Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ina_ceva
Stiati ca la cursa de WE trecut a intrat un caine pe pista? Uite aici filmuletzul: http://www.autof1.ro/index/Un_ciine_a_reus...ntre_pe_pi.html
mirela62
Am vazut, saracu' de el. Nu stiu ce i s-a intamplat in final.
May
Neatza, la mine a plouat toata noaptea smile.gif

pisik dar mie imi place cum mananci tu, na, na, na blum.gif hug.gif

Saracul om si asta de la CNA, cred ca l-au ajuns blestemele pana la urma... vine Apocalipsa fratilor: razboaie, foamete, se omoara frate pe frate, morti subite dry.gif
mirela62
Sau poate suntem in plina Apocalipsa.
Offf, imi vine sa-mi sui picioarele pe birou.
Pisik
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 01:51 PM) *

Neatza, la mine a plouat toata noaptea smile.gif
pisik dar mie imi place cum mananci tu, na, na, na blum.gif hug.gif

Pai te cred si eu, cum sa nu iti placa? blum.gif
In week-end-ul asta arasi abatere: ziua verisoarei (a sotului, dar e simpatica si o simt si verisoara mea), tort de fructe, yumyyyy mad.gif
sper sa mai tina sistemul asta cu abateri mici de week-end ca altfel nu stiu ce ne facem dry.gif
May
La mine vad ca tine, ca la cate tone am de dat jos, as muri fara o abatere mica acolo blum.gif
anaoi
CITAT(mirela62 @ 23-05-2007, 01:06 PM) *

Mmmm ce bine-ar fi...
Stii tu cum?

raceala subita
ALICE
Meniu:
M DEJUN
paine integrala 20 g
branza vaci dietetica
sunca pui 40 g
castravete
PRANZ
peste
salata
paine integrala 20 g
GUSTARE
portocala
CINA
inca nu stiu
alandana
CITAT(ALICE @ 23-05-2007, 01:19 PM) *

CITAT(alandana @ 23-05-2007, 11:30 AM) *

Cu kilogramele stau bine - tocmai am primit o pereche de nadragi de in marimea 36 si imi vin perfect. Si celulita chiar ca s-a topit aproape de tot. Am inceput sa ma dau cu Dove autobronzat si deja aseara se vedea ca sunt mai colorata.

Te dai cu ceva?Sau a disparut pentru ca ai slabit? sad.gif

Am fost la cosmetica si am facut impachetari si masaj anticelulitic. Si am si slabit - dar ma enerva ca desi am slabit de la 62 la 51 kg inca aveam celulita pe picioare asa ca am decis ca mi-ar trebui niste masaj.

Am fost la doctor - nu e nimic grav cheer.gif cheer.gif cheer.gif Va trebui insa sa fac un tratament - sunt chisturi datorate dereglarilor hormonale.
Dar ce rau doare mamografia - ce oribil este. sad.gif
Luni ma duc si la Papanicolau , maine imi iau tratamentul hormonal - sper sa nu incep sa pun kilograme. Ma speriase ieri doctorul cu operatia.

CITAT(michelle @ 23-05-2007, 01:24 PM) *

36, Alandana? Esti in aceeasi categorie cu Ina )).gif

Am ajuns la 89 la fund si 68 la talie.
Vreau sa ajung la 85 la fund si 65 la talie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(alandana @ 23-05-2007, 03:06 PM) *

Am ajuns la 89 la fund si 68 la talie.
Vreau sa ajung la 85 la fund si 65 la talie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bine ca nu e nimic grav cheer.gif
Mey, si la bust care e targetul? )).gif

Eu am 92 la sold si 67 talia. Si vreau sa ma mentin.
peach
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 12:51 PM) *

vine Apocalipsa fratilor: razboaie, foamete, se omoara frate pe frate, morti subite dry.gif

crazy.gif devil.gif pope.gif eh..au fost si inainte..ciclul se repeta ..nimic nou sub soare
bubbles
Ziua yahoo.gif Missed me? pupic.gif
Si la mine merge bine dieta .. tot WW ca de .. e mai permisiva si din cand in cand mai pot baga si cate o inghetata pe caldura asta sorry.gif .
Eu nu va spun cat am la sold si la talie ca nu ma compar nici cat negru sub unghie cu dimensiunile voastre blum.gif .
Mai avem putin si terminam curatenia .. cam o saptamana .. grin.gif
ALICE
Sa ma "laud" si eu .78 cm in talie si 120 la sold.Acum ce mai ziceti? laugh.gif
peach
CITAT(ALICE @ 23-05-2007, 02:27 PM) *

la 62 kg? 120 cm blink.gif

Dylly ia scrie-ti tu dimensiunile..
michelle
35 grade la Iasi blink.gif blink.gif blink.gif
anaoi
CITAT(peach @ 23-05-2007, 03:32 PM) *

dylly pastreaza tacerea asuopra dimensiunilor.......ca nu le stie. deci 167cm, 72 kg, masura 48
peach
CITAT(anaoi @ 23-05-2007, 02:45 PM) *

CITAT(peach @ 23-05-2007, 03:32 PM) *

dylly pastreaza tacerea asuopra dimensiunilor.......ca nu le stie. deci 167cm, 72 kg, masura 48

tease.gif
Pisik
eu nu mai stiu cat am, dar am in jur de 70 si in talie si peste 110 in solduri sad.gif
Alice, imi place meniul tau, BRAVO pupic.gif
anaoi
Sorina, blum.gif blum.gif yahoo.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 03:51 PM) *

Stai mey ca a zis ca nu stie ce mananca diseara. Poate baga o pizza tease.gif

Glumeam, e f bun meniul, Alice
May

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Este imposibil, te-ai masurat gresit, nu stiu ce ai facut dar nu ai cum sa ai atat pt ca eu am 110 cm la sold si 78 cm in talie. Hai ca la talie ar fi posibil ca am eu constitutie de clepsidra, dar la sold? blink.gif blink.gif blink.gif

pisik cum sa ai mai frate peste 110 in sold? Ma faceti sa ma masor din nou blink.gif
anaoi
dupa acelasi principiu cred ca si pisik a gresit masuratorile
May
Am scos repede cm si m-am masurat si am 110 cm cu centimetrul lasat larg, exact pe piele, fara sa fortez deloc, asa ca ati gresit voi undeva floare.gif
peach
si Alice la fel ...nu se poate sa ai 120 la solduri.. blink.gif

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 02:57 PM) *

Am scos repede cm si m-am masurat si am 110 cm cu centimetrul lasat larg, exact pe piele, fara sa fortez deloc, asa ca ati gresit voi undeva floare.gif

Tu daca vrei sa ne umilesti scrie cit au dotarile grin.gif
bubbles
Eu in talie am dat jos de la 84 cm la 70 sorry.gif iar la sold de la 114 la 102 cm blum.gif
May
106 cm , masura la sutien 85 C, oricum sunt mica fatza de dylly, ea ne umileste serios )).gif hug.gif
michelle
Alice, cred ca ai in jur de 100 cm +/- la sold
peach
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 03:03 PM) *

106 cm , masura la sutien 85 C, oricum sunt mica fatza de dylly, ea ne umileste serios )).gif hug.gif

am eu B si aproape platfus..cum sa ai tu C ..la Triumpf ai cel putin D

Cu Dylly tocmai negociam daca-mi da si mie ceva fund sau bust
anaoi
may nu cred pt ca eu nu port juma de cupa. tu la triumph cum port eu ai D. sigur sigur
May
alice cred ca s-a dus sa isi cumpere centimetru grin.gif

peach ultimul sutien achizitionat, mi l-a trimis maica-mea din Ro, de la Jolidon 85 C huh.gif si toate sutienele mele, inclusiv cele cumparate de aici, sunt C
anaoi
CITAT(peach @ 23-05-2007, 04:08 PM) *

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 03:03 PM) *

am eu B si aproape platfus..cum sa ai tu C ..la Triumpf ai cel putin D

Cu Dylly tocmai negociam daca-mi da si mie ceva fund sau bust

din amandoua iti dau. numai s aiei uniform ca s anu raman disproportionata
May
De la Triumpf nu mi-am cumparat, asa ca nu bag mana in foc ca nu e D huh.gif
anaoi
du-te si probeaza si vezi
Amazoana
Eu am 102 in solduri, 80 talie si 95 bust. Dar nu s-ar zice....cred ca e din cauza umerilor lati.........
Se zice ca esti proportionata bine daca ai aceeasi masura la umeri si solduri. Je areee cheer.gif mare, dar sunt la fel blum.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 03:51 PM) *

yahoo.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 03:10 PM) *

peach ultimul sutien achizitionat, mi l-a trimis maica-mea din Ro, de la Jolidon 85 C huh.gif si toate sutienele mele, inclusiv cele cumparate de aici, sunt C

in romania au alte numere..eu aici port 38 la haine si in romania imi venea doar XL sau XXL
chiar ma uitam ieri la o pijama ca scrie XXXL pe ea si nu mi.e larga
May
Mi-am facut masuratorile pe site-ul de la triumpf si imi iese 85 E wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Pisik
Mi-e foame sad.gif rau;\mi-am mancat si marul, bag apa si ceai dar deja nu mai pot sad.gif M-am cam saturat, am si eu momentele mele

Unde va masurati soldul ca niciodata nu stiu. diseara ma masor
ALICE
CITAT(michelle @ 23-05-2007, 04:06 PM) *

Alice, cred ca ai in jur de 100 cm +/- la sold

Da, stati ca-i grea matematica.93 aveam ultima data peste solduri.Stiam ca am cam 64 pe un picior. blum.gif
bubbles
Eu la bust pot purta bustiere de copii ca am asa o lipsa..si daca reusesc sa ajung la 55 kg cred ca o sa le caute babu cu lupa lol.gif .
O sa ma duc la farmacie sa vad poate gasesc alifie de bube casa mai creasca lol.gif crazy.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 04:18 PM) *

Unde e partea cea mai bombata de la fund grin.gif

Unde vezi ce masura ai la Triumph?
Tzutzi80
Brown eyes!!! AM gasit melodia iubirii mele cu cioco )).gif Am innebunit ascultand-o astazi hug.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 03:18 PM) *

Mi-am facut masuratorile pe site-ul de la triumpf si imi iese 85 E wacko.gif wacko.gif wacko.gif

)).gif )).gif )).gif e asa mai vi de acasa

ce te plingi??? facem schimb daca vrei
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 04:10 PM) *

Glumesti cred!!! Jolidon 80 C am eu. Si nu sunt nici pe departe cat tine la dotari. Tu ai cupa E cred
peach
CITAT(michelle @ 23-05-2007, 03:19 PM) *

CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 04:18 PM) *

Unde e partea cea mai bombata de la fund grin.gif

Unde vezi ce masura ai la Triumph?

am gasit doar in germana: http://www.triumph.com/ch/ e in flash pagina

jos in dreapta ai "Wäsche Ratgeber" si-ti apare un meniu dedesubt: "Ihre wahre grösse"
May
http://www.triumph.com/ro/ la consilier de lenjerie

Buei voi ma faceti sa va pozez eticheta de la sutien )).gif daca toate sutienele mele sunt cupa C, inclusiv de la jolidon, ce aveti cu mine? Trebuie sa imi cumpar de la triumph ca sa am E? lol.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 04:27 PM) *

Buei voi ma faceti sa va pozez eticheta de la sutien )).gif daca toate sutienele mele sunt cupa C, inclusiv de la jolidon, ce aveti cu mine? Trebuie sa imi cumpar de la triumph ca sa am E? lol.gif

Nu iti iei tu sutienul potrivit inseamna.

Eu am 111 sold si 81 talie doh.gif La 1.66m Dna Pisik!!! Adica, cu 10 cm mai putin ca tine la inaltime
May
Aveti noroc ca s-a curatat scrisul de pe etichete de la spalare, ca altfel va puneam poze cu etichetele lol.gif nu va puneti cu nebuna! lol.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 03:31 PM) *

CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 04:27 PM) *

Nu iti iei tu sutienul potrivit inseamna.

Eu am 111 sold si 81 talie doh.gif La 1.66m Dna Pisik!!! Adica, cu 10 cm mai putin ca tine la inaltime

Buei, ce sa zic, asta ar insemna ca imi iau sutiene cu 2 cupe mai mici... nu ar trebui sa imi iasa tzetzele peste tot? blink.gif
anaoi
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 04:18 PM) *

cA DYLLY !!! ha,ha,ha,ha,ha. ca am avut dreptate. sic, sic, sic
Tzutzi80
Pai nu iti ies, daca sunt ferme. Daca sunt molesite, se imprastie in afara cupei. Dar eu am vazut ce ai tu in poze .... si crede-ma ca e departe de cupa C
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.