-am sunat pe la 11.30. Dupa voce, am avut impresia ca e mai bine. Deci....mi-a spus ca e un las, ca ma iubeste (asta la inceputul conversatiei), dupa care sa imi spuna ca ......si-a dat seama ca de fapt o iubeste pe aialalta mai mult decat pe mine, apoi dupa 10 minute sa imi spuna ca nu ma iubeste. Ca m-a iubit si acum nu ma mai iubeste.
Nu il cred, mie mi-a demonstrat contrariul......dar nu stiu ce se intampla cu el.
A zis ca vrea sa ramanem amici, mai vb la tel, de luni merge la munca iar.....
Il iubestc si nu stiu ce sa mai fac. Deocamdata o sa il las sa se mai linisteasca apele.
Stiu ca imi veti spune ca nu ma merita....dar.....chiar il iubesc si nu pot si nici nu vreau sa renunt la el.
No comment...stii parerea mea/ e alegerea ta si numai a ta...nu a ta si a parintilor...cati ani ai, by the way?
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:37 PM)

corect....am trecut prin asta si....cam asa e...ii e mai greu, pentru ca stie ca parintii tai nu il vor accepta si oricum probabil ca el ca barbat se simte inferior fata de tine si....orgoliul masculin...e cam greu....lasa-l un timp...chiar si vreo 2-3 luni...dar arata-i ca nu renunti...mai da-i cate un ghiont...nu f des....
pupici, tin pumnii
Ramo
18-05-2007, 01:53 PM
Axe, am 25 de ani, dar, dupa cum spunea si Alandana, relatia cu ai mei, e o relatie ca intre parinti si copil de 12-13 ani....
Amazoana
18-05-2007, 01:53 PM
Bine v-am gasit in noua casa!
Nu se inchidea la 250 pagini??
Ramona imi pare rau.....
axe10
18-05-2007, 01:54 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 02:53 PM)

Axe, am 25 de ani, dar, dupa cum spunea si Alandana, relatia cu ai mei, e o relatie ca intre parinti si copil de 12-13 ani....
Nu vad ca ai crescut?....
Eu va parasesc cateva ore, poate pana maine ca plec si eu spre vastele domenii!
miha nu se mai termina odata seminarul ala ca intrii din an in paste
anca veselie
18-05-2007, 02:01 PM
Ramo
18-05-2007, 02:04 PM
Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc....
Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta....
De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL.
Amazoana
18-05-2007, 02:05 PM
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 03:01 PM)

Da, da stiu ca nu sunt diplomata deloc.
Dar asa mi-e felul: directa. La ce sa te ametesc? Dar, daca vrei, te pot lua aseaaa, prin invaluire
michelle
18-05-2007, 02:12 PM
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:59 PM)

miha nu se mai termina odata seminarul ala ca intrii din an in paste

Ba da, s-a terminat, dar am avut treaba la serviciu..
Ieri au venit vreo 20 de studenti, viitori absolventi si le-am explicat ce implementam noi in firma, ce aplicatii avem etc.
Am vrut sa imi cumpar sandalute pt rochia de ocazie si nu am gasit nimic: ba erau draguti, dar faceam echilibristica pe ei, ba erau saboti.. si nu pot sa joc nici o sirba
Ramo
18-05-2007, 02:12 PM
Honey, May, aveti PM.
michelle
18-05-2007, 02:15 PM
Mama dar vorbarete ati fost.. si ce destrabalare

fara mine
Vazut babuini

si mai-mai sa renunt la nunta
alandana
18-05-2007, 02:16 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 03:04 PM)

Axe, nu, din pacate nu vad ca am crescut. Desi eu zic ca am demonstrat ca ma descurc....
Anca, nici nu eu nu ma asteptam sa fie asa de complicat....deocamdata iau si eu o pauza, imi este fff greu, nu stiu cum voi trece si peste asta....
De ieri de la 4 de cand am avut discutia cu el....nu am mancat nimik, am baut doar un pahar de apa, am fumat mai ceva ca un turc. Nu mi-e foame, nu mi-e sete, nu mi-e nimik...simt doar nevoia de EL.
Ramona, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ce ti-am spus. Parerea mea este ca tu esti dependenta ( si emotional, si financiar) de parinti si asta te pune permanent intr-o situatie foarte delicata si fata de ei si fata de eventualul partener. Nu reusesc sa-mi dau seama daca parintii tai s-ar descurca si fara tine sa conduca afacerea dar sincer cred ca pentru tine cel mai bine ar fi sa-ti gasesti de lucru undeva fara sa aiba legatura cu ai tai ( ideal chiar in alt oras). Uneori parintii din dorinta de a ne proteja ajung sa ne sufoce. Pentru dezvoltarea ta personala o desprindere de ai tai si de afacerea de familie ar face minuni. Ti-ar permite mai bine si sa vezi cine esti si ce doresti pentru tine.
Parerea mea.
michelle
18-05-2007, 02:16 PM

Ramo, cine iti face asa ceva nu te merita.
Sper sa iti gasesti odata fericirea si dragstea de care meriti
anca veselie
18-05-2007, 02:17 PM
ramo esti puternica, o sa treci peste orice
dulcico nu vreau sa ma iei prin invaluire

ramai asa
honey79
18-05-2007, 02:20 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 02:12 PM)

Honey, May, aveti PM.

Citit.
peach
18-05-2007, 02:31 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 02:04 PM)

cu riscul de a te supara si de a ma baga precum musca in lapte..dar cunosc pe cineva cu problema asemanatoare si daca vrei detalii doar pe privat
eu am un sentiment ca tu alegi doar barbati de proasta calitate si cuplati..intotdeauna tu esti pe planul 2
spunea cineva ca diferenta de studiii nu conteaza..ba conteaza..si inca mult, la fel de mult cum conteaza ca ai tai au bani (nimeni dar chiar nimeni nu va ignora acest aspect..stiu ce vorbesc)
Tu esti frumoasa si destepata de ce nu-ti alegi pe cineva din cercul tau, cu studii aproximativ acelasi nivel financiar cu tine? Vad ca-ti palce sa stai pe net ..de ce nu incerci un stain..(ex:90% din elvetienii online pe icq in timpul zilei lucreaza la birou..deci nu saraci lipiti pamantului) dar poti sa alegi din orice alta tara.
Poate ar fi cazul sa faci o schimbare in felul de a alege un barbat.
ps: nu mai suferi dupa magari ca nu ai de ce..si te faci urita cind plingi
ALICE
18-05-2007, 02:34 PM
Ramo eu nu iti dau nici un sfat pentru ca stiu ce inseamna sa iubesti cu tot sufletul si in acelasi timp sa-ti pastrezi ratiunea. Sper sa treaca repede pt ca timpul le rezolva
Ramo
18-05-2007, 02:45 PM
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 04:16 PM)

Ramona, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ce ti-am spus. Parerea mea este ca tu esti dependenta ( si emotional, si financiar) de parinti si asta te pune permanent intr-o situatie foarte delicata si fata de ei si fata de eventualul partener. Nu reusesc sa-mi dau seama daca parintii tai s-ar descurca si fara tine sa conduca afacerea dar sincer cred ca pentru tine cel mai bine ar fi sa-ti gasesti de lucru undeva fara sa aiba legatura cu ai tai ( ideal chiar in alt oras). Uneori parintii din dorinta de a ne proteja ajung sa ne sufoce. Pentru dezvoltarea ta personala o desprindere de ai tai si de afacerea de familie ar face minuni. Ti-ar permite mai bine si sa vezi cine esti si ce doresti pentru tine.
Parerea mea.

Am vrut sa lucrez in Cluj in timpul facultatii, nu m-au lasat. Am vrut sa lucrez la alta firma, si-au bagat nasul si....nu am lucrat nici acolo. Pe undeva, in chestia asta ii inteleg, doar pt noi au muncit si noua ne va ramane tot, nu e drept din partea mea sa merg sa lucrez la altcineva atata timp cat am 40% din firma....desi m-a tentat de multe ori...
Peach, nu ma supara deloc. Pe el tot pe net l-am cunsocut. Asa au zis si ai mei? Cum si unde ii gasesti u pe toti fara scoala. Ca nu are bani, nu e problema, cu studiile e.....
ALICE
18-05-2007, 02:48 PM
Apai in chestia asa cu scoala nu mai cred de ceva timp.Nu de alta dar in jurul meu cel mai bine se descurca cei fara.Dar in doi cred ca la un moment dat se vede
Ramo ai grija ca pentru tine nu conteaza banii...dar...tie sincer ti-ar placea sa "intretii" un barbat?? nu 100% dar totusi....se presupune ca ei ar trebui sa fie capul familiei nu invers...
ALICE
18-05-2007, 03:01 PM
Pai nu e vorba de intretinut.Ca un serviciu va avea si el.E vorba doar ca ea are ceva rezerve.
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:01 PM)

Pai nu e vorba de intretinut.Ca un serviciu va avea si el.E vorba doar ca ea are ceva rezerve.
El va lucra ptr ea..
Nu sunt impotriva ca ea sa-l ajute cu banii, sau ca ea sa aive salar mai mare....era o intrebare...
ALICE
18-05-2007, 03:02 PM
Eu zic ca daca era el materialist, tinea de ea si cu dintii.Ramo, scuze ca dezbatem subiectul
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:02 PM)

Eu zic ca daca era el materialist, tinea de ea si cu dintii.
ooooooooffffffffffff, nu asta imi era ideea....era vba daca ei ii va convine, si daca da pentru cat timp...ufff mi-am pierdut ideea...
peach
18-05-2007, 03:04 PM
Pai au dreptate Ramona, in ce fel de cercuri se invirte el? ai ce sa discuti cu prietenii lui? sau pote sa sustina o discutie inteligenta in fata prietenilor tai? Si cu timpul diferenta de clasa se vede..te va trage in jos printre oameni de proasta calitate.
Tu ai terminat dreptul parca ..sa zicem ca vei pleca de sub aripa parintilor si te angajezi la un cabinet de avocatura ..el va luca pe santier sau va face mici michidii (tipic romanesc)..tu vei fi cea care vei aduce banii acasa el se va simti frustrat si va incepe sa-ti puna piedici din rautate
daca va face studii cine il va intretine? cine ii va plati studiile?..si ce garantie ai ca nu va pleca dupa alta cind se va vedea cu sacii in caruta?!
ALICE
18-05-2007, 03:04 PM
CITAT(uka @ 18-05-2007, 04:03 PM)

ooooooooffffffffffff, nu asta imi era ideea....era vba daca ei ii va convine, si daca da pentru cat timp...ufff mi-am pierdut ideea...
Am inteles
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:04 PM)

CITAT(uka @ 18-05-2007, 04:03 PM)

Am inteles
tot e bine
mirela62
18-05-2007, 03:09 PM
Multumesc pentru urarea de bun-venit, Alandana!
Dulci, stiam ca Dany este in Allemanda, na!!!
Ramona, Alice are dreptate pe undeva. La asta ma refeream si eu, la ratiune, cand ziceam sa nu gandesti doar cu inima. Deci el a renuntat suspect de usor. Lasa-i ceva timp, dar nu abuza cu sms-urile sau apelurile.
Dany, tu vorbesti serios? Putem plana pana la tine? Mmmm, interesant!
Poate la toamna, acum ma gandesc doar la mare, plec in prima transa de conced la sfarsitul lui iunie.
Oricum, esti tare draguta, multam ca m-ai invitat si pe mine.
Ramo
18-05-2007, 03:12 PM
Deci....
Nu ma supar absolut deloc ca se dezbate subiectul asta. De aceea v-am si povestit. Sa mai "aud" pareri, opinii.
El a lucrat 3 ani in Londra, are ceva bani pusi bine, nu e vorba de intretinut. Cu banii aia isi putea plati facultatea, normal ca il mai ajutam si eu.....si lucram amandoi, nu doar eu. Materialist eu nu am vazut sa fie absolut deloc. Noi vorbim pe net de mult, a aflat situatia mea doar cand a venit in tara. Noi deja aveam planuri.....
Tind sa cred ca il speria situatia mea financiara, dar daca ma iubea asa cum imi spunea zilnic de cateva ori.....
Ceva s-a intamplat. Fufa cu care el era...i-a mai facut lui una alta. A prins-o o data, cand erau certati ca incerca sa ii puna menstruatie in cafea....eu nu prea cred in astea, dar...stiu ca e in stare de multe...
Oricum, eu il iubesc, nu ma feresc sa ii spun si sa ii demonstrez in continuare asta.
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 04:12 PM)

Deci....
Nu ma supar absolut deloc ca se dezbate subiectul asta. De aceea v-am si povestit. Sa mai "aud" pareri, opinii.
Ceva s-a intamplat. Fufa cu care el era...i-a mai facut lui una alta. A prins-o o data, cand erau certati ca incerca sa ii puna menstruatie in cafea....eu nu prea cred in astea, dar...stiu ca e in stare de multe...
Oricum, eu il iubesc, nu ma feresc sa ii spun si sa ii demonstrez in continuare asta.
hhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh?Q?!?!?!?!?!?
wtf???@!?!?!!???

cat de scarbooooooooossssssss
mi-e raaaaaauuuuuuuuu
nu a baut cafeaua nu??
mi s-a facut rau efectiv.....
barbatii usnt orgoliosi, lasa-l o perioada si o sa vezi c o sa se mai intample...
daca nu crezi in porcarii de genul ala.....nici nu ti se va intampla nimic, daca, crezi...ai grija...stii cum e cu bolnavul inchipuit asa si cu astea...nici eu nu cred in asa ceva, dar oricum am zis k de data asta eu si cu teo nu vom mai purta verighetele fara sa fie sfintite...ma simt eu mai impacata asa...
Monic
18-05-2007, 03:18 PM
Peach te admir ca ai curajul si indemanarea de a scrie exact ceea-ce gandesc si eu
Ramona poate ca nu e prea
frumos ce au scris fetele, dar cred ca majoritatea dintre noi gandim la fel ca Sorina sau Alandana, doar ca nu avem curajul sa iti scriem, ca sa nu te suparam. Dar, iti vrem binele, si poate sinceritatea e mai buna decat linguselile fara rost
peach
18-05-2007, 03:23 PM
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 03:12 PM)

Deci....
El a lucrat 3 ani in Londra, are ceva bani pusi bine, nu e vorba de intretinut. Cu banii aia isi putea plati facultatea, normal ca il mai ajutam si eu.....si lucram amandoi, nu doar eu. Materialist eu nu am vazut sa fie absolut deloc. Noi vorbim pe net de mult, a aflat situatia mea doar cand a venit in tara. Noi deja aveam planuri.....
Tind sa cred ca il speria situatia mea financiara, dar daca ma iubea asa cum imi spunea zilnic de cateva ori.....
ti-a zis ca te iubeste inainte sa va intilniti?
ca sa cunosti o persoana ai nevoie de minimum 6 luni sa trait zi de zi impreuna
el a inselat-o pe ea cu tine..te-ai intrbat ce-l va opri sa-ti faca si tie acelasi lucru?
mirela62
18-05-2007, 03:25 PM
Doooooamne fereste, nici n-am auzit de asa ceva!!!!!
Ramona, nu ti-am spus nimic cu rautate, eu cel putin m-am gandit la ce e mai bine pentru tine, in primul rand.
ina_ceva
18-05-2007, 03:31 PM
Dotata dotata,
anca!
Dany-dulce, dar niste rom ai? Sau iau sticla cu mine cand vin?
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:14 PM)

true true.... cu cat imi zice cineva mai rau ca nu pot, cu atat imi doresc mai mult sa o fac

In locul lui Remy, foloseam asta in avantajul meu
CITAT(michelle @ 18-05-2007, 03:15 PM)

si ce destrabalare

fara mine
Vazut babuini

si mai-mai sa renunt la nunta
Hai renunta

; care ti-a atras atentia? Vreun frate, sef?
Menstruatie in cafea? No comment.... scarbos e putin spus
ALICE
18-05-2007, 03:41 PM
Eu am auzit si cica chiar are efect.
ina_ceva
18-05-2007, 03:47 PM
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:41 PM)

ce efect?
Amazoana
18-05-2007, 03:51 PM
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:47 PM)

ce efect?
Ce efect?
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:47 PM)

ce efect?
in afara de scarba?
ALICE
18-05-2007, 03:53 PM
Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei
peach
18-05-2007, 03:54 PM
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 03:41 PM)

nu are efect si e o prostie sa crezi in asa ceva..totul tine de autosugestie..daca crezi ca vei avea o zi proasta pt ca ti-a taiat calea dimineata pisica neagra ..ei bine vei avea, pentru ca vei fi nervoasa toata ziua si vei face o gramada de greseli
Amazoana
18-05-2007, 03:55 PM
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 04:53 PM)

Cum nu stiti?Povestesc babele,cum ca cel care iti place nu va avea ochi decat pt tine si ca nu mai vede altceva.Ca poti face din barbat ce vrei
Really? Parca tot nu-mi vine sa cred...si vrajile nu se intorc inrait impotriva ta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.