Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
mirela62
Lyra, mersi frumos, l-am descarcat.
Pisik
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:31 PM) *

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:53 AM) *

anca tatal tau e mortal. da lasa-l ca nu vrea decat sa ajute. si in plus curatenia nu strica niciodata. blum.gif .

da, stiu ca asta vrea. problema a fost momentul cam prost ales )).gif
cum te-ai tuns? pozeeeeee!

dylly spor la pilates cheer.gif cand te mai duci?

va bag si eu meniul partial aici, sa-mi spuneti pareri:
md:
paine 2p
sunca 0.5p
ou 2p
cascaval 2.5p
rosie 0
cafea 0
total md: 7p

gustare: gref 0

pranz:
100 g pulpe pui 2.5
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5
spanac 0.5 (pt ca are ulei)
total pranz: 4.5p

gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

vi se pare ca mananc mult?

F frumos meniu,\imi place, bravo!!!
michelle
Mananci mult, de putine puncte wink1.gif Bravo
BLUELIFE
Mi-am descarcat si eu pilates Dilly ,sa inteleg ca e foarte bun?
anca veselie
ma bucur ca e ok naughty.gif
lyra
fetele o sa pun poze ceva mai incolo ca sa apuc sa caut una de before si sa-mi faca babuinul una de after.

doar sa nu va speriati de parul meu carunt. am inceput cu firele albe la 17 ani. devil.gif
anaoi
dylly merge la sala la pilates.

mai merge maine si pe urma credca pana pe 15 iunie lunea si sambata. incerc de 2 ori pe saptamana sa ajung.

CITAT(BLUELIFE @ 22-05-2007, 12:48 PM) *

Mi-am descarcat si eu pilates Dilly ,sa inteleg ca e foarte bun?

datorita genunchilor defecti, e cam singurul sport pe care il poate face dylly
daconst
Deea,si noi avem aceeasi problemuta la picior de la pozitia din burtica si o urmaresc pe Alexia sa vad cum va fi la noi.Dar spui ca acum nu are probleme cind sta in picioare?
La noi il poate tine drept piciorusul,dar are tendinta sa-l indoaie spre interior.Masam si noi zilnic.Dr spune ca e ok,dar stii cum e ca mama. hug.gif

Dylly,bravo ca te-ai apucat de pilates. cheer.gif
Vezi ca n-am uitat de pozele de la Berlin.Cred ca vrei sa ne fentezi. naughty.gif

Anca,te felicit pentru meniu. give_rose.gif
Cam asa mananc si eu.Mult,dar de puncte putine.

Lyra,poze???? naughty.gif
Deea
CITAT(daconst @ 22-05-2007, 01:14 PM) *

Deea,si noi avem aceeasi problemuta la picior de la pozitia din burtica si o urmaresc pe Alexia sa vad cum va fi la noi.Dar spui ca acum nu are probleme cind sta in picioare?
La noi il poate tine drept piciorusul,dar are tendinta sa-l indoaie spre interior.Masam si noi zilnic.Dr spune ca e ok,dar stii cum e ca mama. hug.gif

Sta foarte bine in picioare si nu se vede ca ar mai fi probleme, nu calca in interior....De cateva zile se ridica singura in picioare, sre o viteza de numa, mai prost e ca ea se sprijina cand se ridica in picioare si nu stie ca unele lucruri nu sunt stabile, de ex. carucuiorul sau premergatorul smile.gif , e f. uimita ca o iau lucrurile la fuga smile.gif

michelle
Aici gasiti cateva poze de la nunta de sambata. Mirii sunt viitorii nostri nasi.
Poze cu sandalutele pun diseara blushing.gif

Deea, e o bomboana fetita ta. Oare care sunt sansele sa am si eu o bebica brunetica? naughty.gif
Tzutzi, arati tare bine, esti f frumoasa pupic.gif
May, sa porti cu placere chiloteii wink1.gif
Deea
CITAT(michelle @ 22-05-2007, 01:59 PM) *

Aici gasiti cateva poze de la nunta de sambata. Mirii sunt viitorii nostri nasi.
Poze cu sandalutele pun diseara blushing.gif

Deea, e o bomboana fetita ta. Oare care sunt sansele sa am si eu o bebica brunetica? naughty.gif
Tzutzi, arati tare bine, esti f frumoasa pupic.gif
May, sa porti cu placere chiloteii wink1.gif

manani ciocolata cand esti insarcinata )).gif
michelle
CITAT(Deea @ 22-05-2007, 02:00 PM) *

manani ciocolata cand esti insarcinata )).gif

He he, de-ar fi asa de simplu )).gif
Pisik
Frumoase poze!
Tinerei nasicii vostri wink1.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 22-05-2007, 02:05 PM) *

Frumoase poze!
Tinerei nasicii vostri wink1.gif

Multumesc
Nasica e de-o varsta cu mine. Nasicul, cu 8 mai mare grin.gif

Stiam eu ca am uitat ceva: May, la multi ani pentru ziua de ieri pupic.gif
Ina, la multi ani babuinului si felicitari pt frigider.
May
Neatza yahoo.gif

pisik felicitari pt tine si sotul tau ( naughty.gif ), tineti-o tot asa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mirela multumesc pt sfaturi hug.gif nu ma deranjeaza atat de mult ca isi cumpara ce am si eu, cat ma deranjeaza ca si le cumpara identice huh.gif si nu ma gandesc la faptul ca ea la 50 de ani poarta haine de 20, ci ma gandesc ca eu la 20 chiar port haine pe care le-ar purta si o femeie de 50? Nu e vb de varsta neaparat, cat e vorba de ciudatenia momentului in care aparem amandoua imbracate la fel blink.gif

dany, dana, deea si restul care v-ati mirat da, chiar poarta chiloti d-aia, isi luase si ea o pereche ieri, identica evident wink1.gif . Pt cine? Probabil ca pt amant grin.gif toti credem ca are amant ( adica remy, eu, si cumnatii mei ) numai socra-meu o crede sfanta. grin.gif

peach lol.gif d-aia ``moartea pasiunii``? lol.gif

alandala bravo ca te tii de treaba floare.gif

lyra la multi ani pt babuinul tau cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ina te iert pt ca nu mi-ai zis ieri la multi ani, dar pt ``corcodel`` te pedepsesc devil.gif cu un pupic.gif

dylly hug.gif

miha imi plac f mult fustele tale din poze w00t.gif floare.gif

Dupa ce ca, cu o noapte inainte, am visat numai operatii estetice, ca deh, daca la astea ma uit inainte sa ma culc.... aseara am visat ca sunt insarcinata si eram tare fericita.... mai naspa a fost cand m-am trezit si mi-am dat seama ca am visat, am simtit un gol blushing.gif doh.gif
michelle
Multumesc, May. Pai ce mai astepti, apuca-te de treaba naughty.gif
Eu am visat acum cativa ani ca am nascut o fetita, Bianca lol.gif
May
Ne dorim amandoi un copil, dar ne dam seama ca nu este cel mai bun moment pt a-l face, nu pt noi, ci pt el... nu vreau sa isi petreaca nici macar o zi in casa asta dry.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 02:12 PM) *

aseara am visat ca sunt insarcinata si eram tare fericita.... mai naspa a fost cand m-am trezit si mi-am dat seama ca am visat, am simtit un gol blushing.gif doh.gif

Golul ala se va umple in curand naughty.gif grin.gif

Merci, miha! Mi-a placut fustitza ta de la cununia civila wink1.gif
May
ina, si la tine devil.gif )).gif hug.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 02:21 PM) *

ina, si la tine devil.gif )).gif hug.gif

Ii dau timp doi ani jumate sa se umple )).gif wink1.gif
May
Si eu tot cam asa rolleyes.gif
alandana
Azi noapte m-am trezit brusc si nu am mai putut sa adorm. Mi-am dat seama ca m-am preocupar prea mult de aspectul exterior si nu m-am preocupat deloc de sanatate. Asa ca mi-am facut o programare azi la ginecolog si joi la un endocrinolog. Acum sunt un pic agitata - sper sa nu imi zica nimic rau. Daca totul e in regula imi fac o programre si la dintar sa vedem el ce zice. Si l-am programat si pe Mihaita la endocrinolog si dupa ii duc pe amandoi la stomatolog.
Deea
CITAT(alandana @ 22-05-2007, 02:30 PM) *

Azi noapte m-am trezit brusc si nu am mai putut sa adorm. Mi-am dat seama ca m-am preocupar prea mult de aspectul exterior si nu m-am preocupat deloc de sanatate. Asa ca mi-am facut o programare azi la ginecolog si joi la un endocrinolog. Acum sunt un pic agitata - sper sa nu imi zica nimic rau. Daca totul e in regula imi fac o programre si la dintar sa vedem el ce zice. Si l-am programat si pe Mihaita la endocrinolog si dupa ii duc pe amandoi la stomatolog.

sper sa nu sune putin ciudat dar mie imi place tare mult de tine, cum te preocupi de tine, de afacere, de casa de copii...mai ales de copii; faptul ca din cate imi dau seama ai reusit sa fii perceputa de ei ca o prietena.... give_rose.gif
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 22-05-2007, 02:25 PM) *

Ii dau timp doi ani jumate sa se umple )).gif wink1.gif

Noi cum lucram cu tigla metalica pe la baietii de la vanzari trec inevitabil si cu multi tigani.Care sunt parintii tablei.Azi a venit unul si a zis :"Ce mananca doamna de-i asa frumoasa?".Normal ca am zambit si atat.Si ce credeti ca a zis :"Va doresc ca anul acesta sa ramaneti insarcinata" . doh.gif Aoleu ce m-a enervat.Moaaaama nu de alta dar astia au gura aurita.Si anul asta in nici un caz n-as vrea sa se intample.
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 22-05-2007, 02:44 PM) *

Noi cum lucram cu tigla metalica pe la baietii de la vanzari trec inevitabil si cu multi tigani.Care sunt parintii tablei.Azi a venit unul si a zis :"Ce mananca doamna de-i asa frumoasa?".Normal ca am zambit si atat.Si ce credeti ca a zis :"Va doresc ca anul acesta sa ramaneti insarcinata" . doh.gif Aoleu ce m-a enervat.Moaaaama nu de alta dar astia au gura aurita.Si anul asta in nici un caz n-as vrea sa se intample.

Masuri preventive wink1.gif
anca veselie
miha simpatici viitorii nasi! mi-a placut fusta pupic.gif
may si eu m-am visat acum cateva luni insarcinata si f fericita. nu mi s-a intamplat nimic!
merci dana pupic.gif vreau sa ma axez pe salate, fructe, alimente care sa-mi dea energie smile.gif
dylly eu zic ca-i bine de 2 ori/ sapt. unde faci pana la urma?
alandana
Dilly - zi-ne mai multe detalii despre Pilates - cat timp faci? Si sa ne tii la curent cu rezultatele.
Am vazut si eu reclama aia cu 20 min / zi - suna asa de bine.
anaoi
hm...aici e sala pilates

efectele sunt un abdomen dureros cand rad si imi simt toti muschii din picioare. buf.fac o ora.

prefer la sala ca se mai schimba exercitiile si lui dylly ii e lene sa faca singur acasa.asta e.
mirela62
Buna, May! Imi pare bine ca nu te-ai suparat, mi-era teama ca sunt prea cicalitoare. Mama mea este asa, bine, eu acum imi dau seama ca mi-a vrut numai binele, dar' m-am ferit sa par la fel. Bine, exista totusi o limita, ce-ar fi sa ma vezi pe mine, la gabaritul meu, cu topuri cu buricul gol. Bine, blugi elastici si cu talia joasa - dar nu exagerat - am si eu, nu-i o problema. Dar intotdeauna am fost contra culorilor "cuminti" si a hainelor atemporale in momentul cand treci de o anumita varsta. De ce nu le-ar sustine moralul niste haine dragute in culori vii si celor in jur de 60 ani? Uite, mama mea are 68 ani, si poarta haine, bine, nu de 20 ani, dar totusi in pas cu vremurile, fara culori terne, basmale sau eu mai stiu ce sperietori din astea.
Bre, iar vorbesc mult!!!
Si cand va mutati de acolo, May?
Dany, dar cat de mare e casuta? Ca nu-mi dau seama din imagine.
Am mancat de pauza, am fost la un magazin din apropiere si iar mi-am luat carpe, acuma m-a apucat somnul.
anaoi
nu il pomeni pe somn ca mor aici. eu am nevoie de scobitori la propriu
alandana
Dilly - pai efectele sunt bune - durerea inseaman ca ti-ai lucrat muschiuletii. Eu nu faceam febra dupa 2 ore de gimnastica - deci 1 ora de Pilates pare mai eficienta.
anaoi
sau dylly e ramolit rau de tot
mirela62
Alandana, nu faceai febra dupa 2 ore de gimnastica??? eu cred ca dupa o juma/ de ora sunt moarta, intepenita toata!
anaoi
concluzie: alandana e foarte atletica
axe10
CITAT(Deea @ 22-05-2007, 09:28 AM) *

pupic.gif Fetele!
Fetelor care aveti copii mai maricei, am o mare rugaminte!!! Dati-mi si mie niste retete de mancare pt. 10-12 luni, fara borcanele ca Alexia nu mananca din borcanele.
Intrebarile mele pt. voi ar cam fi:
- cand ati inceput sa le puneti sare in mancare
- cum i-ati obisnuit pe olita, eu tot incerc sa o pun pe olita dar tipa de numa cand o vede
- cum ii incaltati vara, e musai sa-i pun si ciorapei si incaltari care sa-i tina glezna? mi se pare ca se coc saracii copii incotosmanati asa.

Eu am bagat mancarica diversa devreme, contrar la ce mi-a zis doctorita care se ocupa de Alexia...am inceput ca fiecare cu suculetze de legume(morcov), mar; la 6 luni i-am dat primul iaurt, il manca simplu pt ca niciodata nu i-au placut cerealelele cu toate ca le-am incercat pe toate. Mancarici eu zic ca poti sa-i faci budinci cu branza dulce, lapte, gris sau orez sau cum ii faceam eu si-i placeau tare cele cu dovlecei . Cam cat are Alexia?...daca e peste un an poti sa incepi sa-i dai mancarica gatita doar cu pui si peste si sare nu prea multa. Pireurile de legume amestecate si cu carnita date la blender e o alta idee. Ideea este sa nu-i dai numai pasat pt ca asa se obisnuieste si pe urma devine lenesa si nu vrea sa toace deloc, daca are cativa dintisori sa-i foloseasca.
Cu olita eu am inceput devreme, cred ca de cand a inceput sa stea in fund(la recomandarea doctorului) am pus-o pe oala chiar daca nu facea nimic. Nu o lasa in schimb mai mult de 15 min ca nu mai baga de seama ca trebuie sa faca ceva. Daca tipa cand vede oala, las-o in pace, nu o forta ca nu rezolvi nimic. Oricum inainte de 2 ani si ceva nu o s-o dezveti de pampers...
De sandale ia numai din alea cu calcai si stranse pe glezna ca-i aluneca piciorul in ele altfel!

CITAT(Tulip @ 22-05-2007, 09:39 AM) *

Deea,Timea inca nu face pe olita.......si are peste cateva saptamani 2 anisori.....am zis ca astept sa vina caldura si o las fara pampersi,in olita nu face nimic chiar si daca o las 30-40 minute acolo..... doh.gif
Sare i-am pus in mancare pe la 1 an,sau chiar mai devreme,(intr-adevar doar un pic),ca altfel nu avea mancarea nici un gust si incepea sa-mi faca mofturi......
In legatura cu incaltamintea,ce sa-ti zic?Parerea mea e ca e ffff. important sa aiba sandalute care sa-i tina glezna,pt. ca acum invata sa mearga copilasul.....iar in caldurile alea mari merge si fara sosete...... wink1.gif

A mea s-a dezvatat de pampers la 2 ani si 3 luni, in vara la tara la mama ca statea prin curte. Daca nu face noaptea pipi atunci e mai usor ca incepi sa o lasi fara el de seara pana dimineata...oricum vin caldurile si e mai bine si pt ea..

md:
paine 2p
sunca 0.5p
ou 2p
cascaval 2.5p
rosie 0
cafea 0

pranz:
100 g pulpe pui 2.5

gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

NU! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Lyra, La multi ani si de la mine pt sot!

May sunt f misto chiloteii...dar eu aici nu gasesc marimea mea...ca nu-mi place sa imi intre in sunculitze pe solduri!

Ca de obicei scriu mesaje kilometrice....

Pisik eu zic ca e super ok 1kg/saptamana....tine-o tot asa! Ma bucur si pt sot ca si el are nevoie...

Dany, lasa ca ajungi si tu acolo, nu-ti fa griji...tu termina casuta si cand te linistesti o sa fie ok!

Michelle, vad ca te-ai asortat cu babu, astept poze de sandalutze!

daconst
Ramy,ce mai faciiiiiii?????? cheer.gif

Nu ne spui nimic despre tine?Mi-e dor tare de tine! pupic.gif
alandana
Ce scumpa e sala?! Ai facut abonament lunar sau pe an? La asemenea preturi cand faci abonamentul te duci ca sa nu-ti para rau de banii dati. Eu dau 25 RON/luna - 2 ore/3 ori pe saptamana.
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 03:08 PM) *

hm...aici e sala pilates

efectele sunt un abdomen dureros cand rad si imi simt toti muschii din picioare. buf.fac o ora.

prefer la sala ca se mai schimba exercitiile si lui dylly ii e lene sa faca singur acasa.asta e.

Beton!tu esti in foto?
Amazoana

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 11:53 AM) *

anca tatal tau e mortal. da lasa-l ca nu vrea decat sa ajute. si in plus curatenia nu strica niciodata. blum.gif .

da, stiu ca asta vrea. problema a fost momentul cam prost ales )).gif
cum te-ai tuns? pozeeeeee!

dylly spor la pilates cheer.gif cand te mai duci?

md:
paine 2p
sunca 0.5p
ou 2p
cascaval 2.5p
rosie 0
cafea 0

pranz:
100 g pulpe pui 2.5

gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

Deci chiar te-am speriat? sad.gif
BLUELIFE
Iar imi opresc astia internetul,va pup ,ceau fetele! floare.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 22-05-2007, 03:43 PM) *

CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 03:08 PM) *

hm...aici e sala pilates

Beton!tu esti in foto?

Si mie imi place mult sala. M-am uitat insa in X deoarece la dus nu am vazut usi.............. blink.gif
lyra
CITAT(alandana @ 22-05-2007, 03:33 PM) *

Ce scumpa e sala?! Ai facut abonament lunar sau pe an? La asemenea preturi cand faci abonamentul te duci ca sa nu-ti para rau de banii dati. Eu dau 25 RON/luna - 2 ore/3 ori pe saptamana.

auch. e tare scumpa sala aia.dar probabil e fff bine dotata si isi merita banii.

trebuie sa merg si eu sa ma interesez cat mai e sala de langa mine.
pilates as putea face acasa ca mi-e plin computerul de filme cu exercitii. da lenea e mare. doh.gif

mi-am gasit si eu un potential. huh.gif daca toata lumea are, eu de ce nu blum.gif

m-am dus la posta cu treaba si in fata mea era un tip cu multe colete. tipul a intrat in vb cu mine ca am stat mult acolo. cand am plecat, l-am gasit afara ca ma astepta. se tot fastacea si o dadea cotita, ca il interesez eu bla bla bla. i-am zis ca am prieten si s-a cam pleostit. a zis ca ne mai vedem la posta. grin.gif
sigur toata treaba mi se trage de la noua freza ca aia veche n-a facut asa cuceriri. blum.gif rolleyes.gif
alandana
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 03:46 PM) *

Si mie imi place mult sala. M-am uitat insa in X deoarece la dus nu am vazut usi.............. blink.gif

Cred ca asta e in scopuri mobilizatoare. Numai ideea ca iti admira si altele suncutele... devil.gif

CITAT(lyra @ 22-05-2007, 03:47 PM) *

pilates as putea face acasa ca mi-e plin computerul de filme cu exercitii. da lenea e mare. doh.gif

Acasa gasesti INTOTDEAUNA ceva ce trebuie facut. Si cand termini faci si gimanstica. Numai ca atunci cand termini esti prea epuizata asa ca exista intotdeauana MAINE. Eu , cel putin n-am reusit niciodata sa fac ceva acasa. Cand merg acolo macar de jena celorlalte si tot faci exercitiile. Mai ales ca vreau mereu sa demonstrez ca nu sunt batrana. lol.gif
anaoi
exact. de ce altii scriu exact ceea ce gandeste dylly dar nu e in stare sa scrie? hm.

exista usi la dusuri

da stiu e scumpa, dar avdn in vedere ca acolo chiar s eface pilates si ca sunt conditii civilizate si ca se tine programul nu te ameteste cu altceva...prefer asa.
iar in bucuresti sunt putine sali in care chiar se face pilates.
Amazoana
CITAT(alandana @ 22-05-2007, 03:52 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 03:46 PM) *

Cred ca asta e in scopuri mobilizatoare. Numai ideea ca iti admira si altele suncutele... devil.gif

Brrrrr blink.gif

CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 03:59 PM) *

exact. de ce altii scriu exact ceea ce gandeste dylly dar nu e in stare sa scrie? hm.

exista usi la dusuri
da stiu e scumpa, dar avdn in vedere ca acolo chiar s eface pilates si ca sunt conditii civilizate si ca se tine programul nu te ameteste cu altceva...prefer asa.
iar in bucuresti sunt putine sali in care chiar se face pilates.

Ah, m-am linistit. La ce spusese alandana ma gandisem si eu
May
Mirela floare.gif sper sa reusim sa ne mutam pana la anu` dry.gif

axe si eu aveam aceeasi problema cu chilotii in tara, dar aici sunt si marimi de batoze )).gif
anca veselie
dulci m-ai speriat putin tease.gif
dylly sala arata beton!!!
lyra misto faza smile.gif
michelle
Nu mai stiu cine zicea ca a fost la un targ de locuinte (lyra parca) .. Ce oferte erau?
ina_ceva
Ce tunete se aud, sigur va fi un pui de ploaie dry.gif
anca veselie
nu vreau sa plouaaaaa sad.gif sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.