Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
michelle
WOW Dana cheer.gif cheer.gif floare.gif pupic.gif Felicitari! party.gif
Cred ca putem desface sampania w00t.gif
Amazoana
Felicitari Dana pt "pierdere" cheer.gif
peach
Super Dana cheer.gif cheer.gif cheer.gif Un exemplu de vointa pentru noi salut.gif pupic.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 21-05-2007, 11:05 AM) *

Felicitari Dana pt "pierdere" cheer.gif

Si ce pierdere yahoo.gif .Felicitari, Dana! give_rose.gif
Tzutzi80
Pierderea ca pierderea, dar pe bune ca si "castigul" e superb. Sa ma pun repede sa fac o fetita pt castigul ala pupic.gif cheer.gif
anaoi
buf. am terminat acum de citit....

1. Dana, bebe super super frumos, iar tie felicitari pt vointa si kilograme date jos.
2. Ella arati excelent...hm. vezi ca dylly se pregateste sa vina sa iti scoata gargaunii din cap...
3. May arati super bine.

Uf. deja mai am nevoie de o tura de cafea....
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 21-05-2007, 11:14 AM) *

buf. am terminat acum de citit....

1. Dana, bebe super super frumos, iar tie felicitari pt vointa si kilograme date jos.
2. Ella arati excelent...hm. vezi ca dylly se pregateste sa vina sa iti scoata gargaunii din cap...
3. May arati super bine.

Uf. deja mai am nevoie de o tura de cafea....

Poftim dyllysor Imagine
daconst
Multumesc fetele,dar chiar sunt bucuroasa tare! pupic.gif

Nu sunt chiar un model,ca mai am de dat inca jos.dar stiti care e faza cea mai tare?Acum ma vad mai grasa ca la 90 de kg.Nush cum naiba ca pina acum nu ma vedeam,ma obisnuisem cu mine mai plinuta si ziceam ca asta e.
Acum insa sunt mai stresata si parca vad ca ma blochez.

Meniuri nu stiu ce sa va spun,ca nu am mancat doar strict WW,adica am mai scapat si la ingrasacioase si Nutella.Dar cel mai mult a ajutat mersul pe jos.fac zilnic kilometrii buni si vad ca asta ma ajuta.Desi am inca dureri de genunchi la la sarcina ca atatea kg se cunosc,totusi.Oasele mele nu au fost obisnuite cu asa multe kile in plus.
Va dati seama ca in ultima saptamana de sarcina eu caram un sac de 35 de kg,practic.
Asta e,a trecut si s-a terminat frumos.Nu ma mir ca e fii-miu atat de grasan,ca eu l-am invatat asa din burta. lol.gif
anca veselie
danutela oau!!!!!!!!!!!!! super felicitari!!!!!!!!! nust ce-i cu babuinii in RO, dar eu inclin sa cred ca sunt putin defecti la cap cei din buc. si asta pt ca sunt multe femei disperate, care se multumesc cu putin si care creeaza precedente. asa ca daca ei dau de una cu pretentii nu le convine si dau bir cu fugitii. plus ca le e lor bine cu prietenii lor, cu burlacia lor, ca fufe tot gasesc sa le stea la dispozitie sad.gif poate ca-s prea dura...
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 11:20 AM) *

danutela oau!!!!!!!!!!!!! super felicitari!!!!!!!!! nust ce-i cu babuinii in RO, dar eu inclin sa cred ca sunt putin defecti la cap cei din buc. si asta pt ca sunt multe femei disperate, care se multumesc cu putin si care creeaza precedente. asa ca daca ei dau de una cu pretentii nu le convine si dau bir cu fugitii. plus ca le e lor bine cu prietenii lor, cu burlacia lor, ca fufe tot gasesc sa le stea la dispozitie sad.gif poate ca-s prea dura...

Poate ca nu esti prea dura!
mirela62
Offf, vreau sa slabesc, am si-un cd cu gimnastica, da' unde sa-l folosesc??? Nae e-acasa cand ajung eu, calc-ul nostru e-n sufragerie, si asta face mishto de mine cand m-apuc si eu de ceva..... sad.gif
daconst
Anca,ai mare dreptate.Asa vad si eu lucrurile.Cel putin din ce povestiti voi aici pe forum ca in rest am cam ramas in urma. )).gif
Lasa mai ca sunteti tinere si nu trebuie sa va si maritati acum,gata.Pina la 30 de ani mai puteti astepta...zice baba de mine. lol.gif
anca veselie
da, tzutzi cam asta am observat eu... si cei care sunt mai misto si mai destepti sunt cu atat mai fluturasi....
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 11:28 AM) *

Offf, vreau sa slabesc, am si-un cd cu gimnastica, da' unde sa-l folosesc??? Nae e-acasa cand ajung eu, calc-ul nostru e-n sufragerie, si asta face mishto de mine cand m-apuc si eu de ceva..... sad.gif

Asa rade si babuinul meu de mine....u lacrimi. Si ma las pagubasa. Eu am "pilates" si"gimnastica cu Miky"
anca veselie
dana asa e, nu tre sa ne maritam acum. dar la un moment dat tot ar cam trebui )).gif si nu esti baba!!!!!
Pisik

iesi si mergi pe jos! e miscarea cea mai sfanta, dupa cum zice si Dana
mirela62
Da, Mada.
Amandoi rad, si ala batran, si ala tanar, de-aia incerc sa fac asta cand nu sunt ei acasa.
Da' seara sunt amandoi, asta este. Si-atunci merg mult pe jos, pana ajung acasa, ce sa fac?
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 11:39 AM) *

Da, Mada.
Amandoi rad, si ala batran, si ala tanar, de-aia incerc sa fac asta cand nu sunt ei acasa.
Da' seara sunt amandoi, asta este. Si-atunci merg mult pe jos, pana ajung acasa, ce sa fac?

pupic.gif

te uiti la poze la mine? Ca iar le inchid blum.gif
mirela62
Unde, draga, la tine? Unde trebuie sa ma uit?
uka
Eu sunt plina de nervi.. am plecat dim la 7 d acasa canmd era racoare si m-am imbarcat cu o bluza cu maneca lunga si acum mor de caaallldddd sad.gif
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 11:42 AM) *

Unde, draga, la tine? Unde trebuie sa ma uit?

Aaaa, stai ca nu le poti vedea de la serviciu....
Tzutzi80
Un sot ideal

)).gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 21-05-2007, 11:38 AM) *

iesi si mergi pe jos! e miscarea cea mai sfanta, dupa cum zice si Dana

DAR NU in praful din Bucuresti, ca risti sa ajungi cu papucii albi, gri
mirela62
Si eu mi-am luat un sacou pe mine. Vroiam sa-mi iau si ciorapi lungi. Bine ca la ciorapi am renunta.
ina_ceva
Mi-a venit frigiderul cheer.gif cheer.gif ma duc sa-l analizez si revin
BLUELIFE
Ceao fetele!maama ce flux aici... cheer.gif sa va spun ce ma chinuiesc sa fac de dimineata:sa descarc fitness sau orice exercitii ptr slabit si inca nu am reusit sad.gif Mi-as dori sa gasesc ceva cu Norbi ,nu stiu daca il stiti e un antrenor din Ungaria care in adolescenta avea peste 100 kg si s-a hotarat sa slabeasca iar dupa ce a slabit a hotarat sa ajute toti grasutii sa slabeasca .Are niste exercitii foarte usoare dar eficiente insa cd meu s-a zgariat si nu-l mai pot folosi sad.gif daca stiti de unde pot descarca ceva ajutati-ma si pe mine va rog ,poate as amai dau ceva jos pana la licenta;nu mai vorbesc de concediu cand vreau sa merg la mare doh.gif

CITAT(ina_ceva @ 21-05-2007, 12:00 PM) *

Ce frigider ti-ai cumparat?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 21-05-2007, 12:00 PM) *

Yupiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce bineeeee
anaoi
bravo...ina, acum ai unde pastra inghetata grin.gif
mirela62
Pai si eu tot pentru concediu vreau!!!!!! sad.gif
Sau n-are cineva imprumut pentru perioada cat ma duc la mare o pereche de picioare, ca eu am doua parizere in loc!!!
Amazoana
Uaaaau, 18 membre cheer.gif , de mult nu am mai vazut asa. de cand cu expozitia de babuini.... )).gif
anaoi
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 12:11 PM) *

Pai si eu tot pentru concediu vreau!!!!!! sad.gif
Sau n-are cineva imprumut pentru perioada cat ma duc la mare o pereche de picioare, ca eu am doua parizere in loc!!!

hm...mai bine decat butucii lui dylly....
ina_ceva
CITAT(BLUELIFE @ 21-05-2007, 12:08 PM) *

Ce frigider ti-ai cumparat?

Indesit TA 5. L-am luat pe asta ca era cel mai mare ca volum. Avand in vedere ca nu e cumparat sa fie definitiv al nostru, am zis ca e bun si asta. aici e poza
mirela62
18 si vizitatorul de rigoare!!!
Lasa-l si pe el, saracul.......
Mai Dylly, adica tu vrei sa ne batem in picioare????
Lasa, lasa....
alandana
Buna dimineata. Eu inca ma chinui sa citesc ce ati scris. Atata am remarcat - povestea lui Tzutzi.
Tzutzi - daca ai dubii - mai stai in expectativa. Ai timp sa te hotarasti.
Daconst - pare amuzant ce faci tu acolo cu Lucas. E calda apa?

Ieri am fost putin la cabana - si m-am bronzat ca o tractorista - pe gat, fata si maini desi am incercat sa stau la umbra.
ina_ceva
Radiologul zice:
Am 2 vesti, una buna si una rea.
Pe care va zic inainte?
-Pe cea rea.
-Pai aveti o tumoara imensa pe plamani.
-Si care e cea buna?
-Se poate rezolva in Photoshop

lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
ina este taaaare fain frigiderul!
Pisik
Bufff, vorba lui Dylly, mi-a dat sefu ceva de facut, ceva naspa evidament mad.gif
Asa ca ne auzim mai incolo
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 12:23 PM) *

ina este taaaare fain frigiderul!

E imens (fatza de amaratul de arctic care-l aveam). Noroc ca e mai mult lat decat inalt, deci ajung (relativ cu usurintza dar nu fara scaunel) la congelator. + ca are si putzin albastru )).gif
Tzutzi80
CITAT(alandana @ 21-05-2007, 12:22 PM) *

Buna dimineata. Eu inca ma chinui sa citesc ce ati scris. Atata am remarcat - povestea lui Tzutzi.
Tzutzi - daca ai dubii - mai stai in expectativa. Ai timp sa te hotarasti.
Daconst - pare amuzant ce faci tu acolo cu Lucas. E calda apa?

Ieri am fost putin la cabana - si m-am bronzat ca o tractorista - pe gat, fata si maini desi am incercat sa stau la umbra.

)).gif Pai stau in expectativa naughty.gif Dar intre timp, ma mai uit si in dreapta si in stanga, macar sa imi ridic moralul cand mai vad cate unul ca i se lungesc ochii dupa fundul meu mare si ochii albastrii )).gif lol.gif
ALICE
Mama cat am avut de citit.Se vede ca n-am net in weekend.
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor.Bine ca la serviciu nu avem nici unul....ca iar faceam nebunii
anaoi
da...hai ca ajung acasa si chiar mi le masor....

faza: ma duc vineri la ziua unei prietene acre are dej aun copil d e2 ani. si ma roaga sa ii gasesc pantofi 23 pt alex. negri, ca sa mearga la costum.
dupa o spatamana de cautari....fetele (axe, ina si anca) stiu, se duce azi gabi floricica, florice si gaseste in unirea cu 500.000, pantofi 23. w00t.gif faza dura a fost ca eu i-am cerut s amasoare pantofii cu centimetrul...drept pt care gabi era cu centrimetrul la ea si numai dupa ce a masurat pantofii i-a cumparat....tare as fi vrut sa vad reactia vanzatoarei... )).gif
BLUELIFE
Ina ce inseamna ca nu va fi definitiv al vostru?
Mirela ,Ciudat ca si pe mine tot asa ma cheama hug.gif ,Dilly eu daca nu slabesc va trebui sa-mi fac costum de baie la comanda doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
nici dylly nu e prea departe de faza asta
ina_ceva
CITAT(BLUELIFE @ 21-05-2007, 12:28 PM) *

Noi doar il vom folosi. Dupa ce plecam de aici, ramane la propietar (banii dati pe frigider au fost scazuti din chirie, ca si in cazul masinii de spalat wink1.gif )
mirela62
Bravo, Blue!!! Frumos nume, nu??? floare.gif
Eu mi-am luat numai costume de baie intregi, da' cu picioarele ce sa fac????? sad.gif
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 12:34 PM) *

Eu mi-am luat numai costume de baie intregi, da' cu picioarele ce sa fac????? sad.gif

Unu d'asta imi iau si eu anul asta, ca sa nu mai zica babu ca creste nivelul marii cand intru eu in apa. Sau sa nu mai para, ca oricum creste.......... dry.gif )).gif
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 21-05-2007, 12:31 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 21-05-2007, 12:28 PM) *

Noi doar il vom folosi. Dupa ce plecam de aici, ramane la propietar (banii dati pe frigider au fost scazuti din chirie, ca si in cazul masinii de spalat wink1.gif )

Ahaaaa....Eu te sfatuiesc ca atunci cand iti vei cumpara pentru tine sa cauti unul cu doua compresoare sunt foarte practice si economice.
Si fetele...chiar nimeni nu stie de unde pot descarca fitness? sad.gif

CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 12:34 PM) *

De unde blushing.gif w00t.gif ??????vreau si eu cu picioare ,fund,fara burtaaa....

Apropo de nume ...la maternitate dupa ce am nascut ,in salonu cu mine era o doamna care urma sa nasca.Sotul o intreaba:Ce nume ii punem daca va fi fata?
-Mirela,raspunde ea.
-Nu Mirela ca e prea comun numele de Mirela,zice el.
-Atunci Geanina?
-Nu ca asa le cheama pe tigancile din capatul satului,raspunde el.Si toate astea in conditiile in care eu sunt si Mirela Si Geanina. mad.gif mad.gif mad.gif
peach
iar gateste barbatamiu crying.gif
mirela62
Da nu e comun deloc numele de Mirela!!!! devil.gif
Ehe, am vreo patru costume intregi, mi-a adus mama data trecut cand a fost in Germania. Faza e ca au toate partea de sutien cam mare, ceea ce subsemnata nu are chiar asa capacitate! Dar ramane patea inferioara, m-am uiat ieri in oglinda, bleahhh!!!!
Si nasol e ca mereu slabesc in sus, nu la picioare. Si cand ma ingras ma ingras la picioare. sad.gif
michelle
Peach, ce gateste?
Ina, fain frigiderul.
Pisik, spor la treaba.
Alice cum merge dieta? Am vazut ca tii ce tine si Pisik.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.