Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
si eu ma ingras cand iau pilule.
Ella79
Voi sunteti sigure ca de la pilule va ingrasati? V-a zis voua medicul??
Pilulele dau doar pofta de mancare, dar nu ingrasa efectiv.
Eu iau pilule de 10 ani si nu ma ingras de la ele. Eu le-am luat doar dupa ce mi-am facut toate analizele, inclusiv analizele de tiroida si dozarile hormonale.
Ma gandesc ca daca va ingrasati de la pilule poate nu le luati pe cele care trebuie.... ma gandesc eu...
ALICE
Da Ella.Asa e cum zici tu.Eu pana le-am luat mancam orice si n-aveam treaba.Dupa ce le-am luat 2 LUNI si atat am inceput sa cresc progresiv.Si nu m-am mai oprit.Analize nu am facut cand le-am luat, dar am fost la un planning

Sa pun meniul de azi.

paine -1p
branza-1p
piept pui afumat-1p
ton-2,5 p
2 rosii
si.............
si............
dupa amiaza ne scoate seful la restaurant party.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 01:06 PM) *

Da Ella.Asa e cum zici tu.Eu pana le-am luat mancam orice si n-aveam treaba.Dupa ce le-am luat 2 LUNI si atat am inceput sa cresc progresiv.Si nu m-am mai oprit.Analize nu am facut cand le-am luat, dar am fost la un planning

Sa pun meniul de azi.

paine -1p
branza-1p
piept pui afumat-1p
ton-2,5 p
2 rosii
si.............
si............
dupa amiaza ne scoate seful la restaurant party.gif

Misto shef..!
michelle
Petrecere frumoasa, Alice!
Si eu diseara petrec! cheer.gif

Alice, ai idee in cat timp se face recertificarea?
Ce ati luat cadou pana la urma?
May
M-am intors de la piata.... e a mia oara cand imi blestem zilele ca mi-am luat toace doh.gif. Mi-am cumparat o bluza, o rochita de plaja si o lada frigorifica portabila cheer.gif
michelle
Sa le folosesti cu placere! naughty.gif Era sa intreb de poze dar nu mai pun sare pe rana
May
mersi )).gif in seara asta ma duc la nenea... poate da Dumnezeu sa fie gata odata aparatul. Dar ce tare esti cu: era sa te intreb de poze, dar nu mai pun sare pe rana. Mi-ai amintit de unul din componentii trupei Parazitii care era invitat la o emisiune si la un moment dat zice: era sa zic baga-mi-as p...a, dar bine ca m-am abtinut lol.gif lol.gif lol.gif

Am carat lada aia pe o distanta destul de mare si e cam grea si acum nu mi se mai opreste mana din tremurat de parca sunt conectata la curent lol.gif
dany
Buna ziua , neuroni !

CITAT(michelle @ 06-07-2007, 08:17 AM) *

Dany, cand aveti concediu?

Din 20 septembrie avem concediu , Miha , si de abia il astept .

CITAT(Maybeline @ 06-07-2007, 12:45 PM) *

Mi-am cumparat o bluza, o rochita de plaja si o lada frigorifica portabila cheer.gif

Sa le porti/folosesti sanatoasa hug.gif
May
Mersi dany hug.gif
ALICE
Nu stiu de recertificare.Noi abia ne-am certificat.Dar parca e in functie de firma.La unele se face dupa 3 ani.Am luat un parfum Bvlgari si o cravata.Ne-am scapat
anca veselie
eu ma consider oficial in concediu yahoo.gif yahoo.gif
maine dimi plec spre campina, duminica dimi plecam spre timisoara, iar luni spre viena!
raceala nu a trecut de tot, dar e pe drumul cel bun cheer.gif
Tulip
Anca,concediu lacut,drum bun si multa-multa distractie!!!!! wink1.gif
daconst
Azi am avut zi de cumparaturi si n-am apucat nici sa va citesc.
Am plecat de la 11 si m-am intors la 18.Am fost cu bb breloc,cum era normal si m-a surprins iar cit e de cuminte cind vrea.L-am bagat cu mine pe jumatate in cabina de proba si ma urmarea cind probam hainute,numai nu-si dadea cu parerea.Iar cind am ajuns acasa il intreba tati daca a cheltuit multi bani mami. lol.gif
Bine ca nu stie sa vorbeasca inca. doh.gif

Axe,ma bag si eu la discutia cu carbohidrati si sa stii ca WW nu are limita din punctul asta de vedere.iar eu mananc zilnic dimineata 2 chifle si la prinz ori cartofi,ori paste...si totusi slabesc. grin.gif
Eu,ca si Miha,nu as putea fara chestiile astea,as muri de foame.

May,asteptam poze! cheer.gif

Dany,ma asteptam sa vrei si tu putina liniste,dar lasa ca mai ai putin si scapi.

Anca,concediu placut si vreme faina!

Gata,plec la culcare.We placut gagici! yahoo.gif

otilici
Buna dimineata fetelor! floare.gif
Haideti ca azi dau eu cafeaua cafea.gif ,fac si o tura de ceai pentru doritoare.
Vad ca va mobilizati mai greu,dar va iert numai pt. ca e WE wink1.gif .Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!
axe10
Buna dimineata!
Eu azi sunt toata ziua pe aici, adica la servici. Asa ca o sa bantui peste tot, o sa vorbesc de una singura...
Toata saptamana asta a fost de relash total, numai odihna, filme, emisiuni tv, lancezit pe canapea fara nici o grija. Ce bine e in vacanta!
Maine seara s-ar putea sa plec la tara ca nu mai am rabdare si mi-e dor de Alexia....trebuie insa sa cumpar (tot eu) cadou pt nashii lui frate-miu...a zis sa ma uit la DVD, nici prea scump nici prea ieftin....o sa vad maine.
Revin cu cafeaua!

CITAT(daconst @ 07-07-2007, 01:39 AM) *

Axe,ma bag si eu la discutia cu carbohidrati si sa stii ca WW nu are limita din punctul asta de vedere.iar eu mananc zilnic dimineata 2 chifle si la prinz ori cartofi,ori paste...si totusi slabesc. grin.gif
Eu,ca si Miha,nu as putea fara chestiile astea,as muri de foame.
Gata,plec la culcare.We placut gagici! yahoo.gif

Dana stiu ca nu se discuta de asta...dar ai vazut cum e cand depasesti cantitatea de fructe si legume?...zice ca e in fct de organism daca mai slabesti sau nu....poate la voi merge , dar la majoritatea nu prea....pai atunci sa mancam toata ziua paine cu unt degresat sau dulceata mai bine si sa vedem,slabim?...experimentam 2-3 si vedem cum reactioneaza fiecare organism...eu nu cred ca daca o tii asa slabesti intr-una. Tu si Miha sunteti alta conformatie, tu cel putin ai fost slaba, slaba inainte de sarcina si nu o sa ramai niciodata o grasuta ca asta e felul tau...pe cand eu nu o sa fiu niciodata o slabatura, oricat as dori asta....poate sa ma tii inchisa intr-o camera, sa-mi aduci mancarea masurata, sa nu vad si sa nu miros nimik si sa fac sport la greu....asta nu se poate intampla in viata reala!
Daca voi slabiti...e super ok...dar mai bine sa nu incurajam consumul de carbohidrati...aia doar iti dau energie...
dany
Neata ! Multumesc pentru cafea , Oti , tare buna e smile.gif

CITAT(daconst @ 07-07-2007, 12:39 AM) *

ma urmarea cind probam hainute,numai nu-si dadea cu parerea.Iar cind am ajuns acasa il intreba tati daca a cheltuit multi bani mami. lol.gif
Bine ca nu stie sa vorbeasca inca. doh.gif

Ce m-ai facut sa rad , Danutza lol.gif !! Sa vezi cand o creste mai mare ca iti da lectii la imbracat si te da in gat la cheltuieli lol.gif

WE placut tuturor !
axe10
Dany...o sa plece si musafirul si o sa terminati si casa....ai rezistat pana acum...cum i se pare mamei casutza, sper ca nu te-a enervat.... hug.gif
dany
pupic.gif Lavi . I-a placut casuta ....De enervat nu m-a prea enervat dar de abia astept sa plece grin.gif Mai am 7 zile smile.gif
cri
Buna dimineata!
dupa o saptamana urata, in sfarsit week-end cheer.gif
Ce fac fetele? vad ca ati scris nu gluma
ma duc acusi sa citesc din urma
otilici unde e ceaiul? biggrin.gif
otilici
Acum e gata si ceaiul,poftim de te serveste.Am si ceai de fructe si ceai verde chinezesc grin.gif ,sa va serviti cu care doriti smile.gif .Na,ca acum fac si poezii )).gif
Mie imi place ceaiul din portocale rosii de Sicilia blum.gif

La mine azi e ziua din Wendy Plan in care mananc 11puncte in plus grin.gif .Oare ce sa pap sa-mi sochez organismul?Sa pap ceva cu zahar oare?ca n-am mai mancat dulciuri demult tare.Sau voi ce mi-ati recomanda? Ca de grasimi...n-am chef sorry.gif

Mi-am luat si eu Pilates de pe net si m-am apucat de 2 zile.Dupa ce am facut cateva minute in prima zi din curiozitate,m-a luat o febra musculara in tot abdomenul...sunt tare incantata,e pt. abdomen,picioare si fese wink1.gif cheer.gif
axe10
CITAT(otilici @ 07-07-2007, 10:32 AM) *

Acum e gata si ceaiul,poftim de te serveste.Am si ceai de fructe si ceai verde chinezesc grin.gif ,sa va serviti cu care doriti smile.gif .Na,ca acum fac si poezii )).gif
Mie imi place ceaiul din portocale rosii de Sicilia blum.gif

La mine azi e ziua din Wendy Plan in care mananc 11puncte in plus grin.gif .Oare ce sa pap sa-mi sochez organismul?Sa pap ceva cu zahar oare?ca n-am mai mancat dulciuri demult tare.Sau voi ce mi-ati recomanda? Ca de grasimi...n-am chef sorry.gif

Mi-am luat si eu Pilates de pe net si m-am apucat de 2 zile.Dupa ce am facut cateva minute in prima zi din curiozitate,m-a luat o febra musculara in tot abdomenul...sunt tare incantata,e pt. abdomen,picioare si fese wink1.gif cheer.gif

In primul rand- clap.gif clap.gif clap.gif bravo pt pilates...inca una care are mai multa ambitie decat mine!! bang.gif

In al doilea rand- daca dai si lamaie la ceai as incerca o cana!

In al treilea rand- in leg cu masa...daca bagi o pizza sau niste pateuri se umfla repede punctajul...sau telemea la salata...sau masline negre....sau dulce vorba aia ca tare bun e!
otilici
Merci axe,m-ai ajutat un pic cu o sugestie blum.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .
Gata examenele cheer.gif si gata si varuitul in bucatarie si hol grin.gif >Ieri am mancat abia al 5:30 seara ca pana atunci am umblat sorry.gif .Azi am mancat cam de 10 p pana acum dar ma simt plina.
Eu iau Yasmin antico iar la inceput am slabit 2 kg de la ele . bang.gif .Bine ca imi prieste .
Dany pupic.gif hug.gif sper ca nu te`ai suparat pe mine si cand mai observi cate ceva astept un pumn in nas pokey.gif cuplu.gif pupic.gif[/b]
cri
multam otilci pupic.gif o sa iau acum ceaiul de seara, il aleg pe cel verde chinezesc, dar mie imi place cel de menta

apropo de pilates, am inteles ca exista unul doar pentru picioare ? unsure.gif un link ceva, se poate?

dany
Andreea , eu am incerat doar sa iti spun sa te tii cu adevarat de WW si am vrut sa iti dau cateva sfaturi !!! Nimic altceva !!!! Nu m-ai suparat cu nimic .....tu ai fost cea care ai fost prin alte jurnale si te-ai plans ca am ceva cu tine ......Crezi ce vrei .....eu am vrut doar sa iti atrag atentia in privinta catorva chestii, nimic mai mult . Voi incerca sa ma abtin de acum incolo pentru ca nu imi place sa citesc prin alte jurnale ca spui ca nu vei mai scrie decat in jurnalul tau pentru ca eu am ceva cu tine si ma iau de tine si deranjezi cu prezenta ta.Imi pare raui dar asta e o copilarie . Multa bafta in continuare !

Deci , voi incerca sa nu te mai trag de urechi de cate ori gresesti .
May
Mama dany la ce ore scrii )).gif te pupic.gif

Ai mei pleaca in cateva minute catre mine cheer.gif
dany
May , scriu si eu cand am liniste )).gif hug.gif

Cand ajung la tine ???? Cu ce vin ?

Adevarul e ca in seara asta ( adica aseara )).gif ) a gatit Dirk si am avut un coleg de al lui de munca la cina si .....au inceput sa vorbeasca fara intrerupere pe germana ( normal ) si musafirul nostru a taiat-o la somn lol.gif .Apoi ne-am uitat la box ( doh.gif ) si ...acum sunt singura si am liniste si am vrut sa vad ce mai e pe aici , chiar stiind ca e sambata si nu e multa miscare smile.gif

Tu ce faci , de ce nu dormi inca ????
dany
pupic.gif si noapte buna !
otilici
Buna dimineata! floare.gif
Am facut cafea si ceai.
Cri,serveste-te cu ceai de menta ca azi l-am facut tocmai pentru tine wink1.gif Si noua ne place si facem destul de des,de acum o sa iti las mereu cate o cana smile.gif
Pilates-ul l-am luat de pe net din torente,am dat in google "pilates torrent" si de acolo am dat download la care am vrut eu.Sper sa te descurci. pupic.gif
otilici
Imagine

Pentru fete smile.gif
cri
buna dimineata!
sarumana otilici pentru ceai pupic.gif tare bun a fost
merci si pentru pilates, ma duc sa calc halatu si pe urma vad ce si cum
bubbles
Dany hug.gif .Scz de ce am scris in jurnalul lui Dulci sorry.gif dar mi se paruse ca iar nu ti`a convenit ceva blum.gif .Astept in continuare sa ma iei de urechi hug.gif si sa ma certi cand observi ca e ceva in neregula pupic.gif
Otilici neata yahoo.gif .Eu`s cu cafeaua grin.gif .Ce mai faceti bun de mancare?

Ce`ai mancat ieri ca sa ai cu 11 p in plus?
otilici
Initial vroiam sa pap pizza,dupa ideea lui axe,dar pana la urma am papat dovlecel pane si niste biscuiti cu gem.
Eu mai nou gatesc mancarica de legume,cam la 2-3 zile,din toate legumele ce le am prin frigider:fasole pastai,gulie razuita,ceapa,rosii,ardei,dovlecel.Iese super buna,mai ales daca pun niste piept de pui taiat marunt in compozitie.Merge si ca garnitura,si ca mancare ca atare smile.gif
Aseara a luat sotul pepene si tocmai mi-am umflat burta de pepene,acum stau ca un pasa in scaun )).gif
bubbles
E bine ca la mancarea de legume nu se puncteaza biggrin.gif decat daca calesti ceva cu ulei >Si eu vreau sa imi fac azi o mancare de ardei,ceapa si ciuperci dar mai intai sa le calesc in 2 lgte de ulei grin.gif .

Am mancat si eu pepene vineri si apoi nu am ami putut baga nimic in gura.Asa ma umflasem si era atat de bun drool.gif
otilici
Pai si eu calesc intai ceapa in putin ulei,altfel nu-mi place grin.gif .Dar daca pun 4 lingurite de ulei,are 4 puncte toata mancarea wink1.gif .Deci max 1p/portie si ma si satur wink1.gif
bubbles
Da si eu la fel calculez grin.gif .Eu am sa calesc in 2 lgte de ulei si vreau sa fac cu 2 copanele si cu mamaliguta cu ardei iuti drool.gif .Am niste pofte nebune ohmy.gif blink.gif .Si diseara cred ca imi fac niste gris cu apa si cu gem dietetic grin.gif
otilici
Cum e grisul cu apa?E acceptabil?Daca da,imi fac si eu blum.gif .Eu am descoperit gemul de la Arovit cu 0,2p/lingurita si cand mi-e pofta de dulce iau 2 lingurite de gem smile.gif .
bubbles
E bun la gust.Mie mi`a iesit 0.1p lgta de arovit de 5 g blink.gif .Si eu tot de ala mananc cu gris cu apa si e foarte bun ca inlocuitor de dulce grin.gif
otilici
Probabil nu toate gemurile/aromele au acelasi punctaj,who knows blink.gif .Eu am de visine parca.
bubbles
Si eu tot de visine am .Mai calculez o data.Si am avut si de fructe de padure.A fost atat de bun drool.gif
May
salut.gif

Eu tocmai am venit de la piscina si am facut o baie buna, imediat ma cremuiesc si ma instalez la tv cu o sticla de apa grin.gif

Dany aseara am iesit ca am crezut ca nu mai esti si nu am mai asteptat raspuns. Eu de obicei pe la ore d-alea ma culc )).gif. Parintii mei si fratello cu prietena lui vin cu masina si ajung la sfarsitul saptamanii caci vor sa viziteze cateva orase ( viena, venetia, paris, barcelona). Am vb cu ei pe la 11 si erau in vama,
asa ca acum presupun ca sunt prin Ungaria biggrin.gif
bubbles
May ce misto cheer.gif .Cred ca abia astepti sa ii vezi pupic.gif
Gata mancarica.De acum sa imi fac mamaligutza de 2 p grin.gif la microunda blum.gif
bubbles
Sa va arat invitatia...sau cel putin cat se vede din ea grin.gif
Imagine
asa arata la inceput si tb sa dai coala alba la o parte ca sa citesti ce scrie .
Imagine
Textul este:
Fie ca ziua de duminica,19 august 2007,
să rămână o zi de neuitat în inimile părinților noștri
Polosan Ionel si Rodica Ionescu Mihai si Mihaela
și a noastră ce pășim pe drumul vieții
Ionel si Andreea - Cristina
Îndrumați vom fi cu mândrie și satisfacție de nașii
Paleu Nicolae si Silvia
Borz Gheorghe si Doina - Gabriela
care vor veghea ca iubirea noastră
să se împlinească prin sfânta taină a căsătoriei
dată de bunul Dumnezeu,
ce se va oficia la Biserica Ortodoxă Sfantul Gheorghe din Piatra Neamt, ora 15
Ne vom simți onorați să vă avem alături de noi
în ambianța Restaurantului Lacul Rosu din Statiunea Lacul Rosu,
începând cu ora 19.
Vă așteptăm cu drag!
Amazoana
Foarte frumoasa invitatia! Ma bucur pt voi. cheer.gif pupic.gif
PS: ma simt si eu invitata wink1.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 08-07-2007, 10:08 AM) *

salut.gif

Eu tocmai am venit de la piscina si am facut o baie buna, imediat ma cremuiesc si ma instalez la tv cu o sticla de apa grin.gif

Dany aseara am iesit ca am crezut ca nu mai esti si nu am mai asteptat raspuns. Eu de obicei pe la ore d-alea ma culc )).gif. Parintii mei si fratello cu prietena lui vin cu masina si ajung la sfarsitul saptamanii caci vor sa viziteze cateva orase ( viena, venetia, paris, barcelona). Am vb cu ei pe la 11 si erau in vama,
asa ca acum presupun ca sunt prin Ungaria biggrin.gif

Ha, mi-am adus aminte )).gif Vin cu CR-V-ul? smile.gif
May
CITAT(emu @ 08-07-2007, 09:13 PM) *

Ha, mi-am adus aminte )).gif Vin cu CR-V-ul? smile.gif

Ce e ala? blink.gif
bubbles
Fetele am nevoie de o parere SINCERA.Cum vi se pare rochia asta?Credeti ca m`ar prinde bine?
Imagine Imagine
daconst
Seara buna fetili! cheer.gif

Ce ati facut in we?La noi a fost doar ieri frumos si am iesit la plimbari ca azi ne-a plouat de ne-a rupt iar. sad.gif

Otilici,bravo tie pentru meniu si sport.Mananca si Norbi mancarica de legume?Ca la cum o gatesti cred ca e exact pentru el. )).gif

May,deci si tu cu musafiri...super. cheer.gif
Cred ca Emu se referea la masina,Honda au model CR-V. naughty.gif

Cris,vroiam sa te intreb daca se da Fe si Ca la bebelusi dupa regulile mai noi? Ca aici nu se da nimic,iar la fetele din Ro citesc ca majoritatea dau. blink.gif

Bubbles,vrei parere sincera?E draguta,dar nu e pe gustul meu.I-am spus si la Miha ca mie modelul asta cu straturi nu-mi place...parca e o varza. blushing.gif Dar asta e parerea mea,nu inseamna ca poate tie nu-ti sta bine in ea. hug.gif

Dany,m-ai prins iar cu filmuletele,dar le pun si aici,doar ca nu am avut timp. grin.gif

Va mai pun niste filmulete cu Lucas,ca le-am descarcat pe youtube si sa va amuzati si voi.
Sunt nervos ! doh.gif

Si de ieri gupilu meu s-a pus pe vorbit.Ia ghiciti ce cuvant a spus prima oara?
Ce mama,ce tata...ce-i place lui cel mai mult???

PA-PA baby.gif
bubbles
Vai cat e de scump si de dolofan!! hug.gif Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si impliniri!! Asa scump e cand zice pa-pa smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.