Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
BLUELIFE
Anna Plec sa-mi dau examenul de licenta wacko.gif
michelle
Wow, Ama, ce schimbare! wink1.gif
May, nu ai incercat sa vorbiti romana, poate asa va intelegeati mai bine )).gif
Anna
CITAT(BLUELIFE @ 10-07-2007, 02:00 PM) *

aaa...si eu care credeam ca in semi vacanta ceva
Bafta!! cheer.gif pupic.gif Blue
BLUELIFE
CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 02:23 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 10-07-2007, 02:00 PM) *

aaa...si eu care credeam ca in semi vacanta ceva
Bafta!! cheer.gif pupic.gif Blue

Mersi dar incerc sa o consider si o semivacanta
May
Bafta blue cheer.gif

anna diseara iti dau web sa vezi cum mananc milka lol.gif

miha daca era roman il ocheam din prima, dar nu era, era pakistanez sau ceva de genul )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 10-07-2007, 02:33 PM) *

Bafta blue cheer.gif

anna diseara iti dau web sa vezi cum mananc milka lol.gif

miha daca era roman il ocheam din prima, dar nu era, era pakistanez sau ceva de genul )).gif

Io zic sa nu mai scrii prostii pe forum, ca noi suntem fete serioase blum.gif blum.gif
Mai bine imi dai web cand omori pestii aia si le scoti ochii din orbite sa iti zambeasca biggrin.gif biggrin.gif
si mai zici de mine ca o sa apar la ora 5 pupic.gif
May
Uita-te ma la ea cum arunca pisica moarta in curtea mea.... tu ai inceput! lol.gif Te vad eu daca mai razi diseara dupa intalnirea de gradul 3 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
BLUELIFE
Ganesha bine ai venit printre noi,am impresia ca esti noua...
BLUELIFE
Mai bine spus nici nu prea am vazut postari de ale tale pe aici,ma rog te asteptam cu drag printre noi ,vrem si poze cu tine si tickere tot tacamul cheer.gif give_rose.gif

Fetele va pup ,ne vedem maine,ceau. pupic.gif
Monic
Si-apoi May, hug.gif chiar nu ai merge cu ai tai cateva zile? Cand ti-am citit ieri randurile parca mi s-a facut mila de tine ca tu stai de 2 ani cu Remy si mi se pare ca nu prea mergeti nicaieri in vacante. Si ma gandeam ca oare chiar nu ti-e dor sa iti mai aerisesti capul de atatia nervi cu socrii...?
Mi se pare mie sau in ultima perioada nu prea mai gatesti? unsure.gif blum.gif
Dana acum ma uit la a doua tura de `Lucas nervos` si inca ma distrez copios de bebelul tau )).gif Cred ca vreau si eu unul la fel rolleyes.gif
May
Monic smile.gif asa este, nu prea mergem nicaieri din multe motive. Anul trecut remy nu a avut decat 2 saptamani de vacanta care au picat fix cand au venit ai mei si oricum nu puteam merge nicaieri pt ca nu aveam bani. Anul asta am fost 2 zile la mare si o sa mergem o luna in tara... si cam atat. Normal ca as merge cu ai mei undeva dar remy lucreaza, nu are cum sa isi ia liber, iar ai mei nu mai sunt aici cand vine WE pt ca stau doar 3-4 zile. Asta e, o sa vina si vremea noastra. Noi venim in tara anul asta numai pt ca avem o problema de rezolvat ca altfel preferam sa ii chem pe ai mei aici si sa mergem in insule undeva. Cu banii pe care ii dam pe biletele de avion, ne faceam o vacanta super aici, sau in alt colt de lume. In functie de cat timp o sa necesite rezolvarea problemei, vom vedea daca din tara mergem prin Turcia sau prin muntii nostrii smile.gif. Sa nu iti fie mila de mine, acesti 2 ani sunt un sacrificiu marunt pt cum vreau sa imi traiesc restul vietii. Sunt sigura grin.gif

Cat despre gatit, gatesc multe si bune, dar eu nu prea mananc, sunt mai mult pt remy smile.gif
Ella79
Ufff, mai sunt 6 saptamani pana intru in concediu dar simt ca nu mai pot. sad.gif Am o stare generala de nervi, ma enerveaza toata lumea si tot ce ma inconjoara.
Azi la birou m-am infipt cam tare intr-o colega. M-a enervat o replica de-a ei si i-am retezat-o de a tacut aia instant. ACum imi pare rau pt ca stiu ca n-a facut nimic cu rautate. Pur si simplu am nervii intinsi la maxim.
Voi ce faceti in astfel de momente? Ce faceti cand simtiti ca nu mai puteti si totusi trebuie sa mergeti inainte?
Pisik
CITAT(Ella79 @ 10-07-2007, 05:29 PM) *

Ufff, mai sunt 6 saptamani pana intru in concediu dar simt ca nu mai pot. sad.gif Am o stare generala de nervi, ma enerveaza toata lumea si tot ce ma inconjoara.
Azi la birou m-am infipt cam tare intr-o colega. M-a enervat o replica de-a ei si i-am retezat-o de a tacut aia instant. ACum imi pare rau pt ca stiu ca n-a facut nimic cu rautate. Pur si simplu am nervii intinsi la maxim.
Voi ce faceti in astfel de momente? Ce faceti cand simtiti ca nu mai puteti si totusi trebuie sa mergeti inainte?

Ma regasesc cu totul in ceea ce spui tu Ella. Momentan ma "tarasc" cum pot, ma enerveaza fiecare telefon, fiecare intrebare, imi vine sa dau cu toti colegii, partenerii, furnizorii de toti peretii, imi vine sa urlu si sa plang in fiecare secunda.
Dar incerc sa ma bucur de o plimbare in parc, de un copilas care rade, de lucruri marunte si uite asa, cu secunde sau minute de relas incerc sa rezist. Si la starea descrisa mai sus se adauga frustrari legate de vesnica dieta combinata cu mancat necontrolat, temeri legate de problemele mele pe care vi le-am spus, probleme financiare, dorinta de a face mai mult si frustrarea ca mucim ca salahorii fara sa ne alegem cu nimic din asta etc., etc., etc.
Dar Doamne Doamne e mare si o sa ne ajute sa trecem peste toate, trebuie sa ne ajutam si noi putin
ALICE
Astept a doua zi ca sa treaca.Ca stiu sigur ca sa o tin toata ziua asa.Traiesc cu speranta ca e o zi proasta si maine va fi mai bine
ganesha
CITAT(BLUELIFE @ 10-07-2007, 04:43 AM) *

Mai bine spus nici nu prea am vazut postari de ale tale pe aici,ma rog te asteptam cu drag printre noi ,vrem si poze cu tine si tickere tot tacamul cheer.gif give_rose.gif

Fetele va pup ,ne vedem maine,ceau. pupic.gif

Tu mai da' ce m-ai ...dibuit! Sint noua si nu-s noua grin.gif Adicatelea am acum un nick nou ca asa mi-a venit inspiratia la un moment dat, dar stiu o gramada de fete inca de pe vremuri mult apuse, de pe idieta, si apoi de prin restul locurilor (dragi cu toate, la momentele respective) pe unde s-a migrat si s-a plecat iar si iar. De postat am mai postat in jurnal la Amalia, ce mi-e draga si scumpa de tot. Mai intru la neuroni aici pentru ca am prins drag de voi inca din vremile cele apuse de care ziceam, eu cu timpul sintem certati rau, nu intru asa des... Tickere n-am ca nu cred in ele blushing.gif , in rest... zi ce vrei sa stii ca n-am nimic de ascuns! cheer.gif A! si ca bonus tre' sa recunosc ca din cind in cind ma ocup de WW , in momentele in care o iau razna (cum ar fi de exemplu acum, pentru ca trec printr-o perioada debusolanta si cam dureroasa), pentru ca in rest maninc 'ca la carte' - numar carbi (ca sa am destui, nu ca sa sar peste ei tease.gif ), proteine, vitamine, minerale, fibre. colesterol si tot tacimul (asta pentru ca sint obsedata de sanatate - mai putin de kg, desi si alea sint putin in plus acum blushing.gif ). Deci... intreaba ca raspund! give_rose.gif

May
ganesha bine ai revenit printre noi cheer.gif Acum ca ti-am vazut poza mi-am amintit de tine de pe dietaro si ceea ce am tinut minte este ca nu mananci oua pt ca sunt ovule de gaina )).gif si ca ai un baietel floare.gif

Mi-am mai amintit si ca ai un frate biggrin.gif

Aaaa si ca ai fost imbracata ca o vrajitoare, dar nu mai stiu cu ce ocazie laugh.gif
Ama.ro
Buna seara fetele!Azi am mancat asa:
3 felii toast cu salata de vinete........................................4p
2 banane......................................................................2p
pepene ...am depasit cantitatea......................................1p
ciorba legume cu putin cartof si ulei si 1 felie paine praj....3,5p
1 fibrobar.......................................................................5,5p
1 felie toast cu 3 ardei copti(fara ulei) ..............................1p
total ..............................................................................17p
Fara sport. Otetul se puncteaza?
michelle
Ganesha, bine ai venit pe la noi! cheer.gif

Ama, cred ca ai punctat cam putin salata de vinete... numai 3 felii de paine sunt 3p. Fibrobarul nu il calculasem la 4.5p? Otetul nu se puncteaza.
Anna
am pus pozele de la mare, din pacate nu sunt in album separat si sunt inaintea celor de la Sibiu.
Vedeti voi ce si cum )).gif pupic.gif
poze mare
ina_ceva
Pizza aia... mi-a lasat gura apa blum.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 10-07-2007, 08:20 AM) *

ganesha bine ai revenit printre noi cheer.gif Acum ca ti-am vazut poza mi-am amintit de tine de pe dietaro si ceea ce am tinut minte este ca nu mananci oua pt ca sunt ovule de gaina )).gif si ca ai un baietel floare.gif

Aaaa si ca ai fost imbracata ca o vrajitoare, dar nu mai stiu cu ce ocazie laugh.gif

Ce scumpa esti! pupic.gif Da, eu is aia, da' jur ca-s normala la cap lol.gif De fapt maninc oua, da' numa' pina-mi aduce aminte cineva ca-s ovule de gaina tease.gif (da' serios, pe linga asta, mi se face parul maciuca la gindul ca vin la pachet cu 211 mg colesterol, cind limita permisa de colesterol pe zi e 340 ). Ce nu ating nici de frica e laptele - ca e ceva alb care curge dintr-o... hm... vaca sorry.gif

Ce tare e memoria ta, chiar uitasem de faza cu vrajitoarea - a fost de Halloween anul trecut, sa-ti deie Dumnezeu sanatate, ca mare dreptate ai! Si da, am si-un baietel - are 7 ani jumate, e in vacanta de vara acum, intra in clasa a 3a la toamna, si am si-un frate... mamaaaa, da' ce frate naughty.gif : peste unuoptzeci, ochi mari negri, baschetbalist, premiat, miini fromoase, de pianist (chiar si cinta la pian), citeste mult, devreme-acasa... (da' are 14 ani, asa ca...inca-l pazesc!!!)

Michelle, bine te-am gasit! floare.gif
ALICE
Meniu:

-ou-2p
-ulei-1p
-paine-1p
-margarina-0,5p
-branza-1p

-varza calita-1p
-banana-1,5p

-peste-3p
paine-1p

Total=12 p
BLUELIFE
Buna dimineata ,haideti la cafea,hai,hai ,trezirea yahoo.gif Ganesha,tickerul este ,dupa parerea mea un element motivant in atingerea unui obiectiv sau un reper ,si pe de alta parte furnizeaza si aminteste zi de zi date despre scopul tau(de ex cel de a slabi),cate kg ai?raspunzi doar daca vrei,normal.Nu stiu cum v-ati putut certa si cu cine te-ai certat pe acel site pe care eu personal nu-l frecventez si nici nu ma atrage cu nimic ,concret imi este indiferent,ideea este ca fetele de aici sunt super,de fapt suntem super, si nu am tolera persoane care vor sa ne faca rau.Noi suntem ca o familie si ne sustinem asa cum putem la bine si la rau,dar niciodata nu ne jignim ,si rezolvam totul pe cale amiabila .Sunt convinsa ca iti va place la noi. hug.gif

Ah,si vrem poze sa te cunoastem si celelalte fete care nu te stiu,adica de exemplu,"Eu".
Ama.ro
Buna dimineata!
Michelle, la salata de vinete am pus 1 lgta de ulei la 3 linguri de vinete tocate.Cu fibrobarul ai dreptate..am punctat prea mult, acum vad.Tot ieri..dupa ce am scris ce am mancat..m-a apucat o foame!!!Am mai mancat pana la 22 pcte(ca pt mentinere), apoi am facut 45 min aerobic..dar n-a prea contat.Doar m-am mentinut.(fix acelas nr de kg)Cred ca eu nu prea trebuie sa tin cont de pctele din sport...se pare ca s-a obisnuit organismul cu practicarea sportulul)
Amazoana
CITAT(ganesha @ 11-07-2007, 02:05 AM) *

CITAT(Maybeline @ 10-07-2007, 08:20 AM) *

Ce scumpa esti! pupic.gif Da, eu is aia, da' jur ca-s normala la cap lol.gif De fapt maninc oua, da' numa' pina-mi aduce aminte cineva ca-s ovule de gaina tease.gif (da' serios, pe linga asta, mi se face parul maciuca la gindul ca vin la pachet cu 211 mg colesterol, cind limita permisa de colesterol pe zi e 340 ). Ce nu ating nici de frica e laptele - ca e ceva alb care curge dintr-o... hm... vaca sorry.gif

Ce tare e memoria ta, chiar uitasem de faza cu vrajitoarea - a fost de Halloween anul trecut, sa-ti deie Dumnezeu sanatate, ca mare dreptate ai! Si da, am si-un baietel - are 7 ani jumate, e in vacanta de vara acum, intra in clasa a 3a la toamna, si am si-un frate... mamaaaa, da' ce frate naughty.gif : peste unuoptzeci, ochi mari negri, baschetbalist, premiat, miini fromoase, de pianist (chiar si cinta la pian), citeste mult, devreme-acasa... (da' are 14 ani, asa ca...inca-l pazesc!!!)

Michelle, bine te-am gasit! floare.gif

neata
Bine ai venit cheer.gif
Mmmm, ce frate...de eram mai micuta......... grin.gif

Annaiss, pizza aia ai mancat-o la "La Frontiera"????? dry.gif
michelle
Neata!

He he Ganesha, imi amintesc si eu de tine )).gif Dupa povestea cu colesterolul si laptele.

Annais, faine pozele, eu stau si inghit in sec pana in august sorry.gif
Arati foarte bine, cate kg mai vrei sa slabesti?

Ama, atunci ai punctat bine vinetele. Punctele din sport se pot consuma, dar maxim 12p/saptamana.
Cred ca si la tine e o obsesie cantaritul zilnic, ceea ce nu e bine. Adica daca te tine inima, nu zic sa nu te cantaresti (nu face bine insa psihic fiidca fluctuatiile sunt mari in decursul unei zile, sa nu mai zic saptamani). Se ia in considerare greutatea dintr-o singura zi a saptamanii (miercuri, sambata etc).

PS: un vot, se poa'? give_rose.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Va salut si eu din Craiova cheer.gif .Maine mergem dupa rochie.Am dat si invitatii si .. s`au anunta fff multi ca vin doh.gif exact cum nu ma asteptam. doh.gif DEcii...alaltaieri am mancat toata ziua 2 cornuri si cu br topita 2 cubulete si 100g sunca .Ieri dimineata la 5:30 cand amajuns in Bucuresti am intrat la Mac si mi`am luat o salata de pui blush.gif .Toti mancau hamburgs...numai eu cu salata lol.gif .La 9 am fost la mama si pana la 3 cand am mers la ea la cabinet nu am mancat deloc.Acolo am rontait niste chipsuri,3 grisine si 2 biscuiti.Iar ieri acasa am mancat pana in 7 castravete,rosie,4 feliute de sunca de pui,1 felie de jambonel de pui si 2 cuburi br topita.In rest 4 nectarine si muuuulta apa minerala blink.gif .E cald rau aici .. nici nu`ti vine sa mananci doh.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 11-07-2007, 09:46 AM) *

Neata!

He he Ganesha, imi amintesc si eu de tine )).gif Dupa povestea cu colesterolul si laptele.

Ama, atunci ai punctat bine vinetele. Punctele din sport se pot consuma, dar maxim 12p/saptamana.
Cred ca si la tine e o obsesie cantaritul zilnic, ceea ce nu e bine. Adica daca te tine inima, nu zic sa nu te cantaresti (nu face bine insa psihic fiidca fluctuatiile sunt mari in decursul unei zile, sa nu mai zic saptamani). Se ia in considerare greutatea dintr-o singura zi a saptamanii (miercuri, sambata etc).

PS: un vot, se poa'? give_rose.gif

[b]
Votat Maria Ioana("Tu esti campioana") w00t.gif

BubblesHai la noi ca-i racoare
michelle
Am si eu o intrebare, daca puteti sa va dati cu parerea: duminica voi fi domnisoara de onoare la nunta lui varumiu. Vi se pare potrivita rochia asta sau e prea de plaja?
Imagine

Andreea, mi se pare ca mananci cam aiurea: cornuri, chipsuri, grisine, biscuiti si prea multa branza topita (care ar grasimi saturate). Bafta la cumparaturi!
bubbles
Miha nu am avut altceva ce sa mananc sorry.gif .Azi ma duc la cumparaturi.Vreau sa imi iau niste iaurturi ,fructe multe si legume ca pe caldura asta doh.gif

Chipsurile si grisinile le`am rontait ieri ca ma durea rau stomacul blink.gif ca altfel nu puneam eu gura blum.gif

Branza topita de aia la cubulete nici daca e fitness nu e buna? grin.gif
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 11-07-2007, 10:10 AM) *

Votat Maria Ioana("Tu esti campioana") w00t.gif

Multumesc mult pupic.gif
bubbles
Miha e dragutza tare rochita hug.gif .
Dati`mi niste idei ce sa imi fac aici de mancare sorry.gif .Daca imi fac 3-4 ardei umpluti cu carne de vita doar are ceva? blum.gif
Amazoana
CITAT(michelle @ 11-07-2007, 10:22 AM) *

Am si eu o intrebare, daca puteti sa va dati cu parerea: duminica voi fi domnisoara de onoare la nunta lui varumiu. Vi se pare potrivita rochia asta sau e prea de plaja?
Imagine

Rochita este draguta pt zi. Depinde si ce accesorii folosesti.
De fapt, depinde si unde are loc nunta deoarece daca nu este un restaurant foarte pretentios, o poti imbraca si seara. pupic.gif
BLUELIFE
Michelle e draguta rochita si iti sta bine dar depinde de pretentiile cadrului in care se va desfasura evenimentul ca atare,gata o iau razna vorbesc ca la licenta ,imi aleg fiecare cuvant si totul are tenta de oficial,vroiam sa spun ca depinde de invitati si ce vor imbraca si ceilalti.De fapt eu sunt persoana care nu tine neaparat cont de trend ,ma imbrac cum consider eu ca e bine,iar rochita ta e draguta si te prinde foarte bine
bubbles
Pepenele galben are 0p la fel ca cel rosu? pupic.gif
michelle
Ca si numar de calorii vad ca se incadreaza in aceeasi categorie cu ciresele si prunele. Si din cate stiu eu, prunele nu se mai puncteaza, dar ciresele da.
Nu stiu ce sa zic, asteptam sa vedem ce zic si fetele.
Oricum e mai bine decat cornuri, chipsuri etc wink1.gif
bubbles
Mersi MIha si asa .. ia`ma la pokey.gif bataita.gif .nu mai pun gura pe de alea ca de aia ma duc sa imi iau mancare sanatoasa grin.gif .
michelle
CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 10:29 AM) *

Dati`mi niste idei ce sa imi fac aici de mancare sorry.gif .Daca imi fac 3-4 ardei umpluti cu carne de vita doar are ceva? blum.gif

Pai baga si niste leguminoase, orez.. Sau fa-tu un gratar, cu salata

Eu am inceput sa mananc iar foarte multa urda cu rosii, ardei.. Seara ciorba, pastai sau mancare de legume.
Cu carnea nu prea le am, prefer pestele

CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 10:26 AM) *

Branza topita de aia la cubulete nici daca e fitness nu e buna? grin.gif

Nu stiu cate calorii au, doar ca e nesanatoasa, si dupa mine nu trebuie mancate in cantitati mari.
bubbles
Pai nu mananc in cantitati mari.2 cubulete pe zi sorry.gif .Buna idee cu gratarul.Sa`mi iau si niste carne de gratar si niste peste de fiert blum.gif
May
Neatza fetele grin.gif

ganesha floare.gif mi-l amintesc pe fratele tau dintr-o poza pe care ai pus-o cand au venit parintii tai cu fratele in vizita la voi ( si parca fratele a si fugit repede la amicii lui )).gif). Mi-am adus aminte o gramada, inclusiv caserolele cu mancarea pt baietelul tau pt scoala blum.gif

dulci anna a mancat pizza aia la ``La Scoica`` drool.gif

miha rochita e f frumoasa si o face deosebita pangliga aceea legata sub sani. Cum ziceau si fete: depinde de pretentiile celorlalti

Am vb cu ai mei aseara, erau in Paris si raman acolo 2 zile... cred ca vor merge si la Disneyland. Pe sambata, duminica ar trebui sa fie aici. Ieri mi-am cumparat o bentita lata cu dungi pe diagonala alternandu-se cele albe cu cele negre si o pereche de papuci cu platforma de ii scuip seminte in cap lui remy.... cica o sa ne confunde lumea cu columbenii biggrin.gif lol.gif ( proabil doar daca pui la socoteala una bucata domn Columbeanu in faliment si 4 bucati doamna Columbeanu ca sa semene cu noi 2 lol.gif lol.gif lol.gif )
bubbles
Si pastaile imi plac .. si poate gasesc pepene rosu bun drool.gif ca ala macar tine de foame smile.gif

Votat de 2 ori frumoasa hug.gif
dany
Buna !

Pepene galben = 0 p ....ca si cel rosu.
May
dany neatza vijelie )).gif hug.gif
dany
Ce vijelie, buey ? )).gif hug.gif Neata si tie .
michelle
La ora asta neatza? Vreau si eeeeuuuuuuu w00t.gif

CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 12:30 PM) *

Votat de 2 ori frumoasa hug.gif

Multumesc!! cheer.gif
dany
CITAT(michelle @ 11-07-2007, 11:53 AM) *

La ora asta neatza? Vreau si eeeeuuuuuuu w00t.gif

La May e neatza , la mine a fost de mult smile.gif
bubbles
Multumesc Dany hug.gif .Diseara imi fac o salata cu pepene galben. drool.gif .Fetelor ma topesc de caldura bang.gif ori poate mi se pare mie pt ca acasa e mai racoare iar aici sunt 40 grade ohmy.gif
michelle
A aparut Noni! cheer.gif
Ce mai faci, Noni, ai prins un moment de respiro?
BLUELIFE
A fost la un moment dat si Uka dar probabil ca sunt ocupate ,mai trec ele pe aici si o sa ne povesteasca ce au facut in perioada asta ,nu fetele?Cam slaba miscarea ,pe aici,dar ,cum se spune :"zile si zile".Parca vad ca in 2-3 zile cand ne apucam de scris trecem in noua casuta .Sa fie oare efectul de treisprezece? tease.gif Hai fetele,dau o cafa mare pentru toate ,pornind de la faptul ca eu simt nevoia acuta de o tigara si o cafea.Si ceva dulce sa va agite un pic doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 11-07-2007, 09:32 AM) *

Annaiss, pizza aia ai mancat-o la "La Frontiera"????? dry.gif

La Scoica. Era Pizza Hawai.

Neatza fetelor!! pupic.gif cheer.gif

CITAT(michelle @ 11-07-2007, 09:46 AM) *

blushing.gif ms Miha. give_rose.gif
As mai vrea sa dau macar vreo 5 jos. wink1.gif
Votat! floare.gif hug.gif

CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 12:27 PM) *

dulci anna a mancat pizza aia la ``La Scoica`` drool.gif

iote ce tine minte asta mica hug.gif May pupic.gif
Aseara pe unde ai umblat? dry.gif

Miha si eu sunt de parere ca rochita este frumoasa insa conteaza ce atmosfera o sa fie, cum e restaurantul, cate figuri au invitatii in cap biggrin.gif grin.gif si tot asa blum.gif

Blue multumesc pt cafea hug.gif

Bubbles spor la cumparaturi si sa te intorci cu rochitza pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.