Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
anca veselie
cooool! mie mi se par faini! naughty.gif naughty.gif
da-o-ncolo, nu mai pune atat la suflet. pupic.gif doar nu te afisezi cu ea imbracate la fel?!?!
gata, acum chiar ca sting calculatorul!
_noni_
Anca, sa te uiti si la noi in Auchan la noi poate o au si ei.

May, super chilotzeii, mie imi place la nebunie firma asta pompea, am de la ei si chilotzei si sutiene si top-uri si dress-uri, au bumbac in lucratura, sunt comfortabile si se mentin bine dupa spalat! sa-i porti cu succes! naughty.gif

}{
May
Multumesc floare.gif

anca chestia e ca daca e sa plecam undeva impreuna si eu mi-am pus haina de piele, se duce si o ia si ea repede pe a ei doh.gif . In fine, nu mai conteaza

noni, da, este o firma buna si au lucruri de calitate, ca daca venea cu chiloti de la chinez, le dadeam foc lol.gif

Si ca sa vedeti ca nu sunt eu rea si exagerata in privinta ei, sa vedeti dialog intre mine si Remy:

eu: mi-a dat mama-ta flori

el: cu ce ocazie?

eu: cica de ziua mea, asa

el: cine stie de pe unde le-o fi capatat, ca nu se ducea ea sa cumpere

lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Buna dimineata!
Am vanit si eu la servici dupa 3 zile pauza...mama ce naspa e sa te trezesti dimineata .!
Am luat o cafea in bot si ma pregatesc de tura a 2-a...cine pofteste?
Pisik
Neatza!
May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia )).gif
Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta naughty.gif
Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers!

Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva.

De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr devil.gif ); dimineata am voie mozarella sau cas (eu pap si fagaras si nu e foc) 50 gr, cu o felie paine (sotul 2) si 50 gr sunca slaba + rosie, castravete si 2 gustari fructe - gustarea de dimineata poate fi si banana.

Si ne mai ducem pe 13 iunie....

Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult.

Va pupic, o zi frumoasa sa aveti!
mirela62
Buna dimineata!!!
O cafea as bea si eu, Axe, saru'mana!!!
Aseara nu mi-a mers netu' aproape de loc, nu stiu ce s-a intamplat, e pentru prima oara de-un an jumate.
May, spune-i frumos sa nu-si mai ia haine identice cu ale tale. Acum nu cunosc relatia voastra, eu m-am impacat foarte bine cu soacra mea, a fost o femeie cu un suflet mare. Dar pe undeva cauta s-o intelegi, desi stiu ca e greu la 20 ani sa ai perspectiva a ceea ce inseamna varsta. Deci e femeie si-i place probabil sa se imbrace modern. 50 ani nu inseamna o varsta matusalemica. E boala care se ia, toti ajungem acolo, chiar daca acum ti se pare o enormitate. Si cand ai sa fii de varsta ei, ai sa-ti dai seama ca vrei si tu haine frumoase, vrei sa te tratezi in continuare cu geluri de dus, creme de corp, de fata, si tot ceea ce tine de arsenalul unei femei care se ingrijeste. Pe de alta parte, chestia cu imbracatul identic nu e normala, chiar daca ati fi de-o varsta. Mi se pare ciudata, pentru ca mie nu mi-a placut niciodata sa copiez pe cineva.
Sper ca nu te superi, caut doar sa-ti explic ca poate sa-ti placa viata, si sa-ti placa sa ai grija de tine, chiar daca ai trecut de 30 ani.
BLUELIFE
Buna dimineata!Vin cu o tura de cafea ,ca de obicei si va anunt ca ,kg jucaus care aparuse in plus si cu care nu m-am laudat ca nu-i nimic de lauda ,a disparut cheer.gif asa ca acum stau si ma gandesc ce sa mai fac sa scap de altele.am reusit sa gasesc niste exercitii pe care acum incerc sa le descarc:Anna Kournikova,Carmen Electra -Aerobic streptease,Belli dance,sper sa ma ajute cu ceva.Daca reusesc sa le descarc vi le incarc si voua daca va intereseaza floare.gif

CITAT(Pisik @ 22-05-2007, 08:42 AM) *

Neatza!
May, imi plac chiloteii, sexy rau. Nu imi spune ca poarta socra-ta ata din aia )).gif
Noni, misto rau caseta, acum vorba fetelor, se cere umpluta naughty.gif
Axe, bine ai revenit, prinde o cafea din mers!

Noi am fost aseara la nutritionist. Sotul a slabit 10 kg, eu 3...eu am slabit ca la carte: m-am apucat de 5 sapt (cu tot cu ce am tinut eu inainte de a merge la nutritionist) si am dat jos aproape 5 kile, adica un kil/sapt. Nu e extraordinar dar e ceva.

De data asta ne-a dat acelasi regim la amndoi (cantitati un pic mai mari la el), deci schimbarile mari la el au fost nu la mine. La mine e aprox la fel, doar ca pranz nu mai pap ton (de maine, ca azi aveam deja salata facuta), ci salata cu branza (100gr) nesarata (mie mi-a zis ca am voie si cascaval dietetic ca am inrebat-o eu, sotul nu are voie) si o felie paine, seara tot pui cu salata si iaurt (eu 200, sotul 400gr devil.gif ); dimineata am voie mozarella sau cas (eu pap si fagaras si nu e foc) 50 gr, cu o felie paine (sotul 2) si 50 gr sunca slaba + rosie, castravete si 2 gustari fructe - gustarea de dimineata poate fi si banana.

Si ne mai ducem pe 13 iunie....

Cu psihicul stau tot prost, poate o idee mai bne ca ieri dar nu cu mult.

Va pupic, o zi frumoasa sa aveti!

Felicitari!E super sa ai astfel de rezultate .imi pare bine pentru voi si va doresc "A mai multe kg date jos!" cheer.gif
dany
Neata , a venit si rata !

Tzutzi - tare frumoase pozele !

Deea
- multumim pentru pozele cu frumusica de Alexia hug.gif

Danutza - prefix 6 ??? Wooow , felicitari !!! Si eu vreau sad.gif

May
- la cartofi e asa cum a spus si Danutza . Buey , soacra-ta chiar poarta chilotei din aia doh.gif ?

Noni - mersi . Chiar am avut noroc ca Dirk e priceput , altfel eram nevoiti sa angajam alti oameni si ne-ar fii costat de ne-ar fii terminat .
Sa umpli cat mai repede caseta cu bijutarii cat mai frumoase .

Axe - bine ai revenit si spor la job hug.gif

Pisik - 1 kg / saptamana ? Super !! Vreau si eu sad.gif

Mai stau putin pe capul vostru , plec cam peste 1 ora jumate . S-a gandit Dirk ca azi sa nu ma ia dis de dimineata cu el ( el a plecat la ora 7 doh.gif ) .

Am uitat sa va spun ca ieri am mancat de doar 14,5 p ( din 20 ) doh.gif doh.gif . Pur si simplu nu mi-a fost foame . Probabil din cauza caldurii...
Pisik
Multumesc pt incurajari Blue si Dany pupic.gif

Dany, stai linistita ca eu cred ca te vei debloca si tu la un moment dat. Deocamdata esti stresata si ai alte preocupari. Curaj ratusco! pupic.gif
mirela62
Vai, aseara am mancat doar branza cu rosii. Azi-dimineata ma durea burta de foame, saracuta de mine!!!
otilici
Deea,sunt minunate pozele cu Alexia!Mai vrem! blum.gif A crescut mult si se vede ca nu mai e un bebelus,e o domnisorica tare frumusica.Iar tu arati foarte bine,nu stiu de unde vrei sa mai dai jos,ca ai fi pe urma chiar slabanoaga . pupic.gif pupic.gif pt. tine si Alexia.
Nici eu n-am putut manca nimic ieri toata ziua,abia aseara am mancat putin orez cu carne si atat.Sunt sigura ca numai din cauza caldurii,in schimb am baut tone de apa.
Tulip
Buna dimineata!

Felicitari celor care au slabit! give_rose.gif

Deea,ai o adevarata printesica,sa-ti traiasca!Wow,ce mare s-a facut! w00t.gif
Deea
pupic.gif Fetele!

Dragute ca intotdeauna! Cred ca mai mult ma bucur cand primesc un compliment la adresa Alexiei decat la adresa mea....sunt tare mandra de ea smile.gif ...ca orice cioara de altfel blum.gif

Eu am slabit nu zic nu dar mai am de dat jos....inca nu-mi gasesc haine in magazine, ceea ce nu e tocmai placut, asa cum am scris si ieri... 7-8 kg ajung ca sa fiu f. multumita.

Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica.

Dana, Lucas e super dragut! Nu mai zice ca Lucas e grasut ca ne ia Axe la 100 m garduri smile.gif ...si mie mi se pare Alexia cam grasunica dar stiu ca dupa ce o sa mearga in picioare n-o sa se mai puna tot pe ea.

Fetelor care aveti copii mai maricei, am o mare rugaminte!!! Dati-mi si mie niste retete de mancare pt. 10-12 luni, fara borcanele ca Alexia nu mananca din borcanele.
Intrebarile mele pt. voi ar cam fi:
- cand ati inceput sa le puneti sare in mancare
- cum i-ati obisnuit pe olita, eu tot incerc sa o pun pe olita dar tipa de numa cand o vede
- cum ii incaltati vara, e musai sa-i pun si ciorapei si incaltari care sa-i tina glezna? mi se pare ca se coc saracii copii incotosmanati asa.

Pisik felicitari pentru kg. slabite, presimt ca cel tarziu la sf. anului o sa fii iar fotomodel!
Pisik
Mercic Deuta pupic.gif Fotomodel nu mai vreau sa fiu, adica nu mai vreau la 60 de kile. Inca vreo 4-5 si ma opresc. si sincer sper sa le dau jos mai devreme de sfrasitul anului blum.gif
Sa stii ca si eu, ca si tine, visez la o casuta goala, pe care sa o iau de la zero. La noi insa mai e muuult den asteptat. Eu sufar f mult ca in casuta in care stam nu putem schimba mobila si atunci nu are sens sa zugravim si sa facem nici o schimbare, trebuie sa scapam inai de mobila si de lucrurile socrilor si nu le pot arunca in strada, nu? trebuie sa am rabdare....
Tulip
Deea,Timea inca nu face pe olita.......si are peste cateva saptamani 2 anisori.....am zis ca astept sa vina caldura si o las fara pampersi,in olita nu face nimic chiar si daca o las 30-40 minute acolo..... doh.gif
Sare i-am pus in mancare pe la 1 an,sau chiar mai devreme,(intr-adevar doar un pic),ca altfel nu avea mancarea nici un gust si incepea sa-mi faca mofturi......
In legatura cu incaltamintea,ce sa-ti zic?Parerea mea e ca e ffff. important sa aiba sandalute care sa-i tina glezna,pt. ca acum invata sa mearga copilasul.....iar in caldurile alea mari merge si fara sosete...... wink1.gif
dany
CITAT(Deea @ 22-05-2007, 08:28 AM) *

Dany imi place cum se contureaza casuta....asa imi doresc si eu o casuta pe care sa o luam de la 0, sa fac eu ce vreau si sa-mi pot pune ideile in practica.

Deea , as avea eu multe idei dar ... ne cam tine buzunarul )).gif . Macar sa o terminam o data , imbunatatiri vom mai aduce pe parcurs
Tzutzi80
Buna dimineata! Impingeti-mi si mie o cafea sub bot va rog, ca m-a trezit una bucata ciocolatel. Dar e de admirat, ca initial ma suna la 4-5 dimineata! Apoi pe la 7, si acum vreo sapatamana, cand i-am reprosat eu ca tot nu stie ce ora are Romania si ca normal ca sunt nervoasa la telefon daca nu imi fac somnul, acum suna pe la 9 cheer.gif Sa nu-l pupe mama de scump ce e??? (asta asa, ca prea am fost supi pe el in ultima vreme blushing.gif )
dany
Va pupic.gif si va doresc sa aveti o zi buna
peach
CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 11:05 PM) *

Mersi anca hug.gif ai fost tare harnica azi cu sportul cheer.gif

Iote chilotii

Imagine

Buei pe mine ma dispera socrela asta, tot ce vede la mine isi cumpara si ea repede. De la clame de par la incaltaminte bai frate w00t.gif

Anul trecut mi-am cumparat o haina lunga, neagra, din piele, apoi s-a dus si si-a cumparat si ea repede. Mi-am cumparat o geaca de fash asta iarna, si-a luat si ea repede. Mi-am cumparat adidasi, acum vrea si ea dar sa fie exact la fel. Pana si la sosete ma copiaza, imi vine sa o bag cu capul in WC mad.gif

Acum avem si chiloti la fel doh.gif

Ah, ca sa nu mai spun de servetelele sau sapunul intim ca are si ea la fel, decat ca nu prea il foloseste ca eu consum 2 ture pana se duce la ea jumate`, totusi bai frate are 50 de ani si eu 20, sa isi vada de nasul ei acolo mad.gif

wou Mey super soacra ai biggrin.gif pai daca era a mea imi lua budigai cu minecute
daconst
Neatza si de la noi!

Pisik felicitari pentru rezultate! cheer.gif
Multumesc mult pentru PM,esti o draguta. pupic.gif

Deea,sa-mi arati si mie ce papucei ii cumperi Alexiei pentru faza cu mersul in picioare.Am vazut ca si Alexia a avut putin problemute la piciorus,ca si Lucas.Cind s-a indreptat definitiv?Ca noi suntem inca la faza de masaj.

Mirela,vezi ca branza are multe puncte.Chiar daca mananci numai branza cu rosii,poti sa nu slabesti.Branza are mai multe puncte decit carnea.Asta ca sugestie! give_rose.gif

May,intreb si eu ca fetele,poarta soacra asa chiloti? w00t.gif
Daca da,pentru cine? lol.gif

Anca ai facut si step si tae-bo? Wow,wsti tare.Eu n-am facut decit una sau alta,ca sunt obositoare,parerea mea.Te solicita maxim.Bravo tie!
Tzutzi80
Mi s-au parut amuzante, asa ca le impart si cu voi )).gif

Imagine

Imagine

Cu dedicatie speciala pt Dyllyshor!!!

Imagine

Amazoana
Neata
V-am adus o cafea cu iz de mare
Imagine
anaoi
dylly multumeste pt dedicatii si cafea dubla...
alandana
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa.
Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune.

Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum.
Deea
Dana problema Alexiei era ca avea piciorul putin spre interior din cauza pozitiei in burtica, s-a indreptat deja de pe la 4-5 luni...maxim, eu ii fac masaj si acum, in general in baie ca se cam gadila altfel smile.gif. Lucas are aceeasi problema?
Pantofiori ii iau cu carambul mai inalt ca sa-i tina gleznele si cu talpa flexibila. Nu am gasit...de fapt nici nu am cautat pantofi speciali sau ceva de genul.

May foarte frumosi si buni chilotii de la pompea....daca isi ia si soacra-ta sa ne anunti )).gif
mirela62
Of, Doamne, cu voi nu mai mananca omu' nimic!!! sad.gif
Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? naughty.gif Ca dupa aia mai vedem. )).gif Zic si eu, am eliminat painea, aproape toate dulciurile..... dry.gif
lyra
Buna fetelor

Pisik felicitari pentru kg pierdute si pt vointa. cheer.gif

May chilotii aia sunt sexosi rau.

eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta.

dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa.
ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata.

va pup si va doresc o zi minunata si multa racoare. pupic.gif

CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:05 AM) *

Dar n-ar fi bine deocamdata, chiar daca are puncte, la 88 kg ale mele, sa mananc macar asta? naughty.gif Ca dupa aia mai vedem. )).gif Zic si eu, am eliminat painea, aproape toate dulciurile..... dry.gif

mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. floare.gif
Amazoana

Ce inseamna "aproape" ? eusa_think.gif tata.gif valea.gif

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:19 AM) *

Buna fetelor

eu cu dieta sunt tot la pamant. azi e ziua babuinului. aseara am stat pana tarziu sa prestez 2 torturi aniversare. azi-dim eram obosita moarta.

dar m-am inteles cu el sa mergem la sala si sa mancam amandoi sanatos. a facut si el burtica si vrea s-o dea jos. eu o sa incerc sa ma apuc iar de eliptica de acasa.
ieri mi-am predat lucrarea si in sfarsit m-am calmat. mai am examenul in iunie si gata.

mirela poti sa mananci branza linistita doar sa stii cantitatea si sa te incadrezi in punctaj. floare.gif

Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! floare.gif
lyra
CITAT(alandana @ 22-05-2007, 11:01 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu m-am mai cantarit cateva zile ca ma enervam dar dimineata m-am suit pe cantar. Unde ultima data o luase cantarul spre 53-54 dimineata 51 kg. Parca mai vine de acasa.
Ieri - am iesit cu o Elena - si am mancat salata dar am bout o bautura cu ceva alcool. Mi-au zis fetele ca e reclama la televizor - cu niste frunze de menta frecat - Mojito - sau cam asa ceva. Bun - dar am baut si mai bune.

Asa ca - nu stiu ce sa zic - continui ca si pana acum.

Alandana felicitari pentru cantar. dar vezi ca daca mergi la sala e osibil ca grasimea sa se transforme in muschi si de-aia sa nu-ti dea satisfactie cantarul. dar tu arati f bine. nu te mai stresa.

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 11:20 AM) *

Ce inseamna "aproape" ? eusa_think.gif tata.gif valea.gif

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:19 AM) *

Buna fetelor

Sa-ti traiasca babuinul!!!!!!! floare.gif

multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... )).gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, super babuin ai naughty.gif .Ii sta bine in haine de lucru blum.gif
La multi ani (cam tarziu blushing.gif ) Lenutza Corcodel!
CITAT(Maybeline @ 21-05-2007, 08:51 PM) *

Se pare ca iar s-au aliniat planetele, e pace mondiala, vine Mesia pe pamant.... soacra-mea mi-a cumparat flori si o pereche de chiloti w00t.gif )).gif florile sunt ok, dar nu stiu de ce a simtit nevoia sa imi ia chiloti lol.gif

Poate simte nevoia sa poarte din astea si ea, dar s-a razgandit dupa ce a cumparat w00t.gif

Frumusica foc esti, tzutzi! naughty.gif Ai grija pe nava, pana vine ciocolata wink1.gif
Alexia e o scumpica blushing.gif .Se vede si la fatza ca ai mai slabit, Deea!

Noni, sa folosesti casetutza cu placere, e frumoasa. Trage si tu o fuga la cumparaturi ca s-o umpli grin.gif
In ceea ce priveste cutia de guiness, bila e rotunda si alba, umpluta cu azot.
Amazoana
CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:23 AM) *

multumesc dulci. esti o scumpa. saracul e putin stresat ca implineste 30 si schimba prefixul alea-alea. e amuzant sa-l privesti cum se streseaza.... )).gif

Ooooo, atunci petrecerea va fi si mai si. Ma gandesc cu groaza ca nu mai avem asa mult nici noi.........asteptam poze de la party
ina_ceva
Inceputul e bun, pisik! E bine ca aveti acelasi meniu wink1.gif
Bine ca a fugit kilogramul ala, bluelife! De acum tre sa fuga si altele dupa el, nu?

CITAT(peach @ 22-05-2007, 09:59 AM) *

wou Mey super soacra ai biggrin.gif pai daca era a mea imi lua budigai cu minecute

Buna soacra ai, peach! lol.gif lol.gif

cheer.gif ai trecut de pragul de 53 alandana!
La multi ani babuinului, lyra!
mirela62
Lyra, multumesc pentru incurajari! Unde vad si eu punctele alea, mai exact?
Mada, esti ceva de groaza. Aproape inseamna ca mananc dulciuri numai pana-n ora 12 ziua, nu tot timpul, na! In rest mananc fructe!!!
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:40 AM) *

Mada, esti ceva de groaza. Aproape inseamna ca mananc dulciuri numai pana-n ora 12 ziua, nu tot timpul, na! In rest mananc fructe!!!

Iti trimit eu pe mail o mie de chestii cu WW, daca vrei
alandana
Da, am trecut clar pragul de 53. sper sa-l trec pe ala de 50 - si sa ramana acolo in jurul lui 50.

Celulita mi s-a topit - a mai ramas "oleaca" in dreptul genunchiului si sub fund - dar pulpele s-au netezit. Nici stanse nu mai fac deloc gaurele. de acum la bronz.

Dar o masez in continuare si ii dau cu smac anticelulita - din care oricum mi-am tot cumparat si n-am folosit.

In rest - cred ca mancatul seara inainte de 6 , fara paine, dulciuri, cartofi, paste, orez. - functioneaza la mine.
Desi ieri am mancat o placinta ( dar a fost o exceptie) si cereale integrale - o cana de cafea medie.
lyra
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 11:30 AM) *

Ooooo, atunci petrecerea va fi si mai si. Ma gandesc cu groaza ca nu mai avem asa mult nici noi.........asteptam poze de la party

party nu avem ca lui nu-i plac chestiile astea. a dus un tort la servici pt ca firma ii da un cadou destul de substantial in bani biggrin.gif (eu merg la cumparaturi yahoo.gif ) si toata lumea stie de aniversare. vrea sa facem party doar in familie. azi papam celalalt tort cu parintii mei si in week-end mergem la parintii lui. nu-i place deloc sa fie in centrul atentiei si sa faca party pt ziua lui. rolleyes.gif . orice motiv e bun mai putin asta. dar las ca facem party diseara in doi. naughty.gif
mirela62
Buna ziua, 2 vizitatori!
Mai, daca mi se topeste mie celulita de pe pulpe, e ceva de cartea recordurilor!
Mada, sigur ca vreau!
Astept, pleeeease!
lyra
CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:40 AM) *

sunt pe site chestiile cu ww. stai un pic sa le caut. sau iti pot trimite pe mail.

le-am gasit. poti sa le iei de aici
anca veselie
neatzaaaaa... la pranz )).gif
danutela - sper ca nu te superi ca-ti spun asa, mi se pare tare haios pupic.gif - am zile cand rezist f bine la efort si am un mare spor si zile cand abia fac exercitiile... la step aerobic am fost prima oara si mi-a placut tare. la tae bo deja-s destul de obisnuita.
may , nust ce sa mai zic de soacra ta... macar acum se poarta mai frumos pupic.gif
dany dulce o sa arate foarte fain casa cheer.gif iar dirk e un simpatic, imi place ca sunteti amandoi veseli si poznasi pupic.gif
pisi eu cred ca e f bine 1kg/sapt! da-i inainte cheer.gif
noni, cu prima ocazie o sa ma duc in auchan sa caut caseta naughty.gif
lyra, la multi ani pt babu

dupa ce am stat pana la 11 noaptea sa sortez haine, azi de dimineatza tata s-a gandit sa imi mai dea putin de lucru, asa ca a strans rufele de pe sarma si le-a trantit pe canapea doh.gif asa ca la 8 dimineatza eu asezam rufe... doh.gif )).gif

lyra
celulita mea e monumentala de cartea recordurilor si medalia de aur. )).gif

trebuie sa ma apuc de sport, da serios si sa-mi cumpar o tona de supliform . in plus am niste vergeturi superbe de la atata umflat se desumflat. doh.gif

CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 11:47 AM) *

neatzaaaaa... la pranz )).gif
danutela - sper ca nu te superi ca-ti spun asa, mi se pare tare haios pupic.gif - am zile cand rezist f bine la efort si am un mare spor si zile cand abia fac exercitiile... la step aerobic am fost prima oara si mi-a placut tare. la tae bo deja-s destul de obisnuita.
may , nust ce sa mai zic de soacra ta... macar acum se poarta mai frumos pupic.gif
dany dulce o sa arate foarte fain casa cheer.gif iar dirk e un simpatic, imi place ca sunteti amandoi veseli si poznasi pupic.gif
pisi eu cred ca e f bine 1kg/sapt! da-i inainte cheer.gif
noni, cu prima ocazie o sa ma duc in auchan sa caut caseta naughty.gif
lyra, la multi ani pt babu

dupa ce am stat pana la 11 noaptea sa sortez haine, azi de dimineatza tata s-a gandit sa imi mai dea putin de lucru, asa ca a strans rufele de pe sarma si le-a trantit pe canapea doh.gif asa ca la 8 dimineatza eu asezam rufe... doh.gif )).gif

anca tatal tau e mortal. da lasa-l ca nu vrea decat sa ajute. si in plus curatenia nu strica niciodata. blum.gif .

anca, ina mersi pt urari o sa-i spun babuinului.

cred ca mi s-a stricat imprimanta. devil.gif cand o pornesc beculetul verde clipeste si in rest nu o mai pot convinge sa faca nimic. mad.gif . doh.gif
anaoi
deci dylly e inca super incantata de pilates...cik am lucrat ieri si cu gantere usoare...doare abdomenul ca naiba...
diete...hm...hia s azicem ca am mancat in puncte oaresicum, desi ieri am scapat in inghetata, dar am mancat si fructe...ca deh cu 2 sarbatoriti nu te pui. ma seaca ca daca ma cantaresc imi arata 72 d ekile si eu ma uit la genunchi si vad cat de umflati sunt...tocuri, etc. la naiba.
in rest ma pregatesc intens de plecat si sper candva s aimi vina cheful sa termin treaba.

lyra, La multi Ani pt babuin

May.....La Multi Ani cu intarziere...sorry

Pisik, alandana felicitari pt kilograme date jos...

sunt absolut sigura, suta in suta ca am uita sa scriu ceva...
Pisik
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 11:53 AM) *

deci dylly e inca super incantata de pilates...cik am lucrat ieri si cu gantere usoare...doare abdomenul ca naiba...
diete...hm...hia s azicem ca am mancat in puncte oaresicum, desi ieri am scapat in inghetata, dar am mancat si fructe...ca deh cu 2 sarbatoriti nu te pui. ma seaca ca daca ma cantaresc imi arata 72 d ekile si eu ma uit la genunchi si vad cat de umflati sunt...tocuri, etc. la naiba.
in rest ma pregatesc intens de plecat si sper candva s aimi vina cheful sa termin treaba.

Iar mi-a scapat ceva: unde pleci?

Bravo ca te tii de Pilats, eu l-am abandonat sad.gif din lipsa de timp
anaoi
la petrosani. nunta adrianei
lyra
apropo de uitat.

am uitat sa va zic ca ieri m-am tuns. wink1.gif
anaoi
poate nu ai inteles la noi nu merg es apsui si sa nu exemplifici cu poze de dinainte si dupa devil.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 11:53 AM) *

Da, ca vrei cafea! Imagine
lyra
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 12:02 PM) *

poate nu ai inteles la noi nu merg es apsui si sa nu exemplifici cu poze de dinainte si dupa devil.gif

blushing.gif )).gif sa vad ce pot face .
anaoi
corect....

si ca imi plac pozele lui dany....
si ca mi s-a facut dor de duca si ca ma gandesc deja la cai verzi pe pereti pt vara
Amazoana
CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:43 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 11:30 AM) *

party nu avem ca lui nu-i plac chestiile astea. a dus un tort la servici pt ca firma ii da un cadou destul de substantial in bani biggrin.gif (eu merg la cumparaturi yahoo.gif ) si toata lumea stie de aniversare. vrea sa facem party doar in familie. azi papam celalalt tort cu parintii mei si in week-end mergem la parintii lui. nu-i place deloc sa fie in centrul atentiei si sa faca party pt ziua lui. rolleyes.gif . orice motiv e bun mai putin asta. dar las ca facem party diseara in doi. naughty.gif

Si ce, fa-i poze, sa vedem fata de 30!
anca veselie
CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:53 AM) *

anca tatal tau e mortal. da lasa-l ca nu vrea decat sa ajute. si in plus curatenia nu strica niciodata. blum.gif .

da, stiu ca asta vrea. problema a fost momentul cam prost ales )).gif
cum te-ai tuns? pozeeeeee!

dylly spor la pilates cheer.gif cand te mai duci?

va bag si eu meniul partial aici, sa-mi spuneti pareri:
md:
paine 2p
sunca 0.5p
ou 2p
cascaval 2.5p
rosie 0
cafea 0
total md: 7p

gustare: gref 0

pranz:
100 g pulpe pui 2.5
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5
spanac 0.5 (pt ca are ulei)
total pranz: 4.5p

gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

vi se pare ca mananc mult?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.