Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 12
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Nessie
WOW ce viteza ati avut la scris! Abia am reusit sa inchid WW part 11.

Daca doriti sa vizitati si celelalte camere ww:
Neuronii WW part 10
Neuronii WW part 9
Neuronii WW part 8
Neuronii WW part 7
Neuronii WW part 6
Neuronii WW part 5
Neuronii WW part 4
Neuronii WW part 3
Neuronii WW part 2
Neuronii WW.
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
eu sunt prima....buna ziua.....welcome, willkommen, etc

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 12:09 PM) *

eu sunt prima....buna ziua.....welcome, willkommen, etc

ba nu ...am fost a doua...buf
Pisik
Sa ne traiasca noua casuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
)).gif Hai Pisik ca ne batem pt locul 3
anaoi
iuuuuhhhuuuuuuuuuu
dany
Mama , ce repede s-a inchis numarul 11 )).gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bine v-am gasit in noua casuta !!!! partyyyyyyyyyyy,nu ?
ina_ceva
Bauturaaaaaa!
Pisik
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 12:10 PM) *

)).gif Hai Pisik ca ne batem pt locul 3

Te-am luat blum.gif
axe10
Suntem ca tiganu cu cortul...ne mutam unde ne lasa....

Apropos de excursia planificata pe capul Danei...eu am cautat sa vav cam cat e taxa de airport la Hamburg, ca vad ca nu stie nimeni...si am dat un calcul la KLM...iesea cam 70 din costul biletului...dar mai caut...deja fac conspecte!
ina_ceva
eu stiam ca taxele de aeroport sunt cam intre 0-80euro
Tulip
cheer.gif cheer.gif casuta noua! cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 12:27 PM) *

eu stiam ca taxele de aeroport sunt cam intre 0-80euro

stii tu sigur ca la otopeni platesti de 2 ori?...mi-e nu mi s-a intamplat ca doar de anul asta s-au bagat...dar la turci cand am fost am platit odata...ca era biletul dus-intors!
dany
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 11:26 AM) *

Suntem ca tiganu cu cortul...ne mutam unde ne lasa....

Apropos de excursia planificata pe capul Danei...eu am cautat sa vav cam cat e taxa de airport la Hamburg, ca vad ca nu stie nimeni...si am dat un calcul la KLM...iesea cam 70 din costul biletului...dar mai caut...deja fac conspecte!

Lavinia , ne mutam pentru ca o casuta nu are mai mult de 200 - 250 pagini . Cand atingem acest numar , construim o alta casuta )).gif

Buey, nici eu nu am habar de taxele din Hamburg doh.gif
anca veselie
vreti, nu vreti, o sa bag niste poze de ieri. cu ... mine biggrin.gif

inainte de concert:
Imagine Imagine
aici mi se vad dotarile naughty.gif Imagine
si aici pe la 12 noaptea la concert: Imagine
dany
Ce dotari ai , Anca !!!! w00t.gif Si ce zambearata )).gif
anca veselie
merci dany blushing.gif blushing.gif prietena mea mi-a facut o poZa speciala la dotari, dar sunt timida grin.gif zambareata-s mai mereu, daca ma simt bine smile.gif
oricum, nu ma compar cu may sau cu liliana
anaoi
sau cu dylly
axe10
Lauda-te gura....
ALICE
........sau cu mine
anca veselie
biiiine, nu mai zic nimic
anaoi
asa e cel mai bine....
anca veselie
tease.gif
alandana
Eu m-am stabilizat la 52 kg. Mai reusesc in cate o zi sa am 51 dar nu stau mult acolo ma trage cantarul inapoi la 52 kg. Ma cam enerveaza dar de saptamana viitoare ma duc la sala si poate reusesc macar sa am 52 kg de muschis i oase ( nu muschi , oase si grasime).
Nu stiu cum sa fac sa sochez organismul sa mai dea jos vreun kg. Oricat de putin sau mult mananc tot acolo ramane. Pare ca aici si-a gasit echilibrul si refuza categoric sa imi faca si mie hatarul sa se duca la 50 kg.
May
Neatza wacko.gif imi vajaie capul de parca am baut toata seara, dar vad ca beti voi si ma imbat eu laugh.gif

Am fost aseara sa ii cumparam cadou fratelui lui Remy si numai bine ca mi-am amintit ca saptamana trecuta isi injura portofelul ca i s-a rupt asa ca i-am luat altul nou si am scapat si de aniversarea asta. Sambata suntem invitati la ei.... Remy zicea sa aparem si noi pe la 22.00 si sa ne luam pisica si canarii in vizita.... dar nu ma pretez la comportamentul lor dry.gif

Fetelor eu renuntz la seful Ancai..... acum il vreau pe.... Dirk devil.gif si o iau la fuga sa nu ma omoare dany w00t.gif
alandana
May - eu am zis prima de Dirk - dar cum nu m-as intelege cu el ca nu stiu germana ti-l las tie. )).gif
dany
Heyyyyyyyyyy, ce aveti cu Dirk acum ???? Ati vazut ca nu aveti sansa la altii care sunt liberi si acum atentati la babu al meu lol.gif Bueyyyyy, e dat deja , legat cu catuse , lanturi , etc ....Asa ca NO WAY blum.gif blum.gif
uka
Mdaaaaaaaaaa, se aseaza omul frumos in fata calculatorului si cica sa vada si el ce mai fac fetele "serioase" de pe oneden... si cand colo ce sa vada...babuini, ouzo, vodca.... si lista de mers al DANY...
eu ca sa zic acum.........vreau si euuuuuuuuuuuuu
vin si eu..........dar prin septembrie- oct...biggrin.gif
casa noua....cine da de baut ca eu inca poftesc la martini...
dany
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 12:17 PM) *

May - eu am zis prima de Dirk - dar cum nu m-as intelege cu el ca nu stiu germana ti-l las tie. )).gif

Ar merge si engleza .... asta asa ca sa te oftici , ca oricum nu ti-l dau )).gif
May
alandana nu-i nimic ca pt sex.gif nu trebuiesc multe cuvinte, si restul ne intelegem in engleza.... acum chiar fug ca ma face franjuri dany w00t.gif
dany
Uka , ieste si Martini la mine )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 01:30 PM) *

Uka , ieste si Martini la mine )).gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif salut.gif
May
dany superba gradina ai si cel mai mult mi-a placut lampa din cabanutza rolleyes.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 12:39 PM) *

dany superba gradina ai si cel mai mult mi-a placut lampa din cabanutza rolleyes.gif

Acum te dai bine pe langa mine , nu ? )).gif )).gif Tot te fac franjuri , nu scapi lol.gif

Chiar iti place lampa ????? Ti-o fac cadou .... noi vrem alta : asta e veche , urata ...
May
Astept cadou lol.gif pupic.gif
dany
Ete-na.... vii si o iei personal .....Sa mai dau si bani pe posta pentru ea ?? )).gif
May
Da, draga, vin sa o iau personal si apoi mi-o pun in cap si ma urc in avion nu? lol.gif
dany
Nu e o idee rea ... mai ales daca ploua blum.gif
axe10
Obraznica mai e asta mica, May asta...pe toti se baga frate!
ALICE
Si asa se poarta orice nebunie.Cine te baga in seama? lol.gif
May
Daca o sa fiu la bratzul lui Dirk cand o sa plec, merg si cu lampa in cap devil.gif lol.gif

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 01:02 PM) *

Obraznica mai e asta mica, May asta...pe toti se baga frate!

Pai sa nu zic la batranete ca am trait degeaba lol.gif

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 01:03 PM) *

Si asa se poarta orice nebunie.Cine te baga in seama? lol.gif

Corect )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 01:04 PM) *

Daca o sa fiu la bratzul lui Dirk cand o sa plec, merg si cu lampa in cap devil.gif lol.gif

Vise , maica , vise !!!!
anaoi
ca bag eu strambe in germana si nu pleaca may cu nimeni.
May
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 01:06 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 01:04 PM) *

Vise , maica , vise !!!!

Lasa ca nu costa bani lol.gif hug.gif

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 01:07 PM) *

ca bag eu strambe in germana si nu pleaca may cu nimeni.

Nu ma face sa fiu devil.gif ca invat germana numai de a devil.gif ce sunt lol.gif hug.gif
dany
N-ai tupeu , May lol.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 02:11 PM) *

N-ai tupeu , May lol.gif

Ai uitat ca e Leu?Atata asteapta, sa o intarati lol.gif
May
E naspa ca am invatat sa zic halt in loc de: vino-ncoa` lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 01:13 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 02:11 PM) *

N-ai tupeu , May lol.gif

Ai uitat ca e Leu?Atata asteapta, sa o intarati lol.gif

true true.... cu cat imi zice cineva mai rau ca nu pot, cu atat imi doresc mai mult sa o fac devil.gif
dany
Va pupic.gif , plec la casuta !

WE placut fetelor care nu mai intra pana luni !
anaoi
sa te vad may ca inveti germana.
May
Invat degeaba ca nu am nici o sansa la Dirk, mai plec si batuta de acolo lol.gif

dany spor la treaba

Pofta mare fetelor, ma duc sa pregatesc pranzul blum.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.