Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(michelle @ 13-07-2007, 09:50 PM) *

Fetelor, o parere sincera, ce parere aveti despre rochia asta?

Miha , aceasta rochie e muuuuuuult mai frumoasa decat cele puse la "nunti" !!! Parerea mea !!!! Arati excelent in ea !!!!!!! Superb !!!

AICI arati super-mega -excelent in rochita !!!!!!!

MAY , sper ca parintii tai au ajuns cu bine si ca acum chefuiti !!!!!!!! Te astept sa revii dupa ce pleaca ei si iti doresc zile pline de liniste si de bucurie !!!!!!!!!!!!! hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Gol. gol pe aici doh.gif .Eu am o gramada de treaba si sper sa rezolv vat mai repede ca sa ma duc acasa la babu al meu ca mi`e dor de el give_heart.gif
Miha e superba rochia w00t.gif w00t.gif w00t.gif .
nusarich
neata neuroni!

miha, rochita este superba! si iti vine de... cred ca eu incepeam sa plang. stiu, sunt defecta la anumite parti ale capului meu...
uka
Nu imi merge jocul conquiztador, nush de ce.. stie cineva, ma gandesc k poat enu mai stiu eu sa intru calumea
uka
CITAT(uka @ 14-07-2007, 06:08 PM) *

Nu imi merge jocul conquiztador, nush de ce.. stie cineva, ma gandesc k poat enu mai stiu eu sa intru calumea

am rezolvat gata
Dumbo
Buna seara,
ma primiti si pe mine pe aici?
sorry.gif
uka
CITAT(Dumbo @ 14-07-2007, 08:57 PM) *

Buna seara,
sorry.gif

welcome to our crib.. naughty.gif give_rose.gif
otilici
Dumbo,bine ai venit! floare.gif Spune-ne cate ceva despre tine.E mai liniste pe aici ca e week-end,dar de luni fetele vor fi mai active smile.gif
Amazoana
CITAT(Dumbo @ 14-07-2007, 08:57 PM) *

Buna seara,
sorry.gif

Buna si bine ai venit Dumbo Imagine
ganesha
CITAT(otilici @ 14-07-2007, 11:01 AM) *

Dumbo,bine ai venit! floare.gif Spune-ne cate ceva despre tine.E mai liniste pe aici ca e week-end,dar de luni fetele vor fi mai active smile.gif

Eu m-as activa, da' nu-mi place sa vorbesc singura. Eu as prefera sa fie invers - mai activ in w/e, ca in timpul saptaminii ma coplesesc responsabilitatile blushing.gif si fug de colo colo.
otilici
Tu ce faci in week-end ganesha?N-ai iesit la plaja? blum.gif
Unele fete isi petrec week-endul oriunde decat acasa,iar altele intra numai de la serviciu...asta e...
bubbles
Seara.Bun venit Dumbo.Nu va mai zic ce cow.gif am fost eu azi sorry.gif .Am mancat asa :
cam 50g branza(nush de care; este aici o br care imi place tare.E tare si sarata )
120 g de sunca
2 rosii
o cana iaurt zuzu
o cana exquisa cu capsuni 0.2%
putina paine prajita cam 20-30g
Si ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns am mers la o prietena si acolo am mai mancat 3 felii de salam cu cascaval si o feliuta de paine iar la desert ciocolata crying.gif .Maine sunt la post negru bag.gif .Si sa nu uitam de 3 mere si 2 buc de lubenita ohmy.gif Nu stiu ce am avut azi.Poate ca pt ca tb sa apara rusii am astfel de pofte nebune grin.gif
otilici
Ce mai faci bubbles?Ce-ai mai papat azi?Ti-ai mai cumparat lucrusoare?

Ce sa mai zic eu ca am iesit la iarba verde si am papat un sandwich de 10puncte,ca avea margarina,cascaval si salam blushing.gif .Si am mancat si o inghetata doh.gif
bubbles
Uite si lamine cat am mancat azi.ca o nebuna bang.gif si nu imi exppplic de ce...uff abia asteptsa treaca si rusii astia ca ma innebunesc
Amazoana
CITAT(bubbles @ 14-07-2007, 10:33 PM) *

Uite si lamine cat am mancat azi.ca o nebuna bang.gif si nu imi exppplic de ce...uff abia asteptsa treaca si rusii astia ca ma innebunesc

Hai ma Bubbles...fiecare avem zile din astea. Poate nu toate recunoastem. Lasa ca stiu ca vei avea grija de tine si vei manca frumos in continuare pupic.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 14-07-2007, 11:27 AM) *

Tu ce faci in week-end ganesha?N-ai iesit la plaja? blum.gif
Unele fete isi petrec week-endul oriunde decat acasa,iar altele intra numai de la serviciu...asta e...

Nu-mi place la plaja - adica imi place noapte si-mi place cind ploua, imi place iarna, imi place cind e furtuna si-s valuri cit casa, da' asa, cind e lume pirlita si balaceala in apa nu-mi place blushing.gif Eu-s mai cu muntele si padurea pe timp de vara. In rest, ce mai fac eu in w/e... am fost la piata azi dimineata (e inafara orasului, ca e piata adevarata, cu ...tarani), am prestat ceva sport, acusi vreau s-o tai nitel din oras, miine sportam iara, am repetitii, pun copilu' sa lucreze la mate asa, sa-i tihneasca vacanta lol.gif, m-am ocupat de pus poze in albume (am pus la mine in jurnal, da' am sa dau link si-aici), si cam asta.

Voi?
bubbles
Ba eu recunosc Dulci ca`s mai sado maso si imi place sami`o iau pe cocoasa lol.gif .Nu glumesc ca maine post negru cat oi putea mai ales ca facem gratar bag.gif
otilici
Eu de dimineata facut curatenie rapida,apoi am iesit la o plimbare luuunga (in km) cica la iarba verde,dar de fapt am traversat orasul cu copilul in carucior ca sa ne plimbam prin parc si prin padure.Ne-a placut f tare ca in padure tremuram de frig,in timp ce in oras era o arsita de te ia ameteala.Ne-am intors spre seara,eu cu dureri de picioare,apoi facut mancare,imbaiat copil.Si unii la somn,altii la calculator,care cum apuca blum.gif

Ei bubbles,sa-ti fie de bine gratarul,ca doar compensezi cu Pilates,nu? wink1.gif
bubbles
Pilates nu am cum sa fac aici sorry.gif .Oricum nu sunt atat de amarata ca am si mers o gramada azi prin curte - adik am facut ture muuulte - cativa km de ma doare piciorul drept de mor.Oricum desi nu fac Pilates am grija sa nu uit dimineata sa ma dau cu crema elancyl wink1.gif .Amluat`o dupa ce mi`am luat rokia grin.gif

Ganesha nici mie nu imi place la plaja ca mi`e rusine sa ma dezbrac blush.gif .Abia astept sa ajung acasa la mine dar maie ste o saptamana sorry.gif .Pana at trebuie sa imi gasesc pantofii de mireasa ca numai pe aia ii mai am de luat grin.gif
otilici
O sa fii o miresica super,sunt sigura de asta,doar n-o sa strici atata munca cu cateva zile de haleala nu? ph34r.gif Ve zi ca sunt cu ochii pe tine w00t.gif
bubbles
Cum sa stric toata munca blink.gif ca iti dai seama ca si aici ma cantaresc numai ca sa nu scap greutatea de sub control wink1.gif .Eu chiar as mai vrea sa mai dau ceva jos pana la nunta .. adica macar 3-4 kg pana atunci sa am 58-59 blink.gif
Tulip
Salutare,salutare,vad ca nu aveti somn blum.gif blum.gif eu nu demult am ajuns acasa,am fost in oras(zilele medievale),la o berica si plimbarica.

Maine plecam la tg_mures.poate mergem la strand acolo,sau gradina zoologica,inca nu ne-am hotarat....sper doar sa fie vremea ok.......

Dumbo,bine ai venit printre noi! floare.gif
Dumbo
Sa va spun despre mine. Ma numesc Irina, am o varsta respectabila (adica peste 30 de ani), am 165 si acum 64 de kilograme, dar nu schimb tiker-ul pana nu se stabilizeaza cumva greutatea asta nesuferita.
Am un job stresant si lui cred ca ii datorez o mare parte din kilogramele mele in plus. De fapt niciodata nu am fost o slabanoaga, dar nici chiar asa. Aveam cam 58-60 de kilograme pana acum 5 ani cand m-am angajat.
Din cauza asta cred ca mi-e si mai greu sa slabesc, nu pot sa imi imaginez cum as arata slaba.

Mananc foarte mult pe fond nervos. De multe ori cand ma enervez ma surprind cu cate ceva de rontait. Prefer sa rontai chestii sarate, nu ma omor dupa dulciuri.
Din pacate nu pot sa compensez nici prin sport, din motive de sanatate nu prea pot sa fac efort sustinut. Totusi mi-am luat o bicicleta de camera pe care o mai sterg din cand in cand de praf.

Pana acum singura dieta care a functionat a fost dieta daneza, cred ca din cauza ca reuseam cumva seara sa imi pregatesc mancarea pentru a doua zi si mancam numai ce aveam programat pentru ziua respectiva. Ca sa nu fiu tentata nici nu luam bani dupa mine.
Anul trecut am mai avut o tentativa de ww, adica m-a tinut cam 3 saptamani. Dupa care a inceput stresul, am calcat stramb o zi, doua, trei si gata. Am renuntat.

Azi am mancat cartofi copti cu un pic de branza alaturi. Sa ii punctez ca pe cartofii fierti?
otilici
Eu asa ii punctez...sa vedem ce zic si fetele.
Tulip
CITAT(otilici @ 14-07-2007, 11:32 PM) *

Eu asa ii punctez...sa vedem ce zic si fetele.

si eu tot asa....... wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce gol e pe aici.Eu am dormit ca un prunc.Incep sa ma umflu din cauza rusilor si nu imi place deloc doh.gif
uka
DUmbo si eu tot irina sunt.. biggrin.gif, am 164 inaltime iar la kg nu stiu.. peste 70 oricum sad.gif spor la dieta... inca o data welcome
FETELEEEEE AZI E ULTIMA ZI DE MUNCAAAA.... de maine sunt fara job biggrin.gif si o sa dorm al greeeuuu
Amazoana
CITAT(uka @ 15-07-2007, 12:14 PM) *

DUmbo si eu tot irina sunt.. biggrin.gif, am 164 inaltime iar la kg nu stiu.. peste 70 oricum sad.gif spor la dieta... inca o data welcome
FETELEEEEE AZI E ULTIMA ZI DE MUNCAAAA.... de maine sunt fara job biggrin.gif si o sa dorm al greeeuuu

Neata fericito! Sa te odihneswti si pt mine in concediu!
ImagineImagineImagine
Dumbo
Buna dimineata,
m-am trezit si eu. Azi am avut o surpriza placuta cand m-am cantarit dar incerc sa nu sarbatoresc prea mult.
bubbles
Ziua .. am mancat si noi ca o adevarata familie pleasantry.gif .Numai babu mai lipsea sad.gif ..ehh.Am mancat asa:
20g paine prajita cu putin salata de vinete facuta cu putin ulei
putin supa (zeama) cu ranza lol.gif sper ca stiti la ce ma refer
o copanica si piept pui file maxim 100g la gratar(copanica fara pielita biggrin.gif)
20-30g carne de porc (cotlet)
2 trufe de ciocolata
Iar am mancat muuuult .pana maine sper sa nu mai mananc. bang.gif

Am punctata asa:
supa 4
paine prajita 2
copanica 1.25
piept pui 2
cotlet porc 2
2 trufe 1
salata vinete 2
total:14.25p sorry.gif
dany
Buna dimineata , neuroni !!!

Zic " buna dimineata " pentru ca m-am trezit acum vreo 30 minute )).gif . Ne-a plecat musafirul azi dimineata la ora 5 , noi am ajuns inapoi acasa la ora 7:15 si ....somn.

Dumbo - bine ai venit si multa bafta la slabit floare.gif

Uka - ultima zi de job ??? Intri in concediu ?? Pleci pe undeva ? Scuze daca ai spus deja pe undeva si nu am vazut.
Amazoana
Neata Dany pupic.gif
Imagine
Imi dai te rog adresa ta de mess?

Sau invita-ma tu, eu sunt subsemnata din stanga:P
uka
CITAT(danyhoney @ 15-07-2007, 03:28 PM) *

Buna dimineata , neuroni !!!

Uka - ultima zi de job ??? Intri in concediu ?? Pleci pe undeva ? Scuze daca ai spus deja pe undeva si nu am vazut.

i quit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(uka @ 15-07-2007, 03:34 PM) *

Upssssss dry.gif
Ce ai de gand sa faci apoi?
dany
CITAT(uka @ 15-07-2007, 02:34 PM) *

Oh ! Sper ca iti va fii mai bine in alta parte . Iei jobul de la Brasov ?

CITAT(dulcikatty @ 15-07-2007, 02:31 PM) *

Imi dai te rog adresa ta de mess?[/color]

Sau invita-ma tu, eu sunt subsemnata din stanga:P

Adresa mea este honey11366 . Acum nu sunt pe mess dar intru in cateva minute , macar sa te salut smile.gif
Amazoana
Oki
Eu ma duc sa ma pregatesc, imi vin musafiri.
Va pup
uka
Momentan sunt intre acceptarea unui job din doua...sa vedem.. eu stiu pe care il vreau dar mai intai astept sa iau licentza si mai vedem
P.s: PAGINA 100 :biggrin.gif
dany
Multa bafta , Uka !! Sa faci cea mai buna alegere.
bubbles
Dany am si eu o intrebare la tine daca nu te superi sorry.gif .Am cautat si am vazut ca a spus Miha ca prunele nu se mai puncteaza ci doar ciresele.Asa e? give_rose.gif
dany
Asa e , Bubbles . Ciresele au 0,5 p / 50 gr . Prunele au 0 p

party.gif party.gif Pagina 100 !!
bubbles
Multumesc hug.gif .Te superi daca te adaug si eu in lista de mess? sorry.gif
Acusica schimbam iar casutza band.gif
uka
deci..........mi-am pus ticker...... bag.gif pray.gif bang.gif cow.gif secret.gif
dany
CITAT(uka @ 15-07-2007, 03:47 PM) *

deci..........mi-am pus ticker...... bag.gif pray.gif bang.gif cow.gif secret.gif

Vazut , vazut , vazut totul )).gif

Acum astept sa vad ca se si misca )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 15-07-2007, 04:59 PM) *

CITAT(uka @ 15-07-2007, 03:47 PM) *

Vazut , vazut , vazut totul )).gif

Acum astept sa vad ca se si misca )).gif

doh.gif doh.gif doh.gif si eu vreau sa vad asta sad.gif
ganesha
Dany, pot sa te adaug si eu? give_rose.gif Ce scurta sedere a avut musafirul! Am avut si noi musafiri, dar la noi a fost pe terment lung si cu pretul nervilor nostri: mai intrii soacra 3 luni, apoi o prietena 8 luni de zile, apoi maica-mea 4 luni pina s-a mutat la casa ei, apoi soacra iar 3 luni. Daca vrei, do the math, ca eu n-am curajul. )).gif Dar s-a terminat pina la urma lol.gif

Uka, tin pumnii de spor la miscat tickerul, si sa-ti alegi job-ul care ti se potriveste cel mai bine.

Bubbles, nu te supara pe mine, da' mi se pare ca e prea multa carnita in meniul tau, si carbohidrati buni cam putini. Ai grija de corpul tau, daca-i dai tot ce-i trebuie, slabitul o sa vina de la sine.

Eu m-am trezit la zi 12... frumos imi sade. Acum sa vad pe unde o apuc. doh.gif
ina_ceva
Dany-dulce, sper sa vii cat de curand cu detalii despre zilele petrecute alaturi de mama ta wink1.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 13-07-2007, 01:19 PM) *

pupic.gif Ina ca de mult nu te-am mai vz pe aici! Multa treaba la job? hug.gif

Ceva de genu pupic.gif

Andreea, mi-a placut si mie mult costumasul; te prinde bine wink1.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 13-07-2007, 11:04 PM) *

Miha mie mi se pare superba! Si arati excelent in ea...parearea mea give_rose.gif

...sunt de aceeasi parere...

Bine ai venit, Dumbo! give_rose.gif Spor la slabit!

Tulip, ai fost pana la urma la gradina zoologica? Atzi facut poze?

Ieri am fost impreuna cu babuinul intr-o mica excursie in Brasov (plecat dimineatza, venit seara). Am vazut (vizitat): Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Graft, Biserica Neagra, Poarta Ecaterina, Poarte Scheia, Piatza Sfatului - per total , am vazut toata zona veche a orasului. wink1.gif
Dumbo
Uka, din cate vad semanam un pic si la greutate si target. Desi eu am un pic alta conformatie.

azi am calcat un pic pe alaturi dar sper ca maine sa fiu mai cuminte.
uka
CITAT(Dumbo @ 15-07-2007, 10:11 PM) *

Uka, din cate vad semanam un pic si la greutate si target. Desi eu am un pic alta conformatie.

azi am calcat un pic pe alaturi dar sper ca maine sa fiu mai cuminte.

mda, si eu am o conformatie mai ciudata, k mie lumea imi da cam 65-66 kg dar cantarul arata 75... nu stiu de ce.... am si oasele mai grele.. sau nu stiu... cineva spunea k nu exista asta..asta e...
atata kg arata cantarul atatea am...

CITAT(ina_ceva @ 15-07-2007, 08:47 PM) *

Ieri am fost impreuna cu babuinul intr-o mica excursie in Brasov (plecat dimineatza, venit seara). Am vazut (vizitat): Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Graft, Biserica Neagra, Poarta Ecaterina, Poarte Scheia, Piatza Sfatului - per total , am vazut toata zona veche a orasului. wink1.gif

blink.gif blink.gif blink.gif in afara de biserica neagra, poarta scheia si piat asfatului celelalte nu le stiu.... doh.gif doh.gif dry.gif
cri
buna seara!
pagina 100 salut.gif
nu stiu ce se intampla da saptamana asta mi-a mers prost, nu am reusit sa ma reapuc de ww, dimineata merg bine si spre seara o dau in bara mad.gif
kilogramele tot acolo au ramas si parca nu mai am vointa, am o stare de nestare, poate si ca nu mai imi e gandul la nimic, decat la concediu
nu stiu, sper ca maine dimineata sa ma trezesc mai bine
pupici!

bine ai venit, dumbo!
Anna
Buna seara fetelor!!

ce faceti? cum ati petrecut?
Eu am avut un we f f ocupat. Dupa ce sambata de dim am fost la cumparaturi, mi-am luat 2 fuste, o bluzitza, niste sandalute rosii si unele negre, margelutze ..logic ca nu le-am facut poze doh.gif doh.gif n-am nici o scuza. apoi pe la 13 m-am dus la birou ca mai aveam de terminat....in sfarsit sunt la zi!!! cheer.gif yahoo.gif nici nu stiti ce bine imi pare, ca visam noaptea inregistrari.
Si asa prietenii mei au o noua gluma blum.gif eu la job radiez niste contracte din arhiva electronica, si acestea se numesc stingeri...si am facut imprudenta sa le zic prietenilor mei ca am de facut niste stingeri, cu noi erau si niste tipi care nu ma cunosteau si prima lor intrebare a fost "esti pompier?" laugh.gif laugh.gif
Acum fac misto ca sunt micutza pompier tease.gif
Oricum am stat la birou pana la 7 deja eram blink.gif
si la 8 urma sa ma vad cu gasca sa mergem la ATB. A fost misto, nu cine stie ce, insa mi-a placut atmosfera.
Eram la un mom dat pe scaun, concertu a fost la arenele romane, eram cu capul pe spatar si ma uitam la stele, se mixa o chestie super faina, tare bine si fericita m-am simtit.smile.gif
Am stat acolo pana pe la 3, am plecat sa mancam ceva si apoi la after hours intr-un club din regie.
Dar nu am stat mult ca nu prea aveam fatza de asa ceva grin.gif numai fitzosi pe acolo. blum.gif
Si dupa aventura de sambata am dormit azi pana pe la 3. Si toata ziua am lenevit la tv.
Acum sunt moarta de cald si ma pregatesc de culcare....iar biggrin.gif
Va pup si sa ne vedem maine vesele voioase si cu chef de vorba.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.