Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mancarea noastra de zi cu zi
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
Pagini: 1, 2
dany
Brunette...ma bag si eu pe aici....spuneai ca ardeiul era iute rau......daca ii scoti samburii si il toci marunt ...nu mai e asa de iute !!! Acea "iutzime" sta in samburi.....Daca stiai,imi cer scuze ca am intervenit !

Pofta buna tuturor !!!
emu
Reteta de pancakes

1 ceasca de faina
2,5 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
1 ou batut
2/3 ceasca lapte
2 linguri ulei sau unt topit

In timp ce tigaia e pusa pe foc, la incalzit, se amesteca faina cu laptele uleiul (untul topit) si oul intr-un castron, pana se indeparteaza cocoloasele.

Se toarna in tigaie mai putin de 1/4 de ceasca de amestec pt fiecare pancake.

Se lasa pt 1 minut sau 1 minut jumatate, pe fiecare parte, sau pana prind o culoare de un brun auriu.

Se servesc cu sirop de artar si unt.

Imagine

Pofta buna!

Nota:
Pt pancakes mai subtiri se mai adauga lapte. Ca sa iasa mai groase se adauga mai putin lapte, decat specificat mai sus.

Eu pun untul si siropul peste fiecare in parte, sa se patrunda mai bine blum.gif
emu
CITAT(emu @ 03-12-2007, 11:06 AM) *

In timp ce tigaia e pusa pe foc, la incalzit, se amesteca faina cu laptele uleiul (untul topit), oul, praful de copt si sarea intr-un castron, pana se indeparteaza cocoloasele.
Cu scuzele de rigoare, abia acum am observat ca n-am mentionat ca se adauga praful de copt si sarea in tot amestecul de mai sus smile.gif
Bogdan_515
DIAbolica: atunci cand vei avea si tu un copil mic pe care sa fii nevoita sa-l hranesti (nu ma refer la sot, desi nici un sot nu e prea departe grin.gif ) atunci vei vedea ca nu mai poti sa te gandesti numai la tine si va trebui sa gatesti cate una alta .

Fetelor: nu mai puneti poze ! Asa mi se face o poftaaaaaaaaaa ! grin.gif Nu prea rezist tentatiei atunci cand e vorba de mancare ! baby.gif (Am noroc ca nu-mi fac griji cu silueta: sunt "in grafic" )
Daca vad o reteta cu poza incerc sa vad daca imi iese si mie la fel. wink1.gif

P.S.: Aveti niste retete superbe salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.