Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Iti doresc o revedere placuta cu ai tai , May "!!!!! Asteptam poze si povesti !!!!!! pupic.gif

Oti , cred ca ar cam fii cazul sa incerci sa reinvii legaturile cu prietenii de dinainte de sarcina !!! NU RAMANE SINGURA !!!!!!!!! NU e bine deloc !!!!

CITAT(emu @ 13-07-2007, 12:35 AM) *

CITAT(danyhoney @ 12-07-2007, 06:23 PM) *
lol.gif lol.gif Sunt in living la laptop si masuta cea noua e cam prea scunda .......ma cam deranjeaza la scris !!! STIU ca te-ai gandit la prostii dar.....no chance ....Dirk e la job de noapte bad.gif deci nu am cu cine sa ma bag la pozitii imposibile de a scrie la laptop blum.gif blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif as putea sa editez toata fraza si sa iasa o mare mare prostioara devil.gif dar ma abtin... ca nu-mi sta in caracter angel.gif giggle.gif

Hmmmmmm, cred as vrea sa stiu ce interpretare dai tu vorbelor mele lol.gif lol.gif

In legatura cu punctele -bonus .....incerc sa le scriu in seara asta ....Daca nu reusesc , continui maine , ok ?

CITAT(otilici @ 13-07-2007, 12:39 AM) *

Dany,ma mai gandesc ca mancam prea monoton,adica acelasi nr de puncte in fiecare zi..

Stii ca una din regulile WW este sa papi deosebit pe cat posibil ....cel mai bine ar fii sa papi altceva in fiecare zi .
otilici
Culmea e ca acum toate prietenele de dinainte par fooarte ocupate,iar acum stau intr-o cu totul alta zona si nu cunosc inca pe nimeni aici.Noroc ca va am pe voi pupic.gif pupic.gif ,cu rstul sper sa se rezolve in timp.
Eu fug la somnic,la ora 7 ma trezeste nazdravanul.
Noapte buna neuroni!

May iti tin pumnii pt.maine.
Pup fetele!
ganesha
Dany, multmumim mult! floare.gif

May, te invidiez tare ca te vezi cu ai tai. Tare m-as vedea si eu putin cu tatal meu sorry.gif

Otilici, pustiul tau e o scumpete, iar tu esti o mamica mindra si frumoasa, o sa plece si kilele... rabdare doar. Bucura-te de mogildeata ta si nici n-ai sa observi cind o sa fuga. Stiu ca e greu si enervant - been there myself, dar nu imposibil! Acusi acusi!
dany
Pus formulele mele AICI . Sper sa va ajute !!!!

Noapte buna , Oti si sper sa iti gasesti un grup de prieteni cat ma curand !!!!! Pana atunci ....ne ai pe noi .
dany
Uka , ne mai spui ceva si despre iubirea ta ???? E totul in continuare ok ???

CITAT(ganesha @ 13-07-2007, 01:14 AM) *

Dany, multmumim mult! floare.gif

Nu ai pentru ce sa imi multumesti !!! Ajut cand si unde pot ! Nimic mai mult . Si la fel fac si alte fete .
uka
yahoo.gif
CITAT(danyhoney @ 13-07-2007, 02:35 AM) *

Uka , ne mai spui ceva si despre iubirea ta ???? E totul in continuare ok ???

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biggrin.gif yahoo.gif
dupa licentza trebuie sa dau exam auto, k am terminat deja scoala de vreo luna si ceva si apoi o sa va scriu din BV..... ne merge uimitor de bine.. si nu vreau sa ma mai gandesc ca e prea bine si treb sa s eintample ceva, k asa gandeam in trecut.. acum traiesc prezentul si atat.... suntem schimbati amandoi...ma refer la atitudinea unuia fata de celalalt...suntem BIne

hmmm
si mie imi devise un pic gandul la pozitia ta de scris la laptop biggrin.gif
am o probl cu tastatura in noaptea asta...
dany
SUPEEEEEEEEERRRRRRR , Uka !!!!!!! Ma bucur pentru voi si sper ca ati invatat ceva din ce s-a intamplat in trecut . Vei scrie din BRASOV ????????????? Te voi ura si iubi in acelasi timp :ura pentru ca vei fii in orasul meu natal .....si iubi pentru ca imi vei aduce vesti noi despre Brasov ( din cand in cand ). Sper ca intelegi ca aceasta " ura " nu e adevarata )).gif

Noapte buna , neuroni !!!!!! De abia astept ziua de luni sa pot vorbi mai mult cu voi ( sa nu imi mai stea nimeni in coaste ) !!!

Sa aveti un WE SUPERB !!!!!!!!!!!
uka
CITAT(danyhoney @ 13-07-2007, 02:43 AM) *

SUPEEEEEEEEERRRRRRR , Uka !!!!!!! Ma bucur pentru voi si sper ca ati invatat ceva din ce s-a intamplat in trecut . Vei scrie din BRASOV ????????????? Te voi ura si iubi in acelasi timp :ura pentru ca vei fii in orasul meu natal .....si iubi pentru ca imi vei aduce vesti noi despre Brasov ( din cand in cand ). Sper ca intelegi ca aceasta " ura " nu e adevarata )).gif

yeaaaapp i know..
NOAPTE BUNA SI DE LA MINE>>
ma bag si eu la nani... biggrin.gif
dany
CITAT(uka @ 13-07-2007, 01:38 AM) *

hmmm
si mie imi devise un pic gandul la pozitia ta de scris la laptop biggrin.gif

lol.gif Ati luat-o razna toate ??????? Ce aveti cu pozitia mea de scris la laptop ???????? BUEYYYYYYYY, DECI inca o data : Dirk e de noapte la job deci .......nu va ganditi la "pozitii" ca nu tine lol.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Andreea, sa porti cu placere rochia, e deosebita wink1.gif
May, revedere placuta cu ai tai; sa ne pui poze!
ganesha
Am venit sa vi-l prezint pe Costel. Costel va saluta (e veveroiul care s-a aciuiat - dintre cei vreo 4-5 care maninca la noi la birt e cel mai sociabil, si e ...primul, dateaza de acum 2 ani si ceva cind ne-am mutat in casuta in care stam acum)

Imagine

A! si niste poze ca eram datoare. E un album de la un picnic organizat de gasca (mare) de la clubul unde face copilul arte martiale. Cuprinde chestii ne-ortodoxe, cum ar fi baschet cu mingea de fotbal, si tot asa.

http://picasaweb.google.com/NoiToti3/Picni...key=eBxa003qNBE

Eu ma duc la somn, voua va urez o zi minunata si plina de cuceriri si succese!

A! si o mica intrebare mai aveam: punctele bonus de la sport... se consuma toate, sau pina la un maxim de 4?
emu
)).gif Dany nu zic nimic.. mi-e rusinica, plus ca nu stiu cati minori ne citesc, dar ia uite aici... producatorii de hardware incep sa surprinda placut consumatorii )).gif un device pt PlayStation2, care vibreaza in ritm cu jocul.. si cum vezi din poza de aici poate fi folosit si in alte scopuri lol.gif
si un articol, in engleza... pt cine pricipeste )).gif ca sa vedeti ca nu glumesc articol

Multumesc pt formule pupic.gif floare.gif

Ganesha nu pot sa vizualizez pozele smile.gif cam mare veveritoiul... il hraniti bine, nu? )).gif

Si... buna dimineata fetelor! Sa aveti o zi placuta wink1.gif E vineriiiiiiiiiiiiii cheer.gif

EDIT: pot sa vad pozele acum smile.gif

inca un edit: Imagine nu m-am mai dat pe-o roata de-aia de cand eram la gradinita

In lista am trecut asta "Din punctele suplimentare obtinute prin sport se vor consuma maxim 12 puncte pe saptamina." Nu stiu daca s-a schimbat ceva.
ALICE
CITAT(Tulip @ 12-07-2007, 11:52 PM) *

Sunt bine,Alice pupic.gif Tu esti ok?In ultima vreme nici tu nu scrii fff mult.......

Da,asa-i.Eu am vreo 2 luni de cand muncesc pentru doi oameni ,acum am o colega noua.Trebuie sa o verific tot timpul.In plus m-a mancat undeva sa fac pentru o fata un proiect de licenta.Si m-am aglomerat de numa' numa'.In plus WW nu prea merge.Am o luna deja si am slabit doar un kg. mad.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Imi pica okii in gura...dar ce sa fac...mai am o gramada de cumparaturi de facut doh.gif
dannette
Neatza!
Salutare neuroni!!!

CITAT(otilici @ 13-07-2007, 01:39 AM) *

Emu,despre anticonceptionale era vorba grin.gif

Otilici, sper ca stii ca nu este recomandat sa intrerupi anticonceptionalele daca nu ai terminat folia...
otilici
CITAT(dannette @ 13-07-2007, 09:22 AM) *

Neatza!
Salutare neuroni!!!

Otilici, sper ca stii ca nu este recomandat sa intrerupi anticonceptionalele daca nu ai terminat folia...

ohmy.gif Cum asa?Pe bune ca habar nu aveam.Sper sa nu fie f mare problema sorry.gif
bubbles
Asa..am facut repede poze la rokie si la voal.Imi place voalul la nebunie grin.gif
Imagine
dannette
CITAT(otilici @ 13-07-2007, 09:27 AM) *

CITAT(dannette @ 13-07-2007, 09:22 AM) *

Neatza!
Salutare neuroni!!!

ohmy.gif Cum asa?Pe bune ca habar nu aveam.Sper sa nu fie f mare problema sorry.gif

Parerea mea e sa continui sa le iei pe toate pana se termina.
Mi-am intrebat doctorita si la ultimul consult si mi-a atras atentia sa nu intrerup pt ca pot aparea tot felul de dezechilibre, sangerari etc Nu te joci cu hormonii...
Nu e nimic ca ai facut pauza o zi.
Ce pilule iei tu defapt? Poate ar trebui sa le schimbi daca crezi ca din cauza lor nu slabesti..nu neaparat sa renunti la ele.
bubbles
Imagine
Imagine
otilici
Danette,pastilutele care le iau eu sunt singurele care se pot lua in timp ce alaptezi smile.gif .So...ori renunt la alaptat,ori renunt la ele grin.gif .Pana sa le iau dadusem jos 10kg f.usor dupa nastere,dupa care am inceput sa iau kg f. usor.Deci mai bine renunt la ele,iar dupa ce termin alaptatul am sa le schimb.Oricum,la sugestia ta am sa iau toata folia,dupa care le intrerup de tot.
Merci mult pupic.gif
BLUELIFE
Buna dimineata ,fetele!

Bubbles absolut superba,mergi la nunta in 48 de ore? lol.gif Abia astept sa te vad in ea.

Emu esti odihnita fata,ce mai ... lol.gif Macar mi-ai adus zambetul pe fata,aveam nevoie,multumesc.

Ganesha si pe fiul meu cel mare il cheama tot Alex. cheer.gif

ALICE
CITAT(bubbles @ 13-07-2007, 09:34 AM) *

Imagine

E mortal.Finut,elegant,tot ce vrei
michelle
Neata!
Abia am reusit sa va citesc, gurese ati fost, cum imi place mie pupic.gif
Ganesha, vazut poze, placut mult. Arati ca o adolescenta, cred ca deja te-ai saturat sa auzi asta give_rose.gif Placut si veveritoiul.. O veveritoaica nu ii gasiti? naughty.gif
Cu punctele din sport pe care poti sa le consumi asa stiam si eu, 12 p maxim. Asta daca nu s-a schimbat intre timp.

Bubb, imi place rochia, abia astept sa te vad imbracata. Mie mi-a ramas gandul la rochiile de aseara....

Vazut bb Norbi, e un dulce si jumatate. pupic.gif Sa-mi ziceti si mie reteta )).gif

Emu, din cate am mai auzit eu, faptul ca esti insarcinata nu presupune sa mananci in plus. Deci eu zic ca daca papi pentru mentinere ca si punctaj e mai mult decat ok.

PS: un vot, se poa'?
otilici
Stiti cumva cum se puncteaza ficatul de porc?As vrea sa fac la gratar si depinde de punctaj,sa vad daca se merita sau nu smile.gif
cri
buna dimineata!
azi scurta, ca n-am avut niciun pacient cheer.gif

@ bubbles frumoasa rochita, voalul e superb, de unde ai luat-o? Cand pui o poza imbracata? biggrin.gif
@ otilici nu e bine sa renunti brusc la pastile, cum a spus si dannette, apar dezechilibre hormonale, sangerari si mai rau te poti procopsi cu niste chisturi ovariene de toata frumusetea, cand continui folia, imi permit sa-ti aduc aminte sa sari peste pastilele pe care nu le-ai luat

fetelor sunt depresata, saptamana asta am renuntat sa tin ww, ca nu puteam sa ma abtin de la dulciuri, din cauza vampirilor, si ete asa m-am procopsit cu inca un kilogram crying.gif imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii mad.gif

ma duc sa fac fasole cu ciolan ca asa am comanda

P.S. Votat Maria Ioana, dar imi apare apare un mesaj, cum ca nu participa la concurs unsure.gif
Ama.ro
'Neata!Cam tarziu..da' am cam avut treaba.(facut cumparaturi pt mare)
Otilici, am vazut ca ziceai ceva de anticoncept care se dau cat timp lalaptezi.Am luat si eu dupa nastere dar...doar 1/2 folie.Deja luasem vreo 4 kg..n-am mai luat si cealalta 1/2 ca sa mai iau alte 4 kg.Ma faceau sa mananc cat 10. biggrin.gif Apoi am trecut pe prezervative..asta este, ce sa fac..
Acum mi-am pus sterilet..asa mi-a recomandat dr ginecolog.Eu pana la ora asta n-am mancat decat unmar copt.Acum beau cafeaua.Vroiam sa va intreb: tre sa beau inca o cana in plus pt cafea chiar daca e decof?Eu oricum nu pot bea nici aia 2 l, ma fortez dar...
anaoi
otilici si monic, pm va asteapta d ela dylly.
otilici
Dylly PM back smile.gif

Ei ies cu copilul,ca s-a facut timp frumos,nu mai ploua. Vb cand ne intoarcem smile.gif

A venit Tzutzi cheer.gif Ce mai faci?Ce noutati ai?
anaoi
dylly a fost cuminte si a raspuns la pm-uri

Imagine

Imagine
Anna
salut.gif Neatza!
pupic.gif hug.gif pe toata lumea si ma apuc sa citesc ca ati scris nu gluma!
pupic.gif Ina ca de mult nu te-am mai vz pe aici! Multa treaba la job? hug.gif
anaoi
Imagine
anaoi
dylly s-a carat. we placut si pe luni.
BLUELIFE
Hei!unde-i toata lumea ?Dylly ne ispitesti si valea.gif lol.gif Unde-i Tzutzi? huh.gif Am sa plec si eu imediat si ne mai vedem sapt viitoare pe sfarsit dupa ce imi dau licenta pray.gif nervous.gif sper sa fie bine,sa va ganditi si la mine saptamana viitoare,ok? pupic.gif Va doresc numai bine ,ne vedem joi sau vineri.Poate va mutati pana atunci huh.gif read.gif read.gif read.gif
BLUELIFE
Am intrat inapoi sa va aduc aminte ca azi e vineri 13]si ca suntem in casuta 13 deci treceti la loto fetelor w00t.gif
Anna
Multa bafta Blue, o sa ne gandim la tine si o sa iti tinem pumnii pupic.gif hug.gif
Sigur o sa te descurci! give_rose.gif

Dylly sa stii ca m-am servit si eu cu o bunatate de aia drool.gif
dany
WE placut , neuroni !!!
Monic
Miha, cand mergi sa probezi rochiile? Apuci azi?
Ama.ro
Eu va zic pa, pa, fetelor!Pana acum am mancat :
1 mar copt, 1 cafea cu zaharina................0p
1 felie paine cu vinete..............................3 p
1 felie cu ardei copt..................................2p
salata cruditati cu 1 lgta maioneza de post..0,5p
1/2 felie paine..........................................1p
total........................................................6,5p
Sa vedem ce mai mananc, azi e vineri asa ca n-am prea multe de ales.Sa ne auzim cu bine peste o saptamana!
michelle
CITAT(Monic @ 13-07-2007, 04:22 PM) *

Miha, cand mergi sa probezi rochiile? Apuci azi?

Sper ca da..

Bafta multa bluelife!

Dylly, si eu mi-am injectat niste cafea ca altfel nu functionam azi, la cat de stresant a fost.

We placut tuturor! cheer.gif
Distractie placuta celor ce merg la nunti (Pisik, Axe) naughty.gif
bubbles
Sa va mai pun niste poze: grin.gif
Asta e o rochita tip baby doll blum.gif
Imagine
Asta e costumasul pt cununia civila.Ciudat .. si rokita si costumasul sunt mar 40 blink.gif .Nu`mi vine sa cred wacko.gif ca port si eu 40
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
otilici
Iti sta tare bine in costumas Bubbles,mai ales dupa ce vei fi aranjata,coafata... rolleyes.gif Dar in rochita cred ca arati tare sexi wink1.gif

Aaa,cu papucii aia merge perfect tease.gif tease.gif lol.gif
Sper sa nu te superi ca glumesc pupic.gif
bubbles
Papucii pt costumas ca pt rokie nu am gasit inca sorry.gif si o pereche de balerini de piele care mi`au lpacut mie tare mult

smile.gif

Oti tease.gif Mie mi se pare ca am niste picioare de .. doh.gif cow.gif Azi cand am vazut ca ma incape costumul 40 si ca mi`e si larg(mai ales taiorul) imi venea sa chiui in magazin de bucurie crazy.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 13-07-2007, 08:40 AM) *

Papucii pt costumas ca pt rokie nu am gasit inca sorry.gif si o pereche de balerini de piele care mi`au lpacut mie tare mult

smile.gif

Oti tease.gif Mie mi se pare ca am niste picioare de .. doh.gif cow.gif Azi cand am vazut ca ma incape costumul 40 si ca mi`e si larg(mai ales taiorul) imi venea sa chiui in magazin de bucurie crazy.gif

Ti se pare! wink1.gif

(arati minunat, rochita e frumoasa, costumasul la fel, tu esti frumoasa)
Anna
Bubbles te prinde tare bine rochia. si cotumasul e f misto, sa le porti sanatoasa.
nebuna de mine a observat insa un lucru..patura de pe pat este exact ca a fostului meu prieten wacko.gif wacko.gif laugh.gif sunt dusa, stiu doh.gif doh.gif ! tease.gif

Acum am ajuns si eu acasa...am papat ceva si ma pregatesc sa ma delectez cu episoade din "Family Guy" grin.gif biggrin.gif Am devenit fan!
Maine ma duc de dim sa imi cumpat sandale-papuci ceva, macar sa gasesc. Si apoi ma duc cateva ore la birou wacko.gif sa termin si eu odata treaba! ca m-a streseaza rau faptul ca suntem in urma crying.gif
Sambata seara ma duc la ATB yahoo.gif cheer.gif Abia astept!

Va pup pe toate si va urez un we placut! pupic.gif hug.gif
michelle
Andreea, foarte faine hainutele! cheer.gif

Fetelor, o parere sincera, ce parere aveti despre rochia asta?
Anna
Miha mie mi se pare superba! Si arati excelent in ea...parearea mea give_rose.gif
uka
CITAT(michelle @ 13-07-2007, 10:50 PM) *

cam atat am eu de spus w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif wub.gif
ganesha
CITAT(michelle @ 13-07-2007, 11:50 AM) *

Iti sta demential. Iar ultima poza e de revista, parol!
Tulip
Miha, w00t.gif ....ai gasit in sfarsit ROCHIA?
Amazoana
Bubbles, imi place costumasul, iar rochita "baby doll" este dementiala!
Sa-ti spun cat de diforma sunt eu ca port 40 la bluze si 42 (44 depinde de model) la pantalon/fusta? sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.