Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anaoi
stai
peach
CITAT(anaoi @ 21-05-2007, 03:14 PM) *

stai

stau
mirela62
Mada, scrob e ceva specific moldovenesc, dupa cate stiu eu. Am citit undeva ca sunt oua prajite cu ceapa prajita.
anaoi
dauerhafte / permanente Haarentfernungsau
Enthaarung
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 21-05-2007, 04:17 PM) *

Mada, scrob e ceva specific moldovenesc, dupa cate stiu eu. Am citit undeva ca sunt oua prajite cu ceapa prajita.

Mmmm, bun bunut!

CITAT(anaoi @ 21-05-2007, 04:17 PM) *

Enthaarung

Pt mine asta e chineza....sau cargastaneza........... blink.gif
peach
CITAT(anaoi @ 21-05-2007, 03:17 PM) *

Enthaarung

ok merci..sa vad ce gasesc pe la amaritii astia
anaoi
bafta
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 21-05-2007, 04:09 PM) *

Ce-i aia "scrob"?

Omleta moldoveneasca wink1.gif wink1.gif
anca veselie
hai sa postez si eu meniul partial pe ziua de azi:
md: 5p
paine 2p
sunca 2p
br. Fagaras 1p

bobo cioco 4p blushing.gif

pranz: 4p
100 g pulpe pui 2.5p
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5p
mancarica fasole 0

gustari: 1.5p
portocala 0p
seminte dovleac 0.5p
iaurt 0.1% cu o lg de fructoza 1p

total momentan 14.5p
, nust ce o sa pap seara.
ce parere aveti?
anaoi
hai pa. pe maine
ina_ceva
fasolea e 100 gr fasole verde = 1 p; Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5 p

Pa dylly! pupic.gif
anca veselie
eu stiam ca legumele au 0p unsure.gif
ina_ceva
Nu toate hug.gif
anca veselie
gata, am vazut la mine in jurnal.
merci mult ina pupic.gif
daconst
Axe,ce frumoasa e beblina ta!!!! w00t.gif
Hai ca m-am calmat,dar recunosc ca sunt cu capul.Acum nu ma vad doar pe mine grasa ci si pe bb. lol.gif

Oti,hai ca poti si tu,trebuie doar sa "te vezi" tu cu ochii tai si sa iei decizia!

Deea,mersi,am slabit si eu 1kg pe saptamana,nu mai repede.Desi nu mai am deja rabdare,dar mai am 2 luni pina ajung in Ro si sper ca atunci sa fiu ca inainte de sarcina.

Ella79
Peach, eu am incercat epilarea definitiva cu lumina inalt pulsanta.
Iti epileaza ce zona vrei, pe portiuni de max 3 cm patrati intr-o sedinta. Zona pe care o epileaza ei trebuie sa fie rasa cu lama de 2 ori consecutiv inainte si sa nu fii bronzata deloc.
Pe zonele pe care m-am epilat eu (gambe) au inceput sa apara firisoare foarte foarte fine de par.
Eu am renuntat pt ca era un chin prea mare. In primul rand ca avea un picior epilat si unul barbierit si apoi ca saptamanal eu mergeam la salon, ceea ce ma dispera.
Eu am facut chestia asta prin 2002 si costa atunci cam 1000 de euro o gamba.

ah, si mi-am mai adus aminte ca atunci mi s-a spus ca la blonde nu da rezultate asa de bune. Cica firul de par trebuie sa fie begru si cat mai gros ca sa poate fi atacat ca lumea de laser.
Pisik
Va pup fetelor!
Ma pregatesc si eu sa plec
Axe, ce dulce e bebica pupic.gif
Deea ce bine ca mai scrii si tu pe aici
Alice poti papa 2 felii de paine. eu uneori pap si 3 blushing.gif
Anca mi se pare ok meniul

Eu am rezistat (nu stiu cum) nei mese full de prajituri de la agapitos (cine stie isi da seama de supliciu sad.gif ) dar sunt in aceeasi stare de depresie, poate si mai tare....ma simt groznic, ma simt ratata, simt ca nu am facut nimic in viata, nu stiu ce am....nu vreau sa va plictisesc cu plangerile mele...
May
Dedicatie pt corcodelul meu iubit, chiar daca el nu poate vedea rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Monic
ma bag si eu pe sarma
Dana, ieri toata ziua am fost cu gandul la tine :-)
asta pt ca mi-am tras si eu rolele in picioare si am facut 8 km cu babuinul dupa mine. Bine, Paul a venit cu bicicleta, si radea de mine de cate ori ma impiedecam de cate ceva. Mi-a zis ca asa ma duc cu rolele de parca ar fi furtuna si m-as imprastia )).gif
Oricum, mi-am cam dat eu seama de ce e asa placut sa practici sportul asta grin.gif : pai mey Dana, Ella, puteati sa spuneti mai repede ca mersul cu rolele imbunatateste fluxul sanguin in zona respectiva
Va dati seama ca dupa 8 km babuinul a trebuit sa se lase executat wink1.gif
ina_ceva
Ma duc sa sarbatoresc cu babuinul si prietenii ziua jumatatzii mele, care e Constantin grin.gif
O seara placuta! give_rose.gif
dany
Salutare !

Vad ca ati fost tare harnicute la scris pupic.gif

Am intrat doar sa va salut , sa va spun ca azi am pus ferestrele care trebuiau schimbate si usa spre terasa ( am pus poze in album incep de AICI) si sa va pun o poza cu diliul de babuin al meu .

Fac un dus , apoi ceva de papa ( in stil WW ) si la nani , sunt obosita moarta sad.gif

La multi ani de Constantin si Elena !!!

N-am citit ce ati scris .... scuzeeeee . Recuperez eu altadata .

pupic.gif

Vad ca nu imi ia atasamentul sad.gif Asa ca pun poza normal Imagine
Tzutzi80
Leanoooo La multi ani! Sa traiesti, sa infloresti, si sa ne bucuri cu traznaile tale in continuare! Daca nu ti-am spus pana acum "Te iubim muuuullltttt!" pupic.gif cheer.gif

Inutza sa iti traiasca babuinul-constantinul
Anna
May La multi ani! si tuturor celor care sunt Elene si Cosntantini. give_rose.gif give_rose.gif
Ina la multi ani babuinului. pupic.gif

Eu acu am aterizat acasa, am mai scapat de un examen ( pe care sper sa il iau) si o lucrare si ma pregatesc pentru altele. cheer.gif cheer.gif

Dana felicitari pentru kg date jos. si pupic.gif pt mumosul de Lucas.
Tzutzi80
Hehehe! am scanat niste poze de pe nava de contractul trecut! Ce vremuri....doamne ce vremuri )).gif

Costumul asta nu era al meu....dar piesele sunt combinate total aiurea )).gif Camasa si cravata de la un costum, fusta de la altul, taiorul de la altul, iar stripes-urile se purtau la alta tinuta. devil.gif Dar eu le-am prins cu ace de siguranta, sa par importanta lol.gif Plus ca doar ce venisem pe nava....asa ca habar nu aveam de tinute inca lol.gif

Imagine

Aici ma alerga Hulk! Eram asa frumoasa, ca pana si el ma vroia (macar o tura devil.gif ). De fapt ma alerga pentru ca il calcasem pe degetul mare de la piciorul drept naughty.gif

Imagine
Tzutzi80
Eu si Will-nebunaticul naughty.gif

Imagine

Va las sa ghiciti cine e in spatele mastii cheer.gif

Imagine

Cu picioarele (pentru prima data) in Caraibe

Imagine

M-a facut mama frumoasa!!! cheer.gif (asta era primul meu port, la doua zile de cand eram pe nava) - Ocho Rios in Jamaica

Imagine

La munca cu colegele mele

Imagine
May
tzutzi mama ce poze mistho w00t.gif w00t.gif w00t.gif

ina la multi ani pt jumatatea ta cheer.gif

Multumesc tuturor pt urari give_rose.gif . Se pare ca iar s-au aliniat planetele, e pace mondiala, vine Mesia pe pamant.... soacra-mea mi-a cumparat flori si o pereche de chiloti w00t.gif )).gif florile sunt ok, dar nu stiu de ce a simtit nevoia sa imi ia chiloti lol.gif

Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 08:51 PM) *

tzutzi mama ce poze mistho w00t.gif w00t.gif w00t.gif

ina la multi ani pt jumatatea ta cheer.gif

Multumesc tuturor pt urari give_rose.gif . Se pare ca iar s-au aliniat planetele, e pace mondiala, vine Mesia pe pamant.... soacra-mea mi-a cumparat flori si o pereche de chiloti w00t.gif )).gif florile sunt ok, dar nu stiu de ce a simtit nevoia sa imi ia chiloti lol.gif

S-o fi gandit ca ti i-a rupt Remy pe toti cu atatea fursexuri lol.gif

Mersi pupic.gif. Doamne ce de amintiri am din locurile alea si ce dor imi e de ele
May
lol.gif

Fata, pacat ca nu am facut eu o poza cu Hulk sa pun o fatza d-aia terifiata, ca tu mai aveai putin si radeai )).gif
Tzutzi80
Pai aia imi ziceau sa par ingrozita. Ce ingrozita mama, cand eu eram cu gura pana la urechi, proaspat fursexuita, indragostita si impresionata de locul in care ma aflam? Normal ca eu ma hlizeam mai mult si muream de ras de fapt lol.gif

La mine in jurnal am mai postat cateva poze
May
Am si eu o MARE nelamurire: cum punctezi niste cartofi care practic sunt fierti dar in cuptor? I-am pus intr-un vas de yena acoperiti cu apa si condimente si practic fierb acolo, nu se coc. Nu mi se pare corect sa ii punctez ca pe niste cartofi copti... dar daca trebuie, trebuie. Cine ma lamureste? huh.gif huh.gif huh.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 09:24 PM) *

Am si eu o MARE nelamurire: cum punctezi niste cartofi care practic sunt fierti dar in cuptor? I-am pus intr-un vas de yena acoperiti cu apa si condimente si practic fierb acolo, nu se coc. Nu mi se pare corect sa ii punctez ca pe niste cartofi copti... dar daca trebuie, trebuie. Cine ma lamureste? huh.gif huh.gif huh.gif

Eu i-as puncta fierti
Anna
Tzutzi ce faine pozele pupic.gif si tu esti o dulcica.

Pe mine tocmai m-a sunat potentialu sa imi spune ca are entorsa la stangu.
of ce nasol, ca avea si el examene si acu 7 zile sta acasa.
si io nebuna de mine primu gand a fost " hmm..ce convenabil devil.gif "

daconst
Monic,nu mai esti normala. lol.gif
Dar asta nu e o noutate. )).gif
la mine se lucreaza bine muschii fundului,dar la tine s-a lucrat alti muschi. lol.gif

Tzutzi,wow. w00t.gif
Ce poze frumoase.Esti o frumoasa...ai putea sa faci ravagii printre babuini,nu sa te limitezi doar la unul. naughty.gif

Leano,La multi ani! floare.gif pupic.gif
Ma gindeam ca soacra ti-a adus chiloti ca sa aibe ce rupe fi-su. lol.gif

Dany,dar ati muncit,nu gluma.Ce frumos va arata totul,deja se contureaza. wink1.gif

May,cartofii si fierti si copti sunt 2p pina la saturatie.Si daca-i prajesti in cuptor pe hartie,au tot 2p.
Tzutzi80
Managerul unei companii discuta cu un tânar care cauta de lucru:
- În primul rând, firma noastra este obsedata de curatenie, zice managerul.
V-ati sters pantofii pe covorasul de la intrare, înainte de a intra aici?
- O, da! Bineînteles! raspunse candidatul.
- În al doilea rând, continua managerul, cerem colaboratorilor nostri sinceritate.
Nu exista niciun covoras la intrare...
May
dana cred ca mi-a luat chiloti ca oricum a fost la magazin sa isi cumpere pt ea si cum erau la indemana.... Multumesc pt urare pupic.gif

Daca toti cartofii in afara de cei prajiti au 2 puncte pana la saturatie, atunci de ce eu am in lista
Cartofi prajiti in cuptor 150 gr 6,5 puncte si o gramada de teorii in cap, cum ca prin coacere nust ce se intampla cu amidonul din ei de ingrasa mai mult? Oare m-au rapit extraterestrii si mi-au implantat ceva in neuron? blink.gif
Tzutzi80
CITAT(annaiss_derrian @ 21-05-2007, 09:47 PM) *

Tzutzi ce faine pozele pupic.gif si tu esti o dulcica.

Mersi Anna pupic.gif

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 09:50 PM) *

Tzutzi,wow. w00t.gif
Ce poze frumoase.Esti o frumoasa...ai putea sa faci ravagii printre babuini,nu sa te limitezi doar la unul. naughty.gif

Hehehe ..... pai eu cica incerc sa fiu fidela! Ca nu prea imi iese uneori .... asta e partea a doua dry.gif
Deea
am adaugat cateva poze mai noi cu Alexia....la cererea publicului smile.gif
Alexia 9-10 luni
May
deea pai asa ne-a fost vorba? Ne-ai pus poze cu Alexia cand era bebelus, ne-ai pus acum cu o adevarata domnisoara si ne mai pui cand se marita? w00t.gif E o frumusete de fata si iti seamana f mult, iar tu ai slabit o gramada cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Meniu 21 Mai 2007

* paste cu sos de tomate si ceapa - 6 p

* creamwurst in aluat - 3 p

* cacao cu cereale - 4,5 p

*- cartofi la cuptor - 2 p
- pulpa de pui - 2 p
- salsa 4,4

Total: 21,9 puncte din 22 permise
Deea
Multumesc May! pupic.gif Lasa ca mai e pana se marita....promit sa mai pun poze pana atunci smile.gif O sa caut o poza de acum 2 luni sa vezi ce schimbare mare e, nici eu nu realizez ca a crescut decat cand vad pozele.
_noni_
salutare!

LA MULTI ANI! LENUTZELOR noastre si COSTELUSILOR lor! floare.gif floare.gif floare.gif

oti, ce avatar frumos ai! hug.gif

Deea, pup scumpetea si frumusetea! mama ce-a crescut! w00t.gif

Dana, esti o mamica frumoasa si slabaaaa w00t.gif si cu un bebe printz!

Dany, casa incepe sa prinda contur, felicitari sotului tau care pare tare priceput, dar vad ca stie sa se si distreze la locul de munca! spor va urez!

Ella, esti superba, eleganta si plina de stil! felicitari! floare.gif

Tzutzi, ce poze haioase! esti o dulce, ai niste ochi superbi si un super zambet!

noi am fost in Auchan cu un prieten, la cumparaturi si m-am lipit si eu de o cutie de bijuterii w00t.gif de fapt bob mi-a aratat-o si eu nu m-am mai putut depsarti de ea! tease.gif arata cam Imagine si a costat cam 50 Ron.

acum ramane de vazut cu ce o s-o umplu, ca n-am bijuteri nici pentru jumatate din spatiile de-acolo! blink.gif
lol.gif

acum beau o bere Guinness, in cinstea sarbataritior nostrii si a aflat si taranul de mine ca in sticlele de Guinness se afla o bila!!! eu ma tot miram ce se aude la fiecare inghititura si ma gandeam sa nu fie sticla fisurata si sa se sparga blushing.gif deh...ce sa faci cu taranul??? lol.gif lol.gif lol.gif

}{
May
deea asta ziceam si eu, ieri balea tot ce prindea si acum e deja domnisoara, cresc copiii astia cu o viteza...

noni tzaranca din mine te intreaba de ce e o bila in sticla cu bere? unsure.gif
_noni_
May, habr n-am... blink.gif Si nu cred ca e chiar o bila, par mai mult un dop...ma uit ca melcu'n teava pe gura sticlei sa disting ceva in lichiu (bere) negru si nu prea pot...ca sticla e si ea neagra lol.gif lol.gif lol.gif si l-am intrebat pe bob de ce si mi-a zis ca nu stie, dar nuj daca a ascultat ce l-am intrebat, ce el e concentrat la Pc... lol.gif lol.gif lol.gif

}{
daconst
May,nu stiu de ce ai tu asa in lista,dar discutii au fost ca aici ar avea mai mult cartofii prin coacere.Insa la WW,nemtoaicele puncteaza cu 2p si asta poate sa-ti confirme si Dany.
Unele fete nu au fost de acord cu asta si au punctat mai mult.Cred ca depinde de organism,pina la urma.

Deea,wow ce mare e Alexia! w00t.gif
Ti-am spus ca deja n-o mai recunosc.Eu zic ca seamana cu tati. tease.gif
Si tu esti deja o slabanaga,serios ca nu stiu unde ai kg in plus.

Tzutzi,lasa ca nici prea "fidea" lol.gif nu trebuie sa fi cu cine te minte asa. pupic.gif

Noni,multumim. pupic.gif
Ce frumoasa e cutiuta pentru bijuterii.Iti doresc sa o umpli cit mai repede cu bijuterii pe masura.
Stie babuinul la ce s-a bagat,acum daca ai cutiuta goala? naughty.gif

May
noni, eu in locul tau, dupa ce termini berea, as sparge sticla sa vad ce e lol.gif . E super cutia de bijuterii dar se cere umpluta naughty.gif

dana lista e luata din materialele lui miha, oricum e mai bine asa cu 2 p, mi se pare corect. E bine de stiut ca nu m-au rapit extraterestrii )).gif

Mai am o intrebare de baraj: cate linguritze de ulei inseamna 150 ml? lol.gif

Later edit: ar veni cam 5 g linguritza si daca am considera gramele egale cu ml, ar veni 30 linguritze.... hmmmm
_noni_
am spart sticla! yahoo.gif lol.gif lol.gif lol.gif cu ciocanul de carne, intr-o punga, si am amortizat cu un prosop naughty.gif lol.gif lol.gif deci inauntru era o putza de plastic alb, cam cat aratatorul, cu 2 randuri de aripioare aripioare...mare descoperire!!! tease.gif cred ca are rolul de a amesteca continuu lichidul probabil sa nu existe depuneri...ma gandesc si eu ca inginer energetician ce mi-s blushing.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

iata si explicatia oficiala:

"Grab it by the neck! This is the first draught beer of its kind to be specifically designed to be drunk straight 'from the neck' so there's no need for a glass. And it's all thanks to another clever little invention - the 'rocket' widget.

When the bottle is opened, the rocket widget creates the famous surge inside the bottle and forms the head. Then every time the bottle is tilted as you drink the widget rocks and refreshes the surge - ingenious."

}{
May
Super tare lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
leano, la multi ani!. dragutz din partea soacrei sa-ti ia cadou! am o curiozitate: chilotii-s dragutzi?
noni cutia de bijuterii e bestiala!!!!! si super ieftina!!!! 500 000 lei vechi, nu?
deea, alexia e o scumpa!

si tre sa ma laud: am fost la ora de step aerobic (care m-a cam spart), dupa care am fost la ora de tae bo cheer.gif iar cand am venit acasa am gasit toate hainele in mijlocul camerei pt ca al meu tatic venit in vizita a zis sa nu stea degeaba si mi-a mutat sifonierul vechi pe hol. asa ca pana la 11 noaptea am stat sa ordonez sifonierul doh.gif
somn usor fetelor, eu ma bag in pat!
_noni_
Da Anca, lei vechi!

am incercat sa pun o poza cu "putza" dar nu reusesc...oricum, dupa ce m-am documentat pe net am aflat ca exista si sticle cu bila...ce cool!! naughty.gif blum.gif

}{
anca veselie
nu ma mai joc, vreau si eu la budapesta sa-mi iau cutie de bijuterii sad.gif
May
Mersi anca hug.gif ai fost tare harnica azi cu sportul cheer.gif

Iote chilotii

Imagine

Buei pe mine ma dispera socrela asta, tot ce vede la mine isi cumpara si ea repede. De la clame de par la incaltaminte bai frate w00t.gif

Anul trecut mi-am cumparat o haina lunga, neagra, din piele, apoi s-a dus si si-a cumparat si ea repede. Mi-am cumparat o geaca de fash asta iarna, si-a luat si ea repede. Mi-am cumparat adidasi, acum vrea si ea dar sa fie exact la fel. Pana si la sosete ma copiaza, imi vine sa o bag cu capul in WC mad.gif

Acum avem si chiloti la fel doh.gif

Ah, ca sa nu mai spun de servetelele sau sapunul intim ca are si ea la fel, decat ca nu prea il foloseste ca eu consum 2 ture pana se duce la ea jumate`, totusi bai frate are 50 de ani si eu 20, sa isi vada de nasul ei acolo mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.