Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Mersi Andrea! pupic.gif
Acolo a spus prima oara si era asa shod,dar apoi a tinut-o toata ziua de ieri cu pa-pa si azi la fel. doh.gif
Faza dura e ca in germana papa e tata,asa ca al meu deja rade pe sub mustati ca cica asta micu e neamtz,ca doar pasaport are deja. blum.gif
bubbles
Da.Au un fix .Si nepoata prima oara a zis tot papa si a tinut`o asa pana a invatat sa zica apa lol.gif .I`a innebunit pe ai ei o luna cu papa lol.gif .Acum mai nou da toata ziua din mana ca isi inchipuie ca pleaca lumea si ea le face la revedere lol.gif.Oricum Lucas e un scump si jumatate.Si eu oricum am o slabiciunept copii dolofani grin.gif .Poate pt ca si eu am fost ff dolofana grin.gif

Are o prietena de a matusii mele o fetita de 10 luni .Daca o pui jos si se uita la Tv si nu se misca zici ca e o papusa.E dolofana,parul blondutz si cretz ,ochii albastrii intens si rosie mereu in obraji.
May
dana vaiiii sa mori de drag nu alta... ce nervos era ... de ce enervati draga copilul? iar la falcutele lui nici nu stiu de ce iti imaginezi ca ar zice alt cuvant )).gif. In legatura cu emu, acum m-am prins si eu... mi-am dat seama ca e ceva de masina dar crede-ma ca nici nu imi mai aminteam ce masina are blink.gif oare sunt defecta? blink.gif

bubule mie mi se pare prea incarcata rochia si ar fi fost superma fara stratul acela alb, doar asa simpla. Ca sa vezi ca e chestie de gusturi, lui remy i-a placut si a tinut sa iti spuna ca e mistho wink1.gif

emu sa stii ca ma joc sudoku si am ajuns la nivelul 2 fara hint-uri si am facut aseara unul de nivel 3 cu 3 hint-uri floare.gif
bubbles
May blush.gif .Mie nu prea imi place floarea aia.Uff nu pot dormi.Astept desenele lol.gif .
otilici
Buna dimineata! cheer.gif
Vad ca tot eu va dau trezirea,poftiti la ceai si la cafelute smile.gif .
Dana,e tare scump Lucas,sa-i pap obrajorii lui de dolofan baby.gif pupic.gif .Ce papa deja? Eu da,ii dau lui Norbi si din mancarica de legume,dar ii strecor legumele in piure de cartof,altfel se stramba )).gif .De cateva zile am aflat si eu ce inseamna mofturi la masa,sper sa fie ceva trecator blum.gif .Mai nou a desoperit dovlecelul,asa ca azi ii fac mancarica de dovlecel wink1.gif ,ca papa si ma-sa din el )).gif doh.gif
Bubbles sunt foarte frumoase invitatiile floare.gif .Rochita e ok,dar fara floarea aceea chiar ca ar fi ca o varza blushing.gif ,vorba Danei. E misto,dar poate ne mai arati si altele grin.gif
Ella,tu ce mai faci?S-au terminat zilele libere?Esti mai bine acum?Cum iti merge relatia,v-ati mai revenit putin? pupic.gif
Dany,cum va simtiti in noua casuta?Sau inca nu ati avut timp sa va dati seama din cauza musafirilor? blum.gif grin.gif
May,azi ce mai viziteaza parintii tai?In ce tara au ajuns?Mai povesteste-ne si noua,ca asa ma simt si eu mai umblata prin lume grin.gif doh.gif lol.gif La faza asta parca sunt himere grin.gif Chiar,oare cand se intorc de la mare?
pupic.gif pupic.gif fetele.
bubbles
Buna dimi!!! yahoo.gif .Am adormit la 4 juma doh.gif si acum tb sa plecam la Chei sa ducem invitatiile si sa rezolvam niste probleme acolo bang.gif .Asa ca azi iar varza la somn si la mancatt sorry.gif .Maine noapte plec spre Bucuresti.Tare mi`ar place sa ma vad si eu cu vreo fata give_heart.gif .Va anunt miane l acat ajung in BUc poate isi face careva timp sorry.gif
Ama.ro
Buna dimineata la toata lumea!
Ma primiti si pe mine?
give_rose.gif
Imagine
bubbles
Te primim cum sa nu .. Detalii detalii ca sa te cunoastem mai bine.Si poze daca se poate grin.gif .
Dana tare imi plac falcutzele grasunului .Toata ziua cred ca i le`as ciupi crazy.gif
daconst
Neatza,neatza!

Ama,bine ai venit in club! give_rose.gif
Poate ne spui mai multe despre tine!

Multumim fetele ca v-ati uitat la filmulete! pupic.gif
Ama.ro
biggrin.gif
Uite poze:
Imagine
sper sa se ataseze.Ca detalii: am 29 ani, o printesa mica...sufletelul meu si sunt cam fugita de acasa. Glumesc, adevarul e ca duc lipsa de grup de sprijin WW, sunt incepatoare ca sa zic asa.
In ale dietei am ani buni in spate dar la WW...pauza sprit.Am 1,63, 55kg(54,4 kg mai exact) si as mai vrea sa slabesc pana la 50, maxim, apoi sa ma mentin.Am ales WW deoarece vreau sa invat sa mananc rational, nu vreau ca toata viata sa tin diete, apoi sa ma ingras, apoi sa trec iar la dieta si tot asa.

ps: dati click pe poza.
bubbles
Si eu am 1.65 si 62 kg ... Nu ti se pare ca vrei sa dai jos cam mult? flowers1.gif
daconst
Ama,nu se vede poza cind dai click pe ea. sad.gif
Hai ca 5kg chiar nu sunt greu de dat jos.Eu tocmai am nascut de 5 luni jumate si am dat jos 30kg. grin.gif
Cit timp are printesa ta?Sa-ti traiasca!
Daca ai intrebari despre WW,suntem aici!
bubbles
Dana 30? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Nu am stiut sincer.Bravoooooo clap.gif clap.gif .
Eu am decis ca in urmatoarea luna sa o las mai moale cu WW mai ales ca plec la mama cateva sapt (cam 2) si acolo sigur nu voi avea timp sa numar.Voi manca cu cap grin.gif .Acum 2 saptamani cand am fost si am varuit la piatra si am stat 5 zile nu am avut timp sa numar si am dat jos 2 kg fara stress si fara sa ma consum atat .O luna fac pauza si reiau dupa nunta.Acum dati daca vreti si astept pareri crazy.gif .
Cantarul il dau nasei pana ma intorc de la Craiova si il poate tine si apoi blum.gif
Ama.ro
Acum trebuie sa mearga slideshow-ul. biggrin.gif
Are 1an si 3 luni.
Pai imi place si acum cum arat dar as fi mai multumita sa mai slabesc pana la 50.
Bubbles, perceptia despre corpul meu o am cum trebuie, dar multumesc pt grija. floare.gif
Fac si sport deoarece imi place sa fiu in forma, incerc sa mananc sanatos.Crde ca as fi multumita pana la urma sa ma si mentin.Sa vedem..

O sa va zic diseara ce am mancat sa vedem daca am punctat cum trebuie.ieri am gresit si mi-am dat seama tarziu.In loc de 18 p am acumulat vreo 22. sad.gif
Am facut si sport 30 min dar nu prea vreau sa tin cont de el deocamdata, pana imi intru in ritm.

Daconst, wow, cum ai reusit asa rapid?
Eu n-am dat decat 23 kg.
otilici
Bine ai venit printre noi,Ama! Multa bafta la dieta!
michelle
Neata dragi neuroni!

Ama, bine ai venit printre noi! DUpa mine nu ar mai trebui sa slabesti, arati f bine wink1.gif
Danuta, simpatic foc tanarul tau, pupici pe falcute pupic.gif pupic.gif

Eu vineri am fost la ziua cuiva intr-un pub si am dansat pana la 3 dimineata, sambata am fost la cununia civila a matusii mele (i-am luat o lenjerie faina de pat), apoi am dormit ca nesimtita pana la 6 seara, apoi am ieist la o bere (eu am baut apa cu lamaie naughty.gif ). Duminica facut piata, apoi iar am dormit 4 ore dupa amiaza. Cu alte cuvinte acum sunt ametita de atata somn wacko.gif

Am o rugaminte mare la voi: votati fetita de la semnatura daca puteti, a pierdut teren si acum e pe locul 2 sorry.gif
Ella79
Ama, bine ai venit si spor la dieta.
In ultima vreme eu stau cam putin pe forum, din lipsa de timp, dar fetele o sa te ajute de fiecare data cand ai intrebari.
michelle
Deea, Dana si celelalte mamici care merg la mare cu copiii, atentie la paianjenii "Vaduva Neagra"
aki
CITAT(michelle @ 09-07-2007, 09:42 AM) *

Am o rugaminte mare la voi: votati fetita de la semnatura daca puteti, a pierdut teren si acum e pe locul 2 sorry.gif

Nu se incarca foaia.Dar votez mai tirziu.Promit hug.gif
aki
CITAT(aki @ 09-07-2007, 10:20 AM) *

CITAT(michelle @ 09-07-2007, 09:42 AM) *

Nu se incarca foaia.Dar votez mai tirziu.Promit hug.gif

Votat hug.gif

Zice ca are peste 3 ani si nu participa la concurs sorry.gif
michelle
Multumesc, Aki! pupic.gif Da, apare acest mesaj, dar totusi se iau in considerare voturile
Ama.ro
Multumesc mult tuturor. pupic.gif
Hai sa va zic dilema mea de ieri.Facusem o varza murata cu ciolan afumat.(acum 4 zile si abia ieri a fost prima mea zi de ww..deci nu stiu cat am pus in ea)
Nu stiu cum socotesc ciolanul afumat..eu am zis ca il consider "carne de porc grasa", apoi mi-am dat seama ca trebuia sa-l pun "Kaizer"(avea si slanina si sorici).Am cantarit 80 gr carne(gatita) si am apx la 5 pcte(daca 125 g carne negatita are 6p am zis si eu ca 80 gatita..5p)
Daca trebuia sa-l pun "kaizer" atunci cry.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Acum nu stiu ce sa fac..imi place varza la nebunie.Am socotit ca la 100 gr varza ar fi 2 lingurite ulei(mai mult chiar nu are..am pus f putin ulei..s-a mai lasat si din ciolan)

Ce sa fac?

Michelle, m-am inscris si eu sa pot vota, da' n-am primit nici un mail cu parola. eusa_think.gif Dureaza mai mult?
michelle
Ama, cred ca e ok sa pui carne de porc grasa, kaizerul se prepara alfel, cred. Sa vedem ce zic si fetele. Carne de porc grasa, nepreparata 9p/100g

Parola o trimite imediat, vezi si in Bulk. Multumesc mult pupic.gif

E pe locul 1!! cheer.gif cheer.gif
Anna
Neatza fetelor!!

Eu sunt din nou la work busy busy, am trecut sa va salut!
In we a fost f fain, la mare a fost cald si bine insa apa era reeece reeece de am crezut ca inghet acolo, am avut curaj sa inot un pic, dar oricum nu ma asteptam sa fie asa rece in perioada asta.
Am scos si pozele, o sa le pun diseara in album.

Va pup pe toate pupic.gif
dany
Neata !

Bine ai venit , Ama si spor la slabit ( cu toate ca nu ar mai trebui smile.gif ) . Carne de porc , grasa , nepregatita - 125 gr = 6 p........Kaizer , 100 gr = 4 p
michelle
Tocmai am vazut trailerul de la Ratatouille, pare fain grin.gif

Multumim de punctaje, Dany hug.gif , eu nu le aveam trecute
Ama.ro
Eu am gasit Kaiserul ca avand 4,5 p la 25 gr.Asta dupa ce mancasem varzulica.. w00t.gif w00t.gif
Am gasit mailul, era in bulk.Votez acu'. biggrin.gif
Anna
Reclama ascunsa

aici
dany
Am gasit punctajul la chorizo , May . 100 gr = 9 p.

Cu placere , Miha .
daconst
CITAT(michelle @ 09-07-2007, 11:04 AM) *

Deea, Dana si celelalte mamici care merg la mare cu copiii, atentie la paianjenii "Vaduva Neagra"

Miha,auzisem de ei,dar nu stiam exact daca e adevarat sau nu.Oricum eu nu sunt sigura daca-l iau pe Lucas cu noi la mare.Sa vad daca sta cu mama,nu-l iau,dar daca nu...n-am incotro. sad.gif
May
Buna fetele biggrin.gif

otilici nu stiu unde sunt ai mei acum ca au telefoanele inchise toti in afara de tata, care nu raspunde dry.gif. Oricum, dupa ce pleaca ei o sa va povestesc, daca vreti, ce au vazut pe drum

ama bine ai venit! Nici eu nu cred ca ar mai trebui sa slabesti dar fiecare ne stim si hotaram ce e mai bine pt noi. Bafta multa! floare.gif

dany nust ce sa zic la punctajul ala cu chorizo pt ca aici sunt de enspe mii de feluri si la fiecare e diferit punctajul ( de exemplu cel de Pamplona e mai gras decat cel Vela Extra) hug.gif

ana nu esti chiauna de somn? )).gif pupic.gif

Eu am o gramada de treaba de facut, nici nu stiu ce caut aici ca nu-mi vad capul de cate lucruri trebuie sa fac blink.gif asa ca am fugit, mai trec din cand in cand sa vad ce faceti salut.gif
ALICE
Din sufletul meu de copil va rog sa-mi dati un punctaj pentru pateu cu branza mic de 4 cm pe 4 cm?
Ella79
CITAT(ALICE @ 09-07-2007, 01:28 PM) *

Din sufletul meu de copil va rog sa-mi dati un punctaj pentru pateu cu branza mic de 4 cm pe 4 cm?

nu-mi dau seama exact cat inseamna 4 cm pe 4 cm dar eu punctez o merdenea cu 7 p. Vezi ce mai zic si fetele.

Ama.ro
Hai ca am iesit acum la raport ca dupa aceea ma duc la sala si nu mai am timp sa intru.Deci am mancat asa:
2 felii toast graham prajite(2p) cu 1 lgta de unt(1p), 30 gr telemea de vaca (2,5 p) si 1 ceai cu indulcitor(0p)(deci mic dejun=5,5 p)
50 gr carne grasa(zic 5p), 100 gr varza(2p..uleiul) si 1 felie paine alba prajita(1p)(tatal dejun 8p)
gustare: 300 gr pepene rosu..zic 1p pt depasirea cantitatii.
As mai avea gris cu lapte(2,5 puncte..calculat pe ingrediente), dupa ce vin de la sala.
Ar fi in total17.Plus fitness(cam1,5h stau la sala)
Am fost la cumparaturi si mi-am luat mici...deserturi.Acasa am trecut la calcul sa vad cate puncte ww au.Cand dau sa calculez la fibrobar forte imi iese 4,5 pcte la batonul de 80 gr. w00t.gif w00t.gif Asa multe???Si mi-am facut provizii!! eat.gif
cri
salutare!
ufff ce zi naspa mad.gif nici n-a plecat bine sefu si toti se cred directori, dau ordine care mai de care, o intreaga debandada, paseaza pacientii unni de altii de nu mai stii care la cine e, am alergat azi de mi-a iesit limba, si am asistat si la o scena penibila cand o doctorita a refuzat sa interneze un abandonel cu amigdalita sad.gif pe motiv ca spitalul nu are medicamente si pentru ceilalti copii trimit parintii sa cumpere, dar lui cine-i cumpara, cu alte cuvinte spus ea n-are chef sa dea bani din buzunar pentru un copil amarat, si l-au trimis la alt spital

vad ca iar ati fost active, ma duc sa citesc din urma si revin
May
ama te sfatuiesc ca atunci cand iti pui meniul sa scrii unele sub altele alimentele ca sa fie mai usor de urmarit floare.gif

Am vb cu tata, erau in Viena la nu stiu ce centru comercial si raman pana maine. Apoi pleaca la Paris si mai stau si pe acolo 2 zile cred si apoi vin la mine. El zicea ca ajung pe 17-18 iunie aici dar cred ca nu a calculat bine ... o sa il mai intreb maine. Din pacate or sa stea doar 3-4 zile la mine, apoi pleaca in Barcelona la mare, apoi Venetia.
emu
CITAT(Maybeline @ 08-07-2007, 05:47 PM) *

dana vaiiii sa mori de drag nu alta... ce nervos era ... de ce enervati draga copilul? iar la falcutele lui nici nu stiu de ce iti imaginezi ca ar zice alt cuvant )).gif. In legatura cu emu, acum m-am prins si eu... mi-am dat seama ca e ceva de masina dar crede-ma ca nici nu imi mai aminteam ce masina are blink.gif oare sunt defecta? blink.gif

bubule mie mi se pare prea incarcata rochia si ar fi fost superma fara stratul acela alb, doar asa simpla. Ca sa vezi ca e chestie de gusturi, lui remy i-a placut si a tinut sa iti spuna ca e mistho wink1.gif

emu sa stii ca ma joc sudoku si am ajuns la nivelul 2 fara hint-uri si am facut aseara unul de nivel 3 cu 3 hint-uri floare.gif

Dana a avut dreptate smile.gif May! nimic nu stii lol.gif

sudoku asta al meu n-are hinturi decat la primul nivel, la restul considera ca s-a desteptat jucatorul asa ca nu mai baga ajutor )).gif am incercat aseara sa trec la nivelul 3 si n-am terminat sad.gif

Dana, de la cine a mostenit Lucas ochisorii aia frumosi?!

Bubbles, de acord cu May... mai simplu e mai dragut. Dar astea-s gusturile mele wink1.gif
bubbles
Ziua. yahoo.gif .Plec la mama la noapte la 12 blum.gif si in Buc ajung la 5:30 grin.gif .Se pare ca se rezolva si cand vn acasa ma duc sa iau un coltar de camera,unul de bucatarie,un sifonier tip turn,o masa tv si un corp pt buc de suspendat grin.gif .Sa pun si eu un punctaj .. asa cat mai pot
2corn 5
sunca pui 2.5
2 cub br topita 2.6
1 1/2 crenvust 4
total:11.1p sorry.gif si nu cred ac mai mananc pana maine .
emu
Dana te felicit... cata rabdare si vointa!!!

Ama, iti zic si eu bine ai venit si bafta sa atingi tinta smile.gif

Bubbles? Ce se rezolva? Cum e sifonierul tip turn?!
Tulip
Salutare,salutare!!!!!!

ce mai faceti,fetelor?Eu am pc-ul virusat,stricat devil.gif si nu pot intra ff. des...acum am intrat de pe laptopul sotului,care in mod normal ar trebui sa fie la el la birou huh.gif

Bun venit,Ama!!!!

Dana,e minunat Lucas,m-am uitat la filmulete impreuna cu Timea si fata a aplaudat la sf. filmuletelor.... )).gif

m-am tuns saptamana trecuta,(nu fff. scurt wink1.gif ),incerc sa pun niste poze seara,dupa ce se culca fata.Deocamdata nu tin nici o dieta,insa mananc o gramada de fructe/legume si deocamdata e ok,nu m-am ingrasat.....

May,ce le pregatesti bun parintilor? blum.gif
cri
daconst nu exista o regula noua in ceea ce priveste administrarea de calciu si fier copiilor, doar ca starea bebelusilor chiar o necesita, la noi majoritatea primesc calciu si fier pentru ca sunt anemici, iar profilaxia rahitismului nu face sau se face incorect, si din cauza alimentatiei, iaurturile din comert nu sunt chiar atat de bogate in calciu pe cat spun ei, la noi prea putini copii mai mananca lapte de vaca de la tara, cei mai multi dintre copii care vin la noi sigur au o deficienta, fie de calciu, fie de fier sau de amandoua
pentru linistea ta ii poti administra calciu si fier timp de o luna de zile, rau nu are cum sa-i faca, apoi sa faci o hemograma, sideremie si calcemie sa vezi ce si cum
May
emu chiar ca nu stiu nimic, sunt f aeriana de la o vreme )).gif pupic.gif

tulip m-au cam dat peste cap cu vestea ca stau doar 3-4 zile caci nici nu ma gandeam ca stau mai putin de o saptamana. In principiu o sa le fac pui pe sticla, escalop de pui cu ciuperci, peste, calamari, pizza, branzoaice, ciocolata de casa, o sa iesim si la un kebab si in rest ce mai vor ei caci sunt tipul de oameni care mananca ce apuca si pe unde apuca din cauza ca au programul incarcat si diferit. Oricum o sa ma asiste mama ca nu poate sa stea locului si sa fie servita. Anul trecut se pusese sa faca curat in casa blink.gif )).gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 09-07-2007, 03:14 PM) *

CITAT(ALICE @ 09-07-2007, 01:28 PM) *

nu-mi dau seama exact cat inseamna 4 cm pe 4 cm dar eu punctez o merdenea cu 7 p. Vezi ce mai zic si fetele.

maxim 5p zic eu

Ama, 4.5p fibrobarul? Cred ca ai calculat gresit. Ce zice pe ambalaj?

Wow May, ai ceva treaba.. Mult spor! wink1.gif

Tulip, asteptam nerabdatoare poze cu tunsoarea

Bubbles, drum bun spre casa! Sper sa iti gasesti rochia mult visata naughty.gif
Sexymom
Fete frumoase va sarut pe toate, imi pare rau ca nu am mai dat pe la voi, sper ca sunteti la fel de constiincioase asa cum va stiu. pupic.gif
Tulip
am pierdut niste poze facute in ziua in care m-am tuns doh.gif
in aceasta poza nu prea se vede mare lucru rolleyes.gif
http://img527.imageshack.us/img527/2540/dsc01925os8.jpg
May
tulip de ce mi-ai tuns fata???????????????????????????

sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

sexy ce faci fata? intrii putin pe mess? grin.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 09-07-2007, 10:34 PM) *

tulip de ce mi-ai tuns fata???????????????????????????

sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

sexy ce faci fata? intrii putin pe mess? grin.gif

May,am tuns-o de 4 luni lol.gif lol.gif lol.gif Acum are deja par lung,ii pot face codite naughty.gif naughty.gif
May
CITAT(Tulip @ 09-07-2007, 09:42 PM) *

May,am tuns-o de 4 luni lol.gif lol.gif lol.gif Acum are deja par lung,ii pot face codite naughty.gif naughty.gif

Deci ai facut gestul asta miselesc fara sa ne spui dry.gif norocul tau ca i-a crescut parul la loc )).gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 09-07-2007, 10:43 PM) *

CITAT(Tulip @ 09-07-2007, 09:42 PM) *

Deci ai facut gestul asta miselesc fara sa ne spui dry.gif norocul tau ca i-a crescut parul la loc )).gif

am mai pus poze cu noul ei look tease.gif ...si nu am tuns-o chiala-chiala...... )).gif

tu nu pleci cu ai tai la Barcelona?

May
Noi am fi vrut sa mergem cu ei in Valencia ca e mai aproape dar noi suntem 6 si masina are 5 locuri, iar amenzile sunt grozave sorry.gif

Unde-s pozele? blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.