CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 01:50 PM)

Ganesha ( da-ne un alt nume ma omoara sa te numesc asa !!!! ) ....punctajul la paste e de 4 p pana la saturatie . 2 P pana la saturatie e la cartofi . La pastele integrale sunt 3 p pana la saturatie . Ca sa nu innebunesti cu liste si formule ...la alimentele care au valorile trecute pe pachet folosesti formula ....la cele care nu au valorile trecute te folosesti de lista . Sper ca ai pricipit ce vreau sa spun .
In legatura cu "kale" ...eu am cautat traduserea in germana si ti-am dat punctajul din caretea nemteasca WW.
N-am zis "pina la saturatie", era DOAR un exemplu luat la repezeala din lista ( citez: "Paste fainoase, orice fel, fierte 1 ceasca, 120g 2 "). Era pur exemplificativ, nimic mai mult.
Cam asa fac si eu, pentru ca toate alimentele care-mi cad in mina au valorile nutritionale pe pachet, intrebam doar ca sa fiu sigura, pentru ca la unele se bat cap in cap. Eu am inceput sa cochetez cu WW din '96. Mami a mea tinea cu o prietena de-a ei, inca de pe vremuri demult apuse... hehe... isi faceau haine din Burda pe sub mina si aveau tabele de puncte. Oricum, au fost o gramada de variante si valori

cite mi s-au perindat pe sub ochi in tot amarul asta de ani (vai, uite asa-mi dau seama ca imbatrinesc

). Oricum, acum folosesc calculatorul in general.
Aaaa, si mai am o intrebare, ceva nu mi se leaga mie la punctele de sport. Se calculeaza dupa (citez iar din lista mea) "nr de minute de sport * greutatea ta / 560 ". Mie la 120 de minute de sport imi iese 15 puncte. Acum... dilema e: stiam ca punctele de sport se cistiga doar pina la 4, nu? Daca e asa, inseamna ca daca ai avea dreptul la 15 puncte dar ai voie numai 4, ramii cu un deficit de 11 puncte - deci un deficit caloric, deci... ajungi la dieta hipocalorica.
Sper ca nu te-am inebunit de cap, multumesc tare mult!
(cit despre... denumire nick-ului, zi-mi cum vrei, daca-ti place mai mult varianta veche, go for it!)