Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 12:09 PM) *

niemand grin.gif

Eu cheer.gif )).gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 11:09 AM) *

niemand grin.gif

Siehst du ? blum.gif
daconst
Multumim fetele,asa e,azi face Lucas 5 luni! cheer.gif
Nu credeam ca-si mai aminteste cineva aici,asa ca va pupic.gif de o mie de ori!

Dany,super,super arata totul.Am vazut pozele si e grozav cind totul e nou,nout.
Sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele!Abia astept poze de la primul chef de casa noua! naughty.gif

Bubbles,arati bine,fata,dar cred ca n-ai nici tu oglinda acasa. lol.gif
Eu coseam buzunarele la pantaloni,cind aveam asa pe lateral ca ma arata dubla,mai ales ca eu sunt si cu fundul mare. tease.gif

dany
CITAT(daconst @ 18-06-2007, 11:34 AM) *

Sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele!Abia astept poze de la primul chef de casa noua! naughty.gif

Mersi , Danutza ! Si eu astept primul chef in casa ... asa voi avea motiv sa ma betivesc naughty.gif Cheful de casa noua cred ca il vom face prin august sad.gif

Bueyyy, auzi la ea ca nu credea ca ne amintim de ziua lui Lucas doh.gif . Doar de aia suntem matusi , nu ? blum.gif

Ma duc sa mai trag o tura de impachetat.
dany
Ramo , ce mai zici ? Ce mai faci ? Cum merge cu love-ul ? hug.gif
Anna
AM VENIT!! cheer.gif yahoo.gif V-a fost dor de mine?
Va pup pe toate, acu incerc sa va citesc.
Povesti, impresii si poze va pun diseara ca acu sunt la work biggrin.gif
Am ~ vreo 3 giga de poze si filme blum.gif blum.gif

Antonia, May, Dany ( pana aici am apucat sa citesc) analizand bine situatiile, plus ce s-a petrecut in we asta, tind si eu sa cred ca ea nu e o buna prietena sad.gif. Uff..
Revin cu detalii.

O zi plina cu soare va doresc pupic.gif hug.gif
May
Neatza fetele yahoo.gif

LA MULTE LUNI INAINTE LUCAS SI ASTEPTAM SA FACI ANUL wink1.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Amazoana
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA PT LUCAS! Sa creasca mare, sanatos si ascultator! floare.gif
michelle
Analia Selis - Cachita
_noni_
Salutare fetelor!

mi-a fost dor de voi! hug.gif

de vineri am inceput sa citesc ca aveam o groaza de recuperat si abia azi am terminat!

spun si eu LA MULTI ANI! nepoteilor nostrii, Timea si Lucas! floare.gif

va felicit pe toate cele ambitioase si cu rezultate, Dany, tie iti spun spor pe ultima suta de metri si apoi enjoy ca meritati! Ina bafta la serviciu! spere sa ai parte de colegi prietenosi si de acces la net grin.gif ...ufff aveam atatea sa va zic fiecareia dintre voi dar am mai uitat blushing.gif

eu merg zilnic la serv, ceea ce ma cam enerveaza un pic lol.gif blushing.gif grin.gif de ce trebuie sa te duci in fiecare zi la job? doh.gif nu se poate sa mai iei si pauza, sa stai acasa, sa citesti pe net, sau sa te plimbi? lol.gif

mi-e dor de bob, dar mai trebuie sa am rabdare pana pe 30... rolleyes.gif

in prima saptamana de job m-am ingrasat aproape 3 kg si m-am cam speriat...de cateva zile insa am fost atenta la ce mananc si se pare ca 2kg am reusit sa le dau inapoi jos smile.gif

acum am rusi pe cap, dar de saptamana viitoare vreau sa merg si la sala cu Nessie, ca DA, ea e constiincioasa si se duce mereu la sala wink1.gif noroc ca trage si de mine si mi-am promis ca de saptamana viitoare o sa merg si eu! wink1.gif

va pup si va urez o zi placuta!

}{
dany
Bine ai revenit , noni !! give_rose.gif Bafta la sala !

Va pupic.gif , neuroni !! Pe diseara ... sau pe maine.
anaoi
da sa traiti....spor la lucru...vezi ce impachetezi
otilici
Salutare!
Am aparut si eu dupa 2 zile fara net dry.gif ,ca a mesterit sotul la calculator de nu mai mergea netul mad.gif .Mi-a fost dor de voi hug.gif ,desi au trecut doar 2 zile. Raportez ca week-endul a trecut fara abateri salut.gif ,iar babuinul mi-a facut cadou o pereche de pantaloni 3/4 pt. cele 5kg date jos wink1.gif .Poze cu pantalonii nu pun ca mi-e blushing.gif blushing.gif inca de halul in care arat,dar promit ca dupa urmatoarele 5 kilograme sa fac cate poze vreti voi grin.gif blum.gif
Dana, LA MULTI ANI lui Lucas !!!
BLUELIFE
Plecat,pup you all pupic.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 18-06-2007, 03:22 PM) *

Plecat,pup you all pupic.gif

O dupa amiaza frumoasa! pupic.gif
Pisik
Bravo Otilici!
Eu nu mai stiu de cand nu am mai avut un week-end fara abateri blushing.gif
anaoi
ce e aia weekend fara abateri, ca dylly nu stie...explicati-i si lui
otilici
Pisik,eu in week-end ma incadrez mai bine in puncte,culmea! )).gif Probabil pt. ca am timp sa gatesc,nu mananc pe apucate,nu stiu.E drept ca nu mananc decat ff rar in oras,chiar si inghetata mai degraba fac acasa mai dietetic,nu cumpar blum.gif .Iar sotul nu e prea mancacios,mai ales sosurile si grasimile nu le suporta,iar eu ma conformez gusturilor lui grin.gif

Dylly,eu te inteleg perfect grin.gif ,ca si eu cand imi gateste mama placinte si sarmale etc (nu mai dau exemple,sa nu dati cu rosii) sorry.gif ,atunci spun "adio regim" lol.gif
anaoi
nu dam nici cu oua stricate, promitem
anca veselie
noni bine ai revenit! sunt de acord cu tine, si eu as veni la job din 2 in 2 grin.gif si mereu mereu as pleca mai devreme grin.gif
anaoi
si ajunge tarziu de tot
anca veselie
sa pun si meniul:

md:5.5p
paine 2
sunca 2
br. Vaci 1
masline 0.5
rosii+castra 0

gref 0

pranz: 6p
pulpa pui 2.5
masline 1.5
br. Vaci 1.5
rosii+castra 0
cappucino fz 0.5

mai tarziu iaurt+banana+portocala 2.5

total 14p, poate reusesc sa nu mai pap nimic naughty.gif
May
noni bine ai revenit hug.gif pupic.gif

Sunt curioasa cu ce impresii vine ina cheer.gif

Buei, dar axe e plecata in concediu? blink.gif
peach
Danny esti sigra ca sunt asa de ieftini? imi trebuie doar pretul aproximativ? au senzori de lumina sau miscare?
anaoi
axe e in concediu pana pe 25 sau 26.
May
Ma miram eu de ce nu mai intra, stiam ca are concediu dar nu stiam ca a si plecat dohhh!! doh.gif )).gif
anca veselie
dar de himere mai stiti ceva?
May
Nope... ultima dat cand a intrat zicea ca au ceva probleme de sanatate... sper ca e totul ok unsure.gif
otilici
CITAT(anca veselie @ 18-06-2007, 04:16 PM) *

dar de himere mai stiti ceva?

Chiar ca n-a mai dat demult pe aici...si zicea ca au si ceva probleme... sad.gif
Anna
M-am carat acasa.
Va pup.
Si vb in cateva ore blum.gif
Ca vreau sa trec si pe la Diverta sa imi iau belet la Coke live. blum.gif
Ella79
Pup fetele!! cheer.gif cheer.gif
Sunt in concediu pt 10 zile, asa ca in sfarsit dorm dupa pofta inimii.
Week-end-ul asta am fost la mare la casa unei prietene, in Eforie. M-am convins inca o data ca decat sa mergi la noi la mare mai bine te lipsesti. Preturi enorme, servicii execrabile, mancare dubioasa si scumpa. sad.gif
Noi ne-am distrat pt ca am fost in gasca, am prins si vreme buna de plaja sambata dar ardea cam ciudat soarele asa ca m-am dat cu crema cu factor 30 si nu m-am bronzat cine stie ce.
Saptamana asta as vrea sa mergem pana la Sibiu sa vedem si noi cum arata orasul renovat dupa care week-end-ul care vine cred ca o sa plecam in Bulgaria 3 zile.

Meniul de azi:
MD:
- 3 felii toast silueta = 1,5p
- cas de vaca = 4p
- unt + gem = 2p
- cafea = 0p
- 1 biscuite = 1p

pranz:
- piure de cartofi = 3p (ca avea si niste ulei)
- piersici = 1p (pt extrafructe)

cina:
- supa de rosii = 0p

Total 12,5
Nu stiu ce sa mai bag pana la vreo 16 p pt ca m-am trezit tarziu si din cauza asta nu mi-e foame. La mine micul dejun a fost la ora 1. )).gif
Ella79
May, si nu te-ai dus si tu aseara sa-l vezi pe Beckham? grin.gif Mama, pai eu cred ca il urmaream si nu ma lasam pana nu-l vad. Ma luau cu politia de pe capul lui. )).gif

Dany, e foarte frumoasa casuta voastra. Cunosc sentimentul cand e totul nou si nu-ti vine sa crezi ca e al tau. Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea.

Daconst, la multi ani lui Lukas. pupic.gif
bubbles
Seara .Va pup si mai vb in cateva zile pupic.gif cand o sa mia pot intra hug.gif
May
ella mie nu imi place de el, mie imi placea de Figo dar din pacate nu mai e la Real grin.gif. Uuuuuuuu concediu beach.gif
Anna
Am scris la mine in jurnal cate ceva de ce am facut in WE.
Va anunt ca e muuult de citit lol.gif
povesti din we

va pup pupic.gif
ina_ceva
La multi ani Lucas!

Noni, felicitari pt pierderea celor 2 kile. Sa ai grija de celelalte grin.gif
otilici, sa-i porti cu placere! grin.gif Lasa ca vine momentul cand ai sa te afisezi si tu in pantaloni scurti sau in costum de baie blum.gif blum.gif

Ella, sa te odihnesti ca sa prinzi fortze pentru o perioada mai lunga. Ai grija de tine pupic.gif

Prima zi a fost obositoare, mai ales ca in WE mi-am facut de cap (ca sa zic asa) si nu prea am dormit. Deja am intrat in paine si sper sa ma descurc in continuare wink1.gif
Anna
iote si linku cu poze, cam putine momentan

pozileeeee
ALICE
Vai ce fain e orasul meuuuuuuuuuuuuuu
Pisik
Neatza!

Mi-e somn, sunt umflata in burta (f balonata), am cu un kil mai mult mad.gif , cred ca de la umflateala....
Alice, orasul tau e demential, te invidiez sincer pt ca stai acolo, m-as muta si maine daca as putea

Ieri am papat corect si am tras si o plimbare lunga cu sotul prin parc.
Pupici, sa aveti o zi frumoasa pupic.gif
anaoi
neata...si o zi buna va ureaza un dylly terminat dupa pilatesul de ieri...
daconst
Neatza,neatza!

Multumim fetili de urari.Lucas va tzuca pe toate! pupic.gif

Bai eu sparg cintarul ca ma enerveaza deja.Atatea oscilatii nu am vazut in viata mea.Ieri slabisem bine si desi n-am depasit punctajul ieri,azi imi arata iar mai mult.Frasul lui,ca ma dispera.
S-ar putea sa am si eu probleme cu fainoasele,acum si sa nu prea slabesc usor.Si cum treabuie sa mai dau jos 5kg pina la 1aug,cred ca o sa bag ceva mai strict ca ma preseaza timpul. sorry.gif

Noni,ne e dor de tine. hug.gif
Nu ai net la servici?
Bravo pt cele 2kg!

Otilici,sa-ti porti sanatoasa pantalonasii!

Anca,mie-mi place tare cum mananci,dar parca mi-e greu sa mananc si eu asa.Mi-e lene sa-mi fac salata sau sa tai rosii. doh.gif

Himere,hai la scris,nu mai sta ascunsa! tease.gif

Ella,poate ne da detalii despre Litoral.Ca pe mine ma mananca undeva sa merg anul asta,a n-am mai fost de vreo 4 ani cred.Si mai vreau sa-l car si pe bb cu noi.Sunt normala? biggrin.gif
BLUELIFE
Ceau,gagiciurile!intru repede,iau o gura de cafea...este pe aici? daca nu am eu si pentru voi si plecat repede la faculta sa-mi predau portofoliul pentru modulul pedagogic,ca nu se stie niciodata,poate in timp devin profesoara. w00t.gif va pup si ne mai vedem mai tarziu.
PS:Dylly te invidiez,eu n-am mai facut miscare de sapt trecuta ,iar azi noapte am mancat o chiftea dupa ce le-am terminat de facut la1.30 noaptea.Am facut supa de mazare,chiftele cu mancarica demazare uscata,ghiveci cu varza,vinete pane si sotul meu m-a intrebat:pleci de acasa cumva? lol.gif lol.gif lol.gif dupa ce ca in ultima vreme din cauza examenelor gateam doar un fel de mancare si in graba,aseara ardeau toate ochiurile de la aragaz.Apropo ati vazut aseara "Curat murdar "de pe Prima? bad.gif bad.gif bad.gif bad.gif Acum fac ciorba de limba lol.gif ma apuca scrisul si nu ma pot opri lol.gif Ok,acum chioar chiar plec,pupici,pe mai tarziu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Deea
CITAT(daconst @ 19-06-2007, 09:28 AM) *

Ella,poate ne da detalii despre Litoral.Ca pe mine ma mananca undeva sa merg anul asta,a n-am mai fost de vreo 4 ani cred.Si mai vreau sa-l car si pe bb cu noi.Sunt normala? biggrin.gif

Neata!

Esti foarte normala smile.gif ... noi plecam pe 30 iulie la mare, o saptamana cu Alexia. Deja i-am luat piscina gonflabila sa se balaceasca fata smile.gif .... Daca ajungi la mare intre 31 iulie si 6-7 august sa imi spui ca as vrea sa ne vedem cu gupii cu tot....sa inoate si Lucas cu Alexia in piscina blum.gif
michelle
Neata!
Annais, super pozele, arata tare bine orasul. Poate ajungem si noi la Sibiu prin august naughty.gif
Apropos de concediu, noi in perioada 13-18 aug o sa fim la mare, iar apoi o saptamana la munte. Ehee avem planuri mari, acum sa vedem daca avem cu cine merge.
peach
CITAT(daconst @ 19-06-2007, 08:28 AM) *

Bai eu sparg cintarul ca ma enerveaza deja.Atatea oscilatii nu am vazut in viata mea.Ieri slabisem bine si desi n-am depasit punctajul ieri,azi imi arata iar mai mult.Frasul lui,ca ma dispera.
S-ar putea sa am si eu probleme cu fainoasele,acum si sa nu prea slabesc usor.Si cum treabuie sa mai dau jos 5kg pina la 1aug,cred ca o sa bag ceva mai strict ca ma preseaza timpul. sorry.gif

La multi ani finutului! Sa creasca mare, sanatos si frumos! cheer.gif floare.gif cheer.gif

Mai Dana ia tu o pauza de la cintarul ala ca o sa inebunesti..ori e cintarul defect..am avut si eu unul daca ma urcam de 4 ori imi arata 4 greutati diferite (la suta de grame ce-i drept) ori pur si simplu corpul retine apa..hormonal pina te reglezi, ori din cauza sportului corpul retine apa..si o elibereaza dupa citeva zile..nu stiu de ce dar la mine asa se intimpla.
Nu faci altceva decit sa te descurajezi de cite ori te urci pe el...sa te stresezi si sa te simti prost.
Du-l in pivnita pentru o saptamina sau in masina sau la cineva ca sa nu mai fi tentata sa te urci in fiecare zi pe el.
lyra
Buna Dimineata

La multi ani Lucas hug.gif hug.gif hug.gif .

Pisik si eu sunt cam umflata de cateva zile , cred ca e de la caldura. maine mergem in sfarsit sa semnam actele la notar si casuta e a noastra. cheer.gif

may as vrea sa te intreb cum sunt hotelurile, mancarea si serviciile prin Spania. fetele ati fost vreuna in concediu in spania? am vrea sa mergem pe costa brava. si am vrea all inclusive.

Anaiss daca tu esti cea din poze pai esti o mandrete de fata. foarte frumoasa si deosebita. floare.gif

dana nu te mai stresa de cantar si nu te mai cantari zilnic. mai ales pe caldurile astea in care toate ne umflam.

Himere pe unde esti? sper ca sunteti bine si tu si Bia. pupic.gif

Bluelife vad ca esti pusa rau pe gatit. nu vii si pe la mine? grin.gif
anca veselie
danutela m-am obisnuit sa-mi fac salata. eu am pauza de masa o ora la serviciu ai mai merg in piata, imi iau legume/ fructe si apoi stau de drag sa-mi fac o salata. dar oricum rosiile-s de baza la mine!
m-am obisnuit sa mananc asa, cel putin in timpul sapt. in wee o iau razna! blum.gif
bebeingeras
buna neuronilor ce faceti?
eu am intrat in vacanta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
auziti ia are vreuna idee de efectele date de regenon ca ia o prietena de-a mea si m-a disperat cu ce a vazut pe prospect
raspundeti-mi va rog
Anna
Neatza!! pupic.gif hug.gif Pup fetele si ma servesc si eu cu o cafea.

CITAT(ALICE @ 19-06-2007, 08:16 AM) *

Vai ce fain e orasul meuuuuuuuuuuuuuu

daaa Alice....e supeb. give_rose.gif

CITAT(michelle @ 19-06-2007, 10:23 AM) *

Neata!
Annais, super pozele, arata tare bine orasul. Poate ajungem si noi la Sibiu prin august naughty.gif

Miha merci, merita sa mergeti, macar cateva zile

CITAT(lyra @ 19-06-2007, 10:29 AM) *

Buna Dimineata

Anaiss daca tu esti cea din poze pai esti o mandrete de fata. foarte frumoasa si deosebita. floare.gif

Lyra ms frumos, da eu sunt in poze blushing.gif blushing.gif give_rose.gif
bebeingeras
feteloooooooooooor ce faceti v-a molesit caldura de ce nu vb ca e langa mine si nu mai are rabdare
ancuta ma mai tii minte am venit cu sexy asta vara la intalnirea cu tine si ceal prietena a vostra
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.