Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
Imagine
annaiss...e ok asa?

Imagine

sau asa?
anca veselie
da bebeingeras , te tin minte pupic.gif
dany
Buna dimineata , a venit si rata )).gif

cheer.gif cheer.gif Am reusit sa dorm pana la ora 8:30 azi )).gif

Anna
- frumoase pozele . Bueyyy, ce frumusica esti ! Ai o poza in care semeni cu o actrita dar nu-mi vine numele ei acum in minte ( poza 2 de langa zid )

Oti - felicitari pentru cele 5 kg si la cat mai putine ! Sa porti cu placere pantalonii .

Danutza - parca , acum cateva luni , le certai pe fetele care se cantaresc in fiecare zi !!! Tu acum ce faci ?? Lasa-l naibii de cantar , urca-te doar 1 data /saptmana pe el si o sa vezi rezultate. hug.gif

Ina
- ma bucur ca esti entuziasmata de noul job hug.gif

Ella - sa te odihnesti bine in concediu !!

Lyra - deci maine dai de baut ?

Sorina - acele spot-uri sunt cu LED dar nu cu sensor . adica : fiecare spot are 6 LED-uri integrate . ASA arata un LED ( si la noi sunt albastre ). A fost set de 4 bucati si e cu trafo .Noi am facut legatura in asa fel incat sa le aprindem de la intrerupator normal . Am gasit bonul de la magazin si am vazut ca au costat 49.99 €

Neata si tie , Dylly ! Esti tu terminata dupa pillates dar cine va avea un abdomen frumos ? pupic.gif
anaoi
pai dylly a facut prostii mari inainte de pilates.... blushing.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 11:04 AM) *

pai dylly a facut prostii mari inainte de pilates.... blushing.gif

ce prostii, ce prostii? mai mari decat alea facute de mine in week-end nu ai facut sigur
dany
Lasa ca nu au fost asa mari , dylly ....Am auzit ca au fost 4 puncte blum.gif
anaoi
mda si azi ma intalnesc cu rox la starbucks...
Anna
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 11:00 AM) *

Imagine
annaiss...e ok asa?

Imagine

sau asa?

pot sa le iau pe aman2?
Sarumana dylly give_rose.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 11:01 AM) *

Anna
- frumoase pozele . Bueyyy, ce frumusica esti ! Ai o poza in care semeni cu o actrita dar nu-mi vine numele ei acum in minte ( poza 2 de langa zid )

blushing.gif sarutmana give_rose.gif
Ce actrita, ce actrita lol.gif blum.gif ?
anca veselie
am intrebare de baraj: cu cat sa punctez tae bo? blum.gif naughty.gif
crissy
bebeingeras, amalia parca lua regenon. Du-te si citeste la ea in jurnal: http://forum.oneden.com/Jurnal-Amalia-t383-s1980.html
lyra
CITAT(annaiss_derrian @ 19-06-2007, 11:13 AM) *

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 11:00 AM) *

Imagine
annaiss...e ok asa?

Imagine

sau asa?

pot sa le iau pe aman2?
Sarumana dylly give_rose.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 11:01 AM) *

Anna

blushing.gif sarutmana give_rose.gif
Ce actrita, ce actrita lol.gif blum.gif ?

Julliet Binoche! Parerea mea )).gif

Dany o sa dau de baut daca mai raman banuti. doh.gif toata distractia cu notarul si comisionul bancii e 2.500 euro ohmy.gif . dar tot o sa subtilizez ceva banuti pt un cocktail, sampanie mica. nu se poate sa va tin asa pe uscat. laugh.gif mai ales pe caldurile astea.
dany
CITAT(anca veselie @ 19-06-2007, 10:16 AM) *

am intrebare de baraj: cu cat sa punctez tae bo? blum.gif naughty.gif

Eu am lista cu punctajele pentru sport pe niveluri( usor ,moderat , intens ) : cat se transpira si daca esti capabila sa intretii o conversatie in timpul exercitiilor . Nu stiu cum e tao-bo asa ca va trebui sa ma lamuresti . Aaaa, lista mea e pe baza de formula de calculat punctele .

Sper ca ai inteles ceva din ce am scris doh.gif
bebeingeras
merci cryssy pupic.gif
dany
CITAT(lyra @ 19-06-2007, 10:23 AM) *

Dany o sa dau de baut daca mai raman banuti. doh.gif toata distractia cu notarul si comisionul bancii e 2.500 euro ohmy.gif . dar tot o sa subtilizez ceva banuti pt un cocktail, sampanie mica. nu se poate sa va tin asa pe uscat. laugh.gif mai ales pe caldurile astea.

Stati bine ... Pe noi notarul + comisionul agentiei imobiliare ne-a costat ceva pe la 7.600 €
otilici
Bebeingeras,sa-ti zic eu cu Regenonul chestie reala,testata si vazuta! Doua prietene de-ale mele isi facura rost cum-necum de Regenon (ca am inteles ca nu se da fara reteta bla bla) si au slabit f mult in f putin timp.Adica vreo 10 kg intr-o luna blink.gif Ele super multumite,super incantate,super vara,super babuini,dar dupe ce au lasat pastilele,in max 2 luni au pus la greu kilograme pe ele.In cateva luni pusesera vreo 20 de kile ohmy.gif ,oricat se chinuiau sa nu manance.Asta am vazut cu ochii mei.S-a intamplat faza acum vreo 3 ani,iar acum sunt la fel de plinute ca mine,care am facut un copil.
Nu vreau sa supar pe mine,dar asta e treaba cu Regenonul...
anca veselie
ce fain dany dar presupun ca e in germana lista asta dry.gif !
pai sa-ti explic: mai ales pe caldurile astea, la un moment dat sunt fleasca de transpiratie orice as face (adica aerobic, tae bo sau step aerobic). in principiu cam 40 min din ora sunt fleasca.nu prea pot purta o conversatie )).gif
tae bo e bazat pe diverse lovituri de picioare si de maini, nust cum sa ma exprim exact.
ai inteles ceva?
lyra
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 11:29 AM) *

Stati bine ... Pe noi notarul + comisionul agentiei imobiliare ne-a costat ceva pe la 7.600 €

wow. scump, dom'le scump. noi am avut noroc ca am cumparat fara agentie, direct de la proprietar. daca cumparam prin agentie se mai adauga distractiei in ca 1000 euro.

ne-am gasit mobila bucatarie, un dulap frumos, gresie, parchet si faianta. ramane sa vedem cati bani ne mai raman si sa ne punem pe treaba. trebuie sa ne mutam din august in casuta noastra, pt ca aici platim chirie si nu are rost sa mai aruncam cu banii pe chirie.
michelle
CITAT(lyra @ 19-06-2007, 11:23 AM) *

Julliet Binoche! Parerea mea )).gif

Annais, eu zic ca semeni cu Lisa Kudrow
Imagine Imagine
dany
Anca .... deci ... transpiri si nu poti purta o conversatie ... esti la nivelul intens . Adica :

timp de miscare x greutatea ta : 560 . Asa vezi cate puncte bonus ai .
Ella79
vreau inapoi la mareeeeeeeee, vreau la o plaja, ceva, la soare, oriunde. vreau la plajaaaaaaaaaa
bebeingeras
multumesc mult otilici, sa vedem ce rezultate are si la ea o sa va spun
pupa pe bebe, tizu meu din partea mea ca tare frumusel e floare.gif pupic.gif baby.gif hug.gif
mor de cald si am de invatat pentru def si am de facut pentru o vecina care da bacu compuneri la franceza si n-am chef sad.gif doh.gif crying.gif
dany
CITAT(Ella79 @ 19-06-2007, 10:59 AM) *

vreau inapoi la mareeeeeeeee, vreau la o plaja, ceva, la soare, oriunde. vreau la plajaaaaaaaaaa

vin si euuuuuuu
anaoi

soare ..iesi afara din birou si sa vezi ce soare e...nisip...te plimbi pe cale amosilor si gata, apa d ela fantanile de la eminescu. si gata problema. grin.gif
anca veselie
merci mult dany pupic.gif
ella esti sadicaaaaaaaaaa!
cand am intrat azi dimi in birou le-am spus ca eu vreau birou pe malul marii, ca in pauza de masa sa merg sa fac baie in mare!!!!!!!
lyra
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 11:29 AM) *

wow. scump, dom'le scump. noi am avut noroc ca am cumparat fara agentie, direct de la proprietar. daca cumparam prin agentie se mai adauga distractiei in ca 1000 euro.

ne-am gasit mobila bucatarie, un dulap frumos, gresie, parchet si faianta. ramane sa vedem cati bani ne mai raman si sa ne punem pe treaba. trebuie sa ne mutam din august in casuta noastra, pt ca aici platim chirie si nu are rost sa mai aruncam cu banii pe chirie.
Ella79
CITAT(anca veselie @ 19-06-2007, 12:06 PM) *

cand am intrat azi dimi in birou le-am spus ca eu vreau birou pe malul marii, ca in pauza de masa sa merg sa fac baie in mare!!!!!!!

Si> ti-au dat?? grin.gif grin.gif Eu in locul tau le-as spune ca nu mai muncesc altfel.. grin.gif
anca veselie
pai cum sa-mi dea, ca-s in bucuresti )).gif
am tot incercat sa le spun ca nu muncesc... dar fara rezultat. asa ca mi-am pus marea pe desktop blum.gif
anaoi
anca, deschidere de filiala la constanta...tu sa fii head-ul de acolo wink1.gif

dylly va veni in schimb d eexperienta
bubbles
Hello yahoo.gif .Am rezolvat problemele si .. capac peste pupaza .. am gasit si un apartament cu 2 camere ,decomandat la 500 mil .. Sa vedem daca ni`l tine pana dupa nunta ca sa rezolvam atunci cheer.gif .Tare ar fi bine ca e atat de misto si atat de mare grin.gif .Pup
anca veselie
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 12:28 PM) *

anca, deschidere de filiala la constanta...tu sa fii head-ul de acolo wink1.gif

dylly va veni in schimb d eexperienta

lol.gif da, putem visa in continuare!
nu vreau sa fiu headul, nu as mai avea timp liber tease.gif
dar schimb de experienta facem!
lyra
CITAT(bubbles @ 19-06-2007, 12:41 PM) *

Hello yahoo.gif .Am rezolvat problemele si .. capac peste pupaza .. am gasit si un apartament cu 2 camere ,decomandat la 500 mil .. Sa vedem daca ni`l tine pana dupa nunta ca sa rezolvam atunci cheer.gif .Tare ar fi bine ca e atat de misto si atat de mare grin.gif .Pup

wow unde e apartamentul asta minune? ca mi se pare extrem de ieftin.bubbles sa dea domnul sa-l luati. iti tin pumnii.
anca veselie
bubbles pupic.gif ma bucur ca s-a rezolvat hug.gif
otilici
Bubbles,iti tin si eu pumnii,ar fi super! yahoo.gif
Ella79
plec la administratia financiara...
Urati-mi succes!
May
Netaza!!! yahoo.gif Ce frumoasa este viata cand incepi de dimineatza, cu o cana de cafea si tigarea langa ea, iar cine nu fumeaza are toata stima noastra cheer.gif cheer.gif cheer.gif

anna ori te cunosc, ori semeni rau cu cineva, frumoasa pamantului give_rose.gif

bubbles sper sa pui mana pe apartamentul ala cheer.gif

bebeingeras nu numai ca te ingrasi, dar e un risc f mare de a-ti afecta vederea... mama poarta ochelari acum mad.gif nu mai bagati mizeriile alea in gura asa de capul vostru! bataita.gif angry2.gif

Oare toate cantarele o iau razna impreuna? Ca si al meu arata cu un kil mai mult asa din senin si vad ca nu se duce blink.gif

Si acum sa bagam un dans: cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif
dany
Bafta , Andreea !

May
, ce zici tu acolo de cafea si tigara ??? Parca te lasasei de fumat , nu ? Sau aiurez eu ?? hug.gif
bubbles
Multutmesc fetele.As fi .. fff fericita sa reusim sa il convingem pe proprietar sa mai astepte .Dar cred ca reuseste babu ca e coleg cu el cel care vrea sa vanda apartamentul . pray.gif Ma duc la Biserica sa pun un pomelnic si sa ma rog ca sa ne ajute Dzeu wink1.gif .

May si eu le`am luat iar tigarile..dar mai rarutz..asa o data la cateva (multe) zile wink1.gif blum.gif
dany
cheer.gif cheer.gif Scrie Lavinia !!!!!
Poate ne baga si niste poze cu niste greci si niste Ouzo )).gif
Amazoana
Bubbles, iti tin pumnii! Si ma bucur din inima ca v-ati impacat pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Ma chinuie si pe mine talentul o data pe an sa va scriu poezie si voi intelegeti ca m-am luat de tigari lol.gif lol.gif lol.gif. Asa era rima dragutzelor, rima! inspiratie venita pe cand eram pe tron asa ca se intelege lol.gif
anaoi
ce, lavinia? mi-a gasit deja grecul?
dany
He ???!!!??? Dylly vrea grec ? De cand ? Neamt nu vrea dar grec da ....Hmmmm

Cred ca Lavi a ramas blocata ...Adica inclinata
May
lyra personal, nu am stat la hotel aici sa vad cum e, dar nu am auzit pe nimeni plangandu-se. Mancarea e super caci gasesti mancare internationala la tot pasul, nu numai spaniola blum.gif
dany
Lume , lumeeeee !
Vand oale , cratiti , tigai , castroane , haine ,etc !!! Pret avantajos ! Hai , neamuleeeee , infige-te la cumparat !! lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 12:44 PM) *

Lume , lumeeeee !
Vand oale , cratiti , tigai , castroane , haine ,etc !!! Pret avantajos ! Hai , neamuleeeee , infige-te la cumparat !! lol.gif lol.gif lol.gif

Aveti aici dovada vie a unui specimen pe cale de disparitie numit : danycius nebuniulus lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif M-ai facut sa rad cum nu am mai ras de mult !!! Mersi mult pupic.gif
May
Tre` sa vb cu Dirk ca sa vedem cum facem sa te impaiem si sa te expunem la muzeu lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Hai , bueyyy, chiar asa ??? Si Dirk cu cine ramane ??? Singurel ??? Saracutul !! tease.gif
May
Nu ramane singurel, pt ce sunt prietenii? lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
gasit loc pt expunere la muzeul grigore antipa...

au facut loc langa scorpioni grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.