Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
mirela62
Las' sa ploua, am umbrela!!!
Si e uscat pamantul, mai....
anaoi
NU AM UMBRELA !!!!!!
anca veselie
eu am pantofi de piele intoarsa doh.gif
Monic
Miha w00t.gif , imi place foarte mult rochia miresei w00t.gif
Am vazut ca mi-ai trimis un mesaj intr-o zi saptamana trecuta, scuze ca nu am apucat sa raspund, de obicei intru doar dimineata pe calc de acasa, in rest sunt la servici sorry.gif
anaoi
gata am umbrela
michelle
CITAT(Monic @ 22-05-2007, 04:37 PM) *

Miha w00t.gif , imi place foarte mult rochia miresei w00t.gif

Ma gandeam eu ca cineva trebuie sa observe si mireasa, nu numai fustele mele )).gif
Apropos, fusta aia maro e ca cea a lui Himere wink1.gif

La noi e o toropeala.. si eu tre sa merg pe la scoala sa incerc sa prezint un referat. Cica ieri a fost ultima zi si nu se poate prezenta in sesiune sau restante. Cica la anu' mad.gif
lyra
CITAT(michelle @ 22-05-2007, 04:12 PM) *

Nu mai stiu cine zicea ca a fost la un targ de locuinte (lyra parca) .. Ce oferte erau?

eu am fost la targ de locuinte. ofertele erau variate si extrem de scumpe. acum m-am intors de la o intalnire cu un agent imobiliar.
in cluj, ap cu 2 camere, bloc nou, semifinisat. 63.000 euro. si asta e ieftin. preturile sunt de la 75.000 euro in sus. ohmy.gif
partea proasta e ca le trebuie avans 30- apoi inca 40 si restul de 30 la predare. ori noi avem sa dam 30 si restul vrem sa luam credit. sunt din ce in ce mai suparata si imi vine sa stau toata viata in chirie. mad.gif

la noi e atat de cald ca am stat 10 min in soare si mi-e rau de mor.
anaoi
dylly s-a carat pa. la el ink nu ploua.
ALICE
Meniu:

-lapte-150 ml-0,1 %
-cereale-10 g
-sunca pui-20g
-paine integrala-20g

-salata cu de toate
-ou fiert

-iaurt
-baton fitness

-peste gratar
-salata
michelle
Arata bine meniul, Alice.
Lyra, si aici e la fel. Un apartament cu 2 camere la periferie e 50-60 mii E.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 22-05-2007, 04:52 PM) *

dylly s-a carat pa. la el ink nu ploua.

Aici e un soare................. unsure.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 22-05-2007, 04:57 PM) *

Arata bine meniul, Alice.
Lyra, si aici e la fel. Un apartament cu 2 camere la periferie e 50-60 mii E.

blink.gif blink.gif
la noi un ap. cu 2 camere in jur de 27-30 mii euro
May
La noi, un apartament cu 3 camere, peste 200 mii euro wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 22-05-2007, 04:55 PM) *

Meniu:

-lapte-150 ml-0,1 %
-cereale-10 g
-sunca pui-20g
-paine integrala-20g

-salata cu de toate
-ou fiert

-iaurt
-baton fitness

-peste gratar
-salata

O singura observatie: la MD eu una as fi ales ori 2 felii de paine cu branzica si sunca, ori 150ml lapte cu 50gr cereale, nu asa cate putin din fiecare.
Nu vad fructe.
La alata cu de toate poti papa si o felie paine
axe10
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 04:07 PM) *

axe si eu aveam aceeasi problema cu chilotii in tara, dar aici sunt si marimi de batoze )).gif

Avantaj vest!...eu cu chiu cu vai imi gasesc niste chiloti sexy....la pompea in nici un caz...am incercat sa ma uit pe la marimi dar mai mult de marimea M nu este....si M e departe de c...l meu cel maricel...ca sa nu o imit pe Dylly si sa zic enorm...ca nu e chiar asa...

May, sper ca esti epilata brazilian pt chilotii aia....! grin.gif grin.gif
ALICE
Pisik,am mancat o portocala ca gustare dupa MD.Si un mar la MD
axe10
Si adaug meniul de azi:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
iaurt 0.1%-3p
paine crocanta-1p
paine secara-1p
piept pui gratar-2.6p
rosii+castravete+ceapa-0p
tarta struguri-4p
covrig uscat-0.5p
cod prajit-3p
fasole verde din conserva-1.1p

O sa mai adaug ceva fructe daca ajung in piata...asta daca vine sotul cu masina....ca de miine am si eu mijloc de deplasare...am facut deja transferul de banuti in cont la Eurial azi si maine ridicam masina!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 22-05-2007, 05:34 PM) *

Pisik,am mancat o portocala ca gustare dupa MD.Si un mar la MD

pai si iaurtul si fitness-ul nu au fost gustari? ar fi bine sa nu papi mai mult de doua gustari si cele doua gustari sa contina si fructa.
ALICE
Pai o gustare a fost la 10 o portocala si inca una la 5 un iaurt+baton fitness.Ca imi era f foame
Tzutzi80
Fetelor, o veste buna. Lufhansa pune in joc premii constand in bilete de avion pentru Germania. Tot ce trebuie sa facem e sa ne jucam jocul urmator. Arentie Dany-dulce!!!! Venim sa te vizitam pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multa bafta!!!!
May
axe eu sunt cheala tot timpul blushing.gif )).gif
May
tzutzi dar te-ai uitat la conditiile pe care le pune compania? huh.gif

Only residents from The United Kingdom are eligible to participate.
alandana
Am fost la doctor si mi-a zis ca nu ar trebui sa ma ingrijorez prea tare dar mi-a dat un cearsaf de analize de facut. sad.gif sad.gif sad.gif
Ella79
CITAT(alandana @ 22-05-2007, 06:53 PM) *

Am fost la doctor si mi-a zis ca nu ar trebui sa ma ingrijorez prea tare dar mi-a dat un cearsaf de analize de facut. sad.gif sad.gif sad.gif

Alandana, ce analize ti-a dat?
Eu n-am prea fost pe faza, scuza-ma. Ce s-a intamplat, te simti rau?
alandana
CITAT(Ella79 @ 22-05-2007, 06:56 PM) *

l.

Mi-a aparut un nodul la san. Dar m-a pus sa-mi fac toate analizele desi zice ca pare sa fie pe fond hormona
Ella79
Ti-a aparut la san sau in zona axilei?
Si mie mi-au aparut acum cativa ani noduli la ambele axile. Dar mari cat o nuca si foarte durerosi. Am facut analize peste analize ca in final sa imi spuna ca era de la stres blink.gif
Anna
Neata fetelor!

M-a apucat si pe mine cheful de numarat
...da momentan e de acomodare. Sa nu va mire ca e cam alandala.
Am descoperit ca eu nu pot sa pap de dimineata, ca inainte cand tineam WW ma trezeam cu noaptea in cap sa imi gatesc ceva, si sa apuc sa pap MD si bagam in mine chiar daca nu imi era foame. si am constatat ca nu procedeam bine. Acum iau prima masa pe la 13 14.
Poate nu e bine asa....da imi prieste.

Meniu 22.05.2007

~ iaurt Activia Musli - 3pct
~ iaurt Frutissima cu visine - 3 pct
~ 2 mere - 0 pct
~ 1 banana - 1 pct

~ mancare varza - 4 pct ( a fost uleioasa)
~ 2 fel paine - 1pct

~ muschi file 50 gr - 1 pct ( sa pun mai mult? )
~ rosie - 0 pct
~ 1 fel branza fitness - 1 pct ( atat avea? )
~ 1 fel paine - 0.5
~ branza telemea vaca 50 gr - 3 pct

total 17.5 pct

Aa...care dintre voi mergeti la concert George Michael?
Ca eu am primit bilete de la job si poate nvdm pe acolo blum.gif blum.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 06:25 PM) *

axe eu sunt cheala tot timpul blushing.gif )).gif

Bine ca nu numai eu sunt aia chinuita!

CITAT(alandana @ 22-05-2007, 06:59 PM) *

CITAT(Ella79 @ 22-05-2007, 06:56 PM) *

l.

Mi-a aparut un nodul la san. Dar m-a pus sa-mi fac toate analizele desi zice ca pare sa fie pe fond hormona

Eu si prietena mea avem programare vineri la"tzatze"...cum zicem noi...ca in fiecare an!

CITAT(annaiss_derrian @ 22-05-2007, 07:09 PM) *

Neata fetelor!

Aa...care dintre voi mergeti la concert George Michael?
Ca eu am primit bilete de la job si poate nvdm pe acolo blum.gif blum.gif

Eu, eu am...nu stiu exact unde sunt situate ca le-a cumparat prietena mea mai de sus...si ea le pastreaza pana atunci...poate imi dai pe pm tel tau si ne vorbim!...
Ella79
Intrucat e marti, ies cu fetele la the livingroom. cheer.gif cheer.gif
Promit sa nu amestec prea tare bauturile )).gif
Anna
CITAT(axe10 @ 22-05-2007, 07:57 PM) *

Eu, eu am...nu stiu exact unde sunt situate ca le-a cumparat prietena mea mai de sus...si ea le pastreaza pana atunci...poate imi dai pe pm tel tau si ne vorbim!...

cheer.gif nici eu nu m-am uitat pe ele blink.gif unde sunt.
iti dau PM give_rose.gif
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 22-05-2007, 08:02 PM) *

CITAT(axe10 @ 22-05-2007, 07:57 PM) *

cheer.gif nici eu nu m-am uitat pe ele blink.gif unde sunt.
iti dau PM give_rose.gif

Ok...poate te sun joi cand ajung la servici ca maine mi-am luat un liber in avans ca sa ma duc sa-mi colectez masina!

In nici un caz nu e pe gazon...tribuna 2 ceva cred!
Anna
Acu m-am uitat si eu, al meu e categoria 3 zona albastra de aici.

CITAT(Ella79 @ 22-05-2007, 08:01 PM) *

Intrucat e marti, ies cu fetele la the livingroom. cheer.gif cheer.gif
Promit sa nu amestec prea tare bauturile )).gif

Have fun Ella pupic.gif
Tzutzi80
Din seria Asa NU! si colectia Sa nu faceti ca mine!, va prezint in seara asta pateuri cu rahar, cu cabanos si cu branza!!! Evident ca m-a mancat pe mine undeva sa fac experiente si sa vad ce se intampla daca le ung cu ou in loc de galbenus doh.gif Ce-a mai proasta idee care putea sa imi vina in mintea mea creata. Pot sa zic ca sunt.....DEZASTRU CULINAR doh.gif doh.gif blushing.gif

Distractie placuta fetelor.
La mine ploua, e vreme numai buna de facut fursexuri, si eu nu am cu cine sorry.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-05-2007, 08:33 PM) *

Din seria Asa NU! si colectia Sa nu faceti ca mine!, va prezint in seara asta pateuri cu rahar, cu cabanos si cu branza!!! Evident ca m-a mancat pe mine undeva sa fac experiente si sa vad ce se intampla daca le ung cu ou in loc de galbenus doh.gif Ce-a mai proasta idee care putea sa imi vina in mintea mea creata. Pot sa zic ca sunt.....DEZASTRU CULINAR doh.gif doh.gif blushing.gif

Distractie placuta fetelor.
La mine ploua, e vreme numai buna de facut fursexuri, si eu nu am cu cine sorry.gif

Io am si ma si apuc in curand blum.gif
Buna seara

CITAT(axe10 @ 22-05-2007, 05:36 PM) *

O sa mai adaug ceva fructe daca ajung in piata...asta daca vine sotul cu masina....ca de miine am si eu mijloc de deplasare...am facut deja transferul de banuti in cont la Eurial azi si maine ridicam masina!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Uaaaaaaauuuu, ce bine. Felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa ne arati poze, sa ne zici modelul si culoarea.
Aaahhh, abia astept sa vina toamna, sa ma afisez si eu cu masina.....
Tzutzi80
Mama ce m-am speriat!!!! Dupa ce ca tuna si fulgera, mi-a explodat un bec si au sarit sigurantele unsure.gif Pot sa zic, ca desi nu foarte aratoase, sunt totusi bune la gust pateurile mele. Dar tot nu mai cumpar foetaj de ala in veci
michelle
Axe, asteptam poze cu masinik
Ella, have fun! wink1.gif

Eu am fost la scoala, nu am putut prezenta referatul, dar am facut o cerere si o vom da d-lui decan sa ni se aprobe pt perioada de restante o data de prezentare.
Asa.. ramasesem datoare cu niste poze cu sandalutele. Le gasiti aici.
Tzutzi80
pupic.gif eu nu vad sandalutele...in schimb ai o colectie superba de rochite salvata acolo
emu
Bine v-am gasit in casuta noua smile.gif

Duminica noaptea am ajuns acasa si ieri n-am reusit decat sa recuperez tot ce s-a scris... la sfarsit eram atat de ametita/obosita ca n-am mai apucat sa mai zic nimic )).gif

May, ai citit/vazut bine: n-am vrut sa scriu nici ploua nici oau )).gif Na ca te-ai facut cu inca un nickname lol.gif vreau si eu blum.gif de unde le scoti Ina? )).gif

Si mie-mi place fusta de la cununia civila Miha... eu nu vad sandalele acolo huh.gif

michelle
CITAT(Tzutzi80 @ 22-05-2007, 09:13 PM) *

pupic.gif eu nu vad sandalutele...in schimb ai o colectie superba de rochite salvata acolo

Hmmm ia incearca din nou sorry.gif
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 22-05-2007, 09:18 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-05-2007, 09:13 PM) *

Hmmm ia incearca din nou sorry.gif

Asa da!!!! Sunt superbeeeee

Sunt super tare!!!! Cu gandul dupa babuini....am pus pateurile pe folie de aluminiu, in loc de hartie pergament. Pai cum dumnezeu sa creasca ele frumoase si aratoase??? doh.gif doh.gif doh.gif

Mare zapacita dry.gif
ina_ceva
Frumusele sandalutze, Miha! wink1.gif
Tzutzi, cu atat mai bine ca nu sunt aratoase, nu te mai atrag sa le manaci naughty.gif

Emu, te-au ametzit postarile noastre )).gif ?
May
miha sunt super sandalutzele si merg la mai multe ocazii cheer.gif

emu deci chiar ai vrut sa scrii oua? lol.gif ç

tzutzi din pacate iti spun ca faptul ca ai pus pateurile pe folie de aluminiu nu are nici o treaba cu faptul ca nu ti-au crescut. Eu numai pe folie de aluminiu fac la cuptor si ies bine grin.gif si pe majoritatea le ung cu ou, nu doar cu galbenus.... asa ca alta a fost problema la ce ai facut tu acolo... probabil foietajul cumparat huh.gif

uka imi arata tzatzele la web w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Susannah
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 12:02 AM) *

miha sunt super sandalutzele si merg la mai multe ocazii cheer.gif

blink.gif
emu
Raspuns: exact!!! pt ina si may )).gif

fetele revin cu poze din weekendul asta si cu explicatii cand m-oi simti in stare... tocmai mi-au spus ai mei ca decedat tatai-meu (din partea tatalui) si acum nu mai am stare... trebuie sa ajung in tara sa-mi vad parintii!!! ma stresez de nu mai pot de taica-meu

p.s. hey may... si ne zici si noua cum arata ce-ti arata uka?)).gif

uka
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 11:02 PM) *

ceeeee?????

lol.gif lol.gif lol.gif
nu se poateeeeeeeeeeeee
va dati seama ca minte, da???
sau probabil a confundat falcuteel mele cu niste tzatze )).gif

te pui cu nebunu!! lol.gif
Tzutzi80
CITAT(uka @ 23-05-2007, 12:04 AM) *

ceeeee?????

lol.gif lol.gif lol.gif
nu se poateeeeeeeeeeeee

Adica.....ti-ai pus sutienul in jurul fetei naughty.gif w00t.gif
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 12:39 AM) *

CITAT(uka @ 23-05-2007, 12:04 AM) *

ceeeee?????

lol.gif lol.gif lol.gif
nu se poateeeeeeeeeeeee

Adica.....ti-ai pus sutienul in jurul fetei naughty.gif w00t.gif

blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif daaaaaaaaaaaaaa
vroiam sa fac pe zorro tease.gif tease.gif

degaba, daca nu are poza nu o cred
May
Auzi la ea, cica mint, acum nu mai recunoaste ca mi-a facut streaptease la web lol.gif

emu condoleantze hug.gif

Meniu 22 May 2007

* paste cu sos de tomate si ceapa - 6 p

* ciocolata de casa - 9 p

*- orez cu legume - 2,5 p
- piept de pui - 2 p

Total: 19,5 din 22 permise am mancat oribil azi sorry.gif
Ella79
Neata fetelor!!
Hai ca azi e randul meu sa pun de cafea / ceai / cappuccino.

Am venit cu noaptea in cap la birou, disperata sa gasesc loc de parcare. Imaginati-va ca sunt aici de la 7 jumate blink.gif
BLUELIFE
Buna dimineata ,mersi de cafea Ella .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.