Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
ganesha bine ca imi amintesc de tine, ca de tata am uitat si ce masina are lol.gif
Ama.ro
Buna seara fetele!Vin si eu la raport:
1 felie graham cu vinete............................3p
1/2 gref....................................................0p
1 ciorba chioara,1 felie paine......................3p
salata de cruditati(mar, morcov, telina, usturoi)
cu 1 lgta de maioneza de post.....................0,5p(are 33%grasime maioneza)
1/2 pulpa pui cu pielita(150 gr gatita)...........5p
1 late machiato(sper ca asa se scrie)............2p (cel mult 2 pcte..habar n-am cat are)
1 patratel ciocolata......................................1p( de fapt 0,9 biggrin.gif )
Total...........................................................14,5p
Fara sport..n-am avut timp nici sa mananc de fapt.
Ma simt atat de satula acum ca nu-mi vine sa cred ca am doar atatea puncte. biggrin.gif
Cred ca o sa mananc si iaurt totusi..daca ma prinde vreo ora tarzie treaza. biggrin.gif
Am punctat bine 1/2 de pulpa?(am cantarit-o gatita..cu tot cu oase)Maioneza de post e din aia cumparata..plina de E-uri sad.gif ..doar atatea pcte are la 1 lgta?0.5 ?Hmmmm..cred ca trebuia sa mai pun 1 pct pt depasirea cantitatii de legume.Nu sunt sigura..
Ps: Bine te-am gasit Uka! biggrin.gif
bubbles
Buna seara yahoo.gif yahoo.gif .Am gasit rokia si am si luat`o blum.gif
Monic
CITAT(bubbles @ 12-07-2007, 07:45 PM) *

Buna seara yahoo.gif yahoo.gif .Am gasit rokia si am si luat`o blum.gif

Unde e? w00t.gif s-o vedem cheer.gif cheer.gif cheer.gif
hai bubule ca eu de-abia asteptam grin.gif
bubbles
Asa...rochita .. care nu cred ca va placea sorry.gif este crem .. este superba sau asa mi s`a parut mie lol.gif .Mi`am luat si voal "spaniol" brodat si manusi si verighete cheer.gif

Ai mei nu au vrut sa ma laser sa fac poze imbracata cu ea sorry.gif ca cik e ghinion dar .. maine cand nu`s acasa .. fac eu
poze biggrin.gif
uka
Nu ma prind cum arata chestia aia cu care e prins cred ca voalul sub sani.. dc nu ma insel in rest e frumoasa.... mie imi place, ptr mine toate rochiile de mireasa in afara de cele cu bleu sunt frumoase
Sexymom
May eu vb zi de zi cu Carmen pe messenger.Iti las un mesaj pe mess.
Anna
w00t.gif cheer.gif w00t.gif Uuuuu....e super rochita bubles.
Sa o porti sanatoasa pupic.gif si ma bucur ca ti-ai gasit si ca esti incantata de ea give_rose.gif
Si nu te mai gandi daca ne place noua sau nu, pentru ca tu esti posesoarea si e ziua ta speciala.
plus de asta rochia mie mi se pare deosebita floare.gif
michelle
E foarte frumoasa Bubule cheer.gif Sa o porti iubita pupic.gif
Ama, mi se pare ca ai punctat cam mult puiul, ai cantarit fara os? Iar ciorba cred ca ai pus cam mult 3p, daca zici ca a fost chioara..

uka
CITAT(uka @ 12-07-2007, 09:30 PM) *

Nu ma prind cum arata chestia aia cu care e prins cred ca voalul sub sani.. dc nu ma insel in rest e frumoasa.... mie imi place, ptr mine toate rochiile de mireasa in afara de cele cu bleu sunt frumoase

vreau sa te vad imbarcata cu eaaaa
bubbles
Da...deci voalul ala vine prins cu chestie cu pietricele .Mie ala mi`a placut tare si faptul ca sub voal are broderie grin.gif

Am luat si verighetele dar maine poze blum.gif

Multumesc fetelor give_rose.gif
emu
Am si eu o intrebare... stiu ca a mai fost o mica dezbatere pe marginea subiectului, fara un raspuns exact (ori nu l-am vazut eu smile.gif ): ce nr max/aproximativ de puncte recomanda WW in timpul sarcinii?

Poate cineva sa rapunda, bazat pe faptul ca o dieta normala recomanda 2000 de calorii si 45%-60% carbohidrati, cu un nr min de carbohidrati pt adulti si copii, pe zi, de 130?!

Si 20%-35% grasimi / zi, cu 10%-25% proteine din totalul zilnic... asta in cazul in care are cineva idee cum sa aplice ambele formule (si americana si nemteasca). Multumesc.
otilici
Bubbles e super rochita!! cheer.gif cheer.gif Mie imi place ff mult,tocmai pt.acea broderie care ii da o nota de rafinament in plus wink1.gif ,parerea mea care este blum.gif Sa o porti sanatoasa pupic.gif

Dany ce mai faci?ce ne mai zici?A plecat mama ta?
Tulip
CITAT(ALICE @ 12-07-2007, 07:05 PM) *

Tulip ce mai faci???????????????? clap.gif Chiar m-am gandit azi la tine.Bine ca mai dai un semn de viata.

Sunt bine,Alice pupic.gif Tu esti ok?In ultima vreme nici tu nu scrii fff mult.......

Tocmai a plecat un prieten de la noi,nu ne-am vazut de un an........de fiecare data cand vine,jucam carti,si sunt happy pt. ca am castigat grin.gif grin.gif grin.gif

Andrea,felicitari pt. rochie,asteptam pozeeeeeeeeee smile.gif

Emu smile.gif smile.gif ,o sa apara un baby.gif neuron?
dany
Miha - vreau si eu la sala ta de fitness !!!!! poate din acei "6 packs" prind si eu unul )).gif

Monic - m-ai terminat cu teoria "castravetelui" lol.gif .Super tare !!!

May - imi pare rau pentru Coco dar bine ca nu a patit nimic hug.gif

Uka - te-ai intrecut pe tine cat ai scris intr-o singura postare !!! ma bucur ca ai revenit !!! Multa bafta la licenta !!!! hug.gif

Ganesha - boii mei sunt inca pe coclauri lol.gif lol.gif . Sper sa-i readuc curand acasa )).gif

Bubbles - frumoasa rochita dar cred ca ne vom da mai bine seama cum arata cand te vom vedea imbracata in ea .

Oti - mama mea pleaca duminica dimineata ! Si apoi vom avea , in sfarsit , liniste !!!!!!!!! ce mai face Norbi ? Nu mai pui poze noi cu el ? Daca Lucas al Danutzei s-a facut deja flacau ...cred ca Norbi e deja barbat )).gif

Danutza - ne-ai promis un filmulet cu Lucas !!!!! Inca il asteptam hug.gif

Tulip - cum e la job ?? Te-ai acomodat ?? Printesa ta ce mai zice , ce mai face ?

CITAT(emu @ 12-07-2007, 09:53 PM) *

Am si eu o intrebare... stiu ca a mai fost o mica dezbatere pe marginea subiectului, fara un raspuns exact (ori nu l-am vazut eu smile.gif ): ce nr max/aproximativ de puncte recomanda WW in timpul sarcinii?

Poate cineva sa rapunda, bazat pe faptul ca o dieta normala recomanda 2000 de calorii si 45%-60% carbohidrati, cu un nr min de carbohidrati pt adulti si copii, pe zi, de 130?!

Si 20%-35% grasimi / zi, cu 10%-25% proteine din totalul zilnic... asta in cazul in care are cineva idee cum sa aplice ambele formule (si americana si nemteasca). Multumesc.

Emi - din cate stiu eu , nu exista WW pentru gravide . Dar ma pot insela . Ma voi interesa si voi incverca sa te ajut . Intrebarea e pentru tine ???? Ne faci o surpriza cu un bebe-strumf-american ??
emu
CITAT(Tulip @ 12-07-2007, 04:52 PM) *
Emu smile.gif smile.gif ,o sa apara un baby.gif neuron?

Hehehe inca nu-i pe drum... dar asteptam, asteptam, ca avem rabdare cu carul )).gif

Sunt curioasa in ce priveste dieta unei mamici in devenire, ca ma sperie gandul ca o sa pun mai mult decat e permis, mai ales ca nici foarte multa miscare nu fac (in afara de 30-45 minute exercitii pe zi). Deja caut sa vad ce exercitii sunt facute pt cele insarcinate si ce mi s-ar potrivi mie )).gif

Tocmai a plecat un prieten de la noi,nu ne-am vazut de un an........de fiecare data cand vine,jucam carti,si sunt happy pt. ca am castigat grin.gif grin.gif grin.gif

Ce ai castigat? grin.gif
bubbles
Adevarul e ... ca altfel arata pe mine lol.gif .Mie mi s`a taiat rasuflarea cand m`am vazut si mai ales cand am vazut ce talie face.Sau poate aveau alea oglinzi care slabesc lol.gif lol.gif .Maine fac tot posibilul sa fac o poza pe sustache ca sa va dati seama blum.gif .
Nopate buna neuroni. hug.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 04:58 PM) *
Emi - din cate stiu eu , nu exista WW pentru gravide . Dar ma pot insela . Ma voi interesa si voi incverca sa te ajut . Intrebarea e pentru tine ???? Ne faci o surpriza cu un bebe-strumf-american ??

Incerc sa ma pun in tema smile.gif cred ca ma inseala memoria... era oare vorba despre alaptat si WW?! Le-am incurcat de tot )).gif

Ar fi super daca afli ceva... tot ce-i posibil sa nu fie facuta o dieta speciala pt asta... dar orice sugestie e binevenita. Iti multumesc smile.gif

CITAT(bubbles @ 12-07-2007, 05:00 PM) *

Adevarul e ... ca altfel arata pe mine lol.gif .Mie mi s`a taiat rasuflarea cand m`am vazut si mai ales cand am vazut ce talie face.Sau poate aveau alea oglinzi care slabesc lol.gif lol.gif .Maine fac tot posibilul sa fac o poza pe sustache ca sa va dati seama blum.gif .
Nopate buna neuroni. hug.gif

)).gif ok bubbles, asteptam... chiar e frumoasa rochita wink1.gif
Tulip
Dany,la job e plictiseala maxima,suntem fara copii,toate colegele-s in concediu,stau doar cu bucataresele si personalul auxiliar si astept sa treaca 4 ore si sa pot veni acasa(program de vacanta grin.gif )

Timea e bine,azi am dus-o la socrii si maine o luam acasa...saptamana asta am dus-o zilnic cu mine la gradi,ii place fff. mult.In rest ne chinuim sa scapam de pampersi,fara rezultate prea mari insa,totusi sper sa foloseasca toaleta pana se marita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu ce mai faci?Cum te intelegi cu mama ta?E f. greu?Chiar ma gandeam la tine hug.gif ,cred ca abia astepti sa ramaneti in sfarsit singuri in casa noua(cu Dirk,nu cu mama)si sa va bucurati de ea!
otilici
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 11:58 PM) *

Oti - mama mea pleaca duminica dimineata ! Si apoi vom avea , in sfarsit , liniste !!!!!!!!! ce mai face Norbi ? Nu mai pui poze noi cu el ? Daca Lucas al Danutzei s-a facut deja flacau ...cred ca Norbi e deja barbat )).gif

Am mai pus poze noi in album,trebuie doar sa te uiti la link-ul de la semnatura wink1.gif
Tulip
CITAT(emu @ 12-07-2007, 11:58 PM) *

Ce ai castigat? grin.gif

Nimic,dar imi place senzatia.....o sa dorm bine la noapte grin.gif grin.gif

Acum parca-parca imi pare rau ca nu jucam pe bani lol.gif lol.gif lol.gif mi-as fi intregit bugetul )).gif )).gif
dany
Imi pare rau ca te plictisesti la job , Tulip , dar ...atata timp cat vin ceva banuti e bine , nu ? Deci Timeea s-a obisnuit cu gradinita ? Super !!!!
Cu mama mea ......merge . Nu spun mai mult . Cum ai spus si tu : de abia astept sa ramanem singuri , sa simtim ca avem casa si sa incercam sa ne bucuram de ea SINGURI !!

Oti - daca tu nu anunti cand pui poze noi .....personal , nu deschid pozele tale ca ma gandesc ca sunt tot cele pe care le stiu . Deci am avut dreptate :Norbi e un adevarat barbatel deja . Sa-ti traiasca !!!!!
Ama.ro
Michelle, pai 2p era doar painea si am mai pus 1p pt 1 lingurita ulei(din ciorba..am calit putin legumele).Puiul l-am cantarit cu tot cu os..banuiam eu ca nu-i bine.Am mai mancat o branzica Quark cu afine(1,5 p) si 100 ml vin(am ciocnit cu soacra naughty.gif )asa ca am facut un punctaj mai normal.
Sambata plec la mare(azi am aflat) beach.gif si mi-e teama ca nu mai pot cantari mancarea..o s-o aproximez.Sper sa ma descurc. smile.gif Daca voi ocoli pizza, inelusii de pe plaja si alte nesanatosenii..tot e bine. biggrin.gif
Cat o avea o ciorba de burta? eusa_think.gif
Bubbles, si mie imi place rochia.E superba.
dany
Imi pare rau ca te plictisesti la job , Tulip , dar ...atata timp cat vin ceva banuti e bine , nu ? Deci Timeea s-a obisnuit cu gradinita ? Super !!!!
Cu mama mea ......merge . Nu spun mai mult . Cum ai spus si tu : de abia astept sa ramanem singuri , sa simtim ca avem casa si sa incercam sa ne bucuram de ea SINGURI !!

Oti - daca tu nu anunti cand pui poze noi .....personal , nu deschid pozele tale ca ma gandesc ca sunt tot cele pe care le stiu . Deci am avut dreptate :Norbi e un adevarat barbatel deja . Sa-ti traiasca !!!!!

Ama -mi se pare ca Miha ne-a salvat cu ciorba de burta . Parca erau 2,5 p la 100 gr de burta . DAR mai adaugi smantana si gogosarii in otet ( daca pui si daca au fost de cumparat ).....si un pic de faina pentru ingrosat ( daca o faci singura stii cata pui ) .

In legatura cu puiul : il cantaresti intai cu os si apoi cantaresti doar oasele ramase si asa vezi cata carnita ai papat . cam complicat dar asa mergi la sigur .

Distractie placuta la mare !!!!! Axeaza-te pe salate ( e calfd deci nu cred ca vei avea chef sa mananci ceva prea greu ) , fructe , carne de pui la gratar ......
otilici
Multumim frumos Dany give_rose.gif
Pai zilele trecute am pus pozele in album pe fuga si n-am mai apucat sa zic.Pe urma am uitat de ele blushing.gif Copilul e de vina grin.gif blum.gif

Distractie placuta Ama! Si...asteptam poze de la mare...stiai,nu? smile.gif
Anna
Otilici sunt super pozele, e un scump Norbi si ce cuminte e el in baitza. giggle.gif multi pupic.gif pupic.gif
Data viitoare cand mai pui poze sa ne anunti give_rose.gif
dany
Emi , am intrebat la nemtoaice pe forum despre reguli WW pentru gravide . Raspunsul primit este urmatorul : pentru gravide exista doar o regula , si anume sa lase WW pana dupa nastere . Sper ca te-am ajutat . Eu stiam ca nu exista reguli WW pentru gravide , adica au voie sa pape ce vor ( cu cap , normal ) dar am intrebat ca sa fiu sigura . Cred ca Danutza te-ar putea ajuta mai mult . Ea a fost gravida si stie cam la ce ar trebui sa fie atenta o gravida ( exceptand nutella blum.gif ).
ganesha
CITAT
In legatura cu puiul : il cantaresti intai cu os si apoi cantaresti doar oasele ramase si asa vezi cata carnita ai papat . cam complicat dar asa mergi la sigur .

Sau iei valorile nutrive pentru pulpa de pui si calculezi cu calculatoru'.

Dany, tin pumnii sa ti se adune pe acasa.

Am si eu o intrebare legata de puncte. Adica de punctele din lista vs punctele calculate cu calculatorul/formula. Alea din lista sint generale taaaaare, ca de ex 2 pct pentru paste (parca asa era). Dar acum depinde de paste, de exemplu, ca 5 sortimente diferite au 5 seturi de valori diferite, si implicit, ajungi la 5 rezultate de puncte diferite. Majoritatea mincarurilor pe care le maninc eu nu le gasesc in lista (sau daca le gasesc sint cumva in termeni generali), iar pentru cele putine pe care le regasesc... valorile din lista sint mai mici decit cele calculate cu calculatorul naughty.gif So... sint foaaaarte debusolata )).gif Vreo idee, cineva? give_rose.gif

In plus, cum ramin eu asa fixata pe-o idee, m-am uitat in dictionarul online dupa 'kale' si am gasit asa:

"kale
# s varză furajeră (Brassica olera- cea); nap (Brassica napus)"

Ceea ce mie personal mi se pare o aberatie, ce treaba are varza cu napu', dom'le? grin.gif Pe de alta parte, am cautat-o pe niste site-uri de zarzavatisti amatori si profesionisti, si denumirea latineasca e valida (Brassica olera). Si cum omul cit traieste-nvata, am aflat ca e din aceeasi familie cu brocoliul (de parca n-ar fi fost logic). Ei, ce eliberata ma simt acum lol.gif
otilici
CITAT(annaiss_derrian @ 13-07-2007, 12:34 AM) *

Otilici sunt super pozele, e un scump Norbi si ce cuminte e el in baitza. giggle.gif multi pupic.gif pupic.gif
Data viitoare cand mai pui poze sa ne anunti give_rose.gif

Esti o draguta Ana,multumim frumos. pupic.gif pupic.gif de la Norbi wink1.gif
Promit sa va anunt data viitoare,dar zilele astea a fost super mamos,nu puteam nici la baie sa merg.Cum vede ca nu-s atenta la el zice "mmmammma,bobo!",adica "mami,fii atenta la bebe,lasa alte detalii" lol.gif .E mortal.Si zice mama cu mmm,asa parca din tot sufletul )).gif .Ma topesc,nu alta rolleyes.gif
dany
Ganesha ( da-ne un alt nume , ma omoara sa te numesc asa !!!! ) ....punctajul la paste e de 4 p pana la saturatie . 2 P pana la saturatie e la cartofi . La pastele integrale sunt 3 p pana la saturatie . Ca sa nu innebunesti cu liste si formule ...la alimentele care au valorile trecute pe pachet folosesti formula ....la cele care nu au valorile trecute te folosesti de lista . Sper ca ai pricipit ce vreau sa spun .

In legatura cu "kale" ...eu am cautat traducerea in germana si ti-am dat punctajul din cartea nemteasca WW.

P.S. am modificat pentru ca , parca scrisesem cu picioarele )).gif
otilici
Si pentru emu: citisem undeva,nu mai stiu pe care site si in legatura cu gravidutele si WW e asa cum zice Dany,iar in perioada alaptatului se socotesc puncte in plus pt.alaptat (nu mai tin minte 5p sau 10p blushing.gif )
May
CITAT(ganesha @ 12-07-2007, 11:43 PM) *

CITAT

Problema ei era ca nu stie cata carne are pulpa ei pt ca e si osul pe acolo... de aceea trebuie sa scazi greutatea osului din greutatea pulpei, ca sa aflii cata carne are si apoi sa ai ce sa calculezi:)). Daca ar fi avut numai carne, ar fi calculat cu calculatorul.

Cat despre generalitatea listei... la paste stiu ca trebuie sa iei valoarea de acolo chiar daca dupa ambalaj ajungi la alte puncte, caci asa WW incurajeaza si consumul lor. La alte alimente si eu calculez dupa ambalaj. Sper ca ti-am fost de ajutor floare.gif

Bubule si mie imi place rochia, vreau sa o vad pe tine cheer.gif
Ama.ro
)).gif O sa intreb bucatarii ce au pus in ea.. (in ciorba)Am si eu o placere la mare..ciorba de burta. biggrin.gif
Emu, mi-am amintit unde am auzit de cura pt ..femeile care alapteaza.In cartea lu' nenea Monti.Sper sa nu gresesc..Dar parerea mea e sa incerci sa mananci cat mai sanatos.(cand va fi cazul)Eu m-am ingrasat cat am fost gravida vreo 20 kg, in conditiile in care n-am prea putut manca carne(varsam).Am mancat toata sarcina miere si nuci. lol.gif lol.gif In 8 luni am dat jos nu numai kg luate in timpul sarcinii ci inca vreo 4-5 in plus.E normal sa te ingrasi..cand nasti nici nu mai conteaza kg..conteaza doar botul ala de carne..suflet din sufletul tau. smile.gif Lasa ca ai sa vezi tu..
Fac poze, ca iau si aparatul cu mine.Merg doar cu fata si socrii, fara sot. wink1.gif Sa munceasca..ca de aia e barbat. biggrin.gif
dany
Ce faci , May ? Gata pregatirile pentru primirea musafirilor ?Cred ca esti uda toata de emotii ca vin la tine )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 01:50 PM) *

Ganesha ( da-ne un alt nume ma omoara sa te numesc asa !!!! ) ....punctajul la paste e de 4 p pana la saturatie . 2 P pana la saturatie e la cartofi . La pastele integrale sunt 3 p pana la saturatie . Ca sa nu innebunesti cu liste si formule ...la alimentele care au valorile trecute pe pachet folosesti formula ....la cele care nu au valorile trecute te folosesti de lista . Sper ca ai pricipit ce vreau sa spun .

In legatura cu "kale" ...eu am cautat traduserea in germana si ti-am dat punctajul din caretea nemteasca WW.

N-am zis "pina la saturatie", era DOAR un exemplu luat la repezeala din lista ( citez: "Paste fainoase, orice fel, fierte 1 ceasca, 120g 2 "). Era pur exemplificativ, nimic mai mult.

Cam asa fac si eu, pentru ca toate alimentele care-mi cad in mina au valorile nutritionale pe pachet, intrebam doar ca sa fiu sigura, pentru ca la unele se bat cap in cap. Eu am inceput sa cochetez cu WW din '96. Mami a mea tinea cu o prietena de-a ei, inca de pe vremuri demult apuse... hehe... isi faceau haine din Burda pe sub mina si aveau tabele de puncte. Oricum, au fost o gramada de variante si valori wacko.gif cite mi s-au perindat pe sub ochi in tot amarul asta de ani (vai, uite asa-mi dau seama ca imbatrinesc lol.gif ). Oricum, acum folosesc calculatorul in general.

Aaaa, si mai am o intrebare, ceva nu mi se leaga mie la punctele de sport. Se calculeaza dupa (citez iar din lista mea) "nr de minute de sport * greutatea ta / 560 ". Mie la 120 de minute de sport imi iese 15 puncte. Acum... dilema e: stiam ca punctele de sport se cistiga doar pina la 4, nu? Daca e asa, inseamna ca daca ai avea dreptul la 15 puncte dar ai voie numai 4, ramii cu un deficit de 11 puncte - deci un deficit caloric, deci... ajungi la dieta hipocalorica. wacko.gif

Sper ca nu te-am inebunit de cap, multumesc tare mult! floare.gif

(cit despre... denumire nick-ului, zi-mi cum vrei, daca-ti place mai mult varianta veche, go for it!)
dany
CITAT(Ama.ro @ 13-07-2007, 12:01 AM) *

)).gif O sa intreb bucatarii ce au pus in ea.. (in ciorba)Am si eu o placere la mare..ciorba de burta. biggrin.gif
Emi, mi-am amintit unde am auzit de cura pt ..femeile care alapteaza.In cartea lu' nenea Monti.Sper sa nu gresesc..Dar parerea mea e sa incerci sa mananci cat mai sanatos.(cand va fi cazul)Eu m-am ingrasat cat am fost gravida vreo 20 kg, in conditiile in care n-am prea putut manca carne(varsam).Am mancat toata sarcina miere si nuci. lol.gif lol.gif In 8 luni am dat jos nu numai kg luate in timpul sarcinii ci inca vreo 4-5 in plus.E normal sa te ingrasi..cand nasti nici nu mai conteaza kg..conteaza doar botul ala de carne..suflet din sufletul tau. smile.gif Lasa ca ai sa vezi tu..
Fac poze, ca iau si aparatul cu mine.Merg doar cu fata si socrii, fara sot. wink1.gif Sa munceasca..ca de aia e barbat. biggrin.gif

Ama , Emi intreba de gravide nu de cele care alapteaza blum.gif . Deci si tu esti un exemplu bun de mamica care a dat bine jos dupa nastere , ca si Daconst ( mamica -model de pe aici ).

Fa-ti placerea cu ciorba de burta , savureaz-o si lasa punctele . Daca nu papi si alte prostioare in aceeasi zi ...se recupereaza punctele .Bucura-te de concediu si nu te stresa in legatura cu punctele !!!!!!! Ai destul timp dupa aceea si ...arati tare bine asa cum esti acum . Sincer !

Hihihi, imi place faza cu " sa munceasca ....ca de aia e barbat " lol.gif lol.gif lol.gif . cand mergem noi la cumparaturi ...eu incarc cosul si la casa ...el scoate cardul !!! E fair , nu ? )).gif

P.S. Se pare ca am o problema cu literele in seara asta ( o fii de vina pozitia in care stau cand scriu pe laptop ?? lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 12-07-2007, 01:55 PM) *

CITAT(ganesha @ 12-07-2007, 11:43 PM) *

CITAT

Problema ei era ca nu stie cata carne are pulpa ei pt ca e si osul pe acolo... de aceea trebuie sa scazi greutatea osului din greutatea pulpei, ca sa aflii cata carne are si apoi sa ai ce sa calculezi:)). Daca ar fi avut numai carne, ar fi calculat cu calculatorul.

Cat despre generalitatea listei... la paste stiu ca trebuie sa iei valoarea de acolo chiar daca dupa ambalaj ajungi la alte puncte, caci asa WW incurajeaza si consumul lor. La alte alimente si eu calculez dupa ambalaj. Sper ca ti-am fost de ajutor floare.gif

Bubule si mie imi place rochia, vreau sa o vad pe tine cheer.gif

O pulpita (inferioara) de pui are in jur de 60 de g de carne pe ea, o pulpa intreaga cam 125 (fara bucata aia de... spate).

Normal ca mi-ai fost de ajutor, orice info e de ajutor! hug.gif
emu
Dany... multumesc smile.gif ma temeam de raspunsul asta... dar se intelege smile.gif Pe dana o s-o bat la cap cand va fi nevoie, mai mult ca sigur lol.gif watch out!

Multumesc fetelor de raspunsuri, Oti, ai dreptate... despre asta se mentioneaza.. Ama, nu stiu cum e cu dieta Monti, dar sfatul e binevenit smile.gif

CITAT(Ama.ro @ 12-07-2007, 06:01 PM) *

Eu m-am ingrasat cat am fost gravida vreo 20 kg

foarte frumos... ai luat cu 2 kg sub limita maxima )).gif (sunt obsedata da?!)
CITAT(Ama.ro @ 12-07-2007, 06:01 PM) *
E normal sa te ingrasi..cand nasti nici nu mai conteaza kg..conteaza doar botul ala de carne... suflet din sufletul tau. smile.gif Lasa ca ai sa vezi tu..

corect smile.gif floare.gif
cheer.gif cheer.gif poza asta m-a facut sa rad (la modul cel mai bun posibil blum.gif)
Imagine
dany
ganesha ......deci.....acele 2 puncte pentru paste le ai pentru acele 120 gr . Pana la saturatie paste ai 4 p !!!!!!!!! Deci , saturatie inseamna pana te saturi , nu pana simti ca pocnesti )).gif . La fel sunt si celelalte punctaje care ti le-am dat mai sus . Adevarul e ca s-au mai schimbat cateva punctaje in ultimul timp ( eu am cea mai noua varianta .....nu ma laud ) dar nu sunt multe .Te ajut oricand cu placere !

Cu punctele bonus ......eu am formule de calculat aceste puncte . Fetele merg dupa lista initiala WW . Ce ai luat tu acolo cu "impartit la 560 " ....nu stiu ce e . Formulele mele depind de sport , de greutate , de durata si de cat de complicat e sportul respectiv .
emu
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 06:06 PM) *
o fii de vina pozitia in care stau cand scriu pe laptop ?? lol.gif

w00t.gif hmm?! naughty.gif
p.s. ma duc sa iau si eu kale... ca n-am incercat niciodata.

Dany, e scrisa o formula aici Weight Watchers, Dieta... e cumva formula pt sport intensiv? Cand ai timp, te rog frumos frumos blum.gif, poti sa pui formulele in subiectul respectiv? smile.gif Sunt multe? (ma gandesc ca ar trebui sa invat germana )).gif sa ma uit eu pe forumul ala -- nici macar nu stiu ce forum e rolleyes.gif )

CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 06:20 PM) *

Mie mi-a placut ASTA

lol.gif lol.gif
dany
CITAT(emu @ 13-07-2007, 12:13 AM) *

cheer.gif cheer.gif poza asta m-a facut sa rad (la modul cel mai bun posibil blum.gif)
Imagine

Mie mi-a placut ASTA
ganesha
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 02:15 PM) *

ganesha ......deci.....acele 2 puncte pentru paste le ai pentru acele 120 gr . Pana la saturatie paste ai 4 p !!!!!!!!! Deci , saturatie inseamna pana te saturi , nu pana simti ca pocnesti )).gif . La fel sunt si celelalte punctaje care ti le-am dat mai sus . Adevarul e ca s-au mai schimbat cateva punctaje in ultimul timp ( eu am cea mai noua varianta .....nu ma laud ) dar nu sunt multe .Te ajut oricand cu placere !

Cu punctele bonus ......eu am formule de calculat aceste puncte . Fetele merg dupa lista initiala WW . Ce ai luat tu acolo cu "impartit la 560 " ....nu stiu ce e . Formulele mele depind de sport , de greutate , de durata si de cat de complicat e sportul respectiv .

Am priceput cum e cu pastele, dar eu m-am luat de ele ca erau... fix acolo unde s-a deschis lista, nu pentru ca n-am inteles cum e cu ele. Era doar exemplificativ ca sa nu vb in gol sau de genul: alimentul X are in lista z puncte, iar daca calculez are y si tot asa lol.gif

Esti o draguta; eu nu stiu de unde am aia, din tot felul de liste adunate si download-ate. Deci ai mai multe formuuule... hm, suna bine! Le-ai p utea posta aici, sau... daca le-ai psotat deja nu mai are sens sa le mai postezi odata, poate mi-ai putea zice orientativ pe unde le-as gasi (ca totusi is 13 parti de WW si daca iau pagina cu pagina.... blushing.gif blushing.gif ) pupic.gif
otilici
Nu v-am zis pana acum,dar eu de 3 saptamani stagnez la cantar,fapt care ma supara ff tare.Si mai ciudat e ca nu am facut nici un exces,ma tin de dieta si basta.Ieri m-am suparat rau si am oprit si pastilutele,pt.ca ma gandeam ca poate o fi si asta un factor blink.gif .Nu mai stiu ce sa fac,se pare ca dupa Wendy Plan s-a miscat cantarul,dar ff putin,cca 500g,nu stiu sigur ca nu am cantar electronic.Voi ce ziceti de chestia asta?
dany
CITAT(emu @ 13-07-2007, 12:15 AM) *

CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 06:06 PM) *
o fii de vina pozitia in care stau cand scriu pe laptop ?? lol.gif

w00t.gif hmm?! naughty.gif

lol.gif lol.gif Sunt in living la laptop si masuta cea noua e cam prea scunda .......ma cam deranjeaza la scris !!! STIU ca te-ai gandit la prostii dar.....no chance ....Dirk e la job de noapte bad.gif deci nu am cu cine sa ma bag la pozitii imposibile de a scrie la laptop blum.gif blum.gif
otilici
Ma bucur ca v-au amuzat pozele cu Norbi,dar de cele cu burtoiul mamicii ce ziceti? blushing.gif
emu
CITAT(otilici @ 12-07-2007, 06:22 PM) *
Nu mai stiu ce sa fac,se pare ca dupa Wendy Plan s-a miscat cantarul,dar ff putin,cca 500g,nu stiu sigur ca nu am cantar electronic.Voi ce ziceti de chestia asta?

e bine ca s-a miscat.... un pas inainte.
CITAT(otilici @ 12-07-2007, 06:23 PM) *
Ma bucur ca v-au amuzat pozele cu Norbi,dar de cele cu burtoiul mamicii ce ziceti? blushing.gif

pune-l la treaba lol.gif

Ce pastilute ai oprit? Nimic care sa aiba legatura cu vreo problema de sanatate sper wink1.gif
dany
CITAT(otilici @ 13-07-2007, 12:22 AM) *

Nu v-am zis pana acum,dar eu de 3 saptamani stagnez la cantar,fapt care ma supara ff tare.Si mai ciudat e ca nu am facut nici un exces,ma tin de dieta si basta.Ieri m-am suparat rau si am oprit si pastilutele,pt.ca ma gandeam ca poate o fi si asta un factor blink.gif .Nu mai stiu ce sa fac,se pare ca dupa Wendy Plan s-a miscat cantarul,dar ff putin,cca 500g,nu stiu sigur ca nu am cantar electronic.Voi ce ziceti de chestia asta?

Poate mananci prea multe paste , sau cartofi , sau paine , sau fructe .....Daca te tii de regulile WW si papi legume si fructe cat trebuie .....ar trebui sa mearga. Faci si miscare ? Mai fa o saptamana de Wendy si vezi cum va fii . Cele 500 gr sunt ok , zic eu .
May
Ai mei vin in seara asta... adica in dimineatza asta. Trebuiau sa ajunga pe la 1 dar m-a sunat tata ca se culca o ora ca e frnt. Mai bine mai tarziu dar sanatosi ... eu ies ca deja nu mai am stare

Noapte buna floare.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 06:23 PM) *
lol.gif lol.gif Sunt in living la laptop si masuta cea noua e cam prea scunda .......ma cam deranjeaza la scris !!! STIU ca te-ai gandit la prostii dar.....no chance ....Dirk e la job de noapte bad.gif deci nu am cu cine sa ma bag la pozitii imposibile de a scrie la laptop blum.gif blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif as putea sa editez toata fraza si sa iasa o mare mare prostioara devil.gif dar ma abtin... ca nu-mi sta in caracter angel.gif giggle.gif

ooo May!!! parca am si eu emotii )).gif hug.gif
otilici
Emu,despre anticonceptionale era vorba grin.gif
Dany,ma mai gandesc ca mancam prea monoton,adica acelasi nr de puncte in fiecare zi...acum incerc sa mananc o zi 2p in plus,o zi 2p in minus.Sa vedem daca tine figura.
Mai fac Pilates acasa,dar numai de cateva zile,deci n-are cum sa se simta inca.
Multumesc fetelor pt.suport,dar de multe ori parca mi-e tare greu,nici rabdare nu mai am.Asa bine imi face ca mai pot vorbi cu voi,e nasol si ca sunt mereu cu copilul,nu mai am nici viata sociala dinainte,de multe ori nu am cu cine sa vb cate o saptamana,decat cu sotul si cu vanzatoarea de la magazin dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.