bine v-am gasit
am venit de la mare pe 9 iulie, seara. m-am simtit extraordinar de bine. credeam ca nu mai plecam. bia fusese racita, a racit cu 2-3 zile inainte sa plecam si medicul a spus s-o lasam acasa. pana la urma am luat-o asa racita dupa noi ca de fapt pentru ea era concediul mai mult, nu pentru noi

am luat-o si pe mama, asa ca seara noi 2 ieseam in oras la terase singurei

sau ne plimbam prin statiuni.
a fost tare placut, bianca a fost cea mai rasfatata dintre toti. s-a dat in toate jucarelele posibile: in masinute, trenulete, magarusi, ne-am plimbat cu barca, cu caleasca, cu minicarul, a sarit si la saltea. mama i-a cumparat o groaza de jucarele de acolo ca sa stea cuminte, o barcuta gonflabila cu care am tras-o prin apa.
eu nu prea pot intra pe net din cauza ei ca vrea sa se uite la desene daca deschid calculatorul si cand vede ca vreau sa intru pe oneden face crize de nervi si plange

asa ca apuc sa citesc printre picaturi si pe sarite. pozele o sa incerc sa le incarc pe flickr, sa vad daca ma descurc

si sa vad cand am timp
probleme majore cu fata nu am avut acolo, doar ca din cauza racelii era putin mai nervoasa seara si nu prea a mancat. a devenit foarte posesiva cu dan in concediu

. cum pleca de langa ea, facea scandal mare

singura experienta mai neplacuta a fost cand am plecat spre neptun cu o bicicleta inchiriata, noi fiind cazati in jupiter. la inceput parea foarte incantata dupa care ne-a stresat cand am ajuns in neptun, a fost nevoita mama sa se intoarca cu caleasca cu ea.
noi am fost multumiti de conditiile de la hotel, mancarea la terase in jupiter era super ieftina, mai ieftina ca in galati. bine, noi am fost la terase, nu la restaurant. sa va dau niste preturi orientative: o ciorba 5-6 lei, micul 1,2 lei, mamaliga cu branza 4,5 lei, carnea era cam 7-9 lei bucata, pilaful 3.5 lei si tot asa...
am fost pe jos pana in neptun, pana la venus si cu minicarul pana la saturn. anul viitor mergem la saturn daca avem noroc
ma simt tare bine, refacuta psihic, ce-as mai fi stat, a trecut atat de repede

...
a terminat nusa cu masele am inceput eu sa-mi refac dantura....nu vreau sa stiu cat o sa ma coste in final

dar la urma urmei sanatatea e cea mai importanta
astept intrebari legate de mare daca aveti. pe tren bia a fost destul de cumintica s-a jucat cu noi cu jucariile, a dormit cu toate ca acceleratul a facut peste 7 ore pana la mangalia

(alt tren mai rapid nu am gasit

). la mare am lasat-o ori in pampers, ori in slip ori goala. majoritatea copiilor de varsta ei asa stateau, goi. n-am vazut slipuri sau pampersi smecheri ca m-am uitat. ca as fi cumparat poate si eu.