Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
Buna seara!!!!

Ce harnice ati fost! cheer.gif Imi place ff. mult cand ma pun in fata calculatorului si am ce citi.......

M-am speriat azi un pic,i-au iesit pe bratele si piciorele fetei niste bubite si am crezut ca are varsat de vant.....am fugit repede la dr. si se pare ca i-au iesit de la mancare,ceva,insa nu prea imi dau seama de la ce dry.gif

Himere
,bine ai revenit,arati bestial cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 05:43 PM) *

In poza astaarati fantastic naughty.gif

si eu sunt de aceeasi parere wink1.gif

Bia e minunata,e o frumoasa si o finuta,a crescut fff. mult...Cum te-ai descurcat cu mancarea ei?A papat ce ati mancat si voi?

CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 07:24 PM) *

Ieri s-a implinit un an de cand nu mai fumez, nu am mai tras nici macar un fum din clipa in care m-am lasat. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif. Acum sunt la faza in care ma deranjeaza fumul de parca n-am pus in viata mea gura pe tigare huh.gif

May,felicitari,wow,te admir din tot sufletul! give_rose.gif
bubbles
May felicitari!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif
dany
Am uitat : bine ai revenit , Himere !

Ama - tu tii cont de punctele pentru grasime buna si de cele pentru calciu ? Nu am prea vazut in meniurile tale .
May
miha si imi place mai mult cea viu colorata, dar cea crem e pt ocazia asta floare.gif

tulip hug.gif
Ama.ro
Danyhoney, stiu ca trebuie sa consum 2 portii de lactate pe zi, cand tin post nu consum.De fapt ar trebui macar sa-mi iau lapte de soia sau brocoli..sau altcevaDe lipide bune nu stiu care e faza.Dar am consumat lipide..fibrobarul are o gramada de lipide, in mancaruri pun ulei.(nu stiu cat trebuie sa consum)
May
bubule pupic.gif
dany
Ama - broccoli e excelent pentru calciu !! Il pui si la legume si ai impuscat 2 iepuri naughty.gif .Grasimile bune sunt in uleiul de masline , seminte de floarea-soarelui , nuci, masline , avocado.
May
ama uleiul prelucrat nu intra la grasimi bune, doar cel pus la salate de exemplu e bun. Sfatul meu e sa renunti la batoanele alea... mai bine iti faci un ghiveci de legume cand tii post floare.gif
dany
Nu stiu cat de sanatos e acel fibrobar .......

Mi-a luat-o May inainte smile.gif

CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 06:28 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-07-2007, 06:26 PM) *

Felicitari si la cat mai multi ani !!!!! hug.gif

Mersi, sper ca pt tot restul vietii hug.gif tu pe cand? naughty.gif

Hmmmm.....no chance . E singurul viciu pe care il am si....asta e.
bubbles
Dany broccoli are calciu? blink.gif Aveami mpresia ca e o leguma
May
Cica e singurul viciu..... si uzzo ala sau cum ii zice, cui i-l lasi?)).gif
Tulip
he-he,Dany,esti ca al meu sot....el nu vrea sa se lase de fumat pt. caii place...eu cel putin cochetez cu ideea de a se lasa de tigari naughty.gif
dany
)).gif Tulip .

Da , bubbles , broccoli contine calciu , chiar daca e leguma .

Bueyyy, May , ce te iei de Ouzo ??? Ce , il beau in fiecare zi ??? pai atunci il pun si pe Dirk la vicii lol.gif
bubbles
Multumesc Dany hug.gif .Ca habar nu am avut.Am sa inecrc si eu desi nu cred ca imi va placea la gust doh.gif
May
Daca salivezi cand te gandesti la el, e viciu lol.gif asa ca se pun si baarbatii la socoteala blum.gif

Eu urasc broccoli, parca e burete fiert wacko.gif
michelle
WOW Tulip, ai ajuns la target!!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Felicitari! Asteptam poze
Tulip
CITAT(michelle @ 11-07-2007, 10:59 PM) *

WOW Tulip, ai ajuns la target!!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Felicitari! Asteptam poze

Miha,merci pupic.gif Adevarul e ca m-am ales cu 1 kg in ultimele 3 zile,habar n-am cum( blushing.gif blushing.gif blushing.gif ),deci acum am 54 kg......si vreau sa modific tickerul,targetul final fiind 50 kg,insa deocamdata l-am lasat asa pt. ca imi place ce scrie sub ticker grin.gif grin.gif grin.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 11:50 AM) *

Dany broccoli are calciu? blink.gif Aveami mpresia ca e o leguma

O gramada de legume au calciu, broccoliul are 30% din necesarul zilnic de calciu, 900% din cel de vitamina C, 80% din necesarul de vitamina A si 25% din fier. Si e calciu din ala bun, nu din ala de vine la pachet cu proteina animala si colesterol devil.gif, si se absoarbe frumos de tot. La gust e ca varza, crud e demential, in salate sau pur si simplu, de rontait ca snack. Eu il mai fac si suc (mai ales post-workout, tot din motive de calciu, eventual combinat cu kale sau alte verzaturi de au calciu). yahoo.gif
May
ganesha enciclopedie mica wacko.gif dar mie tot nu imi place laugh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 09:58 PM) *

Daca salivezi cand te gandesti la el, e viciu lol.gif asa ca se pun si baarbatii la socoteala blum.gif.

Bueyyy, dar tu crezi ca eu salivez la Ouzo ????? deci : hotaraste-te! E viciu cand salivez sau cand nu salivez ? lol.gif lol.gif Hmmmm, nici la tigara nu salivez . Na ca m-ai bagat in ceata de tot lol.gif

Depinde cum faci broccoli .....Mie imi place un pic fiert si cu sare sau ...cum spune Ganesha , facut suc( cu toate ca nu stiu ce "kale" cum il face ea ) .
Anna
Miha si eu votez pt prima rochitza! pupic.gif
dany
Se pare ca ne-am gasit izvorul de informatii in tine , ganesha !!! Multumesc ! Nu stiam atatea despre broccoli sad.gif
Ama.ro
Chiar nu stiam. sad.gif
Mie chiar imi place brocoli.Fiert si amestecat cu orez basmati..putin ulei de masline.Yamiii!!!
Ei..fibrobarul e de pofta..stiu ca nu-i sanatos.Mai am unul si gata, nu mai cumpar.Daca stiam ca are atatea puncte.... doh.gif doh.gif doh.gif
dany
CITAT(Ama.ro @ 11-07-2007, 10:19 PM) *

Chiar nu stiam. sad.gif
Mie chiar imi place brocoli.Fiert si amestecat cu orez basmati..putin ulei de masline.Yamiii!!!
Ei..fibrobarul e de pofta..stiu ca nu-i sanatos.Mai am unul si gata, nu mai cumpar.Daca stiam ca are atatea puncte.... doh.gif doh.gif doh.gif

Ei , vezi , Ama ? Broccoli ( calciu) + ulei de masline ( grasime buna ) = te-ai scos )).gif .Ma bucur ca lasi fibrobarul !!! Noi stim ca WW e un regim de viata sanatos deci nu au ce cauta chestiile chimicale , nu ? wink1.gif

Noi mai mancam broccoli ca legume pe langa un pic de carnita la gratar si piure de cartofi ( eu il fac a-la-WW )....Broccoli un pic fiert ( daca e fiert prea tare se face prea moale ). Mai punem si ceva conopida fiarta si un pic de Vegeta si gata papa.
May
dany oh, nu pot sa te prind nicicum grin.gif pupic.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 10:27 PM) *

dany oh, nu pot sa te prind nicicum grin.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif Te gandeai ca ai sanse ?????? blum.gif blum.gif Wrong, honey, wrong !
May
Speranta moare ultima salut.gif )).gif pupic.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-07-2007, 12:15 PM) *

CITAT(Maybeline @ 11-07-2007, 09:58 PM) *

Daca salivezi cand te gandesti la el, e viciu lol.gif asa ca se pun si baarbatii la socoteala blum.gif.

Bueyyy, dar tu crezi ca eu salivez la Ouzo ????? deci : hotaraste-te! E viciu cand salivez sau cand nu salivez ? lol.gif lol.gif Hmmmm, nici la tigara nu salivez . Na ca m-ai bagat in ceata de tot lol.gif

Depinde cum faci broccoli .....Mie imi place un pic fiert si cu sare sau ...cum spune Ganesha , facut suc( cu toate ca nu stiu ce "kale" cum il face ea ) .

My bad, my bad blushing.gif in primu' rind mi-a scapat sa zic ca valorile de mai sus se refera la un buchet (ramura, etc) de broccoli. Si may bad again pentru ca mi-a scapat sa pun "kale" in italic - e denumirea in engleza, nu stiu cum e in romana (cineva mi-a zis odata ceva gen varza furajera, varza decorativa.. mira-m-as, da' na). Kale e o varietate de salta cu frunza verde ff inchis, care are si ea o gramada de calciu (mai mult chiar decit broccoli), si tot asa, are si fier, vitamina A, vitamina C. Eu o bag in storcator si... suc cu ea, ca intra mai mult decit as minca intr-o salata. Arata asa

Imagine
dany
Ia spune tu repede , ganesha , unde esti mataluta la ora asta ????? Stiu si eu salata aia si imi place dar.....nici sa ma omori nu imi vine acum in cap cum se cheama doh.gif

May , stii chestia cu speranta , nu ??? Sper(i)ma(ta) dar speri degeaba lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-07-2007, 01:12 PM) *

Ia spune tu repede , ganesha , unde esti mataluta la ora asta ????? Stiu si eu salata aia si imi place dar.....nici sa ma omori nu imi vine acum in cap cum se cheama doh.gif

May , stii chestia cu speranta , nu ??? Sper(i)ma(ta) dar speri degeaba lol.gif

La ora asta draga dany sint acasa, abia aterizata de la servici (e 5 pe meleagurile mele), si incerc sa-mi adun boii acasa, desi tare ma tem ca-mi trebuie o prajina mult prea lunga, ca-s dusi rau cu pluta. Ai mp floare.gif
dany
Paiii, eu vroiam sa stiu cam care sunt meleagurile tale , ganesha .Mi-am dat seama ca nu esti prin Ro dar , eu fiind mai baba , am uitat daca ai scris pe forumurile mai vechi unde esti acum doh.gif Poate , impreuna , rezolvam misterul denumirii acelei salate lol.gif

Hihihi , boii tai cred ca s-au intalnit cu ai mei ...ca si ei sunt dusi rau cu pluta lol.gif

CITAT(ganesha @ 11-07-2007, 11:16 PM) *

Ai mp floare.gif

Raspuns smile.gif
May
Vai dany blushing.gif vaiii!!!!!!! ru-si-ni-ca femie serioasa blushing.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
Canada, dany drag, intre lacuri, las'ca zic mai multe, acum o fug de-acasa. Faci tu o cafea la boiiiiii nostri? ca promit sa ma ocup si eu cind vin!
dany
Va iau pe rand :

De ce rusinica , may ??? Ce am facut ??? Asa sunt babele...mai uita sad.gif sad.gif Sauuuuuuu....acum mi-a picat fisa ...te-ai luat de mine pe chestia cu "speranta" ???? pai daca asa se zice ...ce vina am eu ? sorry.gif tomato.gif

Ganesha ......fac , mama , cafea , cum sa nu ?????? De care beau boii tai ?? Da comanda si se rezolva ! lol.gif
May
Da, pe faza aia radeam lol.gif

ganesha parca e inconjurata de lacuri din 3 parti si are o clima de te doare capul... daca sunt 35 de grade de fapt se simte ca la 40 w00t.gif
Amazoana
La o cafia m-as baga si eu daca dati........si numa daca nu deranjez. Ups, era sa zic disturbez blushing.gif
May
dulci te dai poliglota? )).gif
Amazoana
...mai mult gloata wacko.gif
dany
lol.gif lol.gif May , se da si ea ce poate lol.gif

Dau cafea , Mada , cum sa nu dau .....dar nu am poze acum la indemana ! Dar e buna rau cafeaua mea ...parol.

CITAT(dulcikatty @ 12-07-2007, 12:08 AM) *

...mai mult gloata wacko.gif

lol.gif
dany
Noapte buna , neuroni !
May
Noapte buna floare.gif
BLUELIFE
Buna mdimineata!Mai am trei zile si intru in febra examenelor.Nu mai pot de emotie.Himere swoon.gif swoon.gif swoon.gif si bine ai revenit.Hai fetele ,cafea gata... cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif Ma duc sa va citesc din urma ca ati fost hiper active ieri dupa ce am plecat cheer.gif cheer.gif cheer.gif
BLUELIFE
Himere ma bucur ca a fost ok totul si sincer inca si eu stau sa ma gandesc daca sa nu aleg cumva trenul cand vom merge la mare.Tin minte temerile tale ca micuta se va plictisi pe tren dar vad ca de fapt a fost peste asteptari.Imi pare bine pentru voi hug.gif hug.gif hug.gif Si sper sa ajung si eu anul asta pe acolo sad.gif
emu
Buna dimineata soare...

CITAT(himere2005 @ 11-07-2007, 11:24 AM) *
ma credeti ca mie imi placea la terasele alea modeste unde era multa lume si micul cu mustar era mancat cu pofta si berea rece parca era mai buna ca oricand, vedeai multa buna dispozitie in jur, fara fete constipate si care sa te analizeze... ce mai... a fost super cheer.gif

Ciorba de burta mai lipseste din meniu drool.gif

Am vazut Harry Potter and the Order of the Phoenix - 1. imi place la nebunie fatza lui Voldemort; 2. grafica de exceptie... 3. nu prea dezvoltate personajele... filmul a durat 2 ore.

edit: am adaugat un "z" in "fata" sa nu se inteleaga altceva smile.gif
daconst
Moama cit ati scris!!!!
Nu am citit nimic din urma,imi merge netul doar cu portia,asa ca sper sa se repare sa recuperez.
Scriu repede ca suntem bine si incerc sa mai pun niste poze de ieri de la bazin,eventual un flimulet. naughty.gif

Pup fetele si sa ramaneti asa active ca tare-mi place! floare.gif
ALICE
CITAT(daconst @ 12-07-2007, 09:22 AM) *

Scriu repede ca suntem bine si incerc sa mai pun niste poze de ieri de la bazin,eventual un flimulet. naughty.gif

Baga,baga ca asteptam
anaoi

Imagine

Imagine

Imagine

sa ajunga pentru toata lumea
bubbles
Neataaaaaaaaaa yahoo.gif .Acusi plec in cautare de rochie grin.gif .Ufff asa emotii am lol.gif
Anna
Neatza!! yahoo.gif

Miaami..sarumana de cafea dylly pupic.gif
Dana asteptam pozele cu flacaul hug.gif

bubbles
Dana vrem filmulete cu bolfut cheer.gif flowers1.gif
Gagici...am gasit eu bine.Cod alb 2p la 150g ?Mi`am luat ieri filet de cod alb .. si habar nu am cum sa il preg si`s curioasa daca are asa putine puncte grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.